13097

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• sztz
    Jah MSN em: [email protected]
  • sztz
    Valaki most egy 1on1 et? szükségem van eddzésre! :D szikora te leszel este? eddzhetnénk.. De most nem vagy MSn en:'((
  • Sund
    Mi helyzet veletek? Ugyanolyan intenzitással játszotok még mindig? Én egy kicsit alábbhagytam az elmúlt pár hétben. Néha belépek, leosztom a népet (mivel mindig sok új játékos van), erre csalással vádolnak és ki akarnak kickeltetni.

• vdini
    hehe
  • sztz
    :O loool kösz ;)
  • Szikorarobi
    Magyarorszag legfelkeszultebb es hihetetlenul hires F.E.A.R. gemer-erol keszult egy video. Kihagyhatatlan csemege! Letoltheto:Itt!
  • vdini
    jah gépet kell vinni? (én tok csak egér kéne mer a rádiósommal naon nehéz célozni)
  • vdini
    én tavaszi szünetben voltam egy kétnaposon de ott csak négyen voltunk. nyáron is lesz de lehet hogy nem engednek el mer négyes lettem magyarból...
  • Szikorarobi
    Egyenlore a hely kivalasztasa tortenik ami nem egyszeru. Szinte sehol nincs FEAr telepitve meg a gepek sem birjak nagyon. Viszont ha talalunk egy helyet Pl jo nagy csaladihaz jo nagy pinceje akkor ott megrendezhetnenk. Az volna a jo ha lenne vagy 2-3 napos. Szoval ott alvos. Akkor jo kis lanpartyt lehetne csinalni. Nincs valakinek egy hasznalhato 100 nm es garazsa? Vagy pince.... Vagy ilyesmi En mar talaltam egyet de eleg problemasak szoval szerintem kihagyjuk oket.

• Szikorarobi
    Most csak nekem nem jon be vagy tenyleg eltunt az osszes DE Official server?
  • vdini
    <span style="filter:glow(color=GREEN)">mikor lesz a lanparty
  • vdini
    gg
  • chooselee
    :P
  • Szikorarobi
    Hurra! VAKACIO!!
  • antos
    Köszike,nekem csak a single player kell.
    Még egyszer köszi!!!

• Sund
    www.gamecopyworld.com

bár a peccsek inkább a multisoknak szólnak, tudsz vele rendesen játszani neten?
  • antos
    Sziasztok!

Nincs valakinek,vagy nem tudtok olyan oldalt,ahonnan letölthetem az 1.03 patch-hez a crack-et?

Thanx
  • Szikorarobi
    Helyesbitek 3700 San Diego. Ami 1 megas. Most neztem 44k brutto az ara. Az eleg barati. Allitolag nagy arcsokkenes varhato a nyaron.
  • Szikorarobi
    Mostani idokben meg nem. Amig nem hasznalja ki a masodik magot addig jobban jarsz azzal amid van. Legalabb nem koltesz el egy csomo penzt feleslegesen. Jonnek majd ujabb procik azokat mar erdemes lesz megvenni. De a mostani X2-k foleg ha jatekra hasznalod a geped felesleges. Jobban jarsz egy 3500 SanDiegoval amit 2700 Mhz en jaratsz. Sok viszi meg alapfeszen is. Pl az enyem.
  • strebacom
    Nagyon jó!!
  • WizArts
    milyen az x2 proci? jóval jobb mint a smia 64-esek?
  • strebacom
    Most olvasom a FAQ-t,és ez qrvára jó:

14. " Elég beszari vagyok! Játszak-e otthon este fülhallgatóval vagy 5.1-el jól feltekerve a sötétben? "

Semmiképpen vagy előtte pelenkázd be magad! ;-D
  • Sund
    ja igaz, előtte rakd el a fegyvert! (hide weapon)
  • Szikorarobi
    Kinek?
  • I love Techno
    neki kell futni
  • varga peti
    DE az a sima rugás nem?
  • Sund
    Ugrás+melee gomb?
  • varga peti
    hello! biciklirugást melyik billentyükombinácioval kell aktiválni?
  • Sund
    Nekem nem probléma idegenekkel csapatjátékot játszani. Persze jobb lenne spanokkal, de így is jó LENNE ha volnának szerverek. Mert nincsenek.
  • Szikorarobi
    Mi ugy szoktuk csinalni hogy aki jol jatszik elkerjuk az MSN cimet vagy barmit amin elerheto. Igy egy ido utan sok jatekosnak meglesz az elerhetosege. Ha egy jot szeretnenk jatszani akkor hivjuk a tobbieket is. Egy ido utan mar ok is fognak hivni teged. Stb Stb.. Igy lehet jokat jatszani. Hetvegen public servereken Ctf-ben a jo jatekot elfelejtheted. Szerintem. Meghat csapatjatekot idegenekkel nem igazan elvezetes jatszani. Oda olyan emberek kellenek akik tudjak a dolgukat es nagyjabol ismeritek egymast. Akkor jo a jatek.
  • Sund
    Elemezzük ki a ma esti helyzetet, CTF fronton. 6 serveren van élet (értsd.: legalább 1 játékos) a kb. 50ből

Ebből kettő csak és kizárólag a deadwoodon játszódik. Marad tehát 4.

1 szerveren átállították az ugrást nagyra és kb 1.5-ös speeden megy a játék+egy-két lövés a 10mm ből és halott vagy. Marad 3.

2 szervert teletömtek szar homemade pályákkal, mindegyik borzalom. Marad 1.

IGEN! szombat este 1 darab klasszikus szabályokkal játszható szerver van, természtesen mindig tele, így nehéz bejutni. GRATULÁLOK!

Azt hiszem megbántam, hogy kiadtam azt a 7e-t ere a játékra.

• Szikorarobi
    Legalabb egy Smily-t nyomjatok mar. Nem mindenki tudja hogy ferj es feleseg vagytok.
  • mooo
    Tudhatnád,hogy noob retard
  • sztz
    He?
  • I love Techno
    aszt se tudod mi az a foci , csak a sörreklámok miatt megjegyezted a nevét aszt most próbálsz itt felvágni te noob geci....
  • j6
    jump and melee
  • varga peti
    hello.melyik billentyükombinácioval lehet rugni?
  • Szikorarobi
    Van benne erdo. A Multiban. Es azert ilyen mert mindenki lusta.
    Kertunk embereket csinaljanak egyet nem csinaltak ez meg volt. Egy ev utan lett lecserelve erre. De majd ha csinaltok masikat akkor azonnal lecsreljuk. Jo?

• mooo
    death wood Egyébként nem akarok senkit megbántani,nem rossz ez se,de a másik tényleg jobb volt,jobban illik a játékhoz.
  • Mikiller
    Miért kellett lecserélni a másik bannert, erre a semmitmondó erdős hátterűre?
    Nem is volt a játékban erdő, LoL