F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
okés. a far cry után sztem ebben is partner lenne a frag4u. nem rossz az admin sem hozzá és segítõkészek a srácok. igaz nehéz megérteni a hollandokat egy kicsit, de az soma dolga, õ jobban vágja az idegen nyelveket. lebeszélem vele és akár jövõ héttõl mehet a dolog.
viszont elõtte érdemes lenne itthon is körülnézni szerver ügyben. lehet majd a fele lenne a kinti összegnek. keresek vmi linket.
lassan de biztosan jön a vonalas adsl-em, úgyhogy reszkessetek :D
Techno: oks, majd ts-en átrágjuk, ha kell adok progit is.
viszont elõtte érdemes lenne itthon is körülnézni szerver ügyben. lehet majd a fele lenne a kinti összegnek. keresek vmi linket.
lassan de biztosan jön a vonalas adsl-em, úgyhogy reszkessetek :D
Techno: oks, majd ts-en átrágjuk, ha kell adok progit is.
jah ténleg ugy emlékszem az oldalunkat te vagy picike (meg közösen) csináltátok , hót vagyok weboldal készítésben , ugyhogy szeretném megtanulni a témát , tucc vmi jó programot ajánlani erre a célre meg vmi gyorstalpalót hozzá?(persze majd privátban mielõtt túl sok lesz ide az off <#vigyor5>#vigyor5>) vagy vki más a fórumban? elõre is köszönöm
nem igazán tudom ki sponzorálná a F.E.A.R.-t? én szeretem meg még jó néhányan szeretyük de elég kevés magyar van az aktiv játékosokterén
Jeeeesz! bene vagyok! ;)
meg már szponzort is régóta akaram, de amint olvastam ez nem nagyon éehetséges...
meg már szponzort is régóta akaram, de amint olvastam ez nem nagyon éehetséges...
Egy tizes szerver boven eleglenne. Az 9 ezer egy honapra. Ha van tiz csavo akkor ezer ft fejenkent. En benne vagyok. Elore lerakhatnank 3 honapot. Szerintem negyed evente 3 rugo megeri hogy legyen egy stabil jominosegu sajat szerver. Ha lesz eleg ember megoldanad Wiz a dolgot? Mert akkor szolok par emberkenek hatha erdekli oket.
Mi az FC-hez Innen bérlünk szervert. Itt azt is láthatod, hogy náluk mennyi lenne egy public szerver fear-hez. de nekem más ötletem van ezzel kapcsolatban ami amiatt eshet kútba, hogy nem igazán van bizalom az emberekben ill. sokan mennének rá játszani de kevesen fizetnének is bele. 30-40€ 1 hónap. ezért kellene egy olyan szpronzor aki ezt bevállalja egy kis promontálás fejében. Igény sztem lenne.
max azt is lehetne hogy 2-3 klán összefog. akkor ez az összeg szponzor nélkül 20 emberre kivetítve kb 500 forintra rúgna 40€-val számolva egy 14 slotos szerver esetében. ez sztem a járhatóbb út. itt mindig lehetne admin, lehetne war csak meg kell beszélni kinek és mikor.
max azt is lehetne hogy 2-3 klán összefog. akkor ez az összeg szponzor nélkül 20 emberre kivetítve kb 500 forintra rúgna 40€-val számolva egy 14 slotos szerver esetében. ez sztem a járhatóbb út. itt mindig lehetne admin, lehetne war csak meg kell beszélni kinek és mikor.
Az otletet en is tamogatom. Ha kell egy kis zsetonnal is. Bar fogalmam sincs mennyibe kerulhet. A reklamot inkabb ne viszont a szerver IP-jet es az ahhoz kapcsolodo oldal linkjet berakhatjuk a bannerba. Sot gondoltam arra hogy a FAQ-ba az osszes magyar FEAR klan linkjet berakhatnank. Estleg ha van ertelmes szerver egy magyar kupat is szervezhetnenk. Ismerek meg par FEAR-es gyereket akik nem nezegetik ezt a forumot de ide tudnam oket terelgetni. A reszleteket meg majd kitalaljuk.
OFF:
theodor, a reakciód engem igazol. amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
újregként bejössz, lekúrsz mindenkit amiért nem reagálnak 20 perc után. annak idején én is megkaptam a magamét...... csak én tanultam is belõle.
soxor van, hogy én is kérdezek, mert én sem tudok mindent.
viszont reaper-rel és a törzstagokkal már a multi bétáját is toltuk a hungs-nak köszönhetõen. ez nem jogosít fel, hogy mindenkinek "beszóljak" viszont a nyilvános fórum igen.
az, hogy mostanában nem írogatok nem azt jelenti, hogy nem is olvasom a fórumot. már nekem fájt a hozzáállásod. úgyhogy hajrá. nálam a téma lezárva. nem kell ide több off. jobb topik ez annál.
ON: bocs skacok.
theodor, a reakciód engem igazol. amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
újregként bejössz, lekúrsz mindenkit amiért nem reagálnak 20 perc után. annak idején én is megkaptam a magamét...... csak én tanultam is belõle.
soxor van, hogy én is kérdezek, mert én sem tudok mindent.
viszont reaper-rel és a törzstagokkal már a multi bétáját is toltuk a hungs-nak köszönhetõen. ez nem jogosít fel, hogy mindenkinek "beszóljak" viszont a nyilvános fórum igen.
az, hogy mostanában nem írogatok nem azt jelenti, hogy nem is olvasom a fórumot. már nekem fájt a hozzáállásod. úgyhogy hajrá. nálam a téma lezárva. nem kell ide több off. jobb topik ez annál.
ON: bocs skacok.
próbálok vmi szponzort találni legalább 12-16 slotos szerverre, hogy legyen egy összmagyar okosság weboldallal, egy kis reklámmal. szólok ha van valami belõle.
esetleg ha szó jön róla lehet a fear topik felsõ részébe illeszteni egy linket a hostoló cégnek?
esetleg ha szó jön róla lehet a fear topik felsõ részébe illeszteni egy linket a hostoló cégnek?
Skacok ma osszeuthetnenk valami magyar partit valamelyik DE# Officalon. Ugy este 8 utan. Mit szoltok hozza? <#papakacsint>#papakacsint>
Wizarts-nak van két gyereke felesége és munkája nála kevesebbet eben a fórumban nem igen tölt gép elõtt senki , ez meg itt egy nyilvános fórum így az szól ahoz aki és akinek akar , és nagyon ugy néz ki hogy az itt felszólataknak egybehangóan az a véleménye ami Wizarts-nak , ugyhogy neked kell elgondolkodnod hogy mekkora egy szar vagy és vagy megtanulni a forumokat (mert más forumokban sem kapnál más reakciókat ezt garantálom) használni vagy elhuzni a vér vörös faszba.
Hát ha te olyan sokat tudsz a gamerõl akkor te vered a farked elõtte bezzeg nem én.Olyan oksnak hiszed magad?Vagy mi?Te mindenkit elküldhetsz az anyjába hát te se vagy megnevelve ha azt nézzzük.De azt hogy engem hogy neveletek egy kérdésbõl nem derül ki vagy ki vagy te hogy itt baszogatsz én nem szóltam hozzád akkor te mi a f...t ugatsz.Tudod mi derül errõl ki rólad, az hogy egy bunkó paraszt vagy akoi szó nélkül le hülyézi le bunkózza a másikat.Te vagy a szánalmas.
nézd, ez forum. tudod Te mit is jelent ez? pl alapból elvárás, h VISSZAOLVASS, hátha már a kérdésed felmerült és megválaszolták.
nem chat, se nem FEAR helpdeszk, ahol 10-en lesik hátha valakinek valami baja van és azonnal irják is a megoldást ... (egyébként azonnalis egitséget a google nevû keresõvel kaphatsz általában!)
azzal h megköszönted, véget érhetett volna a történet, nem kell szánakozni...
nem chat, se nem FEAR helpdeszk, ahol 10-en lesik hátha valakinek valami baja van és azonnal irják is a megoldást ... (egyébként azonnalis egitséget a google nevû keresõvel kaphatsz általában!)
azzal h megköszönted, véget érhetett volna a történet, nem kell szánakozni...
Forza.
egyetértek , az 1.03 mas pecsrõl is irtak korábban többször is de ugye minek viszaolvasni....
sztem az a szánalom, ahogy viselkedsz. basszus! a kis nyikhaj gyerekek sz*rt se tudnak a gamiról /tisztelet a kivételnek/ és olyan kérdésekkel jönnek amikre 3-4 hsz-el azelõtt itt a válasz és aki tudja mi a megoldás az képzeld szokott dolgozni is! nem mindenki veri a farkát egész nap a gépe elõtt.
az a szánalmas, hogy ezt nem bírod felfogni ésszel!
végül de nem utolsó sorban ha kicsit is ismered a gamik körüli légkört tudhatod ha vmi új van a nap alatt azt elõször a játék site-jára írják ki.
Jah, nem megy az angol? akkor türelem és ha nem lámáskodsz még az is elõfordul, hogy segít aki tud!
baszki téged úgy neveltek, hogy csak köhhintesz és minden elõtted van? na ez is szánalmas. ezekbõl az tûnik ki, hogy még semmiért sem kellett igazából megdolgoznod. az írásaid alapján ez illik a profilodba.
és ha most lebunkózol, vagy elküldesz az anyámba se zavar. az ismét csak téged minõsít.
az a szánalmas, hogy ezt nem bírod felfogni ésszel!
végül de nem utolsó sorban ha kicsit is ismered a gamik körüli légkört tudhatod ha vmi új van a nap alatt azt elõször a játék site-jára írják ki.
Jah, nem megy az angol? akkor türelem és ha nem lámáskodsz még az is elõfordul, hogy segít aki tud!
baszki téged úgy neveltek, hogy csak köhhintesz és minden elõtted van? na ez is szánalmas. ezekbõl az tûnik ki, hogy még semmiért sem kellett igazából megdolgoznod. az írásaid alapján ez illik a profilodba.
és ha most lebunkózol, vagy elküldesz az anyámba se zavar. az ismét csak téged minõsít.
Különben az 1.03-as patch fõleg a multis rész javítja... de telepítésnél kiírja pontosan miket javít.
figyu... ez ilyen
nem fognak rögtön válaszolni, fõleg has eléggé "kihalt" a fórum.
ha nem testszik akkor ne írj be. én is amikor írok be egy kérdést, akkor berakom a kedvencekbe és folyamatosan figyelem hogy jött-e rá válasz
nem fognak rögtön válaszolni, fõleg has eléggé "kihalt" a fórum.
ha nem testszik akkor ne írj be. én is amikor írok be egy kérdést, akkor berakom a kedvencekbe és folyamatosan figyelem hogy jött-e rá válasz
Már nem zért mondom, de ha beírok egy kérdést akkor nem fogok itt ülni és megvárni a választ amikor a válasz 9órakor kapom meg és a kérdést meg 1 órakor teszem fel na látjátok ez a szánalom.
Ennyit karatam tudni köszi.
én is csak unalomból flémelgetek itt<#vigyor2>#vigyor2> , meg szeretem csinálni a jó hangulatot <#wink>#wink> , de viccet félretéve csak akor viselkedek bunkón és csak azzal aki megérdemli és itt van egy két ember aki nevelésre szorul<#vigyor2>#vigyor2>
Legalabb vart 20 percet pentek delben. :D Volt mar itt olyan is aki 5 perc utan anyazott. Egyre tobb embernek lesz gyors NET. Elkerulhetetlen a nagy szamok torvenye alapjan hogy egy-ket emberke nem teljesen van tisztaban a Forumok hasznalataval kapcsolatban. De aggodalomra semmi ok. Legalabb Andriskasan be lehet szolni neha.<#buck>#buck> De termeszetesen ti is gondolkozhatnatok neha mielott beirtok valamit. De engem pl nem zavar. Jokat szoktam rohogni.
csak olyan reakciót kaptál amit érdemeltél tudod a segítség kérés meg a türelmetlenség nem éppen öszepaszoló dolog (pláne egy ilyen kérdésre amit feltetél , öszedõlt a világ hogy nem tudtad meg 5 perc alatt mit javít a peccs?) amugy meg csak azért nem segítettem mert nem tudtam , és hogy öszinte legyek engem nem is érdekel mit javít a peccs , a játék készítõk tugyák mit csinálnak.... , nekem egy a lényeg hogy az a pecs legyen fent amelyik kell és tugyak jáccani ez a lényeg....
Ha jol tudom az 1.03 Patch inkabb a Multi miatt lett kiadva. Jott vele 3 uj multi palya, PunkBuster es par javitas a multi reszhez. De biztos lehet valami a Single resznel is mert uj magyarositast kellett kiadni. De elofordulhat hogy azt csak a Blood eltunes dolog miatt tettek. Valszeg azt javitottak. Szoval ha nem Multizol szerintem teljesen felesleges felrakni a patch-et.
Ne zizegjél már!20 perc alatt nem válaszoltak neked,azt nyomod itt a sértõdõsdit...
Idióta...Egyébként meg a hivatalos oldalon tuti le van írva mit javít.....
Idióta...Egyébként meg a hivatalos oldalon tuti le van írva mit javít.....
Gondolom azért van a fórum hogy ha valaki megkérdez valamit akkor válaszoljank.De te még arra se vagy hajlandó de magyarázni azt tudsz.
én meg veszem öcsémnek is az eredetit holnap és viszem haza , remélem még akciós az ára mindig<#vigyor2>#vigyor2>
valaki nem egész nap csak a fórumokat bámulja , hanem pl dolgozik , tanul (vagy jáccik <#eplus2>#eplus2>)....
Látom forgalmas egy fórum na mind1.
Mit javít az 1.03-as peccs?Lehet észrevenni valami változást?
Sziasztok!
Én egy játékcímet keresek...
Kb olyan 3 éve futott egy olyan FPS ahol egy futurisztikus háborús övezetbe kerültünk...
Az elképzelés olyasmi volt, mintha napjainkban is tartana a II. VH és a Németek és Oroszok urallnák a világot....
Nagyon élvezetes volt a multi benne...
Emlékszik még valaki a címére????
Volt egy emlékezetes pájája: havas csatamezõ, lövészárkokban lehetett mászkálni, voltak földbeásott bázisok, két lövészbunker és egy rozoga mesterlövésztorony....
Várom a válaszokat....
Én egy játékcímet keresek...
Kb olyan 3 éve futott egy olyan FPS ahol egy futurisztikus háborús övezetbe kerültünk...
Az elképzelés olyasmi volt, mintha napjainkban is tartana a II. VH és a Németek és Oroszok urallnák a világot....
Nagyon élvezetes volt a multi benne...
Emlékszik még valaki a címére????
Volt egy emlékezetes pájája: havas csatamezõ, lövészárkokban lehetett mászkálni, voltak földbeásott bázisok, két lövészbunker és egy rozoga mesterlövésztorony....
Várom a válaszokat....
jövõhétre izzíthatsz reaper! vonal van, adsl pedig a jövõ héten lesz!
bazz de furcsa lesz, hogy tudok este is játszani!
bazz de furcsa lesz, hogy tudok este is játszani!
Regeltem másikat,mert ez a tehénbõgés nagyon imba <#nyes>#nyes>.Meg az andriskára azt hiszik valami 10 éves kisgyerek (még akkor regeltem,amikor be lett kötve a net.
Multiba is mooo néven nyomom.
Multiba is mooo néven nyomom.
Bazz lehet remeket latok de ez a logo nem valami Andriska csavoe volt?