F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehat mindenki inkabb holnap toltse le a Combatot. Remelem tiszta. Holnaptol ingyenes a FEAR multija. Udvozlunk mindenkit!!!
Egy jo bableves sose rossz!!
Akkor ha eredetim van az ENG verzió kell belõle?
Next PC upgrade: 2022
Az a fear 1.07-es multiplayer része lesz, teljesen ingyen, külön.
Ha valakinek van eredeti verzióhoz jó linkje ne fogja vissza magát!
Elõtte felkell tenni az össze patchet amúgy??
a multija kivételesen jó! Tényleg!!
azt hittem már lehet letölteni
amúgy hamachival próváltátok már a játékot... nekem nincs meg eredetiben, de azért kipróbálnám miylen multiban
Amugy sierra.com
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Valamit nagyon beneztel!<#idiota>#idiota>
Olvasgass vissza mirol van szo....
Forza.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Hardware alapú ban félig jó csak. Pl.: Ha én kompletten eladom a konfigomat (lassan itt az ideje megint😊), akkor mi van? Megszívta a vevõ?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Eredetire rákell majd gondolom nyomni az aktuális patch-eket azt rá magam az EP-t azt mehet a móka!
Eddig letiltottak a Cd kulcsukat a Pb vel. Ezutan mi lesz? Ip? Merthat ugye szinte mindenkinek dinamikus van. Akkor hogy tartjak tavol a csalokat?
Azért köszike a segítséget.
Szoval ha lehet azt a tinimagazint ne reklamozd itt.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Lenne kis problémám, remélem valaki tud segíteni benne.
A minap elfüstölt a VGA-m (Geforce4 Ti4200). Gondoltam, megnézek egy 6600GT-t.
Be is szereztem egyet, szép s jó (MSI). Igen ám, de a F.E.A.R.-t nem tudom rávenni a mûködésre. Elindulni elindul, a kis bevezetõ videók még jók, aztán a menüben már szétesnek a betûk. Ha a beállításokban elindítom az automatikus beállítást, akkor gyönyörûen leveszi a jelet a monitorról (a led sárgára vált), majd megfagy a gép. 😞 Próbáltam már leszedni a legújabb drivert is, de ez sem használt. A F.E.A.R igaz, hogy v1.0-s (csak 1.05-ös Patchet találtam, ahhoz meg nem volt crack), de a Ti4200-essel, ha rettenet lebutított grafikával is, de ment.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
Köszi:
Mimis