F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gamestar azt írta hogy kapcsoljam ki a virtuális meghajtókat,de az sem segített
regeditben nem tiltottál le dolgokat? hozzáférést a szellem/cd/dvdmeghajtóhoz?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A FEAR Combattal kapcsolatban lenne egy kérdésem: Kértem cd kulcsot a hivatalos oldalról,telepítettem a játékot, de a játék indításakor ezt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
mi lehet a probléma???
Ha név van az ember fölött akkor barát, ha nincs akkor ellenség.
Ilyen egyszerû <#idiota>#idiota>
A hangproblémám egyenlõre megoldódott a lenti linken található módszerrel.
http://www.free-codecs.com/guides/How_to_install_default_codecs_in_Windows_XP_2000.htm
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Mellesleg még nekem is csak egy nagyon minimál logitechem van. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy jo bableves sose rossz!!
nekem pl az audigy2 mellett van egy alaplapi Realtek ALC888, a saját realtekes drivervel egész türhetõ!
Forza.
A fogása nagyon jó, és a program is használható amit adtak hozzá.Mindent lehet állítani😄
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Nem lehet oket egylapon emliteni. A Razer sokkal gyorsabb es pontosabb. Sokkal.....
(Nekem piros van)<#eljen>#eljen>
Sima asztallapon hasznalom egerpad nelkul. Probaltam mar sok padot hozza de mivel nem vettem eszre kulonbseget nem hasznalok hozza semmit.
Erdekes errol nem kopik le a logo mint a Logitechrol. Es meg pulzalva vilagit is. <#idiota>#idiota>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

De már oly szinten le van kopva a talpa hogy az öreg golyos egerem is jobb nála, lehet vissza kellene térnem hozzá?😛
(ja és nem mentem {AX}-ékhez, ha érdekel a story keress majd meg vmikor msn-en) 😊
Már megvan egy hónapja a fear, de játszani még egy percet sem tudtam. Azt már kinyomoztam, hogy egy bizonyos windows frissítést le kell szedni a futtatáshoz. Ok. De miért nincs hangja a játéknak???
Másik fórumon javasolták, hogy telepítsem a WMFADIST.EXE fájlt a játék könyvtárából. Megtörtént, de még mindig nincs hang. A doom3-nak pl. van hangja a gépemen.
Tud valaki segíteni?
Üdv,
hp
És még ma sem tudtam venni uj hangkártyát, csak hétföre hoznak 😞
Én még elöbb leléptem mert a vége már tényleg nem volt vmi izgi ... többiek átmentek unarmed- be stb. , ahhoz meg már nem sok kedvem volt ... 😄
De amugy jót játszottunk, thx TÖPIKE
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Tudsz te helyesen is irni. Nem tudom miert kell yampineteshujegyerek stilusban irnod. Amugy az utolso mondatot nem ertem. ``CSAK Lashy volt az aki meglepett mert elhaltam elotte mindig untam 1 ido utan az egeszet...(folleg ok)`` Ez mit jelent?
És köszönöm szépen a többi (újonc) magyarnak is akikkel jaccottam , hogy nem rugtatok ki (mint alltalaban szokott lenni) hanem poénra vettétek az egészet!!
Sajnos most laccik, h mi lett ennek a vége h kiadták a combatot ingyenesen(nem felreerteni! nem sajnalom tolletek!!) csak a sok ujj ember kap rendesen...mert nagy a kulombseg az 1 eve a megjelenes ota jaccok(esetleg BETAs masfel eve jacco )playerek között.....
Ez ma laccodott is...ott voltam en mint
F.E.A.R. FOR EVER!!!
csak multis?
Akkor nem kõ😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A kiegészítõhöz az eredeti játék kell,vagy jó a másolt is?
Csak ,mert a gamestarban a kiegészítõ lesz az egyik teljes játék és nem akarom potyára megvenni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Elõre is köszönöm!
Illetve nem publikus.
Már csak a régi kemény mag maradt 8 fõvel, felvétel nincs, úgyhogy sajna nem publikus. 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Hely azok a szép BF1942-es idõk...<#ravasz1>#ravasz1>
Általában a legegészségesebb, ha a szükséges kodekeket egyenként telepíted fel, vagy ha frissíteni akarod valamelyiket - fõleg az XviD esetében -, kötelezõ, hogy a régebbi verziót maradéktalanul távolítsd el.
De ha mindenképpen ragaszkodsz a kodekpakkokhoz, akkor inkább használd a K-Lite-ot - na de abból sem minden kell, hanem "Custom" telepítéssel abból is csak azokat kell telepíteni, amikre szükség van...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
megathankx!!!
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
vagy olvass bele a FAQ-ba
tudom h nem ide vag, de majd szet vet az ideg a FEAR alapgamatol.. ha tudok legyszives csiszoljatok meg kicsit elmetek es probaljatok valami okosat irni a kovetkezo kerdesemre:
feltepitem a fear.t jatszok vele eltelik 2 nap es a jatek ujboli inditasara csak egy sotet kepernyo a valasz... plus a task managgerben h a program nem valaszol..
hiaba rakom ujra tok ugyan ezt csinalja.. probaltam mar ra ujabb cracket rakni vagy mini isot izzitani de semmi javulas!
pls irjatok ha van valami tippetek!
koszi
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu