13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Code92
    játékmód függő, slowmo-dm/tdm -ben igen többiben nem igazán. bár én nem szeretem a slowmosokat, több skill kell egysima dm/tdm-hez.
  • rooney8
    oké köszi
  • grebber
    Igen ha megszerzed a lassító cumot hozzá!
  • rooney8
    Hali!

Multiba is van ilyen belassítás?
  • Norbi507
    Őőőm, grebber : egyéni szociális probléma!

hitch: nekem, ha jól emlékszem nem is kellett patchelni.
    Próbálj meg 1 gamespy-t felrakni, és utána indítani a gémet.(gamespy-t nem kell elindítani)
  • Prince23
    Ja, amúgy nem tom miért írtam le ezt most xD talán a kidobtam az abblakon szóra reagáltam :DS
    ON
  • Prince23
    Én egyszer vettem -mert az okató mondta- egy Kresz B gyakorló CD-t, és az ára 4500 ft volt, és nyavalyás 30 megás telepítőjű, feltelepítve 11 mega, és még el volt látva a Magyar közlekedési hatóság névjegyével... hát ne tudd meg mikor feltelepítettem és rájöttem a tartalmára, és még tallózni sem lehetett b katra, majdenm belepusztultam:D És a poén az, h warezbe sokkal jobb, értelmes és tartalmasabb a gyakorlás, asszemm vagy 150 mega telepitésű
    amúgy bele betegedtem xd, kirázott a hideg, belázasodtam aznap (még emléxek rá) meg minden, olyan sokkos állapot ért... szakadjanak meg, h van képük ennyit lerántani a népről
  • rooney8
    mérnem ezzel kezdted? :D
  • grebber
    ÁÁÁ.Miért mert multi végett megvettem eredetibe az pár hónappal később ingyen kiadták a multit!
  • rooney8
    mér basztál volna ki 10ezret?
  • grebber
    Hát igen mert kibasztam ablakon feleslegesen 10 rongyot.
    Lehet hogy te neked ez nem számít de nekem igen.
  • rooney8
    mér zavar?
  • grebber
    Akkor én is várom ha magyarul fog megjelenni.
    Csak remélem nem játszák el itt is mint a sima Fearnél hogy kiadták a multiját ingyen.
  • Szeszmester
    Én fordítottam...
  • grebber
    Ezt a magyarul fog megjelennit honnan szedted?
  • Szeszmester
    Igen.

Magyarul fog megjelenni, én már nagyon várom ^_^
  • grebber
    Nem lehet hogy nem a megfelelő patchet szedted le? Mert Van EN és US verzió is.
  • hitch
    valaki pls help.
  • hitch
    sziaszok.leszedtem a fear combatot,feltelepitettem beregisztráltam meg minden de látom egy csomó szerver fekete,fel akartam rakni a patchet de nem engedi.ai 1.07-1.08 ast akartam de azt irja ki hogy:"Fear is not currently isntalled.Update abort"ez mitől lehet???
  • Shield
    Légy szi' rakja fel a nyelvi fájlt, akinek meg van a Extraction Point magyar verzió! Ha jól tudom a FEARL_XP.Arch00 fájl kellene.
  • cumfu
    ja a perseus mandate-ről beszélek
  • cumfu
    heló! Nekiestem a játéknak, de elakadtam az Odalent nevű pályán. ott ahol van 1 kis bejátszás az az utáni résznél. Bemegyek a helyiségbe mindenkit leszedek és nem tom merre. 1 ajtó van de nem tudom kinyitni. segítsetek!!!
  • Norbi507
    Jó lesz sztem ez a fear multiplayer éppen felkúszik a gépemre a történet:P

Ha valaki tud valamilyen kis mellékprogit amivel jól le lehet butítani a grafot/effekteket, hogy az én régi gépemen is menjen(mint pl. TF2-t)
    akkor ide írjon majd, vagy pm ;)
  • CroftManor
    Jó kis játék ez a F.E.A.R. két nap alatt végigtoltam
  • lamerrichard
    Másolt DVD-ről raktad fel a játékot????
    Mert ha igen akkor az is lehet a baja mert a gépeden elméletileg max.-on kellenne menni-e
  • lamerrichard
    A project Origin szerintetek a történetet fogja majd folytatni???
  • bakvarnyu
    tuti a gépeddel van valami
  • Apocalypse7
    Hi all, nemrég lett meg ez a játék nekem, és van egy problémám vele. Elindítom akár a singlet, akár a multit 15-20 perc után belaggol az egész játék - levettem mindent minimumra, vagy közepesre, de úgysem változott a helyzet, a háttérben semmit nem futtatok, és egyszerűen nem megy 15-20 perc után rendesen a játék. Az első 15-20 percben viszont tökéletes. Letöltöttem a legújabb drivert is a videókártyámhoz, és így sem jó.

Konfigom: Asus P5K alaplap, Gigabyte Nvidia 8800 GT, 4 GB DDR2 Kingston, 800 MHZ, Intel Core 2 Duo 7200-as proci, 1 TB merevlemezzel.

Szerintem minden igénynek megfelel a feart illetően a gépem, mégsem megy, pls ha valaki tud valami okos dolgot mondani ezzel kapcsolatban, az szóljon, nagyon megköszönném.
  • grebber
    Az is magyarul jelent meg!
  • Peetboy
    Úgy tudom magyar, de nem biztos. Nekem is megvan az, de még nem tettem fel.
  • Rusy
    hello az extraction pointnak van magyarosítása?
  • Maxtreme
    [URL=http://www.google.hu/search?q=f.e.a.r.+folytat%C3%A1s&btnG=Keres%C3%A9s&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=hms&sa=2]Google ^^[/URL]
  • akyyy
    tunátok segiteni?
    Mi a készülő folytatás címe?
  • Seth
    Nem kell hozzá a teljes,önálló kieg
  • Scottt
    Skacok a perseus mandatehoz kell az alap cókmók.Vagy most, hogy is van.Mire mit kell rakni?
  • Peetboy
    Az kizárt dolog, mert nem menne. Nekem anno Geforce FX 5200 - 128MB-ossal sem ment, szaggatott és a fegyvert nem lehetett látni.
    Geforce 6600GT 128 MB-al megy majdnem maxon. De a leirásában 256 MB-os videókártya szerepel.
  • richard45
    ja és azt nem írtam oda, hogy 64 mb-os
  • richard45
    sziasztok
    azt kérdezném meg, hogy a játék megy geforce4 mx 4000 videokártyával?
  • GanjaMasta
    nah oké már megoldotam már végig is vittem a játékot de lenne mégegy kérdésem az extraction point -al kapcsolatban.
    Őőőő.. én megvettema a F.E.A.R. gold edition ami tartalmazza az alapgame-et és a kiegészítést: az extraction pointot. Föltettema az alapot utána meg a kiegészítőt de a kiegészítő nem indul. Rákattintoka az ikonjára behoz egy fekete képernyőt dolgozik a gép is aztán leáll és vissza megy az asztalra mintha semmi nem történt volna. Mi lehet a probléma?
  • GanjaMasta
    hy all!
    szeretném kérdezni vmit mert megakadtam a f.e.a.r. első részének singeljében annál a résznél amikor van két lyen áram "doboz" :D és nem tudok átmenni közöttük mert megcsap a 220 :D. pls vki segítsen hogy merre kell menni vagy mit kell csinálni?!