F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Sziasztok! Csak azt kérdezném a multihoz, hol kell regelni a kódhoz, amire rákérdez a telepítéskor! Köszi a linket! Csákó!

Mennyire igazad van Robi!

pl. ha "lopják" a zászlót, akkor látom ,hogy a csapattársak merre kóborolonak és én oda állok ahol nincs a közelben ikon. Mondjuk egy idõ után már észre sem veszem!
"A többi nem igazán gyerebe, mert sok kis ikon a fejtetõn meg nyilak számomra idegesítõ."
Ha csapatban jatszol pont ezek azok a dolgok ami miatt ertelemesen lehet nyomulni. Pl ha van TeamKill eleg jol jon hogy ha granatot dobsz es tudod merre vannak a tarsaid. Esetleg ha Warozol de nem beszeltek kozben pl TS-en rengeteget segit. Arrol meg ne is beszeljunk CTF nel mekkora segitseg. Pl rohamozhatod-e az ellenseg zaszlojat. Ugye egyedul nem erdemes de ha latod hogy mar 2-3 csapattarsad is megy akkor neked is erdemes. Stb stb...
Hidd el megszokas kerdese. Egy ido utan olyan mint a matrixban azok a lefele futo "betuk". <#idiota>Rengeteg infot kapsz belole.

Egy jo bableves sose rossz!!

k9duli
Dicsérni szeretném a játékot pár szóban😊
Sok multis játékkal játszottam már de nagyon meglepõdtem ezen a játékon.
Fõleg a meglepetést az okozta hogy iszonyat jól adja be a találatot.A netes hitbox félelmetesen megvan csinálva 40-60-90pingel ez fantasztikus.Lehet van akinél nem adja be, de az csak is a netét okolhatja.
A dm része a játéknak ami igazán bejön.A többi nem igazán gyerebe, mert sok kis ikon a fejtetõn meg nyilak számomra idegesítõ.
Talán a rugásoknál éreztem hogy ezt nem adja be, de lehet hogy csak nagyon szeretném😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szerintem raferne egy restart a Hungsra. Life ha arra jarsz nezz mar ra pls. Szerintem rohadtul akad.

Tartozom egy THX-szel, mer így müxik a játék, szal LOL. THX még1x!

Aki átbasz, az basszon bét is!

van
hungs.hu asszem, meg van egy két darab

Megpróbálhatnád a Securom_loader V1.2 -t (nem kell image). Használata le van írva az nfo-jában. link

Van. Olvass egy-két oldalt vissza.

Magyar server van?
Szedd le a Daemon tools-t!
1. Én nem mondam h nincs benn a faq-ba, csak azt mondtam h nem találtam. 2. Nekem legális multiplayer van, szal honnan szedjek mds fájlt? most akkor csinálhatok 1et alkohollal

Miert nincs benne a FAQ-ban? 6. pont. Ha nem indul a jatek mit kell csinalni. ehhhh

Szedd le a Daemon Tools-t + az egyéb emuláló progikat.
mike0013
SR7 Stop?
esetleg crack?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atnéztem a faqot, de nem találtam választ a kérdésemre. Nem megy a játék és ezt írja ki: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." 5let?

Jaja jo volt! Maskor is legyen ilyen 😊

ehh. jó volt ez a játék! Végül is nem vallottunk szégyent, kösz mindenkinek a lehetõséget.

sztz
elment a netem, aztán máris nem férek be😛

8-ra ott vagyok, köszi!
Pm ment....

Oké, jön a haver is! MEglesz a 4 fõ.

Elküldenéd a pontos szerver nevet és a passwordot, hogy be tudjak lépni 8-kor?

Muhaha... Rosszul irtam a neved. lol sund nem sound haha sry

na mindegy elõször várjuk meg, hogy jön-e biztosan, mert még ma nem jelentkezett fel MSN-re
de jó, örülök ,hogy összejött a buli. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de nékem tökmindegy mi az eredmény, ha jól érzem magam a pályán.

Várjál mán!

Lashy, Csuzli, Sound es a klantarsad. Engem kihagytál belõle!! Akkor mi 5-en leszünk! <#wow1>
Szerintem tokeletes a 20h kezdes. Mi nem szoktunk szovegelni de viszont van nagyon jo TS serverunk ha kell hasznalhatjatok. Fear ben szerencsere a jelekbol a monitoron es egyeb dolgokbol nagyjabol tudni lehet mi tortenik es hol. Ha eleg regota jatszol a csapattarsaiddal szinte felesleges a szoveg.

Elvileg megvagyunk. Szoltam Csuzlinak is. Tehat a nevsor: Lashy, Csuzli, Sound es a klantarsad. az 4. Mi is leszunk 4-en szoval megvagyunk. Jo kis meccs lesz mert Lashy es Csuzli kemeny ellenfel. Ellenetek meg nem jatszottunk CTF-et de mivel ez nektek hazai palya nem sok remenyunk lesz a gyozelemhez. Pl nekem fogalamam nincs merre kell menni a palyakon. Meg mire kell figyelni. Ti meg kenitek vagjatok. Szoval nagy harcok lesznek valoszinu. Majd felkotjuk a gatyat!! 😊

este 8-as kezdés megfelel az Uraknak? (ja, ti használtok majd dumálást a játék alatt? mert mi tuti nem!)
KÉNE MÉG 1 xp-s EMBER (esetleg 2), a ma esti CTF játékhoz!
és ha már kívánságmûsör van, a heliport nevû pályát kivehetnénk, mert dögunalom.
ok! 😉
Jo otlet! De mi nem hasznalhatjuk. Ok? 😊

Lehetne benne SW kivételesen, mert különben soha nem nyírlak ki titeket. 😊 (ha ezt egy szocilógus elolvassa... 😊 )
mooo
Én 1.04 után maradtam ki,de mondom majd a kieg után játszogatok.Játszogattam is,csak mivel eltûnt a cd,ezért kényelen voltam leszedni a 1,8gigás változatot<#zavart2>Aztán most még a videokártyám is megadta magát,így ideiglenesen egy mx440 van benne,amíg meg nem jön az új.Ha sacredezem másfél óránként újra kell indítani a gépet,mert úgy beakad,meg belassul,hogy játszhatatlan.Nem baj,legalább tanulok <#alien>
WizArts
köfi 😊

Csak lesz meg valaki.

Keresunk holnap estere CTF zart partira egy jo jatekost! Aki szeretne jonni jelezze itt pls. Barki johet.

Jól vágod le!

-egyelõre akkor 3 an vagyunk. A 3. ik sráccal még nem beszéltem, de elõzetesen fixáltam vele a szombatot.

majd ha nagyon elonytelen lesz akkor valaki atall ugye? 😊)
Lacee86
Hi! A Deathmatch és Team Deathmatchen kívül a többi játékmódnak mi a lényege a Fear Combatban? Vki felvilágosítana?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

sztz
o lol ty😊

mike0013
uhh😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Haha ezt figyeljetek! Az egyik ESL 1on1 war. A kis szereny. Meg tanulnom kell sokat.A meccs vegeredmenye. Muhaha...

Hali. Van. 1.06 rol 1.07 re. Most egyenlore ez a legujabb

Lashy szombaton lesz valamikor este. Na arra en is kivancsi leszek amikor Zoli osszeszedi magat. <#vigyor3> Mit akar nem 100/10 ben hanem 100/5 ben szeretne lenni?<#buck><#idiota> Mindenesetre jol hangzik! 😊

Amugy gratula Huncut nak mert az ESL FEAR 1on1 Cup dontojeben van mar!!! Az utolso csatait vivja. 150 bol mar az elso 4 ben bent van!!! ESL donthoz link.
Ma jatszik MIA Darksonic ellen (80% hogy nyer) a tobbiek kozul akik maradnak egyedul Hellhunter az aki megverheti Zolit. Szoval a masodik hely ugy nez ki meglesz neki!! Drokkolunk neki hogy minden sikeruljon. Go go go Huncut!!!

??
Ja nem, azt arra értettem hogy ne aznap legyen mert akkor cod2 warunk volt, de ez a hétvégi ez f.e.a.r. lesz, nem? méghozzá ctf, nem? és ellenetek, nem? vagy vmit félreolvastam? és én szivesen beállnék Sund-ékhoz, (föleg úgy hogy ellenetek 😛) mert csak ketten vannak, na én vhogy igy vettem le a dolgot ...
Vagy tévednék ...
jajj meg ez az "összeszedem magam" duma, lol
jo ha össz-vissz 4-5-ször meg foglak ölni, de azt nagyon fogom élvezni 😛

WizArts
sziasztok.
van valamilyen allin peccs mostanában?
az 1.03 és a szerver dolog után kimaradtam. 😊

sztz
oOo? akkor melyik klûn ellen? mert akkor összeszedem magam addigra😊

asszem az x-fire oldalán fennt van az összes (x-fire.com)

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Jó a szombat, legfeljebb pénteken megyünk italozni ... 😛

ú bazzeg ne tolongjatok. 😊 <#schmoll2>
jólvan. szombat este lenne vmikor a játék. írj, hogy az jó-e neked.
Üdv
Én szivesen megyek Szikoráék ellen ... 😛
Csak ne ma legyen mert mára már van egy cod2 warunk ...
Ja és még annyi hogy az elsõ 5-6 percbe ne számoljatok velem mert szaggatok mint állat, de utána már nagyjábol ok a helyzet ...
Ennyi, csoki 😄