F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak egy loader, nem crack. Ha van eredeti kódod, akkor lehet multizni, ahogy szoktam is😊
Most néztem ezt a korábbi linkemben lévõ új verziót és azzal tényleg nem mûködik, de a régi 1.1-essel igen.
Nekem is eredeti, csak lusta vagyok állandóan berakogatnia DVD-t. Van egy biztonsági másolatom, ami az Alcohol virtuális meghajtójában van állandóan. Amit linkeltem annak segítségével van egy parancsikon (1 perc megcsinálni) az asztalomon és azzal indítom.
Amúgy fennt van a DT is, de azzal sincs gond.
Amúgy fennt van a DT is, de azzal sincs gond.
Egyszerûbb megcrackelni. Nekem is eredeti a FEAR, de a f.szom fog minden játék kedvéért más-más progikat fel-le installálgatni, meg cd-t csereberélni. 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
This update allows user-created content built with the F.E.A.R. source code to be compatible with the original F.E.A.R. product.
It has also been announced that the forthcoming 1.05 Update will include two brand new multiplayer game modes - Control and Capture All.
Szoval lesz ket uj mode az 1.05 patch-el. Remelem lesz palya is hozza.😄
Ma voltam egy olyan serveren ahol Cooperativ modban kelett gyilkolni az ellenseget. Csak a Team1 be lehetett allni a masik csapat robotokbol, lathatatlan katonakbol, repulo valami genyokbol ,stb alltak. Jo kis csatat lehetet krealni. Erdekes volt. Eleg okosak voltak.
It has also been announced that the forthcoming 1.05 Update will include two brand new multiplayer game modes - Control and Capture All.
Szoval lesz ket uj mode az 1.05 patch-el. Remelem lesz palya is hozza.😄
Ma voltam egy olyan serveren ahol Cooperativ modban kelett gyilkolni az ellenseget. Csak a Team1 be lehetett allni a masik csapat robotokbol, lathatatlan katonakbol, repulo valami genyokbol ,stb alltak. Jo kis csatat lehetet krealni. Erdekes volt. Eleg okosak voltak.
Egy jo bableves sose rossz!!
Lehet le kell szedni a Deamont. Teljesen. Egy probat meger. De ha van Alcohol120 azt is. Mindenesetre eleg nagy bunkosag. En is szivtam vele regebben. Ujra kellett raknom a Wint miatta. Csak utanna indult el.
j6,
köszönöm a tippet, de nekem eredeti a FEAR, szóval most nemtom mi van 😮
köszönöm a tippet, de nekem eredeti a FEAR, szóval most nemtom mi van 😮
Nagyon szolíd a HunCut csak egy 6800GT-je van <#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Ez meg mi?
EMULATION SOFTWARE DETECTED stb stb. az 1.04 es patch után. Nem indul, pedig eltüntettem a taskbarból is a daemon ikont.
Ötlet?
Ötlet?
fegyverbe, szuronyt szegezz, 1.04-es peccsre fel!
ezekben a pillanatokban telepítõdik az 1.04-es peccs a szerverre.
ezekben a pillanatokban telepítõdik az 1.04-es peccs a szerverre.
Hátsssz hm nem tudom pontosan hogy mit javít, én ezeket vettem észre nem akad a Construction,+Kecses lett a gránát és a proxy dobás(nem vicc),job lett valamivel a fizikája,ami ha gyorsabban futsz, a proxyt csak a lábad elé dobja.+A Soft Shadowsnál sokkal szebb lesz a látvány! nekem igaz csak egy 6800GT-m van, de sokkal szebbnek érzem picit akad vele már ha maxon van de ezért a látványért nem gond..
(kösz Robi 😉
(kösz Robi 😉
a szerverünk linuxos, és a hozzá való peccs mindig csúszik 1-2 napot. amint van azonnal fenntlesz, vagy ha mi találunk küldjünk linket.
Fogalmam sincs megy e a magyarositassal foleg hogy 10 perce jott ki. De a Construction palya a multiban mar nem akad annyira. De allitolag jon az 1.05 is napokon belul. Mindezt Huncut mondta ove a dicsoseg. <#idiota>#idiota> Amugy ez valami elokeszites a nyitott forraskodhoz. Vivendi oldalan ezt olvastam. Nem hiszem hogy ez a jatek nyilt forraskodu lesz. Lehet felreolvastam? "Code changes to allow the source code release."
Toltsetek az 1.04es patchet
Gyertek jatszani az FGC Klan.hu SG serverre.<#gun>#gun><#gun>#gun>
azt én is úgy gondoltam, hogy a szerver passt be kellene illeszteni ide a bannerbe. szeretném átállítani, megnézem a txt-jét vagy valahol valamilyét ezt, hogy is lehet leredukállni. ez csak teszt. még nem mûxik minden de eddig jó. ha fizetõs lesz akkor még pár funkció belekerül és ts is jár hozzá.
én mongyuk utálom a dm-et ugyhogy támogatom az ötletet (meg a ctf-et is<#lookaround>#lookaround>)
Jol mukodik a server. Volt hogy 9 volt a ping. 😄 Lehet at kellene allitani TDM re mert ha bent van egy ket jol jatszo magyar a tobbinek eleg uncsi lesz. Meghat majd jonnek a MIA es egyeb ertelmes klanok gyakorolni. Szinte biztos.
Ha zarni szeretnetek neha a servert bele kellene rakni a jelszot a nevbe. Mondjuk igy. A server neve: "Jelszoengedjbe" vagy valami hasonlo. Igy barmelyik magyar be tud jonni. Remelem mukodik majd rendesen. Nem szeretnek 30 ping felett jatszani.<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
wow srácok, nem semmi, h összehoztatok egy szervert! grats ... (bár minden gémhez lenne állando hun szerver ...(
Forza.
thnx!
1.03-mas pach ota nem nagyon halottam ujdonságot , azon kivül hogy van magyar multiplayer server
csak anyi hogy kéne vmi ping limitet szabni vajon erre van lehetõség a pb-ében ? hogy bizonyos ping fölött rugja õket?
srácok kicsit rég néztem a FEAR háza tájára, úgyhogy le vagyok maradva...
szal: van már vmilyen zsírosabb mod vagy addona játékhoz?
szal: van már vmilyen zsírosabb mod vagy addona játékhoz?
amugy sztem nem nagy gáz hogy külföldiek is lógnak rajta mert azért a magyarok nem mindig érnek rá mind és ha kicsit töben öszejövünk akor elég szerintem jelszavazni mert különben lehet elég üreslesz és ugye egymagában az ember nem igen tudjáccani (vagy mégis?<#miaz>#miaz><#lookaround>#lookaround>
FGCklan.hu ::SG::
van pb, és ez az új név. priviben küldj mesicímet huncut, (szikorarobi), és adom az admin jogot és az ftp elérést.
van pb, és ez az új név. priviben küldj mesicímet huncut, (szikorarobi), és adom az admin jogot és az ftp elérést.
nem hazuttolod meg a neved 😄
még a webadminba vmi hiba van, de az ftp megy.
ja, és nem egy admin kellene, hanem vagy 3-4. nyugodtan lehetsz te az egyik. én alapból. reaper? vállalod? és természetesen a szikorarobi.
FGCklan.hu ::SG:: teszt névre kereszteltem. ha sikerül újraindítani legalábbis. na meg pb.... és lehet le lesz jelszavazva mert már most sok hülye külföldi lóg rajta. a mocskok. a jelszó persze benne lenne a bannerben, ahogy a szolgáltató linkje valamint a szerver végleges neve.
még a webadminba vmi hiba van, de az ftp megy.
ja, és nem egy admin kellene, hanem vagy 3-4. nyugodtan lehetsz te az egyik. én alapból. reaper? vállalod? és természetesen a szikorarobi.
FGCklan.hu ::SG:: teszt névre kereszteltem. ha sikerül újraindítani legalábbis. na meg pb.... és lehet le lesz jelszavazva mert már most sok hülye külföldi lóg rajta. a mocskok. a jelszó persze benne lenne a bannerben, ahogy a szolgáltató linkje valamint a szerver végleges neve.
Szerintem szikorarobi...
De ha esetleg megadja a jelszót akkor én is irányíthatom néha? 😊 az olyan jó érzés 😊
De ha esetleg megadja a jelszót akkor én is irányíthatom néha? 😊 az olyan jó érzés 😊
miattunk tették fel 😊
Valaki jelentkezik adminnak? nekem dolgozni is kellene és amíg nincs vonalas netem nemigen játszom. A nevet, jelszót küldöm majd priviben....
Valaki jelentkezik adminnak? nekem dolgozni is kellene és amíg nincs vonalas netem nemigen játszom. A nevet, jelszót küldöm majd priviben....
Megy is....egyenlõre AOD néven 😉 de hamarosan ..::FGC::..SG..teszt szerver néven fogjátok megtalállni!
jól látom hogy 3500 egy 12 es server ha mongyuk az euro-t 250 ft-ével számolom az akor is kevesebb mint fele a 32 eurósnak (asszem) , ez elég fasza ár reméljük a minõsége is fasza akor sztem egy jó lehetõség elõtt állunk <#finom>#finom><#lookaround>#lookaround>
!!! Van szerver !!! ! ! ! !:::> I N N E N <:::! ! ! ! !
a hosting az FGC Klan jóvoltából indult el. egy hónapig lehet tesztelni ÉS HA FIZETÕS LESZ IS LEGALÁBB A FELE A KINTIEKNEK. (érts 5000 huf)
mindjárt ránézek én is, csak most a saját fc-s szervert konfigolom!
véleményt várok a szerverrõl, mennyire milyen, és hogyan........
a hosting az FGC Klan jóvoltából indult el. egy hónapig lehet tesztelni ÉS HA FIZETÕS LESZ IS LEGALÁBB A FELE A KINTIEKNEK. (érts 5000 huf)
mindjárt ránézek én is, csak most a saját fc-s szervert konfigolom!
véleményt várok a szerverrõl, mennyire milyen, és hogyan........
Ma eleg sok magyar volt fent. Voltunk vagy 8-an.
nekem mindegy ugy is az egyik lényege az a dolognak hogy ha warok vannak vagy ha magyarok öszeakarnak jönni akor nagyon jól jön , arra meg elég a 12 -es szerver bõven
Szerintem boven eleg a 12. Neha mar az is sok. Tiszta kaosz. Foleg ha jo jatekosok vannak. Nekem mar neha a 8 fos server is sok. Legjobban a 2vs2 vagy 3vs3at szeretem. Ott legalabb mar lehet taktikazni is. Nemcsak menni es loni meg rugni-harapni. <#buck>#buck> Mar 4 ember biztos benne lenne a dologban. Meg ti ketten az 6. Mar csak 4 kell. Magyar game server nincs FEAR-re? Lehet az lenne a legjobb. A hungsnak is 20-30-as pingjei voltak.
igasság szerint attól függ menyire lehet számitani a server népszerüségére mert ha alig járnának rá elég egy 12 es is de kitugya azért elég szép hentek mehetnének egy 16 os szerveren megasztán lehet népszerü is lenne mert ahol én jácogattam eddig azért a legtöbb helyen (legalábis amik népszerübbnek tüntek) elég magasak voltak a pingek szal talán ezért is jönének erre a szervere a fasza ping miatt mongyuk (bár az is lehet hogy csak rossz helyen jácottam eddig)