13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#11616 BoldogÚjÉvet ittis:D -
Szikorarobi #11615 Menj maaa aludni!!!
Amugy Boldog uj evet! -
#11614 Szedd le teljest -
#11613 indítás után nem hozza be a játékot, csak egy oldalat, ahol megvehetem a teljes játékot -
#11612 Sziasztok!
FEAR SP demóját hogyan lehet müködésre bírni???
fontos lenne -
#11611 Sziasztok!
Miért van az,h ahányszor kilépek a F.E.A.R.-ből mindig újra indul a gépem. Vid.kártya Driverem új van Nvidia 91.47,de ez sem segített.
A másik,h még mindig nem tudom miért recseg a hang játék közben?? Hang kártya Driverem is a legújabb van.
Ezek a problémák a F.E.A.R. és a F.E.A.R. Combat-ra értendők.
[apro]Chaintech 7NJL4__AMD 2500+ Barton__GeForce 6600GT-128MB__1,5GB RAM -
Sund #11610 vegyén mán fel msn-re, ott könnyebben tudunk beszélni! -
#11609 Ellenünk?:S..hm érdekes..na mind1 akkor ma / holnap ? vagy vasárnap?mikor jó nektek?tőllem ma is lehet -
Sund #11608 az unarmed magas szint az a publicon tapasztalható színvonalhoz képest értettem. Tehát legalább ne össze-vissza ugráljon, használja tudatosan. Szal' akár írhattam volna úgyis: gyakorlottan.
Akartok egy Ctf matchet?
én már régóta szeretnék játszani, de képtelenek vagytok egy időpontot kitűzni. -
#11607 unarmedet magas szinten? azt megszeretném nézni :-) -
#11606 Akartok egy Ctf matchet? -
Sund #11605 Szia!
a lényeg, hogy sokat játszottam együtt egy angol sráccal, aki teljesen rá van kattanva a játékra és csináltunk egy kis csapatot a móka kedvéért. Neki van még egy haverja, aki most vett egy számgépet, így vagyunk jelenleg 3-an. Kéne még egy ember, hogy regisztrálni tudjunk a CB CTF ladderen. Általában péntek-szombat-vasárnap magasságában szoktunk összeröffenni egy pár óra játék erejéig. (ezek nem előre megbeszélt időpontok, hanem pl. látom h rajta van MSN-en oszt' rádörrentek) Ilyenkor keresünk egy public szervert, ahol kevesen vannak, és elvagyunk.
Mivel viszonylag idősebbek a tagok, ezért nem görcsölünk, nincs kötelező jelenlét, edzés, ranglista, meg egyéb klános fasz*ágok, just for fun!
Ja és ahogy említettem, csak CTF van, mert azt szeretjük.
Azért nem árt nálnk ha ismered a pályát mint a tenyered, és az unarmedet
magas szinten használod.
www.freewebs.com/fearctf -
#11604 Szeva Sund.
Most kezdtem el multizni. Kéne 1 jó társaság. Mit lehet rólatok megtudni? -
Travelos #11603 ez nem ugyanaz a hiba, teljesen más -
#11602 Nálam ugyan ez a hiba.Azaz,hogy az Epilogue pályánál álandóan lefagy.Driver-,kodek csere sem segített.Többször újratelepítettem,de ugyan az.Grafikát vissza vettem-dettó.
Megoldás van rá? -
Sund #11601 Klánra gondolsz? Nálunk van még egy kiadó szabad hely, de csak és kizárólag CTF-et játszunk. -
#11600 Szevasztok!
Multiban szeretnék nyomulni. Kikhez tudnék csatlakozni? -
Travelos #11599 rájöttem így az ex.point végefelé, hogy mi a probléma:)
az Ati Tray Tools-al csináltam monitorozást, és a szabad texture memory értéke csökken folyamatosan, majd elfogy, és akkor beáll a kép
érdekes, hogy senki másnál nem csinálja, szerintem a játékban van valami nekem beállítva, ami nagyon eszi a textúramemóriát -
#11598 Nem ua. a készítő, van ez igy :) 800x600 powaa :D:D -
#11597 cumi -
jodamester #11596 Copjon hanyatt aki az ext.point-ot optimalizálta!!!
LófXX! A graf semmit sem változott. 1024x768-ban minden maxon ált. diavetítés. Néha 15-ig is lemegy az fps-szám. Az első rész futott mint forró kés a vajban, ez meg itt szarakodik. konfig: a64 x2, 7900gs, 2giga ram. Lassan már az lesz, hogy ilyen konfigokkal 800x600 ban játchatunk, mint ahogy szopóarcú R6V készítői gondolják. -
#11595 itt :) -
#11594 Végső esetben, ha semmien chipset-vga-cpu driver és directx frissítés se segitett, akkor a játékot pakold újra utolsó esély ként :) -
Sund #11593 Ez nagyon egyedi probléma sajnos, szerintem írj egy mailt a Sierrának hátha ők mondanak valami okosat. -
Travelos #11592 na végigvittem a Feart. felraktam at 1.08-at meg az extraction pointot, de ugyanazt csinálja, pedig itt a display beállításnál már van valami force restart, ami talán pont az én bajomra van, de nem segít, ahogy egyre többet játszok vele egyre jobban szaggat, mintha nem üríteni a memóriát rendesen, csak a gép újraindítása segít
nincs erre valami hackelési lehetőség valamelyik file-ban?
please help! -
#11591 hy all a faq alatt lévő link nem működik segitség pls most kezdem:D -
#11590 Bocs a kepszlokért! -
#11589 üDV ALL!
sINGLE MÓDHOZ KELLENE NEKEM OLYAN CHEAT AMELY BEAD ÖSSZES UPGRADE-ET. eNNYIVEL CSAK KIÉRDEMLEM, MERT NORMALON NORMALON NYOMOM. thx ELŐRE!!! -
Travelos #11588 téged is idegesítene a dolog hidd el!
-
Travelos #11587 mostmár végigviszem magyarul, mert így is alig értem a sztorit, utána felrakom az 1.08-at és az extraction pointot, és akkor kiderülnek a dolgok
apropó, nem tudtok egy történet leírást magyarul, hogy tisztább legyen számomra a sztori? -
#11586 Neeeeeeeee, mert akkor nem tudja magyarul játszani és nem fog állandóan itt nyafogni -
Sund #11585 1.08 ra rakd fel, hátha -
Travelos #11584 nagyon érdekes, ha egy pár részen túlmegyek, és már elég sok mentési pont volt, akkor egy idő után meghal, és nem elég neki újraindítani a játékot, mert akkor kapásból 1 fps-el megy, hanem az egész gépet újra kell indítani, hogy jól menjen megint egy darabig.
ez valami memória lesz szerintem -
Travelos #11583 mégse, mostmár 5 percenként csinálja ezt az 1 fps alá esést, nagyon utálom ezt a szart!!! pedig már csak 3 epizód van hátra -
Travelos #11582 rájöttem, általában a quickload után hal meg, érdekes :(
-
#11581 Nem volt különösebben, de áldozd fel magyar tudásod a játékélmény érdekében ;) -
Travelos #11580 dehogynem, csak magyarosítva akartam nyomni, és azt tanácsolták itt a topicban, hogy a single részben nincs nagy diffi az 1.03 és 1.08 között
neked volt ilyen problémád régebbi verzióknál? -
Travelos #11579 mostanában ne lottózzál -
Travelos #11578 én nem az okát kérdeztem, hanem a megoldást, ha esetleg valaki tudja -
Sund #11577 Volt itt a topicban szó erről, hogy Robiék meg Huncuték indulnak én is kíváncsi vagyok mi lett a tervvel.