F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ep-t még nem próbáltam, a perseus mandate is egész tûrhetõ, vannak benne ugyan nagyon lapos részek is, de összességében elmegy. csak nem szabad úgy játszani hogy na most aztán végigviszem, hanem az esti gépezében beszúrni neki fél vagy egy órácskát csak a kikapcsolódás kedvéért egy kis öldöklés gyanánt :)
Be kéne linkelni a Banner-be, de az már fárasztó :S
\"Hard to see, the dark side is.\"
Perseus Mandete-hez kell az alapjáték? Vagy nem szükséges hozzá? Mert azt olvastam, h ez egy kiegészítõ.
Ja és milyen lett a játék?
És talán be lehetne tenni FAQ-ba.Szerintem sokaknak jól jönne...
Qwerty4
Pl nem értem hogy a játék vége fele az az öregebb csaj az még Alma vagy mi? És ha igen akkor egyik helyen miért fiatal végén meg miért idõsebb?
Next PC upgrade: 2022
Tudtok linkelni egy magyar storyline-t az alap és EP kiegészítõhöz?
Sajnos mikor játszottam akkor is eléggé gyatrán értettem mi történik és mára még azt is elfelejtettem. :( Egy kicsit fel kéne idézni. :)
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Majd jösz egyszer játszani? Am tegnap láttam magyar szervert, most hogy-hogy nincs?
Kipróbáltam, nagyon állat, csak még szoknom kell, mert full más mint a cs...De akkora tunkok vannak!! Megyar szerveren csókával futunk egymással szembe tunkolunk, és senki se hal meg, megfordulunk, és szerencsére adtam neki HS t.:D
amúgy a perseus mandate hány chapterbõl áll?
PSN ID.: Beegabor
sztem k*va jók :)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Az a baj, hogy a telepítõnek a windows partíciódon is annyi szabad helyre van szüksége, mint amennyit feltelepít maga a játék. Vagy csinálsz elég helyet azon, vagy pedig a telepítés erejéig a registry-ben megváltoztatod a Program Files könyvtár helyét olyan partícióra, ahol sok a hely. Ez bevált másoknál. Konkrétan:
Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install the game
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha az a kérdésed ez a kiegészítés is ingyenesen játszható-e multiban akkor a válasz: még nem.
Valószínûleg a codec packal vana gond, az zavar be.
Nem tudom miért használnak egyesek COdec packokat, csak arra jók, h szétbasszák a gépet.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
lehet hogy ez nem idetartozik de én mindenhol keresem a játékban lévõ betûtipust (mert nekem nagyon tetszik) de eddig még nem találtam sehol...
ha vki tud segíteni azt megköszönném
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Simán telepíthetõ mindekttõ nem kell alap!
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudna küldeni egy cd-key t
Köszi