13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#11337 Bocs elírtam! Uk verzió, és azt írja ki hogy a patch csak az UK verzióhoz jó! -
j6 #11336 Ha itt vetted, akkor nem US, hanem UK verzió. A patch "engb"-s. -
#11335 Hali! Vmiért nem tudom fölrakni az 1.07-es patch-t! Azt írja ki hogy az csak az us verzióhoz jó. Én itt vettem MO-n a példányom és egyértelműen US verzió! Mit lehet ilyenkor csinálni? -
Sund #11334 én!
és meg is beszéltünk egy funmeccset . Este lenne jó, olyan 21.00 órakkor. Vegyél fel MSN-re: gigi.cuci kukac freemail pont hu
Tegnap volt egy meccsünk valami CSF-el. Nagyon korrektek voltak. az első két pályán nyertek, a harmadik körben fordult a kocka és mi vezettünk eléggé. 2 percel a vége előtt érdekes módon a szerver disconnektált. Úgyhogy az erkölcsi győzelem a miénk :) -
#11333 KI akar ma délután játszani?:) -
Bi0hazard #11332 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szükséges neki nagyon új driver vagy nem???
Mert holnap rakok windows-t és én szívem szerint az eredeti Drivert raknám fel...Mert az egyik legujjab driver nagyon vacak volt...Ati 9XXX-es széria -
Sund #11331 Azé', az ingyenes multi ellenére, sincs kolbászból a kerítés FEAR-éknél. :)
(igen kell) -
#11330 -
Csono #11329 Sziasztok!
Letöltöttem az F.E.A.R. Extraction Point, de kéri az eredeti játékot.
A kérdésem hogy az ingyenesen leölthető Combat multiplayer is jó hozzá alapjátéknak?
Segítsetek lszi... -
Davidsned #11328 Úgy tűnik közösbe hülyék maradunk. ;) Privi ment. -
#11327 Ez amúgy szentem tiszta hülyeség...
Nekem mikor még ment a FEAR ezeket úgyhagytam és mindent mediumra húztam.Egy két cuccot húztam High-ra,de semmi se volt low-on.
Pedig Ati 9600-om van. -
#11326 Te lehet,hogy az maradsz,de valaki talán értette,hogy marhaságot írsz.
Ebbe most nem fogok belemenni,arra ott van a hl2 topic,ha gondolod vázold fel ott is eme játéktesztereket megszégyenítő fantasztikus észrevételedet.
A kedvencem:"max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidő kitolásából"
-
Davidsned #11325 Talán jobban tetted volna, ha mégis mondasz vmit, mivel így hülyék maradtunk. ;)
-
sd54321 #11324 FAQ:
4. " Mit állítsak, hogy optimális legyen a grafika, mert borzasztóan szaggat. "
Amennyiben 9800Pro vagy 6600GT alatti a kártyád, kapcsold be a DX8 effekteket.
Ezt az Options menüben, a Performance/Advanced video card option/Graphics/ Pixel Dubling, és a DX8 shader on, azaz bekapcsolásával teheted meg.
A többi beállításokkal kisérletezgetni kell, mert gépfüggő.
próbáld ki, hátha:) -
#11323 Hy
Olyan problémám lenne h. régebben csak hang nélkül indult a F.E.A.R., de most h. elolvastam a faq-ot orvosolni tudtam a problémát. Szal van hang, így viszont ha indítom a játékot akkora ocsmány, kockás grafikája van a játéknak h. az hihetetlen(Doom2-es szintű). Akármilyen magasra állítom az opciókba a grafot marad ugyanolyan sz@r. Ilyenkor mi a teendő? Tud valaki segíteni? (a legújabb 1.08-as patch van fenn, nem segít) Egyébként a kiegészítő tökéletesen szépen fut, semmi gond nincs vele -
rob210 #11322
Ilyen eredmények születnek:-)
-
rob210 #11321 Na emberek.
Aki akar játszani az jöhet.
A szerver Killer
A kód ph
Remek kis hentelés szokott lenni.
Már akinek megvan a F.E.A.R. combat.
Jó hangulat eszméletlen vérengzés.
:-)
-
#11320 "Ha már HL2-nél tartunk: sztem abszolút nem egy nagy durranás a sztori, max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidő kitolásából, a játék során nagyrészt semmit nem haladunk előre a cselekményben."
Erre nem tudok mit mondani.Kérem kapcsojja ki... -
Davidsned #11319 A problémára megtaláltam a megoldást, ha kell vkinek, szóljon. -
Davidsned #11318 Ha már HL2-nél tartunk: sztem abszolút nem egy nagy durranás a sztori, max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidő kitolásából, a játék során nagyrészt semmit nem haladunk előre a cselekményben. Ennyit pedig a FEAR is bőven ad. Mielőtt félreértesz, nekem a hl2 is tetszett, csak azt nem mondanám h túlzottan jobb lett volna a fearnél.
Ha pedig már multinál tartunk és cod, akkor COD 1, és nem 2! (más kérdés hogy 1-et már alig játszák) Méghogy cod 2-nek alacsony gépigénye. Hát hol élsz te? (tán a leg gépigényesebb fps) -
#11317 Ezt nem teljesen értem:
a gépujraindulás leggyakoribb esete a driver inkompatibilitás: próbáld lecserélni a meghajtókat a legfrissebb fellelhetőre -
sd54321 #11316 mert én nem a multiról írtam...
bibis lesz a kobakod:) -
Sund #11315 ha nem ismered, akko' meg minek nyilvánítasz ilyen sommás véleményt? ehhh.... -
sd54321 #11314 nálam csak egy valami futkosott:a hideg a hátamon, mikor rámvetette magát a mumus a sötétből:)
a multi részt nem ismerem, nem próbáltam, úgyhogy e téren legyen meg a nép akarata:) -
Sund #11313 ha nem rögtön dohogni kezdtél volna, hanme elolvasod amit írtam, rájöttél volna, hogy én a multiplayer részről beszélek. ÉRTED, multiii.
amit mélységnek neveztem az gyakorlatilag a játékstílusok kombinációs lehetősége volt, mivel a FEAR-ben belép az említett futkosás és "közelharc" is.
-
sd54321 #11312 a multit emberek játszák... ezért még egy 1000 éves játék is nagyobb élményt tud nyujtani multiban, mint pl. egy Doom3 vagy Q4 single-ban...
egyébként, sztem multiban a Call Of Dutty 2 verhetetlen...alacsony gépiénye miatt sokkal élvezetesebb...
de ez csak egy vélemény... -
sd54321 #11311 bocsi:)
mit értesz mélység alatt?:)
csak nem a döbbenetes, minden képzelete felülmóló és lebilincselő sztorira gondolsz?:)
vagy a rendkívűl karakteres és nagy benyomást keltő remek szerepekre?
ne röhögtess:)
mély:)
ehhez képest a HL2 és az ep1 valóságos bestseller:) egy költemény amit izlelgeteni lehet! pedig ott is volt bőven beszari rész, még ha nem sia hülye parázás miatt!
mééély! :) -
Sund #11310 a multis része sztem elég séma,klisé,
mondjál már nekem egy olyan FPS-t ahol a közelharc meg a futkosás olyan szerepet kapott mint a FEAR multiban. Mert hidd el, ez olyan változatossá teszi a játékot, hogy egy év múlva is állandóan újat tud mutatni nekem. -
sd54321 #11309 a gamecopyw-n lévő reloaded csomag tartalmazza a FEAR és az ExtrPoint tört exe-it is, a 1.07-s verzióra frissített állapotra...
ezért javasoltam az 1.07-st letölteni és feltelepíteni...
egyébként a jó pecset töltötted le, de kiderül ez abból is, hogy ha elindítod és zokszó nélkül feltelepül...ha nem a megfelelő pecset szedted volna le, akkor a telepítő indításakor ezt kiírta volna Neked!
ha erre a pecsre felrakod a Reloaded FEAR XP 10.7 csomagot akkor 100%, hogy mennie kell mindenféle miniimage és egyébb securom kijátszás nélkül is...
a gépujraindulás leggyakoribb esete a driver inkompatibilitás: próbáld lecserélni a meghajtókat a legfrissebb fellelhetőre ( a win ujrapakolásnak akkor van értelme, ha a win akkor is elszáll ha épp nem fut rajta semmi game)
akinek hanggondja van az a FAQ-ban megleeli a megoldást:
"2." Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom. "
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."
A wma csomag a "gyári" win kodeket tartalmazza, amit a játék is használ. Meglehet, hogy a gépen régebbi verzió van fent, vagy éppen egy teljesen eltérő (pl. egy tweakelt) verzió.
A beszédhang próblémát nálam megoldotta...
Más...
Most, h sikerült belőnöm végre a beszédhangot lenyomtam mégegyszer jóvel keményebb fokozaton. Kiábrándító.... Attól lett nehezebb, hogy több golyót kell pumpálni az ellenbe és néha többen is rohannak egyidejüleg rám...E miatt kár volt nehézségi fokzatokat belerakni. Milyen frankó lett volna pl. BEÜLNI egy lépegetőbe! Vagy vmilyen járműbe. Tök jó lett volna olyan pályákon haladni amelyek elütnek a sz*rrá unt, ládákkal, székekkel tarkított sötét, monoton helyiségektől. Az uj stukik nagyon hatásosak, de könyörgöm, ki fog fél percig lézert ereszteni egy katonára, mialatt az egy sorozattal a földre küld? Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs másodlagos tüzelési mód? Belefért volna...
De végignyomtam. Igaz nema játékélmény kedvéért, hanem mert kíváncsi voltam, hogy hard fokozaton az utsó pályán lesz-e vmi nyalánkság?
Akkor most forulok 180-t és csakazért is leírom azt is ami viszont tetszett:) Várjatok, erőssen gondolkodnom kell:) Megvan:) Az AI. A katonák most már nem csak obégatnak, hanem tényleg taktikáznak. Pl. amikor beözönlik 3-4 egy ajtón, akkor azonnal oszolj és take cover:) S aztán lesiből tüzeégetnek, igaz nem mindig sikeül nekik:) Érdemes tesztelni az AI-t egy kis csalással. T betü, majd a konzolba: guns +Enter. Nyomjatok 7-s gombot a löveg-akna (vagy mi a szösz) kiválasztásához. Lesz 1-2 olyan hely, ahol azok a viláégító szemű, áttetszű güzük rohangálnak mint pók a falon. Dobjatok be párat közéjük. Lett is nagy rohangászás. Csak úgy villogtak a falak a gépágyuktól. Aztán nagy csönd. Na gondoltam kipurcantak. Lámpás bekapcsol és elindulok át a sötéten. Egyszer csak azt veszem észre, hogy megjelenik egy piros fájdalom-fény a monitoron és az életereőm vagy 20%-t leesett, Aztán csend. A géppityuk meg sem mozdultak. Elbújt a rohadék, de úgy, hogy kivűl maradt a géppityuk látterén. Nem láátam sehol, de a következő pillanatban megint kaptam egyett. Az anyád! Földobtam a falra egy géppityut a fejem fölé, amitől támadt is nagy motszkálás.Pár másodperc és hallottam ahogy puffana földön a kinyuffantott güzü.
A katonák is érdekesen reagálnak a géppityukra...Azt kiabálják, hogy vigyázz, gránát! Hol van gránát?:)
Na. Összegezve. Pénzt nem adnék érte, de azért elmegy. (Mert igenis, h volt olyan game amit utólag megvettem, mert annyira bejött. Igaz egy évben max egy ilyen van:) )
sorry, ha hosszú voltam, akit nem érdekel tekerje át:)
-
#11308 a multis része sztem elég séma,klisé,semmi olyan amitöl azt mondanád..."bazz,ezt qrvajo volt jáccani,emléxel,stb"
a single ok...teccik,annak ellenére ,hogy nem vagyok igazán fps fan.
(mindig egy régi game..a Devastation jut eszembe..a tárgyak fizikája,és a lepukkant környezet miatt..és ez jo....aztán lehet,hogy csak én akarok sokat??..lehet) -
Sund #11307 azért ennél mélyebb ez a game, hidd el. a futás meg a melee miatt. -
rob210 #11306 No meg egy kis tölténykészlettel:-D
-
rob210 #11305 Sziasztok
Aki akar az jöhet játszani.
A szerver: Killer
A kód: ph
Várok mindenkit sok szeretettel.
-
#11304 nah..nekem ennyi is volt....
aranyos(??),szépen meg lehet halni,másokat ölni,..de semmi uj...az meg hogy freee....johogy....hiszen ez 19...mint az 1 hiján 20....
akinek nem ingfe..ne vegye..sötöbö -
#11303 Ha nem lenne ilyen szutykos szar fizetős page a gamespot, akkor még meg is néztem volna a deck16-ot FEAR üzemmódban -
#11302 én ha kilépek a gamébol(multi/single)legközelebb nincs hangom...restart és van...azéé ez nem ok... -
Davidsned #11301 XP topikba is beírtam, ha vki tud segíteni pls.
A már korábban bauer által tapasztalt probléma módosult változata :) : (a legfrissebb vga, hangkártya driver és directx van fenn) Nem indul újra a gép de a lövéshangok vagy egyáltalán nem, vagy csak összevissza szólnak játék alatt. Természetesen Hardware Mixing be van kapcsolva, mivel SB Audigy 4-el és 5.1-es szettel szeretnék játszani. Ha kikapcsolom, akkor úgy tűnik jó, de akkor elvesztem az 5.1-et ami egy FEAR-nél azér mondanom sem kell, h sokat számít:). Valami megoldás? -
Szikorarobi #11300 mi ide jarunk: HUN [SZ] TDM Public 195.228.155.155:27888 -
#11299 hali...van kifejezetten olyan hely ahol itteni sg-sek tömörülnek? -
Davidsned #11298 Értem, köszi.