F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a legjújabb pecset és nem indul a gém, kéri a lemezt. De nemtok adni neki :(
Fákjúal!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Hm...De hogy derítsem ki hogy meik van meg nekem???
(Most töröltem le mert már volt benne egy patch ami nem volt jó és most rakom ujra)
rövidre fogom:
1. derítsd ki, hogy pontosan milyen verziód van (eng, us, esp, stb...)
2. menj ide: ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ és szedd le a megfelelõ pecset (az 1.07-s bõven elég)... a fájlnevekben szerepel a nemzetiség jelölése, az engb pl. minden angol nyelvû európai verzióhoz jó, de van (ha jól emlékszem) külön us verzió is, tehát Neked az kell, feltéve, hogy valóban amcsi verziód van (de ez ki fog derülni akkor ha elndítod a pecs telepítõjét: sikítani fog ha nem megfelelõ a verzió komaptibilitás)
3. végül nyomi ide: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml és szedd le az 107-s Fear Xp fixed exe-t (ez egy reloaded rel., én is ezt használtam, tuti müxik)
ha ezek után sem megy akkor más baja van...a fenti faq-ban jól össze van szedve, h mire kell ügyelni...
kellemes hétvégét! :)
peace!
Kb. 12.30-ig itt megtalálsz:
FlashChat:
http://web1.dynamicweb.hu/sevenchat/flashchat.php
gyorsan regeltem Neked egy nevet:
név:
DeathJr
jelszó:
54321
adataid módosítása vagy törlése:
http://web1.dynamicweb.hu/sevenchat/index.php
a játék vége felé volt egy olyan dejavu érzésem, hogy a kis hõsünk pont úgy fog járni mint a HL2Ep1-ben a doki és a kiscsaj a vonattal...
no persze a FEAR XP is csak egy kiegészítõ, az alapsztori igazi folytatása majd sok év múlva várható a FEAR 2-ben ;) (ha lesz...)
tudom, hogy a csalás kinyírja a játékélményt, de így, hogy már végigvittem kiváncsi volnék pár dologra, s ahhoz kéne egy kis munició buhera:) szal1 nem tudtok a FEAR XP-hez trainert valahol?
a másik: ha reloaded ver-d van akkor javaslom, hogy maradj a 107-s pecs-nél, mert annak exe-jét törték fel...a 108-s pecs már lehet, h módosítja a fearxp.exe-t is...
1.Install the game - Full Installation.
2.Mount the POSEDEN-FEARXP.BWT Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06.
3.Use an anti-blacklisting tool, like SecuROM Loader v1.2 / v7.26, to avoid blacklisting of DAEMON Tools.
4.Play the Game!
Szóval installálsz, bemountolod a POSEDEN-FEARXP.BWT nevü fájlt, ha nem jó a fájlformátum a DT-nek(NEM MUTATJA MOUNTOLSNÁL)akkor átállítod minden fájlra, ott alul amikor keresed melyik fájlt mountolja.Utána fogod és elindítod a SecuROM Loader v1.2 és már játszhatsz is:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
további infóért: FAQ
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Felraktam egy crack-et nem indul...
Ez hihetetlen...szedjek meg megint egy patch-et???
ez is 200mb-os volt
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Most szedtem le egy patch-et nem tudom hogy jó e hozzá.
fear_update_engb_100-102_103.zip
Vajon jó hozzá???
Ha tudsz adni pontos linket akkor ok de nekem msn is jó de akkor privibe.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
volna 1 kis probéámám...
feltettem a feart, letöltöttem a cracket, és amikor indítanám, elsötétül a képernyõ, és hibát ír ki. most a crack a hibás v mi?? én daemon toolsot használok, talán az a hiba??
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
na jó, komolyan: elõbb indítsd el a Config progit és állíts be vmi kisebb felbontást... ha úgy sem müxik, akkor esetleg nyomd fel 107-s patch-t...arra amúgy is szükséged lehet az Extr.Point miatt is...
nekem viszont a pecs elb*szta a hangot... nincs beszédhang...sem az alap-game-ben, sem pedig a kiegészítõben...
Elindítom a gémet és nincs kép, csak hang. 6800LE-m van és a legújabb driver van fenn, mi lehet a gond?
Fákjúal!
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Nem parázok én direkt jó kis 5.1-el akartam csak full hangerõn játszani:)
Amúgy már megvan miért indul ujra...
Usa Versio van meg és UK-os Crack-et használok hozzá...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Mikor este akarok játszani nem indul vaminek mindig ujraindul:@
lehet valamivel összeakad:S
valahol a csövek között lesz egy szellõzõrácsa azt lõdd szét és töltõdik a köv pálya;)
Indul az álomtournament (2000 dolláros CTF buli):
http://uk.gamespot.com/tournaments/fearmar06/timeslots.php
Csak oda kell utazni, amcsinak kell lenni, a többi stimmel. :) Ja amúgy érdekes, hogy EGYET SEM láttam a nevezõ játékosok közül public CTF-en. hmmm.
Multis élményem mostanában nem sok volt (sok a meló), habár tegnap (nem biztos) a PH-s szerveren játszogattam egy kicsit. Még a Szikora klán egy tagját is láttam, amint veri a népet <#vigyor4>#vigyor4>.