F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztz
Yeah!!! 😊

Bubbencs
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
<#phone><#nezze>

Ez meg mi?

Gyerunk skacok tegyunk valami azert h rendezzenek egy hivatalos partyt!!!
<#phone><#email><#nezze><#taps><#violent><#boxer><#gun><#mf1>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

WhyLeeng
Sziasztok!

Szeretnénk lan party-t szervezni, jelentkezés a FAQ fölötti link-ben.

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

mooo
bye
szevasztooooooooook...
I love Techno
ha mindenkinek enyire szaraxik a játék mostmár nekem is megkéne újra néznem.<#whatever>

I love Techno
a két lányod is vedeli majd a sört?<#nyes><#lookaround>

Nem találtam most az SZ szervert. 😞 Történt vele valami?
Persze hogy sejtettem csak nem gondoltam. <#idiota>

Huncut. Ha valaki tudna szervezni egyet az jo lenne. Mi 5-en az esek biztos ott lennenk. Ki is fogja ezt megszervezni? Nekem sok dolgom lesz mostanaban az biztos. Szervezesre nem de a Lanpartyra biztos lenne idom.

Mkoma lehet ujra kel rakni a jatekot vagy a Wint.

Egy jo bableves sose rossz!!

Bubbencs
SZAR A JÁTÉK

Ez meg mi?

Sziasztok régi nagy FEAResek!

Ma játszani támadt kedvem és láttam hogy már 1.04 van (kb 3 hónapja nem játszottam), leszedtem, feltettem, és a multiban amikor csapatot választok, egyszerûen kiakad a game. Régen semmi baja nem volt. Valami tipp esetleg ilyenre?
sztz
jah a nyáron ha lehetne szerverzni egyet nem, kibérelni egy helységet, és aki akar eljön..
?

Viszont van egy nagyon jo hirunk is. Huncut-ot azzonnal tagnak valasztotta a Clan (EU legjobb!). Orulok hogy tolunk mehetett a legjobb csapatba. Sok sikert neki. Nagyon rendes emberek koze kerult.

Ezt azért eddig is sejtetted. mégis nagy hévvel és lelkesedéssel játszottál...
En megvarom amig kijon az 1.05. Akkor teszek meg egy probat hatha javul valami. Orulok hogy nektek semmi gond a jatekkal. Nekem van. Regota kinlodok vele. De nem is ez a nagy lenyeg mert mindig is azt mondtam hogy az Online jatekok arra jok hogy begyakorolj palyakat csapattarsaidddal ossze szokj hogy egyutt mint csapat tudjatok menni ha egyszer elmentek egy Lan Paryra. Mert ott derul ki minden. Mi is azert alakitottuk az klant. Nem azert hogy jujj most mindenki meghal a neten hanem azert hogy majd egyutt eljarkaljunk mint mar ismert csapat lanozni. Zabaljuk a pizzat es sort igyunk a jatekostarsainkal egy asztalnal. Megismerjuk egymast szemelyesen es legyen egy jo napunk. De konyorgom mikor lesz a FEAR-bol magyar kupa? Vagy egy min 6 csapatbol allo mini kupa. Es mindez lan partyn. Most megmondhatom a valaszt. Soha. De en lennek a legboldogabb ha tevednek ebben.

Igen, mostanában nekem is fagyogat a játék. Tényleg szar ez így.
sztz
Mnav??! neee!! 😞 grr 😞
Ezt nagyon sajnálom hogy Szikora sem és te sem fogsz mostanában játszani.. 😞
De azért én még tovább nevesítem az SZ jelet ok?😊

Bubbencs
Nagyon sajnálom ,hogy nem lesz server és, hogy Szikorarobi most abba haggya ezt a játékot egy idõre vagy mind örökké...
Ez a fear egy kiégett játék már kezdettõl fogva ez a sok védelem csak eredetivel lehet játszani sok embernek elvette a kedvét mint pl Lifeforce-nak!
Õ régen nagyon szerette ezt a játékot de a sok védelem miatt nem tudod a végén már õ sem játszani vele õedig neki eredetie volt!!!
ELBASZTÁK A KÉSZÍTÕK!

Ez meg mi?

I love Techno
lol , mongyuk én mostanság nem is F.E.A.R.-eztem (lehet nagyon leköt a Heroes 5<#finom>)(mien apró hibákról van szó amúgy?) , a server meg nem fog öszejönni mert kevesen vagyunk max 4 ember kb , és hát valjuk meg azért szerintem akik komolyan is gondoltuk ezt a servert kicsit elhamarkodott volt , mert ugye nagyon híján van népszerüségnek ez a játék , most még kb anyi hogy néha néha az ember el el jáccogat vele (max akkor lenne értelme ha ténleg valami mecsek vagy valami miatt , de amugy meg más szerveren is el van az ember (azért remélem hogy a közeljövõben kicsit sürûsödik a létszám) , nah viszatérve a te problémádra énnekem van két tippem , az egyiket nem osztom meg mert õ is egy igen elfoglalt ember , a másik meg aki a legfelvilágosultabb ember F.E.A.R. meg ugy még egynéhány sok játék terén , (ha az alkohol miatt nem keverem a neveket akkor õ)Grebber.

grebber
Uwe Boll nem maga rendezné a F.E.A.R.-t?!
<2006. május 18. @ 17:26 - Mantis>

Mint azt már jóideje tudjuk, Uwe Boll barátunk birtokolja a F.E.A.R. filmes jogait. Így nem tûnt merész feltételezésnek, hogy õ rendezi majd meg a filmet, mint tette azt már számos hasonló esetben. Nos, Hollywoodból jelentik, a filmet Stanley Tong rendezi. Tongot fõként a Jackie Chan-filmekrõl ismerhetik a rajongók. Az ígéretek szerint a mozi bár a F.E.A.R. Effectet veszi alapjául, hû marad az eredeti ötlethez és játékhoz. A sztori szerint egy zsoldoscsapat kalandját kísérhetjük figyelemmel, akik feladata megtalálni egy iparmágnás lányát. A Shanghaitól Hong Kongon keresztül kitudjameddig elhúzódó rendezési helyszínlistával büszkélkedõ film mintegy 25 millió dolláros összköltségvetésbõl gazdálkodhat. Mozikba kerülés 2007 végén, vagy 2008 elején.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

I love Techno
már segítettek , itt van a forum tetején a kép alatt , az a 3 betû hogy FAQ.

Mountold be a FEAR.mds fájlt a Daemon tools 3.47-es vagy újabb verziójába, vagy az alcohol 120% vagy az Alcohol 52% legfrissebb verziójába, telepítsd fel a játékot,

és indítsd el az SR7 Stop nevû programot.

Nyomd meg a hide gombot, és máris indíthatod a játékot.

Ez a megoldás a legkényelmesebb a további patchelgetések miatt.

Ha a másik megoldást választod itt letöltheted a cracket:

ITT

(by FAQ)
bauer15
segítsetek már ha tudtok

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Amúgy tegnap ki akartak bannolni. 😊 Mármint szavazásra bocsájtották. Ezúton is csókoltatom (G)Bomberman-t, aki nem bírta elviselni, hogy mindig MP-50el rohangászok és néha szájba is lövöm vele. Káromkodott és noobolt egyfolytában.
Minek jön akkor olyan szerverre, ahol van SW?!
Tegnap nyomtam egy nagyon érdekes CTF meccset. Nem lehetett fegyvert használni. Ami meghökkentõ volt, az a tökéletes csend a pályákon. Nem volt fegyverropogás, csak az ugrások hangjai. Ellenben jóval több kommunikációra volt szükség, hiszen távolról nem lehetett leszedni a zászlóhordozót. így aztán folyamatos pozícómegjelölgetések és beszélgetések zajlottak.

Viccesen nézett ki, amikor rohant a carrier, mögötte meg 3 ember, akik el akarták kapni. 😊 Sokszor csináltam, hogy amikor üldöztek, befordultam a sarkon és lesbõl visszaugrottam a csávóra. Gyakorlásnak is jó volt.

Faq 6.

bauer15
segítsetek

Erre nem is gondoltam. <#idiota>
bauer15
csá hogyan kell elindítani a képfájlos játékot alcohollal mert felinstaláltam és kiír valamit antiblax van hozzá meg virtual cd hide

Azota mar biztos felnott.

Ezaz! nekem is olyan furcsa volt, amikor leírtam. Mi lett a gyerekkel?
Sheltem
Thrash nem Crash te láme.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fél napig bírtam csak, utána megvonási tüneteim voltak. 😊 Bár a barátnõm örült neki, mert mindig arra kelt 7végén, hogy "man down" meg "fire in the hole!". Nagyon nyomja már kívülrõl a szöveget. 😊

Igazad volt, hogy a játék hétköznap jó igazán. Bár nekem kicsit kevés szerver van. Ennél már nem is nagyon lesz több, nem?

Reaper,

Egyetértünk!

ui.: tudtad, hogy Te írod a leghosszabb mondatokat a topicban? 😊
I love Techno
azért ez eléggé függ az ellenféltõl mert ha sokan vanak és jók a csapatársaid , és szemfülesvagy másodpercek alatt begyüjtödd az elesettek csomagjait azt , arról nem is beszélve ha épp nincs anyi gyüjtögetõ a csapatban mert akor szinte minden neked juthat , mert azért ahogy edig elnéztem csak a kisebbi többség jáccik ugy hogy eltünik 20-30 másodpercre aztán viszajön milliócsomaggal meg full páncéllal a többség rohanbele a csata közepébe vagy kempelni vmelyik jukba aztán megy a tömeghent.

sztz
grr hát az azért tették oda mert kell valamire? nem tudtam..(a képek)

Na es ujra felduborgott a FEAR vagy meg merges vagy?

Emlékeztek még a Quake-re? Amikor elõször voltak nagy tornák (nemzetközi szinten) ott volt egy nagy sztár: Crashnek hívták asszem. Na ez a fazon picsázta el Romero-t, elnyerve a Ferráriját a végén.

Õ pont ugyanilyen tápolós volt, ha a legkisebb mértékben lement az életereje, már rohant el az ellentõl. Az õ példájából is látszik, hogy eredményes ez a fajta játék.

Más kérdés, hogy egy kicsit széttöri a folytonosságot.
Viszont olyan jó érzés a trükkös táposcsibéket fejbelõni egy SW-el. Viszont egy 16-os szerveren már nehezebb trükkösnek lenni a tömegben.
Ma nem volt. Bubuvel jol elinteztunk. Ugye milyen szar ha nincs Hp-d mert allandoan esel kelsz? Amugy te egy igazi gyujtogetos vagy. Kepes vagy elszaladni az ellenseg elol ha 100/70 ben vagy. Csak akkor kezdesz harcolni ha 100/100 es legalabb egy hp-d van.<#vigyor3> Es kozben mindig levered a kepeket a falrol. Meg kitorod az uvegeket. Nem szegyenled magad? <#idiota>

sztz
Nem -e?😄 Nekem mindeig kismilló megpackom van 😉

Jó de azért nem tudod megölni mert jobb nálad, nem azért mert kismillió medpackja van. Ez így korrekt.
I love Techno
Lökj egy képet , akkor lehet tok segíteni!(persze ha még aktuális)

Bubbencs
De HunCut-ot így se bírom megõlni...<#violent>
Túl jó! <#nemtudom>

Ez meg mi?

A mi szerverunkon 2 hp limit van miota mukodik 😊

Érdekes játék ez a FEAR. Ezzel a sok medpackkal visznek bele egy kis stratégiát. Mindig van egy-két játékos akit képtelenség lelõni face-to-face mert folyamatosan cuppogtatnak. Kicsit idegesít.

Általában õk a leghangosabbak campelés esetén, mert arra nem ellenszer a medpack. Illene valami 1-2ben maximálni a felvehetõ mennyiséget.
"TÖTYÖGNEK" Muhaha
Elkepzelem ahogy ott egy csavo a FEAR-ben es TÖTYÖG. lol

Nem benned van hanem hetvege van. Te hol elsz hogy hetvegen delutan Public Serveren majd jot jatszol? Ez hasonlo mint a vasarnapi autosok. Kurvara megvannak elegedve magukkal es holt benak. Gyere a mi szerverunkre TDM ezni. Ha megtanulsz ott jol jatszani agyonvered a CTF-es csavokat. Foleg hogy te mar ismered a palyakat es a trukkoket a ctf ben. Amugy voltunk mi is CTF ezni de ha egy csapatban voltunk akkor az ellenseg egy zaszlot sem tudott bevinni. 😄

Akkor tényleg bennem van a hiba. <#confused>
arty
neten továbbra sem lehet nyomni az 1.04-et illegális szériaszámmal - a krekk csak a cd védelem kikerülésére hivatott!

sztem csak rossz napod van...

Forza.

Jah, és WhyLeeng is lelõtt a múltkor azzal a herélt shotgunnal. 😊