F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
Kíváncsi leszek, hogy hány CTF szerver lesz 1.04-en.... 3? Áhhh. Legalább a meleet ne bántották volna.
Valóban. Íme itt van a sok visszalépés:
-ugrás lassú, nincs meg már a melee szépsége.------>lelassult a játékmenet.
-hangok tényleg rosszabbak lettek
-a lépések zaja felerõsödött. Idáig ha hallottál lépést a seggedben voltak. Most meg lehet, hogy egy szintel alattad járkál valaki.
Szerintem lesz aki erti.
ÉS a hangok iszonyat gagyik, nehogymá mindenki hallja,😄 + a guggolás, urás sokal lassabb lett, nem lehet ugy pattogni. volt hogy az nx el a war ban ugy patogtam a feje fölött, hogy elvesztett, és nem tudott követni. na ez itt nincs. ceced azt mondta hogy n00b patch n00bgame (egyetértek vele)
NEKEM NEM TETSZIK....(én véleményem)
Valami ujfajta betegseg kezd terjedni??<#conf>#conf>
persze, hogy maradnak, mert medpack nélkül még egy utolsó DEFAULT, JOUREUR is úgy lelövi õket mint a szart. MIA, FR elõtag ide vagy oda.
Most kell megmutatni ki a legény a gáton nem az 1.04 köténykéje mögé bújni.
bocs, ha erõs volt egy kicsit ne vedd magadra Huncut.
(MIA,nx,FR,zen1th)
Csak a lelõtt ellenfelekbõl már nem medpack, hanem a kék izé esik ki, amit nem lehet gyûjteni.
Am i right?
1. A medpackot teljesen felváltotta ezek szerint a kék bigyó?
2. Ez maga után vonja, hogy töbet nem lehet cuppogtatni, igaz? (hiszen a kék igyókat nem lehet tárolni)
Nekem egy kicsit árnyaltabb a kép a peccsel kapcsolatban.
Jó a két új mód, de inkább káosz lesz a pontok elfoglalásánál, mert KOMMUNIKÁCIÓ szükséges az összehangolt mozgáshoz. Ez pedig tudjuk, hogy mennyire van meg a public servereken.
Nekem kissé bonyolult lett az elõre letárolt üzik elõhívása, sok kódot kell megint megtanulnom.
Az assaultot levették sajnos, most majd jön az az idióta Penetrator, mindenki azzal fog nyomulni. Hogy utálom.
Mire megtanultam cuppogtatni, addigra megszüntetik. 😊
Jahh és készüljetek fel reaper minnyá jön azt ír egy 10 soros mondtatot REJTVÉNYFEJTÕK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Vegszo tolem: A jatekot a kikapcsolodni vagyok reszere alakitottak at ez teljesen erezheto. Hibajavitasok vannak benne ez is egyertelmu. A ket uj Mode ahogy latom csak egy de ez is valami. A ket uj palya nagyon jo.
Szoval remelhetoleg talan ez az a Patch ami meghozza a varva vart jatekosokat.
Velemenyem szerint mindenkinek kotelezo.
Viszont nem tudok egyelõre type alapján választani szervereket, csak a Conquer mód jön be. Nálatok? Mert akkor lehet, hogy a crackel van a gond, nem?
148MB
Háát legalább nem adják fel a fiúk. Az 1.0 óta kb. 5xx mb-nyi patchot adtak ki. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Voltam tegnap is Ferizni de nekem egy picit mar unalmas. Remelem az 1.05 patch hoz valami frissitest mert egyre kevesebben jatszak. Nekem ugy tunik van par fanatikus es egy allandoan kb havonta ujrageneralodo Player reteg. Szoval nagyok a kulonbsegek a jatekosok kozt. Publik-ra nem is nagyon erdemes bemenni bar ez igaz a COD2 re is. Ott meg allandoan csitereznek meg anyaznak. Ezert zartuk le a mienket. Igy estenkent tenyleg jokat tudunk harcolni.
A COD2 megy töréssel is a ti szervereteken? 😊Nem volt nehéz az átállás? (nincs melee, más a sebesség, más a medpack stb.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Választhatok, hogy megyek a 16 os darálóba, ahol az összes top player tömörül, így kb. 1-0ra vagy 0-0ra végzõdnek a meccsek. Vagy pedig az ilyen nagy pinges herélt, fetisiszta pályákra 3 emberrel, amibe jómagamat is beleszámoltam.
És akkor a k**va VUgames képes olyan CTF servert üzemeltetni, ahol 2! pálya váltja egymást. (persze ugyanazok több hónapja)
szomorú, hogy ez a játék ide jut(ott)
Közben kérdezik a klánok, legutóbb a >z<, hogy van-e kedvem CTF-et játszani náluk. Mondom yes. Erre eltûnnek mint szamár a ködben, persze elõtte igérgetnek. (rendszeres játék + minden) Úgyhogy én 4 klánnak a tagja is vagyok 😊)))
Kidühöngtem magam.
<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#falbav>#falbav>
F.E.A.R. FOR EVER!!!