13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Szikorarobi #10130 Gamespot’s PC Shooter of the Year is coming to the Xbox 360™ gaming and entertainment system with new levels, new weapons, and more explosive online action - Coming Fall 2006.
Meghat az a kiegeszito sem ugy van szerintem. Azt irtak hogy a kiegeszito ingyen letoltheto lesz es egyutt tudnak majd jatszani az eredeti jatekkal rendelkezokkel multiban. Ahol 19 map 12 fegyver es 10 mode lesz. Szoval szerintem osszesen lesz annyi. Ha valakinek van kedve kiszamolhatna hogy akkor mennyi is az annyi?
Az az X boxos verzio meg kivancsi vagyok milyen lesz merthat ugye rendkivul fontos a celzas. Joystickal celozni? Majd kiprobalom a multiban a PC-s verzion!
Mindenesetre biztos lenditeni fog a FEAR multi amugy siralmas alapotan.
-
bzoli34 #10129 nállam is irta már ezt , pedig eredeti ,ha a lemezt inditottam nem az ikonrol ugy már müködött ,de legegyszerübb ha keresel egy no-cd exe.-t ami az 1.04 hez van az jó az 1.06 hoz is -
lashy #10128 Üdv
10 új multi mod? mármint milyen modok? na meg 12 új fegyver? kiváncsi vagyok milyen fegyverek lesznek azok :P
Lehet fel kéne raknom megint a ferit ... csak ne szaggatna úgy ... :( -
Sund #10127 ideje volt. mielőtt kihalnak a mapok
eaturing 10 modes, 19 maps,----->ez azért elég komoly mennyiség. hogy fogok ennyi zászlóhelyet megjegyezni. :) -
Szikorarobi #10126 hinnye
ragyurtak a fiuk :)
-
#10125 Sierra announced F.E.A.R. Combat, the new multiplayer component from F.E.A.R, featuring 10 modes, 19 maps, which will be available as a free download on Thursday, August 17th, 2006. -
#10124 En is vettem mar teljesen eredeti jatekot a kinain :DDDD CRACK konyvtar at volt nevezve ORGINALEXE -re :DDDDD -
#10123 Két dologra tudok tippelni, vagy bekéri a lemezt és nem volt a meghajtóban, vagy pedig valakik csúnyán átvágtak.... Más ötletem nincs. -
#10122 Hellosztok! Most vettem egy teljesen eredeti FEAr játékot. Feltelepítettem de nem indítja el, ezt írja ki: Original disc could not be found or authenticated.
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek! -
Szikorarobi #10121 privi ment
-
Sund #10120 Hol? a flat2 fórumra gondolsz? -
Szikorarobi #10119 Ok majd megdumaljuk. De ne itt. :) Ismered a forumunkat? Inkabb ott.
-
Sund #10118 Én már megvettem!! :D :D
Nem csinálunk FEAR-es flat 2 szervert egy este? -
Szikorarobi #10117 Off
Topike most vett 1db Flatout2 DVD-t 1990 ft-ert. Hat en is rendeletem egyet. :)
Vegre egy normalis ceg. A vadi uj jatek 2 rugo! Grat nekik. En is sponsoralom oket. :) Akarhol neztem annyiba kerul. -
Sund #10116 meeer? nooormális? -
#10115 én már le is töröltem :\ -
Szikorarobi #10114 Skacok neha bejohetnetek a HUN [SZ] TDM re gyilkolni :) -
#10113 már alig várom én is -
#10112 asszem igy már teljesen világos! köszi mindkettőtöknek a segítséget, így már menni fog! ;) -
#10111 Ehelyett:
- Alcohol-ba (vagy Daemon-ba) betöltöd az MDS-el az ISO-dat (mint eddig)
- a merevlemezedre valahová kimásolod az így bemountolt DVD teljes tartalmát mappákkal, fájlokkal együtt
- aztán ott létrehozol pl. egy "Crack" nevű mappát és belemásolod a crack-et
- az így kiegészített mappaszerkezetet adat módban kiírod DVD-re -
#10110 nosakkor,
-gamecopyworldröl letöltöttem egy ilyet: F.E.A.R. v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE #2 (FairLight)
-az alcoholclone-os verzioban van egy FEAR.mds és egy FEAR.mdf (fear mappa)
-a fear mappába létrehoztam egy crack mappát, beleraktam a gamecopyworld-ről letöltött krekket.
-néróval kiválasztottama képfájl kiírása opciót, de nem ismerte föl az mds/mdf fájlokat. :(
bocsi, de elakadtam.. :( -
miki90 #10109 akkor ahhoz le kell tölteni egy 1.0-s cracket és kimásolni egy mappába az össze fájlt ami az AlcoholClonos verzia van és utána létrehozni egy uj mappát Crack néven és ebbe beletenni a crack fájlt!!
utána neroval kiirni egy dvd-re!
ennyi lene -
#10108 Hogy erti azta hogy tiltsam le a kodekeket hogy ne legyen fekete kepernyo ?:D -
#10107 köszi! egy 'Alcoholclone'-féle release-t töltöttem le. (remélem erre gondolsz) -
miki90 #10106 nem kell" bibelödni" vele csak ha ki akarod irni akkor tedd hozzá a cracket!!
amugy meik verziot akarod kiirni? -
#10105 sziasztok!
jártam a FAQ-ban, de kezdő lévén nem nagyon vált világossá a problémám.
azt szeretném csak tudni, h ha kiírom dvd-re a játékot, még akor is bíbelődnöm kell ezekkel az anti-blaxx, stb programokkal, vagy ugy már müködik az egész simán?
köszi előre is! -
#10104 Koszonom! -
Szikorarobi #10103 A single playert teljesen felesleges patchelni. Kizarolag a multi resszel foglalkoztak. AZ 1.06 ban van valami kis javitas de nevetseges. Szoval nem nagyon kell neked a patch.
-
#10102 Pfff... gyerekek kell egy kis help.
Probaltam utananezni de nem leltem semmit. Megvan a jatek de nem tudom melyik patchet toltsem le. Letoltottem valami 100-104_105 de a fene egye meg aszongya hogy ez a Unites States verzio.... most par kerdes.
Nekem az alcohol verza van. Ahoz milyen patch kell?
Hol lelem letoltesre a jo patchet?
plz help thx -
Sund #10101 áhh basszus Huncut, szégyent hoztam a Cuci névre.... ááá...
maradok a ctf-nél. az való nekem. -
#10100 Hát az tuti :D
Egyszer hülyeségből szarrá butitottam mindent és azta mit láttam kb a pályát alaig lehetett kivenni annyira pixeles volt nagyon lehet butitani a grafot :D -
#10099 Dx 8.0 shaderrel.. vagy minimum/mediumon megy is.. -
popey0211 #10098 sziasztok!! remélem tudtok nekem segíteni a FEAR játéknak kéne a VÉGIGJÁTSZÁSa, a magyarosítás megvan, de még így is elakadtam a közepén, remélem adtok egy jó internetes címet ahhonnan leszedhetem!!!! Előre is kösz !! -
mikiking #10097 A haveromnak ilyen gépe van:
512 mb ram
2,2 ghz proci
G-force fx 5200 128 mb
40 gb harddisc
és a 2 szememmel láttam , hogy akadás nélkül ment neki a játék, ez hogy lehet? -
Szikorarobi #10096 En meg ha lonek van hogy legugolok! -
#10095 Olyat is tudok hogy át lehet lőni a falakon:) de az elég nehéz.. és sztem az már nem teljesen legális :) -
#10094 F.E.A.R.: Extraction Point Online Exklúziv -
djg #10093 Nevezhetjük úgy is, hogy él a lehetőségekkel, vagy úgy is, hogy legális csítet használ. :)
A kártya azért nincs benne a leírásában, mert akkor még csak a tervezőasztalokon volt. Nagyon jó vas, simán el fog menni rajta, de azért legyen mellette legalább 1 Gb RAM-od, a FEAR nagyon igényli. -
#10092 Nem ezek nem csítek
én is tudok egyet kettőt, sőt olyanokat is, ahol bele lehet mászni tárgyakba, és csak kifelé lőni.. az más kérdés hogy én nem használom őket.. -
Sund #10091 Én meg olyat láttam, hogy valaki a Streetsen abból a szobából, ahol a proxy van, kimászott az abalakon a párkányra! Nem tom hogyan csinálják. Szerintem is csít.