F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
Tolja valaki a COOP módot?
Nekem errol az jutna eszembe hogy valami motoros bandita nez egy kiscsajt.
Tenyleg keszithetnetek egy normalisabb bannert. Szivesen berakjuk. Csak ne ilyen elcsepelt legyen. Legyszi...
De azért egy icipici utalás azért lehetne benne az "eredeti" játékra, mondjuk a jobb felsõ sarokban a FEAR szöveget vissza lehetne tenni. Valaki belép ide és ránéz a bannerre, lehet, hogy valami antiterrorista taktikai játékra gondol.
Szóval egy kicsi kis utalást kérnék a játék eredeti , a közönség tudatában eltárolt képére. <#vigyor3>#vigyor3>

Mivel a single playert kivegeztek mar november vegere az emberek es el is tuntek a single-t jatszok kb januarra, batorkodtunk kitenni egy tipikusan FEAR Multis kepet valamikor februarban mikor is megjelent ez a map. Azota sok kritika erte altalaban a FEAR-el annyira kapcsolatban levok altal akik letoltottek talan vegig sem vittek aztan letoroltek es idejarnak okoskodni. Mi regota jatszunk ezzel a jatekkal (KB 2005!! februarja ota) es ha lehet akkor probaljuk egy kicsit a multi fele is mozgatni az embereket hogy minel tobben jatszanak vele. Ennek az eredmenye ez a banner is. Aki tudja honnan es miert van itt annak altalaban tetszik.
A Single player FEAR-es hozzaszolasokbol meg kb annyit tudok idezni: Miert nem indul? Melyik verziot toltsem le? Megeri letolteni azt a 4 gigat? stb stb.
Meghat mar tobszor kertem az emberkeket es foleg az olyanokat mint te csinaljanak masikat. Ha tetszik berakjuk. Na azota ez a Banner van. Nekem pl nagyon tetszik. Mi keszitettuk. Sajat kezuleg. Es nem kis munka volt. Most ti jottok.
Akkor mi értelme van kiadniuk egy teljesen free multis pakkot és ráadásul azt irni hogy xy uj cumo lesz benne ha a nagyrészük a régiböl maradt meg? (na csak akkor nézném igazán hülyének öket) Nem értem 😄
Azt inkább valószínûbbnek tartom hogy valóban, majd a Extraction Point -ba biztos kevesebb uj cucc lesz de akkor mi értelme van a Combat-nak? 😄
Bár most Szikora "bácsi" legutóbbi hsz-a megingatott abban a hitemben hogy tisztában vagyok hogy mi is van? 😛
Semmi köze nincs a FEAR-hez.
Lehetne a Rainbow 6 vagy akármelyik kommandós gém bannerja.
Extraction point singleplayer kiegészítõ olyan mint a HL2-nál az EP1 mert onnan folytatjuk a gamet ahol a sima FEAR végetért!
FEAR Combat pedig multis kieg!
Next PC upgrade: 2022
Szoval az uj neve FEAR Combat.
Hogy ennek mi jelentosege van nem ertem. Mostanaban divat az ujra nevezgetes.
Ugyanis a 19 mapbol lejönnek azok amik benne vannak .. csak egy pár uj lesz..( azért ne nézzétek már õket hülyének😊) ) ja és a modokbol is lejönnek meg a fegyverekböl is... még a fizetõs kiegben, a extraction pointban is csak 1 vagy két uj stukker lesz.. nem kell semmi egetrengetõt várni😊) de azért jó lesz😉 (én is várom) 😊) Ja meg akkor jönnek azok akik nem vették meg😊 már látom hogy bemegyek piciket gyilkolni😊)( vagy az osztálytársaimat leverni😊)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Meghat az a kiegeszito sem ugy van szerintem. Azt irtak hogy a kiegeszito ingyen letoltheto lesz es egyutt tudnak majd jatszani az eredeti jatekkal rendelkezokkel multiban. Ahol 19 map 12 fegyver es 10 mode lesz. Szoval szerintem osszesen lesz annyi. Ha valakinek van kedve kiszamolhatna hogy akkor mennyi is az annyi?
Az az X boxos verzio meg kivancsi vagyok milyen lesz merthat ugye rendkivul fontos a celzas. Joystickal celozni? Majd kiprobalom a multiban a PC-s verzion!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mindenesetre biztos lenditeni fog a FEAR multi amugy siralmas alapotan.
10 új multi mod? mármint milyen modok? na meg 12 új fegyver? kiváncsi vagyok milyen fegyverek lesznek azok 😛
Lehet fel kéne raknom megint a ferit ... csak ne szaggatna úgy ... 😞
eaturing 10 modes, 19 maps,----->ez azért elég komoly mennyiség. hogy fogok ennyi zászlóhelyet megjegyezni. 😊
ragyurtak a fiuk 😊
Next PC upgrade: 2022
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek!
Nem csinálunk FEAR-es flat 2 szervert egy este?
Topike most vett 1db Flatout2 DVD-t 1990 ft-ert. Hat en is rendeletem egyet. 😊
Vegre egy normalis ceg. A vadi uj jatek 2 rugo! Grat nekik. En is sponsoralom oket. 😊 Akarhol neztem annyiba kerul.
¡Hala Madrid!
- Alcohol-ba (vagy Daemon-ba) betöltöd az MDS-el az ISO-dat (mint eddig)
- a merevlemezedre valahová kimásolod az így bemountolt DVD teljes tartalmát mappákkal, fájlokkal együtt
- aztán ott létrehozol pl. egy "Crack" nevû mappát és belemásolod a crack-et
- az így kiegészített mappaszerkezetet adat módban kiírod DVD-re
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
-gamecopyworldröl letöltöttem egy ilyet: F.E.A.R. v1.0
-az alcoholclone-os verzioban van egy FEAR.mds és egy FEAR.mdf (fear mappa)
-a fear mappába létrehoztam egy crack mappát, beleraktam a gamecopyworld-rõl letöltött krekket.
-néróval kiválasztottama képfájl kiírása opciót, de nem ismerte föl az mds/mdf fájlokat. 😞
bocsi, de elakadtam.. 😞
¡Hala Madrid!
utána neroval kiirni egy dvd-re!
ennyi lene
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
¡Hala Madrid!
amugy meik verziot akarod kiirni?
jártam a FAQ-ban, de kezdõ lévén nem nagyon vált világossá a problémám.
azt szeretném csak tudni, h ha kiírom dvd-re a játékot, még akor is bíbelõdnöm kell ezekkel az anti-blaxx, stb programokkal, vagy ugy már müködik az egész simán?
köszi elõre is!
¡Hala Madrid!