F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Egy jo bableves sose rossz!!
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Pedig divx fent van, k-lite fent van + megy egy knordian-t is felraktam ûûûûéáááééée
pedig kiváncsi vagyok rá!
Ez meg mi?
Ez meg mi?
Én ezt tudodm, csak ezzel whyleengot akaoram dicsérni😊 Csak nem nyilvánosan hehe.😄<#hawaii>#hawaii>
Ez meg mi?
Mert nekem jól fut ha vissza veszem a felbontást 800*600-ba.
Ez meg mi?
De elvileg a K-lite codecpackbol a Lite eleg hozza. Szerintem Divx-be tomoritette amugy. De ahogy elnezem az ATW torolte az oldalt ahova felraktam. Majd feltoltom megint valahova. De pl. a Klan oldalunkon van par jo sajat keszitesu video.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ez meg mi?
Amugy hogy tetszett a video amit belinkeltem??
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Megrendelesre a FAQ frissitve lett! Remelem tetszik majd. Tettem bele kepeket is. Szoljatok ha kell meg bele valami vagy ha valami hibas.
Enjoy <#buck>#buck>
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Hallotam olyanról hogy valaki tüzelés közbeni gyógyulásra irt egy triggert (script)...biztos kurvayo dolog, de szopatás a többi pléjerrel szemben és ócska.
Egyik spanom rárakta az "f" betüre, mert hogy amikor jobbra kell menni úgyis félrenyom állandóan és igy a "d"-t meg az "f"-et egyszerre nyomja...észlény, mi?<#confused>#confused><#conf>#conf>
Ezek meg a regi felvetelek amik mostanaban lettek felveve mar jobbak. Masoknak meg olyan sotet hogyha felhuzok mindent Maxra akkor sem latok szinte semmit.
Gratula, jó lett a video, csak a szokásos probléma - túúúúl világos ... <#wink>#wink>
Valamilyen 16 bites alrendszer probléma lehet, de tettem fel új autoexec.nt és config.nt fájlokat, de így sem lett jó. Esetleg van valami megoldás XP újratelepítésén kívül?
Hogy jokedvetek legyen.... Itt egy kis film amit ma utottem ossze a regi videokbol. Csak magyarok jatszanak benne.
Letoltheto: Innen
Ez meg mi?
Cupp*10 bazze, és még csak nem is ugrál lövés közben, hanem tök nyugodtan áll és cuppogtat. Ezúton üzenem <Noir>Fatalitynek, hogy rohangászik és gyûjtöget mint egy nyúl. Kösz (Sz) klán, hogy elporoltátok õket.
(Lehet, hogy a billentyûre kéne rakni a use mp gombot.)