F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen a cs:s-ot én is kipróbáltam és nevecséges mik vannak bent , ha vkinek belelõsz három tárat a pofályába pötyözve vagy folyamatos lövéssel akkor sem tudod megölni vkinek meg a célkeresztje a környékén nincs az embernek és headshot-ot lõ mindig bár hova lõ.... , amugy meg személyes véleményként még hozáteszem szerintem tele van csalókkal az a játék bár ezzel nem montam talán újat mert csalók minden játékban vannak
biztos félreérthetõen fogalmaztam akkor megpróbálom újra : cs:s , cod , cod2 , bf2 és az elõzõ részei , még a sof2 vel is elég sokan jáccanak , csak egy ketõt soroltam a sok közül , na kb ha ennyen jácanának vele magyarok mint ezekkel a játékokkal akkor lenne szerintem igazi hangulata a játéknak.az meg hogy van 2 klán akik néha néha tudnak jáccani egy egy 2vs2-õt mongyuk az tulzottan nem nagy kihivás szerintem. Az meg sokmindent elárul a játékaktivitásáról hogy cb-én teamdeath mecsen 16 csapatvan és mindegyik kb 3-4 mecset jácott eddig , ctf ben meg 6 és ott meg 1-1 mecsekel mindenki azt kb mióta is van ez a játék 1 éve?hmmm....
FAQ 1. pont valszeg. Foleg ha ACE megat raktal fel.
Egy jo bableves sose rossz!!
Sziasztok!
Lenne egy problémám a gammmával, remélem tudtok segíteni.
Eddig semmi baja nem volt(természetesen eredeti) és multizgattam is vele sokat.
Most, két hét után elõvettem és már az gyanús volt, hogy az autorun, ahol installni lehet, play, extras gomb..stb van nem jelenik meg, helyette csak egy nagy feketeség azon a felületen.
Elindítani még ettõl el tudtam, de a következõ gyanús dolgot már nehéz elviselni, szaggat. Minden beállításon, nem csak ott, ahol eddig használtam, hanem minimumon is.
Egyszer már újratelepítettem, drivert is frissítettem, de most több ötletem nincs. Megnéztem winbe, nincs bekapcsolva élsimítés, meg semmi egyéb, ami terhelhetné. A többi játék is megy, ahogy eddig ment.
Nem értem.
Ha valaki tud erre megoldást, vagy akár csak egy ölete van, kérem ne habozzon megírni nekem.
Köszönöm!
Lenne egy problémám a gammmával, remélem tudtok segíteni.
Eddig semmi baja nem volt(természetesen eredeti) és multizgattam is vele sokat.
Most, két hét után elõvettem és már az gyanús volt, hogy az autorun, ahol installni lehet, play, extras gomb..stb van nem jelenik meg, helyette csak egy nagy feketeség azon a felületen.
Elindítani még ettõl el tudtam, de a következõ gyanús dolgot már nehéz elviselni, szaggat. Minden beállításon, nem csak ott, ahol eddig használtam, hanem minimumon is.
Egyszer már újratelepítettem, drivert is frissítettem, de most több ötletem nincs. Megnéztem winbe, nincs bekapcsolva élsimítés, meg semmi egyéb, ami terhelhetné. A többi játék is megy, ahogy eddig ment.
Nem értem.
Ha valaki tud erre megoldást, vagy akár csak egy ölete van, kérem ne habozzon megírni nekem.
Köszönöm!
IcU Ultimat es Icu Kaint levideoztak hogy gyorsabban mentek fegyverrel mint az Unarmedes csapattarsuk.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>ja és köszi huncut a segítséget
én naponta jáccom csak tavaly elváltak a szüleim és fel alá járkálok köztük... apámnál meg nemtok jáccani mer ez a gép egy nagy fos. egyébként én inkább demózni szoktam megvan a teljes is eredetiben. most kezdek visszaszokni teljesre hátha sikerül. multkor jáccottam egyet kilipeti ellen 1on1 cb war volt. elsõ menet high tech második meg factory. kettõszázhuszonkilenc mínusz harmincötre elvertem
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Erre csak azt tudom mondani: kis orszag es sok a kis igenyu ember. <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Ismerek jopar profi CS-s arcot, akikkel kiprobaltattam a FEAR-t. A vicces hogy nagyreszuk fel ora jatek utan sorolta hogy ez nem tetszik + az nem a FEAR-ben. 3-ukkal egyutt is dolgozom es naponta tobbszor is szidjak a CS-t, hogy ilyen olyan fos megint a hitbox, nem adja be amikor be kene adni a heccsatot, mar megint laggol, szar az egesz. Megis napi szinten toljak azt aminek utana a forumokon & kis millio embernek agyon szidnak...<#conf>#conf>
Ismerek jopar profi CS-s arcot, akikkel kiprobaltattam a FEAR-t. A vicces hogy nagyreszuk fel ora jatek utan sorolta hogy ez nem tetszik + az nem a FEAR-ben. 3-ukkal egyutt is dolgozom es naponta tobbszor is szidjak a CS-t, hogy ilyen olyan fos megint a hitbox, nem adja be amikor be kene adni a heccsatot, mar megint laggol, szar az egesz. Megis napi szinten toljak azt aminek utana a forumokon & kis millio embernek agyon szidnak...<#conf>#conf>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
En legalabb 10 magyart tudok aki szinte minden nap nyomja. Hatalmas szam mi?
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Azert a magyar mezonyben is vannak aktiv jatekosok es klanok is (mint pl. SZ, FEARush + 1-2 aminek nem jut eszembe a neve...ritkan irok be ide, de amikor csak tehetem playelek klantarsaimmal...sajna csak egy heten 2-3x, de az is vmi...
most erre mit mongyak? sztem rajtad meg huncuton kivül más nem igen jácik ezzel a játékkal , és te is akár hányszor beirsz ide csak fikázod a gamet hogy mi nem tecik , nekem tecik a játék de kb 100 másik jó multijáték is van amivel ezrek jácanak éjjel nappal nem 5-en.... , énmeg más játékban klánosdizok mert ott kell ahol lehet meg van értelme.
ok megvan:
"This patch is for all versions of F.E.A.R."
<#vigyor2>#vigyor2>
"This patch is for all versions of F.E.A.R."
<#vigyor2>#vigyor2>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Amugy ezt a patch-et ha leszedem a sierra.com-rol akkor nem fog rinyalni erte hogy ez nem az en verziomhoz es jaj-jaj? Ezert nem szedtem le a FEARbol, nem akarom beoblakolni megint...
Amugy ezt a patch-et ha leszedem a sierra.com-rol akkor nem fog rinyalni erte hogy ez nem az en verziomhoz es jaj-jaj? Ezert nem szedtem le a FEARbol, nem akarom beoblakolni megint...
Hello mindenjátékosnak!!!
Szeretnék kérni egy szivességet, ha valaki tudna adni nekem a 10.pályához mentést azt nagyon megkösszönném!mert tegnap elszállt a gép és vele a mentés is!
Elõre is Köszönöm!
Szeretnék kérni egy szivességet, ha valaki tudna adni nekem a 10.pályához mentést azt nagyon megkösszönném!mert tegnap elszállt a gép és vele a mentés is!
Elõre is Köszönöm!
Azta milyen hosszu. Hogy a francba talalnak ki ilyen cimet? Kepzeld ha valakinek ezt be kellene diktalnod. Tuti hulyenek nezne. 😊
jah, akkor jól összeállhatott a CTF klán! <#schmoll2>#schmoll2>
Blenda,
kijött már, igen.
Blenda,
kijött már, igen.
már van 1.06?
http://www.sierra.com/en/home/games/game_info.prod-L2NvbnRlbnQvc2llcnJhL2VuL3Byb2R1Y3RzL2ZfZV9hX3JfX3JlZ3VsYXJfZWRpdGlvbg%3d%3d.platform-pc.tab-downloaddetail.download-Patches-9311.html
http://www.sierra.com/en/home/games/game_info.prod-L2NvbnRlbnQvc2llcnJhL2VuL3Byb2R1Y3RzL2ZfZV9hX3JfX3JlZ3VsYXJfZWRpdGlvbg%3d%3d.platform-pc.tab-downloaddetail.download-Patches-9311.html
én is csak hüjeségbõl irtam <#hehe>#hehe> már kb hónapok óta aszem nem is F.E.A.R.-eztam aszem túl kevesen jácanak vele <#rinya>#rinya><#sir>#sir>
toom de én inkább asp-vel meg 10mm-mel szoktam. de azt a pályát nem kedvelem tulzottan
megyek! mongyuk a teljesben nagyon szarul megy de majd kimásolom demóbol a beállításokat<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ujra van magyar FEAR server! Gyertek a HUN TDM re! 😊
a heliport viszont milyen szar lett....
Nézd, a spillkill-en az SW-k a pálya közepén vannak, mégpedig arrafelé nyargalnak át elég sokan. Így sokkal nehezebb dolgod van:
-szerencsének kell lennie, hogy az ellenfél nem vette föl (a saját csapatról már nem is beszélek)
-nyílt terep, talán nem lõnek szájba
-még vissza is kell vinned a fegyvert ( ha védekezni akarsz), szintén kockázat.
Ráadásul a spillkill tele van szûk folyosókkal, ahol a rakétevetõvel nem sokra mész, meg egyébként is lerúghatnak pikkpakk. Ott a raketta esetleg arra jó, hogy felvéve kamikázeként beronts az ellenfélhez és jó esetben kifüstöld az idegen zászlóhordozót az "emeletrõl" A type-7 meg csak idegesíteni az arcokat.
Talán még a Facility-n is jobban lehet használni az SW-t.
-szerencsének kell lennie, hogy az ellenfél nem vette föl (a saját csapatról már nem is beszélek)
-nyílt terep, talán nem lõnek szájba
-még vissza is kell vinned a fegyvert ( ha védekezni akarsz), szintén kockázat.
Ráadásul a spillkill tele van szûk folyosókkal, ahol a rakétevetõvel nem sokra mész, meg egyébként is lerúghatnak pikkpakk. Ott a raketta esetleg arra jó, hogy felvéve kamikázeként beronts az ellenfélhez és jó esetben kifüstöld az idegen zászlóhordozót az "emeletrõl" A type-7 meg csak idegesíteni az arcokat.
Talán még a Facility-n is jobban lehet használni az SW-t.
ezt mér kéccer küldte el?! na mind1... de ha valaki egész jól céloz akkor mp50-nel vagy type-7tel lazán kiszed egy embert (vagy többet<#idiota>#idiota>) nekem demóban szokott sikerülni de teljesben feleolyanjól se megy a célzás...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>ez mér van?
meg factoryn de ott nem lehet ctfezni
meg factoryn de ott nem lehet ctfezni
és spillkillen?
Egyedül a streetsen jelent ez problémát, azt egy jó játékos majdhogynem egyedül be tudja védeni.
A többi pályán nem biztosít igazán stratégiai elõnyt.
A többi pályán nem biztosít igazán stratégiai elõnyt.
nemtom én is utálom ha valaki szuperfegyverrel irt<#buck>#buck><#buck>#buck>az a legidegesítõbb amikor beáll vhova ahonnan a jóisten nem szedi ki és ha arra megy vki (márpedig kell mer ott a zászló) hát az besz.pta. a type-7eseket meg egyenesen utálom<#alien>#alien><#alien>#alien>
na majd akkor meglesem a Frapsot, köszi!
Nemrosszak a képek, csak nekem a 17 colos monitoron valahogy szûkösen fért el😛
Amúgy tényleg nem ismered a fraps ot?😮(egyébként jók a képek nem azért mondom 😉
Amúgy tényleg nem ismered a fraps ot?😮(egyébként jók a képek nem azért mondom 😉
Rühügtem magam én is, hogy nagy DSLR-el fényképezem a monitort! 😄 😄
Vazz, csak rólam szól a topic, elnézést kérek érte.<#lama>#lama>
Vazz, csak rólam szól a topic, elnézést kérek érte.<#lama>#lama>
Ja itten vannak a nagyokosok (az ellenfél csapatában sokkal többen voltak, de kiléptek miután megállították a játékot.)
http://www.képfeltoltes.hu/view/060624/DSC_2191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(vegyétek ki az é-t)
Ja ha nem tudtam a pillanat hevében, van-e screenshot opció a FEAR-ben
<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.képfeltoltes.hu/view/060624/DSC_2191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(vegyétek ki az é-t)
Ja ha nem tudtam a pillanat hevében, van-e screenshot opció a FEAR-ben
<#vigyor2>#vigyor2>
Igen, ebben igazad van. De egyet ne felejts el: ez egy public szerver volt. Õk meg úgy tettek mintha icu szerver lett volna. Nekik alkamazkodniuk a többiekhez. És kb. 10 perc múlva kiléptek, hogy engem kickeltek. Kellett a hõzöngés, igen.
Be kellett volna fogni a szájukat, teljesen értelmetlen kérlelni az embereket publicon, sokan nem is beszélnek angolul. Annyi összetartás van ott az emberekben mint egy marék káposztalepke között. Igazán csak pár ember vette észre, hogy 10 perce nincs zászló. 😊
"Amugy az IcU regen egy nagyon jo csapat volt"
Tényleg jó játszanak, de én azért általánosítok, mert egy oszlopos tagja (ultima) is pont ugyanolyan erõszakos kis szarzsák mint a többbiek.
(Egyébként is állandóan rinyálnak, ha a streetsen beállok mp-50el védekezni. Múltkor Tempo akadt ki rám, ki is lépett. Akkor meg minek jönnek olyan szerverre ahol allowed az SW?)
Be kellett volna fogni a szájukat, teljesen értelmetlen kérlelni az embereket publicon, sokan nem is beszélnek angolul. Annyi összetartás van ott az emberekben mint egy marék káposztalepke között. Igazán csak pár ember vette észre, hogy 10 perce nincs zászló. 😊
"Amugy az IcU regen egy nagyon jo csapat volt"
Tényleg jó játszanak, de én azért általánosítok, mert egy oszlopos tagja (ultima) is pont ugyanolyan erõszakos kis szarzsák mint a többbiek.
(Egyébként is állandóan rinyálnak, ha a streetsen beállok mp-50el védekezni. Múltkor Tempo akadt ki rám, ki is lépett. Akkor meg minek jönnek olyan szerverre ahol allowed az SW?)
Elofordul hogy mint team szeretnenek jatszani. Nallunk is elofordult mar. Nincs ebben semmi rosz. At kell allni a tuloldalra es jol elverni oket. 😊 Az amit csinaltak nem szep de az sem hogy nem alltatok at a masik csapatba. Mindenki kibir par menetet vagy igy vagy ugy. En sosem szoktam szivozni. Ha megkernek en azonnal csapatot valtok. Szerintem ez teljesen termeszetes. Amugy az IcU regen egy nagyon jo csapat volt. De mostanaban mar felhigult nagyon. De meg mindig van par jo jatekos nalluk es nem szabad altalanositani.
Muhaha ez egy igazi Screenshot!!
Ja,
Huncut, ha találkozol az icu-val, lõdd szét a seggüket a nevemben is.
Bejöttek egy nyilvános szerverre, és elkezdtek ágálni, hogy együtt akarnak játszani. Miután nem cserélt csapatot a többi játékos, elkezdték ölni a játékot.
Felvették a zászlót, de nem csináltak pontot vele. Így aztán a CTF-bõl, TDM lett.
Hiába kérleltük õket, semmi eredménye sem volt. Erre fogtam és kickeltettem az aktuális zászlón ülõ emberkét: icu Kain-t. Utána ráült icu ultima a zászlóra.
Õt is ki akartam rúgatni, de a kis fasznak respektje van, nem volt elég szavazat hozzá. Aztán persze viszont kickeltek engem. Úgyhogy az icu egy igazi agresszív, köcsög klán. Úgy szét tudnám rúgni IRL a seggüket. Így tönkretenni mosolyogva 10 ember játékát...
Huncut, ha találkozol az icu-val, lõdd szét a seggüket a nevemben is.
Bejöttek egy nyilvános szerverre, és elkezdtek ágálni, hogy együtt akarnak játszani. Miután nem cserélt csapatot a többi játékos, elkezdték ölni a játékot.
Felvették a zászlót, de nem csináltak pontot vele. Így aztán a CTF-bõl, TDM lett.
Hiába kérleltük õket, semmi eredménye sem volt. Erre fogtam és kickeltettem az aktuális zászlón ülõ emberkét: icu Kain-t. Utána ráült icu ultima a zászlóra.
Õt is ki akartam rúgatni, de a kis fasznak respektje van, nem volt elég szavazat hozzá. Aztán persze viszont kickeltek engem. Úgyhogy az icu egy igazi agresszív, köcsög klán. Úgy szét tudnám rúgni IRL a seggüket. Így tönkretenni mosolyogva 10 ember játékát...
a linket ha másoljátok, az elsõ www.képfeltoltés.hu-szónál cseréljétek az ékezetes betût sima "e"-re. Akkor lehet látni.
http://www.képfeltoltes.hu/view/060624/../060624/DSC_2185_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
uhúú nagyon le fogsz verni, mert nekem teljesen alkalmatlan a játékstílusom 1 vs 1-re. 😊
Egyenes vonalon, ugyanazokon az utakon mozgok, mindig futva, és kihajolok a stratégiai pontokon. De inkább melee. Bónusz: kb. csak azt az ominózus 4 pályát ismerem (Fac, Str, Spill és Dead W.) De persze, játsszunk egyet! Van skypod? (sundowner1980 vagyok ott.---->Mindenki vegyen fel, aki szeretne játszani.)
Közben sikerült felküzdenem magam a 253. helyre a csportson ctf ügyileg.
És itt egy kép, hogy milyen egy kempergeci vagyok. Volt Icu Wingman is, de kilépett anyázva. Úgy vettem észre, hogy ha a neves játékosoknak nem megy, akkor inkább lelépnek.
Ja
Végezetül:
Mi a helyzet a MIA-val? Volt már torna? nyeremény esetleg? Egyáltalán megvannak még a nagyobb klánok?
Egyenes vonalon, ugyanazokon az utakon mozgok, mindig futva, és kihajolok a stratégiai pontokon. De inkább melee. Bónusz: kb. csak azt az ominózus 4 pályát ismerem (Fac, Str, Spill és Dead W.) De persze, játsszunk egyet! Van skypod? (sundowner1980 vagyok ott.---->Mindenki vegyen fel, aki szeretne játszani.)
Közben sikerült felküzdenem magam a 253. helyre a csportson ctf ügyileg.
És itt egy kép, hogy milyen egy kempergeci vagyok. Volt Icu Wingman is, de kilépett anyázva. Úgy vettem észre, hogy ha a neves játékosoknak nem megy, akkor inkább lelépnek.
Ja
Végezetül:
Mi a helyzet a MIA-val? Volt már torna? nyeremény esetleg? Egyáltalán megvannak még a nagyobb klánok?
Ja sund amikor ráérsz esetleg játszhatnánk egy 1v1 et... persze csak gyakorlást.. ott öbbet lehet tanulni mint szóban😛
Holnap nem egészen érek rá, de hétköznaponként akármikor szinte..
Holnap nem egészen érek rá, de hétköznaponként akármikor szinte..
Sziasztok!
Segítsetek please... Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy a http://www.jatekforditok.hu oldalról leszedett magyarosításban benne van-e a beszéd magyarosítása? Mert azt nem feliratozza, nem tudom elolvasni, hogy miket mondanak... 1.1-es patcht használok, játékmagyarosításból is azt raktam fel. Köszi a segítséget!
Segítsetek please... Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy a http://www.jatekforditok.hu oldalról leszedett magyarosításban benne van-e a beszéd magyarosítása? Mert azt nem feliratozza, nem tudom elolvasni, hogy miket mondanak... 1.1-es patcht használok, játékmagyarosításból is azt raktam fel. Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12