F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. ha "lopják" a zászlót, akkor látom ,hogy a csapattársak merre kóborolonak és én oda állok ahol nincs a közelben ikon. Mondjuk egy idõ után már észre sem veszem!
Ha csapatban jatszol pont ezek azok a dolgok ami miatt ertelemesen lehet nyomulni. Pl ha van TeamKill eleg jol jon hogy ha granatot dobsz es tudod merre vannak a tarsaid. Esetleg ha Warozol de nem beszeltek kozben pl TS-en rengeteget segit. Arrol meg ne is beszeljunk CTF nel mekkora segitseg. Pl rohamozhatod-e az ellenseg zaszlojat. Ugye egyedul nem erdemes de ha latod hogy mar 2-3 csapattarsad is megy akkor neked is erdemes. Stb stb...
Hidd el megszokas kerdese. Egy ido utan olyan mint a matrixban azok a lefele futo "betuk". <#idiota>#idiota>Rengeteg infot kapsz belole.
Egy jo bableves sose rossz!!
Sok multis játékkal játszottam már de nagyon meglepõdtem ezen a játékon.
Fõleg a meglepetést az okozta hogy iszonyat jól adja be a találatot.A netes hitbox félelmetesen megvan csinálva 40-60-90pingel ez fantasztikus.Lehet van akinél nem adja be, de az csak is a netét okolhatja.
A dm része a játéknak ami igazán bejön.A többi nem igazán gyerebe, mert sok kis ikon a fejtetõn meg nyilak számomra idegesítõ.
Talán a rugásoknál éreztem hogy ezt nem adja be, de lehet hogy csak nagyon szeretném😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Aki átbasz, az basszon bét is!
hungs.hu asszem, meg van egy két darab
esetleg crack?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Elküldenéd a pontos szerver nevet és a passwordot, hogy be tudjak lépni 8-kor?
Várjál mán!
Lashy, Csuzli, Sound es a klantarsad. Engem kihagytál belõle!! Akkor mi 5-en leszünk! <#wow1>#wow1>
Keresunk holnap estere CTF zart partira egy jo jatekost! Aki szeretne jonni jelezze itt pls. Barki johet.
-egyelõre akkor 3 an vagyunk. A 3. ik sráccal még nem beszéltem, de elõzetesen fixáltam vele a szombatot.
majd ha nagyon elonytelen lesz akkor valaki atall ugye? 😊)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Lashy szombaton lesz valamikor este. Na arra en is kivancsi leszek amikor Zoli osszeszedi magat. <#vigyor3>#vigyor3> Mit akar nem 100/10 ben hanem 100/5 ben szeretne lenni?<#buck>#buck><#idiota>#idiota> Mindenesetre jol hangzik! 😊
Amugy gratula Huncut nak mert az ESL FEAR 1on1 Cup dontojeben van mar!!! Az utolso csatait vivja. 150 bol mar az elso 4 ben bent van!!! ESL donthoz link.
Ma jatszik MIA Darksonic ellen (80% hogy nyer) a tobbiek kozul akik maradnak egyedul Hellhunter az aki megverheti Zolit. Szoval a masodik hely ugy nez ki meglesz neki!! Drokkolunk neki hogy minden sikeruljon. Go go go Huncut!!!
Ja nem, azt arra értettem hogy ne aznap legyen mert akkor cod2 warunk volt, de ez a hétvégi ez f.e.a.r. lesz, nem? méghozzá ctf, nem? és ellenetek, nem? vagy vmit félreolvastam? és én szivesen beállnék Sund-ékhoz, (föleg úgy hogy ellenetek 😛) mert csak ketten vannak, na én vhogy igy vettem le a dolgot ...
Vagy tévednék ...
jajj meg ez az "összeszedem magam" duma, lol
jo ha össz-vissz 4-5-ször meg foglak ölni, de azt nagyon fogom élvezni 😛
van valamilyen allin peccs mostanában?
az 1.03 és a szerver dolog után kimaradtam. 😊
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Én szivesen megyek Szikoráék ellen ... 😛
Csak ne ma legyen mert mára már van egy cod2 warunk ...
Ja és még annyi hogy az elsõ 5-6 percbe ne számoljatok velem mert szaggatok mint állat, de utána már nagyjábol ok a helyzet ...
Ennyi, csoki 😄