13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Danee
    :)) még az NFSU 1t is nyomtuk :)))
  • Frenky
    Hi!
    pheaton az egyik clubtársunknak is ez volt a baja, a regeditben kellett valamit engedélyezni, majd rákérdezek.
    Vagy dobj neki egy mailt, hivatkozz rám :-)
    Itt megtalálod: Donner

Bye
  • pheaton
    Tudna segiteni valaki a Combat regben? Már 100x probáltam de semmi eredmény. Van valami lényeges amit nem tudok? Nem értem miért nem küldik. Köszönet!
  • Lifeforce
    Én is egyet értek veled, de egy baj van.
    Észrevettem, hogy sokkal jobban szeretik a +pálya nélküli és teljesen gyári beállításu szervereket. :(
  • Lifeforce
    Volt, de nem "ment", aztán megmoddoltam, úgy sem ment, aztán mégjobban megmoddoltam, úgy sem ment, és leoldottam.
  • Lifeforce
    Rég volt az :)
    Egyébként aszem emlékszem.
  • 6600GT
    10687-talán
  • sztz
    ??? :| Ember. a játék már egy éve megjelent... ez hogy jön ide?:P
  • 6600GT
    hy! király játék! vmi csávó kiszabadul és csilkolni kezd, őt egy alma nevezetű csaj irányitja de naon bonyolurt a storyyyy,de JÓÓÓÓÓ! a Hl2 -nél nem jobbb!!
    ja és te vmilyen alakulat tagja vagy F.E.A.R a neve és megbiznak hogy kutasd fel mi történik OTTTTTT!!!
  • mike0013
    Helo! Szerintetek érdemes lenne ezt a játékor megvenni? Egyáltalán miről szól a játék? mondjatok vlaami infót:P kösz előre is!
  • Danee
    LIfeforce emlékszel még Shadow7-re DC-ből? :) m,eg bf42ből..
  • Frenky
    Hi!
    Lifeforce-nak köszönhetően igen népszerű lett az [FGC]FEAR TDM is :-)
    [FGC] FEAR TDM
    A ServesSpy adatai szerint elég sokan látogatják.
    Itt is lehet játszani, gyertek...
  • mooo
    Csak egyetérteni tudok.
  • Richard90
    megnéztem a game-monitort tehát gondolom az :D (hungs.hu tdm)
    nincs magyar dm szerver?
  • Richard90
    ez melyik szerver is? mert én csak a hungs.hu-t ismerem... talán az??
  • Szikorarobi
    Hali. Voltam ma is a szervereteken es ha lehet elmondanek par dolgot ami szerintem jo lenne. Mivel hogy barki be tud menni jatszani es a tobseg mostanaban kezdte szerintem jobb lenne ha nem lenne bekapcsolva az FF. Meg az is jo lenne ha 2re lenne limitalva esetleg 1 re a medkit. Sokan kempelnek korulotte. Esetleg az ido is eleg lenne 20 perc mert azert 30 percig egy palya kicsit faraszto szerintem. A szuper fegyverek, haaaat azt dontsd el te mert en pl nem hasznalom es nem is zavar ha azzal megy valaki mert altalaban megoli magat vele :) de tudom sok embert zavar foleg ha bekempelnek valahova. Termeszetesen ez az en velemenyem csak . Nem tudom mit szolnak hozza a tobbiek. Amugy nagy kar hogy ugy nez ki egyre kevesebben jatszanak. Sajna....
  • Lifeforce
    Igen volt 4 meg 6 port, de lakapcsoltam, mert nem lett sokkal nagyobb az érdeklődés, mint ami volt.
    Volt egy nagyobb dömping, de megint csökken a játékosok száma, úgy majd a felére esett vissza, és nem voltak kihasználva a portok.
    Most hol a CQ, hol a TDM van tele.
  • Ombika
    Jah persze!! :P

THx amugy
  • Guer
    thx de idáig én is eljutottam (amugy ezek a sima fear serverek nem?)
    de a combat serverkeresőjében több hungsosat is láttam....
  • Szikorarobi
    Tessek:Hun elojelo serverek.....
    Azt nem tudom hogy Combatosok-e.
    Meghat ha bemesz rajuk ki van irva....
  • Guer
    #10659 ?
    természetesen fear combat ip-kre gondoltam...
  • Malakai
    Jah, ez már nem új a PBben, de sajnos épp ezért van is már ellene motsokság. :S
  • Szikorarobi
    Ja es meg ra ket hetre meg volt pofaja bejonni a mi serverunkre es ott jatszani. De nem torodtem vele nem erdekelt. Csak ehhez azert pofa kell.
  • Szikorarobi
    Ja csak szegenyt banolni akartak es nem a PB vagta ki. Minket meg amikor bannoltak kiirta hogy "by Admin" vagy valami hasonlo. Beszeltem is utanna a gyerekkel. O rugott ki minket. Szoval nem azert mert csaltunk hanem azert mert "utal" minket....
  • Sund
  • Richard90
    uk... mivel gondolom megvan eredetiben :)
  • Lifeforce
    Nálam be van kapcsolva a szerveren, hogy a PB shotoljon.
    Ilyenkor azt shotolja amit te látsz a monitorodon.
    Tehát ha átlátsz a falon, vagy állandóan tele vagy cuccal amit fel sem vettél, vagy nem fogy ki a fegyvered, azt biza látszik a képen :)
    Egy ilyent láttam a szerveren,de a szerver autómatice ki is vágta.
  • Ombika
    fear_update_en_100-106_107.exe ----> Us vagy Uk patchot tegyem fel?
  • Szikorarobi
    Epp ettem!!! Mult idoben. Elolvastam mit kivantal. Belegondoltam mi is az es mar nem vagyok ehes.
  • Sund
    Soha nem játszottal még semmivel mutiban, ja. Lehet, hogy majd megedződöm.
  • Malakai
    Akkor még nem nagyon játszottál más multi játékkal online, mi? :)
    Ezen simán tedd túl magad, ők voltak a hülyegyerekek és nem te csaltál, szal ennyi. :)
  • Sund
    Dehogy csaltam. Csak 1 vs 2-t játszottunk CTF-ben, és én voltam egyedül. Raadásul az egyik folyamatosan futott, így nehéz dolgom volt. Jó aknapozícionálással, és type-7 használattal tudtam csak megtörni a lendületüket. Meg nagy volt a pofájuk, mert KLÁN voltak...ehhh...

Aztán kezdte őket rosszul érinteni a sok olyan fragem, amit igazából meg sem értettek. Pl. bedobtam a sarkom a gránát, pedig még nem volt ott senki. Persze, hogy mire felrobbant a cucc, már ott kocogott. stb.

És akkor kijelentették, hogy "a PB kimutatta, hogy csalok" (pontosan ezt a kifejezést használták) és bannolni akartak.

Érted nem ez zavar, hanem, hogy vért izzadva megtanultam úgy ahogy játszani multiban, és akkor jön egy kis suttyó, aki az egész tudásomat semmibe véve, beböfögi, hogy csalok. És akkor még nekem kell bizonygatnom, hogy nem!

Kívántam nekik, ogy az útszéli lotyók 'csájának savankás leve csordogáljon a szájukba és kiléptem.

Amúgy nagyon jó ötlet volt a combat megszületése. Mindig van játék, és egyre jobbak a meccsek, ahogy tanulnak a játékosok! :)
  • Szikorarobi
    Azt hogy mutatta ki? Tenyleg csaltal?
    Kulonben jo nagy szemetseg az amikor a PB vel dobatnak ki. Minket is banoltak igy a FYG servererol miutan elozo nap jol elkentuk a szajukat. :) Bementunk jatszani es 2 percen belul mindanyiunkat kibannoltak a PB-vel. Ugy nezett ki mintha csaltunk volna. Persze a bentlevoknek ezt is mondtak. Hat nem szep dolog....
  • reaper4
    ez mindig is így volt (nem csak a fear-ban) és így is lesz sajna :(
  • Sund
    Ma megint felcseszték az agyamat! Bannolni akartak, me' hogy csalók, me nem tudtak lelőni. A punkbuster "kimutatta" hogy csalok.

Persze, vagdalkozni meg rágalmazni a legkönnyebb.
  • Ombika
    Felraktam alap gamera magyarositas es ha most frissitem 1.07-re a gamet ,akkor fog mukodni a game es a magyarositas?
  • Blenda Stompa
    Rendben van...de a war-t én tudod nem vérkomolyan értettem, hanem igazándiból "funwar" szinten...tehát összengedjük magunkat 6-7-en, lelokkoljuk a retekbe a servert és practice. Nekem se árt, mert ASP-hez egyenlőre kell 1 óra amig bemelegszik a kezem alatt...
  • Guer
    hungs ipket hol tudom megnézni?
  • lashy
    Azt jól teszed .. :P
    Mondom ezt a war dolgot nem eröltetném még most, mégha fun is, mert a többiek még csak most kezdték, Ti is tudjátok milyen szinten van egy full kezdő egy "öreg rókához" képest ... szal igy nem lenne sok értelme ... De kb. egy hónap múlva már visszatérhetünk a dologra :D
  • Blenda Stompa
    lashy! ez jó volt...egy hónap múlva már ki se merek állni ellened
    :DDD