F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazz nem eleg hogy Barbie ciklamen celkereszted van meg Katha videojabol is kilopod a zenet?<#buck> Meglepodtem volna ha nem a Factoryn keszited a videod. Latszik a Demos multad.<#awink>
Legalabb nem kempeltel. Benezhetnel hozzank is. Estenkent megint szoktunk szervert csinalni. WhyLeeng-al dumalj. Ma vettem videokatyat. Mostantol leszek en is megint. A stat eleg komoly volt. Ugyes vagy te is.

Egy jo bableves sose rossz!!

Banano007
Én is csináltam egy videót!
Innen tölthetitek le: VIDEÓ
Mindössze 20mb.Szal nem valami jó minõségû:D.De azért a lényeg átjön.
DD szerveren játszottam DD romeo,obi1one és még sokan mások voltak ott^^.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Grat jo kis movie!!
A Feri sokkal latvanyosabb.. Ugyesen hasznaltad az unarmedet.
Jok az effektek is meg a zene.

Egy jo bableves sose rossz!!

k9duli
Na csináltam egy 2. fear fragmoviet moviet is amit megosztanák veletek.
A movie elsõ fele red orchestra így nem kell meglepõdni.
Ezek már egy 2-3 hónapos jelenetek és azóta nem is játszottam, de mindenképpen megakartam örökíteni hogy nehogy a feledés homályába vesszen.
Vicces jelenteket, mákok, mortal kombat rugások:)
kék download this video gombra rákattintva lehet letõlteni

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

már semmi, a sima letöltõvel simán továbbment :D
segítsetek! leszedtem a fear combat en 1.07-t fullt, fleraktam müxik csak amikor 1.08ra akarok pecselni az en -es peccsel aztirja hogya fear not currently installed, kéne hozzá a sima fear is??
próbálom én csak amikor mindent beirtam rányomok egy sing up-ot és utána visszadob ugyanoda! csak re-enter e-mail-nél nincs beirva amit beirtam! nem tom ott mi a hiba!
rooney8
Hát igen az a baj hogy nem a joinfear.com ról van a cd kulcs. Onnan "rendelj" és jó lesz.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ja, én is gondoltam, aztán uninstalltam minden kodeket lejatszot és felraktam a k-litet aztan jo lett !!!
Köszi azért !!!

nekem is lenne egy kérdésem !
én a f.e.a.r. combat-al szeretnék jáccani kell hozzá egy cd key is amit beirtam és föl tuttam telepíteni a game-t!
ahoz hogy jácchassak vmelyik szerveren bekel irni a cd kulcsot mégegyszer a client settings menübe! beirom, rányomok egy okot! csatlakozni akarok egy szerverhez kihozza a töltõ képernyõt de utána kiirja hogy cd key verification failed! pedig biztos jó cd-keyt irtam be mivel ha nem akkor kiirja hogy invalied cd-key! lehet hogy az lehet a gond hogy ez már egy hasznlt cd-kulcs és hogy nem a joinfear.com regisztrûálása után kaptam egy kódot hanem kerestem egyet a neten?kérlek segítsetek plz!!
csá gator!
töröld le az ace mega codec packet! nekem is ez volt a gond! töltsd le helyette a k-lite mega codec packet, ugyanolyan jó! és futni fog mellette a játék!
Udv!

az a problemam hogy jatekinditas utan fekete kepernyo lesz es nem mozdul tovabb a jatek. ctrl+alt del aztan latom a feladatkezeloben hogy FEAR - NEM VÁLASZOL . na most mi a megoldás ?
7600GT -m van legujabb driverrel és minden jatekot vitt eddig . Mi lehet a hiba ? nem tudtok segiteni ?

rooney8
Pedig ott van a beállításokba. Most nincs fönn a gépemen úgyhogy nem tom megnézni, de emlékszek hogy van olyan hogy vér be/ki :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sakuu
Az a helyzet állt fent hogy gondosan felul vizsgáltam a helyzetet és arra jutottam hogy a demoban kéri a kort az eredetiben nem ... a demoban kiv an irva hogy blood on/off az eredetiben meg ilyen opcio sincsen igaz magyar de a vér szo sincsen fenn a választásoi lehetõségeken :D szal ha valki tud valami conzol parancsot vagy cfg t vagy blood pachet vagy valmit az irjon pls :D

.:HaZaFi//Hks:.

Dragooon
lenne egy kérdés amit nem értek:

miután Fettel-t megöltem, elszaporodtak ezek az úszó démonok, amik a falakból, sötét jukakból jöttek elõ. azok mik voltak, mi volt a szerepük a történetben? ha volt egyáltalán... köszie ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Sakuu
hello all!
Az lenne a kérdésem hogy elég régen mkikor meg a 9600 xt pro kártya volt jatszottam a jetek singel demojával nagyon élveztem szétlõni a fejeket amig birta a gépem a lassitást a sok repkedõ darabka stb nagyon oda baszott minden siraj most is meszereztem a golden edition -t kiadását ami tartalamzza az elsõ játékot meg az elsõ kieget ... na most . a gépem szuper minden megy kifogastzalanul de pont eljutottam az elsõ olyan részhez amivel a demoban régen szorakoztam ---.--- ámbár az tõrtént hogy fogom a shotit és szétdurantanám a fejét a srácnak mint régen de nem történénik ilyesmi mert elcuppan a megcsonkitott hullája az éterben valahova és még most tunt fel hogy a vér a falkon a ruhákon nicsen sõõõt még sebeket sem fedeztem fel a játékban ... az átvezetõ meg a kis introkban ázik az egész hulla ugy ahogy a bevezetõ introban is de onnan tol kezdve 0 ami nagyon bánt mert végulis egy olyan dolgot vettek ki ami engem megfogott :S vagy velem van a hiba ... nem tom de a beállitásokbnal ugy lattam minden be van kapcsolva ... help me pls

.:HaZaFi//Hks:.

rooney8
Üdv! Most jön egy hülye kérdés. Haverokkal akarok játszani úgy, hogy kb. 3-4-en vaunk egy csapatba és tudunk mikrofonon dumálni és a másik csapatba pedig bárki lehet. Hogy lehet ezt megoldani? (FEAR Combat) Ne hülyézzetek le, mert még nem naon játszottam neten ilyenekkel. :)

DanRyu
Halika

Tudna nekem valaki egy serialt dobni a Fearhez? Egyszerûen sehól sem találok!!!<#worship>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Szevasz Tommy..mit tolsz mostanság???

Bence94
grafja tényleg rondább lett azért annyira nem .mások a fejlesztõk is

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hy mindenki! Miért olyan a Fear most kijött része is a videókból itélve,mintha félkész lenne???Mert olyan jó hangulata lenne amúgy,de nekem mindig is olyan nyers volt.....nem beszélve a kötöttpulcsis fõszereplõrõl.A játék grafikája meg mintha egy dx8-as játék lenne,leszámítva pár fényeffektet,de nem magyarázat a gépigényre.

Nah megnéztem , de nem jo . Leszedtem újra , most meg már nincs sima fear meg semmi , csak persus mandate Amit persze le check olok és ugy sem mukodik. Nem értem mi a francért nem jo...................

:@
Yoda001
nincsmit,bye

http://9gag.com/gag/5135249

oks Thx a helpet , majd még tuti írok :D:D:D:D Csáo
Yoda001
probáld meg holnap

ötlet?:D:D:D
ez az uzi elvileg felraktam :D
Yoda001
milyen hibaüzi? :DD

mikor frissitem , kiir ilyen hulye hibaüziket rámegyek vagy 10 x az ok gombra és kész. letölti de ugyanúgy kidob , beszéltem pár emberrel õk is aztmondták update eljem le .... de nem jo
Yoda001
ha nagyon nem megy akkor megnézem,csak most van jobb dolgom is,sry :)

oké megnézem . Köszönöm a segítséget:)
Yoda001
pbsetupot keress /pbsetup.exe-t,*.zip-et/

De még valami , az evanbalance n néztem de ott csak perseus mandate van. toltsem le azét? :D
Yoda001
nemtom,google,vagy asszem evenbalance.com

De hogy csináljam? Honnan töltsek le újat vagy ilyesmi?
Yoda001
nekem ez cod4-nél volt...õõõ,frissitísd az egész punkbustert,talán segít :)

Punkbuster Violation
Punkbuster Kicked Player "Chaos" (for 0 minute)...
PB INIT FALIURE
Yoda001
oké

Leirom , elinditom a játékot várjál 10 perc :D
Yoda001
leírnád pontosan mi az az üzi?

szevasztok. Nekem lenne egy olyan problémám hogy , felrakom a játékot , megy meg minden , FEAR COMBAT. Régen is ment , De most ha letöltök pár server adatot ,új pályát vagy ilyesmit, akkor egy halál után , kidob a punkbuster valami hibauzenettel. Mindig mindenhonnan , Plz segítsetek. elõre is köszi
Tudtam, ép emmiatt mondtam hogy ez nem a FEAR folytatása....., na mindegy hagyjuk..<#worship>

Seth
Most mi a gond vele ? Ez a címe, nincs benne semmilyen FEAR, jogi hercehurca miatt egyrészt, de ezt biztos tudtad

PSN ID.: Beegabor

Hát wazze elég szar cimet adtál neki ezt ember meg nem találja:
A F.E.A.R. folytatása.....
És ha valaki nyit egy olyat hogy Project Origin, akkor meg pampogsz wazze hogy nem használod a keresöt....hát ilyen szar cimet még nem láttam..törlésre érett...majd még meglátom....

Sziasztok! A FEAR COMBAT hoz tudna valaki esetleg mondani egy kimenõ port számot? Sajnos a routerem nem engedi ki igy nem tudok csatlakozni semmihez se " probáltam " upforwadingolni a 27888 portot de akkor se engedi sajnos! valami ötlet?

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

GoKu x
köszi ki is próbálom nemsokára. bocsi nem olvastam vissza, pedig nem kelett volan sokat.

Noninnyó

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

GoKu x
sziasztok. remélem jó helen járok, de megvna a peseus mandate és amikor elérek a telepítésnél ahoz a részhez, amikor választani kell hova rakja akkor nem engedi felrakni se a C re a D re. jo a c-n nincs annyi hely. A D-n ahol a játékok vannak van 26gb hely és azt irja ki nincs elég hely pedig annyi elégnek kell hogy legyen. vki tudja a megoldást?? hálás lennék köszönöm elõre is.

Sziasztok! Megvan eredetiben a játék a kiegjével együtt, és mégis amikor indítom kiír valami ilyesmit hogy: "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. A program nem futtatható." Mi lehet a gond? Pls help!