F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

játékban mögnyomod a find servers gombot (vagy valami hasonlót) és kilistázódnak a szerverek. Fix, public magyarrol én nem tudok.

Telepítés: leszeded az ingyenes combatot és kérsz egy cd-kulcsot a weblapon.
a faq-ba vagy a bannerba üssetek már ip címet, vagy vmi link leírással hogysmint multizás. akkor érdekelne a dolog. a telepítéssel nincs gond

haldoklik a FEAR, sose lesz belõle semmi, de hozzánk tudsz jönni játszani ha szeretnél. Bár mi csak CTF-et nyomunk.
j0nNyKa
most ha felteszem a kérdést, hogy mi az a "2-õ", tudsz rá válaszolni? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az elsõ 2-õ meg van . Gyakorlok naponta 4 órát . Hát de kár hogy a jobb klánok már elhúztak . Pedig kb 2 éve még mindenki nyomta vígan. Igaz... észre vettem hogy kevés a szerver .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

"...mik a szükséges dolgok hogy belépjek ?"

-PC
-FEAR Combat
és gyakorolj sokat. 😊

Amúgy a scene nagyon döglõdik, a jó klánok már elhagyták a FEAR-t.
Sziaztok !

Beszeretnék lépni az SG F.E.A.R. clanba ( ha van ilyen ) Ha nincs akkor bocs a kérdést . A kérdésem anyi volna hogy mik a szükséges dolgok hogy belépjek ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom. "

A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.

FAQ én is így voltam...
Hali, olyan gondom van hogy megvettem a gamet de nincs benne beszéd hang.Sem a bevezetõ filmben sem játék közben, onnan tudom hogy duma van hogy van felirat. Mit tegyek? patch kéne? ha igen hol találom? elõre is kössz

akkor kapcsold be a hangszórókat
nins hang
vagy pedig vegyen fel vki:[email protected]

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

hello én már veterán Fear-ozó vagyok és már számtalanszor átvittem a játék mind a három részét de vannak olyan kérdéseim amikre nem tudok választ találni ha vki tudna segíteni akkor az legyen szives adjon már egy MSN címek, aki tud segíteni annak elõre is köszönöm.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

illetve ha valakinek van kedve ellenünk játszani, a haverommal vállalunk 2 vs 2 CTF meccseket.

(persze ha többen vagytok akkor jöhet a 3 vs 3 vagy a 4 vs 4 is.)

mi még nyomjuk masszívan a CTF-et. 😊

vegyél fel skypeon: Zsolti_1980
játszik a multi részével vki ?

csatlakoznék szivesen

Amúgy most a simában a SFOD-D-dal (vagy KEB-DK )-val haverok a F.E.A.R. osztagosok? 😊 Most összekavarodtam, pedig már nemegyszer vittem végig a játékot 😊
<#nevetes1>
bakvarnyu
aha Bodrogi Gyula szinkronizálta

Prince23
Hi!
Ez a perseus mandate teljesen magyar?? vagy csak feliratot tartalmazza?

Doom 4
Helló tudtok nekem magyar servereket mondani ? van 1 baranya hun pécs de az jelszavas esetleg annak nem tudjátok jelszavát ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

BlindMan
De meleg...még mindíg van aki CD key-el szaraxik...fel kell szépen menni a FEAR Offical Site-ra és kérni egy kulcsot,amit e-mailben elküldenek...ezzel bárhova felmehetsz...meg van a Fear könyvtárában,ahová telepítette a gammát egy "serverreadme.txt" file,amibe benne találtatik az össze konzol parancs...a kirúgástól a tiltáson át minden...

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hûtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

Szia.

Amikor inditod a servert allitsd be az SCMD menu-t.{allow SCMD} Jelszoval ved le. Utanna ha ki akarsz rugni valakit ird be> SCMD listclients. De eloszor lepj be: SCMD es a jelszavad.
Ekkor kiirja kik vannak bent. Utanna ird be SCMD bootid es a csavo neve vagy szama akit ki akarsz rugni. De ha Dedikalt servert inditasz {ez jobb} akkor belephetsz a sajatodra lanon keresztul es ha gond van csak ctrl alt del, kint vagy asztalon server ablak fel rakkantitasz a csavo nevere es a boot player gombra. Utanna mehetsz vissza jatszani.

Egy jo bableves sose rossz!!

SG rock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem a játékot, és én ott szartam be a végén amikor már a helikopteren vagy a kiscsaj egyszercsak megjelenik, és ott kapaszkodik a helikopteren😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hellosztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha fear combatban saját szervert csinálok, hogy tudok kickelni a szeróról rosszarcú embereket?
A menüben sehol sem találok ilyet, talán consolba kell beírni? Hogy lehet egyáltalán lehívni a consolt, ha van ilyen?

Köszi a segítséget elõre is!

betyarr
pfff!köszi!már vagy 10szer biztos odamentem pedig ahhoz a nyomorult csaphoz,de úgy látszik a szememen ültem közben :-D

kösz még1x!

avira premium über alles!

bakvarnyu
Ki kell nyitni a csapot ami elárasztja vízzel a szobát, és a víz tetején levõ deszkákon tudsz átugrálni /ha ez az a rész/.

betyarr
sziasztok!kis segítséget kérnék.a 3. pályánál akadtam el.van egy hely,ahová kijutottam.van ott két medence szerû dolog,meg pár lépcsõs emelvény.onnan nem találok kijáratot.egy helyen lenne továbbjutási lehetõség,de ott meg le van szakadva a rámpa.valaki tudna segíteni?kösz elõre is!

avira premium über alles!

Dragooon
😄DDDDDdddd

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

bakvarnyu
tényleg?

nagyon horroros játék
grebber
Nagy méretû fájlokban vannak a feliratok.Inkább szedd le az egészet.

Next PC upgrade: 2022

balee4
A Perseus Mandate-hez nem tud vki egy olyan ingyenes oldalt, ahonnan csak a magyar nyelvi file-k tölthetõk le nem az egész game? Az angol már úgyis megvan.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

csötök tudnátok segiteni már tök a végén vok és amikor a "vizioban" vok és abban az épületben kell meni ahol a csaj mindig ott van a nyakamon a legvégén amikor a folyoson jön mindig megöl. mit kell ott csinálni? már probáltam lecsapni , löni de semmi futni meg nemtok.
bakvarnyu
ez mit jelent?

LOL game
Viktorr
Megvan angol verzioban,de akkor mind1.

Viktorr
Valaki tud küldeni mentett állást a 3.pályától?

grebber
Vagy megveszed magyarul vagy letöltöd ami nem szép dolog!

Viktorr
Hello
A FEAR Persus Mandate-rõl lenne szó!Angol verzioban van meg,de átszeretném rakni magyarra!Ezt hogy tudom megcsinálni?

Nem tudja véletlenül valaki a Combat-hzo lehet még kulcsot igényelni???
Elõre is köszi

Üdv..

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

és újra is raktam 4szer, a mentéseket meghagytam
pls help 😉
nagyon szépen köszönöm köce
grebber
Privátot üzenetet kaptál!

cs all! Nekem az a problémám hogy elkezdtem a F.E.A.R-t, fél nap alatt a 8.-ik részig jutottam ami úgy kezdõdik hogy elvileg repülünk, de gyakorlatilag a levegõben állunk,a "levegõ" (igazából a helikopter) felrobban és mittomén mi történik, minden fekete nem látok semmit... próbáltam legrosszabb grafikára venni, a pálya elõtti uccsó mentéstõl csinálni hogy újra betöltse de semmi... Tapasztalt valaki már ilyet ? Vagy sejti vki mi lehet a problem? Thx.
grebber
Szerintem minden ilyen szöveges dolog valamelyik .Arch00 fájlban van!

ibrik
Én is a Perseus Mandate-el kapcsolatban kérdezném (de akármelyik FEAR epizódra is vonatkozhatna a kérdés):
Hol lehet beállítani, illetve melyik konfigurációs fájlba és mit kell beírni, hogy ha növelni szeretném a feliratozás betüméretét?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Zinaj
F.E.A.R. Perseus Mandate.
Inditom sotet kepernyo,es semmi.Mi a gond?

i7 azt szevasztok :P

Banano007
Mi a baj a ciklámen színû célkeresztemmel?😄D
Úgy az igazi mindenhol tökéletesen látom😉 Egyébként szoktam azért váltogatni is😄 Néha zöld néha ilyen lila😛
Kathát nem szeressük ezért lopni zene tõlle xD.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"