F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
igaz nem akartam egérpadot venni , de aztán nem birtam ellenálni mondom ha már akkor nagyban azt majnem anyiba lett a pad mint az egér<#circling>

I love Techno
<#lookaround><#nyes>

4 darab a mosomedve.<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

Nekem is Razer van. En kb 5 forintos nagysagu teruleten jatszom. Mivel picit remeg a kezem latszodni szokott a monitoron. Ez az egyetlen zavaro dolog. En csak egy 200 ft-os alatetet hasznalok. Az a kemeny muanyag fajta amin meztelen nok szoktak lenni. Nekem db kolok mosomedve a diszites. De az egyiknek egy darab szemen siman eljatszok. Annyit tuningoltam rajta hogy leragasztottam a szeleit szigetelo szallagal az asztalra meg neha befujom muszerfal apoloval es attorlom utanna szaraz rongyal. Olyan mintha legparnas lenne. :D

I love Techno
nekem a noname egeremen voltak pont inkább a fogási gondok pláne ha sokszor beizadt a kezem olyan érzésem volt sokszor mint ha elakarna szökni az egerem(na nem azért mert bebüdösödött a kezem<#vigyor5>) plusz nagyon zavaró volt a zsinórja , néha megfelelt de sokszor idegesítõ volt már (azért sokszor jó szolgálatot tett de eljárt felette az idõ és kényszernyugdíjba küldtem<#wink>), nos a razernek a madzagja egyáltalán nem zavaró és ecerüen ahogy megfogom az egeret úgy áll a kezemben (igazmég nem jácottam vele órákat egyfolytában fps-el vele) , de a kialakítása és az anyaga végett is ecerüen nem is izad a kezem ezzel de ha izadna sem csúszna és én is csak 2 ujjal fogom ezt az egeret(hmm lehet ezér nem izzad be<#whatever>)(öszegezve elsõkipróbálásra is érezni hogy ezeket ténleg játékosoknak fejlesztették ki , és ez még csak a külsõ) , ugyebár ami igazán játékalkalmassá teszi az az érzékenysége a többi egérhez képest , a nagyfokú érzékenységük miatt úgy belehet állítani hogy miközben kis mozdulatokkal is azonali hátraarcot tucc pl csinálni mellete a kisebb mozgások is a pontos célzáshoz simán mennek (régi egeremmel ha pontosan akartam lõni a nagyobb mozdulatok hoz folyton emelgetnem kellet az egeret meg csapkodni visza ha nem akartam egy hátraarcnál hogy lefusson az asztalomról.(igaz mégcsak ez az elsõ komolyabb egerem de nagy változás és nagyon megéri egy átlagos egér is manapság szerintem 2000-4000 körül van ez 12000 körül volt sztem enyit megér egy játékosnak , plusz 5000-6000 forint simán megéri a minõséget meg a jobb játékélményt pláne hogy azért a többség szerintem egy egérel néhány évet biztos eltölt)

ÉS olyan fura volt
Én a múltkor kolbászoltam az MM-ben és megtapiztam ezeket a puccos rágcsálókat. Én olyan fura volt.

Ezek a noname egerek picik. Én meg úgy játszom, hogy nem tenyérrel, hanem két ujjal (hüvelyk és gyûrûs) mozgatom a kiscuccot. A mutató és a fuckerolóujjam meg karvalyként várja, hogy lecsaphasson az MB1-re és és MB2-re.

Talán ezért lõnek le olyan gyakran.

ui.: A múltkor öregbítettem a FEARush hírnevét suttyó camperkedéssel és uszítással. :)

ui2: az enyém 800-volt. Én nyertem!
I love Techno
jah Razer eXactMat X speed <#wink>

I love Techno
nekem vmi 3000 forintos a4tec-es volt....<#circling>

Blenda Stompa
LOL bazzeg <#idiota>
Nekem Logitech G5-ösöm van és hát mitnemondjak 10-20%-al lövök pontosabban, mint az elõzõ egérrel...nemtom miért, de az mx-es széria + a razor valahogy nem állt rá a kezemre plussz a G5-t lehet súlyozni is és nálam az se utolsó szempont, mert akaárki akaármit mondd igenis lehet finomitani a súlyokkal rajta és nem csak reklámfogás a cucc...<#vigyor4>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Nekem egy kínai Speed Link van, és hozzá egy asztallap.
sztz
Nekem is az van magmában ;) + razer exactmat ;)
Elég jóó....<#wink>

I love Techno
megvettem a jo kis Razer Diamondback plasma-ámat meg egy fasza kis egérpadot hozzá , mimáson próbáltam volna elõször mint F.E.A.R.-en<#vigyor5>kb 2 perc kellet hozzá hogy megszokjam <#wink>

I love Techno
hát igen nehéz segítséget várni , mikor ilyen kicsi a magyar jelenlét , van ugye az a mondás több szem többet lát , de ez sajnos visszafele is igaz a kevés ember kevés vagy mégkevesebb segítséget tud nyujtani , pl az esetleges problémákkal kapcsolatban is (én is csak annyit tudok a játékról hogy nálam tök faszán megy az eredeti probléma nélül , (ugyhogy vegye meg mindenki a problémák elkerülése végett is meg mert kurva jó is<#wink><#pias>)

Mar alakul az uj banner....

Azt elfelejtettem mondani ha lehet egyedi megoldasok jojjenek.
Igazan segithetne nekunk egy-ket ember neha mert szinte hihetetlen hogy soha semmi segitseget nem kapunk meg akkor sem ha kerunk. Lasd FAQ. Nem hiszem el hogy tokeletesre sikeredett. Egy comment sem volt hozza.

I love Techno
vmi oldalt eccer régen találtam ahol volt vagy 50-60 elég jó F.E.A.R.-es kép már nem emlékszem az oldal címére majd megpróbálom újra megtalálni.

Ha van kedvetek legyszi krealjatok egy uj logot. A mostani 760 x 140-es. Lehetne magasabb, de szelesebb ne. Szoljatok ha van valami kesz mu. Csinositsuk a forumot egyutt. <#buck>

arty
kényszerit valaki, hogy OTP-s legyél? ;) megteszik, mert megtehetik, sok birka ugyis OTP-s marad :D

Forza.

andriska
<#mf2>

I love Techno
látod fosnoob szaros 518 al nyomod mekkora luser <#crazya><#vigyor5>

I love Techno
tudom hogy tök fasza meg irták többen meg monták sokan hogy náluk semmi gond , de azért az ördög sosem alszik (azt nálam is elõjönne az a szar megütne a guta)ugyhogy lehet maradok még egy kicsit az optikánál és majd a köv generációjánál veszek brutálabbat most jó lesz az olcsóbb diamonback asszem (errõl csak jót halottam<#lookaround>).

andriska
"buták miatt" :DD ez jó.
Nahh ha minden igaz akkor ma megveszem a játékot.
Már tegnap is akartam csak teszkóba nem volt,médiába meg 8690.......

/off/ Nekem is ilyen van. Egyszeruen nagyon szeretem. Logitech MX=510 es 518 utan vettem. A Logitech egy buntetes ehhez kepest. Csak meg kell szokni. Nekem 2 nap alatt sikerult./on/

Ma dolgozgatunk majd a FAQ-on megint. Pontokba szedjuk a butak miatt meg frissitunk par dolgot. Van valami otlet mit kellene meg belerakni vagy valtoztatni? Segitsetek pls.

I love Techno
igaz egy jó félévvel ezelõtti vitákat olvastam errõl az egérrõl de ott beszéltek vmi muvement laggról amit persze már bizonyos szoftverekel javítanak de néhol ez sem tünteti el teljesen a problémát azt írták de persze volt akinek teljesen hibátlanul mûködött (persze attól is fügött mien felületen bróbálták)

WizArts
nekem kafa, próbálld ki a pixelnél és ha bejön csak akkor vedd meg. nagyon más mint a többi.

I love Techno
amugy én is ezt néztem ki magamnak csak a sok negativ vélemény visszariasztott

I love Techno
copperheadord van?hmm halottam róla régeben egy két gázos infót nálad jól müxik?

WizArts
Egyenlõre Far Cry, mert lehet a fear-hez, ha van jó eredmény talán kapnánk....Nem én intézem, részleteket már múlt héten kellett volna kapjak szal lehet nem komoly a dolog. Bocs, hogy beoffoltam, de nagyon felbosszantottak és ahol lehet most égetem õket. De azért legalább vicces :D

Reaper: A rózsaszín társaság nem regisztrálta a vonal megrendelésem neten....ez ki is derült 3-4 után, így megrendeltem telefonon. Van már ügyfélszámom úgyhogy az adsl modemet is megrendeltem a kapcsolattal együtt a másik szolgáltatótól. Innen elvileg még kb 2 hét. :S

I love Techno
mikor lesz már a neted bazzmeg?<#buck><#vigyor5>

I love Techno
meg aztán szeretnénk magyar ctf klánt indítani cb-én és még kéne pár ember eddig 4 en vagyunk

I love Techno
jah jó lenne ha magyarok is elkezdenének már jáccani mer a külföldiek ugynézem azért jáccanak már páran de magyar seholsenki

I love Techno
far cry

Milyen jatekra bereltek servert?

|OFF | Nekem a K&H nal volt direkt internetes bankartyas fizetesre dombornyomasu hitelkartyam. Probaltam is neten vasarolgatni kulfoldrol de valamiert nem sikerult. Bementunk a bankba hogy vajon mi a gond. Amit hallottam attol ledermedtem egy picit. Azert nem tudok vele fizetni mert sok volt az ilyen kartyakkal a visszaeles es ezert nem lehet a neten fizetni vele. Kb egy eve. Direkt Internetes fizetesre valo hitelkartyaval nem lehet a neten fizetni!! Mekkora Balkan van itt meg! Kenytelen voltam lemondani az egy honapal azelott nyitot szamlamat amit direkt e miatt nyitottam. Az OTP-s tortenetet el sem mondom. Az meg durvabb. De ott legalabb lehet fizetni. Csak hat a feltetelek nevetsegesek.

Nikk
Ja és az error-t azé írja ki, hogy hibás összetevõk, mert nem olvastad el a Magyarításban lévõ kis apróságot... A játék NEM mûködik a Magyar verzióval. Történetesen azért, mert a pályák textúrái is változtak, minek következtében a játék nem ugyan az mint az eredeti... Meg más dolgok miatt sem megy 1ébként. Szal szedd le a Magyart, és rakd fel az eredetit, és akkor menni fog simán...<#vigyor4>

Nikk
Huh! Van egy két hozzászólás itten, amióta nem voltam fent, szal be kell pótolnom mindent...

Na szal... v1.04-rõl még nem hallottam, ha tudsz adni valami hímorzsát, hogy hol találtad, akkor szívesen várom... Meg szerintem a többiek is... HIHI

Most lesz F.E.A.R 2 vagy nem?..??.? Tud valaki valamit??? Mi a trének akartok ti crakelt szarral játszani... Vedd meg vaze... Ennyi... Jóval többet ér annál hogy feljelentselek illegális software tartalmak használata miatt...<#buck>

Bandika tíged mög örömmel várunk... Csak vedd már meg, me töréssel nem megy... Felejtsd má el... Meg egyel feljebb... UP!!!<#vigyor3>

Tényleg szép a doboz...

Automex télleg visszaveszi, meg kicseréli meg mittomén...

Gyertek vaze Reaperrel együtt... Kaptok olyant hogy hihi<#gun><#violent>

Condemned meg tényleg nagyon dúrcira sikeredett... Má alig várom hogy végre kijöjjön. Amúgy sokkal jobban optimalizált mint FEAR... Meg jól ki van dolgozva benne a közelharc... Nem tom mi bajod a rúgással. Szerintem az is jó lett.

F.E.A.R-t tessék megvenni mindenkinek AZONNAL!!! Me baj lesz vaze<#vigyor1>

WizArts
Basszátok meg! Még egy ekkora láma céget, mint az otp!!!!!!!
Sikerült szervert bérelni és megyek, hogy utaljak. Elémtolnak egy ûrlapot, hogy értelemszerûen töltsem ki. Oks. gondoltam, ez nem lehet gond (bár sosem volt eddig szükségem ilyesmire, nem is láttam eddig ilyet és mint minden halandó elkezdtem nézegetni a fecnit) de nem találtunk néhány adatnak helyet, így mégis gond lett belõle. A "H" nak is ott van szervere, kérdezzük meg õket-gondoltam, és "S"-t felkerestük mesin. Viszont nem Õ intézi náluk az utalást, de õk is gonban voltak és felhívták bankjuk ügyfélszolgálatát. A problémájuk megoldódott és ott segítettek nekik (telefonon) az ûrlap kitöltésében.
Erre visszafáradtam az otp-be, hogy tudnak-e segíteni. Hát ÕK NEM TUDNAK EBBEN SEGÍTENI(!!!)
Mire én:
Akkor kérhetek egy telefonszámot ahol az otp ügyfélszolgálatát megkereshetem evvel a problémámmal?
Erre ÕK: Sajnos nem tudom az ügyfélszolgálat telefonszámát és a miénket nem adhatom meg. (gondoltam az övékét miért is kértem volna....)
De ismerem-e az x y-ont? Õ sokat szokott külföldre utalni, kérdezzem tõle, õ biztos tud segíteni!

Bakker, erre mit mondjak! Ez van a multinacionális bank egyik VÁROSI kirendeltségén.

Miért van az, hogyha csatlakozni szeretnék bármelyik szerverhez, akkor betöltés után visszadob a szerverekhez, és kiírja hogy: Érvénytelen játékösszetevõk ?

A játék eredeti, 1.03-as patchel.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Blenda Stompa
... a támogatást, puszit, pénzt és minden más jóságot!

sztz
Tudod szerintem ezért a játékért megérdemlik a fejlesztõk....

WizArts
Sziasztok!
Látom semmi sem változott.
Ja, Huncut, nem kell megvenni, ha megvan a számlád kicserélik a lemezt ha tönkremegy. www.automex.hu <- õk az inportõrök és a jogtulajdonosok magyarországon. Csak a lemez árát kérik kb 1000.- Forintot.
Lassan de biztosan érkezik vonalas netem, úgyhogy reszkessetek. Reaper-rel megyünk frageket gyûjteni :D!
Addig is minden jót a régi bétás usereknek és az olvasni is hajlandó újaknak!

CTF-ben átmentem támadóból, védõbe.
16/16-os szerveren 28 kill 7 death volt az átlagom (streets). Mondjuk unalmas ha szar a csapatod, akkor te küzdesz az árral. Most is megöltem 4 carriert, de az ötödik csak elvitte a zászlót. Raktam aknákat, dobáltam gránátot, de csak jöttek és jöttek.

Ez amolyan életkép volt :)

ui. nem baj, ha van crack az 1.03-hoz akkor legalább többen lesznek.

Miert nem lehet picit vissza olvasn? Vagy esetleg elolvasni a FAQ-ot? Nem hiszem el hogy minden otodik hozzaszolas ewrrol szol. Akkor minek a FAQ? Vagy minek tanulsz meg olvasni ha csak irni tudsz?<#idiota>

sztz
Nah én kétszer vettem mega FEAR-t.És nem mondja nekem senki hogy gazdagsegfej meg egyebek,mert nekem máég nincs semmi keresetem, stb..
De ezzel a játékkal szerintem ne akarjon multiba játszani senki warezolttal..
Szegény fejlsztõk.. Amugy ha többen veszik, lehet uj patchot is adnak ki hozzá, meg 2. részt is lehet csinálnak ;)
Ahogy egyetértettem Topikvel, most veled is egyet kell hogy értsek..
Miért nem lehet 6990 Ft.ot kiadni egy játékra? Ugy is jön a húsvét, meg ilyenek:D
ugyhogy simán ossze lehet spórolni..(egyébként tényleg szép a doboza;))
És megérte kétszer megvenni még most is azt mondom!(összekarcolódott az 1. DVD)
Egyébként írtam egy elég hosszú hozzászólást, de törölve lett a 10 nél több szmájli miatt.
<#rinya>

Blenda Stompa
+ szép is a doboza!

Blenda Stompa
Szerintem ha benéz ide egy hithû bsa-user-worker, akkor sirva fakad<#eplus2>

Amúgy meg üzenem minden tört-verzióval játszó emberkének, hogy VEGYÉTEK MEG EZT A KURVA JÁTÉKOT MERT SOKKAL TÖBB MAGYARNAK KÉNE A SERVEREKEN LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit gáz már ez a helpdesk...tört verzióm van, jaj-jaj, nemindul ... for christ sake ... csak 7000FT(!!!) ... senki sem hal bele és akkora élményt nyújt mint állat!!!<#violent><#violent><#violent><#violent>

hejho. egy kis segitség kellene. nekem tört verziós DVD van meg. hogy tudám elinditani. letöltöttem az 1.03-at, antiblaxxxbe beraktam, meg szedtem le hozzá cracket is. sehogy sem megy. pls help
sztz
Szia John!
Sajnos már elmúltak azok az idõk amik a jó kis bétában voltak :(<#rinya>
Nincs hungs, én meg Zoli Hun vagyok :) (gondolom ismersz)

bandika64
Jaj,bocs.Nem kell válaszolni látom :D
BOCSI!!! :D

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor