F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
idióta
I love Techno
mien 2 nap már vagy 1 hete megvan neked <#crazya><#circling>

mooo
lama.. <#nyes>
mooo
Próbáltam persze,a multi miatt vettem meg.Nyilván nembaj az árcsökkenés,de ezt megtehették volna 2 napja is... :\
I love Techno
noob gecit még az ág is húzza <#circling><#vigyor5>

Probaltad mar a multijat? Nem baj az ha lemegy az ara. Most mar kifizetheto legalabb.
A jatekcsillag oldalon van egy jo kis FEAR video.Kukkantsatok meg. Eleg jo.

Egy jo bableves sose rossz!!

pffff ez szívás <#wow1><#idiota><#ijedt>

mooo
Ja igen,akkor még 6990.- volt...
mooo
Mekkora jó,hogy 2 napja vettem... úgyvan...
Vagy segítsenek be a STALKERba. :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

grebber
Inkább a folytatást készítsék PC-re!

Next PC upgrade: 2022

Az az Alice, ez meg annak a lánya.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

mooo
Jó,csak hiányzik róla Almácska <#alien>
I love Techno
olyan ismerõs ez a kép <#lookaround>

WhyLeeng
Jo az uj banner?

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

sztz
Hejhó!
Nem tud valaki olyan szervert amihez van admin,(vagy valaki vezérli..)
és kölcsönvehetnénk 1 órácskára?
Köcc

Hello!

MA vittem végig a játékot.Valami elmagyarázná,hogy ki volt ez az Alma Wade?
A Harlan-nak a felesége,és rajta kísérleteztek?
Köszi a helpet
Blenda Stompa
Magyaritás, home-made modok, gyári installt felüliró stuffok nincsenek véletlenül fent?
Ha igen, szedd le õket.
Ha nem, akkor nemtom, sry.<#nemtudom>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

lehet , hogy a punkbustert kellene frissiteni? töltöttem le egy pbsec.htm-t bemásoltam a pb mappába az 5 dll mellé de igy se jó
mikor a punkbuster betöltõdik ezzel a hibával kilép a windowsba:AppName: fear exe
AppVer:1.3.253.0 ModName: pbcl. dll modVer: 0.0.0.0 offset:000448c4
kb 10-böl 7szervernél ez van ,nem csaltam soha ,mi lehet a gond?
I love Techno
ecerüen haver átkülte ms-en azért ha vkinek meg van valamejik onantól kezdve nem kell kutatni sem....

arty
én ts2/skypet használtam és a különb verziokkal sosem volt gondom :)

ventrillot eccer kéccer akartam használni, mert a társaknak azvolt, de nemár folyamatosan azzal kelljen szenvedni, h mindenki a legujabbat használja... ha meg nem a legujabb volt fent nekik, orakat kutassak a neten, h az legyen meg, ami nekik ??? naneee ...

szal egyértelmüen ts2! (skype néha szétesik, ha konferenciázunk)

Forza.

I love Techno
de egyépként úgy rémlik mintha a ts2 -õnél is a különbözõ verzióval galibák vannak aszem

I love Techno
a különbözö patches F.E.A.R.-esek sem tudnak együtt jácani és ott több száz megásak a pecsek a ventriló mehg a ts2 2-4 megakörül van sztem egy klánban nem jelent problémát beszerezni ugyan azt a verziót.... (plusz az msn meg a skype egy rakás szar , pláne játékosoknak , nem véletlen a játékosok nagy része ventrilózik vagy ts2-õzik vagy más erre a célra kitalált beszélõprogramot használ).

arty
a ventriloval az a gond, h a különb verziosok nem tudnak egymással... ez sem TS ben sem skypeben nem gond...

Forza.

I love Techno
amugy mi vagy ventrilon vagy Team Speak 2 õn társalgunk mindkettõ tökéletesen jó játékosoknak is és nem játékosoknak is , (andriskával épp most is ventrilón beszélünk és várjuk hogy a nõvére hazaérjen a F.E.A.R.-el<#wink><#vigyor5>)

I love Techno
igazság szerint teljesen mindegy mert akit ténlegesen csalás miatt rúg a pb az ugy is felkerül a bann listára , de amugy meg ha az admin rúg ki nem hiszem hogy bármi olyan dolgot irna ami arra adna gyanakvást hogy csaltál mert ha a pb-é csalás miatt rug ki akor az majnem egyértelmûen láccik pl hogy : md5tool hibaüzenettel kivág a pb az már elég gyanus aztán lehet hogy azt is utána irja mongyuk hogy md5tool:wallhack vagy multihack stb , az meg már aszem elég meggyõzõ (de persze az md5tool hibaüzenet sem százszázalék csalás , de azt biztosan jelenti hogy vmi nem egyezik meg az eredeti fájlokal , szal esetleg belekontárkodott az ipse direkt , az eredeti fájlokon átirtvalamit akor meg is érdemli hogy kibasza lehet hogy csak véletlen beletörölt vagy bemásolt vmit vagy ecerüen csak hibásan ment fel a játék vagy vmejik patch azért a programok is tudnak néha hüjén viselkedni az ember bármenyire is tugya mit hogyan kell velük)

Valaki nem tud segíteni az #9258 hozzászólás problémája miatt ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Vegre vegre egyre tobben leszunk. Udvozlunk teged is a Klubban!<#vigyor3>Tenyleg nagyon jo a multija! Erdemes megvenni.

andriska
Mostmár nekem is megvan.Tesóm megvette holnap hozza haza<#hehe>

Huncut talalt egy jo programot a Skype helyett. Kiprobaltuk es nagyon jo. Egyaltalan nem fogja le a gepet es a minosege is jo. X-Fire a neve. Letoltheto: Itt.... Ismeri a FEAR-t is es latod ha fent van a haverod. Nekem tetszik.

Gratula! Udvozlunk a klubban!<#awink>

az 1.0-val lehet . ma vettem a torentes biztonsági másolatom mellé egy eredetit a multi miatt megéri
Egyszer en is voltam default. Valami elromlott a gepemen es atirta a nevem. Szoval a Default nev is elvileg Player.
Multkor WAR-oztunk a FYG Klan ellen. A vegen kibannoltak minket mert nagyon kikaptak. Masnap nem is neztuk, bementunk egy serverre Huncuttal. Egyszercsak kb 5 perc utan kiirta a gepem hogy a Punk Buster talalt valamit es kidobott. Mondom magamban mi a picsa sosem csaltam meg single-ben sem nemhogy multiban. Skypen voltunk. Mondam Huncutnak mi torten erre mondja ot is kidobta a PB. Megkerestem a FYG Fatality-t MSN-en mi van hogy kivert a serveruk. Merthat utanna neztuk hogy a FYG serveren voltunk. Erre mondja o dobot ki minket es takarodjunk a picsaba. Milyen rendes gyerek. Szoval ha valakit a PB dob ki nem biztos hogy csalt. Lehet hogy gyoker az admin. Ja es akkora gyokerek hogy az eredmenyt nem raktak fel az oldalukra. Csak azok vannak kint amit nyertek. Termeszetesen nallunk megvannak az eredmenyek.

Helyes! Mondjuk igaz, hogy default visszatért...

Egyébként amilyen gyökér vagyok, nemrég jöttem rá, hogy "Spieler" és "Joueur" a Player megfelelõjére. :)

Én meg sokáig csodálkoztam, hogy ez a Joueur milyen állat módon nyomja, hogy mindehol ottvan. <#idiota>
I love Techno
ha jól van megcsinálva akkor a cd-kódját bannolják és aszem itt is ugy van , az amit a guidnál ír az valószínüleg a cd-kulcsuknak a guidja , szal ha ujra be akarnak ezek az emberek jönni csalni ujra megkell veniük az eredetit <#vigyor5>legalább is ha ténleg ugy müködik a rendszer ahogy kell.(remélhetõleg globál bant kaptak és nem egykét szerverõl hanem az öszes eredetirõl kibanolták õket).

ANGDARK-al én is találkoztam....

Amúgy ez a PBBAN mit ér a dinamikus IP-k esetén? Vagy csak a felhasználónevet tiltják ki?

hitman55,

errefelé nem nagyon,leginkább a fanok vannak itt. Én utoljára még az 1.00-val játszottam, azzal még lehetett. Macerás volt, mert sok szerverre nem lehetett belépni, és a törteket folyamatosan kiszedték.

Most az 1.03-as verziónál járunk, ha van hozzá crack, akkor valószínûleg ugyanaz a helyzet mint a régi 1.0-nál.

Amúgy a cdgalaxisban 6999Ft a FEAR.
Valaki játszik neten tört játékkal?

http://csuknorisz.mybrute.com

Blenda Stompa
Sok kocsog szar ... mind megérdemli!!! Ha tehetném még a házukat is rájukgyújtanám (a g**ibe)
Egyébként az a tetves csiterszar a legidegesitõbb, aki még arrogáns is ... annak az ANGDARK-nak volt egy társa (vagy ugyanaz a gyökér volt, nemtudom), ANGBEAM. Nahát ... a tipikus arrogáns, anyázós, istent és mindenkitszidós tahó, aki mindenkinek beszólt<#mf3><#boxer>

zolo15
ok thx

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

I love Techno
sztem érdemes kipróbálni , de a minimum grafika elég hányás és szerintem a minimum és a low igénye között nem sok a különbség viszont a grafikában már anál látványosabb , szal nyugottan próbálhatod low-n is legalábbis a kártya meg a ram elég hozzá , bár a proci hááát nem tom , de szerintem menni fog a dolog

zolo15
csá!
elolvastam a FAQ-ot apámnak egy 1.7GHz Celeron 768MB RAM Ati Radeon 9550 128MB-os a gépe azt kérdezi ha átállítom majd Dx8-ra akkor fog szaggatni min grafikán?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

I love Techno
látom kilowatt is fent van a pbbannon , õ-vele nagyon sokat ctf-eztem és kissé érdekesen is jácott sokan csalózták is már pár hét után mondom én leszarom egészen addig míg fegyvernélkül nyíl egyenesen futottam épp egy páncél ing felvétele irányába és ekkor a mögüllem érkezõ kilowatt assaultal a kezében beugrott elém felszedte a csomagot és elszelelt utána pár percig futkároztam utána fegyver nélkül míg az õ kezében végig fegyver volt és nem hogy nem értem utól de távolodott szal utána már én is kicsit bedühödtem ahogy töbiek is azt szépen kilett kikkelgetve ahányszor bejött , hála istenek megkapta a jól megérdemelt bann-nyát azóta nem nagyon tapasztaltam ilyn retardált rendzavarókat , amugy a speed hack az egy olyan dolog amit ha jól tudom nem igen lehet pb-ével megfogni azt videó felvételével lehet csak kézenfoghatóan igazolni

I love Techno
a pb én mindig is lehetett a csalni eddig is és a jövõben is de a pb-ével lehet elkapni õket ez olyasmi dolog mint a rendõrség ha nem lenne rendõrség akkor mindenki csalna lopna gyilkolna de miel van ezért sokal kevesebben bûnöznek és a bûnözõk közül mindig kapnak is el meg lógnak is meg

Most már meg tudják egyesek oldani, hogy PB-en is lehessen. Én utlojára kb. 2-3 hete találkoztam a pálya alatt gyalogló delikvensel.
I love Techno
én pb nélküli serveren láttam ilyet eddig csak

http://www.pbbans.com/generate.php?action=6&game_id=17
Ja, ha nem bírnak lelõni akkor már csíter gyanús vagy. Egybként ez tényleg frusztráló érzés, ha van egy nagyon jó játékos aki dominál. (és ez nem te vagy :))

Amúgy találkoztam sajnos igazi csíterekkel is. Az egyik átgyalogolt a falakon, a másik meg a pálya ALATT közlekedett, és alulról lõtte az arcokat. Persze a PB be volt kapcsolva. :(
Blenda Stompa
Helyes! (Büdös kemper<#vigyor2><#nevetes1>)
Engem + nemrég sneakert is bannolták vmelyik serverrõl, miszerint köcsög csiter FEARush. heh.<#violent>

I love Techno
sajnos az asztalfelületem nem a leg megfelelõbb igy mindenképp egérpadot akartam (edig nem használtam egérpadot) , de ez is megérte