13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Gunner
    Te bekaptad a csalit, csak kekeckedni akart :D
  • Fujiryu
    Egyébként miért nincs magyar csapat CB FEAR Nations Cupon?
    AHogy elnéztem az eredményeiteket simán dobogósak lehettetek volna:D
  • Fujiryu
    Ha te ennyire tudod mi a baj akkor mi a fasznak kérdezted meg?
  • Gunner
    Azon nem gondolkoztál, h akkor 1.08al told? ...
  • Travelos
    hidd már el, hogy stabil a gép, se memória, se semmi, kimértem mindenfajta tesztprogival, nincs gáz vele
    egyszerűen valami elfogy 20 perc után, mégpedig szerintem a VGA szabad memória, szóval ez van
    olyankor újraindítom a játékot, és megint jó. mivel már az 5. epizódnál járok, nem olyan vészes, csak kicsit zavaró :)
  • Fujiryu
    Akkor a memória lesz a gond.De annak is köze van a procidhoz.Nézz körül a memóriáknál:D(nekem ilyet csak akkor csinál amikor a fraps fullgrafon rögzít:D)
  • Travelos
    na csináltam egy monitorozást az Ati Tray Tool-al. a GPU hőmérsékletem pont ugyanannyi a belassuláskor is, mint a játék kezdete után 1 perccel, csak kicsi ingadozások vannak.
    más játékban pedig semmi ilyen belassulás nincs, még órák múlva sem.

egyébként saját ventillátorprofilom van, ami még durvább, mint a gyári, tehát a GPU-m igencsak hűs! :)
  • Fujiryu
    KKÜK
  • Fujiryu
    Hát pedig a hűtésed szar...
  • Szikorarobi
    Kellemes unnepeket! Ne felejtsetek el jo sok finom kajat enni!!!!
  • Prince of Máté
    Almával teljes álmokat kívánok midennkinek xd
  • Blenda Stompa
    Boldog Karácsonyt és Fraqekkel teli Új Évet Kívánok Mindenkinek :D
  • Sund
    ümmm...akkor töröld le a gépről a Deamon Tools, antiblaxx, securom stb.progikat és próbáld úgy.
  • varga peti
    szerintem vegyél vissza a proci orajelböl.nekem is E6400 van ÉS 2600MHZ-N HASZNÁLOM és nem szaggat a fear combat.
  • tréj
    ok elolvastam a faq-t de nem találtam bene a problémám megoldását
  • Travelos
    jó a hűtésem, és valóban nem driver probléma szerintem se
    konfig: X1900XT [email protected]+2GB DDR2 800 MHz
    grafikát 1280*1024-ben akartam nyomatni, de olyan nincs alapból, ezért az 1280*960-at használom 2x AA és 4x AF mellett, minden más maxon
    átlag fps 80-90, de helyenként 180-200 is megvan, viszont ingadozik, néha 35-40 körülre lemegy
    a nagy ingás miatt akad a kép szerintem, egyszerűen a game szarul van optimalizálva úgy gondolom
    élsimítás nélkül biztos ok, de akkor még a far cry grafja is szebb :(
  • varga peti
    Nos mint irtam a crack jo mert a játék1.01 már fel volt (van a másik géprmen) telepitve erröl a dvd röl ezzel a krekkel. csak nem én raktam fel ezért kérek segitséget hátha valaki lépésröl lépésre leirja a folyamatot..Biztos nem jo hejre illesztek be valamit stb.
  • Fujiryu
    Én bunkó vagyok és kész
  • Fujiryu
    Vegyél jobb ventillátort a gépedbe, a hűtéssel van a gond(ha driver probléma lenne az elején is szar lenne).de az is segítene ha leírnád a konfigod.
    A grafikából meg vegyél le...
  • Sund
    FAQ 1-es pont
  • Travelos
    létezik, hogy nincs 1280*1024-es felbontás a játékban?
    ha a settings.cfg-ben átírom a felbontást 1280*1024-re akkor 640*480 lesz beállítva a játékon belül.
  • tréj
    sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

létszi segitsetek.
  • Travelos
    6.10-es Catalyst, olyan mintha a videomemória elfogyna, dehát nem kéne neki!

• Sund
    fúú fogalmam sincs mi okozhatja ezt, még nem is hallottam ilyesmiről. Gondolom a legújabb videókártya drivered vant fent, ugye?
  • Fókameister
    Értem persze:)Nekem is szoktak lenni ilyen megjegyzéseim csak nem mindig pozitívak a haverok tudnának erről mesékni:)
  • Travelos
    köszi, elkezdtem az 1.03-al nyomni, nagyon király, de van azért 1-2 probléma:
    új, gyors gépem ellenére nagyon ugrál a sebesség, fordulásnál, ugrásnál megakad a kép,
    de ennél nagyobb baj, hogy 20 perc játék után hirtelen 1 fps alá esik a sebesség, és úgy marad, gyakorlatilag diavetítést nézek utána
    mi okozza ezt?
  • tmisi
    Az nem hülyeség, ha épp rossz cracket mellékelt neki az állítólagos feltörő (már ha nem ő szedte le külön). Varga Peti: szedj le másik cracket és figyelj a verziószámra! De próbaképp hagyd benn a DT-ben a képet, lehet hogy nem NODVD a kicsike.
  • Sund
    Nem is baj, írja csak le. Legalább valaki a játékról értekezik, nem pedig hülyeségeket kérdez a krekkről.
  • Fujiryu
    Remélem érezted az iróniát...
  • varga peti
    még mindig ugyan ez a kérdés........
  • Fókameister
    Hehe jól megaszontad:)
  • varga peti
    Feltelepitettem a feart (tört)és a daemon toolsba beraktam és azt irja ki: wrong disc inserted .Please insert the cd/dvd.( a crack fájlt is felraktam a régi gépemen müködött a program .hogy kéne elinditani?
  • Sund
    Nyugodtan játszhatod az 1.03-al, a további patchok inkább a multira voltak hatással.
  • Travelos
    azt kérdezném, hogy az 1.03-as verzió és az 1.08-as verzió között van-e valami eget rengető változás a single player módban? ugyanis csak az 1.03-hoz van magyarítás, de ha az 1.08-as sokkal jobban optimalizált, és 2x annyi fps-t kapok benne, akkor inkább angolul játszom végig az 1.08-al.
  • tréj
    ilyenkor mi a teendö hogy menyen?
  • tréj
    sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
  • Fujiryu
    Nekem meg azt tetszik amikor leírod, hogy mennyire tetszik:D
  • Fókameister
    Én most kezdtem el a F.E.A.R t és nagyon tetszik .A bevezető képsorok marha jók főleg mikor az a csávó ott háttal a kamerának a hullával ügyködik és aztán megfordul csupa véresen:) A graf meg szerintem rohadt jó na megyek is vissza jáccani vele:)
  • Sund
    legújabb patch fent van?
  • davides222
    kevés szervert találok a fear combatban és azok közül nem mindegyikbe tudok belépni ,mindig kidobnak mielőtt még belépnék (eredeti van meg)
    mi lehet a gond?