F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Pfff... gyerekek kell egy kis help.

Probaltam utananezni de nem leltem semmit. Megvan a jatek de nem tudom melyik patchet toltsem le. Letoltottem valami 100-104_105 de a fene egye meg aszongya hogy ez a Unites States verzio.... most par kerdes.

Nekem az alcohol verza van. Ahoz milyen patch kell?
Hol lelem letoltesre a jo patchet?

plz help thx

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

áhh basszus Huncut, szégyent hoztam a Cuci névre.... ááá...

maradok a ctf-nél. az való nekem.<#shakehead>
grebber
Hát az tuti 😄

Egyszer hülyeségbõl szarrá butitottam mindent és azta mit láttam kb a pályát alaig lehetett kivenni annyira pixeles volt nagyon lehet butitani a grafot 😄

Next PC upgrade: 2022

sztz
Dx 8.0 shaderrel<#idiota>.. vagy minimum/mediumon megy is..

sziasztok!! remélem tudtok nekem segíteni a FEAR játéknak kéne a VÉGIGJÁTSZÁSa, a magyarosítás megvan, de még így is elakadtam a közepén, remélem adtok egy jó internetes címet ahhonnan leszedhetem!!!! Elõre is kösz !!
A haveromnak ilyen gépe van:
512 mb ram
2,2 ghz proci
G-force fx 5200 128 mb
40 gb harddisc
és a 2 szememmel láttam , hogy akadás nélkül ment neki a játék, ez hogy lehet?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

En meg ha lonek van hogy legugolok!<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

sztz
Olyat is tudok hogy át lehet lõni a falakon😊 de az elég nehéz.. és sztem az már nem teljesen legális 😊

grebber
Nevezhetjük úgy is, hogy él a lehetõségekkel, vagy úgy is, hogy legális csítet használ. 😊

A kártya azért nincs benne a leírásában, mert akkor még csak a tervezõasztalokon volt. Nagyon jó vas, simán el fog menni rajta, de azért legyen mellette legalább 1 Gb RAM-od, a FEAR nagyon igényli.
sztz
Nem ezek nem csítek
én is tudok egyet kettõt, sõt olyanokat is, ahol bele lehet mászni tárgyakba, és csak kifelé lõni.. az más kérdés hogy én nem használom õket..

Én meg olyat láttam, hogy valaki a Streetsen abból a szobából, ahol a proxy van, kimászott az abalakon a párkányra! Nem tom hogyan csinálják. Szerintem is csít.
oké kösz.Most kaptam egy választ és azt mondták hogy elmegy maxon vele.

sztz
Menni fog..

Minimum grafikahoz: Gf4 vagy Radeon 9600.
Ha ennel erosebb akkor biztos menni fog.
Erdetid van?

sziasztok
Nem soká veszek egy X1800GTO kártyát csak a fear kézi könyve nem írja ezt a kártyát.Menni fog a kártyán a játék?

Nah nektek WarRock kell!!!!!

Értem. Kicsit keveslem. Írtam neked lentebb. Jó a fear, de csak miután reinstalltam a wint volt hajlandó újra futni. Így sajnos nem tud bekerülni a FAQ-ba.
Volt egy nagyon érdekes képem, azt szerettem volna megmutatni, de lehet, hogy ilyen veteránoknak ez már nem új. A lényeg, hogy egy német srác belebújt egy acéldobozba, és csak a feje búbja volt ki. Õ onnan tudott lõni kifelé érdekes módon, de mi persze nem tudtuk õt. Nem mutatta meg, hogy csinálja, de valahogy belehelyezkedett. A képet akkor csináltuk, amikor épp igyekezett befelé csítelni magát. Érdekes volt.

A linkelõs módszert értem, de néha lehet olyat is látni, hogy a hsz-ben van a kép közvetlenül...
hat ha 300-400an vannak akkor az mar baba.
Kepet pedig eloszor fel kell tolteni valahova es utanna belinkelni a cimet.

Jo lett csak a vege gagyi 😛

Ti hogy szoktatok szerverhez csatlakozni? A játékon belül, vagy valami szerverkeresõvel? Mert én eddig mindig a játékon belül kerestem megfelelõt, de egyre kevesebb a lehetõség, furcsállanám, ha csak ennyien tolnák. (kb. 300-400 játékos szokott fenn lenni, napszaktól függõen.)

Egyébként hogy lehet ide képet beszúrni? Lecsökkenteném normális méretûre, ha a nagy gond, csak nem tudom, hogy ide hogy tegyem be... Kell valami speckó program?
HDD-rõl fel tudom tölteni, vagy valami külsõ tárhelyrõl kell?
sztz
Nah kész a vid 😉lehet méretben egy kicsit nagy, de nem roszz minõségû.. 640*480 full...lag_fear come back

sztz
Ja amúgy renderelek egy nagy videót... majd holnap feltöltöm, este belinkelem😉

sztz
FAQ?? Tetszik tudni ott fennt a banner alatt.. ok?

senki nem tud segiteni? pedig naon kéne, lécci valaki

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

császtok, segitsetek már, betettem a F.E.A.R. megy a hang minden , csak a kép nem , pedig rendesen hallom hogy beszélnek , és kép nincs , mit csináljak?

más semmi!
pffff nekem megvana coop de sosem használtam. most ujra lett rakva a winfos és még a fear sincs felrakva. akkor valaki segítsen lécc!!! miket töltsek le rá és honnan? peccs megvan 1.06-igakkor kell COOP mód és még?
Ja és mindenképpen a TEAM1-be lépjél!
"Te Sund, hogy a fenebe sikerult neked elinditanod a COOP-Modot?"

Ó hát duplán rákattintok a Coop mód ikonjára, te kis butus. 😄

Elõször is legújabbat kell letölteni (0.4), elvileg ez egy automatikus önkicsomagolós exe. MEgjelenik egy ikon a desktopon, azzal indítod. A játék fõmenüjében NEM kattintasz az updatere, hanem multiplayer és ott a meglév 2 szerver közül csatlakozol valamelyikre. Csinálni még nem csináltam szervert.

A myunreal jó, csak sok a "shitty custom map". De van egy ami kurvajó:

üvegbõl van a pálya talaj, alatte egy szakadék. 😊))
Blenda Stompa
Amugy mi is fearezunk amennyit csak tudunk!
Nemreg talaltuk a myunreal servert ami tele van funpalyakkal...viccesek csak allatinagy ping 120-130<#gonosz2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Te Sund, hogy a fenebe sikerult neked elinditanod a COOP-Modot?
En hiaba probaltam, sehogyse sikerult servert csinalnom hogy becsatlakozzzanak haverjaim es oljunk jol.
De joinolni se tudtam a COOP serverre...
SEGITS!!!<#help><#nyes><#nyes>

neem. Itt minden jön, embertelen mennyiségben. Egy órási hent az egész. A fõ probléma, hogy az alacsony kultúrájú játékosok nem igazán figyelnek arra, hogy ha csapattárs kerül a tûzvonalba, akkor ne lõjenek, vagy ne dobjanak gránátot. 😊
Szóval ne számíts valami nagy csapatjátékra, de az energiát jól levezeti. Igazából úgy a jó, ha ketten-hárman vagytok.
Ja értem. Azt hittem a single pályákat lehet végigvinni co-opba. De azért érdekes.
Akkor itt elõször csak gyenge ellenfél jön, majd egyre többen és egyre keményebbek. Klafa.
Azért nem maradtunk szégyenben az esti CTF party-n, nem Huncut? 😊
pl. jön 3 lépegetõ, 4 teleportálos-láncos, 12 katona stb. Egyszerre.

aha. van egy mod, amit le lehet tölteni. Kb. 20 mega. Ennek segítségével tudsz több játékossal gép ellenfelek ellen harcolni.

Általában ezek elég durva custom pályák, de sajnos nincs limitálva hányszor halhatsz meg, így idõ után baromi unalmas.
Én is. A FEAR-ben van co-op mod? 😮 Vagy mit értesz ez alatt?
sztz
én én..

jó ez a coop mód, de egyszer kidobott a szerverrõl (lefagyott), azóta akárhányszor visszalépek, mindig látom magam a szerveren, nem enged be. 😮 Pedig újraindítotam a gépet.

FEAR-ezik egyáltalán még valaki?
sztz
www.warrock.net 😛 amugy ilyen CS, FEAR BF2 keverék 😊 nekem tetszik 😉

az meg mi a fittyfene az a warrock?
sztz
Nem nagyon 😛 warrock megy 😉

Felraktam ezt a hülya 1.06-ot, de nem láttam érdemleges változást. Ja de mégis:

-nem tudok a deadwood olyan jól falatmászni
-eltünt az anyázós király beszólás 10 zsinórkill után.------> nagy kár érte, imádtam.

Huncut, mi a helyzet? Klánozás?
sziasztok nem tudna valaki segíteni? megköszönném... nem tudom miért de nem indul a F.E.A.R , bejön olyan hibaüzenet hogy a " memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read" akkor ha átálítom a gamenak a kopatabilitását windows 2000-re akkor nem ír ki semmit, rákattintok, de akkor meg nem csinál egyáltalán semmit, mondjuk ez nem csak ennél az egy játéknál van, nem tudom mit kellene csinálni, már újraraktam a windows-t is, meg codec-et is raktam, de csak nem jön össze, sürgõs lenne, jó lenne ha valaki tudna segíteni, köszi...
Sziasztok!
Újra kellett tennem a FEAR.t Robi, így most ismét megy.
Sajnos emiatt már nem fog kiderülni milyen könnyebb megoldás lett volna a hibára(már ha van egyáltalán).
Tegnap voltam fenn és egy számomra elképesztõ dolgot láttam, ki is fényképeztem, csak azt nem tudom, hogy ide hogy kell képet betenni. Segítene valaki?
Blenda Stompa
de rohadt sokat kell meg varni ra...<#miaz>

Megelõztél!! 😛 egy kissé.... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

grebber
FEAR : Combat ingyenes multiplayer csomag! Hamarosan!

Next PC upgrade: 2022

Dj Xyberpunk
ez a klub dolog csak azért lenne jó, hogy tudjuk kb. mennyi aktív gamer van magyarországom. Tudom itt is van fórum, stb, de azért az egy kicsit más, köxi :-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi