F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
nemrég raktam fel újra windowst, még nem nyúkáltam regeditben
a gamestar azt írta hogy kapcsoljam ki a virtuális meghajtókat,de az sem segített

_Atti_
sztem valami játék miatt kiakasztottál egy védelmet és ugyhagytad..
regeditben nem tiltottál le dolgokat? hozzáférést a szellem/cd/dvdmeghajtóhoz?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

forzajuve5
Üdv Mindenkinek!

A FEAR Combattal kapcsolatban lenne egy kérdésem: Kértem cd kulcsot a hivatalos oldalról,telepítettem a játékot, de a játék indításakor ezt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.

mi lehet a probléma???

Danee
ha egyböl jo akarsz lenni akkor nem árt 1-2 program <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

LoL(HUN)

Ha név van az ember fölött akkor barát, ha nincs akkor ellenség.
Ilyen egyszerû <#idiota>

Helló!
A hangproblémám egyenlõre megoldódott a lenti linken található módszerrel.

http://www.free-codecs.com/guides/How_to_install_default_codecs_in_Windows_XP_2000.htm
Fsensei
Igen a FEAR 😄DD De egyébként ha használnád a FAQot akkor talán rájönnél hogyan kell...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

sziasztok tök ujj vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a fear-al multiban játszani kell hozzá valamien program???

Malakai
Ahogy mondják, nem az egér teszi a játékost... 😉
Mellesleg még nekem is csak egy nagyon minimál logitechem van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ilyen egérpaddal és eggérel könnyû az én 1500HUF-os A4tech egeremel meg egérpadnak mivel az asztalról kopik alakk 1 rajztáblát használok na azzal a kihívás jól jáccani.
Termeszetesen volt az is. Csak olyat csinalt hogy felig elment a telepito csik aztan egyszruen eltunt a program. Valszeg megint eladom a gepem es inkabb veszek egy Conroe-t mert nekem rengeteg problemam volt az NF3-6800gt es az NF4-X850XT parositassal. Eddig a legjobb Pc mostanaban az A64 754-es Via chipes 6800gt AGP vel volt. Jaj de sajnalom hogy eladtam. Sosem volt vele semmi gondom. Azota kuzdelmes az eletem a computerekkel.....Most pl raknam fel a 64 bit es Wint es telepitesnel behal. Pedig eredetim van.<#idiota> Billi bacsi egy jo pilllanataban ingyen osztogatta tesztelni. Masik gepen mar volt de erre fel sem megy. Erre szoktam azt mondani: Computer

Egy jo bableves sose rossz!!

arty
nf4 tulajok! azt nézzétek meg, h melyik realtek vagy mittoménmilyen audio chip van a lapon és realtektõl szedjetek le hozzá legujab drivert! szokott segiteni ...

nekem pl az audigy2 mellett van egy alaplapi Realtek ALC888, a saját realtekes drivervel egész türhetõ!

Forza.

Szia. Nekem is NF4 es lapom van es neha en is szenvedek a hangal. (Most csak alaplapi van nekem is. SB4 el semmi gond nem volt.) Van hogy teljesen eltunik es sehol nincs. Fogalmam nincs mitol lehet de sikerult ugy orvosolnom hogy minden codecet leszedtem a geprol leszedtem a drivereket is.Utanna a 6.70 es drivert ujraraktames lett. A legujabbal pl egyaltalan nincs hangom. Vegigmegy a telepites es hang nincs utanna sem. Szerintem Driver hiba lehet. De az biztos hogyha a jatekban bekacsolod a hardveres gyorsitast akkor elmegy a hang egy ido utan. Nekem pl beszarik. Remelem tudtam segiteni.

Fsensei
Hát én azért használok egérpadot, mert az egy éves BF-ezésnek, már nyoma volt az asztalomon😄 És íme az egérpadom (Steelpad s&s) :

A fogása nagyon jó, és a program is használható amit adtak hozzá.Mindent lehet állítani😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Logitech Mx-510 es utanna 518 utan valtottam en is Razer Copperheadre.
Nem lehet oket egylapon emliteni. A Razer sokkal gyorsabb es pontosabb. Sokkal.....
(Nekem piros van)<#eljen>
Sima asztallapon hasznalom egerpad nelkul. Probaltam mar sok padot hozza de mivel nem vettem eszre kulonbseget nem hasznalok hozza semmit.
Erdekes errol nem kopik le a logo mint a Logitechrol. Es meg pulzalva vilagit is. <#idiota>

Blenda Stompa
Én a G5-re esküszöm. Amióta megvan sokkal normálisabban tudom kezelni a FEARt és nincs idegesito randompörgés...majd megõrültem már tõle<#vigyor2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Malakai
Én is Copperheadet terveznék venni... Milyen padon használod?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fsensei
Nekem ilyen egerem van és nagyon jó😄

Hehe már nem, de ez sem jobb ... egy A4Tech 2800Ft-os kicsike, kemény 800dpi-vel 😄
De már oly szinten le van kopva a talpa hogy az öreg golyos egerem is jobb nála, lehet vissza kellene térnem hozzá?😛
(ja és nem mentem {AX}-ékhez, ha érdekel a story keress majd meg vmikor msn-en) 😊

Fsensei
Hmm megvan csak elõször nem nyitotta meg a mozilla...

Fsensei
Valaki tudna nyomni egy linket a cb DM 1on1 szabályokról?

Integrált a hang. Az alaplap Gigabyte GA-K8NF9 Ultra (nForce4)
Fsensei
Milyen hangkartyad van?Ha integrált akkor milyen alaplapod?

Sziasztok,
Már megvan egy hónapja a fear, de játszani még egy percet sem tudtam. Azt már kinyomoztam, hogy egy bizonyos windows frissítést le kell szedni a futtatáshoz. Ok. De miért nincs hangja a játéknak???
Másik fórumon javasolták, hogy telepítsem a WMFADIST.EXE fájlt a játék könyvtárából. Megtörtént, de még mindig nincs hang. A doom3-nak pl. van hangja a gépemen.
Tud valaki segíteni?

Üdv,
hp
Meg mindig golyos egerrel nyomod?

Gondolom arra gondolt hogy csak én tudtam rendszeresen legyakni ... 😄 (mellesleg hang nélkül!!!) 😛
És még ma sem tudtam venni uj hangkártyát, csak hétföre hoznak 😞
Én még elöbb leléptem mert a vége már tényleg nem volt vmi izgi ... többiek átmentek unarmed- be stb. , ahhoz meg már nem sok kedvem volt ... 😄
De amugy jót játszottunk, thx TÖPIKE

Privi ment.

valaki tud priviben adni cdkulcsot a fear combathoz.3 napja küldtem a levelet és nem érkezett meg egyik szolgáltatomhoz sem.Aki tud adni annak meghálálom esküszöm.Köszi

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Topi ha ezt meglatja a magyar tanarod!
Tudsz te helyesen is irni. Nem tudom miert kell yampineteshujegyerek stilusban irnod. Amugy az utolso mondatot nem ertem. ``CSAK Lashy volt az aki meglepett mert elhaltam elotte mindig untam 1 ido utan az egeszet...(folleg ok)`` Ez mit jelent?

Nah Lashy ez a mai menet kiraly volt!!<#violent><#violent><#violent>
És köszönöm szépen a többi (újonc) magyarnak is akikkel jaccottam , hogy nem rugtatok ki (mint alltalaban szokott lenni) hanem poénra vettétek az egészet!!
Sajnos most laccik, h mi lett ennek a vége h kiadták a combatot ingyenesen(nem felreerteni! nem sajnalom tolletek!!) csak a sok ujj ember kap rendesen...mert nagy a kulombseg az 1 eve a megjelenes ota jaccok(esetleg BETAs masfel eve jacco )playerek között.....
Ez ma laccodott is...ott voltam en mint TOPike és Lashy (mind 2en BETAs ak) es az ujj 2-3 napja jacco magyar gyerekek...szegenyek nem tudtak mar h mit tegyenek....volt csak unarmed is!!dehat miutan folyton rampage volt es CSAK Lashy volt az aki meglepett mert elhaltam elotte mindig <#worship> untam 1 ido utan az egeszet...(folleg ok)

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Danee
8an??? az nem semmi.. Peti gondlom akkor elköszönt.. meg volt még talán Tyler 😊

Fsensei
Sztem ez is elég jó ahoz hogy megszerezd.Ha nem akarsz GS-t venni akkor töltsed le a netrõl ingyen és legálisan...

Malakai
A F.E.A.R. Combat, ami ingyenes az igen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ja akkor ebbe nuku single player?
csak multis?
Akkor nem kõ😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

A kiegészítõ majd az Extraction point lesz .......vagymi! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ez nem kiegészítõ...ez a fullnak a multis része külön és ingyért!!...azért adják a gamestarhoz is,mert ingyen le lehet szedni....Csak õk kiírták neked egy lemezre! 😛

Szerintem csak netes multi!!

Hellosztok.
A kiegészítõhöz az eredeti játék kell,vagy jó a másolt is?
Csak ,mert a gamestarban a kiegészítõ lesz az egyik teljes játék és nem akarom potyára megvenni.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

FEAR Combat-ról v.ki írja meg legyenszíves hogy szingliben bot-okkal is játszható-e vagy csak netes multit tud?
Elõre is köszönöm!
Az ami már nincs.
Illetve nem publikus.
Már csak a régi kemény mag maradt 8 fõvel, felvétel nincs, úgyhogy sajna nem publikus. 😊
Danee
Lifeforce, egy ts IP-vel megdobhatnál 😊 mostanában megint nyomjuk a 42-t meg DC-t!!!

Fsensei
Nah igen én csak január óta vagyok JCSR-es szóval hogy 42-ben mi volt azt nem tudhatom😄

mooo
Nem ellenség,hanem ellenfél <#vigyor1><#ravasz1>
Szerintem semmi akadalya. Csak annyi lenne a keres hogy legyszi ne itt hanem az adataimnal levo honlapunk Forumaban dumaljuk meg. Van ott egy olyan topic: War or Friendly with . Oda legyszi irjatok be hanyan jonnetek es mikor. Igy konnyebb osszeszedni a bandat. Termeszetesen barkit szivesen latunk egy jo kis jatekra. Azok is johetnek akik nincsenek klanban (magyarul egyedul jatszanak) de legyszi legalabb 2-3an fogjatok ossze es ugy gyertek. Annyit kell tudni rolunk hogy a mi serverunkon mint csapat jatszunk mindig. Tehat ellenunk kell jonni. Kizarolag ugy jatszunk mintha waroznank. A server is ugy van beallitva. Tehat ha valaki meg igy nem jatszott erdemes kiprobalni. Altalaban nagy elmeny szokott lenni az ellensegeinknek. Meg azoknak is akik mar waroztak.<#papakacsint>

Dj Xyberpunk
SzRobi!! Pénteken estefelé lesztek a szervereteken? Egy kis practice-re lehet menni?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Valszeg "friss hús" vagy a darálóban, ezért nem igazán érted amit írtam.
Hely azok a szép BF1942-es idõk...<#ravasz1>
ibrik
Ez nem a játék, hanem a kodekpakk hibája.
Általában a legegészségesebb, ha a szükséges kodekeket egyenként telepíted fel, vagy ha frissíteni akarod valamelyiket - fõleg az XviD esetében -, kötelezõ, hogy a régebbi verziót maradéktalanul távolítsd el.
De ha mindenképpen ragaszkodsz a kodekpakkokhoz, akkor inkább használd a K-Lite-ot - na de abból sem minden kell, hanem "Custom" telepítéssel abból is csak azokat kell telepíteni, amikre szükség van...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Drachomir
vazz .. nem mondid h codec pack lesz a gaz?!?!? mert azt tenyleg az utan raktam fel miutan ment a jatek..

megathankx!!!

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

ha tettél fel codec packot akkor töröld le
vagy olvass bele a FAQ-ba

Drachomir
Hi,

tudom h nem ide vag, de majd szet vet az ideg a FEAR alapgamatol.. ha tudok legyszives csiszoljatok meg kicsit elmetek es probaljatok valami okosat irni a kovetkezo kerdesemre:

feltepitem a fear.t jatszok vele eltelik 2 nap es a jatek ujboli inditasara csak egy sotet kepernyo a valasz... plus a task managgerben h a program nem valaszol..

hiaba rakom ujra tok ugyan ezt csinalja.. probaltam mar ra ujabb cracket rakni vagy mini isot izzitani de semmi javulas!

pls irjatok ha van valami tippetek!

koszi

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu