13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#10250 Akinek eredeti van annak kell a 40MB-os nem patch hanem inkább átalakító :D + a 240MB-os 1.07-es patch!És már van is neki Combat!
-
Szikorarobi #10249 Valoszinuleg a nagyobb jatekokkal foglalkozo oldalakon mindenhol fent lesz.
A HUN [SZ]TDM server mar atallt 1.07 re vagyis Combatra szoval akinek kedve van nezzen be.
-
Richard90 #10248 jaa mpst már értem.... akinek megvan eredetiben annak elég az a 40mbos patch..
de akinek nincs meg az akkor szedje le az 1.8gb-os filet ugye?
mert most töltöm a sierra honlapjáról 25k-val :S
na leállítom... majd várok egy gyorsabb kiszolgálóra
amőgy nem úgy volt hogy 8-kor jelenik meg? -
FLeK0 #10247 nincs olyan verzó amihez kell erdeti játék, a gamestaron hülyeségeket írnak, ez nem kiegészítő.
1.7 gb az egész, akinek van eredeti fearje inkább patchelje :) -
Richard90 #10246 robi. majd tudnál adni egy gyors linket (ha tudsz)?
ja amúgy a gamestarnál már azt írják hogy kintvan... de az sajna még csak az a verzió amihez kell az eredeti játék -
kicsirobi #10245 Valaki egy savegamet pls
-
Sund #10244 oké, köszi h leírtad. Merész húzás ez a fejlesztőktől, mi pedig írtani fogunk. : -
Szikorarobi #10243 a 40 megas az a patch. A sierratol. 1.07. Amit belinkeltem az meg egy rar file amit ha bemasolsz a FEAR fokonyvtarba felulirva az eredetit akkor US verziod lesz. Utanna tudod rarakni az 1.07 Patchet. Addig nem mert angol verziod van. De most mar varjatok meg a Combatot. Ugyanis frissiteni kell a PB-t is es csak ugy lesz teljeserteku Combatod. Tehat Combat 1 nagy file, FEAR patch-hez 3 kulonbozo dolog kell. Mondjuk 5 perc az egesz..... De utanna mindenki egyutt tud jatszani egy teljes FEAR multival. Remelem igy mar ertheto. Az is akinek megvan az eredeti lemez es azok is akik most fogjak letolteni a Combat-ot de nincs nekik eredeti.
-
FLeK0 #10242 utána kell még az 1.07-es patch. -
Sund #10241 Ha letöltöm és telepítem ezt a kis 40 megás szösszenetet, akkor az pont ugyanaz mintha este felraktam volna a combatot a sierra.com-ról? -
FLeK0 #10240 október-november -
darkmartin #10239 Nem tudjátok mikor jelenik meg az extraction point (kiegészités) -
Sund #10238 ezt nem is tudtam. engem egyszer sem védtek még így mindenesetre. -
Szikorarobi #10237 De ha fegyverrel megutod kozben akkor kiveded. Utanna meg egy utes fegyverrel (merthat ugy gyorsabban utsz mint a masik rug) es meghalt. Tehat van ra ellenszer. -
Sund #10236 hogy egy=jön egy -
Sund #10235 a FEAR azért jó, mert ott a fegyver nélküli harc egy új perspektívát nyit meg. Az összes játékban kb. egyforma sebességgel haladnak a játékosok. (jó valahol pisztollyal, késsel gyorsabb vagy de azt meg nehezebb használni). Itt meg hiába vagy 100/100-on, hogy egy csávó, azt lerúg és csoki. -
#10234 Mekkora mérete lesz kb a Combatnak? -
Richard90 #10233 :D remélem hamar belejövök (mint a cod2-ben .mert ott aránylag elég jó vok ) -
Sund #10232 mennyek a csába' hogy először megvetetik velem a FEAR-t utána meg kijön a multi ingyenesen. Nem baj, most sok új arc lesz, meg fognak lepődni. Bárányok a farkasok között... -
Richard90 #10231 ok semmi már értem, és sorry a hülyeségeimért -
Richard90 #10230 ha kijön az ingyenes combat, akkro ahhoz kell a fear játék? ez kieglszítő van egy teljesen különálló multiplayeres játék -
Szikorarobi #10229 Felesleges szerintem arra a par orara. Este 8 tol mindenkinek ajanlott leszedni a Combat telepitojet. Ha van eredetije ha nincs. Mindenkinek ingyenes lesz es tartalmazza az osszes frissitest. Addig megteheti mindenki hogy nem write only mode ban van. Par hozzaszolassal lejjebb minden le van irva.
Viszont 2db uj palya van:waterworks es stockpile
Uj fegyvert nem talaltam.
Viszont allithato a csapat kiegyenlites mind pontszamra mind jatekosok szamara.
Szoval ha az egyik oldalt 3 masikon 5 jatekos van a server automatikusan at tud rakni jatekosokat a masik oldalra. Ugyan igy ha az egyik csapat elhuzott nagyon akkor atrak embereket. Mindez allithato eleg jol.
Ha valaki szeretne kiprobalni fut a HUN [SZ] TDM Closed. Pass: noplayer
Szeretettel varunk mindenkit. Egyenlore csak a ket uj palya megy. -
#10228 Inkább megvárom akkor a külön Combatot mert nemfogok szarakodni sok patch felrakásával! -
FLeK0 #10227 zs* -
FLeK0 #10226 azzal amerikaivá varászolod az MO-n vett feart, így rá lehet tenni az 1.07-es patchet. -
#10225 És akkor amit belinkeltél kis cucc az mi? -
FLeK0 #10224 semmilyen game nem kell, külön letöltöd, install és megy. -
#10223 A FAQ-ba nem csinálnál 1 rész ami a Combattal foglalkozik? Mindenhez adnál linket. A kis patchez a bemásolandó fájlhoz, a Punbuster legújabb verziójához, stb! Szerintem jó lenne 1 ilyen "összefoglaló"! :) -
#10222 Ez most nagyon összezavart.Szal lesz ez a combat,ami ingyenes és lehet multizni vele.De most ehhez kell eredeti gém,vagy törttel is megy?merthogy nicns Redetim. -
Szikorarobi #10221 PunkBuster frissites erosen ajanlott. A regi verzioval kidobalja az embert.
-
Szikorarobi #10220 Az uj palyak jo nagyok de pl uj fegyvert nem talaltam :) Viszont nemitani lehet az idegesito embereket:) Nem jelenik meg annak az uzenete akit kivalasztunk. Ez marha jo. -
Szikorarobi #10219 az 1.07 patch a Combat. Ha este letoltod a Combatot semmi nem valtozik. Ez az eredeti jatekot rakja Combatra. Akinek nkincs meg este 8ig varnia kell. -
vdini #10218 akkor végre én is le tudok lőni valakit:U -
vdini #10217 mienek a fegyverek? -
FLeK0 #10216 megkapod a legujabb patchet és egy rakás új játékost. -
vdini #10215 jeeeeee már csak az a gond hogy leghamarabb este leszek fearközelben:D -
#10214 Ez lenne a hires Combat? -
#10213 Lehet, hogy elég hülye kérdést teszek most fel: megvan ereedtibe a F.E.A.R. . Hogyha ezt a 40 MB-s patchet letöltöltöm, vagy megvárom az esti 8 órásat, és felteszem azt akkor nekem tuljadonképpen miért is lesz jobb a F.E.A.R. multi része ? :) -
Szikorarobi #10212 Huncutnak es az [SZ]Klannak :) koszonhetoen mar jatszhattok a combattal mostanatol. Szedjetek le a kis patchet 40 mega masoljatok be ezt a file-t a FEAR fokonyvtarba. Utanna mar megy is a patch.
Jo szorakozast !! :) -
Sund #10211 ja értem, tehát a számláló a weboldalon ez én gépemhez igazodik?