F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jajmár ... ti4200on én is láttam, de az 5200 dx9nek hazudja magát, nagyságrendekkel lassabb kártya mint a 4200 😊

ibrik:
"hogy a legtöbb játék elején még mindig ott forog az nVidia-logo..." - ugye nem vagy annyira naiv, h azt gondold, h az bármilyen szinten is meghatározza, h vajon az adott játék nv vagy atin fut jobban?

Miféle tapasztalatról beszélsz ?

A tapasztalat az, h minden játék az aktuálisan jobb kártyán megy jobban, gyártótól függetlenül. Most épp az nvidia jobb hajszállal, elõtte meg (régebben) az ATInak pörgött jobban. Mielõtt a levegõbe beszélsz, talán nézz meg mostani és korábbi ph! teszteket 😉 Sok nvidia logos játékot (is) tesztelnek ... 😉

Forza.

ibrik
Hát igen...
Majdnem mindig elcsábulok, amikor egy-egy újabb ATI kártya elérhetõ árban jön ki, ami jobb az én 6600GT-mnél, de mégis mindig visszafogom magam, amikor látom, hogy a legtöbb játék elején még mindig ott forog az nVidia-logo...
Tudom, sokan mondják, hogy ennek valójában nincs jelentõsége, de a tapasztalat azt mutatja, mégis jelent valamit.

Ettõl függetlenül az is lehet, hogy valami driver-problémád van vagy valamelyik beállítás nem kóser.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

I love Techno
800 ezer körül vannak asszem már 1 gigás videókártyák brobálkozz azzal<#hehe>

lac coo
Én nem sokkal a megjelenés után megvettem, de csak most játszogatok vele....De eléggé szaggat! Már belõttem úgy a grafot, hogy 100% 40 fps fölött van de sarkoknál, mentésnél így is beszaggat mint az állat 😊))) Nem tom mitõl ....

3000P4 , 2G RAM, X800XT PE ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ibrik
1. A fényerõt be tudod állítani a beálításokban - na meg ott a sisaklámpád is...

2. A kislányról annyit mondanék - hogy le ne lõjjem a poént azok számára, akik még most sem játszották végig -, hogy többnyire csak rémisztgetés szintjén van jelen, kivéve...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nem játszom vele, csak a demót szedtem le, hogy megnézzem mien full grafon, mert most kaptam meg az új gépet. Amúgy elég jól néz ki fullon.

Íme az eredmény: (direkt raktam 2 db s-t, mert nem engedi az sg, h innét linkeljenek az userek)

http://www.kepfeltoltess.hu/view/060708/n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem adja vissza ez a kép a gamma igazi grafját, de ha megnézitek a jobb felsõ sarokban lévõ ventillátor szerûséget lehet látni mien állat 😊.

2x katt a képre, hogy teljesen nagy legyen (az oldalon), majd mentsétek ki és úgy nézzétek meg vmi képnézõvel, szal ne az oldalon nézzétek. Úgy nem az igazi.

Amúgy csak 2 ok miatt nem jáccok ezzel a gameval:

1. Túl sötét

2. Nemis tudom miért, de vhogy nem csípem a szellem-zombi kislányokat, fõleg nem azokat akik akárhol felbukkanhatnak. Amúgyis nagy qu*va mind!!!

uhh ien hamar mindenki csucsizik már?
<#duma>
<#violent> <#banplz>
<#gun>
am hol tartasz a játékban?😄<#crazya>
Nah mostmá nem viszem végig a gammát, mert elárultad<#idiota>

Am szerintetek beszarós a játék?😊 én naon megfagytam amikor a kiscsaj kibaszta a lámpákat meg a liftbe bejött:S😄
Am ha van egy oan géped mint az enyém szinte gond nélkül viszi! ha valakit érdekel hogy mivel fut biztosdan a game akkor: amd athlon 64 3000+ , nvidia geforce 6600gt(128 mb) , 1gb ram és a felbontás 1024X768 és a soft shadows nincs bekapcsolva és a felbontás mediumon van és 20fps átlagba! KURVA NAGY GÉPIGÉNYÛ! am ha nagy a textúriamemória akk no problem
A fenét. Nekem még a régi geforce 4 ti 4200as kártyámmal is ment.

Egyszerûen csak át kell állítani a gammát directx 8.0ra.
Optionsba át lehet, ha jól tudom. De a lényeg, hogy nem a leggagyibb grafikán toltam vele, bár igaz, hogy gagyin, de nem a leggagyibban 😊.

Huncut,
ég a pofám. én már inkább nem igérek idõpontot. 😊 Elmegyek most egy hétre, hazajövök, rádcsörögök.
arty
az 5200 miatt esélytelen ... 😞 sajna ez van, uj kártyát kell szerválnod ...

Forza.

sztz
Hát jah... 😉

Az mar meg sem fordul a fejedben hogy letoltsd a demot hogy megnezd mi? Hinnye de orulnenek a fejlesztok ha latnak ezt a hozza allast. FAQ 11. Pont. Multi es Single demo is van....<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

és minimum grafikán szaggatna légyszi mondjátok már meg mert akkor nem töltöm le

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sztz
Nah miért vagy ilyen gonosz?😊
Persze, menne, az más kérdés hogy hogy..
Unokatesómnak is megy, celeron 2,0Ghz val,256MB RAM-al...

mooo
nem
császtok, nekem menne a game?:
160 gb harddisk
2,4 ghz processor
512 ram
g-force 5200 128 mb
direct-x 9
jó hangkártya

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

I love Techno
a többi fps játéknak mi az értelme? mert ennek is van anyi mint bármejiknek....<#buck>

szabolcs15
azt mongya meg valaki hogy mi az értelme.amugy jó
Tanács ne játsz vele éjjel!!!<#ijedt><#violent><#bdead>

Szerintem a FEAR soha nem fog már népszerû játékká válni. Jön a FEAR2, ezt mindenki gyorsan elfelejti, én meg majd gondolkodom, hogy újra kiadjak-e pénzt érte.

Nem baj, majd Huncuttal jól eljátszunk ketten. 😊
Blenda Stompa
De az meg milyen mar...jo, ha szar akkor nincs mit tenni. Elkeserito.<#szomoru1>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Hat mostantol kezdve en is mozgok majd a verziok kozott az biztos. Ez az 1.06 valahogy nem az igazi. De ez azert elgondolkodtato. Fele tarsasag az 1.04 el jatszik.

sztz
Az biztos.. 😊

grebber
Nemkell feltenni az új peccseket ilyen egyszerû.

Next PC upgrade: 2022

Blenda Stompa
Ja es meg vmi:
most mar en se csodalkozom, hogy miert keves a jatekos...es ha igy folytatodik, akkor a jovoben sem fogok <#szomoru1>

Blenda Stompa
En a kovetkezoket eszleletem 1.6al kapcsolatban:
- eldobott granatom joparszor visszapattant levegobol, foldrol es megdoglok (alig hittem a szememnek)
- ugyanazzal a technikaval, amit eddig csinaltam, 1.6felrakasa ota kurvara nemtok olni vele (en ezt is a szamlajara irom)
- unarmed sem ugy fog, mit par hettel ezelott
- allatmodon be tud neha pingelni es ez ahhoz vezet hogy meg nem latom az embert de mar sebzodok, stb.
- plasmagun olyan faszul visz mint soha
- egyre tobb a "beakadok a falba" + az osszeakadasok (tokom tele van mar vele, plane ha mar 5-jere halok meg emiatt!)
- stb.

En magamat egy atlagos kozepjatekosnak tartom sajnos a keves szabadido miatt, de amiota felraktam ezt a tetu 1.6-ot, lassan ugy erzem lesullyedek a noob, majd szepen a noobLOL kategoriaba. Es komolyan mondom, hogy ugyanaz a technikam, mind a mozgasi, lovesi, menekulesi mint 2-3-4 hete, de a faszkivan. Ha mindez 1.7-el sem valtozik es azt is igy elhangoljak, akkor reszemrol ennyi lesz a FEAR; igy masfel, 2 ev utan. Kar.<#gonosz3>

Hat nekem sem tetszik. Nem tudom mit valtoztat az uj Patch de most nekem neha ugras kozben megall a levegoben a csavom es tobszorr leestem helyekrol pl Evacon amikor futok a racsos folyoson. Az elozo Patch nekem tetszett azzal semmi gondom nem volt.Meg a Refinery es a Construction nekem borzalmasan akad.

sztz
Kérem vissza a gyors unarmedet, a medkiteket, a 45 lõszeres assaultot, és a holsteres ujratöltést 😊 és ne fagyhon ki.. nekem az 1.03 óta sokat kifagy.. az 1.03 ban egyetlenegyszer nem fagyott..

miért, mi lenne az ideális ha beleraknák?
sztz
nope, nem, no, NEMM!

Blenda Stompa
Ti meg vagytok elegedve 1.6-os patchel ?

Sikerult megoldani? Ird mar le pls mi volt a gond mert akkor berakjuk a FAQ ba. De ugy emlekszem valakinek volt gondja talan a Getright vagy hasonlo letoltesvezerlovel. Ha raktal fel mostanaban ilyesmi programot akkor lehet az lesz a gond.

Az a helyzet hogy az IcU egy nagyon jo nevu klan. A vezetojet mindenhol szeretik mert egy nagyon rendes gyerek. En is sokat dumaltam vele es tenyleg egy normalis kozel sem monitorfeju srac. A tagok is eddig jo jatekosok voltak. Az utobbi honapokban romlott csak valamiert a teljesitmenyuk. Gondolom ez a ket marha is kozrejatszott benne. Hihetetlen hogy meg csalassal is ilyen benak voltak. De nem is ez a lenyeg hanem az hogy mit muveltek egy ket serveren. Eleg neveletlenek voltak neha. Csakhat ugye most az IcU nevet ezek miatt osszekapcsoljak a csalok es bunkok fogalmaval. Pedig a tonni normalis es jo jatekos is. Meg Tempo hatareset mert sokan mondjak hogy csal meg neha bunko is. Szerintem csak jo jatekos dehat mar a fene sem tudja.

hát úgy érzem megkaptam az erkölcsi elégtételt azért a játékrombolásért, amit véghezvittek.

I love Techno
tom hogy F.E.A.R.-rõl beszéltél , de szerintem a F.E.A.R. 2 még odébb lesz pláne hogy sajnos nem túl népszerû szerintem , hálistenek a crysis-rõl már látam pár jó videót és remélem minél elõbb készen lesznek vele teljesen , mert atombrutál lesz , bár ha a stalkerbõl indulok ki akor lehet jó néhány évet kell még várni erre is <#sir><#rinya>.

Most Juli elsejen tortent. Azota kiraktak oket aaz Icu tol. Szegeny Icu-t jol meghurcoltak emiatt a ket barom miatt. Viszont Kainnak es Ultimanak letiltottak a CD kulcsat. Szoval ha FEERezni szertnenek Multiban ujra meg kell venniuk a jatekot. Viszont az uresedes miatt 2-3 jatekost var az IcU. Hat szegenyek pedig regen egy igen jo kis csapat voltak. Ezek meg jol lehuztak oket. A legdurvabb az hogy en meg megvedtem oket mindig mert egszeruen nem logtak ki az eredmenyeikkel a jo kozepatlagbol meg a csalassal sem. De mar a fejek lehullottak.....

Tessek a link. Igen erdekes foleg az a resz amikor fegyverrel legyorsulja az Unarmedes csapattarsat. A videot amugy Zen1th Katha vette fel.

ne bassz! <#felkialtas>

hova rakták fel a videót? mi volt az eredménye?

(ugye megmondtam, hogy milyen kis surmók?!)
grebber
Én is ,de a fear folytatásáról beszéltem!

I love Techno
a crysis-el fog kijönni a dx10 , ha minden igaz na én ezt a játékot várom leginkább per pill <#vigyor>

grebber
Kiváncsi vagyok mikor jön a F.E.A.R 2. része szerintem az már tuti Dx10-es lesz és remélem sokkal de sokkal jobban lesz optimalizálva mint az 1.

mooo
Tök mindegy hányan vannak a szerveren,úgyis végigkempeled az egészet...<#nyes>
Mielõtt írtam természetesen végigolvastam a FAQ-ot, nem volt fenn ACE packkom, csak egy divx-em, de próbaképp azt is leszedtem. Eredmény: ua.
A fekete képernyõ egyébként sem a játékban fogad, ott van kép csak valamiért szaggatni kezdett, amikor eddig ennek nyoma sem volt.
A nagy feketeség csupán egyszerre jelentkezett a másik, kellemetlenebb tünettel és csak az autorun helyett jön az be.

A tippet azért köszönöm!
I love Techno
talán ezért sem teccik ez a játék már nekem mert eccerüen én pl képtelen lennék 1 on 1 et vagy 2vs2-õt az számomra dögunalom minimum 5vs5 párti vagyok fõleg ha kláncsatáról lenne szó , meg ha csak úgy bemegyek jáccani akkor is keresem a 16 os szervereket mert a pörgés szerintem a király.