F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bar ilyen ctf mester ellen menni kozkazatos dolog.

Hát izé, kösz meg minden, de mivel szarrá fogjátok cakkozni seggem, így inkább udvariassági formulaként értékelem. 😉 Amúgy oké.

Akkor még kéne két ember a csapatunkba, hogy meglegyen a négy fõ. Topiclakók?
Megdumcsizzuk. Megprobalom ravenni a skacokat egy CTF re es akkor atallitjuk addig a mi serverunket ra. Ott legalabb normalisan lehet jatszani. Ha szerzel meg 2 embert magatoknak akkor elvileg szerintem mehet egy 4v4 ctf. Nagyon reg ctf eztunk mar biztos jo moka lesz. Bar ilyen ctf mester ellen menni kozkazatos dolog. : ) De majd kibirjuk valahogy.<#papakacsint>

Egy jo bableves sose rossz!!

ez engem oylan szinten fel tud idegesíteni, hogy alig bírok elaludni. Ez a sötétség. és a legjobb hogy én biztos vagyok benne, hogy ezek mind 12 éves pöcsök. (tisztelete a normáluis fiatal játékosoknak 😉

TISZTELT TOPIC!

van nekem egy spanom, alapítottunk egy klánt. nevünk az nincs, mert nem kell 😊, de szivesen játszanánk egy CTF meccset szombat estefelé.

Tehát h van valaki/kik akik csatlakoznának egy játék erejéig, azok kérem jelentkezzenek. Mivel 2-en vagyunk a mi oldalunkra is jöhet akinek van kedve. én egy olyan max 8-as, 10-es szerverre gondoltam.
Hi!
FEAR 1.03-as patchet honnan tudom leszedni?
Szinte mindenütt az 1.06,és 1.07-es van fennt!

Blenda Stompa
<#idiota><#idiota><#eplus2><#eplus2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Maxtreme
<#vigyor>

Ez volt az meg a haverjai. Ismerem oket regrol. 10-bol 8 server az ovek. A tobbiek azert nincsenek meg rajta mer uzsonnaznak meg a napkoziben. De mindjart jonnek ne felj!!<#idiota>

Maxtreme
Pff😊
Én meg az este folyamán fentvoltam 1 német DM serveren. (ez is valami kláné volt)
Ázze ezek sík hülyék..
Ha már kicsit jobban játszik valaki mint a többiek, mindjárt cheaterezik meg kickelik. (ráadásul a serveren aktív volt a pb)
12-en voltunk fent, én vezettem 311 score-al (a mögöttem levõnek 198 volt)
1xcsak beszólt valaki hogy xy cheatel, a többiek meg (a felbujtó klántársai) kiszavaztak..
Nem is megyek oda vissza többet 😊
Ráadásul a fél társaság csak rakétavetõvel futkosott egész idõ alatt.
nc 😊

mike0013
TÉK😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
mindjárt

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bakvarnyu
miért, szar a multija ?

mike0013
xD

Hát ezek a klánok között vannak furcsák. A kedvencem az volt, hogy 1 óra leforgása alatt megismerkedtünk, felvettek a klánba, kirúgtak a klánból, és bannoltak. 😊))
Mert csak így tudták attól megmenteni, hogy a multi része elsorvadjon. 😊
mike0013
miért ne xD?

bakvarnyu
Miért lett ez ingyenes?

Blenda Stompa

Ha már elég jól tolod akkor megpróbálhatsz komolyabb klánokba (GOW, MIA stb.) bekerülni - miután bizonyítottál nekik -, bár erre kevés az esély.
Vagy alapits egy klánt és toborozz emberkéket, vagy kismillió public klánszerver van a FEAR-ben, ahova ha belépsz a töltés alatt látni lehet hogy "we're looking for new members". Valszeg ott lesz info is az elérhetõségükrõl.

háát nagyon sok helyen megfortultam Infinity-s csak nagyon rövid ideig voltam de sok helyet megártam már
Fsensei
Szerintem azt említsed meg hogy milyen klánba játszottál ne azt hogy milyen játékkal😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Hali Szeretnék klánba menni 17 éves vagyok ugyhogy valami velem ídõs társaságba érdekel a játék elötte én COD illetve BF 2 stb játékokat toltam. Ha valaki tud ajánlani helyet akkor írjon Privibe vagy csak jelezze. köszi elörre is
eredeti? ahhh LOL..dehogy.
"neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell"
Ez alatt a Combatot érted?
amugy én is találtam Eu-s patchet(az 1.07-es 300mb)

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

asszem október vége fele

sziaztok mikor jelenik meg a kiegészítés?
Ha a Combatot is felraktad már csak játszanod kell, nem kell sem patch, sem az alap játék.

sztz
De van, pl HUN SZ 😊) de az zárt.. amugy azokon a szervereken ahol komolyabban nyomják mindenhol le van tiltva a super... pl MIA, ta1nted,SZ,stb...

felraktam a gémet a lekért CD kulcsal és utána a combat-ot is de utána melyik patch kell és hogy honnan tom leszedni?
Lord Oswal
Hali én tök új vagyok a FEAR világában és állati jó kis cucc kedvenc fagyverem benne a C2A2(nem tom hogy kell irni 😊. és az eggyetlen bajom vele hogy idegesít az a sok penetratoros meg rakétás noob (akinek nem inge ne vegye magára nem akarok senkit se megbántani de ha idegesítõ akkor idekesítõ) És az lenne a kérdésem hogy nincs egy szerver ahol ez levan tiltva vagy csak a rakéta?

Végülis ha nem eredeti, akkor is elég az EU-s patch. Csak igényelni kell a Combathoz egy kulcsot, majd kicserélni a key.ini-ben

Lehet 1 kérésem aki jatszik már vele az tud nekem segíteni MSN-en hogy mit meg hogy pontosan mit mikor kell felrakni és hogy mit (a combatot már letöltöttem) plz valaki aki felvenne MSN-en az írjon elõre is köszi és érdekelne klán dolog is
Mar van EU Patch is. Kepzeljetek mar nem csak az Amcsik frissithetik a jatekot! Hat nem csodalatos?<#idiota>

Sarapetike
(HA EREDETI) ezt nem is tudtam akkor bocs
😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Elég a 300MB-os patch is, ha eredeti FEAR-ed van. + Kell még egy kb 70MB-os fájl, amivel felül kell iratni a játékét (EU-s verzióból lesz amcsi). Link valahol pár oldallal ezelõtt volt hozzá(Szikorarobi linkelte).

Sarapetike
neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, lehet h hülye kérdés, de ha felrakom a rendes Fear-t, elég e hozzá az 1.07 patch, vagy kellenek az elözõek is. Csak azért gondoltam erre, mert a 7-es patch 300mb, és pl az 5-ös meg 400, tehát h a régebbi patchek esetleg tartalmazhatnak olyan szükséges dolgokat, ami nincs benne a 7-esben.Szal? köszi

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

ebben DOK-ban a legidõsebb arc is 17 éves. 😮

Amúgy meg miért ilyen erõs mostanában penetrator?!!
Sarapetike
valami gyönyörüen fut 😊 és nagyon jó is lesz a kieg kafa!!! sokat fogok vele játszani 😊 😊

Innen is letölthetõ, de kulcsot a hivatalos honlapról kell kérni.

Hali 1 kérdés tkéletesen fut a Multi? ezzel a hócipõvel meg mindennel mert akkor énm egyekl <#nyes>meg hogy honnan lehet letölteni még ezt a combat cuccot mert a hivatalos lapon kurva lassú 13 nap lenne
mike0013
xDDD

tök yo, hogy itt is securom-os a demó...<#violent>

hungs mindig tiszta lagg volt vagy csak mostanaban lett az? egyekent meg tagfelvetel a DoK klánban
Blenda Stompa
Sokkal durvább lesz annál...meg kell ölnöd a fõgonoszt, amibõl kiesik egy durva relic, és abból lehet király bázist építeni!<#idiota><#nyes>

s a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll?

úristen, szerintem ezt a játékot tedd le gyorsan, mielõtt nagyon leromlik az álapotod...<#merges2>
grebber
Na ennek örülök hogy gyorsabb a kieg!
Bár azt énsem értem miért nem optimalizálták a sima FEAR-t rendesen!

Next PC upgrade: 2022

magus
még csak interval 4-nél vagyok, csak lenne kérdésem. A végefelé mikor kiedrül mindenféle a sztoriból akkor kapok én is ilyen képességeket amivel gondolok egyet és a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll?

arty
demo tényleg nagyon rövid volt, ez azt sejteti h a kieg sem lesz hosszú 😞

Viszont sokkal gyorsabb, mint a fear! Miért nem adták ki az ilyen módon optimalizált fear engine-t egy patch formájában az alapjátékra??? 😞

Forza.

Nem biztos, hogy ugyanazt a felbontást használjátok.

7900gt-vel?????
nekem fullon 25 fps
nagyon durva jeleneteknél (sok törmelék, robbanás stb..) lemegy 9-5 fps-re
3ghz intel, 6600gt 1gb ram

reaper4
nálam sajna fullon az áttetszõ szörnyes résznél lement 15fps re néha(amit nem értek , mert amúgy szinte stabil 30. najó néha 20😊 ), de nembaj jónak ígérkezik a cucc 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit