F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááááá

olyan ideges lettem, hogy uninstalláltam a f**/*ba az egész FEAR-t. Nem igaz, hogy milyen idegesítõ tud lenni ez a CTF. Vagy a mennybe megyek, vagy a pokolba. Attól függ, hogy milyen csapattársakat kapok. Nem tudom, talán már lehet krekkel játszani, de annyi szerencsétlennel találkozom a pályákon, hogy csak na.

Különösen kontrasztos, hogy ha a régi játékosok és a frissek keverednek. Sajnos mivel nagyon kevés szerver van, ez gyakran megtörténik.

Az elõbb is a csapattársaim egyszerûen akadályoztak....

<#bdead> Látom a zászlóvivõt, mennék utána, erre beáll elém az ajtóba. Felrobbantják a proxijaimat, lelõnek, TÖTYÖGNEK stb. stb. Kurvaára idegesítõ mostanában a játék. Amíg nem volt krekk sokkal jobb volt.
WhyLeeng
Frissult a FAQ 16. ponttal. Leirtuk hogy lehet letoltott palyakat kiprobalni es severt csinalni beloluk.

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

Fogalmam sincs. De a gond biztos nallad van. Lehet Huncut kilott valamit a gepedbol.<#idiota> Szerintem valamit ujra kell telepitened.

Egy jo bableves sose rossz!!

WizArts
Azt tudjátok mitõl lehet, hogy elindítom a gamit, 1 map lemegy majd invalid game asstets üzenetel nem tölti be a következõ pályát.

Sziasztok! Nekem az a bajom,hogy elakadtam...eliminálni kell egy pacekot,a játék elején járok,5-6 pályát nyomtam le talán. Van 8 db óriási tartály,de a terem végén egy eltorlaszolt ajtó. Ha visszamegyek pár "szobát",akkor pedig egy villanyóraszekrénybõl kitörõ elektromosság zárja el az utam,így csak arra mehetek,ahonnan jöttem. Tud valaki segíteni?
En azt mondtam hogy az nevetseges hogy egy palya jon ki mode onkent. Szerintem teljesen ertheto. Mintha megjelenne egy multis jatek es a TDM hez egy palya lenne.
Erted mar?

Sarapetike
köszi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

grebber
CdGalaxis pl 4990Ft-ért.

Next PC upgrade: 2022

I love Techno
www.galaxisnet.hu 4990ft

I love Techno
amit én irok az egy az egyben a legnépszerûbb far cry mod <#buck>

Szerintem az UT domunation modjához lesz majd inkább hasonló, tehát akármelyik pontot el lehet foglalni. Amit te írsz az az UT-ben inkább az onslaught modra hasonlít.

Sarapetike
hol tudnám olcsobban megvenni?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

grebber
LOL Tescoba még 9500FT a game!

I love Techno
ezt a végét nem nagyon értettem hogy mi a nevecséges , de ha jól gondolom ezt a modot , olyan lesz mint a far cry-ban az assault , itt átlagosak voltak a 16 -os szerverek sõt asszem a legnagyobb szerverek is 16-osak voltak pedig F.E.A.R.-hez képest hatalmasnagy pályák voltak , nyilván a pályák nagyobbak lesznek , de ugye a harc meg a spawn szintér az kb mindig egyhejre fog öszpontosulni mert ugye valószínüleg a 3-5 objektumból mindig csak az egyiket támaggyák és az ellenfél ezt védi , ha elesett jön a következõ és akkor vonul odébb a harcszintér is , szal gyakorlatilag attól még hogy mongyuk 4-szer akkora pályák lesznek még nem kell több ember rá (legalábbis én ilyesmire gondolok , de persze lehet hogy tévedek), nagy túlzással kb olyan mintha 3-4 hasonló szerkezetû pályát öszeütöttek volna ugy hogy az átmenetnél nem kell pályabetöltésre várni , szerintem ettõl szinesebb lesz a játék és kiváncsian várom (far cry-ban olyan volt hogy amit ecer elfoglaltak azt viszafoglalni nem lehetett , ez a controll alatt tartani azt jelentheti hogy itt anmit ecer elfoglalnak azt az elenfél viszatugya-e foglalni mert ez az ami még kicsit bonyolultá tenné a dolgot<#buck>)<#integet2>

Majus utolso heteben jon az 1.05 ket uj jatek moddal es ket vadi uj palyaval.
Az egyikben 3 mig a masikban 5 pontot kell elfoglalni es control alatt tartani.
Hat nemtudom de szerintem nagy palyaknak kell lenni meg sok embernek hogy jol jatszhato legyen. De egy ilyen mode 2db palyaval modonkent egy kicsit nevetseges. Mintha azt mondanak: Megjelent a fear multi 1 TDM es 1 DM palyaval.
Vagy csak en latok remeket?

I love Techno
én különösebb változást nem is vártam , (nyilván grafikai változásra gondolok) a többi meg nyilván a történet meg esetleg egy két új fegyver , bõven jó lesz szerintem. még egy éve sincs kint a játék nem kell csodákat várni.

grebber
Van mégegy új gameplay videó de az sem mutat semmi újat!

Bubbencs
Én is megnéztem szinte semmi változás....

ja ven egy új stuki benne......

Ez meg mi?

I love Techno
hát ja kb az utolsó rész értelmes benne amikor kaszál a golyószóróval , már idejevolt egy ilyen fegyvernek , már alig várom <#nevetes1><#hehe>

grebber
F.E.A.R.: Extraction Point (20M😎

Nem árul el szinte semmit, tekintve, hogy nagyon rossz minõségû - de mégis jobb mint a semmi!

I love Techno
egyépként meg nem kell szarni mert név alapján szerintem nem is lehet banolni vagyis nincs értelme , eredeti szerveren guid alapján bannolnak (a név bannak eleve nem is lenne értelme mert bejön más néven stb , szal nem kell szarni hogy valaki név egyezõség miatt bárkit is csalónak fog hinni aki nem csal az nem is fog bannt kapni , maximum egy két láma nem bír elviselni titeket és kirug a saját szerverérõl enyi) , szal öszefoglalva a guid a lényeg , arra meg hogy ki kirõl mit hisz az meg már mindenkinek a saját dolga , nem kell feleslegesen parázni

I love Techno
a helyesírásomat nem szoktam elenõrizgetni de szerintem érthetõ amit írok , de ird le mit nem értesz és szivesen elmagyarázom bõvebben....

mooo
<#nyes>
Reaper,

komoly erõfeszítésbe kerül megfejteni a hozzászólásaid értelmét. Van hozzád Magyar-Reaper, Reaper-Magyar szótár? 😊
Hat ez szornyu. Foleg hogy a Default nevet is sikerult kibannolni. Nekem is volt nem egyszer hogy amikor jatek kozben lezartak egy servert vagy egy befagyott serverre szerettem volna csatlakozni de nem sikerult valami atirta a nevem Defaultra. Meg csak az kell hogy kibannnoljanak a nev miatt. Ehhh.

sztz
Neeeee én angdarkot megint láttam egy szerverenen 😞

I love Techno
angdark futkosott aszem át a falakon , és aszem szikora is õt említette a magyar szerveren akkor nyilvánvalóan a bannt külön be kell táplálni szerverenként nics autómatikus bann hiába voltak valahol már megfogva a pb magától nem intézi , szal majd kikéne találni hogy kell guid alapján banolni és erõl a honlapról szépen bebanolgatni a faszkalapokat a szerveren , nehogy vmi álnéven itt besunyogjanak

Blenda Stompa
ban list

ha igy jobban tessik😊

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Aki nem ismerné annak ajánlom figyelmébe az alábbi linket, mert itt lehet látni hogy kinek kell szétrúgni a seggét!!! (pölö pc.TonyMontana) !!!<#boxer><#boxer>

http://www.pbbans.com/generate.php?action=6&game_id=17

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

mooo
I love Techno
szal nem tom mér lehet

I love Techno
mindenesetre nem igen láttam edig pb-é kicket , (lehet jó szervert találtam? , vagy pb-é sincs rajta?<#whatever><#lookaround>)

I love Techno
lehet fejlettem csítet használ <#mf1>

I love Techno
valaki kutyát tart én tehenet de azért nem vagyok egy rosz idomár mi? már írni is megtanítottam<#hehe>

lac coo
Te valami titkos imádó lehetsz ...😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja igen. Tegnap meg ha jol emlekszem Piece-t is kirugta a PB. O Bea tesoja. Biztos egy gepen jatszanak. Nem hinnem hogy csalnak szoval a PB szar. Szerintem persze. D e a Mekk Elek futasu 3 dimenzioban szaldagalo csalogenyot siman engedte.

Ma a Kovakovi Beat is kiverte a PB. Eleg fura volt mert a gyerekem WhyLeeng nevet irta ki valami PB restriction miatt de a Kabbejja-t tiltotta ki vagy 3x 2percre. Szoval megint jo lett az uj patch. <#szomoru1> Magyarul mas nevet irta ki mint akit kirugott. De ma legalabb 4 gyereket tiltott le a PB miutan belepett.
Nem ertem mi lehet az oka.

mooo
fosnoob
I love Techno
jah valami unrealos mapokat csináltak bele aszem

lac coo
Én vagyok ! 😊))))))))<#integet2><#idiota>

Mondjuk nem baj , a belsõ tereket is szeretem , emlékszem FC- ben is volt egy-kettõ csak senki nem szerette 😊)))
Sok lépcsõ volt biztos emlékszel....

I love Techno
hát ne számícs far cry féleségre többség az bent jáccódó van egy teljesen kint jácódó ilyen fenyõ fás környezetben meg van egy ketõ ami meg kint is bent is de inkább bent azok is <#buck> nah ez biztos értelmes volt amit irtam<#zavart2>

I love Techno
most nézem kinek válaszoplgatok bazmeg , meg hát ki is vene meg egy játék és nem is jácik vele ha nem te <#buck><#vigyor2><#integet2><#wave> amugy szerintem próbáld ki azt ha tecik szivesen várlak a klánba is <#eljen>

lac coo
Lehet kifogom... 😊)

Olyanok is vannak mint a bannerban a kép ?

I love Techno
az én helyesirásom miatt montam <#wink>

I love Techno
egyépként ha megvan már akkor érdemes kipróbálni és van benne már pár kint is jáccodó pálya , van egy szerver ami televan nem az eredeti pach-eken lévõ mapokal amik szerintem nagyon jók myunreal.com a neve ennek a servernek ctf-server de van tdm szerverük is jó játékot

lac coo
Te beszélsz ? ! <#idiota><#mf2>

I love Techno
b+ a helyes írást amúgy<#mf1>

I love Techno
loooooooooooooooooooooooooool

lac coo
Milyen ennek a multija ?
Nekem megvan eredetiben, de bevallom még nem jétszottam vele még singlében sem 😊))

Olyan mint anno a multi-demoja volt, vagy van valami szabadban játszódó pálya is ? ( Ez egy hibátlan mondat volt amúgy... 😊)

Vagy csak azokban a szûk terekben folyik a harc mindig ?

I love Techno
nyilván a pb-ével bannol de atól még nem lesztek csalók....