13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Szikorarobi #12767 Szia.
Amikor inditod a servert allitsd be az SCMD menu-t.{allow SCMD} Jelszoval ved le. Utanna ha ki akarsz rugni valakit ird be> SCMD listclients. De eloszor lepj be: SCMD es a jelszavad.
Ekkor kiirja kik vannak bent. Utanna ird be SCMD bootid es a csavo neve vagy szama akit ki akarsz rugni. De ha Dedikalt servert inditasz {ez jobb} akkor belephetsz a sajatodra lanon keresztul es ha gond van csak ctrl alt del, kint vagy asztalon server ablak fel rakkantitasz a csavo nevere es a boot player gombra. Utanna mehetsz vissza jatszani. -
#12766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigvittem a játékot, és én ott szartam be a végén amikor már a helikopteren vagy a kiscsaj egyszercsak megjelenik, és ott kapaszkodik a helikopteren:D -
djg #12765 Hellosztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha fear combatban saját szervert csinálok, hogy tudok kickelni a szeróról rosszarcú embereket?
A menüben sehol sem találok ilyet, talán consolba kell beírni? Hogy lehet egyáltalán lehívni a consolt, ha van ilyen?
Köszi a segítséget előre is!
-
#12764 pfff!köszi!már vagy 10szer biztos odamentem pedig ahhoz a nyomorult csaphoz,de úgy látszik a szememen ültem közben :-D
kösz még1x! -
#12763 Ki kell nyitni a csapot ami elárasztja vízzel a szobát, és a víz tetején levő deszkákon tudsz átugrálni /ha ez az a rész/. -
#12762 sziasztok!kis segítséget kérnék.a 3. pályánál akadtam el.van egy hely,ahová kijutottam.van ott két medence szerű dolog,meg pár lépcsős emelvény.onnan nem találok kijáratot.egy helyen lenne továbbjutási lehetőség,de ott meg le van szakadva a rámpa.valaki tudna segíteni?kösz előre is! -
#12761 :DDDDDDdddd -
#12760 tényleg? -
bajiszityu #12759 nagyon horroros játék -
#12758 Nagy méretű fájlokban vannak a feliratok.Inkább szedd le az egészet. -
#12757 A Perseus Mandate-hez nem tud vki egy olyan ingyenes oldalt, ahonnan csak a magyar nyelvi file-k tölthetők le nem az egész game? Az angol már úgyis megvan. -
T Zsolti #12756 csötök tudnátok segiteni már tök a végén vok és amikor a "vizioban" vok és abban az épületben kell meni ahol a csaj mindig ott van a nyakamon a legvégén amikor a folyoson jön mindig megöl. mit kell ott csinálni? már probáltam lecsapni , löni de semmi futni meg nemtok. -
#12755 ez mit jelent? -
theodor #12754 LOL game -
#12753 Megvan angol verzioban,de akkor mind1. -
#12752 Valaki tud küldeni mentett állást a 3.pályától? -
#12751 Vagy megveszed magyarul vagy letöltöd ami nem szép dolog! -
#12750 Hello
A FEAR Persus Mandate-ről lenne szó!Angol verzioban van meg,de átszeretném rakni magyarra!Ezt hogy tudom megcsinálni? -
chooselee #12749 Nem tudja véletlenül valaki a Combat-hzo lehet még kulcsot igényelni???
Előre is köszi
Üdv.. -
Mészáros Tomi #12748 és újra is raktam 4szer, a mentéseket meghagytam -
Mészáros Tomi #12747 pls help ;) -
benzin187 #12746 nagyon szépen köszönöm köce -
#12745 Privátot üzenetet kaptál! -
Mészáros Tomi #12743 cs all! Nekem az a problémám hogy elkezdtem a F.E.A.R-t, fél nap alatt a 8.-ik részig jutottam ami úgy kezdődik hogy elvileg repülünk, de gyakorlatilag a levegőben állunk,a "levegő" (igazából a helikopter) felrobban és mittomén mi történik, minden fekete nem látok semmit... próbáltam legrosszabb grafikára venni, a pálya előtti uccsó mentéstől csinálni hogy újra betöltse de semmi... Tapasztalt valaki már ilyet ? Vagy sejti vki mi lehet a problem? Thx. -
#12742 Szerintem minden ilyen szöveges dolog valamelyik .Arch00 fájlban van! -
#12741 Én is a Perseus Mandate-el kapcsolatban kérdezném (de akármelyik FEAR epizódra is vonatkozhatna a kérdés):
Hol lehet beállítani, illetve melyik konfigurációs fájlba és mit kell beírni, hogy ha növelni szeretném a feliratozás betüméretét? -
#12740 F.E.A.R. Perseus Mandate.
Inditom sotet kepernyo,es semmi.Mi a gond?
-
#12739 Mi a baj a ciklámen színű célkeresztemmel?:DD
Úgy az igazi mindenhol tökéletesen látom;) Egyébként szoktam azért váltogatni is:D Néha zöld néha ilyen lila:P
Kathát nem szeressük ezért lopni zene tőlle xD. -
Szikorarobi #12738 Bazz nem eleg hogy Barbie ciklamen celkereszted van meg Katha videojabol is kilopod a zenet? Meglepodtem volna ha nem a Factoryn keszited a videod. Latszik a Demos multad.
Legalabb nem kempeltel. Benezhetnel hozzank is. Estenkent megint szoktunk szervert csinalni. WhyLeeng-al dumalj. Ma vettem videokatyat. Mostantol leszek en is megint. A stat eleg komoly volt. Ugyes vagy te is. -
#12737 Én is csináltam egy videót!
Innen tölthetitek le: VIDEÓ
Mindössze 20mb.Szal nem valami jó minőségű:D.De azért a lényeg átjön.
DD szerveren játszottam DD romeo,obi1one és még sokan mások voltak ott^^. -
Szikorarobi #12736 Grat jo kis movie!!
A Feri sokkal latvanyosabb.. Ugyesen hasznaltad az unarmedet.
Jok az effektek is meg a zene.
-
#12735 Na csináltam egy 2. fear fragmoviet moviet is amit megosztanák veletek.
A movie első fele red orchestra így nem kell meglepődni.
Ezek már egy 2-3 hónapos jelenetek és azóta nem is játszottam, de mindenképpen megakartam örökíteni hogy nehogy a feledés homályába vesszen.
Vicces jelenteket, mákok, mortal kombat rugások:)
kék download this video gombra rákattintva lehet letőlteni -
apabrandy #12734 már semmi, a sima letöltővel simán továbbment :D -
apabrandy #12733 segítsetek! leszedtem a fear combat en 1.07-t fullt, fleraktam müxik csak amikor 1.08ra akarok pecselni az en -es peccsel aztirja hogya fear not currently installed, kéne hozzá a sima fear is?? -
GanjaMasta #12732 próbálom én csak amikor mindent beirtam rányomok egy sing up-ot és utána visszadob ugyanoda! csak re-enter e-mail-nél nincs beirva amit beirtam! nem tom ott mi a hiba! -
#12731 Hát igen az a baj hogy nem a joinfear.com ról van a cd kulcs. Onnan "rendelj" és jó lesz. -
gator #12730 Ja, én is gondoltam, aztán uninstalltam minden kodeket lejatszot és felraktam a k-litet aztan jo lett !!!
Köszi azért !!! -
GanjaMasta #12729 nekem is lenne egy kérdésem !
én a f.e.a.r. combat-al szeretnék jáccani kell hozzá egy cd key is amit beirtam és föl tuttam telepíteni a game-t!
ahoz hogy jácchassak vmelyik szerveren bekel irni a cd kulcsot mégegyszer a client settings menübe! beirom, rányomok egy okot! csatlakozni akarok egy szerverhez kihozza a töltő képernyőt de utána kiirja hogy cd key verification failed! pedig biztos jó cd-keyt irtam be mivel ha nem akkor kiirja hogy invalied cd-key! lehet hogy az lehet a gond hogy ez már egy hasznlt cd-kulcs és hogy nem a joinfear.com regisztrűálása után kaptam egy kódot hanem kerestem egyet a neten?kérlek segítsetek plz!! -
GanjaMasta #12728 csá gator!
töröld le az ace mega codec packet! nekem is ez volt a gond! töltsd le helyette a k-lite mega codec packet, ugyanolyan jó! és futni fog mellette a játék! -
gator #12727 Udv!
az a problemam hogy jatekinditas utan fekete kepernyo lesz es nem mozdul tovabb a jatek. ctrl+alt del aztan latom a feladatkezeloben hogy FEAR - NEM VÁLASZOL . na most mi a megoldás ?
7600GT -m van legujabb driverrel és minden jatekot vitt eddig . Mi lehet a hiba ? nem tudtok segiteni ?