F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
Ezek a noname egerek picik. Én meg úgy játszom, hogy nem tenyérrel, hanem két ujjal (hüvelyk és gyûrûs) mozgatom a kiscuccot. A mutató és a fuckerolóujjam meg karvalyként várja, hogy lecsaphasson az MB1-re és és MB2-re.
Talán ezért lõnek le olyan gyakran.
ui.: A múltkor öregbítettem a FEARush hírnevét suttyó camperkedéssel és uszítással. :)
ui2: az enyém 800-volt. Én nyertem!
Nekem Logitech G5-ösöm van és hát mitnemondjak 10-20%-al lövök pontosabban, mint az elõzõ egérrel...nemtom miért, de az mx-es széria + a razor valahogy nem állt rá a kezemre plussz a G5-t lehet súlyozni is és nálam az se utolsó szempont, mert akaárki akaármit mondd igenis lehet finomitani a súlyokkal rajta és nem csak reklámfogás a cucc...<#vigyor4>#vigyor4>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Igazan segithetne nekunk egy-ket ember neha mert szinte hihetetlen hogy soha semmi segitseget nem kapunk meg akkor sem ha kerunk. Lasd FAQ. Nem hiszem el hogy tokeletesre sikeredett. Egy comment sem volt hozza.
Forza.
Nahh ha minden igaz akkor ma megveszem a játékot.
Már tegnap is akartam csak teszkóba nem volt,médiába meg 8690.......
Ma dolgozgatunk majd a FAQ-on megint. Pontokba szedjuk a butak miatt meg frissitunk par dolgot. Van valami otlet mit kellene meg belerakni vagy valtoztatni? Segitsetek pls.
Reaper: A rózsaszín társaság nem regisztrálta a vonal megrendelésem neten....ez ki is derült 3-4 után, így megrendeltem telefonon. Van már ügyfélszámom úgyhogy az adsl modemet is megrendeltem a kapcsolattal együtt a másik szolgáltatótól. Innen elvileg még kb 2 hét. :S
Na szal... v1.04-rõl még nem hallottam, ha tudsz adni valami hímorzsát, hogy hol találtad, akkor szívesen várom... Meg szerintem a többiek is... HIHI
Most lesz F.E.A.R 2 vagy nem?..??.? Tud valaki valamit??? Mi a trének akartok ti crakelt szarral játszani... Vedd meg vaze... Ennyi... Jóval többet ér annál hogy feljelentselek illegális software tartalmak használata miatt...<#buck>#buck>
Bandika tíged mög örömmel várunk... Csak vedd már meg, me töréssel nem megy... Felejtsd má el... Meg egyel feljebb... UP!!!<#vigyor3>#vigyor3>
Tényleg szép a doboz...
Automex télleg visszaveszi, meg kicseréli meg mittomén...
Gyertek vaze Reaperrel együtt... Kaptok olyant hogy hihi<#gun>#gun><#violent>#violent>
Condemned meg tényleg nagyon dúrcira sikeredett... Má alig várom hogy végre kijöjjön. Amúgy sokkal jobban optimalizált mint FEAR... Meg jól ki van dolgozva benne a közelharc... Nem tom mi bajod a rúgással. Szerintem az is jó lett.
F.E.A.R-t tessék megvenni mindenkinek AZONNAL!!! Me baj lesz vaze<#vigyor1>#vigyor1>
Sikerült szervert bérelni és megyek, hogy utaljak. Elémtolnak egy ûrlapot, hogy értelemszerûen töltsem ki. Oks. gondoltam, ez nem lehet gond (bár sosem volt eddig szükségem ilyesmire, nem is láttam eddig ilyet és mint minden halandó elkezdtem nézegetni a fecnit) de nem találtunk néhány adatnak helyet, így mégis gond lett belõle. A "H" nak is ott van szervere, kérdezzük meg õket-gondoltam, és "S"-t felkerestük mesin. Viszont nem Õ intézi náluk az utalást, de õk is gonban voltak és felhívták bankjuk ügyfélszolgálatát. A problémájuk megoldódott és ott segítettek nekik (telefonon) az ûrlap kitöltésében.
Erre visszafáradtam az otp-be, hogy tudnak-e segíteni. Hát ÕK NEM TUDNAK EBBEN SEGÍTENI(!!!)
Mire én:
Akkor kérhetek egy telefonszámot ahol az otp ügyfélszolgálatát megkereshetem evvel a problémámmal?
Erre ÕK: Sajnos nem tudom az ügyfélszolgálat telefonszámát és a miénket nem adhatom meg. (gondoltam az övékét miért is kértem volna....)
De ismerem-e az x y-ont? Õ sokat szokott külföldre utalni, kérdezzem tõle, õ biztos tud segíteni!
Bakker, erre mit mondjak! Ez van a multinacionális bank egyik VÁROSI kirendeltségén.
A játék eredeti, 1.03-as patchel.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Látom semmi sem változott.
Ja, Huncut, nem kell megvenni, ha megvan a számlád kicserélik a lemezt ha tönkremegy. www.automex.hu <- õk az inportõrök és a jogtulajdonosok magyarországon. Csak a lemez árát kérik kb 1000.- Forintot.
Lassan de biztosan érkezik vonalas netem, úgyhogy reszkessetek. Reaper-rel megyünk frageket gyûjteni :D!
Addig is minden jót a régi bétás usereknek és az olvasni is hajlandó újaknak!
16/16-os szerveren 28 kill 7 death volt az átlagom (streets). Mondjuk unalmas ha szar a csapatod, akkor te küzdesz az árral. Most is megöltem 4 carriert, de az ötödik csak elvitte a zászlót. Raktam aknákat, dobáltam gránátot, de csak jöttek és jöttek.
Ez amolyan életkép volt :)
ui. nem baj, ha van crack az 1.03-hoz akkor legalább többen lesznek.
De ezzel a játékkal szerintem ne akarjon multiba játszani senki warezolttal..
Szegény fejlsztõk.. Amugy ha többen veszik, lehet uj patchot is adnak ki hozzá, meg 2. részt is lehet csinálnak ;)
Ahogy egyetértettem Topikvel, most veled is egyet kell hogy értsek..
Miért nem lehet 6990 Ft.ot kiadni egy játékra? Ugy is jön a húsvét, meg ilyenek:D
ugyhogy simán ossze lehet spórolni..(egyébként tényleg szép a doboza;))
És megérte kétszer megvenni még most is azt mondom!(összekarcolódott az 1. DVD)
Egyébként írtam egy elég hosszú hozzászólást, de törölve lett a 10 nél több szmájli miatt.
<#rinya>#rinya>
Amúgy meg üzenem minden tört-verzióval játszó emberkének, hogy VEGYÉTEK MEG EZT A KURVA JÁTÉKOT MERT SOKKAL TÖBB MAGYARNAK KÉNE A SERVEREKEN LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit gáz már ez a helpdesk...tört verzióm van, jaj-jaj, nemindul ... for christ sake ... csak 7000FT(!!!) ... senki sem hal bele és akkora élményt nyújt mint állat!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Sajnos már elmúltak azok az idõk amik a jó kis bétában voltak :(<#rinya>#rinya>
Nincs hungs, én meg Zoli Hun vagyok :) (gondolom ismersz)
BOCSI!!! :D
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor