F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Next PC upgrade: 2022
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
<#help>#help><#kerdes>#kerdes><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Remélem ez is olyan király lesz mitn a FEAR.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
(Gamespot) A Warner Brothers megavállalat Interactive Entertainment diviziója által birtokolt Monolith folytatást készít a FEAR c. nagysikerû horror-FPS-nek. A helyzet azonban bonyolultabb, mint elsõre gondolnánk. A játékot terjesztõ Vivendi Universal és a fejlesztõk nem tudtak vagy nem akartak megegyezni egy esetleges folytatásról. A Monolithnál vannak a karakterekre, az univerzumra és a sztorira vonatkozó jogok, míg a Vivendi a jól csengõ F.E.A.R. márkanéven tartja rajta a kezét.
A folytatás tehát készül, csupán a címe lesz teljesen más, mint a nagysikerû elõdnek - ideális lenne pl. a K.I.L.L.A. elnevezés. Marad a sztori, maradnak a karakterek, bõvül az univerzum, még retteghetünk is, változik viszont a kiadó és az alcím, amirõl egyelõre nagy a csend. A FEAR X360-as portjáról sem beszélnek az illetékesek. A megromlott viszony lehet, hogy a süllyesztõbe számûzi a játék nextgen konverzióját.
A folytatás kapcsán annyit tudni, hogy a primér platform továbbra is a PC lesz, s csak a megjelenést követõen térnek át a konzolos változatokra. A cég egyik embere nem gyõzte hangsúlyozni, hogy sok üres pozició vár betöltésre, így aki érzi magában a kraftot, szörföljön ide.
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17218
(a sok eredeti FEAR-el rendelkezõ topictag, majd jó ujrainstallálja, hogy végre 1.0-val játszhasson 😊)) )
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
A crackjének a címét is adjátok meg légyi.
(bár sztem addig nem jön meg a csomag a fa**a nettel)
Techno, a nagy 255-ös mindhárom peccset tartalmazza, egy peccspack, ha úgy is újrarakod, érdemes azzal.
Egy jo bableves sose rossz!!
1.FEARalcoholclone install
2.patch
3.és van egy új progi amivel megy a game normálisan : CureROM - ez egy securom védelmet leszedõ progi.
4. DT4-be mountolás
5.Play
Na reggel hazamegyek és kipróbálom.... kiváncsi leszek....
Igen StompaR, én az egyik klántagod vagyok :-)
W!zarts, küldtem privit, ide is válaszolhatsz. Köszi.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Több felhasználó visszajelzése alapján a Magyar Játékfordítók F.E.A.R. magyarításának telepítését követõen jelentkezett egy igen bosszantó hiba. Ez nem más mint a vér eltûnése. Érdekes módon, elméletileg mindenkinél kellene, hogy jelentkezzen a hiba, de mégsem ez történt, és ennek köszönhetõ, hogy a tesztelés során nem is derült erre fény. A csapatnak ezzel kapcsolatban van egy jó és egy rossz híre. A jó, hogy sikeresen kiküszöböltük a hibát. A rossz pedig, hogy addig nem adjuk ki a magyarítás frissített változatát, amíg a F.E.A.R. várva várt 1.03-as javításával nem tettük azt kompatíbilissé. Azért döntöttünk eme lehetõség mellett, mert el akarjuk kerülni a friss javítással esetlegesen fellépõ hibákat, valamint, természetesen, lefordítjuk az új szövegeket és elkészítjük az új textúrák módosítását is.
info: magyarítasok.hu
Nagyon király lett sztem a 1.03as update! (elsõ pillantásra legalábbis)
Nekem nagyon bejön az, amikor kapom a headshotot és bevillan a kép! Plussz az új pályák prímák! Sokat kell rajta <#violent>#violent>