F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jatekcsillag oldalon van egy jo kis FEAR video.Kukkantsatok meg. Eleg jo.
Egy jo bableves sose rossz!!
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nem tud valaki olyan szervert amihez van admin,(vagy valaki vezérli..)
és kölcsönvehetnénk 1 órácskára?
Köcc
MA vittem végig a játékot.Valami elmagyarázná,hogy ki volt ez az Alma Wade?
A Harlan-nak a felesége,és rajta kísérleteztek?
Köszi a helpet
Ha igen, szedd le õket.
Ha nem, akkor nemtom, sry.<#nemtudom>#nemtudom>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
AppVer:1.3.253.0 ModName: pbcl. dll modVer: 0.0.0.0 offset:000448c4
kb 10-böl 7szervernél ez van ,nem csaltam soha ,mi lehet a gond?
ventrillot eccer kéccer akartam használni, mert a társaknak azvolt, de nemár folyamatosan azzal kelljen szenvedni, h mindenki a legujabbat használja... ha meg nem a legujabb volt fent nekik, orakat kutassak a neten, h az legyen meg, ami nekik ??? naneee ...
szal egyértelmüen ts2! (skype néha szétesik, ha konferenciázunk)
Forza.
Forza.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Multkor WAR-oztunk a FYG Klan ellen. A vegen kibannoltak minket mert nagyon kikaptak. Masnap nem is neztuk, bementunk egy serverre Huncuttal. Egyszercsak kb 5 perc utan kiirta a gepem hogy a Punk Buster talalt valamit es kidobott. Mondom magamban mi a picsa sosem csaltam meg single-ben sem nemhogy multiban. Skypen voltunk. Mondam Huncutnak mi torten erre mondja ot is kidobta a PB. Megkerestem a FYG Fatality-t MSN-en mi van hogy kivert a serveruk. Merthat utanna neztuk hogy a FYG serveren voltunk. Erre mondja o dobot ki minket es takarodjunk a picsaba. Milyen rendes gyerek. Szoval ha valakit a PB dob ki nem biztos hogy csalt. Lehet hogy gyoker az admin. Ja es akkora gyokerek hogy az eredmenyt nem raktak fel az oldalukra. Csak azok vannak kint amit nyertek. Termeszetesen nallunk megvannak az eredmenyek.
Egyébként amilyen gyökér vagyok, nemrég jöttem rá, hogy "Spieler" és "Joueur" a Player megfelelõjére. :)
Én meg sokáig csodálkoztam, hogy ez a Joueur milyen állat módon nyomja, hogy mindehol ottvan. <#idiota>#idiota>
Amúgy ez a PBBAN mit ér a dinamikus IP-k esetén? Vagy csak a felhasználónevet tiltják ki?
hitman55,
errefelé nem nagyon,leginkább a fanok vannak itt. Én utoljára még az 1.00-val játszottam, azzal még lehetett. Macerás volt, mert sok szerverre nem lehetett belépni, és a törteket folyamatosan kiszedték.
Most az 1.03-as verziónál járunk, ha van hozzá crack, akkor valószínûleg ugyanaz a helyzet mint a régi 1.0-nál.
Amúgy a cdgalaxisban 6999Ft a FEAR.
http://csuknorisz.mybrute.com
Egyébként az a tetves csiterszar a legidegesitõbb, aki még arrogáns is ... annak az ANGDARK-nak volt egy társa (vagy ugyanaz a gyökér volt, nemtudom), ANGBEAM. Nahát ... a tipikus arrogáns, anyázós, istent és mindenkitszidós tahó, aki mindenkinek beszólt<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
elolvastam a FAQ-ot apámnak egy 1.7GHz Celeron 768MB RAM Ati Radeon 9550 128MB-os a gépe azt kérdezi ha átállítom majd Dx8-ra akkor fog szaggatni min grafikán?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Amúgy találkoztam sajnos igazi csíterekkel is. Az egyik átgyalogolt a falakon, a másik meg a pálya ALATT közlekedett, és alulról lõtte az arcokat. Persze a PB be volt kapcsolva. :(
Engem + nemrég sneakert is bannolták vmelyik serverrõl, miszerint köcsög csiter FEARush. heh.<#violent>#violent>