13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• SötétBarom
    htx, még mindig jobb mint a 6..
  • Pretorian
    Gamestar-on már fennt van lokálban, nemtom most éppen mennyien szedik, de nekem a tegnapi "roham" alatt 40k-val szedte 1 megás nettel, 2 órával később már a 100-at is elérte.
    Megnézem...
    Nah, most átlag 50-el szedi, szal' vannak rendesen.
  • SötétBarom
    Ez hogy lehet rántani ingyen a multit hatamlas jófejés, respect az arcoknak

Nem tud valaki egy alternatív forrást, mert ami a FAQban van, sajnos 7kb/seccel osztja.. =(
  • berlinboy6329
    P*cs*b*!!

Épp elememben voltam,írtottam mindenkit,kép elsötétül.Bumm újranindul.De már másodjára!
    Nem tudjátok miért lehet?
  • Sund
    a régi baner jobb volt sztem.
  • Sund
    Azért teszik, mert bárhogy próbálkoztak idáig lassan megdöglött a játék. Én a CTF-ről majd' mindenkit ismertem név szerint!! Vágod? MAJD' MINDENKIT! Belterjes volt nagyon, na.

Ehhez képest ami most van az nagyon jó.

Tuti, hogy hosszútávú befektetés ez a Monolithtől.
  • Szikorarobi
    #10351 te irtad nem en. Nekem ez fura. Tehat te fura egy ember lehetsz :) es ez nem itelkezes hanem az en sajat velemenyem. Talan szabad vagy nem?
  • Halfer
    Oké, minden tökéletesen értve van és a Monolithot, mint egyik legnagyobb kedvencemet én is csak dicsérni tudom, bármit tesznek. Az már hogy nem nagyon értettem miért teszik ezt. Az viszont zavar ha valaki olyan ítél meg engem aki nem ismer. Én inkább rá mondanám, hogy "fura egy ember" ...
  • berlinboy6329
    Áhh,de jó volt.Sistereg a hang.Nem tudjátok miért?
    Akad mint a szar.Nem is csodálom 9600-os radeonnal.
    Voltam 4. 3. meg 1. :)
  • Lifeforce
    Válasz nagyon egyszerü.
    Le is írtam "véletlen" az előző hozzászólásomban.
    És még mi?
    Felfuttatás a fear kiegészítőhöz, reklám, és még a jóisten tudja.
    Sztem még egy kis mézesmadzag is van benne :D
  • Lifeforce
    Nekem ugyan nem az első, de nem bántam meg, hogy megvettem.
    És örülök neki, hogy ingyé adják a multit, így talán biztosítva lesz a játék jövője.
    Remélem...
    Pont azért hagytam abba, mert beta idején többn játszottak vele mint az utóbbi időben.
    És akár hogyan is, szeretem ha alig férek be egy szerverre, és pár száz szerver között válogathatok.
    Főleg egy olyan játéknál, ahol a konfigolási lehetőség a csillagos égig rug.
    Az eszement hentes DM-től a kamikaze atombombáson keresztül, a full swat szerverekig.
  • Halfer
    Én inkább azt furcsállom, hogy te ezek alapján megítélsz valamit, mikor a büdös életbe nem láttál és nem is ismersz. Ha te ennyire jó emberismerő vagy, csak gratulálni tudok hozzá *taps* ... Az általad felsorolt "kategóriákba" nem tartozom, ugyanis nem azért vagyok felháborodva, hogy aki nem veszi meg miért játszhat vele, csak nem értem a Monolith-nak ebben mi a haszon. Reklám? Lehet. Egyszerűen furcsálltam a dolgot, te meg tovább ítélgess embereket; jó bíró lenne belőled.
  • Sund
    Mondjuk én tényleg örülök neki, h mindenki játszhat vele ingyen. De ez volt az első eredeti játékom amit megvettem azért, hogy multizni tudjak. Erre nem ingyenes lesz?

Ne mbaj, támogattam a fejlesztőket (megérdemlik) és most már tudom írtani a kezdőket. Hogy pislognak mindig.
  • FLeK0
    A faq-ban a combat letöltéshez szerintem inkább ezt a linket rakjátok be, meg ezt magyar mirrornak.
  • Szikorarobi
    Jo otlet. Latszik profik is vannak itt :)
  • Lifeforce
    Hopsz, írjátok bele, hogy a full, a félreértések elkerülése érdekében. :)
  • Lifeforce
    Szerintem a Baner (logó) helyére most rakjatok be egy olyat nagy betükkel, hogy ingyenes lett a fear multi, itten regisztrálj cdkulcsért.
    Különben ezzel lesz tele a topic
  • grebber
    Azt a jó édes ...... behalt a letöltés 1,1GB-nál :(
  • Szikorarobi
    Privi ment
  • Szikorarobi
    En nem. Most neztem a Sierrat es szarra van terhelve. Csak kozlom hogy nincs angol patch. Hiaba toltod le nem lesz jo. Csak amerikai van. Szedd le inkabb a Combatot. Ha tudod....
  • Szikorarobi
    Nem jol allsz hozza a dolgokhoz. Ha te szeretnel jatszani de nincs penzed hogy megvedd, szerintem orulnel hogy vegre van egy ceg aki ingyen ad valamit. En ennek orulok. Ja te megvetted esetleg es bant hogy az is tud jatszani aki nem adott erte penzt? Erre no comment.

"Egyszerűen bosszant, hogy azoknak szolgáltatnak servert akik nem vették meg! Ennyi."
    Miert is? Tan te servert berelsz? Es nyitva hagyod hogy barki jatszon rajta?
    Szerintem kizart. Akkor miert is vagy felhaborodva?
    Fura egy ember lehetsz.
  • Csuhai G
    Valaki tud adni 1 linket ahonnét gyorsan lejön a Full 1.07 patch?
  • Szikorarobi
    Frissult a FAQ.
  • Halfer
    Egyszerűen bosszant, hogy azoknak szolgáltatnak servert akik nem vették meg! Ennyi.
  • Szikorarobi
    Komolyan nem ertelek benneteket. Mindenhol ezzel van tele minden.
    Ingyenes a FEAR multi. Minek ehhez faq? Toltsetek le es jatszatok. Mit kell ezt tulbonyolitani.

• Halfer
    Olvasgattam itt az üzeneteket, de azért mindet nem fogom sry, lenne egy két kérdésem. Aki leugatna nézzen el felette pls :)

1. Kell hozzá az alap FEAR?
    2. Most akkor mindenki játszhat vele, akinek tört verzió van? (Mellesleg megjegyzem hogy ha igen akkor ez nagyon furcsa /serverszolgáltatások/ és kib*szás is)
    3. FAQ-ba nem kerül be erről vmi bővebb infó?

Előre is thx.
  • grebber
    Nekem freemail-re pik pak megjött!
  • Pretorian
    Jahh, Freemailre, Citromailre nem szeretne megérkezni, AIM-re viszont egy pillanat alatt megjött.
  • grebber
    Mindegy már csorog a Full.
  • Richard90
    Életem első FEAR győzelme!! JEee!! menni fog ez a játék is muiltiban :)
  • Lifeforce
    Érdemes hotmail fiokot regisztrálni, mert én is megfigyeltem, hogy Magyar domainre nem szeresse küldeni.
  • berlinboy6329
    Francba,mikor jön meg a CD-kulcs?kitötöttem a név,e-mail... részt,aztán vmi totó,aztán megint visszadobott.
  • sztz
    Délelőtt 1000 játákos:))
  • Lifeforce
    Szerintem megsérült.
  • grebber
    Nekem valami gáz van mert alul ahol a vetiószámot irja a game már ott is ez van 1.0-ERROR: Invalid String ID.

Belépek a multis beállitásokba és ott is ERROR: Invalid String ID ilyen sorok vannak :(

Fasztudja mi ez :(
  • Lifeforce
    Leteszteltem, és nekem tökéletes.
    Ez a CQ tényleg fasza, kár, hogy dolgoznom kell. :)
  • grebber
    Na oké ez fasza sehova nem tudok belépni mindehol ezt irja.
    Asszem maradt az 1,8GB-os verzió leszedése :(
  • grebber
    Nekem a hungs.hu CQ szerver azt irja hogy ERROR: Invalid String ID és nemenged be :(

Mitől van ez?
  • Richard90
    köszi
  • Richard90
    na a második meccsen második lette :) azért nem rossz másodjára :)
    amúgy ilyen pontokat kellett elfoglalni