F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik:
"hogy a legtöbb játék elején még mindig ott forog az nVidia-logo..." - ugye nem vagy annyira naiv, h azt gondold, h az bármilyen szinten is meghatározza, h vajon az adott játék nv vagy atin fut jobban?
Miféle tapasztalatról beszélsz ?
A tapasztalat az, h minden játék az aktuálisan jobb kártyán megy jobban, gyártótól függetlenül. Most épp az nvidia jobb hajszállal, elõtte meg (régebben) az ATInak pörgött jobban. Mielõtt a levegõbe beszélsz, talán nézz meg mostani és korábbi ph! teszteket 😉 Sok nvidia logos játékot (is) tesztelnek ... 😉
Forza.
Majdnem mindig elcsábulok, amikor egy-egy újabb ATI kártya elérhetõ árban jön ki, ami jobb az én 6600GT-mnél, de mégis mindig visszafogom magam, amikor látom, hogy a legtöbb játék elején még mindig ott forog az nVidia-logo...
Tudom, sokan mondják, hogy ennek valójában nincs jelentõsége, de a tapasztalat azt mutatja, mégis jelent valamit.
Ettõl függetlenül az is lehet, hogy valami driver-problémád van vagy valamelyik beállítás nem kóser.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
3000P4 , 2G RAM, X800XT PE ......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2. A kislányról annyit mondanék - hogy le ne lõjjem a poént azok számára, akik még most sem játszották végig -, hogy többnyire csak rémisztgetés szintjén van jelen, kivéve...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Íme az eredmény: (direkt raktam 2 db s-t, mert nem engedi az sg, h innét linkeljenek az userek)
http://www.kepfeltoltess.hu/view/060708/n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem adja vissza ez a kép a gamma igazi grafját, de ha megnézitek a jobb felsõ sarokban lévõ ventillátor szerûséget lehet látni mien állat 😊.
2x katt a képre, hogy teljesen nagy legyen (az oldalon), majd mentsétek ki és úgy nézzétek meg vmi képnézõvel, szal ne az oldalon nézzétek. Úgy nem az igazi.
Amúgy csak 2 ok miatt nem jáccok ezzel a gameval:
1. Túl sötét
2. Nemis tudom miért, de vhogy nem csípem a szellem-zombi kislányokat, fõleg nem azokat akik akárhol felbukkanhatnak. Amúgyis nagy qu*va mind!!!
<#gun>#gun>
Egyszerûen csak át kell állítani a gammát directx 8.0ra.
Optionsba át lehet, ha jól tudom. De a lényeg, hogy nem a leggagyibb grafikán toltam vele, bár igaz, hogy gagyin, de nem a leggagyibban 😊.
ég a pofám. én már inkább nem igérek idõpontot. 😊 Elmegyek most egy hétre, hazajövök, rádcsörögök.
Egy jo bableves sose rossz!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Persze, menne, az más kérdés hogy hogy..
Unokatesómnak is megy, celeron 2,0Ghz val,256MB RAM-al...
160 gb harddisk
2,4 ghz processor
512 ram
g-force 5200 128 mb
direct-x 9
jó hangkártya
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Tanács ne játsz vele éjjel!!!<#ijedt>#ijedt><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Nem baj, majd Huncuttal jól eljátszunk ketten. 😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
most mar en se csodalkozom, hogy miert keves a jatekos...es ha igy folytatodik, akkor a jovoben sem fogok <#szomoru1>#szomoru1>
- eldobott granatom joparszor visszapattant levegobol, foldrol es megdoglok (alig hittem a szememnek)
- ugyanazzal a technikaval, amit eddig csinaltam, 1.6felrakasa ota kurvara nemtok olni vele (en ezt is a szamlajara irom)
- unarmed sem ugy fog, mit par hettel ezelott
- allatmodon be tud neha pingelni es ez ahhoz vezet hogy meg nem latom az embert de mar sebzodok, stb.
- plasmagun olyan faszul visz mint soha
- egyre tobb a "beakadok a falba" + az osszeakadasok (tokom tele van mar vele, plane ha mar 5-jere halok meg emiatt!)
- stb.
En magamat egy atlagos kozepjatekosnak tartom sajnos a keves szabadido miatt, de amiota felraktam ezt a tetu 1.6-ot, lassan ugy erzem lesullyedek a noob, majd szepen a noobLOL kategoriaba. Es komolyan mondom, hogy ugyanaz a technikam, mind a mozgasi, lovesi, menekulesi mint 2-3-4 hete, de a faszkivan. Ha mindez 1.7-el sem valtozik es azt is igy elhangoljak, akkor reszemrol ennyi lesz a FEAR; igy masfel, 2 ev utan. Kar.<#gonosz3>#gonosz3>
hova rakták fel a videót? mi volt az eredménye?
(ugye megmondtam, hogy milyen kis surmók?!)
Next PC upgrade: 2022
A fekete képernyõ egyébként sem a játékban fogad, ott van kép csak valamiért szaggatni kezdett, amikor eddig ennek nyoma sem volt.
A nagy feketeség csupán egyszerre jelentkezett a másik, kellemetlenebb tünettel és csak az autorun helyett jön az be.
A tippet azért köszönöm!