F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha. Azert mondom mindig ezt mert kritizalni mindenki tud. De ha kell dolgozni egy kicsit mindenki eltunik.

Egy jo bableves sose rossz!!

most komolyan nem tökmindegy milyen a banner? Úgyis kb. 20 ember jár ide, meg játszanak a FEAR-el. Robiék csináltak egyet, ha valaki váltani szeretne tegyen meg annyit, hogy gyárt egy újat, ennyi.

Tolja valaki a COOP módot?
Hmm akkor tényleg én értelmeztem félre, viszont tartom magam ahhoz hogy így meg nem sok értelmét látom a dolognak ...

sztz
lol 😊)
Vagy suikorával az 1on1 eket😊) 5 percig elkrüljük egymást;-) ott megy a tactic..

Hatha latnal minket egy komolyabb ellenfel ellen war-ban azt mondanad ez egy antiterorista taktikai jatek.<#papakacsint>

De ez a banner tobbet mutat a jatekbol mi?<#idiota>
Nekem errol az jutna eszembe hogy valami motoros bandita nez egy kiscsajt.
Tenyleg keszithetnetek egy normalisabb bannert. Szivesen berakjuk. Csak ne ilyen elcsepelt legyen. Legyszi...

Nemcso
A meglévõ bannerben is van valami, hiszen a játékot most már, ennyi idõ után a multiplayer "tartja életben" a neten... szóval van igazság ebben is.
De azért egy icipici utalás azért lehetne benne az "eredeti" játékra, mondjuk a jobb felsõ sarokban a FEAR szöveget vissza lehetne tenni. Valaki belép ide és ránéz a bannerre, lehet, hogy valami antiterrorista taktikai játékra gondol.
Szóval egy kicsi kis utalást kérnék a játék eredeti , a közönség tudatában eltárolt képére. <#vigyor3>

mooo
sztem rakd vissza
Sokaig ez volt a banner. Ha jobban tetszik visszarakhatom. De engem a viz kiver az ilyenektol. Mindenhol ami FEAR-el kapcsolatos ezek vannak. Ha lehet nem allnek be a sorba. Nekunk van sajatunk. Teljesen mas mint a tobbi. Egyedi....

Igen. Aze a bandae aki vegigverte es veri Europat a multiban. Koszonjuk a gratulaciokat.<#wave><#idiota>

Semmi gond. Ez egy Palya a FEAR multiplayerbol. Egy tipikusan FEAR-es SlowMo-val a hatterben. Tipikusan FEAR-es ruhakkal.
Mivel a single playert kivegeztek mar november vegere az emberek es el is tuntek a single-t jatszok kb januarra, batorkodtunk kitenni egy tipikusan FEAR Multis kepet valamikor februarban mikor is megjelent ez a map. Azota sok kritika erte altalaban a FEAR-el annyira kapcsolatban levok altal akik letoltottek talan vegig sem vittek aztan letoroltek es idejarnak okoskodni. Mi regota jatszunk ezzel a jatekkal (KB 2005!! februarja ota) es ha lehet akkor probaljuk egy kicsit a multi fele is mozgatni az embereket hogy minel tobben jatszanak vele. Ennek az eredmenye ez a banner is. Aki tudja honnan es miert van itt annak altalaban tetszik.
A Single player FEAR-es hozzaszolasokbol meg kb annyit tudok idezni: Miert nem indul? Melyik verziot toltsem le? Megeri letolteni azt a 4 gigat? stb stb.
Meghat mar tobszor kertem az emberkeket es foleg az olyanokat mint te csinaljanak masikat. Ha tetszik berakjuk. Na azota ez a Banner van. Nekem pl nagyon tetszik. Mi keszitettuk. Sajat kezuleg. Es nem kis munka volt. Most ti jottok.

A linken olvasható hír szerint a Combat csak a teljes multiplayer részt tartalmazza minden patch-csel. A fegyverek és mod-ok úgy lesznek, ahogy Huncut mondta, mivel az oldalon az olvasható, hogy mit tartalmaz majd és nem az, hogy milyen új dolgok lesznek benne.

Már hogy érteném félre?
Akkor mi értelme van kiadniuk egy teljesen free multis pakkot és ráadásul azt irni hogy xy uj cumo lesz benne ha a nagyrészük a régiböl maradt meg? (na csak akkor nézném igazán hülyének öket) Nem értem 😄
Azt inkább valószínûbbnek tartom hogy valóban, majd a Extraction Point -ba biztos kevesebb uj cucc lesz de akkor mi értelme van a Combat-nak? 😄
Bár most Szikora "bácsi" legutóbbi hsz-a megingatott abban a hitemben hogy tisztában vagyok hogy mi is van? 😛

Ez a banner a Szikora maffia fennhatósága alá tartozik 😊
gamerboy91
Bocs a kritikáért de ez a banner naon nm FEAR style.
Semmi köze nincs a FEAR-hez.
Lehetne a Rainbow 6 vagy akármelyik kommandós gém bannerja.

grebber
Bocs de tévedsz szerintem!!

Extraction point singleplayer kiegészítõ olyan mint a HL2-nál az EP1 mert onnan folytatjuk a gamet ahol a sima FEAR végetért!

FEAR Combat pedig multis kieg!

Next PC upgrade: 2022

Mar nem Extraction point. Atneveztek Combatra.
Szoval az uj neve FEAR Combat.
Hogy ennek mi jelentosege van nem ertem. Mostanaban divat az ujra nevezgetes.

sztz
Nah az a lényeg ;->

sztz
Mivan? valamit félreértetek😄😄
Ugyanis a 19 mapbol lejönnek azok amik benne vannak .. csak egy pár uj lesz..( azért ne nézzétek már õket hülyének😊) ) ja és a modokbol is lejönnek meg a fegyverekböl is... még a fizetõs kiegben, a extraction pointban is csak 1 vagy két uj stukker lesz.. nem kell semmi egetrengetõt várni😊) de azért jó lesz😉 (én is várom) 😊) Ja meg akkor jönnek azok akik nem vették meg😊 már látom hogy bemegyek piciket gyilkolni😊)( vagy az osztálytársaimat leverni😊)

w77d
nekem most pont fordítva van, az autoplayrõl nem enged játszani a FEAR mappából pedig igen 😄 Mind1 az a lényeg hogy már nyomom a gamet és nagyon király!!!!

siralmas és elkeserítõ állapotán. Tegnap ismét 3 ctf szerver volt. Ebbõl kettõ heavy modded, óriási ugrásokkal. Gratulálok!
Én tuti felrakom megint miatta!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Gamespot’s PC Shooter of the Year is coming to the Xbox 360™ gaming and entertainment system with new levels, new weapons, and more explosive online action - Coming Fall 2006.

Meghat az a kiegeszito sem ugy van szerintem. Azt irtak hogy a kiegeszito ingyen letoltheto lesz es egyutt tudnak majd jatszani az eredeti jatekkal rendelkezokkel multiban. Ahol 19 map 12 fegyver es 10 mode lesz. Szoval szerintem osszesen lesz annyi. Ha valakinek van kedve kiszamolhatna hogy akkor mennyi is az annyi?
Az az X boxos verzio meg kivancsi vagyok milyen lesz merthat ugye rendkivul fontos a celzas. Joystickal celozni? Majd kiprobalom a multiban a PC-s verzion!
<#idiota><#idiota><#idiota>
Mindenesetre biztos lenditeni fog a FEAR multi amugy siralmas alapotan.

nállam is irta már ezt , pedig eredeti ,ha a lemezt inditottam nem az ikonrol ugy már müködött ,de legegyszerübb ha keresel egy no-cd exe.-t ami az 1.04 hez van az jó az 1.06 hoz is
Üdv
10 új multi mod? mármint milyen modok? na meg 12 új fegyver? kiváncsi vagyok milyen fegyverek lesznek azok 😛
Lehet fel kéne raknom megint a ferit ... csak ne szaggatna úgy ... 😞

ideje volt. mielõtt kihalnak a mapok
eaturing 10 modes, 19 maps,----->ez azért elég komoly mennyiség. hogy fogok ennyi zászlóhelyet megjegyezni. 😊
hinnye
ragyurtak a fiuk 😊

grebber
Sierra announced F.E.A.R. Combat, the new multiplayer component from F.E.A.R, featuring 10 modes, 19 maps, which will be available as a free download on Thursday, August 17th, 2006.

Next PC upgrade: 2022

Sephi
En is vettem mar teljesen eredeti jatekot a kinain 😄DDD CRACK konyvtar at volt nevezve ORGINALEXE -re 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

peeter22
Két dologra tudok tippelni, vagy bekéri a lemezt és nem volt a meghajtóban, vagy pedig valakik csúnyán átvágtak.... Más ötletem nincs.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

w77d
Hellosztok! Most vettem egy teljesen eredeti FEAr játékot. Feltelepítettem de nem indítja el, ezt írja ki: Original disc could not be found or authenticated.
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek!

privi ment

Hol? a flat2 fórumra gondolsz?
Ok majd megdumaljuk. De ne itt. 😊 Ismered a forumunkat? Inkabb ott.

Én már megvettem!! 😄 😄

Nem csinálunk FEAR-es flat 2 szervert egy este?
Off
Topike most vett 1db Flatout2 DVD-t 1990 ft-ert. Hat en is rendeletem egyet. 😊
Vegre egy normalis ceg. A vadi uj jatek 2 rugo! Grat nekik. En is sponsoralom oket. 😊 Akarhol neztem annyiba kerul.

meeer? nooormális?
mooo
én már le is töröltem :\
Skacok neha bejohetnetek a HUN TDM re gyilkolni 😊

I love Techno
már alig várom én is <#worship>

lee86
asszem igy már teljesen világos! köszi mindkettõtöknek a segítséget, így már menni fog! 😉

&#161;Hala Madrid!

ibrik
Ehelyett:
- Alcohol-ba (vagy Daemon-ba) betöltöd az MDS-el az ISO-dat (mint eddig)
- a merevlemezedre valahová kimásolod az így bemountolt DVD teljes tartalmát mappákkal, fájlokkal együtt
- aztán ott létrehozol pl. egy "Crack" nevû mappát és belemásolod a crack-et
- az így kiegészített mappaszerkezetet adat módban kiírod DVD-re

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

lee86
nosakkor,
-gamecopyworldröl letöltöttem egy ilyet: F.E.A.R. v1.0 No-DVD/Fixed EXE #2 (FairLight)
-az alcoholclone-os verzioban van egy FEAR.mds és egy FEAR.mdf (fear mappa)
-a fear mappába létrehoztam egy crack mappát, beleraktam a gamecopyworld-rõl letöltött krekket.
-néróval kiválasztottama képfájl kiírása opciót, de nem ismerte föl az mds/mdf fájlokat. 😞

bocsi, de elakadtam.. 😞

&#161;Hala Madrid!

akkor ahhoz le kell tölteni egy 1.0-s cracket és kimásolni egy mappába az össze fájlt ami az AlcoholClonos verzia van és utána létrehozni egy uj mappát Crack néven és ebbe beletenni a crack fájlt!!
utána neroval kiirni egy dvd-re!
ennyi lene
Sephi
Hogy erti azta hogy tiltsam le a kodekeket hogy ne legyen fekete kepernyo ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lee86
köszi! egy 'Alcoholclone'-féle release-t töltöttem le. (remélem erre gondolsz)

&#161;Hala Madrid!

nem kell" bibelödni" vele csak ha ki akarod irni akkor tedd hozzá a cracket!!
amugy meik verziot akarod kiirni?
lee86
sziasztok!
jártam a FAQ-ban, de kezdõ lévén nem nagyon vált világossá a problémám.
azt szeretném csak tudni, h ha kiírom dvd-re a játékot, még akor is bíbelõdnöm kell ezekkel az anti-blaxx, stb programokkal, vagy ugy már müködik az egész simán?
köszi elõre is!

&#161;Hala Madrid!

Sephi
Koszonom!

A single playert teljesen felesleges patchelni. Kizarolag a multi resszel foglalkoztak. AZ 1.06 ban van valami kis javitas de nevetseges. Szoval nem nagyon kell neked a patch.