F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
Megfigyelnem azt azert amikor bemesz egy olyan helyre ahol esetleg tudnak is a bentlevok jatszani es te kiirtod oket Penetratorral meg Unarmeddel. Muhahahahaha
Sry... De muszaly volt.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Szórás meg rángatás ellenére engem úgy lõttek fejbe állandóan a skilles játékosok, hogy elkeserítõ. Úgyhogy én azt mondom, csak meg kell tanulni használni.
Apropó, hogy ha valaki a bázisa körül grasszál, aknákat rak, de nem áll meg soha, akkor miért camper? Ma megint megkaptam a jelzõt, de szerintem igazságtalanul.
A fegyvertelen harc jó... lenne ha nem egy ütástõl hullana el az ember. Nemegyszer csináltam azt én és sokan mások hogy csak rohangáltak aztán lerugdostak mindenkit... A többi fegyver említésre sem méltó a szórásuk és rántásuk miatt. de persze ezeken még a patchek segíthetnek...
pontosabban: segíteniük kellett volna már rég.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
kölcsönkért időből élek....
Forza.
pheaton az egyik clubtársunknak is ez volt a baja, a regeditben kellett valamit engedélyezni, majd rákérdezek.
Vagy dobj neki egy mailt, hivatkozz rám :-)
Itt megtalálod: Donner
Bye
kölcsönkért időből élek....
Észrevettem, hogy sokkal jobban szeretik a +pálya nélküli és teljesen gyári beállításu szervereket. 😞
Egyébként aszem emlékszem.
ja és te vmilyen alakulat tagja vagy F.E.A.R a neve és megbiznak hogy kutasd fel mi történik OTTTTTT!!! <#violent>#violent>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Lifeforce-nak köszönhetõen igen népszerû lett az
A ServesSpy adatai szerint elég sokan látogatják.
Itt is lehet játszani, gyertek...
nincs magyar dm szerver?
Volt egy nagyobb dömping, de megint csökken a játékosok száma, úgy majd a felére esett vissza, és nem voltak kihasználva a portok.
Most hol a CQ, hol a TDM van tele.
de a combat serverkeresõjében több hungsosat is láttam....
Azt nem tudom hogy Combatosok-e.<#idiota>#idiota>
Meghat ha bemesz rajuk ki van irva....
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ilyenkor azt shotolja amit te látsz a monitorodon.
Tehát ha átlátsz a falon, vagy állandóan tele vagy cuccal amit fel sem vettél, vagy nem fogy ki a fegyvered, azt biza látszik a képen 😊
Egy ilyent láttam a szerveren,de a szerver autómatice ki is vágta.
Ezen simán tedd túl magad, õk voltak a hülyegyerekek és nem te csaltál, szal ennyi. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aztán kezdte õket rosszul érinteni a sok olyan fragem, amit igazából meg sem értettek. Pl. bedobtam a sarkom a gránát, pedig még nem volt ott senki. Persze, hogy mire felrobbant a cucc, már ott kocogott. stb.
És akkor kijelentették, hogy "a PB kimutatta, hogy csalok" (pontosan ezt a kifejezést használták) és bannolni akartak.
Érted nem ez zavar, hanem, hogy vért izzadva megtanultam úgy ahogy játszani multiban, és akkor jön egy kis suttyó, aki az egész tudásomat semmibe véve, beböfögi, hogy csalok. És akkor még nekem kell bizonygatnom, hogy nem!
Kívántam nekik, ogy az útszéli lotyók 'csájának savankás leve csordogáljon a szájukba és kiléptem.
Amúgy nagyon jó ötlet volt a combat megszületése. Mindig van játék, és egyre jobbak a meccsek, ahogy tanulnak a játékosok! 😊
Kulonben jo nagy szemetseg az amikor a PB vel dobatnak ki. Minket is banoltak igy a FYG servererol miutan elozo nap jol elkentuk a szajukat. 😊 Bementunk jatszani es 2 percen belul mindanyiunkat kibannoltak a PB-vel. Ugy nezett ki mintha csaltunk volna. Persze a bentlevoknek ezt is mondtak. Hat nem szep dolog....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Persze, vagdalkozni meg rágalmazni a legkönnyebb.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)