F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan ideges lettem, hogy uninstalláltam a f**/*ba az egész FEAR-t. Nem igaz, hogy milyen idegesítõ tud lenni ez a CTF. Vagy a mennybe megyek, vagy a pokolba. Attól függ, hogy milyen csapattársakat kapok. Nem tudom, talán már lehet krekkel játszani, de annyi szerencsétlennel találkozom a pályákon, hogy csak na.
Különösen kontrasztos, hogy ha a régi játékosok és a frissek keverednek. Sajnos mivel nagyon kevés szerver van, ez gyakran megtörténik.
Az elõbb is a csapattársaim egyszerûen akadályoztak....
<#bdead>#bdead> Látom a zászlóvivõt, mennék utána, erre beáll elém az ajtóba. Felrobbantják a proxijaimat, lelõnek, TÖTYÖGNEK stb. stb. Kurvaára idegesítõ mostanában a játék. Amíg nem volt krekk sokkal jobb volt.
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Egy jo bableves sose rossz!!
Erted mar?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Az egyikben 3 mig a masikban 5 pontot kell elfoglalni es control alatt tartani.
Hat nemtudom de szerintem nagy palyaknak kell lenni meg sok embernek hogy jol jatszhato legyen. De egy ilyen mode 2db palyaval modonkent egy kicsit nevetseges. Mintha azt mondanak: Megjelent a fear multi 1 TDM es 1 DM palyaval.
Vagy csak en latok remeket?
Nem árul el szinte semmit, tekintve, hogy nagyon rossz minõségû - de mégis jobb mint a semmi!
Next PC upgrade: 2022
komoly erõfeszítésbe kerül megfejteni a hozzászólásaid értelmét. Van hozzád Magyar-Reaper, Reaper-Magyar szótár? 😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
http://www.pbbans.com/generate.php?action=6&game_id=17
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem ertem mi lehet az oka.
Mondjuk nem baj , a belsõ tereket is szeretem , emlékszem FC- ben is volt egy-kettõ csak senki nem szerette 😊)))
Sok lépcsõ volt biztos emlékszel....
Olyanok is vannak mint a bannerban a kép ?
Nekem megvan eredetiben, de bevallom még nem jétszottam vele még singlében sem 😊))
Olyan mint anno a multi-demoja volt, vagy van valami szabadban játszódó pálya is ? ( Ez egy hibátlan mondat volt amúgy... 😊)
Vagy csak azokban a szûk terekben folyik a harc mindig ?