F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
lol.na szerencséd,hogy nem hamarabb írtad <#ejnye1>
I love Techno
biztos jók a ramjaid , mert ugye nem minden ember a legjobb minõségût veszi meg , vagy mert pénzben nem akar sokat adni , vagy mert nem ért hozzá szal ez csak olyan általánosan kicsit elnagyoltan mondott vélemény hogy 2 giga mert ennyi már biztosan elég hozzá(mongyuk nagyon többet nem is érdemes már a gépbe rakni).Meg ugye ez függ a gépedben lévõ cucoktól , elsõsorban a videókártyától pl a te videókártyád mellet meg is értem hogy elég 1 giga ram.<#buck>

mooo
TÉKeljek <#nyes>
mooo
hogy ne
mooo
mert nem birom ki
mooo
de most muszáj lesz
mooo
Igazság szerint nem szoktam
najó ez a patch is magáér beszél. nekidobtam a falnak a gránátot visszapattant és szabályosan elkezdett gurgulászni fel és alá oda és vissza. komolyan ez má gáz<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
ekkora láma bandát! mindenki alszik?<#vigyor><#vigyor><#banplz>
vék mi áp vhen szeptembör endz
remélem az 1.06 nem olyan mint az 1.03 párszor leszedtem mire elindult basszameg
basszameg lefagy
miadene? heh? movie maker eszi a ramot?
Nem szükséges semmilyen cue file, DT megnyitás ablakában válaszd az "All files"-t és kiválaszthatod a bin-t is. Vagy egyszerûen nevezd át a kiterjesztést ISO-ra, így is jó lesz.

Blenda Stompa
Nemtom tudjatok e de letezik egy ilyen site:

Ban list

En naponta megnezem es ugyahogy gyarapszik a dolog...

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

csak hülyeségbõl csináltamXD
Még 1 utolsó valami:

Nekem csak 1 giga ramom van, de azok ddr2-esek és azon belül is csak 667 mhz-esek. Az a 2 giga ram az DDR-1re vonatkozik?

Én nem nagyon tapasztalok full grafikán akadást, inkább csak kicsit lassabb a játék.

correct: nem IE-t akartam írni, hanem Al-t. Szal az ellenfelek intelligenciájára gondoltam.

Amúgy nekem túl nehéz ez a játék. Nagyon jól megvan csinálva az IE-je, szntem ennek a gammának az 1ik legjobb (hl2 mellett).

Most egyenlõre csak a demot nyomom easybe, és már azon elvérzek lol.
Van egy rész amikor kimegyek az épületbõl és van egy ien köztes rész, és jön csomó katona.

Még lassítással is. Amúgy ha beszerzem a gammát, és feltolok patcheket hozzá, akkor jobb lesz tõle valamennyivel a grafikája?

Legalábbis van olyan gamma, aminél a patchek valamit javítanak a grafikán.
Nem mintha nem lennék megelégedve vele <#idiota>

azt használom és kössz tesó

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Elvileg van vmi progi amivel lehet cue filet csinálni, de hogyhogy nincs cue fájl vazze???

Töltsé le cuet. Bemásolod a binnek a nevét (az eredetit) mittomén, vmi fájlcserélõbe vagy torrentre vagy stb. és a találatok között ha van cue szedd le azt csá.

Amúgy nem árt ha a daemonból a 4.00-ás versiont használod.

#9975 please help

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sztz
Az te voltál? 😄 Egyszer láttam egy emberkét aki irogatta😛

sztz
hülyegyerek...

I love Techno
ezek mik?(csalások?)

hát igen. én pár perc alatt végigvittem a titkom:
t+god (de nekem azon a pályán nem mûködött)
t+kfa (vagy valami ilyesmi)
t+gear (ezt az utóbbit min. 10-szer)
képzelhetitek hogy röhögtek amikor kipróbáltam multiban<#vigyor1><#buck><#buck>
höhö a wwcseket nem naon birom. pontosabban birom de az a köcsög banán... õt nem<#gunyos1>
plese help mi #9973

sztz
Ahha azt mondták a wwc röl, aki most gow gatha, hogy instagib damageval játszott😊
(még mindig át lehet verni a pb t😞)

csa,mivel instaláljam a gamet,ha binben van megadva a fájl,mert a daemon nem ismeri meg és cue file nincs hozzá

lac coo
Majd ma megint megpróbálom 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
láma<#vigyor5>

I love Techno
hi csicsa<#hehe>

lac coo
Úgy elakadtam mint a pi..a 😊)))

A romos házban nem tom merre menjek tovább 😊))
Már mindent bejártam 5-ször......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

arty
az h van reklám egy oldalon, még nem jelenti, h nem tesztelnének korrekten 😊 valamibõl élni is kell ...

Forza.

Csiter!!!<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

azta a fegyver nem süllyedt bele a földbe! hogy csináltad?XD
hi reaper😄
én amikor megkaptam karácsonyra az új gépem akkor kapásból leszedtem az SP demót és ha jól emléxem kitartottam egy liberóval. monygyuk vannak olyanok mint kilipeti barátom (aki egyébkén jó játékos) hogy képesek hetekig más lájtosabb játékkal jáccani (õ pl battlefield 2-vel) és utána ha jáccik... én rárontottam hátulról unarmeddel pont akkor fordult oda amikor már a levegõben voltam és szegény ugy megijedt hogy még 1 óra után is azt emlegette hogy a "K.BASZOTT K.RVA NYÁDAT NE ILYESZTEGESS MÁ MER KIUGRIK A SZIVEM"<#vigyor>.
I love Techno
az elmult egy-néhány évben kijött játékok közül amit legalábbis én kipróbáltam szinte mindben egy tõl egyig (pláne az fps játékoknál tapasztalhatóak ezek a gondok hogy pár hétig vagy hónapig simán fut aztán elkezd belassulni vagy érdekes hibaüzenetekkel leálni ami elég sok mindentõl lehet , én az elsõ okot abban látom hogy szerintem ugye egyre bonyolultabb játékokat csinálnak így több a hibázási lehetõség és ugye mivel mindenki szeretne minél elõbb meggazdagodni túl korán aggyák ki õket , elegendõ tesztelés nélkül utána már hiába dobálják ki havonta hozzá a patchet egy gyökereiben elbaszott dolgot a patch sem tud 100 százalékban javítani , a másik meg ugye a windoz én is hiába használok vírusirtókat meg próbálom nem teleszemetelni eccerüen 1-2 hónap után újra kell tennem mert a játékok többsége és maga a windows is lassaban müködik hiába spyverirtó meg virusvédelem azt nem tudom hogy szar programokat használok-e vagy eccerüen egykét láthatatlan vírus vagy vmi azért bejut mindenképp és megdolgozza a gépet? vagy a fájlok önmagukban is a használt miatt sérülnek?

ennyire fosol?<#fejvakaras> én sokat jáccom éjjel<#idiota>
Teljesen egyetertek veled. Es foleg az emlegetett ph az ami mintha cegek reklamfelulete lenne. A tesztekrol meg annyit hogy a mindennapi munka vagy jatek soran egy jol beallitott osszevalogatott egymashoz illo alkatreszekbol allo gep meg ha 30%-al gyengebb cuccokbol all is gyorsabb lehet egy nala joval dragabb gepnel. Foleg ha a User sem epp a hozzaerto kategoria. De ugye az is szamit hogy a szomszed Pistike irigykedik.<#idiota>

En is rengeteget szenvedtem hogy szepen fusson a jatek. A vegeredmeny hogy kellett neki csinalnom egy kulon Win-t. Az egyik jatszos a masik dolgozos lett. De igy is kb 2 havonta Ghostolnom kell egy frisset mert valamiert elkezd akadozni. De csak a FEAR a tobbi nem. Fogalmam nincs mitol lehet. A Condemned demoja is ugyanugy akadt. Szoval valszeg alapbol rosz benne valami.

a getright letöltésvezérlõ nállam valamit bekavar ,mert ha megy és be akarok lépni egy pb-s szerverre rögtön kirak a pb nélkülire lehet menni , mikor kijött az 1.05 akkor cseréltem 5700 -et gto-ra elötte nem volt gond most csak akkor megy a getright ,ha letöltök vele utánna ki kell kapcsolni ,hogy miköze a pb-hez nem
tudom good modba biztos nem kerülök ,mert azt észrevettem volna ,+repülni se tudok
néha nállam is elöfordul , hogy betöltésnél fekete lesz a kép ,de ahogy kezdödik már jó, inkább a régebbi verziokkal volt

Áhh, nem tudom Robi.
Mitõl is lenne jobb, senkinek nem volt tippje a problémámhoz. Free Download Manager volt az utolsó, amit feltettem, azt most uninstalltam. Persze szkeptikus voltam, mert mitõl is lenne rossz egy letöltésvezérlõtõl? Semmi közük egymáshoz.
Uninstalltam megint a FEAR-t is, most nem tettem fel az 1.06-ot, sõt hagytam 1.0-án, de sajnos semmit nem változott. Egyszerûen annyira szaggat, hogy hihetetlen. Élvezhetetlen. A szerveren levõ többi embernek viszont nem, alacsonyak a pingek.
Komolyan nincs több tippem, érzem én, hogy xp reinstall lesz ebbõl... 😞
császtok tudnátok mondani egy átfogó jellemzést és értékelést a játékrol meg a történetet milyen...stb..
Tudjátok minden ami fontos mert meg akarom szerezni a játékot csak mindenki mást mond, valaki ócsárolja valaki dicséri!
Kérlek egy kimeritõ infot kérnék játékmenet élvezet, hangulat...stb. Elõre is kösz<#buck><#szomoru1>
arty
félreértettél

ma a magukra valamit is adó oldalak NEM tesztelnek 3dmárkokkal 😊 játékokkal tesztelnek, a lehetõségekhez képest minél többet kiprobálnak, ebbõl vonnak le következtetéseket ... és bizony az nvidia logotol független, h épp emlyik gyártó nyer 😊 ha az ati kártya a jobb, akkor az általában logotol függetlenül jobb, persze mostanában inkább nvidia gyõzelmeket látsz a tesztekben 😊

Forza.

ibrik
OFF
Ööööö... most mondjam azt, hogy tesztek sosem érdekeltek... Az egész csak reklám. Sok kiscsávó verseng egymással az ilyen-olyan pontjaikkal, aztán amelyik éppen nem nyerõ, az lehúzza a szüleit egy újabb kártyáért, amivel nyert plusz tíz pontot.
No comment...

Tehát a teszteket nyugodtan el lehet felejteni.
A kártya még önmagában nem minden - gondolom ezzel nem mondtam újat.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu