13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Fujiryu
    BoldogÚjÉvet ittis:D
  • Szikorarobi
    Menj maaa aludni!!!

Amugy Boldog uj evet!
  • Banano007
    Szedd le teljest
  • Vdanosss
    indítás után nem hozza be a játékot, csak egy oldalat, ahol megvehetem a teljes játékot
  • Vdanosss
    Sziasztok!
    FEAR SP demóját hogyan lehet müködésre bírni???
    fontos lenne
  • Peetboy
    Sziasztok!

Miért van az,h ahányszor kilépek a F.E.A.R.-ből mindig újra indul a gépem. Vid.kártya Driverem új van Nvidia 91.47,de ez sem segített.

A másik,h még mindig nem tudom miért recseg a hang játék közben?? Hang kártya Driverem is a legújabb van.

Ezek a problémák a F.E.A.R. és a F.E.A.R. Combat-ra értendők.

[apro]Chaintech 7NJL4__AMD 2500+ Barton__GeForce 6600GT-128MB__1,5GB RAM
  • Sund
    vegyén mán fel msn-re, ott könnyebben tudunk beszélni!
  • Banano007
    Ellenünk?:S..hm érdekes..na mind1 akkor ma / holnap ? vagy vasárnap?mikor jó nektek?tőllem ma is lehet
  • Sund
    az unarmed magas szint az a publicon tapasztalható színvonalhoz képest értettem. Tehát legalább ne össze-vissza ugráljon, használja tudatosan. Szal' akár írhattam volna úgyis: gyakorlottan.

Akartok egy Ctf matchet?
    én már régóta szeretnék játszani, de képtelenek vagytok egy időpontot kitűzni.
  • Banano007
    unarmedet magas szinten? azt megszeretném nézni :-)
  • Banano007
    Akartok egy Ctf matchet?
  • Sund
    Szia!

a lényeg, hogy sokat játszottam együtt egy angol sráccal, aki teljesen rá van kattanva a játékra és csináltunk egy kis csapatot a móka kedvéért. Neki van még egy haverja, aki most vett egy számgépet, így vagyunk jelenleg 3-an. Kéne még egy ember, hogy regisztrálni tudjunk a CB CTF ladderen. Általában péntek-szombat-vasárnap magasságában szoktunk összeröffenni egy pár óra játék erejéig. (ezek nem előre megbeszélt időpontok, hanem pl. látom h rajta van MSN-en oszt' rádörrentek) Ilyenkor keresünk egy public szervert, ahol kevesen vannak, és elvagyunk.

Mivel viszonylag idősebbek a tagok, ezért nem görcsölünk, nincs kötelező jelenlét, edzés, ranglista, meg egyéb klános fasz*ágok, just for fun!
    Ja és ahogy említettem, csak CTF van, mert azt szeretjük.

Azért nem árt nálnk ha ismered a pályát mint a tenyered, és az unarmedet
    magas szinten használod.

www.freewebs.com/fearctf
  • hunmilan
    Szeva Sund.

Most kezdtem el multizni. Kéne 1 jó társaság. Mit lehet rólatok megtudni?
  • Travelos
    ez nem ugyanaz a hiba, teljesen más
  • svani
    Nálam ugyan ez a hiba.Azaz,hogy az Epilogue pályánál álandóan lefagy.Driver-,kodek csere sem segített.Többször újratelepítettem,de ugyan az.Grafikát vissza vettem-dettó.
    Megoldás van rá?
  • Sund
    Klánra gondolsz? Nálunk van még egy kiadó szabad hely, de csak és kizárólag CTF-et játszunk.
  • hunmilan
    Szevasztok!

Multiban szeretnék nyomulni. Kikhez tudnék csatlakozni?
  • Travelos
    rájöttem így az ex.point végefelé, hogy mi a probléma:)
    az Ati Tray Tools-al csináltam monitorozást, és a szabad texture memory értéke csökken folyamatosan, majd elfogy, és akkor beáll a kép
    érdekes, hogy senki másnál nem csinálja, szerintem a játékban van valami nekem beállítva, ami nagyon eszi a textúramemóriát
  • Gunner
    Nem ua. a készítő, van ez igy :) 800x600 powaa :D:D
  • báttyó02
    cumi
  • jodamester
    Copjon hanyatt aki az ext.point-ot optimalizálta!!!
    LófXX! A graf semmit sem változott. 1024x768-ban minden maxon ált. diavetítés. Néha 15-ig is lemegy az fps-szám. Az első rész futott mint forró kés a vajban, ez meg itt szarakodik. konfig: a64 x2, 7900gs, 2giga ram. Lassan már az lesz, hogy ilyen konfigokkal 800x600 ban játchatunk, mint ahogy szopóarcú R6V készítői gondolják.
  • Gunner
    itt :)
  • Gunner
    Végső esetben, ha semmien chipset-vga-cpu driver és directx frissítés se segitett, akkor a játékot pakold újra utolsó esély ként :)
  • Sund
    Ez nagyon egyedi probléma sajnos, szerintem írj egy mailt a Sierrának hátha ők mondanak valami okosat.
  • Travelos
    na végigvittem a Feart. felraktam at 1.08-at meg az extraction pointot, de ugyanazt csinálja, pedig itt a display beállításnál már van valami force restart, ami talán pont az én bajomra van, de nem segít, ahogy egyre többet játszok vele egyre jobban szaggat, mintha nem üríteni a memóriát rendesen, csak a gép újraindítása segít
    nincs erre valami hackelési lehetőség valamelyik file-ban?
    please help!
  • capo16
    hy all a faq alatt lévő link nem működik segitség pls most kezdem:D
  • ffxi
    Bocs a kepszlokért!
  • ffxi
    üDV ALL!
    sINGLE MÓDHOZ KELLENE NEKEM OLYAN CHEAT AMELY BEAD ÖSSZES UPGRADE-ET. eNNYIVEL CSAK KIÉRDEMLEM, MERT NORMALON NORMALON NYOMOM. thx ELŐRE!!!
  • Travelos
    téged is idegesítene a dolog hidd el!
  • Travelos
    mostmár végigviszem magyarul, mert így is alig értem a sztorit, utána felrakom az 1.08-at és az extraction pointot, és akkor kiderülnek a dolgok

apropó, nem tudtok egy történet leírást magyarul, hogy tisztább legyen számomra a sztori?
  • Gunner
    Neeeeeeeee, mert akkor nem tudja magyarul játszani és nem fog állandóan itt nyafogni
  • Sund
    1.08 ra rakd fel, hátha
  • Travelos
    nagyon érdekes, ha egy pár részen túlmegyek, és már elég sok mentési pont volt, akkor egy idő után meghal, és nem elég neki újraindítani a játékot, mert akkor kapásból 1 fps-el megy, hanem az egész gépet újra kell indítani, hogy jól menjen megint egy darabig.
    ez valami memória lesz szerintem
  • Travelos
    mégse, mostmár 5 percenként csinálja ezt az 1 fps alá esést, nagyon utálom ezt a szart!!! pedig már csak 3 epizód van hátra
  • Travelos
    rájöttem, általában a quickload után hal meg, érdekes :(
  • Gunner
    Nem volt különösebben, de áldozd fel magyar tudásod a játékélmény érdekében ;)
  • Travelos
    dehogynem, csak magyarosítva akartam nyomni, és azt tanácsolták itt a topicban, hogy a single részben nincs nagy diffi az 1.03 és 1.08 között

neked volt ilyen problémád régebbi verzióknál?
  • Travelos
    mostanában ne lottózzál
  • Travelos
    én nem az okát kérdeztem, hanem a megoldást, ha esetleg valaki tudja
  • Sund
    Volt itt a topicban szó erről, hogy Robiék meg Huncuték indulnak én is kíváncsi vagyok mi lett a tervvel.