F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvastam már mindent, de nem sokat segített.
Csak hang nélkül hajlandó elindulni.
<#banplz>
Faq-ot olvastad?

Egy jo bableves sose rossz!!

Hello!!!
Tud valaki segíteni?
A F.E.A.R. csak akkor hajlandó elindulni a gépemen
ha a hangokat kikapcsolom a hangot.
Audigy 4-es hangkártyám van, már letöltöttem a
legújabb software-t hozzá, de ezzel sem akar elindulni.
bocsika egy picit elvoltam na. egyébként sokan mondtak már õrültnek<#vigyor1><#vigyor4>
sztz
Hm szerintem ha látnád...😄
Ugrás közben is zoomolok, és nyomkodom a shift et...

lol, a >Z< is megkeresett már, hogy a CTF szárnyat elindítsák.😄
Másképp kérdezem:

használod a célzást mindig? (célzás=zoom, 'étted mikor célra emeled a fegyvert nem csak úgy lõsz vele)
A celzas kicsit bonyolult dolog. Marmint ugyertem hogy sikeruljon is. Szerintem csak rengeteg gyakorlas utan kezd alakulni es jon magatol. Szinte nem is kell ra figyelni. Huncuttal ugy szoktuk hivni hogy raragad a celkereszt a fejere. Olyan erzes mintha egy eros magnes huzna a celkeresztet az ellenseg fejere. El sem lehet rontani mert magatol ramegy. Az egy igen jo erzes. Szoktunk is rajta rohogni. Ha mindketten formaban vagyunk akkor egesz hihetetlen dolgokra vagyunk kepesek Huncuttal. PL a >Z< Clan elleni 2vs2 War alkalmaval a Factoryn Huncut 36/7 en meg 47/2-t lottem. Sajna nem mindig van ez a magatol mukodo celzas. Legalabbis nalam. Zoli az mas teszta. Teljesen elvetemult. Szerintem neki mindig ragad a celkereszt.<#idiota> Epp neztuk valamelyik nap hogy az Assault 30 loszerebol siman kijon 3 ember. Ugyertem kb 6-10 megy egy emberbe es meghal. Mar ha jol celzol...

sztz
lol 😊 ezt nem lehet tanítani 😄
De ez a csicsa tényleg enyire súlyos eset? mer kb 2,5 percig röhögtem raja😄
minek kellett ezt a fórumba beakni?istenem....De ilyen is kell😊

Huncut,

akkor ha nem lenne terhedre, én elfogadnám a felajánlást spec. ügyileg egy 1vs1 meccs erejéig. Dobsz majd privit, ha aktuális?

Szóval a pontos lövés a titka. És "céloztok" rögtön a fegyverrel, vagy elõször elkezdtek lõni, és utána fókuszáltok?
mooo
😄D
I love Techno
ezt a csókát ismeri itt vki vagy csak szimplán beteg?<#hehe>

Ez mar olyan sulyos hogy marad...

CSICSA
JAH ÉS CSICSA VOK
LOL
a mi szegény félreeesõ csóró vacak magyarországunkon... megyek külföldre xD <#mf2>xD
sztz
Vagy majd megkérünk egy erõs csapatot, hogy mindenki videózzon közülük, és akkor könnyeb lesz lelöni öket 😉

sztz
Tényleg nem nagyon szeretik, de 1on1 ekre (az enyéimre) esetleg betekintést nyerhetsz😉

mooo
Pedig van olyan pl:hitman 2.Két magyarítás van hozzá,egyik az eredetihez,másik a tört verzióhoz.
Hat ha a FEAR hez csinalnak magyarositast akkor ugye mukodnie kellene. Merthat kulonben minek csinalnanak? Arrol meg meg csak nem is hallottam hogy valamelyik jatekhoz van magyarositas de az eredetivel nem megy. Eleg butan nezne ki. Bar termeszetesen barmi elofordulhat manapsag.<#idiota>

és a eredeti játékhoz müködnek a magyarositások?

kössz mindent Szikorarobi

Szerintem tobben jatszanak mostanaban vele. Viszont mintha rengeteg kezdo lenne. A CTF-et lehet kevesebben jatszak merthat ugye van melle a ket masik mode is a Control es a C_All. Gondolom aki CTF ezett most ezt az uj modot probalgatja igy valoszinu hogy ugy erzodik mintha kevesebben jatszanak. Merthat ugye ha jol tudom te CTF fan vagy.
A masik az NX-FR meccsekre szinte kizartnak tartom hogy Spec-be bemenj. Maximum olyat tudok elkepzelni hogy egy MIA es valami nala kicsivel gyengebbnek a merkozesere tudnal bemenni. De az nem lenne nagy elmeny mert azok lelonek mindenkit aki utjukban van es kesz. Talan egy MIA - NX baratsagosra esetleg bemehetnel nezonek. De ugye az nem ugyanaz mint egy WAR. Meg szerintem nemigazan szeretik a nezelodoket. Sok trukkot ellehet am igy lesni. En sem szerettem soha ha war alatt volt Spec. Talan egyszer engedtuk meg egy eleg gyenge csapatnak. Vannak akik igy probaljak segiteni a masik csapatot. Bemennek Spec-nek aztan Ts-en nyomjak az infot. De szerintem Huncut tud valamit intezni ha nagyon szeretned. De megegyszer mondom ezeknek a nagy titka az hogy marha pontosan lonek. Ha mar latod meghaltal. De van az oldalunkon par video ha azokat nezegeted ott is lehet latni par dolgot azert. Pl Huncut-nak is van par videoja. Szerintem erdemes nezegetni. Teljesen elvetemult.

Pl itt. Tenyleg erdemes megvenni. A multija kivalo.

és hol lehet megkapni 4990-ért

Hát nemtom, én most már egészen megszoktam az 1.05-öt és még mindig, hogy hullanak a kezdõk. De ez most már így is fog maradni. Az viszont jobban aggaszt, hogy mintha kevesebben játszanának az új patch óta. Ti, hogy látjátok?

Más. Van olyan lehetõség, hogy meccseket visszanézhessek valahogy? Olyan kíváncsi lenmnék egy FR vs. nx meccsre, de hát mindig le van védve jelszóval. Huncut, nem tod elintézni, hogy egyszer lehessek spectator? 😊
sztz
4990 Ft! Én mindenkinek javaslom megvételre! 😉<#papakacsint>

sziasztok azt szeretném megkérdezzni hogy a FEAR a boltokba mennyibe kerül amúgy király a játék

I love Techno
kipróbáltam én is az 1.05-öt hát elég sokat jelentet hogy az a kék szuri esik ki nem pedig medpack , senkit nem láttam cupogtatni minden csata szinte másodpercek aladt eldöl hogy épp ki kit lõ le az az 1-2 felvevõhely meg nem igen elég arra hogy megérje keresgélni meg várakozni az egész pálya alatt max 1-2 cer vettem fel amikor épp arra jártam , igaz lehet csak az új mapok miatt nem is igazán kerestem õket csak mentem harcolni , de mást sem látam tölteni és mindenki egész gyorsan elhullot kivéve egy két kempert (de azok se sokáig bírják) , nem csodálom hogy egy két nagy gyüjtögetõnek nem teccik itt már nem lehet csinálni ilyen 60-0-ákat még ha a mezõny többsége nem is túl jó.

via_mala
A Fairlight-os verzióhoz melyik kell?

fear_update_en_100-104_105.exe: 421 035 374 bytes
fear_update_engb_100-104_105.exe: 269 352 193 bytes

Elég hozzá a kisebb fajta (EU/G😎 1.05 patch, vagy ehhez a nagyobb (US) patch kell?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

50 fps sel fut minden mediumon
megvan a BÛNÖS = getrightpro beta3 felraktam és utánna megint kirakott a pb. a feladatkezelöbe kikapcsoltam és ugy megint megy , jol megszivatott
Ezek szornyu dolgok. En is jartam mar igy.

probáltam azt is de nem lett jó ,leszedtem a win javitásokat, mert azt akkor telepitette amikor a fear-t de ugy se volt jó . win instal kellett igy már müködik
Nekem mar elofordult hogy 2x kellett felraknom a FEAR-t. Szedd le es a legujjabb 1.05 Patchet rakd csak fel ra. Ami azt hiszem eleg nagy. Remelem segit.

van egy tartalék xp egy másik vinyon felraktam arra azon megy gond nélkül nem tudom mi lehet ezzel mert tegnap este telepitettem még alig van rajta valami sp2 +driverek, nod32, a hibaüzenet annyi hogy pbcl.dll utánna meg egy csomo szám
Ir hiba uzenetet?Ha igen csialj rola egy shot-ot es linkeld be hatha tudunk segiteni.

bekapcsoltam
De azt nem irtad hogy bekapcsoltad-e a client nel a PB-t. Bekapcsoltad? Mert alapbol nincs.

a win-t is ujraraktam mégse jó pedig nincs fent semmi olyan progi ami másnál ne lenne,
Miért nem installálod újra? Felírod a bill.kiosztást, hamar megvan az.
amig nem lesz megoldás játszok pb nélküli szervereken
kirak ez igy is restart is volt ,uj profil player nével
be van kapcsolva a pb de b.zoli a név lehet a . a gond? rögtön megnézem
Arra gondoltam en buta hogy ez a patch majd segiti a gyengebbeket. De rajottem tevedtem es inkabb a gyakorlottabbaknak kedvez. Ezert irkalunk errol. Most megjobban leverik szegenyeket.....

Igen kb ezek a meretek. Punkbuster be van kapcsolva a Client settingsnel? Mert ha nincs kidob. Akkor is kidobhat ha ekezetes magyar betuket hasznalsz. Bar ugy emlekszem te bzoli voltal es gondolom ezen a neven vagy most is.

ti honnan szedtétek le az 1.05-öt? én sierra.com 1.05english uk 411,2mb letöltve nállam csak 256,8mb 1.04 to 1.05 148,1mb --73,3mb nektek is igy van?
I love Techno
de miért is lenne másképp? aki jobb , az jobb is fog maradni általában.