F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahat neki allok en is megegyszer megnezem figyelmesebben. Igaz en csak a ket uj mode-ban a ket uj palyan jatszottam eddig vagy 2 orat de nekem csak pozitiv velemenyem van. Majd benezek TDM es DM re is. Pl a hangokkal nekem semmi gond nem volt. Bar az igaz hogy SB4 em van egy 7.1 es eleg jo hangfalszettem es minden opcio be van kapcsolva es a 3 csuszka is az en izlesemhez van beallitva. Szoval en nem fejhalgatoval jatszom. A hangokrol szinte pontosan megtudtam mondani merre van az ellenseg es kb milyen messze. Amugy volt mar olyan hogy a Patch-el lassitottak a becsuszast vagy ilyesmit pl az 1.0 ClosedBeta--->1.1 Beta azthiszem. Mindenki nyekergett akkor is (en is) de idovel megszoktuk es vegulis azt kell hogy mondjam nekik lett igazuk mert eltunt a rengeteg ninja. Az elso idokben szinte lehetetlen volt leloni a Ninjakat olyan gyorsak voltak. (Na fel is rakom az 1.0 ClosedBetat es megnezem Jon valaki jatszani? 😄) Szoval ha picit lassitanak nem feltetlen rosz. Bar mondom en abban a ket uj jatekmenetben voltam csak de ott komolyan eszre sem vettem. Na mindjart megyek nyomok 1-2 orat es utanna jelentek.

Egy jo bableves sose rossz!!

sztz
LOL? nem ezt magyaráztam?

Szétbaszta a patch az 1.00-tól eglszen az 1.04-ig meglévõ FEAR érzést. Számomra már nem több mint egy tucat FPS. Idáig nem így volt.

Kíváncsi leszek, hogy hány CTF szerver lesz 1.04-en.... 3? Áhhh. Legalább a meleet ne bántották volna.
Játszottam ma egy kicsit huzamosabb ideig. És.... megkövetem magam.

Valóban. Íme itt van a sok visszalépés:

-ugrás lassú, nincs meg már a melee szépsége.------>lelassult a játékmenet.

-hangok tényleg rosszabbak lettek

-a lépések zaja felerõsödött. Idáig ha hallottál lépést a seggedben voltak. Most meg lehet, hogy egy szintel alattad járkál valaki.

Ja ha SIMON mondja.
Szerintem lesz aki erti.

I love Techno
a valóságban hol tucc ugy patogni ahogy mondod? legalább kicsit életszerûbb lett....

I love Techno
ez a betegség már azóta létezik amiota vannak multijátékok....

sztz
Nem csak ez tudod mi tegnap 11 ig teszteltük az 1.05 öt... ki be, ki be, unpatch stb.....
ÉS a hangok iszonyat gagyik, nehogymá mindenki hallja,😄 + a guggolás, urás sokal lassabb lett, nem lehet ugy pattogni. volt hogy az nx el a war ban ugy patogtam a feje fölött, hogy elvesztett, és nem tudott követni. na ez itt nincs. ceced azt mondta hogy n00b patch n00bgame (egyetértek vele)
NEKEM NEM TETSZIK....(én véleményem)

Muhaha PRO-k. Kik? Azok akik 200 altalaban jatszadozo emberbol a legjobbak? Magadnal vagy? Ha itt is ezrek jatszananak sot tizezrek megneznem ezt a PRO bandat hol lenne. Ez az egesz dolog kezd hasonlitani egy kupac szaron kapirgalo kakas esetere.

Nem lovi le oket igy sem a Player. Epp ezen vagyok kiakadva. Ezek az emberek akik jol jatszanak tenyleg nagyon ugyesek. Sot vannak akik rendkivul ugyesek es latszodik is rajtuk ha ellenuk jatszol. Medikit ide vagy oda. Ezert nem ertem ezt a hozzaallast. Ha nekik 20% elettel kellene menni egy 100/100 ban levo player ellen akkor is leszednek mintha ott se lenne. Akkor miert vannak felhaborodva? Na ezt nem ertem. Megzavartak az ISTENEK-et a jatekukban?<#idiota> Szanalmasak komolyan.

Ezeken a majmokon is latszik hogy agyukra ment valami. En pl orulok mindennek ami uj es a JATEK! elmenyet emeli. De sokan mar nem jatszanak hanem mintha az eletuk fuggene attol hogy most egy szaros Online gameben lelovik-e vagy sem.
Valami ujfajta betegseg kezd terjedni??<#conf>

izé,

persze, hogy maradnak, mert medpack nélkül még egy utolsó DEFAULT, JOUREUR is úgy lelövi õket mint a szart. MIA, FR elõtag ide vagy oda.

Most kell megmutatni ki a legény a gáton nem az 1.04 köténykéje mögé bújni.

bocs, ha erõs volt egy kicsit ne vedd magadra Huncut.
<#hehe>
mooo
*e
mooo
Jahh szar is már úgy játszani,ha nincs nálunk vagy 20madpack...........
sztz
E-E helyesbítek😛 akivel beszéltem PRO k ,és maradnak az 1.04 ben, azok õk 😄

sztz
Háááát akivel eddig beszéltem, és a PRo k között van, azok mind maradnak az 1.04 mellett...
(MIA,nx,FR,zen1th)

Nikk
Nem hülyeség... Nem hülyeség... Most aztán sokkal óvatosabban kell bánni a MediPack-okkal... Nem lehet majd õket pazarolni... HÁÁÁHÁÁÁ! A PRO-knak is lehet most új taktikokat kifilózni... Ja Én az vok... VAZEEEEEEE!!! Na nem baj. Legalább nem unalmas... <#idiota><#taps>

mooo
<#nyes>
Absolutly.

Tehát az eddigi piros medpack lelõhelyek megmaradtak, azokat lehet is gyûjcsikézni.

Csak a lelõtt ellenfelekbõl már nem medpack, hanem a kék izé esik ki, amit nem lehet gyûjteni.

Am i right?
I love Techno
a mai rejtvény feladvány : vajon mooo teljesen cigány-e vagy már félig keveredett bevándorló csak?

mooo
Cuppogtató sajna még megmaradt,ugyanott fel lehet venni öket,ahol eddig is...
Segítsetek már ételmezni nekem a dolgokat:

1. A medpackot teljesen felváltotta ezek szerint a kék bigyó?

2. Ez maga után vonja, hogy töbet nem lehet cuppogtatni, igaz? (hiszen a kék igyókat nem lehet tárolni)

Nekem egy kicsit árnyaltabb a kép a peccsel kapcsolatban.

Jó a két új mód, de inkább káosz lesz a pontok elfoglalásánál, mert KOMMUNIKÁCIÓ szükséges az összehangolt mozgáshoz. Ez pedig tudjuk, hogy mennyire van meg a public servereken.

Nekem kissé bonyolult lett az elõre letárolt üzik elõhívása, sok kódot kell megint megtanulnom.

Az assaultot levették sajnos, most majd jön az az idióta Penetrator, mindenki azzal fog nyomulni. Hogy utálom.

Mire megtanultam cuppogtatni, addigra megszüntetik. 😊

mooo
Én is kipróbáltam és csak egyetérteni tudok veled,SOKKAL! jobb lett így.A mapok hogy minõségiek-e hááát mittomén olyan FEAR-es<#idiota>Mondjuk csak az egyiken voltam,de az a tipikus irodás folyosós tömegpályák egyike.Az új játékmodokbol is csak egyet próbáltam,amikor 3 pontot kell elfoglalni,az nagyon bejött,bár úgy sztem jobb lett volna,ha csak meg kell érinteni és nem kell ott maradni,mert így elég könnyû célpontok vagyunk,arról nem is beszélve hogy az az elsõ,hogy oda röpül a gránát.De nem baj,javulás van.Én is nekilendülök megint!

Jahh és készüljetek fel reaper minnyá jön azt ír egy 10 soros mondtatot REJTVÉNYFEJTÕK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!<#nyes><#idiota>
Kiprobaltam az 1.05 Patch-et es nekem csak pozitiv velemenyem van. Vegre most eloszor gondoltak a server oldali segitsegre is. Gondolok it arra hogy betolto kepernyon uzeneteket jelenithetsz meg, kiirja mit modositottal a servereden (ebbol mindig voltak vitak, most vege). Sokkal tobb info-hoz jut az ember a serverre lepes elott mint eddig. Nagyon tetszik meg hogy kiirja a pontokat jatek kozben a felso reszben. Szoval server oldalra erosen ragyurtak es ez nagyon jo. A jatekmenet is megvaltozott. pl ha lelosz valakit nem medikit esik ki belole hanem egy elettolto bigyo. Ha 100-ban vagy nem tudod hasznalni ott marad. De ha serult vagy akkor 50-et ad. Az assaultot 45rol 30ra vettek le loszerben. Ezt hasznalta szinte mindenki. Nagyon erzodik hogy a fejlesztok inkabb a kozep es a meg most kezdo retegnek szeretnenek segitseget nyujtani es alapakolnak az ugymond Pro playereknek. Ez egy rendkivul jo otlet szerintem mert csak igy fognak tobben jatszani esetleg. Mar most nagy a felzudulas a "jo" jatekosok koreben. Nem ertem miert mert igy is szarra lovik majd szegeny Playereket. Szoval probaljak kiegyenliteni a jatekot es ez nagyon jo. A ket uj Mode es palya rendkivul jol atgondolt nagyon nagy taktikazasra es harcokra lehet majd szamitani. Mindkettot kiprobaltam es elmondhatom nekem tetszett es vegre igazi jatek lett tole a FEAR.Par aprobb hibajavitast is eszrevettem. A ket uj palya minoseginek mondhato bar van egy ket szerintem tul szuk resz benne. A ket mode kozti kulonbseg ha jol lattam az az hogy az egyiknel 3 amig a masiknal 5 pontot kell elfoglalni es megtartani.Hat eleg fura volt a Docks-on 16-an de pl a Helipod-nal elveszett a sok jatekos.
Vegszo tolem: A jatekot a kikapcsolodni vagyok reszere alakitottak at ez teljesen erezheto. Hibajavitasok vannak benne ez is egyertelmu. A ket uj Mode ahogy latom csak egy de ez is valami. A ket uj palya nagyon jo.
Szoval remelhetoleg talan ez az a Patch ami meghozza a varva vart jatekosokat.
Velemenyem szerint mindenkinek kotelezo.

mi a különbség a két mode között?
megvan. a FILTERS-nél kell állítani, nem felül
érthetõbben. Rányomok a find serversre, kidob kb. 6 servert a képernyõre. Csak amikor rányomok a "type" ra, hogy a conquer all helyett CTF-et nézzek, nem történik semmi. 😞
Ahhhh... Soha nem csinaltam volna ilyet azelott. Inkabb hagyom holnapra mert csak 40-50 el jon. Majd holnap letoltom. Megyek aludni.

Én felraktam hozzá az 1.04 es crackot, és elindult vele. 😊

Viszont nem tudok egyelõre type alapján választani szervereket, csak a Conquer mód jön be. Nálatok? Mert akkor lehet, hogy a crackel van a gond, nem?
Toltsd le es meglatod milyen. Addig ne orulj.. Volt mar olyan hogy a pach elrontotta a jatekot. Mar tobben szoltak fel ne rakjam. Nem valami jo elojel. De persze meg kell neznem nekem is.<#idiota>Most toltom.

This required patch includes two new multiplayer modes "Control" and "Capture All"
148MB

Háát legalább nem adják fel a fiúk. Az 1.0 óta kb. 5xx mb-nyi patchot adtak ki. 😊
Kerdes hogy milyen. Milyen?

van 1.05 patch
Nem fog. Csak akkor ha legalabb egy csavonak van eredeti az leszedi csinal szervert es ott lanon csatlakoztok ra.

Shep
Akkor ha haverral akarjuk nyomni a neten "biztonsági másolattal" akkor nem fog menni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igen de 1.2 vel gyere.

Szal akkor jó a tört COD2 hozzátok?
Persze hogy nem tetszik. Teged is mindig lelonek. Nem ehez vagy hozzaszokva. Topi2.<#vigyor3>

Hat igen ahogy Huncut is mondja eleg nehez atalni. En pl csutka utolso szoktam lenni. <#idiota> De egyenlore nem ez a lenyeg hanem az hogy nagyon jo tarsasag jott ossze es jo jatszani veluk. En amugy figyelek mint a vadaszkutya de isten bizony senkit nem latok es mindig lelonek. <#vigyor3> De mar volt olyan is hogy a vegere pluszban voltam. Szoval ket nap utan mar majdnem szerzek pontot is. Amugy 1.2 a serverunk zart es betudsz jonni. A clanoldalunkon levo COD forum bannerja alatt van az IP es a Pass. Gyere te is szivesen varunk.

Voltam tegnap is Ferizni de nekem egy picit mar unalmas. Remelem az 1.05 patch hoz valami frissitest mert egyre kevesebben jatszak. Nekem ugy tunik van par fanatikus es egy allandoan kb havonta ujrageneralodo Player reteg. Szoval nagyok a kulonbsegek a jatekosok kozt. Publik-ra nem is nagyon erdemes bemenni bar ez igaz a COD2 re is. Ott meg allandoan csitereznek meg anyaznak. Ezert zartuk le a mienket. Igy estenkent tenyleg jokat tudunk harcolni.

Team 1 -hez kell csatlakozni. A Team 2 a gepi ellenseg. Elvileg oda is lehet allni de akkor a gepekkel es az ellensegekkel vagy es akkor annak ugye sok ertelme nincs. Meghat a tobbi jatekos merges lesz rad. De ez csak termeszetesen multiban mukodik. Lehet belole servert is csinalni lan-ra es akkor tudtok egymassal menni ugy hogy nincs eredetid. A Multihoz eredeti kell.

sztz
Dehogynem nehéz!😄 Én nem a medpack, vangy a futás sebi miatt nem szeretem, hanem a nagy, nyílt terek miatt.. a FEAR után picit nehéz átlátni..

Köszönöm a meghívást!

A COD2 megy töréssel is a ti szervereteken? 😊Nem volt nehéz az átállás? (nincs melee, más a sebesség, más a medpack stb.)
Shep
A coop modot, hogyan kell használni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sajnalom. Komolyan. Mi is az egesz csapat kiveve Huncut-ot atmentunk COD2-re. Bereltunk ott egy szervert amit azonnal lezartunk. Szoltunk jo par regi FEAR-es embernek es lass csodat hatalmasakat csatazunk estenkent. Szoktunk CTF-ezni is. Ha gondolod gyere te is. Ez a FEAR dolog igencsak haldoklik. Sajnalom nagyon de ez van. Talan az 1.05-os Patch hoz majd valami javulast.Remelem.<#zavart2>

Egyszerûen elkeserítõ, hogy hétköznap kb. 5 server van CTF-re. 😞

Választhatok, hogy megyek a 16 os darálóba, ahol az összes top player tömörül, így kb. 1-0ra vagy 0-0ra végzõdnek a meccsek. Vagy pedig az ilyen nagy pinges herélt, fetisiszta pályákra 3 emberrel, amibe jómagamat is beleszámoltam.

És akkor a k**va VUgames képes olyan CTF servert üzemeltetni, ahol 2! pálya váltja egymást. (persze ugyanazok több hónapja)

szomorú, hogy ez a játék ide jut(ott)

Közben kérdezik a klánok, legutóbb a >z<, hogy van-e kedvem CTF-et játszani náluk. Mondom yes. Erre eltûnnek mint szamár a ködben, persze elõtte igérgetnek. (rendszeres játék + minden) Úgyhogy én 4 klánnak a tagja is vagyok 😊)))

Kidühöngtem magam.
sziasztok!lelkes hive vagyok a fear-nek
<#banplz><#taps><#falbav>
sztz
Vóóóó télleg <#pardon1>

Kihal a forum???<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#wilting><#wilting><#szomoru1><#bdead>

F.E.A.R. FOR EVER!!!