13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#10495 Nem installáltál mostanában új hardvert? (optikai maghajtó, VGA, vinyó).Ha igen, lehet, kevés már a régi tápod. -
#10494 Azon gondolkozok,hogy mi kze van a tápnak a játék futtatásához.Vki?És miért pont csak itt indul újra?Sima fearnél semmi baja nem volt.És ha lejjebb venném a grafot,akkor menne?Igaz minden min,meg off 1024 32-bit. -
Richard90 #10493 ja bocs
neked men volna robi "és te olyan játékos vagy :))" -
Richard90 #10492 és te olyan játékos vagy :))
ja és tiltakozzunk a caps lock ellen :D -
FLeK0 #10491 írjál már normálisan -
gravity #10490 ÉN CSALÁSRA GONDOLTAM MERT NEM LÁTTAM HOGY TÁPOLT VOLNA. EZ MÉG 2 HETE VOLT -
gravity #10489 KÖSZI A SEGITSÉGET
-
Szikorarobi #10488 Ahol nincs limitalva a medikit ki is tarazhat rajta. Ha ugyes a masik es jol adagolja akar a palya legvegerol is odafut hozzad es egy utessel ugy orrbavag hogy azzonnal meghalsz. Sot! Akar fejbe is dobhatod granattal es meg te fogsz meghalni tole. Sot ha esetleg tuleli a granatot es te sem halsz bele :) akkor is kibir meg legalabb 10-15 golyot ha ugyes. Ehez persze kell sok hp es pajzs. Meghat egy olyan jatekos aki jol jatszik. Itt barmi elofordulhat. -
gravity #10487 AZT TUDOM,HOGY A FEJRE LÖVÉS A TUTI,DE LÁTTAM OJAT HOGY AZ RPG-VEL HÁROMSZOR TESTEN LÖTEM ,ODAÉRT ÉS LEÜTÖTT. -
Szikorarobi #10486 Van egy MPcustomizations.txt file a gepeden. Ha megnyitod rakereshetsz a fegyverekre es lathatod kb mennyi sebzest es kilyen hatosugarban okoznak. Mozgas, gugolas, kihajlas, ugras,stb stb kozben. Sok sikert hozza. Ha jol emlekszem kb 700 dolgot tudsz valtoztatni. A Multi servereknel belepes elott megtudod nezni hogy mit valtoztattak abban a file ban. Szoval pl a HUN [SZ] nel lathatod hogy a medikit 2 re van limitalva. Ha valtoztatnak a fegyverek erejen azt is oda irja ki. A fejre loves altalaban 150% nak szamit. Azert erezheted esetleg azt hogy te hiaba lovod mint allat semmi hatas a masiknak meg 2 loves es meghalsz. Gyakorold a pontos fejre lovest! Sok sikert hozza! -
gravity #10485 Sziasztok
Meg tudná valaki mondani ,hogy hol lehetne megnézni hogy a fear-ban fegyverek mennyit sebzenek-és hasonlok-. Ha lehet magyarul. -
Lifeforce #10484 Mondtam, cseréld ki a tápodat, mert 300w táp 2.5 és 9600pronál már kevés.
Utána megoldódik az újraindításod is. -
#10483 Az most /pill,nincs a gépben,alaplapi h.kariról megy,de már vissza akartam rakni,meg van hotzzá 1 Kx driver.De most inkább az újraindulás idegesít,mert nem tom megoldani. -
#10482 Az pedig valszeg a hangkártya drivere miatt van, próbálj meg feltenni egy újabbat. -
#10481 Ja,és sitereg a hang is.Van mikor egyből játék közben,van mikor később kezdi L. -
#10480 Hol lehet megnéni milyen márka?Fejből ezt nem tom.
De a többi:AMD 2400+,Sapphire Radeon 9600 256MB DDR,768 MB DDR RAM,Asrock alaplap,meg 160-as Samsung,1 DVD,meg 1 DVD író,meg Floppesz. -
#10479 Táppal lesz a gáz, tuti. Vagy megégett a memória. -
#10478 Sztem nem táp probléma, nekem egy gagyi 300as tápon van egy 3000+A64, egy 7600GT, 2 vinyó, két optikai meghajtó, 3 venti, és simán működik a cucc.. (igaz a vga silent pipe-os..) -
#10476 Most szereztem be a game-t. Lécci mondjatok már egy gyors helyet ahonnan leszedhetem a full patcht,mert olyan tetű lassú mindenhol -
#10475 #10394 -re valaki tudja a választ? -
#10474 az optikai meghajto, mikor nem müködik, kb 1W-ot eszik :) azzal nem nagyon nyersz... milyen márkáju 300as táp amugy? és mik vannak a gépben? (ezeket pontosan ird le)
lifeforcenak vszinü igaza lesz ... -
#10473 300-asom van. -
#10472 Lifeforce szerint táp baja van.Azért gondoltam lehúzni,mert így több áram jut a procinak,meg mindennek. -
#10471 Szerintem rebootot ált. az okoz hogy:
1. Overclockolt a proci és nem bírja, több volt kéne neki vagy underclock.
2. Túlmelegszik, nagyobb hűtés kéne neki.
3. A RAM nem bírja az időzítést vagy a sebességet.
4. AGP fastwrite, sideband addressing, stb kavar be.
5. Videókari nem bírja az overclockot (ez a legkevésbé valószínű szvsz)
de persze lehet szoftveres hiba is. XP, DirectX, vmi driver, rezidens program (antivir, firewall, stb) Szal lehet bármi, akár a drive-ok is, bár szvsz annak az esélye max 1%. -
peter01 #10470 THX és én voltam a hülye hogy nem olvastam el a faq-ot. -
#10469 Köszi de valaki már megcsinálta, mindkettőre jött key.
BIG THX az illetőnek. Engem most se enged tovább, de szerencsére már nem is kell. Mindenesetre furcsa, mert csak a NOD32 meg a Keiro fut, és két különböző browserrel is ugyanez csinálja. Lehet a TinyXP rev. 4 a hibás, mert azt használom. Más nem lehet szvsz. -
#10468 az ujraindulásnak ehez semmi köze .. valami gond van a gépeddel (esetleg csak szoftveres, bár xp alatt ez nagyon ritka hiba lenne) -
#10467 Ha lehúzom a 2 dvd meghajtót(1ik író)meg a floppy mh-tz akkor is újra fog indulni játék közben? -
#10466 probaltam, de azt irja, a két mail már be van regelve cdkeyért ... adj egy harmadikat (privi) -
#10465 Igy van most mar nekem is tovabb ment. -
#10464 Hidd el én már próbáltam mindenhonnan (joinfear.com , joinfear.com/main, http://www.joinfear.com/main?act=register1) ezalatt a 3 nap alatt. Olyan mintha blokkolva lenne az IP címem, ami csak azért furcsa mert ADSL.
Nem tudja vki beírni az email címem? ([email protected] vagy freemail.hu) Persze ha senki nem jut el a beírásig akkor biztos csak a szerver a túlterhelt. -
FLeK0 #10463 http://www.joinfear.com -ról induljatok ne a faqos linkről -
#10462 Aki eljut odáig hogy be tud írni email címet igazán beírhatná az enyémet is, hátha én sose fogok eljutni odáig :( -
#10461 Nem hinném hogy browserfüggő, nekem Explorerben se jut tovább a "Get the Reguired FEAR Combat CD key" ikonos oldalnál.
Sose jutottam még el addig se hogy beírhassam az email címemet, te meg Firefoxból is eljutottál odáig ha jól értem. -
#10460 érdekes, nekem IE-ből egyből ment most, reggel a firefoxbol csinált accaim egyike sem érkezett meg :( lehet browswrfüggő???? fura lenne ... -
Frenky #10459 Hi!
Kösz, erre rájötem én is :P
Ez nem reklám, csak gondoltam 1-el több magyar FEAR szerver lenne :P
csá -
#10458 Thx, akkor megpróbálom később újra. Bár furcsa hogy tegnap délután meg tegnapelőtt hajnalban is ugyanezt csinálta.
Most ha rákattintok nem dob ki a születési dátumhoz, hanem az oldal marad ugyanaz, csak az alsó sorban írja az Opera hogy a rotator.adjuggler.com-ról tölt vmi 13 kbyte-ot.
Ha túlterhelt a szerver igazán dobhatna vmi hibaüzenetet. Így olyan mintha a firewall vagy antivírus vagy a cookie rossz beállítása, vagy az IP cím miatt blokkolná a regisztrációs oldal betöltődését. -
Szikorarobi #10457 Probaltam en is . Nekem is ugyan az van. Valoszinuleg tulterheltek. Probald kesobb. Reggel meg tudtam kerni siman. -
#10456 Hiába klikkelek a joinfear.com-on a "Get the required FEAR Combat CD key" részre, mindig csak visszadob a születési dátum kéréshez. Operában és Explorerben is. Ha kilövöm a NOD32-őt és a Keiro Firewall-t akkor is.
Mi lehet a gubanc?
Vagy reggelne vki nekem egy key-t a [email protected] vagy a [email protected]? -
#10455 eh, reggel regeltem a friméles és a gmailos cimemre is, azota sem kapok cd kulcsot :(