13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Szikorarobi
    Milyen jo hogy csinaltunk FAQ-ot.
    Meg is erdemled hogy szenvedj. Igaz jo melyen bele kell olvasni. Egeszen az 1-es pontig. Kivagyok mar etttol a sok lamatol. Csak irni tud mindegyik olvasni egysem......
  • SötétBarom
    Csicska ACE mega Codecs pack-tól..
    Ha az fennvan nekem nem működik se a fear, se a condemned..
  • báttyó02
    codeket töröld
  • peter01
    A k*rva életbe nem müködik az a kib*szott F.E.A.R. combat rákattintok 2x a fearmp.exe-re és nagy feketeség semmi az mi a f*sztól van???? (a config.exe-vel se indúl) És nem hiszem hogy kevés hozzá ez a gép 1gb ddr, 2.9 celeron, 7600GST, 915s alaplap. És leszedtem az Alcohol 120%-ot.
  • Skynet723
    Nem megy mindnet letörtöltem de nem megy! :(( Valaki tud valami segitseget nyujtani????
  • Skynet723
    #10421 áhh megtaáltam bocsesz !
  • Skynet723
    Sziasztok nem tom volt egy ilyen probléma eddig mert még nem naon olvastam a játék nem indul el mert kijön egfy olyan ablak amelyra az van irva hogy "A required security module can not be actived. This program can not be executed. "

Valaki segítsen előre is köszi!
  • Szikorarobi
    Van egy server readme ajanlom figyelmedbe.
    Serveroptions.txt editald. Eleg egyertelmu.
    A reklamozast meg legyszi mashol, ne itt.
  • Frenky
    Hi!
    Feltettem a szerverünkre a FEAR Combat wines szerverinstallját, de nem tom,
    hogy hol lehet beállítani a szervernevet, playerszámot, meg a szokásos beállításokat. +Találtam az All users dokumentumokban egy két dolgot.
    Ha elindítom a "C:\Games\Sierra\FEAR Standalone Server\FEARServer.exe" -t
    nem tudom ezeket a dolgokat beállítani elmenteni. Milyen portokat kell engedélyezni a tűzfalon, stb...
    Nagyon +köszönnék egy részletes HELP-et! - lehetnem ide is küldeni:
    [email protected]

Thx & Bye
    Frenky by [FGC]-> Fun Gamer Club weboldala![FGC] Portal!
  • Maxtreme
    Gyertek ide: 83.64.85.34:27888
    Inne leszed minden mapot max sávszéllel.
  • SötétBarom
    zsír.
  • Maxtreme
    az gáz. Mindenképp letölti azthiszem. Na akkor kiveszem a listából őket, úgy hátha nem.
  • SötétBarom
    De nekem nincsenek meg, tőled meg kb 4kb/seccel jön, és a hátralévő idő 170 perc..
  • Maxtreme
    én sem ismerem 1ik mapot se, tegnap szedtem le őket.
    Majd megismerjük őket.
    Listában rendezd ping szerint, (növekvő sorrendbe) ott leszek valahol az elején.
  • SötétBarom
    Nem lehetne gyári mapokkal? Még n00b vagyok ugyhogy nincs semmi addonom.. Tőled meg barom lassan jön..
  • SötétBarom
    Csak a listából tom kiböngészni, vagy van valami eccerűbb solution is?
  • Maxtreme
    oks moment, és indítom a servert
  • SötétBarom
    Jövök!
  • Maxtreme
    Jön valaki gamelni? :)
    Indítok servert. Van 1-2 új mapom is ;) (duke nukem3D hálivúdi pálya remake, stb:) )
    Jöhettek többen is, elbírja a netem (512 az upp)

Maxtreme' DM server lesz a név
    a pass pedig: fearmulti.
  • SötétBarom
    Na ma végre volt szerencsém hentelni egy-két órát, ez a játék valami brutál feeling.. Amit hiányolok, azok egyedül a nagyobb mapek.
    Van amugy valami SG-s szerver?
  • Pretorian
    Full ingyenes a játék, és még ha valaki küldene is, nem tudnál vele játszani. Itt tudsz regelni, oszt' már kapod is a kulcsot.
  • kas123
    sztem ez ugyanúgy müxik mintha eredeti fearod lenne, szal 2 key nem lehet eccerre, szal regejjé azt kapsz ennyi...
  • Lacc
    léci dobd már el az agyam helyettem...
  • Richard90
    melyikhez? a combathoz?
    retgelj és kapsz cd kulcsot
  • marco2
    Sziaztok
    léci valaki küldje már el a cd kulcsot köszönöm
    cim: [email protected]
  • Maxtreme
    oks, nem gondoltam hogy ez is le van írva, sorry:)
  • berlinboy6329
    Gondolom bal fent a Find servers.
  • Grizzly4x4
    Köszi királyok vagytok letörötlem a Daemont és most elindul a game csak most meg az a gond hogy nem listáz ki nekem szervereket ahova tudnák csatlakozni légyszi még egy kis utbaigazitást kérnék ezen a téren hogy mit merre állaítsak vagy mit csináljak. Probáltam az all seeing eyes nevű progival de az meg nem ismeri fel a Fear Combatot légyszi segítsetek köszi
  • Pretorian
    SecuRom/CureRom is bajos lehet, azokat is szedd le ha fennt vannak.
  • Richard90
    jaja én is ezekre gondoltam... volt már más game is ami ezek miatt nem indult el
    a daemoon tools nyugodtan hagyhatod :) nekem semmi baj nincs vele
  • Szikorarobi
    Egy rohadt gyors valasz. FAQ 16. pont.
  • Maxtreme
    1 gyors kérdés a hozzáértőkhöz. :)
    Ha letöltök 1 a játékhoz való pályát, hogy tudom rábeszélni a gamet hogy használja is? :)
    Ugyanis a pálya listában nincs bent. (a fear főkönyvtárába másoltam a szóban forgó cuccot)
  • Grizzly4x4
    köszi szépen megproszálom lehet menni fog majd irok hogy mi lett
  • FLeK0
    kapcsold ki/töröld le ezeket a programokat: GetRight, Alcohol 120%, Anti Blacxx , Blind Write, Daemon Tools, Game Jack, Clone CD, Game Jackal, Xoom Game Clone, CD Space, Virtual 7 CD, Paragon or Fantom CD.
  • Richard90
    próbáld meg letörölni a clocecd-t (ha fent van a gépeden)
  • Grizzly4x4
    Van valami jó régi full FEAR-em de azzal meg az a baj hogy letöltööttem hozzá a ezt 290-megás pakkot de valami nyelvi eltérés miatt nem hajlandó nekem feltenni nem lehe igaz hogy én mindig szivok mikor már más rég játszik légyszi segítsetek!
  • Grizzly4x4
    Hali lenne egy kis gondom regletem és minden simán ment kaptam kódot mindent elsőre de mikor be rákattintok a játék ikonjára és akarom inditani még a windowsba bejon egy képernyő amire ez van irva:A required security module can not be activated. This program can not be executed. ez nem tudja valaki hogy mi lehet mert már nagyon játszanék a gémmel csak sehogy nem jön ösze előre is köszi a segítséget.
  • Pretorian
    Sok ilyen van sajnos, Call of Duty 2-ben, SWAT 4-ben is rengetegszer bejön egy-egy ilyen majomparádé, és kinyírja a játékot.
  • Richard90
    ha ace mega codec packod van, akkor töröld le és próbáld meg úgy + tötlsd le a legújabb nvidi a drivert
  • grebber
    Nekem ez nem tünt fel én megismertem társaimat de volt valami idióta aki állandoan minket csapattársait irtotta.Hogy direkt volt vagy mert elnézte azt nemtom.