13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Radian #11257 Jó a banner! Sztem tök jó! -
#11256 Akkor végigpróbálod az összes peccsel és az egyik csak jó lesz:DDDD -
#11255 Sajanos én csak most tudtam visszajönni mert nagyszülőknél kajáltam.
Hm...De hogy derítsem ki hogy meik van meg nekem???
(Most töröltem le mert már volt benne egy patch ami nem volt jó és most rakom ujra)
-
sd54321 #11254 sajna mennem kell...
rövidre fogom:
1. derítsd ki, hogy pontosan milyen verziód van (eng, us, esp, stb...)
2. menj ide: ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ és szedd le a megfelelő pecset (az 1.07-s bőven elég)... a fájlnevekben szerepel a nemzetiség jelölése, az engb pl. minden angol nyelvű európai verzióhoz jó, de van (ha jól emlékszem) külön us verzió is, tehát Neked az kell, feltéve, hogy valóban amcsi verziód van (de ez ki fog derülni akkor ha elndítod a pecs telepítőjét: sikítani fog ha nem megfelelő a verzió komaptibilitás)
3. végül nyomi ide: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml és szedd le az 107-s Fear Xp fixed exe-t (ez egy reloaded rel., én is ezt használtam, tuti müxik)
ha ezek után sem megy akkor más baja van...a fenti faq-ban jól össze van szedve, h mire kell ügyelni...
kellemes hétvégét! :)
peace! -
sd54321 #11253 Nincs msn-m.
Kb. 12.30-ig itt megtalálsz:
FlashChat:
http://web1.dynamicweb.hu/sevenchat/flashchat.php
gyorsan regeltem Neked egy nevet:
név:
DeathJr
jelszó:
54321
adataid módosítása vagy törlése:
http://web1.dynamicweb.hu/sevenchat/index.php
-
#11252 Nem teljesen értem mert...nah midn1 felvehetlek msn-re?(persze ha van msn-ed)Privibe... -
sd54321 #11251 más...
a játék vége felé volt egy olyan dejavu érzésem, hogy a kis hősünk pont úgy fog járni mint a HL2Ep1-ben a doki és a kiscsaj a vonattal...
no persze a FEAR XP is csak egy kiegészítő, az alapsztori igazi folytatása majd sok év múlva várható a FEAR 2-ben ;) (ha lesz...)
tudom, hogy a csalás kinyírja a játékélményt, de így, hogy már végigvittem kiváncsi volnék pár dologra, s ahhoz kéne egy kis munició buhera:) szal1 nem tudtok a FEAR XP-hez trainert valahol? -
sd54321 #11250 sztem a US verzióhoz nem jó az engb pecs... nem véletlenül van hozzá külön en (de lehet hogy US) pecs is a sierra szerverén...
a másik: ha reloaded ver-d van akkor javaslom, hogy maradj a 107-s pecs-nél, mert annak exe-jét törték fel...a 108-s pecs már lehet, h módosítja a fearxp.exe-t is...
-
#11249 Hát annál többet nem tudok segíteni mint ami a game copy worldön van mivel nem vok a legnagyobb FEAR játékos egyedül a multival toltam egy hetet kb :DD De a gcw-n ezt írják:
1.Install the game - Full Installation.
2.Mount the POSEDEN-FEARXP.BWT Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06.
3.Use an anti-blacklisting tool, like SecuROM Loader v1.2 / v7.26, to avoid blacklisting of DAEMON Tools.
4.Play the Game!
Szóval installálsz, bemountolod a POSEDEN-FEARXP.BWT nevü fájlt, ha nem jó a fájlformátum a DT-nek(NEM MUTATJA MOUNTOLSNÁL)akkor átállítod minden fájlra, ott alul amikor keresed melyik fájlt mountolja.Utána fogod és elindítod a SecuROM Loader v1.2 és már játszhatsz is:D
-
#11248 nem, próbáld mini-image-el
további infóért: FAQ -
#11247 Felraktam a Patch-et de crack-et kért.
Felraktam egy crack-et nem indul...
Ez hihetetlen...szedjek meg megint egy patch-et???
ez is 200mb-os volt
-
#11246 elvileg -
#11245 Ha addig elindulna...mondom néha megy normáilasan de legtöbbször azt csinálja hogy mikor bejön hogy kik készítették(sierra videó előtt lévő kép) akkor fogja magát és ujraindítja magát a gép:(.
Most szedtem le egy patch-et nem tudom hogy jó e hozzá.
fear_update_engb_100-102_103.zip
Vajon jó hozzá???
-
#11244 elindítod a game-t akkor kiirja, hogy nincs a legfrissebb verzsönöd, fogadd el az ajánlatát és letölti neked, crack-et meg itt találsz: http://gamecopyworld.com -
#11243 Most megint az Amcsi verzió van meg.De hol találok hozzá Amcsi Patch-et meg Amcsi Crack-et???
Ha tudsz adni pontos linket akkor ok de nekem msn is jó de akkor privibe. -
#11242 Azon röhörve és nem gépigényes nagyon! -
CyrSyS #11241 Asus EN7950GT-vel jól fog menni? mert hallom hogy gép igényes! -
#11240 http://www.gamecopyworld.com/
Keress itt valamit hozzá :D -
#11239 De hát én is uninstaláltam és még sem megy nekem:( -
daneelolivaw #11238 megvan a probléma, a kodek volt a hunyó... -
daneelolivaw #11237 helló mindenkinek!
volna 1 kis probéámám...
feltettem a feart, letöltöttem a cracket, és amikor indítanám, elsötétül a képernyő, és hibát ír ki. most a crack a hibás v mi?? én daemon toolsot használok, talán az a hiba?? -
sd54321 #11236 őőőő. talán be kéne kapcsolnod a monitort...:)
na jó, komolyan: előbb indítsd el a Config progit és állíts be vmi kisebb felbontást... ha úgy sem müxik, akkor esetleg nyomd fel 107-s patch-t...arra amúgy is szükséged lehet az Extr.Point miatt is...
nekem viszont a pecs elb*szta a hangot... nincs beszédhang...sem az alap-game-ben, sem pedig a kiegészítőben... -
#11235 HELP!!
Elindítom a gémet és nincs kép, csak hang. 6800LE-m van és a legújabb driver van fenn, mi lehet a gond? -
#11234 lol -
#11233 Talán az amcsi verzióhoz amcsi peccs? -
#11232 Behalok...
A UK-os versio-val sem megy...mi a faxomat csináljak én ezzel??? -
#11231 FERA katonák helyett inkább stalker-ek jöjjenek azokat jobba bírnám...pláne ha hozzámdobnának egy STALKER-t:D -
#11230 Hehe
Nem parázok én direkt jó kis 5.1-el akartam csak full hangerőn játszani:)
Amúgy már megvan miért indul ujra...
Usa Versio van meg és UK-os Crack-et használok hozzá... -
#11229 megnézi az órádat a gépen és gondolja 'nah most újraindulok, nehogy pelusra legyen szükség:)' -
#11228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!inkább a fia, ahogy te is. Az meg hogy újraéled, vagy nem éled újra hanem csak "van" meg nem teljesen derül ki a kiegből, legalábbis nálam. -
#11227 LOL, na látod , ilyen parás dolgokról beszélek :DDDDDDDDD , vigyázz nehogy az ablakodon ereszkedjenek be a FEAR-es katonák :D -
#11226 Első Felderítő Rohamcsapat-ot jelent kb, akik az ilyen parás nemzetbiztonsági ügyeknél vannak ott elsőnek, tod, x-akták meg iyenek :D -
#11225 First Encounter Assault Recon pontosan mit is jelent amúgy? -
#11224 Észleli ez a játék hogy este van vagy mi???
Mikor este akarok játszani nem indul vaminek mindig ujraindul:@
lehet valamivel összeakad:S -
Sund #11223 mert Alma újraéleszti. -
Sund #11222 felmászik a kicsaj a helikopáterre, az erre lepotyog, és akkor innen kezdődik a EP. Paxton Fettel, pedig szerintem az Alma fiúja, ezért addicinális előnyökkel rendelkezik---->mindig visszagyün, ahányszor csak lelövöd. -
#11221 ööö... huhh, tudnál berakni pár képet arról a helyről, mert nem emléxem:) -
#11220 Valaki tudna válaszolni? #11207 -
bebicsabi #11219 Köszi Mike,hogy válaszoltál a kérdésemre de azon túl jutottam már.Most egy olyan részen vagyok ahol két lift van egymás mellett az egyikből folyik a vér de nem lehet kinyitni egyiket se.Innentől nem találom a kivezető utat,Légyszi segíts ha tudsz?köszi,köszi,köszi! -
#11218 itt én is megakadtam:)
valahol a csövek között lesz egy szellőzőrácsa azt lődd szét és töltődik a köv pálya;)