F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy olvastam itt múltkor, hogy lesz folytatása a F.E.A.R.-NEK. De más lesz a game neve. Mi ? Az érdekelne, hogy mikor jön ki ?
Eredeti? Mert ha nem akkor valoszinuleg szar az egesz. Masnak sikerult agyanazt ami nallad van felrakni? Kiprobaltam en is az eredetirol masolatot kesziteni. Sikerult is elinditanom a jatekot. De telepiteni nem tudtam. A netrol szedtem hozza masik mds file-t. A merete 38.662 . Azzal egyszer sikerult telepitenem de masik gepen 'Katasztrofalis Hiba-t' irt ki. Valami olyasmit is hallottam ha emulator programmal szeretned betolteni a telepitojet elmegy egy darabig es utanna hibaval leall. Szoval probald meg lemezre kiirni telepiteni de az inditasig ne legyen fent emulator. Remelem megoldodik a gond.
Egy jo bableves sose rossz!!
és mit tudok ellene tenni?
egyébként telepítésnél a háromszor is híbát észlelt és én a "folytatra!" mentem
egyébként telepítésnél a háromszor is híbát észlelt és én a "folytatra!" mentem
<#eljen>#eljen> Tuti a cucc, van 1 kis lagg ha vki csatlakozik, vagy épp kilép, de hazai gamereknek kánaán....
Max grafon toltam ki nyugi, de multizni costum beállítással szoktam, és ezt a képet a fraps csinállta, az meg ilyen......ja, 100-120 fps-sel. 16xAA mellett...<#buck>#buck>
Hát eléggé ronda a grafika^.^A konfigoddal lehetne csöppet szebb is nem?<#vigyor1>#vigyor1>
3-4 hete nem toltam...
most eljött az ideje. Tudom, hogy vannak jobb átlagok, de ezzel a nettel nekem ez is melengeti a szívem :)

most eljött az ideje. Tudom, hogy vannak jobb átlagok, de ezzel a nettel nekem ez is melengeti a szívem :)

ha 1.03-ra patchelted akkor a killzone(server neve)tuti betudsz menni!Az nem ellenörzi a cd kulcsot.Üdv.
megoldva az 1.02es patchre felrakot crack cserélte le.Uninstall majd 10-01-02es patch utána 03as és megoldódott.
tudom most le fogtok cseszni, elõre is elnézést kérek :P nem eredeti FEAR-em van, lehet vele multin játszani? All Seeing Eye nem talál servert, GameSpy meg ha jól tudom eredetihez van.
Hát menj és próbáld: (#8719)
Szeretek a magyarokkal játszani, de valahogy nem fûlik a fogam az üres szerverhez... :D
Ha banolják, hát banolják.
Akkor ennyi volt.
Én beraktam az eredeti cdkulcsomat, de ha lenyomják akkor én nem fogok szombat este 100 emberrel játszani 330 szerveren...
Megint elrakom, és ha rájönnek, hogy butaságot csinálnak, akkor majd megint elõveszem.
Ha banolják, hát banolják.
Akkor ennyi volt.
Én beraktam az eredeti cdkulcsomat, de ha lenyomják akkor én nem fogok szombat este 100 emberrel játszani 330 szerveren...
Megint elrakom, és ha rájönnek, hogy butaságot csinálnak, akkor majd megint elõveszem.
Mert nem ellenörzi a cdkulcsot.
Lehet naiv vagyok de ha jelszavas lenne lehet nem vennek eszre hogy kicsit masabb mint a tobbi?
KillZone néven megy a szerver, ha még megy, és nem banolták még ki.
Ennyi volt ismét kibanolták. :D
Ezek igazi seggfejek...
Ezek igazi seggfejek...
beszarok else hiszem végre sikerült megpecselni jeeeeeeeeeeeee (gépujratevésnek meg vagy 6 pecs beprobálása után....)
Én meg be se mentem mert nekem mostanában bedöglik az Aslylum-on.... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez meg mi?
A ping eleg jo. 15<#vigyor3>#vigyor3> Koszi.
Ha nem banolják ki megint :)
Az tök jó akkor megint jönnek majd a jó játékosok mivel tört lesz!!!
YEEEEE <#nevetes1>#nevetes1>
YEEEEE <#nevetes1>#nevetes1>
Ez meg mi?
Van.
Egyenlõre nem tört, majd holnaptól. :)
Egyenlõre nem tört, majd holnaptól. :)
Hupsz, uegyszerre írtunk :)
Mert nem akartam "kiürült" szervereken játszani.
Mivel kizárták a tört szervereket, utána az eredeti haldoklott.
Most nemtom mi a helyzet, benézek...
Megelégeltem a sok igérgetést, meg az állandó cheaterezést :)
Most biztosan béna leszek megint...
Mert nem akartam "kiürült" szervereken játszani.
Mivel kizárták a tört szervereket, utána az eredeti haldoklott.
Most nemtom mi a helyzet, benézek...
Megelégeltem a sok igérgetést, meg az állandó cheaterezést :)
Most biztosan béna leszek megint...
Jo szerintem. Csak a Votekick opciot a sok gyoker nem mindig akkor hasznalja amikor kellene. Amugy eleg jo lett. Foleg amikor fejbelonek az tetszik nagyon. Meghat kevesen jatszanak. Foleg keves a jo jatekos. Kulonosebb hibak szerintem nincsenek.
Nézzetek körül a szerverek között ;)
Naggyon jó!(huncut vagyok,de ahogy te ismersz <SP>Zoli/HUN/)De miért nem jössz mostanában fearozni? Meg hiányzik a szervered is :)<#wink>#wink><#wink>#wink>
Köszi, ezzel már sikerült. Már csak párra írja, hogy "different version"
Milyen a multi az 1.3-as patchel?
Most kozkivanatra inkabb CTF lett. Tehat HUN CTF Jelszo : noplayer
A party a HUN serveren lesz. Ha jelszavas: noplayer a jelszo. Gyertek mar vagyunk paran. Ha esetleg tobben leszunk es nem ferunk el valamelyik DE Official TDM serverre atkoltozunk.
Ja nekem is volt gondom vele. Miutan ujraraktam az elotte hasznalt patch mar nem volt jo neki.<#zavart2>#zavart2>De innnen sikerult normalisat leszedni.Ez valami nem tudom milyen de megy.
Jelszó lesz?
Hi! Miután letöltötte automatikusan az újabb verziót, az írta, hogy csak "US version"-ra jó. Oké, letöltöttem máshonnan is, vmi ausztrál lapról, most meg "An I/O error occurred while installing a file. This is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file" "Abort or Retry?" "Corrupt installation file". Persze miután letöröltem és ujraraktam a gamét. E nélkül meg nem tudok a serverek 99%-ára felmenni, merthogy nem egyezik a verziószám. (fear_update_en_100-102_103.exe 268079113 b. a mérete) Honnan töltsem le, hogy mûködjön is?
Este buli. Valamelyik TDM servert befoglaljuk. <#vigyor3>#vigyor3>Valszeg 19h utan.