F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r22
hi all honnan tudnák jo kis multimapokat leszedni? nem gagyikat....hanem faszákat....LAnra

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

I love Techno
kösz

Az is lehet hogy a sok szar osszeakad egymassal. Avi a kiterjesztese de ha elinditod bejon a Divx logo.

Egy jo bableves sose rossz!!

Blenda Stompa
ja de most jut eszembe hogy mit nem csinaltam meg. fog ez menni<#circling>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Beszarás...se melóhelyen se itthon nemtom lejátszani ááááá <#guluszem1>
Pedig divx fent van, k-lite fent van + megy egy knordian-t is felraktam ûûûûéáááééée
pedig kiváncsi vagyok rá!

Bubbencs
Ja és jól tömörít!!!

Ez meg mi?

Bubbencs
Én a Windows Movi Makert használom a film összeszerkesztéshez nem egy okos program de célnak megfelel.

Ez meg mi?

andriska
pl:dr divx

I love Techno
(még egy kis segítséget kérnék)menyire lehet a méretet befolyásolni és mien tömörítõ progival?

I love Techno
amugy kipróbáltam és simán bírja és így full size-al egész jól is néz ki lejáccásnál csak ugye a mérete (van még mit tanulnom)

Bubbencs
hehe vagy akár 1024*768-ban is tólhatod én eddig enyiben nyomtam de 800*600-ban finomabb nincs akadás egy pici se!

Ez meg mi?

I love Techno
amugy nem ártana ha a fejlesztõk mint pl a sof 2 nél beleépítettek volna egy demo felvevõ programot a mostani játékokba is amivel lehetett ugy fel veni hogy semi fps beesést nem jelentett és nem kelett a grafikához nyulni ha véletlen vmit fel akartál veni

Bubbencs
Nem lesz rosz a videód nyugottan nyomhatod videózás közben 800*600-ban.

Ez meg mi?

I love Techno
F.E.A.R. ben még nem is néztem doom 3 full graf 1240*1024 ben esik be enyire (ugyhogy talán anyira mégsem szar a gépem <#vigyor5>)(még csak tesztelgetem a dolgokat)

I love Techno
800*600 ban nem bróbáltam mert minél jobat akarok öszehozni

sztz
Nono ez nem kérdés volt bubu bácsi 😊
Én ezt tudodm, csak ezzel whyleengot akaoram dicsérni😊 Csak nem nyilvánosan hehe.😄<#hawaii>

Bubbencs
HunCut kérdésedre a válasz a FAQ alján. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Ez meg mi?

Bubbencs
Gyenge a géped hozzá azért lassúl be.
Mert nekem jól fut ha vissza veszem a felbontást 800*600-ba.

Ez meg mi?

I love Techno
kösz

I love Techno
ez ez is olyan mint a pl a fraps ha elkezdesz felveni beesik az fps? mert én édig csak fraps-al próbáltam és ott tök mindegy hogy álitom be meg mien grafika mindig belasul ilyen 15-25 fps re kb és csöpet zavaró.

Letoltottem a Win DVD Creatort es azzal. Jo kis progi 14 napig kiprobalhato.
De elvileg a K-lite codecpackbol a Lite eleg hozza. Szerintem Divx-be tomoritette amugy. De ahogy elnezem az ATW torolte az oldalt ahova felraktam. Majd feltoltom megint valahova. De pl. a Klan oldalunkon van par jo sajat keszitesu video.

I love Techno
én mongyuk edig sem a monitoron sem a játékban nem nyultam a fényerõkhöz , lehet azér veszem észre olyan nehezen az ellenséget <#buck> , nem tudtam megnézni mert vmiert nem jön be a link , én magam is csinálgatok videókat , csak még nem nagyon néztem utána mi a legjobb progi te mivel csinálod?

sztz
hehe jah 😊 Whyleeng csinálta? 😊

ibrik
Nem kell sok kodek, csak a fontosak - pl. a K-lite-ból.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Blenda Stompa
Robi! Egy szarrakásnyi codec van fent nekem de nem tudom lejátszani a videót...mivel csináltad?

Bubbencs
Jó lett a FAQ tetszik grtulálok! Egy fontos felirat MULTIZNI CSAK EREDETIVEL LEHET! <#vigyor2>

Ez meg mi?

A jatekban allitom a Gamma-t. Nem a monitort. Igy a kepek vilagosak lesznek azoknal akiknek a monitor lett feljebb nyomva. Nalam Contrast 100 Brightness 0 es igy tokeletes. Sajna megvakulok ha orakig bamulok egy vilagito monitort. Igy a szovegek olvashatoak es nem zavaro a nagy feny. A jatekben meg szinte csutkara fel van nyomva. Igy nem kell allitgatnom a monitort de masoknal meg vilagos a kep vagy video a mit csinalok. Mostanaban ha felveszek vagy fenykepezek akkor ugy allitom hogy majd masoknal is jo legyen.De a regi kepek es videok meg vilagosak. Sajna. Sokaig nem tudtam a problemarol mivel nekunk tokeletes volt. Remelem mostmar erted. Szoval ha az en regi kepeimet vagy videoimat nezed vedd lejjeb a Brightnesst 0-ra pls.
Amugy hogy tetszett a video amit belinkeltem??

I love Techno
ezt nem teljesen váhgtam le , régen ilyen fényerõvel jácottatok vagy csak nálam néz ki a túl fényesen?

WhyLeeng
#9006.

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

I love Techno
nem mintha zavarna csak érdeklõdök direkt lettek ilyen világosak ezek a képek?

WhyLeeng
Buszke lehetsz ram Edesapam! <#vigyor3><#idiota>

I love Techno
remélem a scripteket elfelejtik az emberek mert ott kezdõdnek a csalások

WhyLeeng
Sziasztok!

Megrendelesre a FAQ frissitve lett! Remelem tetszik majd. Tettem bele kepeket is. Szoljatok ha kell meg bele valami vagy ha valami hibas.

Enjoy <#buck>

Fissiteni fogom a FAQ-ot mert par dolog nem artana meg bele. Legyszi otleteket mit rakjunk meg bele. A Single reszhez is kernek segitseget. Hany palya van, mire kell figyelni, magyarositas, linkek, stb. Sajna en nem jatszottam a single resszel szoval nemtudom. Otleteket, segitseget ide vagy pm be is kuldhettek. Koszi.

Blenda Stompa
Nálam is görgõ, csak nálam felfelé és én lefele váltok fegyvert <#vigyor4>
Hallotam olyanról hogy valaki tüzelés közbeni gyógyulásra irt egy triggert (script)...biztos kurvayo dolog, de szopatás a többi pléjerrel szemben és ócska.
Egyik spanom rárakta az "f" betüre, mert hogy amikor jobbra kell menni úgyis félrenyom állandóan és igy a "d"-t meg az "f"-et egyszerre nyomja...észlény, mi?<#confused><#conf>

sztz
Nekem a razer diamondbackon a két oldalsó gomb akármerre döntve..

I love Techno
hu te faszát jácottam <#vigyor><#vigyor5>

Vedd lejebb a Brightness-t.<#buck>

Ezek meg a regi felvetelek amik mostanaban lettek felveve mar jobbak. Masoknak meg olyan sotet hogyha felhuzok mindent Maxra akkor sem latok szinte semmit.

Istenem, a régi szép idõk ... <#finom><#pardon1><#pardon1>
Gratula, jó lett a video, csak a szokásos probléma - túúúúl világos ... <#wink>

En teljesen mashol hasznalom a bill.-t. Amugy nekem kozepso egergomb es gorgo lefele hogy biztos legyen a szipu.<#buck> Felfele gorgo fegyvervaltas. De a tobbiek is biztos elaruljak hol van nekik.

ha mondjuk a WSAD-vel mozogsz, akkor melyik gombbal tápolod magad?
Hi! Olyan gondom van amire sehogy nem találom a megoldást. Ha indítom a F.E.A.R. telepítõjét, megjelenik egy kis fekete, DOS-os ablak és megáll a program méghozzá olyan hibaüzenettel, hogy a program nem fér el a memóriában.
Valamilyen 16 bites alrendszer probléma lehet, de tettem fel új autoexec.nt és config.nt fájlokat, de így sem lett jó. Esetleg van valami megoldás XP újratelepítésén kívül?
'(Lehet, hogy a billentyûre kéne rakni a use mp gombot.)' Hat nemart...<#idiota>

Hogy jokedvetek legyen.... Itt egy kis film amit ma utottem ossze a regi videokbol. Csak magyarok jatszanak benne.

Letoltheto: Innen

Bubbencs
Nekem meg van a játék mióta kijött és még egyszer sem vittem végig elvittem a 6. részig és ennyi én inkább a multi részére gyúrok...

Ez meg mi?

Bubbencs
Azért nem árt használni a medpack-et lövöldözés közben...<#ravasz1>

Ez meg mi?

vááá megõrjítenek ezek a medpack gyûjtögetõk!!
Cupp*10 bazze, és még csak nem is ugrál lövés közben, hanem tök nyugodtan áll és cuppogtat. Ezúton üzenem <Noir>Fatalitynek, hogy rohangászik és gyûjtöget mint egy nyúl. Kösz (Sz) klán, hogy elporoltátok õket.

(Lehet, hogy a billentyûre kéne rakni a use mp gombot.)
Hi! Én végigvittem 2x is és nagyon kir. a játék<#violent><#mf3>

I love Techno
nah végre én is ráérek neked még mindig sok a melód vagy gyívsz majd?

andriska
Esteleg játszd végig.......

Bugz
Állítólag a végén lesz 1 meglepetés.
1 hirtelen fordulat vagy mi.
Télleg mi van azzal a dagadt csávóval aki 1szer 2szer kibaszott velünk?

Dirty South