13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Anteris #12930 hali. Nekem is Audigy4-em van, sz'al nem az a gond. Vodeókodeknek meg semm iköze hozzá, mert egyértelműen hangproblémáról van szó, mert ha letiltom a hangot - nem a játékban értelemszerűen, mert az be sem jön hanem a mappában lévő config.exe-ben - akkor elindul meg játszani is lehet vele de ki az az idióta aki hang nélkül akar játszani. Valami más baja lehet, talán a XPservicepack2 tett be neki vagy valami DX-es baja van, nem tudom de rohadt idegesítő. Annyira bírom hogy a warezokkal alig szokott bibi lenni gyári szarokkal meg szopik az ember. Általában warezzel indítok de szinte mindig megveszem később a gyáriakat amikor már emberibbek az áraik és már nem ez az első amivel szívok. Ez a büntetésem biztos... -
#12929 Ja és még az is számít, milyen videó kodek van a gépeden, mert pl. az ACE Mega Codeck Pack ha fent van, akkor el sem indul. -
#12928 Nálam is voltak gondok a FEAR-el, ezt már leírtam korábban is. A hang recsegett, befagyott a játék, ledobott, később a Windows újra indult, kék halált kaptam többször is, sőt még újra is kellett telepítenem miatta a Win-t.
Nálam a hangkártya vásárlás (Audigy 4 SE) megoldotta a problémát, azóta nincs vele semmi gond. Az alaplapi hangkártya kevés volt hozzá, ráadásul PCI hangkártyával a procit se fogja úgy meg. A lényeg az 16 Bites kártya kell ehhez a gémhez. -
Anteris #12927 egyébként nem a hangkártya a gondja, mert én kipróbáltam másik kártyával is és azzal sem indul el az E.P. Már onnantól cumi van hogy engedélyezi az ember a hangot a configban, onnantól egyből dobja is vissza az asztalt. -
Anteris #12926 hü bazz, ez azt' a tuti megoldás!!! : )))
valami okosabb ötletet azért várnék, mert nálam is ez a probléma sajnos csak én szeretnék játszani vele. -
Anteris #12925 Megvettem ma a régi FEAR-t meg a Extraction point-ot de jól megszívtam, mert a E.P. nem akar elindulni csak ha a külső config fájlban letiltom a hangot. Valakinek volt anno ilyesmi gondja?
cucc: XP-sp2 + Audigy4 -
petivok13 #12924 Remélem, hogy jó döntést hoznak! :D
Ez a videó nemrossz:
http://www.youtube.com/watch?v=ImiyUTkDxVI&feature=related
Van benne egy-két jó rész!:) -
#12923 Ezt az eladások döntik el szerintem. -
dred76 #12922 Hát pedig a FEAR 2 sokkal jobb az első résznél. Folytatás lesz?: Mit tudtok róla? -
stevedark #12921 Hello all!!
Volna egy olyan problemam hogy a jatek elindul es az elejen miutan talalkoztam a gonosz emberrel kiakad kilep avval hogy faer hibatt talalt ezert leállt.
Plz valami otlet valakinek? thanks -
koncy007 #12920 Heló! Minden mást beolvas kivéve a fear-t meg az extraction pont kiegészítőjét, Nem karcos a dvd-je egyiknek sem. -
#12919 Más lemezt beolvas? Nem lehet hogy karcos a lemez? -
koncy007 #12918 Helló! lenne egy kis gondom, eredeti F.E.A.R.-t nem olvassa be a NEC 3551A dvd író/olvasóm. Beteszem felpörög utánna lelassul és apro kattanásokat hallok, és azt mondja h nincs lemez a meghajtóban. Lehet h bekavar neki valami, de mi? Már töbször előfordult, valaki mondja el hogy tudnám megoldani :S!!!! Köszi -
Aspyrin #12917 Link :) -
#12916 Én 10 másodperc alatt megtaláltam a topikot. -
#12915 lol... linkeljük be? Nem igaz h nem vagy képes egyedül megkeresni. -
#12914 azt én is észrevettem ps nem tudom it csinált vele.majd megpróbálom javítani meg kicsinyítem a bannert. -
#12913 Üdv!
Belinkelné valaki nekem a FEAR 2 Project Origin topic elérhetőségét?
Elakadtam a játékban... igazából egy végigjátszás segítene a legjobban.
Kösszi! -
toza #12912 sztem ez resz sokkal jobb mint 2.... -
#12911 én is írtam nem kötözködésből de nem reagáltak :D -
#12910 őőő bocs nem kötözködésből egy kis észrevétel:
a bannerból lemaradt egy "F" betű -
Samurai84 #12909 Hali.
Van egy eladó eredeti Fear Goldom: 2.500.-HUF
-
#12908 most már oda is feltettem de ott sem reagáltak :( viszont azóta ez a probléma megoldódott most már fekete képernyőzök, de nicsn fent semmilyen codec a gépen és mégis :( -
#12907 Akkor miért nem a Fear 2 topikjába írod a kérdést? -
Pilutika #12906 jajj gyereke a fear2 mindent visz!!! -
#12905 Ja és még egy kérdés a banner képen direkt nincs a First ben "F" ?? :D -
#12904 Hello lenne egy kérdésem , most raktam fel a FEAR 2 őt és indításnál "X3DAudio 1_5.dll nem található" hibát ír , mi a probléma ? A FAQ ban nem találtam semmit, de azt hallotam hogy csak directX et kell frissíteni , az tényleg megoldja ? -
dbdadi #12903 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni fear-rel kapcsolatban.
Feltettem a játékot crack-eltem,elíndítom és csak fekete képernyő jelenik meg és ennyi.Próbáltam videókártya frissítést is de nem segített.Ja és a configom:nvidia 7600gs,amd athlon(tm) xp 2500+ 1,83 ghz,1.25gb ram,xp sp 2
előre is köszönöm -
Szpecnyaz #12902 nincs senki aki tudja? -
Szpecnyaz #12901 Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a hangot hogy kell megcsinálni az extraction pointban vagy valamelyikben.Mert próbáltam úgy hogy az ace mega codec-et kikapcsoltam, letöröltem az ace mega codecet felraktam a k-lite-t és úgy sem volt + újra tettem a játékot is,és úgy is próbáltam hogy codec nem volt a gépen,+ amit szoktak írni azt ami a játék mappájában van azt felraktam de nem segített.Pedig régen ha kikapcsoltam az ace mega codecet akkor ment rendesen. PLS! -
#12900 fear 2 bug: nem estem le
-
Soad999 #12899 A 2t is zavarja igen, de a 2nek van külön topicja ott írnak mindent :)
Phoenix007
Dokumentumok/WBgames/fear2 -
jaki88 #12898 sziasztok! A 2.-t is zavarja az ace mega codecs pack? -
#12897 Üdv! Villámkérdésem lenne. A FEAR 2 hol tárolja a mentéseket? (Újra kellene installálnom, nem szeretném elveszíteni.) -
#12896 A 2-öt most tolom másodszorra :D
Csak csinálok videót 1-ről és elválasztva majd a 2 mellé rakom hogy milyen lett!Persze csak ha nem lenne ez a kurva 30 fps limit a fearben.Nem értem mitől jött elő.
Így ha benyomom a fpasot vegyen fel 10 fps :( Az meg kalap lószar. -
#12895 mivan ennyire jó a 2 hogy már vissza is tetted az 1-t -
#12894 Feltettem megint a FEAR-t és sajnos azt látom hogy 30 fps limit van neki.
Régen nem volt ilyen ha jól emlékszem.Ezt hogyan lehet kiszedni? -
#12893 FEAR kerettörténet!
Játéktörténet! -
Lerstal #12892 2. :) -
#12891 Üdv! Már nagyon zavart, hogy egy ilyen jó játéknak miért nincs bannerja ezért csináltam kettőt is.Melyik legyen ?