13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• cumfu
    pm-ben. köszi
  • cumfu
    és magyar felirat van hozzá valahol? (az angolhoz)
  • Peetboy
    Igen megjelent magyarul is. (F.E.A.R.Perseus.Mandate.Hungarian-iMMXpC - Ez a cime)
  • cumfu
    Heló! A perseus Mandat megjelent magyarul? Mert mintha valahol láttam volna. Nekem megvan angolul, de a magyarosítást sem találtam, esetleg valaki magyar feliratot tudna nekem adni? (nem tudom lehet nincs is :P) Előre is köszi
  • lamerrichard
    ja lehet kérdezni

nekem meg egy olyan kérdésem lenne hogy a project origin egy teljesen új történetű lesz-e vagy pedig folytatodik a történet
  • Farbiter
    hi all
    ide lehet írni a fear perseus mandattel kapcsolatban??mert a másik topicban nem ír már senki
  • bakvarnyu
    Biztos valami orosz csoda módosítás lehet.
    Cod-hoz is csináltak vagy hatot.
  • ens75
    FEAR Dead Phantom,nem hozza be a boritojáthttp://rg.foto.radikal.ru/0707/c1/c466736839a7.jpg
  • ens75
    ,ez most melyik verzio?egy orosz oldalon találtam.
  • AlexCross
    a Perseus Mandate című kiegészítésnek van multiplayer módja?
  • Sund
    na, de közelről halott vagy, ha valaki jól bánik a G2A2-vel. Egyszerűen lassú a lövés/másodperc mutatója.
  • theodor
    vibrátor
  • theodor
    vibrátor
  • Kick me
    Nekem is felfelé. a penetrator a legjobb, mert pontos a célzás, és nincs torkolattüze sem.
  • Sund
    Nekem nem oldalra, hanem felfelé húznak, ez egyertelműen az életszerűséget jelenti. Engem is idegesít, így inkább a 10mm Penetrátorral nyomulok. :) Azzal jól hátba lehet lőni a zászlóvivőt fél képernyőről.
  • Bokafix2
    Hi!

Másnak is oldalra húznak a gépfegyverek lövés közben? Elég idegesítő, hogy mikor megcélzom a kollegát mindig azonnal elviszi oldalra, pedig én rátartok.
    Ez bug-é vagy csupán realizmus?
  • Szikorarobi
    Hali.
    Sp-ben szerintem nincs ilyen opcio. Ha a felbontast lejjebb veszed nagyobbodnak a betuk. Jo mi? Erre kitalalhattak volna valamit az biztos. 1600 nal mar tenyleg a szinte olvashatatlan kategoriat surolja.
  • Extraneous
    Hy all! Légyszíves mondjatok valami megoldást arra, hogy hogyan nagyobbítsam meg a szöveg méretét a párbeszédek során, mert nagyon kicsi, és zavaró, hogy mindig rá kell buknom a monitorra. Egyáltalán lehet-e valamit kezdeni, vagy nem létezik ilyesféle problémára megoldás?

Légyszíves segítsetek.
  • Sund
    játékban mögnyomod a find servers gombot (vagy valami hasonlót) és kilistázódnak a szerverek. Fix, public magyarrol én nem tudok.

Telepítés: leszeded az ingyenes combatot és kérsz egy cd-kulcsot a weblapon.
  • steweee
    a faq-ba vagy a bannerba üssetek már ip címet, vagy vmi link leírással hogysmint multizás. akkor érdekelne a dolog. a telepítéssel nincs gond
  • Sund
    haldoklik a FEAR, sose lesz belőle semmi, de hozzánk tudsz jönni játszani ha szeretnél. Bár mi csak CTF-et nyomunk.
  • j0nNyKa
    most ha felteszem a kérdést, hogy mi az a "2-ő", tudsz rá válaszolni? :D
  • toarpad
    Az első 2-ő meg van . Gyakorlok naponta 4 órát . Hát de kár hogy a jobb klánok már elhúztak . Pedig kb 2 éve még mindenki nyomta vígan. Igaz... észre vettem hogy kevés a szerver .
  • Sund
    "...mik a szükséges dolgok hogy belépjek ?"

-PC
    -FEAR Combat
    és gyakorolj sokat. :)

Amúgy a scene nagyon döglődik, a jó klánok már elhagyták a FEAR-t.
  • toarpad
    Sziaztok !

Beszeretnék lépni az SG F.E.A.R. clanba ( ha van ilyen ) Ha nincs akkor bocs a kérdést . A kérdésem anyi volna hogy mik a szükséges dolgok hogy belépjek ?
  • theodor
    Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom. "

A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.

FAQ én is így voltam...
  • Mordoc911
    Hali, olyan gondom van hogy megvettem a gamet de nincs benne beszéd hang.Sem a bevezető filmben sem játék közben, onnan tudom hogy duma van hogy van felirat. Mit tegyek? patch kéne? ha igen hol találom? előre is kössz
  • Sund
    akkor kapcsold be a hangszórókat
  • theodor
    nins hang
  • lamerrichard
    vagy pedig vegyen fel vki:[email protected]
  • lamerrichard
    hello én már veterán Fear-ozó vagyok és már számtalanszor átvittem a játék mind a három részét de vannak olyan kérdéseim amikre nem tudok választ találni ha vki tudna segíteni akkor az legyen szives adjon már egy MSN címek, aki tud segíteni annak előre is köszönöm.
  • Sund
    illetve ha valakinek van kedve ellenünk játszani, a haverommal vállalunk 2 vs 2 CTF meccseket.

(persze ha többen vagytok akkor jöhet a 3 vs 3 vagy a 4 vs 4 is.)

• Sund
    mi még nyomjuk masszívan a CTF-et. :)

vegyél fel skypeon: Zsolti_1980
  • steweee
    játszik a multi részével vki ?

csatlakoznék szivesen
  • kr1szmester
    Amúgy most a simában a SFOD-D-dal (vagy KEB-DK )-val haverok a F.E.A.R. osztagosok? :) Most összekavarodtam, pedig már nemegyszer vittem végig a játékot :)
  • Sund
  • bakvarnyu
    aha Bodrogi Gyula szinkronizálta
  • Prince23
    Hi!
    Ez a perseus mandate teljesen magyar?? vagy csak feliratot tartalmazza?
  • Doom 4
    Helló tudtok nekem magyar servereket mondani ? van 1 baranya hun pécs de az jelszavas esetleg annak nem tudjátok jelszavát ?
  • BlindMan
    De meleg...még mindíg van aki CD key-el szaraxik...fel kell szépen menni a FEAR Offical Site-ra és kérni egy kulcsot,amit e-mailben elküldenek...ezzel bárhova felmehetsz...meg van a Fear könyvtárában,ahová telepítette a gammát egy "serverreadme.txt" file,amibe benne találtatik az össze konzol parancs...a kirúgástól a tiltáson át minden...