F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Én amelyik játékkal játszottam,ott mindben szarrá verték az újakat a régiek ^^
Majd belejönnek azok is.
felraktam az 1.05 öt azóta nem tudok felmenni pb szerverekre mert rögtön kirak pedig még sose csaltam már ujraraktam az xp-t is mert lecseréltem a z fx 5700 est egy gto-ra és azt gondoltam talán meghajto progik miatt van de igy se jó letöltöttm a 1.04-1.05-öt meg a 1.0-1.05is de egyikkel se megy csak a pb nélkül
Ugyanezt tapasztalom CTF-ben. A régi arcok ismét rongyá verik az újakat. Ez úgy látszik már így is fog maradni.
mooo
Én azt hittem egy idõ után eltünik.
AAA voltam Dm-en ma tobbszor is. En mar csak gumibogyonak fogom hivni azt a kek szart. Barmerre mentem televolt vele minden. Ez nagyon nem jo. Allandoan feltoltott. Mar azzal sem kell torodni hogy nagy csatakban mikor nyomjak ra. Csak ugy kell ugralni hogy mindig gumibogyora ugorjak osszt csaa. Nem sok esely marad szegenyeknek akkor. Lattam Zoliekat (Huncut) is DM-ben Publicon. Elkeseritoen szarra vertek mindenkit.Ja es 1.05 ben. 😄 Megint megnott a kulonbseg a jatekosok kozott. Sajna.

Egy jo bableves sose rossz!!

mooo
KURVÁK VÉRE FOLYJON PATAKOKBAN!!!
I love Techno
nem baj

mooo
.......
sztz
ah nem semmi np...

Tényleg nem piszkálódok Reaper, de nem sikerült megértenem pontosan most sem, hogy mit szerettél volna mondani. <#pardon1> Pedig érdekel.

Lehet, hogy pár sör után pikkpakk levenném...majd este nekiugrom megint.
mooo
Az 5 soros mondtat <#nyes>
I love Techno
senki nem csalózott senkit ,de az hogy van vlami olyan dolog mint ez az unpatcher az egy dolog , pláne hogyha mongyuk a játékgyártók találták ki csak a 9713 hozzászólás nem éppen ezt sugalta , és én sem vagyok oda az olyan emberekért akik önkényesen belerkotorásznak a file-okba mert lehet nem csalást rak bele most még , de közel jár ahoz hogy kiváncsiságból ezt is meg azt is kipróbálja (ismertem egy két nagy csalót és azt is tudom mien könyü csalást csinálni) , egyépként meg ha a pb ilyen olyan file-átírásokra + plusz minusz filok miatt nem rug akor az anyit jelent mintha nem is lenne pb a serveren , mert akor a csalásokat sem foglya észrevenni. (ezt nem ötletnek mondom)

mooo
Így már értem,de ugye ez nem volt olyan nyilvánvaló...
Nem írtad le tisztán,de így már okés..
Ezt meg nem értem mire írod: "Nah te játszottál 1.04 el? (juuuj csíter!!)"
sztz
Ezt nem hiszem el...
már iskolábol kellet bejelentkeznem hogy írjak 😊
Nah te játszottál 1.04 el? (juuuj csíter!!)
Nah ez az unpatch, nem csalás, mert nem 1.04 el játzol 1.05 ön, hanem 1.04 el 1.04 en ha most sem érted nem tudok mit csinálni....(vagy énn nem értem?:S)
Szóval ez csak annyi, hogy 1.04 es patch van fennt, olyan mintha reinstall fear, 1.04 rátol... (érted)csak ugye ezzel gyorsabb,
Jah és a CB dologról még annyit, hogy a (nemtomminek nevezzem öket ha nem pronak 😄) aláírattak egy kérvényt hogy CB n melyik verzióval akarnak játszani, és 1.04 lett!!
Szóval aki versenyezni akar,CBn, annak rendelkeznie kell az 1.04 el, mert az a hivatalos még mindig.(persze lehet 1.05 ben is játszani, de abban meg kell egyezni mindkettönek)pl én is ma játszok officialt GOW blade vel1.05 ben..

mooo
Na itt valamit tisztázni kell.Nem csak az aimbot a wallhack meg speedhack stb a csit.Hanem azok a módosítások a játékban ami nem megengedett(mert ez az unpatch ugye nem az),illetve elönyt kovácsolsz belöle a másikkal szemben.Vannak módosítások amiket szabad(általában cfg fájlban lehet),de azok sem mindig nagy dolgok(bár sajnos van hogy igen,de nem ez a jellemzö).Úgyhogy szerintem ezzel az unpatches dologgal álljatok le,amíg ki nem raknak titeket cb-rõl.........
Csak azt ne felejtsd el hogy en figyeltem mit csinalnak es ugye tobbszor is. Minden palyanak van egy kepzeletbeli felezovanala. Te gondolom tudod mire ertem. Pl Docks szinte a legjobb pelda. Na azt a vonalat ha atlepte valaki akkor vagy azzonnal visszament vagy ment utanna a tobbi csapattars is. Lehet tobb iranybol is. Es kozben egy igen eros vedelem alatt all. Ez az egyik lagjobb taktika. Azert eleg erosen latszodtak a terfel cserek. Szoval nem mennek azok egyedul max ugy nez ki.

Hát azt hiszem ez már egy magasabb szintje a játékélménynek. Biztos jó lehet. Nekem nem hiányzik, de csak azért mert nem tudom mirõl maradok le. 😊

Csak azt nem bírom felfogni, hogy mi a f***ért keresnek meg klánokból, ha utána nem játszunk együtt? (Jössz? Jövök. Mikor játszunk? Nemtom maj' szólok. Ok.) Azóta is szólnak. Úgy tûnik ,hogy a klánok 85%-a ilyen "álklán". Tisztelet a kivételnek.

Na nem puffogok, mert nagyon negatív lettem az utóbbi idõban, csak elkeserít, hogy a túlélésért küzd egy ilyen játék.
Te meg miert nem mesz mar aludni? 😄

Persze hogy nem csalsz csak helybol atugrasz a Constructionon egy komplett raklap gipszkartont es lerugsz miutan 3 remotot dobtam rad utanna granat fejbe es meg szarra lottelek assaultal is. Igaz utanna beirtad: auu fajt!<#vigyor3> (megtortent es ma) Igaz utanna Huncut is mondta wtf. En is....

sztz
Egyébként amíg ki nem jött az 1.05, addig napi két!! wart játszottam a MIA val, és egyszerûen olyan erõsek, hogy nézem mindenki egyedül megy, akkor énis, és volt hogy hellhunter bemegy a raktárba(docks) és 3 an meghaltak, a másik végén meg kimegy..(azért ez egy nx cspat ellen megnézném ki csinálja utána)
és nekem is volt olyan hogy 3 FR. est elintéztem😊
ez az unpatch dolog meg olyan, hogy ahogy szikora mondta, ez csak azokat a fájlokat piszkálja... szoval egyéltalán nem csít meg és szerintem aki már játszottt velem, az tudtja, meg éebben minden menet végén beírtam, hogy i never cheat! szóval azt hittem ez már tiszta....

Ha mar ilyen jol elbeszelgetunk akkor elmondom hogy ma is behivtak kisegiteni egy War-ra a FU - MIA elleni csataba. FU nal hianyzott ember es en alltam be segiteni. Kiprobaltam az unpatcher dolgot is mivel 1.04 ben jatszottak. Annyibol all hogy amit modosit a Patch 1.05 re File-okat azt visszairjak az 1.04 el. Szoval nem egy ordongosseg. Egyszeru File csere. Feulirjak az ujat a regivel. A War mar sokkal erdekesebb volt merthat ugye lathattam egy masik csapat taktikajat egy WAR ban. Na es itt jon a lenyeg. Akarmilyen jol jatszanak es szarra lonek mindenkit egy felkeszult osszeszokott csapatmunkat vegzo team ellen mindenkinek nehez dolga van. Mi az nel nagyon sokat gyakoroltuk. Minden palyat rengetegszer atneztunk hibak kissebb resek stb miatt. Gyakoroltuk az egyutt mozgast ki merre milyen fegyverrel stb. Ezert nyertunk mindig. Jol osszeszokott eros csapat vagyunk. Na a FU nem az. Minden jatekos aki bentvolt egyeniben jo de csapatban fogalmuk nincs mit kellene tenni. Egy ideig probaltam kitalalni mit szeretnenek de rajottem hogy semmi taktika nincs nekik. Csak mennek es azt hiszik lelovik a masikat. Jol el is vertek oket. Azert oket mert engem nem. 16/45 meg ilyesmire lottek oket en meg 24/19 ben tehat boven pluszban voltam. A MIA rengeteget gyakorol. Latszodik is rajtuk. De azert egy kis sunyulassal (en kizarolag warokon sunyulok)siman el lehet oket intezni. Abban a pillanatban hogy csak jatszottunk es nem volt mar war en is mentem rendesen es jol le is kaszaboltak. Mondjuk nem volt annyira veszes kb 20/30. De viszont a WAR allatti jatekelmeny hatalmas ilyen ellenfelek ellen. Minden tudast be kell vetni hogy pontot szerezzen az ember. En rendkivul elveztem ugy mint eddig is. Szinte erezni lehet a feszultseget a levegoben. Igazi haboru. Itt ha rohansz meghalsz. Ez egy kulon jatekforma. De valahogy megsem ereztem hogy barki is kempelt volna. Inkabb mondhatnam ugy hogy megfontoltan mozgott. Ilyen dolgok soha nincsenek Public servereken. Szegeny sund el sem tudom kepzelni milyen szar lehet egy CTF ismeretlen emberekkel. Mi voltunk CTF ezni mint csapat Skype-val es eleg jo taktikaval. Ha egyutt voltunk Public-on egy csapatban az ellenseg meg pontot sem szerzett soha. Sot a TeamElimination is nagyon jo ha eggyutt a csapat es van Skype. Volt hogy a Tw1n csapatot is elvertuk tobbszor. Szoval a csapatmunka fontos dolog. Ha csak mindig egyeniben nyomul az ember Publikon szerintem egy ido utan unalmas is lesz. Pl en azert nem szeretek CTF ezni mert lehet hulyen hangzik de ha eros az ellenfel es kepes pontotszerezni es jo a csapatmunkaja en annyira izgulok hogy elkezd remegni a kezem <#idiota> es egy ido utan nem erzem jol magam annyira izgulok. De a TDM ben nem. Ott nekem mindig sunyulos szerepem van probalom hatulrol kiszedegetni oket amig a tobbiek teljesen mashol zajonganak es elterelik a figyelmet. Azt szeretem. Mindenesetre rakom vissza az 1.05-ot de ha van war 1.04 ben biztos megyek. Nincs 1 perc a patch vagy unpatch. De meg mindig nem szimpatikus amit muvelnek ezzel a Patch dologgal. Szerintem csak lejaratjak magukat. (Sajat velemeny) Pedig rendes csavok....

200-0 valóban nem jöhet össze. Ha nincsenek 16-an, akkor túl kevés a játékos (így a frag), ha tele van a szerver, akkor meg elõbb-utóbb csak belefut az ember valami gránátba, camperbe stb.
mooo
Bár hülyeséget mondtam ne küldj.Mint tudjuk a Photoshop csodákra képes <#nyes>
mooo
Még a 100-0 összejöhet NAGY noobok ellen,emlékeszem nekem is volt már durva statom 7X - 8(valami ilyesmi,pedig én nem hogy haladó nem vagyok,de még nem is játszom sokat),szal egy olyan aki rengeteget nyomja az csinálhat ,na de 200-0 még mindig durva.Küldj msn-en screenshotot és akkor elhiszem 😊
Elõzõ hozzászólásomból azért kivenném a szarcsitert és szarkemperré változtatnám.
Ja es egy menet alatt nemigazan lehet ennyit loni de ez mar nem erdekes......

De legalabb van mit olvasgatni.<#idiota>

mooo
200-0 nincs akkor se.Olyan nincs hogy valaki ne fusson bele egy kóbor gránátba,vagy ne fusson valaki a hátába,miközbe valakire lõ,szal én olyan nincs és kész téma lezárva 😊 Aki 200 - 0-t csinál az egy szar csiter.Nincs lelõhetetlen ember..................
Ja, olyannyira értenek hozzá, hogy 3(!) szerver volt az elõbb CTF-en (ugye 7vége van), amibõl egy SEM volt hivatalos. Szuper patch, jól fellendítette az életet.

És ezek az új modok abszolúlt nem érdekesek publicon. Normál TDM, csak néha idõzni kell egy-egy kütyü mellet egy kicsit, és imádkozni, hogy ne lõjenek le.<#duma>
I love Techno
azért anak örülök hogy a lõvés megálítya mert néha az felbaszott hogy vki ugy rug le hogy belelövök féltárat csak a töltés miatt hiába , az életben sem nagyon ugrál az ember ha pofánlövik <#hehe>

I love Techno
hát ha vki vmit megváltoztat a saját szájizére az az én szememben is csalás , kb igy kezdõdnek a nagy csalók karierjei hogy kicsit ebbenyulok kicsit aba aztán már mindig 4 + csomagal spawnolok meg véletlenül átlácóak nálam a falak is , de akkor már minek a fegybverszórás meg 1 golyó sebezen nálam 5 cör akorát is mint másnak....

Pont ez az amit senki nem szeret. Hozzanyulnak egy jatek file-jaihoz. Teljesen mindegy mit csinalnak. Hozzanyulnak. Nem rossz ez a patch szerintem.Foleg nem annyira hogy alakitgassak egyesek a maguk szajizere. Meg szerintem a fejlesztok lehet kicsit jobban ertenek a dolgukhoz mint ezek az emberkek.

sztz
Egyáltalán játszottál te már akárkivel a MIA ból?? (nem nagyon vannak publicon)

sztz
Szerintem te még nem játszottál HellHunterrel..

sztz
Ki beszélt itt csalásrol?? he??
az a mod nem csalás.. csak annyi, hogy az1.05 ös fear telepítésével mappák másolgatásáv, (nem kell a 1.04 et visszapakolni) lehet játszani . de ezt most nem tom leírni igy.. (áh senki nem hisz nekünk 😄)

En inkabb a Retaldalt szot hasznalnam.

Pont ezt irtam a #9705-os hozzaszolasomban hogy tevedtem es ez a patch inkabb a gyakorlottabb jatekosoknak kedvez. Akinek jo gepe es jo hangrendszere van tudja hol a masik. Public servereken nemigazan limitaljak a medikittet. Rossz szokas szereint en is eloszor elmentem egy gyujtokorutra es a mikor 100/100 es 5 hp-m volt nekialltam gyilkolni az ellenseget. Addig figyeltem merre vannak es mindig a masik iranyba mentem. 100/70ben amikor hozzamvagtak egy granatot 10 centirol a csavo meghalt en meg vigan mentem tovabb. En jatszotta ma MIA ellen eleget hogy tudjam Public-on siman nyomjak a 100/0 kill-t. Mint mondtam en is 20/0-nal mindig kileptem mert mar kezdtek morgolodni. De erezheto volt hogy nem tudnanak leloni. Meg a rugas is valahogy ugy valtozott hogyha mesz hatrafele es losz pl assultal a feled repulo csavora, mintha a lovesek megallitanak a levegoben. Szoval mint mondtam ez a Patch inkabb a gyakorlottabb jatekosoknak kedvez. Az meg hogy par agyalagyult nem all at az ujra az az O dolga. Velemenyem az roluk: Szanalmasak...

Igen. És a 1.05-ös játékosok kék bigyókat kapnak, az 1.04-ek pedig medpackokat?!
mooo
Olyan nincs,hogy valakit ne lõjenek le egyszer sem.. vagy kurva nagy kemper,vagy egy szar csiter,de a 200-0-ban nem hiszek.. Szerintem túlzott amikor ezt mondta.
mooo
Ígyvan ezaz.Ha más módon nem megy akkor csaljunk....gratulálok............
sztz
Most halottam mIRC-n Sailor mondta, hogy Darksonic és HellHunter benéztek egy public szerverre 1.05 ben
az eredmény: Hellhunter :200-0
Darksonic: 45-0
Nah és erre Sailor azt mondja hogy a játék nem kiegyensúlyozott...
Akkor?? hm? mivan az 1.04 n00bokkal?😄

sztz
Ololol GoFEAR mod!!😄😄
Ceced csinál egy modot amivel 1.04 el lehet 1.05 ös szervereken játszani :xD
de még nem tökéletes, mert nincs scoreboard^^

sztz
😄 de azért majd lehet adok még egy esélyt a patchnak...
amugy meg gyûjtést szervezünk!😊 az oldalt kiírtam MSN re... aki nem szereti az 1.05 öt, az ott fel tud iratkozni 😊

sztz
Én konzervatív vagyok:|

Ja es nehogy ugy nezzen ki a dolog hogy Bananot agyongranatoztam meg kell jegyeznem hogy nagyon jol jatszott. Sot kifejezetten ugyes. Piece is ugyes csak o nem kert meg hogy irjam ide be. <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ahh a hangok nagyon jok lettek. Annyira lehet tudni hol a masik. Bananoval jatszottunk most vagy 2 oran at de annyiszor fejbedobtam granattal amikor kifordult a sarkon hogy mar rohogtunk rajta. Siman hallani hogy kb hogy halad es mire megjelenik hopp egy granat arcba. 😄 (Ez azert nembiztos hogy jo de nekem tetszik 😊)

Nikk
Ja és a végn az lesz, hogy a MEG PRO-sodott 1.05-sel tolók, már csak annyit fognak majd mondani rátok, ha nem áltok át és maradtok, hogy 1.04 NOOB-ok... Azt se fogjátok tudni, hogy mit csináljatok 1.05-ben...

Nikk
Én nem tudom mi a bajotok az új patch-el. Csak azért, mert újra meg kell szokni valamit, mert újítás került a levesbe, akkor már rögtön fel vagytok háborodva... LOL Nonsence... Szerintem inkább áljatok át, és kezdjetek el gyakorolni az új 1.05-ön, mivel a nagyobb versenyeken is ez lesz az official patch, másrészt ezt addig tegyétek meg, amíg a legnagyobb N00B-ok még N00B-ok, mert aztán lehet, hogy jobban megszokják az 1.05-t mint ti, és akkor aztán majd nézhetitek, hogy miért haltok meg minden 2. lövésnél, legyen akármilyen PRO Egeretek, meg Bill-etek, akármilyen atomerõmûvel... Hozzáteszem az OFFICIAL játékosokat mindig is jobban tisztelik... Harmadrészt, meg most már nem olyan unalmas így, ugyanis megint van a játékban mit felfedezni...

JA! Még el nem felejtem... A ládákra pl.: factory ahol a particle van még mindig fel lehet ugrálgatni, ha ketten vagytok?

Egy bolond szazat csinal.....

Sajna tevedtem. Ez nemigazan kedvez a kezdoknek. A hangokat annyira felerositettek hogy teljes mertekben lehet tudni hol vannak a jatekosok. Az osszes olyan palyara ahol nem volt Medikittes doboz most raktak. (ez nem baj szerintem) A mozgas sokkal finomabb a normalis celzast segito lett. Ugy ertem ezerszer konnyebb most ugralas kozben is fejre celozni es loni. A fegyvereknel amit eszrevettem hogy a Raketa sokkal pontosabb es kozel mennek a lovedekek egymashoz. A tobbi fegyvernel talan az SMG-t emelnem ki. Hatalmast lehet vele irtani kozelre es mintha kozeptavra is hasznalhato lenne. Messzire meg mindig pontatlan. Az assaultnal a 30 toltenyt sosem tudtam kifogyasztani biztos a reflexszeru ujratoltes miatt. Az unarmed tokeletesen mukodik de adtak hozza valami olyasmit hogyha boxol a csavo es legugolsz akkor elut feletted. Velem tobszor megtortent. Szerintem ez is jo. Viszont ami nagyon undorito ha leraksz egy Proxyt es utanna csapatot valtasz FF on-nal teamkill lesz belole. Hat ez nem szep dolog. Szoval szerintem ez a Patch finomit a jatekon vegre van hp minden palyan es a kek szuri nagy csataknal szerintem meg jobb is mint a medikitt. Nemegyszer rohantam ide oda es kozben lottem mint az allat es engem is szortak de tuleltem mert mindig sikerult elernem azt a kek szart. Az en velemenyem az hogy nagyon jo a Patch nekem biztos hogy kedvezo javitasok vannak benne. A hangok erosebbek nagyon jol pozicionaltak. Viszont aki most kezd el jatszani annak innentol vege az biztos. Bentvoltam tobb szerveren is oke nem nagy jatekosok voltak bent de a medikitt helyek felfedezese utan nem tudtak leloni. LittleMurmaid nevvel jatszottam es a dolgozos winen de 20-0 nal mindig kileptem
Tobb serveren voltam ahol 3-4 ember volt DM ben es mindenhol ez volt. Szoval ha tenyleg atternek a jo jatekosok kifogjak irtani az egesz kezdo es kozepreteget. Ez szinte 100%. Amugy nem ertem miert nem tetszik nekik amikor ez a Patch tenyleg a gyakorlott jatekosoknak kedvez inkabb. Termeszetesen ez a szigoru maganvelemenyem.

sztz
Ja és a Die Doppelnullen sem állt át! <00>;-O

sztz
Honnan tölthetem?😊(komoly)