F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probaltam utananezni de nem leltem semmit. Megvan a jatek de nem tudom melyik patchet toltsem le. Letoltottem valami 100-104_105 de a fene egye meg aszongya hogy ez a Unites States verzio.... most par kerdes.
Nekem az alcohol verza van. Ahoz milyen patch kell?
Hol lelem letoltesre a jo patchet?
plz help thx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
maradok a ctf-nél. az való nekem.<#shakehead>#shakehead>
Egyszer hülyeségbõl szarrá butitottam mindent és azta mit láttam kb a pályát alaig lehetett kivenni annyira pixeles volt nagyon lehet butitani a grafot 😄
Next PC upgrade: 2022
512 mb ram
2,2 ghz proci
G-force fx 5200 128 mb
40 gb harddisc
és a 2 szememmel láttam , hogy akadás nélkül ment neki a játék, ez hogy lehet?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egy jo bableves sose rossz!!
A kártya azért nincs benne a leírásában, mert akkor még csak a tervezõasztalokon volt. Nagyon jó vas, simán el fog menni rajta, de azért legyen mellette legalább 1 Gb RAM-od, a FEAR nagyon igényli.
én is tudok egyet kettõt, sõt olyanokat is, ahol bele lehet mászni tárgyakba, és csak kifelé lõni.. az más kérdés hogy én nem használom õket..
Ha ennel erosebb akkor biztos menni fog.
Erdetid van?
Nem soká veszek egy X1800GTO kártyát csak a fear kézi könyve nem írja ezt a kártyát.Menni fog a kártyán a játék?
Volt egy nagyon érdekes képem, azt szerettem volna megmutatni, de lehet, hogy ilyen veteránoknak ez már nem új. A lényeg, hogy egy német srác belebújt egy acéldobozba, és csak a feje búbja volt ki. Õ onnan tudott lõni kifelé érdekes módon, de mi persze nem tudtuk õt. Nem mutatta meg, hogy csinálja, de valahogy belehelyezkedett. A képet akkor csináltuk, amikor épp igyekezett befelé csítelni magát. Érdekes volt.
A linkelõs módszert értem, de néha lehet olyat is látni, hogy a hsz-ben van a kép közvetlenül...
Kepet pedig eloszor fel kell tolteni valahova es utanna belinkelni a cimet.
Egyébként hogy lehet ide képet beszúrni? Lecsökkenteném normális méretûre, ha a nagy gond, csak nem tudom, hogy ide hogy tegyem be... Kell valami speckó program?
HDD-rõl fel tudom tölteni, vagy valami külsõ tárhelyrõl kell?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ó hát duplán rákattintok a Coop mód ikonjára, te kis butus. 😄
Elõször is legújabbat kell letölteni (0.4), elvileg ez egy automatikus önkicsomagolós exe. MEgjelenik egy ikon a desktopon, azzal indítod. A játék fõmenüjében NEM kattintasz az updatere, hanem multiplayer és ott a meglév 2 szerver közül csatlakozol valamelyikre. Csinálni még nem csináltam szervert.
A myunreal jó, csak sok a "shitty custom map". De van egy ami kurvajó:
üvegbõl van a pálya talaj, alatte egy szakadék. 😊))
Nemreg talaltuk a myunreal servert ami tele van funpalyakkal...viccesek csak allatinagy ping 120-130<#gonosz2>#gonosz2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
En hiaba probaltam, sehogyse sikerult servert csinalnom hogy becsatlakozzzanak haverjaim es oljunk jol.
De joinolni se tudtam a COOP serverre...
SEGITS!!!<#help>#help><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Szóval ne számíts valami nagy csapatjátékra, de az energiát jól levezeti. Igazából úgy a jó, ha ketten-hárman vagytok.
Akkor itt elõször csak gyenge ellenfél jön, majd egyre többen és egyre keményebbek. Klafa.
Általában ezek elég durva custom pályák, de sajnos nincs limitálva hányszor halhatsz meg, így idõ után baromi unalmas.
FEAR-ezik egyáltalán még valaki?
-nem tudok a deadwood olyan jól falatmászni
-eltünt az anyázós király beszólás 10 zsinórkill után.------> nagy kár érte, imádtam.
Huncut, mi a helyzet? Klánozás?
Újra kellett tennem a FEAR.t Robi, így most ismét megy.
Sajnos emiatt már nem fog kiderülni milyen könnyebb megoldás lett volna a hibára(már ha van egyáltalán).
Tegnap voltam fenn és egy számomra elképesztõ dolgot láttam, ki is fényképeztem, csak azt nem tudom, hogy ide hogy kell képet betenni. Segítene valaki?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi