F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérlek dobj egy privátüzenetet ha már megy.
amúgy én nem is találtam; ami volt az The Kill Zone. szóval akkor ezért nem volt ott...
amúgy én nem is találtam; ami volt az The Kill Zone. szóval akkor ezért nem volt ott...
Mert most éppen nem megy a szerver, ugyan is egy rakat új map kerül bele :)
Aztán lehet váltogatni õket...
Közben csinálom a RO szervert is, csak közben vacsi. :)
Aztán lehet váltogatni õket...
Közben csinálom a RO szervert is, csak közben vacsi. :)
elõre bocs a warezolásért:
aki nem eredetin tolja az mit ír a CD-key-hez multiba?
The Kill Zone-nak nem olyannak kéne lenni ami nem ellenõrzi a key-t? nekem azt írja hogy ellenõrzés sikertelen. vmi extra beállítás kell az alapok mellett? (és 1.03-as patch van fent ami elvileg jó ahhoz) elõre is kösz
aki nem eredetin tolja az mit ír a CD-key-hez multiba?
The Kill Zone-nak nem olyannak kéne lenni ami nem ellenõrzi a key-t? nekem azt írja hogy ellenõrzés sikertelen. vmi extra beállítás kell az alapok mellett? (és 1.03-as patch van fent ami elvileg jó ahhoz) elõre is kösz
nem tom curerom mal megcsinálni és az 1.03 még nincs crack (az alapot sem tudtam megcsinálni) segitsetek mit csináljak
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
szisztok! A FEAR-rel kapcslatba csak annyit szeretnék tudni hogy egy normális eredeti verzió semmilyen körülmények közt nem irhatja ki azt hogy CDKEY VERIFICATION FAILED ugye?
ugyértem se peccs se semmilyen update csak az alapgém!
ugyértem se peccs se semmilyen update csak az alapgém!
Koszontelek benneteket alatvaloim!!
Mai naptol az en fenthatosagom alatt garazdalkodhattok itt a FEAR topicban.
<#vigyor3>#vigyor3>
Egy jo bableves sose rossz!!
köszi szépen holnap este kipróbálom
installd újra és pecseld sorrban ,és semilyen letöltöttt ilyen nevü fileval ne ird felül.Nekem úgyanez volt a problem , az 1.02-t még anno crackeltem ugyanezel a fileal.Az 1.03 nem engedett így fel.Újra raktam semmi crack csak a patchek+cure rom.Utána mennie kell.
sikerült elinditanom a cureRom-mal az 1.03-at próbáltam csatlakozni a killzone-ra de ezt irja ki:recuired content canot be downloaded.(FEARE_2.ARCH00) zöltöttem le az 1.02 höz egy ilyen nevü filet felülirtam de nem müködik igy se .tudja valaki mit kellene csinálni ?
Hát errõl beszélek! :) Nincs nekem 100 000eim, hogy új kártyát vegyek! :) Így maradnak azok a játékok, amit egyenlõre még bír a kártyám! :)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nos, bár a Monolith a mai napon bejelentette, hogy folytatja nagysikerû paráztatós akciójátékát, a fenti címmel nem fogunk egyhamar a boltok polcain találkozni, mivel a F.E.A.R. név jogai az elsõ részt kiadó Vivendi Universal birtokában vannak. A folytatáshoz - melyben, hála annak a ténynek, hogy a karaktereket és egyéb cuccokat már a fejlesztõcég védette le, az elsõ rész sztoriját folytatják - még nem találtak kiadót, ám Samantha Ryan, a Monolith Studios elnökasszonya kijelentette, hogy a fejlesztés során a PC-re fognak koncentrálni, mert hisznek abban, hogy a PC-s közösség is képes egy játék sikerre viteléhez - ezt már a F.E.A.R.-el is bebizonyítottuk.
Info : GS
Info : GS
te homi a red orchestraval milesz? ^^ túl nyomi vagy hozzá? ^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hát mondjuk attól ,hogy a 4* aniso-t meg a vonalsimítást is kapcsold ki.A 9600xt nem 1 igazán mai fain kártya , ezekkel a beállításokkal na meg az 512 rammal nem csoda ,hogy elvérzik a fear.ezen a konfigon kb 800*600 medium-low beállításokon kell normálisan futnia dx8as shaderekkel.Anis vonalsímítás persze off!
help!!!!!!!!
valaki segitsen, ez hogy lehet? nekem asus a7n8x-x, amd sempron 2600+, 512mb 400mhz hynix (de csak valami folytán 222mhz-et enged), asus ati radeon 9600xt/td 128mb (8x agp, 4x vonalsimitás, 4x anitrozop szürésen van alapba beállitja az xp-ben ja és 500mhz, memoria meg 600mhz fut), 120gb wd 8mb cache és valami folytán nálam minimum, de ha full ra állitom ott is ugyan annyira (grafikán) szaggat a fear. ez mitõl lehet?
valaki segitsen, ez hogy lehet? nekem asus a7n8x-x, amd sempron 2600+, 512mb 400mhz hynix (de csak valami folytán 222mhz-et enged), asus ati radeon 9600xt/td 128mb (8x agp, 4x vonalsimitás, 4x anitrozop szürésen van alapba beállitja az xp-ben ja és 500mhz, memoria meg 600mhz fut), 120gb wd 8mb cache és valami folytán nálam minimum, de ha full ra állitom ott is ugyan annyira (grafikán) szaggat a fear. ez mitõl lehet?
jajj de jó neked! és grat!
kérlek segíts ha tudsz. én is nagyon kipróbálnám multiban.
cureROM-mal kész a profil, 1.03-as patch fent van, csináltam dvd-képet belõle de Wrong disc-nek észleli. miért?! hogy próbáljam még?! ;)
kérlek segíts ha tudsz. én is nagyon kipróbálnám multiban.
cureROM-mal kész a profil, 1.03-as patch fent van, csináltam dvd-képet belõle de Wrong disc-nek észleli. miért?! hogy próbáljam még?! ;)
azért 1nek jó volt ez a kis Hent^.^<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Arra voltam kiváncsi,hogy a grafikai motor tudja-e.(console paracs, demorec...ect.)A többi lehetõséggel tisztában vagyok.
<#worship>#worship>
Tnx!
<#worship>#worship>
Tnx!
mit kezdjek az 1.03-as patchel ha nem indul a játék ?(szánom bánom de nem eredeti) ha pl cureROM-ban betallózom a dvd-képét akkor is ugyanúgy kéri a lemezt. igazság szerint a killzone-ra szeretnék felmenni, de így nem jön össze. valakinek van tippje?
nekem a szüz játékra sem volt jo a 255-ös , winfos telepítés után csak ez a variáció megy fel amit leirtam legalábbis nálam.
ujraraktam a gépet és utána felraktam az 1.02-est (fear_update_en_100-101_102.exe) utána pedig ezt rá fear_update_engb_100-102_103.exe így sikerült csak megpecselnem a 255-ös nekem sem jó.
Tudom alap 1.0-ára akartam pakolni no mindegy akkor szedem a másikat.
Next PC upgrade: 2022
Ja es ezek csak akkor jok ha a sima 1.0-at patcheled. Ha mar fentvan az 1.02 akkor egy kissebb kell de UK verzio ami az 1.02-ot rakja 1.03-ra.
Szerintem igen bar amikor ujraraktam a wint utanna mar nemtetszet neki. Elsore pedig siman felment. A 8698 hozzaszolasban adtam linket nekem az lett jo. De hogy neked is jo lesz -e nemtudom. Ez az 1.03 Patch dolog se teljesen tiszta. Sokan mergelodtek miatta.
Na fasza én is beobtam a patchel ezt szedtem le mondom ez a jó: fear_update_en_100-102_103.exe 255MB ja jó csak nem az én verziómhoz.
Valaki mondja meg a frankót melyik is kéne fear_update_engb_100-102_103.exe UK retail v1.03 full patch 192 MB ez már jó akkor nem?
Valaki mondja meg a frankót melyik is kéne fear_update_engb_100-102_103.exe UK retail v1.03 full patch 192 MB ez már jó akkor nem?
Next PC upgrade: 2022
Ja es a meno videokartya nem 80.000 Ft. Inkabb 150.000.<#buck>#buck>
De legalabb irigykedik a szomszed Pistike. Az meg minden penzt meger.<#idiota>#idiota>
De legalabb irigykedik a szomszed Pistike. Az meg minden penzt meger.<#idiota>#idiota>
A gyerekem nek nyar elejen vettem egy Inno 6600Gt-t hasznaltan par honap garival 30.000 ft-ert. Azzal szepen elmegy a FEAR is. Nagyon jol lehet huzni is. Azthiszem 600/1200 on megy neki azota is. A regi kartyat eladtuk es kipotoltuk 15.000 ft-al.
Azert lehet ugyis csinalni hogy ne keruljon annyira sokba.
Azert lehet ugyis csinalni hogy ne keruljon annyira sokba.
Általában véve nem túl népszerû mód a FEAR szervereken a Team el. Ugya a FEARben elég gyorsan meg lehet halni, és pár másodperc/perc játk után nem szeretnek az arcok várakozni.
Lehet, hogy más FPS-nél jobban mûködik. Kár mert nekem is szimpatikus, felüdülés lenne a CTF után.
Lehet, hogy más FPS-nél jobban mûködik. Kár mert nekem is szimpatikus, felüdülés lenne a CTF után.
Tudom, hogy NEM mai kártya ami nekem van de ez akkor is furcsa dolog, hogy kiadnak egy ilyen játékot, aztán most mindenkinek aki szépen szeretne játszani rajta, vegyen 80 000ért menõ videókártyát! :) Szóval nekem marad az UNinstall és valami másik játék, amit bír a gépem, mert azért a legtöbb ma kiadott játék megy ezzel kártyával, egész szépen! :)
Csoda hogy megy rajta. Meg a jo kartyakat is megizzasztja. Az 5700Le sosem volt csucskartya se regen nemhogy mostanaban. Ez meg azert egy eleg uj jatek sok effektel. De ha bekapcsolod a DX8 mode-ot eseleg a DoublePixelt akkor mar jo sebessegre szamithatsz ha minden mas minimumon van. De akkor meg rohadt csunya. Jo kartyaval nagyon szep. Van megoldas csak sok zseton.<#szomoru2>#szomoru2> Sajna. De ezekre a rohadt gepekre mindig kell kolteni.
Valamelyik talan az F10? csinal kepeket bmp ben. Video felvevorol netudok beepitve. En Fraps-ot masok GameCam-et hasznalnak. De komoly gep kell hozza nagyon gyors Hdd-vel!!
Hát nekem ennyi volt a FEAR! :) Az én gépem nem bírja, Geforce 5700LE kártyám van, de nem szép egyáltalán, így meg nem fogok játszani! Nem tudom, hogy milyen erõmû kell ennek a játéknak?! :P
Szia!
Lehetne 1 kérésem , nem lehetne a serveren néha 1 kicsit az aktuális mod mondjuk "team elimination".A tdm kurvára lefáraszt pláne mikor egyfolyátban tkz a társam.És szerintem több az adrenailn teameliminationben pléme mikor 1edöl maradsz 3 vagy több playa ellen.Elõre is thx!
Lehetne 1 kérésem , nem lehetne a serveren néha 1 kicsit az aktuális mod mondjuk "team elimination".A tdm kurvára lefáraszt pláne mikor egyfolyátban tkz a társam.És szerintem több az adrenailn teameliminationben pléme mikor 1edöl maradsz 3 vagy több playa ellen.Elõre is thx!
Anyááám! :) Ott volt az orrom elõtt, csak legfelül nem néztem... Köszi!
Sziasztok!!
Ne haragudjtato már, de hol találom a magyarosítást a játékhoz? Végignéztem 7 oldalt itt, meg megnéztem a http://www.magyaritasok.hu -n de ott se találom! Köszi a segítséget!
Ne haragudjtato már, de hol találom a magyarosítást a játékhoz? Végignéztem 7 oldalt itt, meg megnéztem a http://www.magyaritasok.hu -n de ott se találom! Köszi a segítséget!
Az pedig kell es jofajta. A meretet alul irtam az a jo. Nem vagyok mp3portalos. Legalabbis nem tudok rola.<#vigyor0>#vigyor0>
Szikorarobi te nem Mp3Portálos is vagy?
csak az a baj a lemezzel hogy ez már eredetileg ki volt írva (leíratam)és most nem akarom újra kiírni de megpróbálom a gépre másolni hát ha úgy megy!
csak az a baj a lemezzel hogy ez már eredetileg ki volt írva (leíratam)és most nem akarom újra kiírni de megpróbálom a gépre másolni hát ha úgy megy!