13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Prince of Máté
    Kössz mindenkinek.
  • halofilter
    Hello minedekinek!
    Az lenne a problémám hogy elindítom megy meg minden de utánna lefagy és újra kell indtani a gépet, ez nem csak egy helyen hanem változó hogy mikor de így nem bírom az első pályát végigvinni. Valaki help!!!
  • j6
    Hogy pontot tegyünk a dolog végére tessék:
    Patch-ek, en és engb
  • Davidsned
    Az engb is, átböngésztem az egészet.
  • j6
    Az amcsi 1.08-as tényleg annyi.
  • DeathJr
    Az amit én töltöttem le az 588mb:)
  • Davidsned
    Az 1.08-nak max 300MB-nak kell lennie, szal vmit elnézhettél :)
  • Szikorarobi
    Egy darabig kerestem a linket mert nekem lent van a gepen mar. De meglett. Egy egyszeru file csere. US verziora valtashoz. Kepzeld miota ezt felraktam jo patchet szed le a jatek amikor felajanlja az uj verziot. Hatalmas elorelepes!
  • Sund
    Te Mazsi,

mi lenne ha egy csokorba gyűjtenéd a hasonló FEAR témába illő hozzászólásaidat és úgy örvendeztetnél meg minket?
  • Szikorarobi
    Talaltam egy helyet ahol eleg sokk cucc van a Fear-hez. Remelem sokan hasznat veszitek majd....
  • Prince of Máté
    melyik a jobb VGA :
    ATi x1600 vs. ATi x850XT ?
  • Prince of Máté
    karácsonyra tervezem hogy eladom ezt a fos gépemet és veszek egy újat:
    AMD 3000+, 1 Giga ram , ATi x1600, ezen milyen grafikán fog menni?
    És ha berakom a hangot 5.1 be attól még nem fog akadozni ugye?
  • WhyLeeng
    Ma van Szikorarobinak (a FAQ egyik gyartoja) a szulinapja.
    Boldog szuletesnapot neked Apa!
  • DeathJr
    De lehet hogy a WIndows izél valamit...mert eléggé szarakodig mostanság a windows majd ujrarakom...
  • Fujiryu
    Kösz
  • Fujiryu
    Nekem eddig minden működött amit gcw-ről szedtem le.Nem hiszem hogy olyan dolgot raknának fel ami nem műkszik:D Valszeg rosszat szedtél le onnan, mert ahogy néztem van egy csomó:D
  • Lifeforce
    Belinkelhetnéd nekem a nyelv átállító cuccost :)
    Én meg az Us verziós patchet szedtem le, de nekem meg uk ván és nem megy rá a tetü.
    Végig vinném a singlet mégegyszer...
  • DeathJr
    Felraktam a crack-et is és még mindig ujraindul...szerinem valami progival összeakad.
  • DeathJr
    Már írtam amúgy hogy milyen versió van ha visszaolvastál volna...English (North America) version 1.0
    leszedtem hozzá az 588mb-os patch-et de még nem crack-eltem.
    Mert amit sd írt az az Extraction Point-hoz írja...
  • Szikorarobi
    1.08 Kulon van a bolti jatekhoz es kulon az ingyenes Combat-hoz. Ott viszont meg kell nezni milyen verziod van mert ha kulfoldrol toltotted lehet Amcsi is. A Bolti altalaban Eng_b tehat angol es nem US angol ami eng verzio. Elofordulhat az is ha valaki felrakott egy ugynevezett orszagvalto patchet hogy a magyar gyari verzioja ami elvileg angol angol az amerikai lett. Sokan hasznaltak ezt mert volt hogy napokat kellett varni az angol verzios patchre mert nem keszultek el vele idoben. De hogy minek ez a varia amit Vivendiek muvelnek...
  • Fujiryu
    Hát szerintem a warezosoknak, csak egy linket adjatok: www.gamecopyworld.com

Aztán ha oda felmentek, tuti találnak valamit mert ott minden játékhoz van miniimae vagy crack:D
  • Fujiryu
    Egyébként a multihoz most milyen peccs kell?
  • Szikorarobi
    Ok. Legyszi segits. Mivel nekem ez nincs meg nem ismerem a problemakat. Amugy hihetetlen mit ossze nem tudnak szenvedni emberek. Meghat akinek nem eredetije van valogathat a dolgok kozott az biztos....
  • Fujiryu
    Hát nem olyan nehéz kilőni azokat amiket nem kell leszedni:D A fele server peccs, aztán van francia,olasz, lengyel.És így marad kb 3 fajta.Nos azt se nehéz leszűkíteni mivel neked a 1.08-ra kell felpeccselned.Na abból kb három maradtd az meg egy este alatt lennvan:D
    Nem értem miért olyan nehéz ez...

A másik megoldás a gamecopyworld-ös, az meg olyan hogy peccselnni se kell hozzá...

Azt meg erősen kétlem hogy ne tudnád megnézni milyen verzíód van...(gondolom valamilyen warezos ott meg fel szoott lenni tüntetve milyen verzió...a másik meg az, hogy biztos van valami readme fájl mellékelve a warezos verziódhoz, vagy esetleg amit leszedtél, annak a fájlnak nevében van valami segítség, hogy milyen jelzésű peccs kell...

U.I: Sztem mi már minden lehetséges módot leírtunk arra hogy hogy tudnád ezt megcsinálni, szóval ha most se sikerül keress egy külföldi fórumot aztán ott kérdezősködjél:D
  • DeathJr
    De az a crack nem az Extraction Point-hoz jó???
  • DeathJr
    Nah jó én mentem aludni estére meg úgyhagyom had szedje.
    De ha nem jó a patch szóljatok pls.
  • DeathJr
    szerintetek ez jó lesz nekem??
    fear_update_en_100-107_108.exe 588MB
  • DeathJr
    hát jó de nem is jön le az olyan gyorsan...
    Most raktam fel megint az English (North America) version 1.0 de most nem piszkáltaqm még hozzá:)
  • Sund
    figyi. töltsd le az 1.08-at, aztán paccsolj, ha nem megy töltsd le a másik fajtát.
    ha nem megy, olvass vissza, nem olyan nagy feladat ez.
  • DeathJr
    ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/
    ehe itt millió 100:)
    meik valyon ami nekem kell???
    English (North America) version 1.0
  • DeathJr
    sd barátom ezt írta:szedd le a megfelelő pecset (az 1.07-s bőven elég)... akkor most meiket szedjem???
    Usa???vagy ezt hogy szokták jelölni?
    Mert az európai az a UK
  • Sund
    szedd le azt a peccset, amelyik 1.08-ra tolja fel. Jó nagy lesz, kb. 500 mega.
  • DeathJr
    F.E.A.R. - First Encounter Assault and Reconnaissance
    English (North America) version 1.0

Ehez akkor milyen patch-et szedjek le??
  • Fujiryu
    Te akarsz vele játszani nem én.Ha akarsz vele játszani akkor szedd le...Amúgy meg egy éjszaka lejön az összes peccs...
  • Sund
    Sziasztok!

csináltunk egy kis 2-fős csapatot a CTF-re:

FEAR CTF

SZÓVAL AKI SZERETNE EGY JÓT JÁTSZANI,

az küldjön nekünk egy emailt, összehozunk egy időpontot! jöhet magyarul is, azokra én válaszok legfeljebb. :)

Köszi!

• Sund
    uhh vazze nem lehet a FAQ-t frissíteni valahogy? Megírom ha kell, szívesen.

Tom, hogy nagy a pofám mert nekem megy a játék, de ez borzalom, hogy 200+ hozzászólás csak a peccsekről megy. :(
  • ffxi
    FAQ-ban levő SR7-et letöltöttem, de az sem segít. Hol találom a mini image-et?
  • mike0013
    mini-image or crack
    and FAQ
  • ffxi
    Hali!
    Felraktam a legjújabb pecset és nem indul a gém, kéri a lemezt. De nemtok adni neki :(
  • DeathJr
    Hehe kössz szedjek le gigákat??:D