F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ban list
En naponta megnezem es ugyahogy gyarapszik a dolog...
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Nekem csak 1 giga ramom van, de azok ddr2-esek és azon belül is csak 667 mhz-esek. Az a 2 giga ram az DDR-1re vonatkozik?
Én nem nagyon tapasztalok full grafikán akadást, inkább csak kicsit lassabb a játék.
Most egyenlõre csak a demot nyomom easybe, és már azon elvérzek lol.
Van egy rész amikor kimegyek az épületbõl és van egy ien köztes rész, és jön csomó katona.
Még lassítással is. Amúgy ha beszerzem a gammát, és feltolok patcheket hozzá, akkor jobb lesz tõle valamennyivel a grafikája?
Legalábbis van olyan gamma, aminél a patchek valamit javítanak a grafikán.
Nem mintha nem lennék megelégedve vele <#idiota>#idiota>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Töltsé le cuet. Bemásolod a binnek a nevét (az eredetit) mittomén, vmi fájlcserélõbe vagy torrentre vagy stb. és a találatok között ha van cue szedd le azt csá.
Amúgy nem árt ha a daemonból a 4.00-ás versiont használod.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
t+god (de nekem azon a pályán nem mûködött)
t+kfa (vagy valami ilyesmi)
t+gear (ezt az utóbbit min. 10-szer)
képzelhetitek hogy röhögtek amikor kipróbáltam multiban<#vigyor1>#vigyor1><#buck>#buck><#buck>#buck>
(még mindig át lehet verni a pb t😞)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A romos házban nem tom merre menjek tovább 😊))
Már mindent bejártam 5-ször......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Egy jo bableves sose rossz!!
tudom good modba biztos nem kerülök ,mert azt észrevettem volna ,+repülni se tudok
néha nállam is elöfordul , hogy betöltésnél fekete lesz a kép ,de ahogy kezdödik már jó, inkább a régebbi verziokkal volt
Mitõl is lenne jobb, senkinek nem volt tippje a problémámhoz. Free Download Manager volt az utolsó, amit feltettem, azt most uninstalltam. Persze szkeptikus voltam, mert mitõl is lenne rossz egy letöltésvezérlõtõl? Semmi közük egymáshoz.
Uninstalltam megint a FEAR-t is, most nem tettem fel az 1.06-ot, sõt hagytam 1.0-án, de sajnos semmit nem változott. Egyszerûen annyira szaggat, hogy hihetetlen. Élvezhetetlen. A szerveren levõ többi embernek viszont nem, alacsonyak a pingek.
Komolyan nincs több tippem, érzem én, hogy xp reinstall lesz ebbõl... 😞
Tudjátok minden ami fontos mert meg akarom szerezni a játékot csak mindenki mást mond, valaki ócsárolja valaki dicséri!
Kérlek egy kimeritõ infot kérnék játékmenet élvezet, hangulat...stb. Elõre is kösz<#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1>
ma a magukra valamit is adó oldalak NEM tesztelnek 3dmárkokkal 😊 játékokkal tesztelnek, a lehetõségekhez képest minél többet kiprobálnak, ebbõl vonnak le következtetéseket ... és bizony az nvidia logotol független, h épp emlyik gyártó nyer 😊 ha az ati kártya a jobb, akkor az általában logotol függetlenül jobb, persze mostanában inkább nvidia gyõzelmeket látsz a tesztekben 😊
Forza.
Ööööö... most mondjam azt, hogy tesztek sosem érdekeltek... Az egész csak reklám. Sok kiscsávó verseng egymással az ilyen-olyan pontjaikkal, aztán amelyik éppen nem nyerõ, az lehúzza a szüleit egy újabb kártyáért, amivel nyert plusz tíz pontot.
No comment...
Tehát a teszteket nyugodtan el lehet felejteni.
A kártya még önmagában nem minden - gondolom ezzel nem mondtam újat.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu