13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Sund #11376 esetleg be van állítva (bocs ha lámának nézlek :) ) hogy pl. csak a CTF szervereket listázza, míg a havernál ALL-ra van állítva? -
albertattila #11375 ha az 1.08 a legujjabb akkor nekem az van fennt.... próbálgattam utánna olvasni h miért lehet ez de nem találtam sajnos semmit..... -
Sund #11374 esetleg túl régi a paccsod és be van állítva, hogy csak a paccs kompatibilis szervereket listázza. -
albertattila #11373 a tűzfal ilyenek ki vannak kapcsolva a filter meg hát azé annyira nem vagyok hülye..... csak az a baj h tök jó a game csak nem tom nyomni ilyen hülyeség miatt és ez nagyon idegesít...... -
#11372 nézd meg először is hogy filterek esetleg be vannak e állitva a játékban a serverbrowseolás alatt.
ha nem ez akkor valszeg firewall, zonealarm, ilyesmi lesz (vagy vmi hardwares tűzfal esetleg)
ha egyik sem akkor passz... -
albertattila #11371 elég kihalt a fórum de nagyon örülnék ha segitene valaki létszives segitsetek..... -
albertattila #11370 sziasztok problémám lenne de nem találtam a FAQban.... csak rettenetesen kevés szervert talál meg és azokra is csak elvétve tudok felcsatlakozni haveromnak több 100at talál meg nekem meg csak 135 körült...... nem tudjátok miért van???? létszives segitsetek előre is köszike -
human8 #11369 köty
-
human8 #11368 jah...:D:D:D:D:D
Meg se szólaltam......
lol:D:D -
human8 #11367 azt hogy nézzem....?
a FAQ-ot ?
Bocs de nem vágom
-
j6 #11366 Letöltött pályák: FAQ 16. pont -
human8 #11365 szevasztok.....
Combat-hoz kapcsolodó kérdésem lenne....
A Filefronton, találtam pályákat...és le is töltöttem őket....bemásoloma combat könyvtárba....és a játékban nem ismeri őket....:(
DM-es pályákat szedtem le, de sajna nem tom hostolni őket....
MIt tegyek ???
Vagy mit kell csinálni a letöltött pályákkal?
Jah, és még egy van ez a FEAR Coop mod...ez hányas patchre vonatkozik...meg hogy van az ?
Kérlek írjatok...kösz előre is -
Elmör #11364 Aha, köszi!
Akkor keresem majd! -
#11363 Nem új rész, csak egy 2 CD-s kiegészítő, érdemes hogy keresgélj(bár nekem nem jött be).
A pontos neve ez:F.E.A.R. - Extraction Point
Én ma vittem végig! -
Elmör #11362 Hi evribádííí!
Remélem nem csak multis kérdéseket lehet feltenni, szóval elolvastam a FAQ-ot teljesen, de nem találtam a kérdésemre választ. Én multiban nem tudok nyomulni, mert a netes családi gép az nagyon-nagyon gyengus, szóval csak Single player jöhet számításba, az tetszett is. Viszont most a neten mintha azt vettem volna észre, hogy van újabb FEAR rész, ez tényleg így van? Nem volt sok időm, ezért gondoltam, hogy itt megkérdem, hogy akkor érdemes-e keresgélnem, hogy játszhassak egy újabb résszel.
Asszem tavaly játszottam utoljára! -
#11361 Bocs a duplázásáért még egy kérdésem lenne ti merre szoktatok jáccani van valmi kedvenc szerveretek! -
#11360 Hi all vannak magyar szerverek? -
#11360 Hi all vannak magyar szerverek? -
#11359 ok thx! -
#11358 Minden patch-nek van UK-s és US-s verziója.
A kettőt úgy tudod megkülönböztetni, hogy a UK-s nevében "engb" van, az US nevében pedig csak "en". -
#11357 nekem a gamestaros verzió van meg és arra nem megy rá az uk patch.
-
j6 #11356 Nem számít, akkor is megküldi a kódot. (Leglábbis nekem megküldte.) -
Sund #11355 Ha valakinek lenne kedve CTF-hez:
CTF CTF CTF -
#11354 Valaki segítsen pls.
-
rob210 #11353 Megy a szerver jöhettek játszani.
F.E.A.R. combat
Szerver: Killer
Kód: ph
-
#11352 DE a második oldalon csak a pipálgatni kell és utána arra nyomok hogy submit és jön megint az 1. oldal.
-
#11351 Lehet, hogy valamit nem jól töltöttél ki. -
#11350 Hi all én elkeztem regisztrálni a fear combathoz és a második lépés után megint az elsőt adja be. -
#11349 yeah -
#11348 HÁÁÁÁÁÁ!!
Így már működik.
Köszi szépen! -
Hoz_Hun #11347 A másik forumból Davidsned írta:
Először is futtasd a játék könyvtárában a wmfadist.exe-t, majd: vezérlőpult-->hangok és audioeszközök-->hardver-->audiokodekek-->tulajdonságok-->tulajdonságok-->windows media audio-->tulajdonságok-->audiokodek használata, és prioritás 1-es!-->ezután végig leokézod, amíg ki nem érsz.
Ez nálam bevált. Kristálytisztán szól 5.1-ben. -
#11346 Leszedtem a codecket. Persze hogy az ACE Megacodecpackot.
Elindítom, elindul.Az intrók alatt van hang, aztán a menuben már nincs, és ha új játékot kezdek magának a játéknak sincs hangja. -
Hoz_Hun #11345 Egy láma kérdés: most akarom magyarítani (alapvetően nem szoktam, de most úgy döntörttem még is). A magyarítás az 1.03-hoz van, a F.E.A.R. nálam jelenleg a v1.07 áll.
Ha felteszem bekavar, vagy mehet nyugodtan? -
Sund #11344 1. " Indítom a játékot, de fekete képernyőt kapok. "
Uninstalláld vagy inaktíváld a codeckpacket, és tökéletesen működni fog. Általában ACE Megacodecpack szokott gondokat okozni.
(FAQ) -
#11343 Hali!
Olyan gondom van, hogy elindítom a játékot és csak egy sötét képernyő jön elő.
Régebben tudtam vele játszani, és azóta semmit sem változtattam a gépen.
Mi lehet a baj? -
#11342 ehhh eddig tartott...megint vacak:S -
#11341 :D nah végre^^ -
Sund #11340 -
#11339 Nah ujrahúztam a Windows-t és csodák csodájára megy:)
Akkor csak akadt valamivel. -
lashy #11338 Nem hinném hogy szükséges, de ajánlott ... :D
Rakd csak föl a legújabbat (6.10 azt hiszem)nekem semmi problémám nincs vele. 9600-os karival ...