F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nagyon komoly lesz. Jönnek a tömegével majd a csíterek. Nem baj lerúgom õket is. <#papakacsint>
grebber
Oké akkor majd holnap leszedem!

Next PC upgrade: 2022

Hogy tiszta legyen. Megjelent a Combat. Az eredeti jatekhoz. A neve FEAR 1.07 Patch. A kulonallo ingyenes FEAR multi a Combat, magyar ido szerint holnap de 11 kor jelenik meg. Sajnos a Patch csak az amerikai verziohoz van. Hiaba irja hogy Global nem mukodik az angol verzioval. Atveres.... A kicsi es a nagyobb is szar.
Tehat mindenki inkabb holnap toltse le a Combatot. Remelem tiszta. Holnaptol ingyenes a FEAR multija. Udvozlunk mindenkit!!!

Egy jo bableves sose rossz!!

grebber
Persze hogy ingyenes bebaszott volna ha fizetõs.
Akkor ha eredetim van az ENG verzió kell belõle?

Nem, csak az ingyenes. Együtt fog mindenki játszani.

grebber
Eredeti van nekem.Tehát az 1.07 meg a combat az két különbözõ?

ha van eredeti feared, akkor azt tedd fel, ha nincs akkor várd meg a combat holnapi kiadását.
Az a fear 1.07-es multiplayer része lesz, teljesen ingyen, külön.

grebber
Nem ebbe az 1.07-be van benne akkor?

semmilyen patchet nem kell feltenni, külön lehet telepíteni a combatot.

grebber
Látom ha a full 1.07-et szedem le az 240MB és bennevan az összes ami kell holnap szedem is!Crack jöhetne mertmár igyis karcos a DVD!

grebber
Na ez az 1.07 a Combat akkor!
Ha valakinek van eredeti verzióhoz jó linkje ne fogja vissza magát!

Elõtte felkell tenni az össze patchet amúgy??

Richard,

a multija kivételesen jó! Tényleg!!
jaaa akkor miért írtad hogy kijött a combat?
azt hittem már lehet letölteni
amúgy hamachival próváltátok már a játékot... nekem nincs meg eredetiben, de azért kipróbálnám miylen multiban

Azt csak az eredeti FEAR-re lehetne mint patch-et de mivel 13 ora mulva kijon a Combat teljesen felesleges. Foleg hogy nincs Eng-b verzio.
Amugy sierra.com

és azt az us verziót honnan lehet letölteni?

kíváncsi leszek milyen lesz 😊

Kijott a Combat. Ha valakinek sikerul felrakni az szoljon pls! Nekunk csak a US verzio jon mindenhonnan.

😄én meg már meguntam az SP-t végig se nyomtam mert multi jobban tetszett😄
Jó ez a banner is!! Rohadt Alma, hányszor leestem a székrõl miatta.
Sziasztok.Valaki tudna nekem küldeni egy legalább 70%-os save-t?Nagyon megköszönné[email protected]

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

WhyLeeng
Kaptunk egy ilyen muvet. Csinalhattok szebbet 😊.

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

a gémfososok semmitse tudnak errõl😄
arty
gamestaron irták h standalone lesz? 😉

Forza.

Jezus!! Ez hogy jon ide?
Valamit nagyon beneztel!<#idiota>
Olvasgass vissza mirol van szo....

Milyen patch? A Combat nem patch, ahogy FLEK0 is már írta.

arty
értsd már meg, h a patch a szüz winre nem megy fel csak egy már cd keyyel telepitett fear-re 😊

Forza.

Nem kell hozzá semmilyen fear, külön fog futni (mint a wolf:et).

Hat ez az. Nem osztanak cd kulcsot. Viszont barki letoltheti es hasznalhatja ingyen a FEAR multit. Szoval ha csal a paraszt nem lehet majd tenni vele semmit.

Csuhai G
szoktam = szoktak! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mikortol lehet letölteni a cuccost?
Letöltéshez regisztrálniod kell magad és úgy küldenek majd kódot. Ezzel csak az a bökkenõ, hogy senki nem tudja ellenõrizni az újraregisztációkat.
Hardware alapú ban félig jó csak. Pl.: Ha én kompletten eladom a konfigomat (lassan itt az ideje megint😊), akkor mi van? Megszívta a vevõ?

Csuhai G
Mostanában többen szoktam multizni a F.E.A.R.-el, mint régebben? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Remélem nem lesz különösebb gond az eredeti Fear és a warez EP között.
Eredetire rákell majd gondolom nyomni az aktuális patch-eket azt rá magam az EP-t azt mehet a móka!

mooo
Ezt a kiegészítõt vedd úgy mint egy nagy patchet.A patchekhez meg nem osztanak cdkulcsot,mivel rátelepíted a játékodra,amihez már egyszer megadtad...
hardware alapú banokat tud osztani a PB, de lehet hogy nem fognak foglalkozni vele, hogy ösztönözzék a játékosokat a kiegészítõ megvételére.

Az jutott eszembe, de lehet remeket latok, hogy ha ingyenesen letoltheto lesz akkor nem lesz hozza cd kulcs. Ha nincs CD-key akkor hogy lehet a csalokat megbuntetni?
Eddig letiltottak a Cd kulcsukat a Pb vel. Ezutan mi lesz? Ip? Merthat ugye szinte mindenkinek dinamikus van. Akkor hogy tartjak tavol a csalokat?

http://store.vugames.com/gs/sites/vu/pcgames.asp
29.99 dolcsiért van elõrendelésben extraction point a vugames oldalán
Mimis
Volt reinstall is, és a tápkábelt alapból rányomtam, ráadásul egy "tiszta" ágra (semmi más nincsen rajta). Próbálgattam mindenféle meghajtót, mindegyikkel ugyanazt csinálja. 😞 szerintem vagy Mem, vagy GPU hibás lesz, holnap viszem vissza cserére, még 3 napon belül vagyok. 😄

Azért köszike a segítséget.

sztz
Loooooool .XD

Ráduktad a tápkábelt a kártyára?

Valoszinuleg ujra kell raknod a jatekot.

Beszaras hogy a Gamestarnal meg a cikk irok sem tudnak angolul....
Szoval ha lehet azt a tinimagazint ne reklamozd itt.

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23572
Dj Xyberpunk
antiterrorista 😄 lol

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

ja igen és az egyik képen az rpl-en mintha egy távcsõ lenne? az vasn a gameban is vagy csak átverés?<#vigyor>mert nekem nerm volt elég türelmem végigvinni... untam
nekem kéne ez a FEAR betütipus
******************************** csíterek elmehetnek ám a *************************** hogy az a **************************
Mimis
Sziasztok.

Lenne kis problémám, remélem valaki tud segíteni benne.
A minap elfüstölt a VGA-m (Geforce4 Ti4200). Gondoltam, megnézek egy 6600GT-t.
Be is szereztem egyet, szép s jó (MSI). Igen ám, de a F.E.A.R.-t nem tudom rávenni a mûködésre. Elindulni elindul, a kis bevezetõ videók még jók, aztán a menüben már szétesnek a betûk. Ha a beállításokban elindítom az automatikus beállítást, akkor gyönyörûen leveszi a jelet a monitorról (a led sárgára vált), majd megfagy a gép. 😞 Próbáltam már leszedni a legújabb drivert is, de ez sem használt. A F.E.A.R igaz, hogy v1.0-s (csak 1.05-ös Patchet találtam, ahhoz meg nem volt crack), de a Ti4200-essel, ha rettenet lebutított grafikával is, de ment.

Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?

Köszi:
Mimis