F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel hála az itt lévö segitõkész embereknek sikerült regelnem , igy néhány napja én is aktivan tudok játszani. Ezért ezer köszi! Nekem nagyon bejön ez a game, tegnap este nyomtunk jó pár meccset és hát állat volt. Persze sokat kell fejlödnöm de megéri mert szórakoztat.Föleg a TDM. Sok játékot próbáltam már én is de ez megfogot most.Remélem majd összefutunk valamelyik szerveren veletek is.

kölcsönkért időből élek....

Fsensei
Egyébként sztem a pro játékosok azért nem játszanak fullon a public szervereken, mert az fársztó meg azért még az a "kevés is elég" <#idiota><#idiota><#idiota>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Miért mit vártál egy JCSR-estõl???<#kerdes>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Furcsa ilyet hallani egy JCSR-es szájából 😊
Te vagy az én barátom...<#integet2>
Egyébként szerintem nem reagáltad túl.
Ez a fajta hozzáállás sajnos trendi az ilyen FPS játéknál.
Magam sem játszottam soha a CB-n, és a klánom sem, és nem is fogok.
Úgy gondolom, hogy az életben bizonyítok, és bizonyítottam, a netre játszani és kikapcsolódni jövök.
Igaz kineveltünk jó sok CB-n játszó játékost.
A hozzáállást arra értem, hogy bejön egy ûber játékos a szerverre, 7 vs 3, elvernek mint a szart, majd jól kineveti a 3 fõs csapatot, hogy de bénák, és õ milyen ûber.
Ha én kerülök ilyen esetbe, vagy csak egyszerûen gyengébb a másik csapat, akkor átállok a gyengébbekhez.
Hogy miért?
Mert nekem nem az okoz örömet, hogy egy nálam sokkal gyengébben játszó embert-csapatot legyalázok, hanem az, ha egy olyan csapat ellen játszhatok akik jobbak nálam, és tanulhatok.
Ilyen a Szikora familia is 😄 (Mármint szívesen játszok ellenük, és sokszor látom, hogy visszafogják magukat azért, hogy más is jól szórakozzon, vagy csak egyszerûen õk is átállnak a gyengébb csapatba.)
Szerintem megoldható, csak olyan pályák, és olyan beállítások kellenek.
Igen, én is úgy vettem észre, hogy egyre töb kispityus van. Mindig elégtételt érzek mindig amikor egy ilyen meggymagköködõ mitugrászt jól lelövök. Perverzióm.
Blenda Stompa
jah, volt!<#mf1><#crazya><#vigyor2>
Szubjektív bár, de azért jön be extrán a fegyver, mert kihívásnak tartom alacsony tárkapacitása és lassúsága miatt (mármint hogy olyan lomha vagyok vele).
Ja, plussz külön grat azért docks-os matchért...csak néztem bambán<#idiota>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Hat a kispityu fura eset mert neha szoktunk vele okorkodni pl Bubu kedvenc fegyvere. De miota ilyen eros lett hat mit mondjak? Szoktunk vele menni de nem fair es ezert inkabb nem. Inkabb csak magunk kozt. Egy 100/0 ban levo ember 2 loves. Barhol. Ez azert eleg durva szerintem foleg hogy szinte sosem fogy ki. Azzal szoktam szorakozni hogy csak masodpercenkent lovok egyet ha azzal megyek. Es meg igy is eleg sokszor leszedem az ellenseget barmilyen fegyverrel jon is. Ezeken aztan jot szoktunk rohogni mert ugye a masik is latja hogy nem losz normalisan es megis meghal. Amugy max kozeptavig hasznalhato jol. Azutan eleg pontatlan. Az ASP tenyleg jo most. Latom Blenda gyakoroltal. Nagyon kened vagod mar! Miert mesz azzal mostanaban? Csak nem volt valami elmenyed az ASP-vel kapcsolatban?<#hehe>

Egy jo bableves sose rossz!!

Blenda Stompa
Igen az! Ezt magad is tapasztalhatod. És az ASP nem unbalanced!<#wow3>

mooo
egyszerre írtunk azt nem láttam
hámá' ezért írtam oda a 10746-ot! Hogy peace legyen!
mooo
Azóta már elismerte,hogy tévedett.Szerintem peace!
Na, akkor ezt az elõzõ hsz.-em vedd semmisnek. <#papakacsint>
Nem érted még mindig.

Nem az a hülye akinek más a véleménye. Az a hülye, aki kinyilatkoztatásokat tesz, noha a jelenlévõk többsége rögtön látja rajta, hogy lövése sincs a dologhoz. És aki utána átmegy sündisznóba.

Alázat, ember, arra lett volna szükséged.
Dj Xyberpunk
SzikoraRobi, lenne egy kérdésem :-) MaC vagyok a FEARushból. Szerinted mennyire unbalanced most az at14? Mert mostanság áttértem rá, és iszonyat módon lehet 1-2 lövésbõl gyilkolni vele, amúgy van nálatok olyan, aki szinte csak azzzal megy?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

A fear nek van par sajatsagos dolga amiert konnyu megszeretni. Legeloszor is azt emelnem ki hogy lehet ugy jatszani mint egy agyatlan hentelos es ugyis mint egy taktikus csapatmunkara epulo jatekot. Ez utobbit Public servereken soha nem fogod latni. Nagyon jo hogy van benne unarmed es abbol is tobb fajta es kedvenceim a proxy es a remote. Miota fearezek azota ezek nagyon hianyoznak a tobbi jatekbol. Az osszes brutalis rohoges mondjuk 80 % at ezek adjak a jatekban. Mikor pl kifogy a loszer es megprobalod lerugni vagy mar nagyon megserultel es szaladsz az eletedert de kozben uldoznek es ledobsz a foldre egy remotote-ot es a kello pillanatban megnyomod a gombot. Stb stb. A fizika is eleg jo amikor pl becsuszol neki az emeleten a korlatnal es atfordul rajta. Jo haverokkal jokat lehet rajta mokazni. Elvileg ez egy jatek. Nekem pl nagyon tetszik. Az meg hogy nincs a wcg-n biztos nem jo neki de ha latnad hanyan jatszanak rajta es mennyien jatszottak mikor meg nem volt ingyenes rajonnel hogy nem hogy a wcg de pl egy magyarorszagi kozepes lanparty sem jonne ki belole. Foleg ahany magyar jatszik rajta. De viszont nemelyik milyen ugyes! Ha felmesz a ClanBase-re meglathatod hogy pl 1v1 ben most 2 magyar is van az elso 3 ban. Grat nekik!!!<#wave><#law><#eljen> De jol szerepelnek a 2v2 es a 4v4 ben is. Szoval mi magyarok is kevesen jatszunk de legalabb bent vagyunk az elit-ben. Es ugy nez ki jo ideig ott is maradunk. Rengeteg most a kezdo kb 90 %-at a jateknak azok adjak. Az erosebb jatekosok szinte kizarolag zart servereken jatszanak. Ritkan bemennek Publickra kirugatni vagy Bannoltatni magukat.<#buck> Szinte kivetel nelkul mindegyiket lecsalozzak es kirugjak. Szoval eleg fura a helyzet mostansag.

Fsensei
Jó lehet hogy túlreagáltam ezt a dolgot de nehogymáröcsimiezmár😄DD

icewolf
"ott az ilyen emberek mint te, akik azt hiszik mindent tudnak, leosztanak mindenkit és teleflémelik a fórumot."

Ezért mégegyszer elnézést.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
Én is csak funnak nyomom q3 mellett. De lehet tolnám komolyabban is.

"Meg nehogy már azért mert a FEAR nincs WCG-n, szar játék lenne vagy rosszabb mint a többi és ez is egy indok legyen ebben a vitában..."
>>Ezt egy szóval nem mondtam.

Fsensei
szerintem a játékosok töbsége nem pro gamingre gyúr.A legtöbben csak a fun miatt játszanak, vagy legalábbis én abszolút szórakozás párti vok.engem nem érdekel hogy melyik versenyen, milyen játék van, ha az szórakoztat.Én most FEAR-ezek és élvezem mert TS-en jókat röhögünk .Lámi vok és kész.A pályák többségén csak egyszer játszottam,biztos van olyan amin még egyszer sem, mindig eltévedek, egy pár gombot kivettem mert a BF-es reflexeim miatt, folyton megnyomom õketz és az nem túl jó😄DD, de én élvezem a játékot és ezért játszom.Csak az idegesít, hogy ha felmegyek egy fórumra, ott az ilyen emberek mint te, akik azt hiszik mindent tudnak, leosztanak mindenkit és teleflémelik a fórumot.

Az meg hogy wcg-re milyen játék kerül ki, az hidd el, hogy nem azon múlik, hogy melyik játék mennyire játszható...Meg nehogy már azért mert a FEAR nincs WCG-n, szar játék lenne vagy rosszabb mint a többi és ez is egy indok legyen ebben a vitában...

icewolf
elismerem. tévedtem.

a legelsõ hozzászólásomat viszont tartom: a fear jelenleg nem alkalmas pro gamingre... Ha jóltudom esélyes volt hogy kikerül wcg-re, de ahogy a q4-et és sok más fps-t ezt sem vitték ki. Biztos nem véletlen.

Én elég régóta nem játszottam fps-t multiban. Ezt kipróbáltam és nagyon jó!Jók a mapok és bejön a stilusa. Ugyhogy megint csak FPS Online!

kölcsönkért időből élek....

Ez olyan mikor te a kekre azt mondod fekete. Bar akkor nem hulyenek hanem szinvaknak mondananak. Inkabb azt mondom hogy az 1 meter rovidebb mint 50 centimeter. Merthogy az 50 ez meg 1. Kb ilyesmirol volt most szo. Azert mert valamit nem tudsz es megis bizonygatod a magadet a tobbiekkel szemben akik esetleg tudjak mirol beszelnek szerinted milyen velemenyt fog szulni rolad? Amugy tevedes ne essek nem tokeletes a FEAR korantsem ugy ahogy mas FPS ekben is talalni azert hibat. De te pont azt szurtad ki magadnak ami tulajdonkeppen nem hiba csak a te gyakorlatlansagod miatt tunik annak. amugy tenyleg rengeteg hiba van benne es sok eleg idegesito is. Csak az biztos nem hiba hogy az Assaultal nem lehet loni mert nagyot rug vissza. Megszokas kerdese. En pl 99%ban eltalalom az ellenseget es abbol kb 70% heccsattt. Van aki ugyesebb nallam. Jaj de meg mennyivel!!! Az ASP vel meg akki ert hozza fordulasbol es kapasbol kilo teged egy lovesbol a palya masik oldalan. Es aki azzal megy sokat azok szinte ezt mind megcsinaljak. Szoval nem egyedi eset. A Shotgun kozelrol azonnali halal. Aki meg meg jol tudja kezelni raadasul kepes a palya tuloldalarol neki allni loni teged es mire raeszmelsz mar ott van az arcodban es juuuuj. (Fuu de utalom azt az ismerost olyankor 😛) Szerintem minden fegyyer azt tudja amit tudnia kell. A nailgun tenyleg picit eros lett most es a kispityu is. De a fegyverek erejet szinte minden Patch-nel valtoztatjak. Van hogy a loszer mennyiseget is. Szoval most ez a fegyver helyzet. Regebben nem igy volt es valoszinu kesobbi patch-ek megint valtozast fognak hozni.

De az hogy csak Nailgunnal es unarmedben lehet menni az baromsag. Az meg hogy a jatekmechanikat csiszoljak mar meg ahhoz hozza sem tudok szolni mert fogalmam sincs a mi a p*csa lehet...

Azt meg ne is gondold szerintem hogy te vagy az az ember aki mar jatszott mas FPS el is de a tobbiek nem. Ez hogy jut egyaltalan az eszedbe? Szerinted masok nem jatszanak masik jatekkal? Te vagy A Kivalasztott?
Szoval szerintem befejezheted itt a kiseloadast. Mindenki tisztaban van azzal melyik jatek milyen. Ha meg nem majd megadjuk neki az E-mail cimed....

icewolf
FPS-ek terén van igen nagy tapim... Nem csak egy játékkal játszottam az elmúlt évek során, akár múltiban akár szingliben...

Mellesleg: ha valakinek már más a véleménye az persze rögtön hülye. Tudom... így megy ez.

Robi egy hangyafasznyival többet játszott a FEAR-el mint te, szóval elfogadhatod a véleményét mérvadónak. Nagyon kevés tapasztalat alapján alkottál igen sarkos véleményt.

hali.nemindul kernel32.dll hibára hivatkozva codec csak xvid meg core avc van fent directx rendben másik játék rendben help

Fsensei
Hát ez biztos.De legalább ebben a játékban a hülyéket könnyebb írtani😄

Danee
egyvalamit jol jegyezz meg: hülyék voltak, vannak, lesznek 😊

Fsensei
Nem értem miért kell arcoskodni azzal amikor elkezdesz egy multi fps-t, és valaki aki már egy picivel többet játszott azzal a játékkal mint te,leoszt mert valami hülyeségrõl beszélsz, hogy te majd lenyomod ebben meg ebben a játékban így és így...Lehet hogy lenyomnád, mert nagyobb a tapsztalatod quake 3 ban,de õ meg FEAR-ben nyomna le. szóval ennek a vitának annyira nincs értelme...

Blenda Stompa
hehe<#nyes><#nyes><#nyes>

Ezt meghagyom masnak. Hihetelen tapasztalataid vannak...... Vegre van egy magyar jatekos aki kokemeny 2 havi multi utan mar tudja hogy Profi. Hiszen Publicon mindenkit legyalaz a penetratoorral es ha azt megunta akkor unarmeddel. lol?

<#csodalk>Az meg wtf?

icewolf
legyen igazad. Én még a tapasztalatomnak hiszek... aszerint meg nem így van...<#idiota>

icewolf
a játékmechanika csiszolását.

Vegre van egy Profi itt aki mindenhez jobban ert mint a tobbiek! Grat!!<#idiota>
Amugy megkerdezem. Miert is jatszottam en a fejem? Ezert?: "Megfigyelnem azt azert amikor bemesz egy olyan helyre ahol esetleg tudnak is a bentlevok jatszani es te kiirtod oket Penetratorral meg Unarmeddel."
Amugy tenyleg kivancsi lennek ra. Neked egyszeruen fogalmad nincs mit beszelsz. Jo jatekosok ugy kiszednek Assaultal is akarhonnan heccsattal az ASP-rol ne is beszeljunk. Az unarmededrol meg egy pillanat alatt leszoknal mert ha kb 20-bol 1x sikerulne oket lerugni vagy leutni igen vidam lennel.

Fsensei
Mit értesz fejlõdés alatt?

icewolf
köszönöm az inteligens hozzászólást.

FPS & FPS között van különbség. Ez tény. A fear kellemes szórakozás, de pont azért mert nincs meg a fegyverek fõ funkcióköre, -már ezredszer- rosszul vannak belõve a tulajdonságaik, nem ad tartalmasabb szórakozást. Nagy kedvencem mind a cs mind a q3, mindkettõre a kifinomultság jellemzõ. Nem véletlenül vannak/voltak ott a WCG-n .

Egy szóval nem mondtam hogy a Fear egy velejéig romlott ZS kategóriás játék lenne... csak azt hogy bõven van még hova fejlõdnie, és kár hogy ezt a fejlõdést eddig (1 év alatt) nem voltak képesek véghezvinni.

mooo
Nem az a lényeg.Bejön hülyeséget beszélni,megkapja rá a megérdemelt választ,erre jól visszaszól egy harmatgyengét.
Blenda Stompa
Valahol jogos a kérdés, mert rengeteg a különbség FPS & FPS között...kinek ez fekszik kinek az. Nem fe(a)r összehasonlitani õket, mert télleg csak annyi a közös bennük hogy fegyvert látsz magad elõtt és az lõ - a többi mind eredeti, csak arra a játékra jellemzõ dolog (vagy fasza lopás.<#vigyor4>)
Na ezt jól megaszontam...<#buck>

berlinboy6329
Akkor veszel fel v 3-4-5 gránátot,és bevágod hozzá.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mooo
ki nem szarja le a kvék hármadat?
Ron Ragm
És ha nem?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

icewolf
egy fenét... az ilyen jellemzõen rohadtlassú. Akár unarmeddel ki lehet szedni, de elég egy jól irányzott gránát is.

icewolf
egy fenét... az ilyen jellemzõen rohadtlassú. Akár unarmeddel ki lehet szedni, de elég egy jól irányzott gránát is.

Ron Ragm
Ez igaz. DM-ben viszonylag kevés játékossal ha valaki begguggol egy olyan sarokba ahonnan eléggé jól lát minden utat azt szinte esélytelen kirobbantani elsõre ... max harmadikra talán.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

icewolf
OFF
Persze-persze... játszad csak a fejed. Én azért megnézném hogy q3-ban hogy táncolsz elõttem.
ON

icewolf
4 hónapja van meg eredetiben. de csak 2 hónapja játszok vele neten, mert graf problémáim voltak vele. Quake 3-hoz vagy cs-hez képest igenis gyatra a fegyverbalansz... Anno ezért nem lett pro játék a FarCry-ból sem. Fear-ezni akkor megyek, ha már kifáradtam q3-ban. felüdülés egy-egy cw után.

penetrator vagy mi
g2a2 (de néha cserélõdi ka sorrend)
kispityo

Blenda Stompa
Télleg skacok: nálatok mi most a top 3 weapon? (amit a legtöbbet használtok)
Nálam ez igy néz ki:

1. ASP
2. Dual Pistol
3. G2A2
(bár ha olyan a server hogy van Plasma Gun, akkor nem birom ki, használnom kell)<#idiota>

Blenda Stompa
Most feareztél elõször? Mert igenis lehet használni a többi fegyvert is...badarság hogy csak a Penetrator a jó...max neked az fekszik.
A balanszról annyit, hogy szerintem a Dual Pistol & az SMG van elkúrva, de cefetül. A Dual Pistol béta óta a kedvencem és láttam hogy milyen változásokon futott át. Nagyon túltápolták. Az SMG meg olyan harmatgyenge lett, hiszen pár verzóval ezelõtt eléggé jól lehetett használni, most meg max a fanatikok + pár lelkes amatõr gyak vele.