13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Szikorarobi #10454 Milyen jo hogy csinaltunk FAQ-ot.
Meg is erdemled hogy szenvedj. Igaz jo melyen bele kell olvasni. Egeszen az 1-es pontig. Kivagyok mar etttol a sok lamatol. Csak irni tud mindegyik olvasni egysem...... -
#10453 Csicska ACE mega Codecs pack-tól..
Ha az fennvan nekem nem működik se a fear, se a condemned.. -
#10452 codeket töröld -
peter01 #10451 A k*rva életbe nem müködik az a kib*szott F.E.A.R. combat rákattintok 2x a fearmp.exe-re és nagy feketeség semmi az mi a f*sztól van???? (a config.exe-vel se indúl) És nem hiszem hogy kevés hozzá ez a gép 1gb ddr, 2.9 celeron, 7600GST, 915s alaplap. És leszedtem az Alcohol 120%-ot. -
#10450 Nem megy mindnet letörtöltem de nem megy! :(( Valaki tud valami segitseget nyujtani???? -
#10449 #10421 áhh megtaáltam bocsesz ! -
#10448 Sziasztok nem tom volt egy ilyen probléma eddig mert még nem naon olvastam a játék nem indul el mert kijön egfy olyan ablak amelyra az van irva hogy "A required security module can not be actived. This program can not be executed. "
Valaki segítsen előre is köszi! -
Szikorarobi #10447 Van egy server readme ajanlom figyelmedbe.
Serveroptions.txt editald. Eleg egyertelmu.
A reklamozast meg legyszi mashol, ne itt.
-
Frenky #10446 Hi!
Feltettem a szerverünkre a FEAR Combat wines szerverinstallját, de nem tom,
hogy hol lehet beállítani a szervernevet, playerszámot, meg a szokásos beállításokat. +Találtam az All users dokumentumokban egy két dolgot.
Ha elindítom a "C:\Games\Sierra\FEAR Standalone Server\FEARServer.exe" -t
nem tudom ezeket a dolgokat beállítani elmenteni. Milyen portokat kell engedélyezni a tűzfalon, stb...
Nagyon +köszönnék egy részletes HELP-et! - lehetnem ide is küldeni:
[email protected]
Thx & Bye
Frenky by [FGC]-> Fun Gamer Club weboldala![FGC] Portal! -
#10445 Gyertek ide: 83.64.85.34:27888
Inne leszed minden mapot max sávszéllel. -
#10444 zsír. -
#10443 az gáz. Mindenképp letölti azthiszem. Na akkor kiveszem a listából őket, úgy hátha nem. -
#10442 De nekem nincsenek meg, tőled meg kb 4kb/seccel jön, és a hátralévő idő 170 perc.. -
#10441 én sem ismerem 1ik mapot se, tegnap szedtem le őket.
Majd megismerjük őket.
Listában rendezd ping szerint, (növekvő sorrendbe) ott leszek valahol az elején. -
#10440 Nem lehetne gyári mapokkal? Még n00b vagyok ugyhogy nincs semmi addonom.. Tőled meg barom lassan jön.. -
#10439 Csak a listából tom kiböngészni, vagy van valami eccerűbb solution is? -
#10438 oks moment, és indítom a servert -
#10437 Jövök! -
#10436 Jön valaki gamelni? :)
Indítok servert. Van 1-2 új mapom is ;) (duke nukem3D hálivúdi pálya remake, stb:) )
Jöhettek többen is, elbírja a netem (512 az upp)
Maxtreme' DM server lesz a név
a pass pedig: fearmulti. -
#10435 Na ma végre volt szerencsém hentelni egy-két órát, ez a játék valami brutál feeling.. Amit hiányolok, azok egyedül a nagyobb mapek.
Van amugy valami SG-s szerver? -
#10434 Full ingyenes a játék, és még ha valaki küldene is, nem tudnál vele játszani. Itt tudsz regelni, oszt' már kapod is a kulcsot. -
#10433 sztem ez ugyanúgy müxik mintha eredeti fearod lenne, szal 2 key nem lehet eccerre, szal regejjé azt kapsz ennyi... -
#10432 léci dobd már el az agyam helyettem... -
Richard90 #10431 melyikhez? a combathoz?
retgelj és kapsz cd kulcsot -
marco2 #10430 Sziaztok
léci valaki küldje már el a cd kulcsot köszönöm
cim: [email protected] -
#10429 oks, nem gondoltam hogy ez is le van írva, sorry:) -
#10428 Gondolom bal fent a Find servers. -
Grizzly4x4 #10427 Köszi királyok vagytok letörötlem a Daemont és most elindul a game csak most meg az a gond hogy nem listáz ki nekem szervereket ahova tudnák csatlakozni légyszi még egy kis utbaigazitást kérnék ezen a téren hogy mit merre állaítsak vagy mit csináljak. Probáltam az all seeing eyes nevű progival de az meg nem ismeri fel a Fear Combatot légyszi segítsetek köszi -
#10426 SecuRom/CureRom is bajos lehet, azokat is szedd le ha fennt vannak. -
Richard90 #10425 jaja én is ezekre gondoltam... volt már más game is ami ezek miatt nem indult el
a daemoon tools nyugodtan hagyhatod :) nekem semmi baj nincs vele -
Szikorarobi #10424 Egy rohadt gyors valasz. FAQ 16. pont. -
#10423 1 gyors kérdés a hozzáértőkhöz. :)
Ha letöltök 1 a játékhoz való pályát, hogy tudom rábeszélni a gamet hogy használja is? :)
Ugyanis a pálya listában nincs bent. (a fear főkönyvtárába másoltam a szóban forgó cuccot) -
Grizzly4x4 #10422 köszi szépen megproszálom lehet menni fog majd irok hogy mi lett
-
FLeK0 #10421 kapcsold ki/töröld le ezeket a programokat: GetRight, Alcohol 120%, Anti Blacxx , Blind Write, Daemon Tools, Game Jack, Clone CD, Game Jackal, Xoom Game Clone, CD Space, Virtual 7 CD, Paragon or Fantom CD. -
Richard90 #10420 próbáld meg letörölni a clocecd-t (ha fent van a gépeden) -
Grizzly4x4 #10419 Van valami jó régi full FEAR-em de azzal meg az a baj hogy letöltööttem hozzá a ezt 290-megás pakkot de valami nyelvi eltérés miatt nem hajlandó nekem feltenni nem lehe igaz hogy én mindig szivok mikor már más rég játszik légyszi segítsetek! -
Grizzly4x4 #10418 Hali lenne egy kis gondom regletem és minden simán ment kaptam kódot mindent elsőre de mikor be rákattintok a játék ikonjára és akarom inditani még a windowsba bejon egy képernyő amire ez van irva:A required security module can not be activated. This program can not be executed. ez nem tudja valaki hogy mi lehet mert már nagyon játszanék a gémmel csak sehogy nem jön ösze előre is köszi a segítséget. -
#10417 Sok ilyen van sajnos, Call of Duty 2-ben, SWAT 4-ben is rengetegszer bejön egy-egy ilyen majomparádé, és kinyírja a játékot. -
Richard90 #10416 ha ace mega codec packod van, akkor töröld le és próbáld meg úgy + tötlsd le a legújabb nvidi a drivert -
#10415 Nekem ez nem tünt fel én megismertem társaimat de volt valami idióta aki állandoan minket csapattársait irtotta.Hogy direkt volt vagy mert elnézte azt nemtom.