F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
tudom , mikor öszeraktam a gépet még nem volt 64 es winfosom és felraktam gyors egy 32-est gondoltam nagy problémát nem jelent meg ugy is csak ideiglenesen (csak még nem volt idõm ujratenni) , faszán is fut minden a régi pecseket most is bármikor le föl tudom rakni de amiket mostanában töltöttem le azokat egyiket sem , majd most délután ha felébredtem talán rendbeteszem a dolgokat azt este játék.

Megvettem én is, felinstalláltam és nálam is se kép se hang jött elõ, FAQ olvas, bíbelõdtem is egy darabig vele, mire elindult. Most épp a "newer versiont" tölti elég lassan ~40kb/sec-el. Olvastam visszább, hogy szerveztek vmi multit is, az érdekelne.

ott !!
a.carkey
Az 576-nál vetted?

A medve nem játék.

az hogy nemtok multizni a fearrel !!!! EREDETI !! de nem megy valamie ! ez a gond !!
Blenda Stompa
Mi a kérdés?

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

csa ! tudna valaki segiteni a fear-ben valo multizasban?? pls !!!!!!! thx csaoo<#vigyor4>
Minstrel
Tudom itt van a FAQ-ban a biztonsági másolat indítása, de nekem teljes dvd-s változat van és nincs semmilyen image file-om... feltelepítem akkor nem megy, van valami antiblaxx progi, de ezt se vágom igazán, nfo fájlokba ez van leírva ami faq-ban, mi lenne a megoldás?

http://topgearhungary.blogspot.com/

kirol
Hát ha beállítod a hangkártya drivert rendesen, akkor szól. Nekem rögtön érzékeli az 5.1 -et.

grebber
Vettem 5.1-es hangfalat hogy lehet azt eláérni hogy szoljon a game alatt mind az 5 hangszóró?

Next PC upgrade: 2022

arty
12 epizód van, de a 10-11-12 már elég rövid 😊

Forza.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Tudok valahol leszedni az 1.01-hez trainert?
<#help><#kerdes><#nemtudom><#confused>
A grafikai berállításnál lehet szerintem. Ott h alig látszik vagy stb.
nem tudom h kéne-e látnom a fegyvereket de én nem látom , tudok löni meg minden csak nem látom , ezt vhol be lehet állitani h látszodjanak ?
Összesen hány pálya van?
Van, de csak az 1.01-eshez van.De ahoz elõbb fell tenni az 1.01-es patchet.
már megvan 😄
honnan lehet hozzá magyarositást szerezni ?
báttyó02
na ujratolom 3adszorra is,magyarositással<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Halfer
9-nél vagyok szóval nem vittem végig még, de mindenki 10-et mondott nekem.

Hi én csak arra lennék kiváncsi, hogy hány pályás a F.E.A.R. ?
ehhez van crack vagy vmi ? mer nekem nem indul
grebber
4-el elõtted már szó van róla.
Remélem ez is olyan király lesz mitn a FEAR.

Blenda Stompa
Nem 100 nekem a hétvége, de a pénteken kb. este 10 - hajnali 5-6-ig ráérek. Ha esetleg akkor lenne egy ilyen jó kis-magyaros-fíres-ölõs akkor MaC-el simán megyünk! Ej, de jó is lenne...<#lookaround>

sztz
Ehh. Én is benne lennék (gondolom sejtetted)😊 és kb. mikor lenne? Én szombaton szinte egész nap vok..

FEAR folytatás félelem nélkül

(Gamespot) A Warner Brothers megavállalat Interactive Entertainment diviziója által birtokolt Monolith folytatást készít a FEAR c. nagysikerû horror-FPS-nek. A helyzet azonban bonyolultabb, mint elsõre gondolnánk. A játékot terjesztõ Vivendi Universal és a fejlesztõk nem tudtak vagy nem akartak megegyezni egy esetleges folytatásról. A Monolithnál vannak a karakterekre, az univerzumra és a sztorira vonatkozó jogok, míg a Vivendi a jól csengõ F.E.A.R. márkanéven tartja rajta a kezét.
A folytatás tehát készül, csupán a címe lesz teljesen más, mint a nagysikerû elõdnek - ideális lenne pl. a K.I.L.L.A. elnevezés. Marad a sztori, maradnak a karakterek, bõvül az univerzum, még retteghetünk is, változik viszont a kiadó és az alcím, amirõl egyelõre nagy a csend. A FEAR X360-as portjáról sem beszélnek az illetékesek. A megromlott viszony lehet, hogy a süllyesztõbe számûzi a játék nextgen konverzióját.

A folytatás kapcsán annyit tudni, hogy a primér platform továbbra is a PC lesz, s csak a megjelenést követõen térnek át a konzolos változatokra. A cég egyik embere nem gyõzte hangsúlyozni, hogy sok üres pozició vár betöltésre, így aki érzi magában a kraftot, szörföljön ide.

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17218
Persze, úgy lesz!

(a sok eredeti FEAR-el rendelkezõ topictag, majd jó ujrainstallálja, hogy végre 1.0-val játszhasson 😊)) )
ja ha lesz vmi nagy fear party akkkor 1.00ba nyomjuk már pls, nem akarom újra letölteni az imaget

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

még az 1.02-nek sicns crackje, de ceruROM-mal mûködni fog persze egy 4,5 os dvd képfilet nemmindenki engedhet meg a hdd-jén

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Hol talaálható meg az 1.03-as patch?
A crackjének a címét is adjátok meg légyi.
WizArts
Rám is számíthatsz.... 😊
(bár sztem addig nem jön meg a csomag a fa**a nettel)

Techno, a nagy 255-ös mindhárom peccset tartalmazza, egy peccspack, ha úgy is újrarakod, érdemes azzal.

I love Techno
szombaton éjfél körülig én is ráérek adig megprobálom megoldani ezt a kurva pecs problémát , remélem lesz rá idõm

Hetvegere jovolna osszeutni egy magyar partyt megint. Szombatra vagy vasarnapra. Mit szoltok hozza? Ahogy szamolgatom megtoltenenk egy 16-os szervert. 😊 Jo kis moka lenne.

Egy jo bableves sose rossz!!

Talán próbáld meg keresni mellé egy 1.013-as cracket is.
I love Techno
én má mindet kiprobáltam az öszes verziot és egyik peccs sem megy fel.... de az 1.02 es az simán tehát vices a dolog mer ha az sem mene föl még megérteném de a régi felmegy az ujak közül meg egyiksem.... ki érti ezt

Dj Xyberpunk
Köszi a válaszokat a dvdrepedéses témámra. Úgy néz ki egy külföldi ismerõsöm lehet rájött a megoldásra, õ legalábbis úgy játszik, hogy haverja odaadta neki az eredeti key-t, de illegális másolattal játszik. Viszont eltudja indítani ilymódon:
1.FEARalcoholclone install
2.patch
3.és van egy új progi amivel megy a game normálisan : CureROM - ez egy securom védelmet leszedõ progi.
4. DT4-be mountolás
5.Play

Na reggel hazamegyek és kipróbálom.... kiváncsi leszek....

Igen StompaR, én az egyik klántagod vagyok :-)

W!zarts, küldtem privit, ide is válaszolhatsz. Köszi.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Csuhai G
Nekem sem tûntette el a vért!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Új magyarítás!!

Több felhasználó visszajelzése alapján a Magyar Játékfordítók F.E.A.R. magyarításának telepítését követõen jelentkezett egy igen bosszantó hiba. Ez nem más mint a vér eltûnése. Érdekes módon, elméletileg mindenkinél kellene, hogy jelentkezzen a hiba, de mégsem ez történt, és ennek köszönhetõ, hogy a tesztelés során nem is derült erre fény. A csapatnak ezzel kapcsolatban van egy jó és egy rossz híre. A jó, hogy sikeresen kiküszöböltük a hibát. A rossz pedig, hogy addig nem adjuk ki a magyarítás frissített változatát, amíg a F.E.A.R. várva várt 1.03-as javításával nem tettük azt kompatíbilissé. Azért döntöttünk eme lehetõség mellett, mert el akarjuk kerülni a friss javítással esetlegesen fellépõ hibákat, valamint, természetesen, lefordítjuk az új szövegeket és elkészítjük az új textúrák módosítását is.

info: magyarítasok.hu

WizArts
Ezt a 255 megást én is leszedtem, de van alatta vmi 80 mega körüli ami az 1.02 rõl frissít 1.03-ra. A nagy mindhárom peccset tartalmazza egyben.

Most neztem a Sierra FTp-n 19 fele 1.03 van<#vigyor0>

grebber
fear_update_en_100-102_103.exe 255MB Ez kell remélem 😄

Valszeg a USA path-et raktad ra. Nekunk ENG kell. Szivatas az biztos. Ha a jatekon keresztul frissitetted akkor biztos szar lett. Eddig legalabbis ezt hallottam. Feri re es a legnagyobb UK 1.03 Patch ra. Sok sikert es gyere irtani!!

Nikk
Szerintetek mi a tök lehet a gémemmel? Már rég fent volt az eredeti játék, mikor is felraktam az 1.03 patch-et, és most baszik elindulni... éri azt a rohadt DVD-t... Illetve azt írja, hogy nem jó DVD van a meghajtóban, és tegyem be az eredetit... DEHÁT EREDETI BASZDMEG... AKKOR MOST MI A LÓNYÁLAT AKAR TÕLEM EZ A ****************************************************** SECUROM... HE???

sumoprime
köszi

\"Alma lenni almafa alatt. Kincs lenni oltár alatt. Logikus.\" Hrun, barbár

sztz
Nekem is ez volt de én megvettem mégegyszer. Nekem egy DL es DVD író 2 cm karcot nyomott bele..<#buck><#buck>

Blenda Stompa
Nem ismerlek én Tégedet? fir-ráss? <#vigyor2>

Blenda Stompa
Jaja, igy már ismerõsebb! 😊
Nagyon király lett sztem a 1.03as update! (elsõ pillantásra legalábbis)
Nekem nagyon bejön az, amikor kapom a headshotot és bevillan a kép! Plussz az új pályák prímák! Sokat kell rajta <#violent>

WizArts
Kicserélik, csak a lemez árát kell kifizetni ( kb 900.- forintot) Nekem legalábbis az FC-ért annyit kellett.