13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#11576 Te bekaptad a csalit, csak kekeckedni akart :D -
#11575 Egyébként miért nincs magyar csapat CB FEAR Nations Cupon?
AHogy elnéztem az eredményeiteket simán dobogósak lehettetek volna:D -
#11574 Ha te ennyire tudod mi a baj akkor mi a fasznak kérdezted meg? -
#11573 Azon nem gondolkoztál, h akkor 1.08al told? ... -
Travelos #11572 hidd már el, hogy stabil a gép, se memória, se semmi, kimértem mindenfajta tesztprogival, nincs gáz vele
egyszerűen valami elfogy 20 perc után, mégpedig szerintem a VGA szabad memória, szóval ez van
olyankor újraindítom a játékot, és megint jó. mivel már az 5. epizódnál járok, nem olyan vészes, csak kicsit zavaró :) -
#11571 Akkor a memória lesz a gond.De annak is köze van a procidhoz.Nézz körül a memóriáknál:D(nekem ilyet csak akkor csinál amikor a fraps fullgrafon rögzít:D) -
Travelos #11570 na csináltam egy monitorozást az Ati Tray Tool-al. a GPU hőmérsékletem pont ugyanannyi a belassuláskor is, mint a játék kezdete után 1 perccel, csak kicsi ingadozások vannak.
más játékban pedig semmi ilyen belassulás nincs, még órák múlva sem.
egyébként saját ventillátorprofilom van, ami még durvább, mint a gyári, tehát a GPU-m igencsak hűs! :) -
#11569 KKÜK -
#11568 Hát pedig a hűtésed szar... -
Szikorarobi #11567 Kellemes unnepeket! Ne felejtsetek el jo sok finom kajat enni!!!! -
#11566 Almával teljes álmokat kívánok midennkinek xd -
#11565 Boldog Karácsonyt és Fraqekkel teli Új Évet Kívánok Mindenkinek :D -
Sund #11564 ümmm...akkor töröld le a gépről a Deamon Tools, antiblaxx, securom stb.progikat és próbáld úgy. -
#11563 szerintem vegyél vissza a proci orajelböl.nekem is E6400 van ÉS 2600MHZ-N HASZNÁLOM és nem szaggat a fear combat. -
tréj #11562 ok elolvastam a faq-t de nem találtam bene a problémám megoldását -
Travelos #11561 jó a hűtésem, és valóban nem driver probléma szerintem se
konfig: X1900XT [email protected]+2GB DDR2 800 MHz
grafikát 1280*1024-ben akartam nyomatni, de olyan nincs alapból, ezért az 1280*960-at használom 2x AA és 4x AF mellett, minden más maxon
átlag fps 80-90, de helyenként 180-200 is megvan, viszont ingadozik, néha 35-40 körülre lemegy
a nagy ingás miatt akad a kép szerintem, egyszerűen a game szarul van optimalizálva úgy gondolom
élsimítás nélkül biztos ok, de akkor még a far cry grafja is szebb :( -
#11560 Nos mint irtam a crack jo mert a játék1.01 már fel volt (van a másik géprmen) telepitve erröl a dvd röl ezzel a krekkel. csak nem én raktam fel ezért kérek segitséget hátha valaki lépésröl lépésre leirja a folyamatot..Biztos nem jo hejre illesztek be valamit stb. -
#11559 Én bunkó vagyok és kész -
#11558 Vegyél jobb ventillátort a gépedbe, a hűtéssel van a gond(ha driver probléma lenne az elején is szar lenne).de az is segítene ha leírnád a konfigod.
A grafikából meg vegyél le... -
Sund #11557 FAQ 1-es pont -
Travelos #11556 létezik, hogy nincs 1280*1024-es felbontás a játékban?
ha a settings.cfg-ben átírom a felbontást 1280*1024-re akkor 640*480 lesz beállítva a játékon belül. -
tréj #11555 sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
létszi segitsetek. -
Travelos #11554 6.10-es Catalyst, olyan mintha a videomemória elfogyna, dehát nem kéne neki!
-
Sund #11553 fúú fogalmam sincs mi okozhatja ezt, még nem is hallottam ilyesmiről. Gondolom a legújabb videókártya drivered vant fent, ugye? -
#11552 Értem persze:)Nekem is szoktak lenni ilyen megjegyzéseim csak nem mindig pozitívak a haverok tudnának erről mesékni:) -
Travelos #11551 köszi, elkezdtem az 1.03-al nyomni, nagyon király, de van azért 1-2 probléma:
új, gyors gépem ellenére nagyon ugrál a sebesség, fordulásnál, ugrásnál megakad a kép,
de ennél nagyobb baj, hogy 20 perc játék után hirtelen 1 fps alá esik a sebesség, és úgy marad, gyakorlatilag diavetítést nézek utána
mi okozza ezt? -
tmisi #11550 Az nem hülyeség, ha épp rossz cracket mellékelt neki az állítólagos feltörő (már ha nem ő szedte le külön). Varga Peti: szedj le másik cracket és figyelj a verziószámra! De próbaképp hagyd benn a DT-ben a képet, lehet hogy nem NODVD a kicsike. -
Sund #11549 Nem is baj, írja csak le. Legalább valaki a játékról értekezik, nem pedig hülyeségeket kérdez a krekkről. -
#11548 Remélem érezted az iróniát... -
#11547 még mindig ugyan ez a kérdés........ -
#11546 Hehe jól megaszontad:) -
#11545 Feltelepitettem a feart (tört)és a daemon toolsba beraktam és azt irja ki: wrong disc inserted .Please insert the cd/dvd.( a crack fájlt is felraktam a régi gépemen müködött a program .hogy kéne elinditani? -
Sund #11544 Nyugodtan játszhatod az 1.03-al, a további patchok inkább a multira voltak hatással. -
Travelos #11543 azt kérdezném, hogy az 1.03-as verzió és az 1.08-as verzió között van-e valami eget rengető változás a single player módban? ugyanis csak az 1.03-hoz van magyarítás, de ha az 1.08-as sokkal jobban optimalizált, és 2x annyi fps-t kapok benne, akkor inkább angolul játszom végig az 1.08-al. -
tréj #11542 ilyenkor mi a teendö hogy menyen? -
tréj #11541 sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed. -
#11540 Nekem meg azt tetszik amikor leírod, hogy mennyire tetszik:D -
#11539 Én most kezdtem el a F.E.A.R t és nagyon tetszik .A bevezető képsorok marha jók főleg mikor az a csávó ott háttal a kamerának a hullával ügyködik és aztán megfordul csupa véresen:) A graf meg szerintem rohadt jó na megyek is vissza jáccani vele:) -
Sund #11538 legújabb patch fent van? -
davides222 #11537 kevés szervert találok a fear combatban és azok közül nem mindegyikbe tudok belépni ,mindig kidobnak mielőtt még belépnék (eredeti van meg)
mi lehet a gond?