13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#10615 azt megtetem de játék közben mégis kidobál azt irja hogy van ujabb verziÓ :/ -
Szikorarobi #10614 Esetleg felmesz a PB oldalara es felfrissited? Rohadt bonyolult. Ki ne probald veletlen. -
#10613 hogyan tudom frissiteni a pb? -
wakizashi #10612 Csapatban lehet írtani a gépi ellenfeleket (robotok,ninják stb).Nekem kimaradt a fear single ,ezért amolyan hiánypotló.
-
Richard90 #10611 és ennek mia lényege?? a single-ben lehet ketten menni egyszerre?
mert a multinál nem sok értelem van mert amúgy is multi, tehát sokan vannakl egy pályán ls végül is az is cooperative -
wakizashi #10610 Hali!
Most találtam neten ,ezt a cooperative modot.Sztem hangulatos.
Müxik a fear combat-al is ! (csak 65mb)
coop-warfare 0.5 -
hp2 #10609 Helló!
Szerintetek miért nincs a játékban semmi hang? Eddig el sem indult. Most, miután leszedtem egy bizonyos windows biztonsági frissítést a gépemről, már elindult, de nincs hangja. Ráadásul egyszer már ment hanggal, még az előző windows-omon.
Üdv -
Sund #10608 Nagyon unalmas lett most a CTF, kell egy kis idő amíg beletanulnak a newcomerek, utána talán lesz izgalom... -
j6 #10607 Hun[SZ]TDM vagy valami hasonló, de majd a Szikorarobi megmondja pontosan. -
#10606 király kis game, most kezdtük el haverokkal pár napja.. hungs.hu-n kivül van másik magyar szerver? -
#10605 Az nem én voltam?:D:D
Ja amugy a game mostmár teljesen ingyenes!... töltsed:) -
#10604 Az evacon tárgyakba is bele lehet bújni, és kifelá lőni, de befelé nem sebződsz.. amugy szinte minden pályán át lehet lőni a falakon.. war ban tilos használni, pub on meg nem érdemes:) -
bzoli34 #10603 nem csak az evac a dock meg a factoryn is bement egy dobozba és onnan lőtt próbáltam gránátot dobálni de nem használt , egyszer láttam hogy mennek be (de nem irom le nem kell több ilyen alak) -
lashy #10602 Na ne ba... :D Ez most a Pulp Fiction -bol jutott eszembe :D
Akkor megnyugodtam .. :) Gondolom akkor át is lehet látni a falon, különben nem tudná hova lőjjön ...
Mondjuk az érdekes, hogy 7 patch el sem tudták legalább az ennyire feltünő hibákat kijavítani ...
Na mindegy ...
vernyuszi megnyugodhatsz, mégsem olyan vészes a helyzet :)
Ja és Rob tényleg az Evac volt :D -
toza #10601 ja es ezmost mennyire free?!tejjesen sokaig e vagy nem e?! -
Szikorarobi #10600 Az nem csalas hanem bunko volt a gyerek. Fogadjunk Evac volt. Van egy csomo bug es van aki hasznalja is. De csak a bunkok. Normalis servereken az ilyeneket bannoljak. Amugy szerencsere nem sokan ismerik ezeket a hibakat. Menj at olyankor masik szerverre vagy rugjatok ki a gyereket vagy esetleg bannoljatok a vote funkcioval. Csalni szerintem nem csalnak. Bar en nyitott serverekre csak neha megyek fel de nem lattam mostanaban semmi kulonlegeset sehol. Szoval szerintem nem csalnak. Meghat minek? Rengeteg az uj kezdo jatekos eleg konnyu oket leloni.
-
vernyuszi #10599 Ne mááá..!!!
A Demók óta nem játszottam, most cibálom a cuccost, most meg elveszed a kedvem :( -
#10598 Nah nem.. nem mentünk ... Miamiba nincs kedvem kimenni.. majd jövőre:> -
lashy #10597 Khm.Khm
Ugy gondoltam, hogy Cod2 után ez lesz a csaló mentes paradicsom, de sajnos tévednem kellett ...
ICU klán szervere, srác olyan szinten és olyan pofátlanul lőtt át a falon, hogy olyan már nincs ...
Annyit látsz, hogy a falon keresztül jön a golyo semmi több, 30-1 -es stat, és a többi csapattársam meg csak ment tovább mintha ez természetes lenne ... sajnos képet nem csináltam, bánom is de ez eléggé felhuzott, vissza meg már nem akartam menni mert kissé emlegettem a rokonait a srácnak ...
Szal PB ide vagy oda, sajnos ezzel hogy free lett a cucc a szinvonal is csökkeni fog ... -
vernyuszi #10596 Az 1.07-es 290MB-os változata jó ? vagy másikat cibáljak le ? -
vernyuszi #10595 Na vazze, én is megszenvedtem vele :)
-
toza #10594 jojo megvan..joinfear.com bocs -
toza #10593 eza "Ingyenes lett a F.E.A.R. Multi Player. " ez most felig lol nem?!mert igazabol mindenkeppen kell hozza valos acc nemde?!vagy mit lehet vagy kell beirnyi telepiteskor veletlenul?! -
#10592 Én futkosok!!! -
Sund #10591 Huncut,
mivanmá veled? Beneveztél a tournamentre amit hirdetnek a Combatban? -
Radian #10590 Jah bocsi most már látom hogy hol kell. -
Radian #10589 Hgy lehet letölteni a punk buster felmentem a punkbuster.com ra és a letöltésnél csak ien hosszú szöveges file van amivel nem tudok mit kezdeni -
#10588 nemmondom, h jo a ZA, sosem használtam, de a bazinagy exes telepitőknél szvsz logikus, h lassan indulnak el ... igy én ilyen inditása előtt mindig disablezem a visursscanem :)
berlinboy: ha egy gép rebootol, az ált. xp alatt nem a játék hibája ... csekkold a géped, vmi hw gond, esetleg drv hiba lesz ... -
Sund #10587 A vicces, hogy combat előtt majd' mindenki futkosott fegyver nélkül, és csak akkor vette elő amikor kellett, most meg senki sem futkos. :) -
#10586 Lál,de gyík z a gém.újraindulás a gond,de nem lehet igaz,hogy annyi már megterheli a gépet,ha 60 FPS-sel tud menni 20mp-ig,aztán pályatöltés közben lazán újraindul az a sz**. >( -
#10585 jahh... akkor zonealarm és nod32 ki és úgy install? De játék közben ugye nem kell kikapcsolva lenniük? :D -
#10584 köhh :)
hahó. az a bajom h leszedtem már 2xorra a gémet 2 külön szerverről de 1xüen amikor rámegyek az installra elkezd swappelni az egész és semmit nem csinál, 1ik haverom is leszedte..ugyanez...érdekelne h másnál is csinálta már ezt?
sry vakláram :S Zone Alarm Pro tűzfal powaaa...törlöm a p***ba...miért nemjutott előbb eszembe
:)
Nálam is van antivir, még is elindul pár sec alatt a telepítő :) -
#10583 virusirto ... mivel másfél gigás exe, és exe-re ugranak a virusirtok, igy ez okozza, h lassan indul el a telepito ... nekem mcafee van, azzal is kell neki par perc, mig elindul :) -
#10582 Zonealarm user vagy? :)
Akkor gyorsan szokj le róla mert az okozza :) -
lashy #10581 Hello, hello .... :D
Most hogy free lett a cucc a TKF| klán uj játék felé is nyit ... :D
Bár a többi tagnak van mit még tanulnia ... nem volt hiába való az a sok bétázás ...:D
Na és akkor nekem is lenne egy kérdésem ... Hol vannak az uj fegyverek? Hmm?
Mintha nem igazán találtam volna egyet sem .. (lehet hogy csak azon a szervereken nem volt beállítva?)
Ja és ami az egészben a legjobban tettszik az CA, kissé SD beütésű és ez nagyon bejön ...
Ez a mod kellett ebbe a játékba ... :D -
Szikorarobi #10580 Szia Lashy! :)
-
lashy #10579 Az biztos nem, én is onnan szedtem ... -
#10578 Azt még valóban nem patcheltem, BF2t viszont igen, és azért az sem egy istenáldása :D Biztos h a bannerban linkelt file nem hibás? Mert őrület h mit csinál a géppel :D -
lashy #10577 :D
Sztem nálad lesz a bibi ... Az egyik legkönyebben feltelepülő cucc hál'istennek :D
Nálam legalább is simán felkúszott, minden probléma nélkül szal nem hinném hogy a telepítő lenne a hibás ...
Amugy ha még nem patcheltél fel Obliviont akkor fogalmad sincs mi az a kínszenvedés egy telepítésnél ... :P -
Sund #10576 az smg-t használják a legritkábban úgy vettem észre. Közelre nagyon jó (de arra ott van shotgun ami legdurvább) Közép-távolra még elmegy (de akkor már inkább a G2A2), távolra meg nem túl hatékony.