13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• berlinboy6329
    Ja,de ha face-to-face vagy olyan kicsi a jel hogy lazán nyakon öntöd pár skúlóval.
  • grebber
    Nem nehéz csapattársaid fölött vannak jelek ellenfél fölött nincs ennyi!
  • reger
    #10393 ,Tud rá valaki megoldást ,volt már valakinek ilyen problémája?
  • Richard90
    nem kis feladat... már tapasztaltam :D
    amúgy most játsottam egy szerveren... 26-1 -es statot csináltam :D
    pedig ma kezdtem el játszani :)
  • Csuhai G
    Nah király! Megy minden! Most már csak megkéne valahogy külömböztetni az ellenséget a csappattársaimtól! :D
  • grebber
    Huh olyan rég FEAR multiztam hogy nekem most minden pálya új volt.
    Jó volt pörgös meg minden!
  • berlinboy6329
    De ha beállítom,hogy rendszerhibánál kékhalálozzon,akkot bejön a kékhalál,csak hát kék,semmi más.
  • berlinboy6329
    Dehát a sima Single playerrel ellátott FEAR tökéletesen ment,semmi hibaüzi.
  • Lifeforce
    Hopsz, akkor nem kékhalált kapsz, hanem újra is indul?
    Akkor biza táp kevés.
    És ez nem a játék hibája.
    Az indok igen egyszerü, jól megterheli a géped és a VGA karidat, ezáltal többet fogyaszt, és így kiderült, hogy a gépedhez képest kevés a tápod teljesítménye.
  • Lifeforce
    Ne a topicot terheljük ezzel, privátba írd meg a gépedet és a tápot, hogy mekkora.
  • berlinboy6329
    Ez a játék egyre gányabb.

Most már játék közben is újraindul amikor kedve van,Sőt most már akkor mihelyst betöltötte a mapot,és még a kompatibilitását is Windowes Me-re raktam,mert b*x*k XYP-n elindulni.
  • FLeK0
    akkor próblj ki vmi más szerverkeresőt. gamespy meg xfire biztos támogatja.
  • berlinboy6329
    Mindent megcsináltam,épp nemrég jöttem multiról,be is jött a kékhalál és tényleg kék volt,semmi szöveg,csak a szép kék szín.
  • reger
    Úgy se megy .Az a vicc amugy az egészben hogy a régi fear-em talált servereket ,és jáccani is tudtam tört severen
  • FLeK0
    tcp 27888 udp 27888

tcp 3783,6500,6667,28900,29900-29901 udp 6515,13139,27900

ez mind ott van.-
  • reger
    Ott cak a 27888-at írja ,meg tudnád mondani melyik kell még
  • FLeK0
    ott fel vannak sorolva a szükséges portok, amit irtál a játékhoz kell, a szerverkeresőhöz még kell több másik.
  • reger
    Tom hogy kell portot forwaldolni,meg is tettem de így se megy
  • FLeK0
    www.portforward.com
  • reger
    A routeremen kinyitottam a 27888 -as portot de még így se jó ,mi lehet a baj?
  • NEOreg3
    #10379 valaki?
  • reger
    Akkor mi van ha azt mondom neki hogy keressen szervert ,és ő azt mondja error.Lehet hogy a porttal van baj ,de akkor azt hol lehet beálltani hogy melyik portot használja .Vagy a client settingsbe is be kell írni a cd keyt?
  • Csuhai G
    Thx mégse kell, inkább lecibálom az egész Combatot úgy ahogy van! :)
  • Csuhai G
    Valaki adna 1 linket ahonnét gyorsan le tudnám szedni ezt : fear_update_en_100-106__107.exe
  • reger
    thx
  • Lifeforce
    4gb, egyébként a pontos mérete 3.55gb
  • reger
    A Combatnak mennyi hely kell telepítve?
  • Richard90
    a pub stuppal lehet frissíteni? mert én frissítettem azzal a programmal és mégis kidobott gey-két szerverről
    de letöltöttem mannulálsian és jó lett :)
  • Sund
    2200 játékos!! :) :)
  • Sund
    Frissítsd a Punkbustert!!
  • Lifeforce
    Ugye nem gondolod, hogy egy játékszoftver újraindítja a gépedet?
    Jobb klikk a Sajátgép ikonra, tulajdonságok/speciális fül/"indítás és helyreállítás" beállítások gomb/ "Rendszerhiba" Autómatikus újraindítás elöl vedd ki a pipát.
    Ha valami baja van, akkor kapsz egy kék halált újraindulás helyett, amibe leírja, hogy mi a fene baja van.
    Ha így is újraindul, akkor biza kevés a tápod.
  • grebber
    Na 7 óra 23 perc alatt csak leért a cucc este majf felnézek ahol lesz hely!
  • berlinboy6329
    Bazz ez a multi elég elcseszett.Nem tok anélkül kilépni,hogy újra ne indulna.Másodájra léptem ki,mind2X újraindult.'x pályatötlés közben is.Másnak is van ilyen gondja,mert ez így,elég gány.
  • Pretorian
    Nekem is csinál hasonlókat, pedig még erősebb gépem van. Nemtom miért lehet.
    Amúgy nehéz olyan servert találni (Punkbuster nélkül), ahova ne jönne be valami gyökér a 900-as pingjével 5 perc után, Punkbusterrel pedig állandóan ledobnak a serverek, pedig nem csalok, és extra kontentet sem töltöttem le egyszer sem.
  • kas123
    OFF
    Sry h OFF de hátha tudjátok
    a mozilla letöltőjével kezdtem el leszedni már lejött 35% és azt nemlehet h a flashgettel fojtassam? mer a mozillával ha szüneteltetem akor megin kezdhetem előrről a letöltést..és az megin sok idő..még tegnap kezdtem el...és fojamatsoan ment a gép mostmár kéne neki egy kis pihi
    ON
  • NEOreg3
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy akármiylen grafikán játszom a FEAR Combatot mindig beakad amikor kiír valamit a képernyőre (xy is killing spree, x killed y, you killed xy stb.). Addig teljesen akadásmentesen fut, azután jön egy szöveg és beakad egy pillanatra és ez így egy sok fős szerveren jelentős mértékben ront a teljesítményemen.

Konfig:
    Amd 3200+
    MSI6600GT 128mb PCI
    1.5 gb ram 400mhz + 4 gb virtuális memória

Gondolom ezen a konfigon nem kéne még a leglowabb grafikán is iylet csinálnia. Ha valaki találkozott már hasonlóval és rájött a megoldásra annak megköszönném, ha megosztja velem. Ha a játék meg mindig is iylen volt, akkor asszem hanyagolni fogom:)
  • Lifeforce
    És igen, 2 port is FULL :)
    De hiányzott már.
    Hamarosan indul még 3 port. (6 hungs.hu ebből 3 norad-os lesz) ha minden jól megy.
  • Szikorarobi
    Koszi. Beraktuk a bannerba. Koszi a segitseget!
  • SötétBarom
    LoL, mosmá másodszor kezdem újra, de sebaj, innen végre 290el tom szedni, HTx tesó.

• Lacc
    Felpakoltam a serverre is, majd be kellene linkeli szerintem az alcímbe:

http://furik.myip.hu/fearcombat_en_107.exe