F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát izé, kösz meg minden, de mivel szarrá fogjátok cakkozni seggem, így inkább udvariassági formulaként értékelem. 😉 Amúgy oké.
Akkor még kéne két ember a csapatunkba, hogy meglegyen a négy fõ. Topiclakók?
Egy jo bableves sose rossz!!
TISZTELT TOPIC!
van nekem egy spanom, alapítottunk egy klánt. nevünk az nincs, mert nem kell 😊, de szivesen játszanánk egy CTF meccset szombat estefelé.
Tehát h van valaki/kik akik csatlakoznának egy játék erejéig, azok kérem jelentkezzenek. Mivel 2-en vagyunk a mi oldalunkra is jöhet akinek van kedve. én egy olyan max 8-as, 10-es szerverre gondoltam.
FEAR 1.03-as patchet honnan tudom leszedni?
Szinte mindenütt az 1.06,és 1.07-es van fennt!
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Én meg az este folyamán fentvoltam 1 német DM serveren. (ez is valami kláné volt)
Ázze ezek sík hülyék..
Ha már kicsit jobban játszik valaki mint a többiek, mindjárt cheaterezik meg kickelik. (ráadásul a serveren aktív volt a pb)
12-en voltunk fent, én vezettem 311 score-al (a mögöttem levõnek 198 volt)
1xcsak beszólt valaki hogy xy cheatel, a többiek meg (a felbujtó klántársai) kiszavaztak..
Nem is megyek oda vissza többet 😊
Ráadásul a fél társaság csak rakétavetõvel futkosott egész idõ alatt.
nc 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ha már elég jól tolod akkor megpróbálhatsz komolyabb klánokba (GOW, MIA stb.) bekerülni - miután bizonyítottál nekik -, bár erre kevés az esély.
Vagy alapits egy klánt és toborozz emberkéket, vagy kismillió public klánszerver van a FEAR-ben, ahova ha belépsz a töltés alatt látni lehet hogy "we're looking for new members". Valszeg ott lesz info is az elérhetõségükrõl.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
"neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell"
Ez alatt a Combatot érted?
amugy én is találtam Eu-s patchet(az 1.07-es 300mb)
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Az lenne a kérdésem, lehet h hülye kérdés, de ha felrakom a rendes Fear-t, elég e hozzá az 1.07 patch, vagy kellenek az elözõek is. Csak azért gondoltam erre, mert a 7-es patch 300mb, és pl az 5-ös meg 400, tehát h a régebbi patchek esetleg tartalmazhatnak olyan szükséges dolgokat, ami nincs benne a 7-esben.Szal? köszi
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Amúgy meg miért ilyen erõs mostanában penetrator?!!
úristen, szerintem ezt a játékot tedd le gyorsan, mielõtt nagyon leromlik az álapotod...<#merges2>#merges2>
Bár azt énsem értem miért nem optimalizálták a sima FEAR-t rendesen!
Next PC upgrade: 2022
Viszont sokkal gyorsabb, mint a fear! Miért nem adták ki az ilyen módon optimalizált fear engine-t egy patch formájában az alapjátékra??? 😞
Forza.
nekem fullon 25 fps
nagyon durva jeleneteknél (sok törmelék, robbanás stb..) lemegy 9-5 fps-re
3ghz intel, 6600gt 1gb ram
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit