F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
meg még a sof2-õhöz anyit hogy azt még most is sok sok ezren jácák hanem 10 ezrek plusz ott azért sok a tört szerver es azokon is ugyan ugy van pb-é és ugye ha valakit csalás miatt banolnak key-gen-el megváltoztatya a kulcsát azt megy visza azt próbálgatya tovább a csalást , nem egy játékos volt aki évekig csalt mindenki sejtete meg tuta hogy biztos csal csak épp bizonyitani nem igen lehetett vagy inkább a többi buzi nagyon védte mert õk is ugyan ugy csaltak azt meg a szokásos szöveg hogy nem csalok csak te vagy noob stb , azt utána valamien pb ellenõrzést tartottak a gyerek játékhoz kapcvsolódó file-listályában azt talált a pb-é nála valami en wallhacket.... , de persze õ pro meg mindenki más nobb .... azt csak egy szarfaszi 10 -éves kis csaló geci , hányingerem van a csalóktól pláne amiker valaki olyan nyilvánvalóan csinálja és meg mellé nagy pofával fényezi magát meg nooboza a másikat , sof 2 rengeteg ilyen fasz volt a magyarok között is , volt egy gyerek aki egy akoriban talált skinre (ami azt csinálta hogy ha betette magának akor õ átlátta a fegyvereket a falon weaponwallhack ha ugy jobban tecik) és ezt be is ismerte hogy õ ezt használja és kérdezi hogy ez mitõl lenne csalás , hogy szerinte ez nem csalás lol? kérdem én akor mi a csalás egyes embereknek? most vagy enyire hüjének néznek egyes csalók mindenkit vagy ténleg enyire degradáltak és azt hiszik ha valamit a netrõl lelehet szedni az nem csalás csak valami játékélménynövelõ vagy kiegészítõ....

sztz
Hát nem mert valami volt hogy ki rúgott ki minket, de nem csak ugy banolt, hanem a pb vel eltávolított 😞

I love Techno
nah igen csak nem mindegy hogy az admin rug csak ugfy ki mert olyanya vasn vagy kiirja a pb hogy multihack meg aimbot stb.... (gondolom nálatok nem irta ki hogy vmien csalás vagy ilyesmi....)

I love Techno
tom hogy harcolnak ellene ezért is montam hogy ha valaki tud errõl valamit jól jönne mert a magyar szerverre is lehetne valamit akor ügyködni azt legalább talán nem lenének emberek a falban <#vigyor2> , hát lol sztem véletlen nem irja ki a pb hogy kibaszva multihack miatt vicces emberek vannak.... és legfõképpen pofátlanok <#ejnye1>.

Van komunikacio. Sokan vannak akik direkt csalokra vadasznak. Voltam egyszer egy oldalon es ott lehetett kepeket kuldeni vagy videot es raalltak a gyerekre. Elkezdtek azon a jatekon jatszani es ha meglett valahogy probaltak kiszurni milyen programot vagy seged szart hasznal. Ha megtalaltak kiraktak valami szegyenfalra kepekkel videoval stb. Felvettek a PB vel a kapcsolatot es atadtak a hasznalhato infokat. De hogy hol olvastam ezt mar nemtudom. De mintha a PB nek is lenne sajat foruma ahol valami ilyesmi van. Szoval azert van aki harcol ellene. De pl ma is kiverte az egyik GOW-ost a PB vagy 3x multihack miatt. 4x re meg engedte. A gyerek meg eskudozott hogy nem hasznal semmit. Erdekes utanna nem volt gondja. Pl minket is bannoltak mar ki a PB-n keresztul es mi sem hasznalunk semmit. Azert eleg ciki ha ket -est akik nagyon vezetnek harminc masodpercen belul kirug a PB. Na azt magyarazd meg. Pedig csak elozo nap jol elvertuk azt a klant akinek a serveren jatszottunk. Magyarul torlesztettek.

Egy jo bableves sose rossz!!

I love Techno
azért mert sokan próbálkoznak azokal a csalásokkal amiket netrõl nyxilvános cheatoldalakrol lehet letölteni , de ezek általában a pb-é configban ismert már ezért vág vele a pb-é azokkal van a gond akik maguk csinálják meg otthon és az edigi tapasztalataimból nem kel csalás készítésé hez más mint egy kis prógramozói tudás meg egy kis utánjárás meg pár hetes próbálgatás tesztelés és olyan csalást irsz amit a pb-é a büdös életben nem vesz észre , és ilyen képeségü emberekbõl azért elég sok megfordul a játékosok körében ....

I love Techno
pl ilyen grebber kvalitású emberekre gondolok <#vigyor5>

I love Techno
egyépként nem tom menyire van kommunikáció a játékosok és azok között akiknek van köze a pb-é hez mert hátha vannak olyan oldalak vagy forumok ahol már valakik bizonyos csalások eleni védelmet említenek hogy pl mien file-ba rejtik ezeket a csalásokat vagy esetleg mi a konrét file neve a csalásnak , mert lehet már egy két külföldi mongyuk a saját szerverén már kiütyködött az alap pb átirásával vmi jobb védelmet , szal csak egy tipp azoknak akik kicsit tájékozotabak F.E.A.R. meg az angol tudás terén mint pl én <#integet2>

Kb percenként bannol ki valakit a PB a SOF2-ben a lista alapján. Ha viszont így sem látszik, hogy aktív, akokr mennyien csalhatnak?!! kemény...
I love Techno
a pb az már azóta megbukott amióta létezik , még talán a sof 2-õvel jácottam elõször kb (olyan 4 éve) hát ott olyan volt mint ha nem is lett volna pb-é anyira szart sem ért , viszont ha valaki ért hozzá és jól kezeli az nagyon jól kitugya vele szürni a csalókat , csak kérdés az hogy van-e ilyen ember ebben a játékban?<#buck>

Azért véd PB, csak sajnos nem 100%-an. Képzeld el, hogy mi lenne nélküle.

Én is láttam egy csávót, de az szolidabb volt. Csak a pálya ALATT közlekedett, és ha ütött, csuklóig kinyúlt a padlóból. 😊 Alulról talpon verte a delikvenseket. Sokat ugráltam azon a meccsen.

Szerencsére ezek az arcok átlagban nem játszanak túl jól. 😛

Más. Rájöttem, hogy milyen rohadt nagy különbség van a CTF és DM/TDM között. Elõször úgy gondoltam, hogy a CTF annyi, hogy +van egy zászló amit el kell hoznod, de nem. CTF-ben már egész tûrhetõ vagyok, míg a másik kettõ módban kb. agyonvernek.
Csak kirugtam mert azt hittem visszajon. Addig be akartam kapcsolni a Fraps-ot hogy csinaljak par muveszfotot. De sajna nem jott vissza.<#buck><#idiota>

mooo
Remélem a ban repült neki
Shep
Üdvözlünk az online csiterek világában, a pb kb 3 éve megbukott a CS-nél, nem kell tõle csodákat várni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mooo
Gondolom nem is a kiegbõl vannak a képek.
grebber
Szösszenet a kiegrõl nagyon semmi újdonság sincs még a képeken se 😄

Next PC upgrade: 2022

I love Techno
ezt a gyereket már én is láttam ugyan ezt csinálta és a neve nekem is valami hasonló rémlik csak akkor még egy pb-é nélküli szerveren csinálta most már pb-ésen is....<#rinya><#sir>

Na ma lattam egy igazi csalot!!
Hiaba volt PB siman bent rohangalt. Ugy rohangalt mint a Mekk Elek. Legalabb 3x gyorsabban mint mi. Atrohangalt a falakon fel a mennyezetre ki a vilgurbe aztan be a palya ala es siman vissza. Mind a 3 dimenzioba siman maszkalt at a falakon is. Szarra utott mindenkit. Semmi esely nem volt leloni mert egybol bement a falba. Es mindezt a mi serverunkon. A neve azt hiszem AngerD vagy DarkAnger volt.

mooo
Hát az tényleg elég trágya..
ÁÁÁ
csak tudnám mire jó, hogy a játék sebességét 1.5-re állítják?!! Mindenki futkos mint egy eszelõs, teljesen szétbassza a taktikázást.

(most jöttem egy ilyen szerverrõl, idegbeteg vagyok....)
grebber
Na csak ragad rám valami a gamekbõl (mármint ami az angoltudást illeti)
Jól forditottam mindent ezt a Hardwiredes cikk is bizonyitja:

E3: F.E.A.R. Extraction Point

Freak, 23:00 - PC - Játék: FPS

Készül a tavalyi paranormális félelemsúter játék elsõ küldetéslemeze F.E.A.R. Extraction Point néven. A játék pontosan onnan folytatódik, ahol az elõzõ rész abbamaradt. Ahogy ezt már megszoktuk a kiegészitõktöl még több lesz mindenbõl (fegyverek, szörnyik, helyszínek). A játékot ezúttal a Timegate Studio hegeszti a Monlith felügyelete alatt. Részletesebb infók és várhatólag az elsõ képek+videók az E3-on várhatóak. A játék idén õsszel érkezik PC-re.

grebber
Tömören!

Vivendi bejelentette az elsõ kiegészíõt.Az irás szerint E3-mon fel is fedik ezt!
Ott folytatodik elvileg a sztori ahol az alap FEAR véget ért!
Új helyszinek új fegyverek új ellenségek.

Megjelenés kb õsz!

Ha valamit nem jól értettem javítsatok ki mert fingom nincs angolból.

grebber
Dehogy nézem a game-ekkel foglalkozo oldalakat majdnem 5 percenként 😄
Worthplayingen volt!

I love Techno
magyarul ez tömören hogy is szól? kurva huje vok és csak a nagyon alapot értem meg mint suck my balls meg ilyeneket 😄D

Hat ilyeneket.
Vivendi kuldi mailben?

grebber
Milyen dolgokat?
Amugy kurvára örülük hogy végre valami kieg jön.

Te honnan szedsz ilyen jo dolgokat mindig?<#vigyor3>
Tehetseges vagy!<#idiota>

grebber
'F.E.A.R.: Extraction Point' Announced

Posted on Friday, May 05 @ 10:46:28 PDT
Vivendi Games' today announced that the first expansion pack for Monolith's F.E.A.R., is currently in development and will be unveiled at E3 in Los Angeles.

F.E.A.R. is a paranormal action thriller presented entirely in first person, an unprecedented adrenaline rush of close quarters combat seamlessly melded with the spine-tingling, shocking intensity of the unknown.

F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended – with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense.

Developed by TimeGate Studios in conjunction with Monolith Productions, F.E.A.R. Extraction Point is an intense first person close-quarters combat experience that expands and continues the rich atmosphere and engaging, paranormal horror storyline first unleashed in F.E.A.R.

F.E.A.R. Extraction Point is planned to ship for PC during the Autumn of 2006.

Nem is tudtam hogy van zeneje.<#idiota>
Mondjuk en csak a Multi reszevel szoktam jatszani.
Esetleg ha segit a jatekhoz van SDK. Ha azt feltelepited akkor annak a segitsegevel ki lehet szedni a hangokat.

I love Techno
ok

sztz
Lám lám vannak még udvarias idegen fórumozók is 😉
Azt nem tudom hogy honnan lehet letölteni, de azt igen, hogy ki lehet másolni a játékbol nem tom hogy,de chooselee elmondta szikorának.. hátha õ tud segíteni..

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis infót. F.E.A.R. játék zenéjével kapcsolatosan érdekelne minden. Elõadó, tracklis, letöltés stb. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönöm! [email protected].
Ja az tényleg idegesítõ, hogy az ember több méterre tõled feléd ugrik, és tudod, hogy nem érne el, de lerúg. Akkor ez a lag számlájára írható?
WizArts
ha fizetõs lesz a szerver akkor kapunk hozzá 10 slotos ts-t.

reaper, addig néha gyere a hwt-sre. ott tudunk beszélni az AoD-rõl. mit és hogyan. pláne mikor.

I love Techno
azon mogyuk én is meg szoktam lepõdni hogy semi lagom elvileg mert látom abból hogy ugye letudom lõni az embereket , de valahogy ez a rugdosás más , ha elugrik melettem is lerug én meg van hogy neki ugrok , olyan biztosan eltalálom hogy tisztán megakadok a foszerben és nem hal meg b+ (más meg ugy rug le hogy a környékemen sincs elõttem 5 km-éterre elfogy a rugása azt még is megöl na ezeken szoktam szépeket röhögni (bár lehet hogy még is van laggom?😊.(persze nem egy túl gyakori dolgok de azért elõfordul)

sztz
Nem tudom mitöl van 😞 Az kb akkor szokott lenni, amikor megy a laptop is..
De az is lehetnálad vana baj, mert mások nem panaszkodnak rám, csak hogy fucking good 😛.+A hangod is mindig akad 😞(de lehet nálam van a baj 😞

I love Techno
nem kell , én azt szeretném ha ez a többi emberkének vagy játékfejlesztõnek is eszébe jutna és esetleg az alapbeálítást megváltoztatnák mert az se jó ha az ember hozászokik hogy mindenki robanik azt klánmecsen meg a többi szerveren mégsem.... majd talán az 1.05 ös pecsben <#lookaround>

Rolad meg ne is beszeljunk. Pofanvaglak egy granattal es en halok meg. Te meg vigan ugralsz tovabb. Ez tenyleg idegesito. Pl tegnap kaptal fejre egy granatot utanna becsusztam es meg kaptal egy gyomrost is okollel es siman lelottel meg utanna. Huuu de merges voltam. Dehat akinek csalonet.hu-nal van elofizetese.<#idiota>

Ja igen tuzszereszt szerettem volna mondani.Biztos. Fogalmam sincs. Nem ertek hozza. De tenyleg meghalhatnanak egy granattol. De altalaban 10 bol 9 meg is hal. Biztos kicsi a granat.<#idiota>Amugy lehet allitani a robbanas erejet. Akkorat is tud robbanni mint egy atombomba. De most alapon van. Ha gondoljatok tolhatunk ra egy kis erot.

sztz
Robi bácsi biztos hogy kipurcan az a valaki 2 gránáttol?:xD

Pl. ezzel. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

mooo
Kivéve CS,de az a játék no comment....
I love Techno
gondolom tûzszerészt akartál mondani vagy vmi bombaszakértõt azért azokon általában elég brutális öltözetvan ezt ránézésre simán át viszi a gránát pléna ha ugye abból indulunk ki hogy lelehet lõni benne az embereket akko valószínû ha a golyó átmegy a ruhájukon akkor a gránátnak sem akadály , amugy meg megnézném mi maradna egy bombaszakértõbõl ha az arcába robbana egy gránát nyilván pc-é játék de atól még akor is hüjeség pláne hogy a többi játékokban berobbannak egy gránáttól és valahogy az jobbnak tünik

mooo
Hát igen.Ez egy ilyen játék.Sajnos...
Ez egy ilyen játék, dobj rá egyet és utána sorozd meg. Ennyi.
Eloszor csak javitgassk ezt az elso reszt. Meg boven van munkajuk a skacoknak.

Miert? Van a csavon sapka meg szep ruhaja is van. Nezd csak meg a bannerban. A loszereszeknek is van valami hasonlo ruhaja es egy granat meg sem kottyan neki. Pl azt sem mondja Kotty. Amugy ez egy Pc game. Nem ertem mi koze a valosaghoz. Dobjatok ra 2 granatot akkor kipurcan tuti.<#idiota>

mooo
Hát én is ezt mondtam<#idiota>
I love Techno
a gránát az egy más tészta , de ha már így szóbakerült na ez a játék egyék alaphibálya hogy ha full élet full pajzsal vagy nem lehet 1 gránátal megölni mégha pofán dobodsem (nem tom biztos ezel is lehet variálni de alapbeálításnál aszem így van) , na ha valami trágyaság akor ez az , nem csak hogy nem valósághû de még kurva idegesítõ is....

grebber
Aranyba foglalnám már azt a napot mikor bejelentik a folytatást de egyenlõre semmi info 😞

Gyari beallitas az osszes fegyver. Senki nem megy Shotgunnal csak a nagyobbik lanyom 😊 Nem lenne fer.