F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
1 gyors és 1xû (remélem😊 )kérdés.
A game milyen fájlban, és hol (gondolom a doc & settingsbe) tárolja a favorite listát? 😊

ffxi
Combat-ban hogyan tudom aktíválni a taposóaknát?

Fákjúal!

Jó a demo, csak tényleg rövid a most megjelent demókhoz képest::::

Például jó kis szerver.... ;D

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Hungs

ffxi
Hali!
Magyarok melyik szerveren szoktak lenni, mármint combat téren?<#confused><#kerdes>
Nincs ismerõsöm aki nyomja<#szomoru2>

Fákjúal!

Fsensei
+/- 2 év nem oszt nem szoroz 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
szvsz már 8 voltam 😊

Fsensei
Jó de az egy erekje😄 meg voltál akkor kb 6 éves 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
én is végigjátszottam párszor a Jazz Jack Rabbit 2-t annak idején 😊)

Fsensei
Hát te is csak a két végletet látod...

grebber
Ez off ,de te sajnos akkor nem vagy tisztában a betegesség fogalmával.(Amit a japok csinálnák hogy megnéznek egy filmet és kiugrálnak az ablakon na az már inkáb beteges)
Én is kitoltam már pár gamet többször pl HL2,Far Cry stb.Nincs ebben semmi rossz ha pl valaki megvesz egy gamet nemhiszem hogy azért veszi hogy egyszer végigszalad rajta aztán belepje a por!

Next PC upgrade: 2022

mooo
na fejezzük csak abba...
Blenda Stompa
Fúj de rövid ez a kurva demo...vraáaáaá...<#szomoru1>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Fsensei
Hát nemtudom.Sztem pont az a beteges, hogy valaki nem tud mást csinálni a szabadidejében mint egy játékot újra végigjátszani...

mooo
Kinek mi jön be jobban.Nem stilus függö.
[nem beteges,csak sok volt a szabaideje.Idáig <#szomoru1>]
grebber
Azon a gépen nemcsoda!!!

Fsensei
Jó mondjuk ha egy Elder scrolls-ról van szó akkor még lehet, de egy fps azért egy kicsit sztem már beteges.

Fsensei
Nem tudom, de ugyanazt a singleplayer játékot ötször végignyomni már nem egészséges sztem...

mooo
beteges..az...na persze..ne túlozzunk..
Nagyon jó,a demó mindenki,próbálja rezzenéstelenül fut,kitünö optimalizáció, ja és egy gyors link:F.E.A.R. Extraction Point Demo<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Fsensei
Azért az ötödszörre az már beteges...

mooo
Ahogy érzed..
Qwerty4
Én csak egyszer játszok ki egy játékot, akárhogyan is szeretem, de unalmas volt tapasztalaim alapján egy játékot többször végigjátszani.

Qwerty4

mooo
A hangulat az tényleg nagyon jó!Már csak meg kéne találni a cd-t,mert így 'csak' a multi van.Szívesen kijátszanám kb ötödszörre is.
grebber
Na ha optimalizáltak rajta akkor királyság!

Qwerty4
Ez egy Top 10 játék!!!<#eljen>Hogy bírtam azokat a telefonokat a nagy sötétben, hangulatteremtésbõl jeles a készítõknak.<#wow2>

Qwerty4

mike0013
máshonnan nem lehet leszedni FEAR EP demoját? mert ez kibakott lassú

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ez várható volt...az elõzõ sem volt egy éjszakás!😛

Fsensei
Na a te boldogságodhoz se kell sok... 😄

lol hûáz ez gyors volt... nem valami hosszú demo 😄
de nme baj... király volt 😊

elsõ benyomások:
kurva jó grafika, be lehet rúgni az ajtókat, jól optimalizált (árnyékok kiapcsolásánál szinte akadsmentes) huh még írok majd valamit 😄
most megyek vissza játszani
nekem nagyon bejön

húúúú köszike a linket... töltöm ezerrel 😄

sztz
omg ...... szted nem tudom?😊 csak war volt, és eléggé rohantam:>2 mp alatt másol, megy😛

mike0013
elõször NEM!😊 átjavítottad😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hát én is ezt irtam!!!<#nezze>

mike0013
nem, nem! EZ A JÓ😄

Nem jó a linked, nézd csak át pontosabban mi a hiba??:http://ftp//ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/demo/fearxp_spdemo_en.exe,
hogy ne törd a fejed ezt igy kell linkelni, mivel ftp és nem http!!!!:

ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/demo/fearxp_spdemo_en.exe
Igy jó!!

sztz
Itt megnézheted:Fear

Nem érti, de én igen, nem tudsz valami linket 18.00-tól tölthetö,,elvileg!?!?<#fejvakaras>

sztz
Miért és ki akarna javítani a gépigényen?:S

grebber
Majd ha leszedtétek a kieg demóját irjátok meg javítottak-e a gépigényen!!

Ja és mégegy,mindenki figyelje a netet, és ha tud egy demó linket azt dobja fel ide!!<#eljen><#eljen><#worship>

Az idei E3 óta tudhatjuk, hogy készül egy kiegészítõ, a F.E.A.R. címû FPS-hez. A címe Extraction Point lesz és október 26-ra van ígérve a megjelenés. Hogy addig se kelljen nélkülözni a srácok úgy gondolták, hogy egy demóval örvendeztetnek meg minket. Ha minden jól megy, akkor ma, helyi idõ szerint 18:00-kor lesz elérhetõ. Bõvebb információ még nem szivárgott ki, de gondolom mindenki elégedett lesz a demó leszedésével infó nélkül. 😉 Utána úgyis kiderül mit rejt a csomag.

Forrás:Játékok.hu

mike0013
valami jó taktika van azok ellen a nagy páncélos klónok ellen?😊

mike0013
már várom😊))

F.E.A.R. Extraction Point demó holnap.
arty
anno a securom elõl letiltottál egy registry hozzáférést... ez bosszulja most meg magát 😊 vagy visszaállitod az alapértelmezett jogokat a cd meghajtós részen (már nemtom pontosan hol van az a reg kulcs), vagy win reinstall 😊 persze, lehet h egy daemon reinstall visszaállitja ...

Forza.

uninstalláld a daemon tools-t és társait.