13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Blenda Stompa
    Az SMG-t nagyon kell tudni használni! Én láttam már embert kegyetlenül osztani vele közelre és úgy-ahogy középtávra, de mivel a kilőtt golyók csak nagy számban osztanak kritikus sebzést, nehéz vele darálni. Nagy pozitívuma viszont hogy pikk-pakk reload-ol.
  • SötétBarom
    Itt a fegyveres kommenteket végigolvasva, engem az érdekelne hogy azzal a szerencsétlen SMG-vel lehet-e egyáltalán menni? A többihez képest baromi gyengének tűnik, pedig nekem az a legszimpibb..
  • scorpeeon
    A fenébe is h ez sem működik, nincs egy rohadt rendes képfeltöltő... Lényeg h a neyedénél az installnak "katasztrófális hibát" írt ki...
  • scorpeeon
    Nah, leszedtem a bennerban lévő több, mint másfél gigás exe-t, kétszer ráklikkelek, erre a gépem mintha beszart volna. Töltést jelzett vagy folyamatosan 20 percen át, és ezelatt még a gép órűája is megállt, csak az egér mozgott... Itt nekem már vmi nem tetszett, ilyen rossz installt még a világon nem láttam, 10 perc alatt minden játék felszokott menni, ez meg 20 perc teljesen leterhelő töltés után kezdte el az installt. Azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, erre:
  • Szikorarobi
    Egy jatek akkor elvezetes ha jol erzed magad kozben. En pl a jatek elmenyeert jatszom. Ezert hogy jol erezzem magam megprobalom hasznalni a jatek altal nyujtott osszes opciot. Magyarul gyakran valtogatom a fegyvereket hasznalom a remotot proxyt granatot. Egy ido utan termeszetesen hozzaszokik az ember az ilyen dolgokhoz es ha ugyes jobb lesz mint a tobbi. Ilyenkor jon a sok olyan aki azonnal legyalazna a masikat es ha nem sikerul akkor az ellenfel egy monitorfeju csiter loser camper medkit es pajzsgyujtogeto stb stb....
    Csak hogy tiszta legyen a kep. Public serveren a FEAR nevu jatekkal nem lehet csapatmunkat jatszani. A latszat lehet hogy meglesz de ha bemennek egy zart serverre egy jo csapat ellen jatszani azonnal kiderul mi is az a csapatmunka es mi az hogy "jatek" Olyan mint a foci. A legjobb Brasil csapatok jatekosai jatszanak. A tobbiek gorcsolnek. (nem kell belekotni :) Jo jatek akkor lehetseges ha gyakorlott jol osszeszokott csapat ellen jatszol. Ugyan ez van a COD ban es minden mas jatekban. Amig valaki el nem er egy szintet nem lehet ertelmes jatekrol beszelni. Max annyi hogy probalja leloni az ellenfelet es ez neha sikerul es orul neki. Szerintem mindenki szeretne ugy jatszani hogy haverjaival egy jo csapat tagjakent izgalmas meccseket jatszik. De amig ez nem sikerul vagy esetleg mostanaban kezdett egy jatekot teljesen felesleges beszelni arrol hogy ki hogyan jatszik es miert. Max elkepzelese lehet rola de a tudas hianyzik. Meghat termeszetesen nem vagyunk egyformak. Van aki ugyesebb a masiknal es van akinek a szorakozas azt jelenti hogy felul a tetore egy Plazmaval es varja a masikat.
  • Blenda Stompa
    "Én szeretek minden fegyverrel menni, még ha gyenge is"

Támogatom!

Igenis nagyon jó, hogy nem csak 1-2 fegyverrel tud bánni az ember, mert előfordulhat hogy az egyik kifogy és akkor jól jön ami kéznél van!
    Amúgy meg fun is, ha többet használsz...én abszolút pistol-párti vagyok, béta óta imádom, de: igen gyakran lövök minden mással is.
    Az egyetlen weapon, amit kevésbé kedvelek, az az SMG, de pusztán azért mert nem érzem, nem tudok vele úgy lőni mint pl. Penetrator-ral.
  • Lifeforce
    Egyébként az alább írt emberke, mint én is 2.-3. de soxor 1. ként végez, és jókat röhög az illetékeseken akik szorongva ülnek a moncsi elött szorítva a 1x-2x ezer forintos egerét, és ha nem első helyen végez akkor írja, hogy fuck, vagy éppen azért, mert míg ő a fragért dolgozik (campel) addig a csapattársai próbálják befoglalni az object pontot.
    Mert ha nem a medpackot kempelné hanem az elfoglalható pontokat, akkor sokat halna, és ezzel ugye leromlik a statja
  • Lifeforce
    Köszönöm, hogy leírtad a lényeget :D
    Ha neked ezt jelenti, akkor igen.
    "Szóval ha ottvan egy medkit, akkor ne vegyem fel és ne cuppogtassam el szükség szerint"
    Csak segítek kielemezni ha nehéz... :)
    Ha ott vagyok éppen, akkor felveszem.
    Ha szükségem van rá akkor betolom, de pl cq esetén nem azt nézem object pontnak, mint egyesek...

"Ha már jó vagyok egy fegyverrel, lehetőleg menjek olyannal amit nem ismerek."

És igen.
    Mit szólnál ha másik fegyvert is betanulnál?
    Vagy akár az összes fegyvert ami a játékban van? (Nem poénból rakták a játékba

"Ezzel kész is önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
    Egyébként igen, de az önsorsrontó szót kivenném a helyedbe, és kiemelném a játékos szót. :)
  • Sund
    Aha. Szóval ha ottvan egy medkit, akkor ne vegyem fel és ne cuppogtassam el szükség szerint. Ezenkívül, ha már jó vagyok egy fegyverrel, lehetőleg menjek olyannal amit nem ismerek.

Ezzel kész is van az önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
  • Lifeforce
    LOL
    Ne taníts ilyeneket.
    Egy játék, legyen játék.
    Ne gyakoroljon 1 tipusú fegyverrel, mert nem csak én, de más is utálja a vérpistikét aki csak 1 fegyverrel de azt jól begyakorolva megy végig a pályákon.
    Ala =EBSZ=vérpistike pisztollyal, vagy =EBSZ=vérpistike assault riflevel a medkittet campelve amit folyamatosan az arcába tol.
    Ismerős? (nem célzásnak szántam)
    Tévedés ne essék, szeretek profin és jól játszó emberekkel játszani, még ha állandóan kikapok, de ne betanult robotokkal please.
    Én szeretek minden fegyverrel menni, még ha gyenge is.
    Erre egy szó van.
    Játszom, kikapcsolódom.
  • Szikorarobi
    Jo jatekosok kezeben minden fegyver veszelyes. Szinte mindegyikel meg kell tanulni menni. Legnehezebb az ASP vel de ha begyakorlod es elkapod a ritmust egy jo kis halalosztot kapsz. A pisztoly a legerosebb az arzenalban. Viszont kozeptavtol mar kezd hasznalhatatlan lenni. Kb mint a Shotgun. A Nail az egyik legpontosabb. Egy hatranya van. Ha mellelosz az ellensegnek nem hal meg. :) Szoval minden fegyver jo csak attol fugg kinek a kezeben van. Nem artana gyakorolnotok meg egy picit. A hiba altalaban a ti keszuleketekben van.....
  • j6
    Penetrátorral semmi gáz, régebben én is szerettem, de a GSA hatékonyabb az általad írt hátrányok miatt. A pisztolytól viszont én is a falra tudnék mászni. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan tud azzal lelőni mikor nálam gépfegyó van.
  • j6
    Kidobni még csak egyszer kétszer, de "lecheaterezni" azt rendszeresen szoktak (még a Combat előtti időkben). Pl.: Utoljára is valami "ÜresSírok" (EmptyGraves) nevezetű egyén pofázott sokat, mert később léptem be mégis kiosztottam a népet. Ez meg nem nagyon tetszett neki, mert így csak második volt. Ja igen, az érdekesség az, hogy szerintem pont ő speedhackelt, mert GSA-val gyorsabb volt, mint én fegyvever nélkül.
  • peter01
    A penetratoral és is így vagyok alig tok vele szedni engem meg 1fojtába ledarálnak vele. Enegem még az idegesít hogy bárhogyan is mozgok mindig marha hangosak a lépteim mert pl CoD-ba, MOHAA-ba, CS-be, lehet úgy mozogni hogy ne hallják és ez szerintem hülyeség hogy itt nem lehet.
  • Sund
    Én is utálom a penetratort. De annál mégjobban a pisztolyt. Hogy az milyen undorító egy fegyver...
  • berlinboy6329
    Ez a penetrator sztem gagyi fos.Hiáb megyek vele mindig leszednek,és hiába lövök 1 ártatalnul az ellenésgre lövő mit sem sejtő ellenségre 6 karót,vígan megfordul és lelő.Meg állandóan szinte heccátot kapok azoktól a szaroktól,meg ők bezzeg 2 lövésből elintéznek.Na meg általános probléma,hogy legtöbben úgy jönnek ki az ajtón,hogy már engem lőnek.Szal nem az hogy körülnézne,már fordul ki az ajtón,hogy már tudja,hogy ott vok és lelő mint a szart.Meg a COD 2 óta észrevettem,miko9r meghaltam,de halálom előtt még épp 5 mpvel lőttem 1et a killcamban annyi van,hogy beugrottam,a lövésem meg már nincs is benne.
  • Sund
    jó hát spec. szervert lehet indítani, de azért te is tudod, hogy a penetrátor nélküli játékok száma konvergál a 0-hoz.
  • Lifeforce
    Mint írtam, ebben a játékban mindent lehet.
    Mindent ki lehet venni, limitálni lehet még a golyók számát is.
    Sebzést, efektet, mindent.
    Jó multkor csináltam olyan szervert, hogy csak penetrator volt bent egy kicsit megtuningolva, játék felgyorsítva, gravitáció egy kicsit lejebb véve (lehetett röpködni) és középen leraktam a rakétás fegyót, amben atombomba volt betöltve :)
    Állandóan tele volt a szerver.
    Egyenlőre nem akarok vele küzdeni, mert kivárom, hogy mennyire lessz játszott a játék.
    Ha itt Magyarországon megint csak a régiek maradnak, akkor ismét megint semmi értelme az egésznek.
  • Sund
    nincs és nem is lesz.

átlagos penetrátorosnak halála, ha cikkcakkban futsz és közben ugrálsz felé, mert ezzel a fegyverel nem lehet területet teríteni.

Az xboxosokkal és ps3-asokkal is fogunk tudni a neten játszani?
  • grebber
    F.E.A.R.(PS3/X360) 17 új kép
  • Richard90
    remélem nincs... és nem is kell kivenni :P
    azzal szoktam nyomulni
  • Ron Ragm
    nincs valami mod ami kiveszi a penetratort a játékból? (FEAR: Combat)
  • SötétBarom
    engem régebben nagyon sok COD2 serverről bannoltak, mondván hogy csíter vagyok... ^^

Sok volt zsinórban a heccsát.
  • Sund
    engem is ki szoktak dobni. Főleg a klános szerverekről. Belépek, egymagam leosztom az ellenfelél csapatát, erre megsértődnek és kiraknak. Pedig nem fogják föl, hogy nem én vagyok überfasza, hanem ők gyakorlatlanok még. :) Kíváncsi vagyok a többi régebbi játékos találkozott-e már ilyesmivel.
  • Richard90
    lol ezt is megéltem... kidobtak egy fear szerverről, mert utolsó voltam és az első vezetett 200 ponttal (slomodm)
    mezei amatőr otthoni szerver... a gyerek megunta hogy aprítottam a népet (ja és azt hogy nem ő votl az első) és egyszerűen kidobott..
    lengyel szerver volt
  • FLeK0
    nem sok deathmatch játékkal játszanak többen.
  • alma2
    Bar nem tudom kinek a postjara reagalasz nekem pont az a bajom, mint valami bazari majmok ugy neznek ki a katonaink, eltakarva a kilatast, nem latni toluk, nem latni el felettuk.a sok irkabirka miatt.Ezert szeretnem teljesen eltuntetni a hud minden borzalmat, /az ellenseges katonakat nagyon jol latni amugy / beleertve, az elfoglalando pontok helyet is, mert par ora jatek utan azokat is tudod. es azon kivul hogy a toled 5 meterre allo ellent kitakarja masra nem jo.
    De amugy nagyon jo kis jatek ez, nem is ertem, ha valosat ir ki a szerver kereso eddig max 4000 ember jatszott egyszerre, ami szerintem siralmasan keves.
    Na meg a Bf infantry huszarok is kiprobalhatnak, szoglovovel szivesen odaszoratam oket a falhoz, itt mukodik a fejloves elsore :)
    bar ez a dm mod, pfff de viszont conquer, slowmoddal vagy nelkule, igen jo kis csapatjatekot lehet osszehozni.

• Szikorarobi
    kicsit gyakoroljatok meg. azutan majd latjatok a kulonbseget. Pl sokkal sotetebb a ruhaja az ellensegnek. eleinte nekem is voltak gondjaim ezzel de par het utan hozzaszoktam.
  • RaSTaBaNDiTa
  • berlinboy6329
    Jah,enegm az idegesít,hogy mikor elémugrik például 1 ajtó mögül és épp menne balra vagy amerrw akar,1Xerűen olyan kicsit a jelek,hogy szinte mindig beleöntök 1 fél táreat,esetleg ki is írtom.
  • alma2
    Rohadt idegesitoek, multiban az emberek felett a nevek, meg az abraik,/bar a jelentesuket sem tudom :)/ ki lehet kapcsolni ? na meg egy ket radio uzenetet se artana kimappolni direktbe.
    otlet ?
  • Halfer
    szvsz a single harcai is elég izgalmasak voltak. legalább ellehetett játszadozni az ellenséggel, ahogy csak akartam, mint a Dark Messiah-ban ;)
  • Lacee86
    Hali! Mennyire hosszú a játék? (Pl. a Max Payne 2-höz képest?) Hány pálya van kb.?
  • SötétBarom
    a sztori utolsó 1 órája jó. A többi valóban elég uncsi.. Izgalmas harcokra ottvan a multi..
  • reger
    nem sok van hátra

Ebben a játékban a jó A.I meg az izgalmas harcok a királyak
  • Maksi
    Ott tartok a játékban, hogy a csajt már kimenekítettem nagyjából, és jönnek azok a nyomorult robotok az ablakokon keresztül. Mennyi van még hátra a végéig?

Amúgy játszhatóság tekintetében igen nagyot csalódtam benne... Gyönyörű grafika, kiváló hangok, szépséges effektek, ugyanakkor unalmas, ötlettelen megoldások, kb 5 féle ellenség, és ami a legrosszabb, jóformán semmi félelmetes nincs benne :(

Na, talán majd a Condemned...
  • FLeK0
    van
  • RaSTaBaNDiTa
    van magyaer server?
  • reger
    Végre sikerült kipróbálnom és elég zsír
  • Pisszty
    thx