F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért javasoltam az 1.07-st letölteni és feltelepíteni...
egyébként a jó pecset töltötted le, de kiderül ez abból is, hogy ha elindítod és zokszó nélkül feltelepül...ha nem a megfelelõ pecset szedted volna le, akkor a telepítõ indításakor ezt kiírta volna Neked!
ha erre a pecsre felrakod a Reloaded FEAR XP 10.7 csomagot akkor 100%, hogy mennie kell mindenféle miniimage és egyébb securom kijátszás nélkül is...
a gépujraindulás leggyakoribb esete a driver inkompatibilitás: próbáld lecserélni a meghajtókat a legfrissebb fellelhetõre ( a win ujrapakolásnak akkor van értelme, ha a win akkor is elszáll ha épp nem fut rajta semmi game)
akinek hanggondja van az a FAQ-ban megleeli a megoldást:
"2." Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom. "
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."
A wma csomag a "gyári" win kodeket tartalmazza, amit a játék is használ. Meglehet, hogy a gépen régebbi verzió van fent, vagy éppen egy teljesen eltérõ (pl. egy tweakelt) verzió.
A beszédhang próblémát nálam megoldotta...
Más...
Most, h sikerült belõnöm végre a beszédhangot lenyomtam mégegyszer jóvel keményebb fokozaton. Kiábrándító.... Attól lett nehezebb, hogy több golyót kell pumpálni az ellenbe és néha többen is rohannak egyidejüleg rám...E miatt kár volt nehézségi fokzatokat belerakni. Milyen frankó lett volna pl. BEÜLNI egy lépegetõbe! Vagy vmilyen jármûbe. Tök jó lett volna olyan pályákon haladni amelyek elütnek a sz*rrá unt, ládákkal, székekkel tarkított sötét, monoton helyiségektõl. Az uj stukik nagyon hatásosak, de könyörgöm, ki fog fél percig lézert ereszteni egy katonára, mialatt az egy sorozattal a földre küld? Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs másodlagos tüzelési mód? Belefért volna...
De végignyomtam. Igaz nema játékélmény kedvéért, hanem mert kíváncsi voltam, hogy hard fokozaton az utsó pályán lesz-e vmi nyalánkság?
Akkor most forulok 180-t és csakazért is leírom azt is ami viszont tetszett:) Várjatok, erõssen gondolkodnom kell:) Megvan:) Az AI. A katonák most már nem csak obégatnak, hanem tényleg taktikáznak. Pl. amikor beözönlik 3-4 egy ajtón, akkor azonnal oszolj és take cover:) S aztán lesibõl tüzeégetnek, igaz nem mindig sikeül nekik:) Érdemes tesztelni az AI-t egy kis csalással. T betü, majd a konzolba: guns +Enter. Nyomjatok 7-s gombot a löveg-akna (vagy mi a szösz) kiválasztásához. Lesz 1-2 olyan hely, ahol azok a viláégító szemû, áttetszû güzük rohangálnak mint pók a falon. Dobjatok be párat közéjük. Lett is nagy rohangászás. Csak úgy villogtak a falak a gépágyuktól. Aztán nagy csönd. Na gondoltam kipurcantak. Lámpás bekapcsol és elindulok át a sötéten. Egyszer csak azt veszem észre, hogy megjelenik egy piros fájdalom-fény a monitoron és az életereõm vagy 20%-t leesett, Aztán csend. A géppityuk meg sem mozdultak. Elbújt a rohadék, de úgy, hogy kivûl maradt a géppityuk látterén. Nem láátam sehol, de a következõ pillanatban megint kaptam egyett. Az anyád! Földobtam a falra egy géppityut a fejem fölé, amitõl támadt is nagy motszkálás.Pár másodperc és hallottam ahogy puffana földön a kinyuffantott güzü.
A katonák is érdekesen reagálnak a géppityukra...Azt kiabálják, hogy vigyázz, gránát! Hol van gránát?:)
Na. Összegezve. Pénzt nem adnék érte, de azért elmegy. (Mert igenis, h volt olyan game amit utólag megvettem, mert annyira bejött. Igaz egy évben max egy ilyen van:) )
sorry, ha hosszú voltam, akit nem érdekel tekerje át:)
a single ok...teccik,annak ellenére ,hogy nem vagyok igazán fps fan.
(mindig egy régi game..a Devastation jut eszembe..a tárgyak fizikája,és a lepukkant környezet miatt..és ez jo....aztán lehet,hogy csak én akarok sokat??..lehet)
Aki akar az jöhet játszani.
A szerver: Killer
A kód: ph
Várok mindenkit sok szeretettel.
aranyos(??),szépen meg lehet halni,másokat ölni,..de semmi uj...az meg hogy freee....johogy....hiszen ez 19...mint az 1 hiján 20....
akinek nem ingfe..ne vegye..sötöbö
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
A már korábban bauer által tapasztalt probléma módosult változata :) : (a legfrissebb vga, hangkártya driver és directx van fenn) Nem indul újra a gép de a lövéshangok vagy egyáltalán nem, vagy csak összevissza szólnak játék alatt. Természetesen Hardware Mixing be van kapcsolva, mivel SB Audigy 4-el és 5.1-es szettel szeretnék játszani. Ha kikapcsolom, akkor úgy tûnik jó, de akkor elvesztem az 5.1-et ami egy FEAR-nél azér mondanom sem kell, h sokat számít:). Valami megoldás?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Egy jo bableves sose rossz!!
Az lenne a problémám hogy elindítom megy meg minden de utánna lefagy és újra kell indtani a gépet, ez nem csak egy helyen hanem változó hogy mikor de így nem bírom az elsõ pályát végigvinni. Valaki help!!!
Patch-ek, en és engb
mi lenne ha egy csokorba gyûjtenéd a hasonló FEAR témába illõ hozzászólásaidat és úgy örvendeztetnél meg minket?
AMD 3000+, 1 Giga ram , ATi x1600, ezen milyen grafikán fog menni?
És ha berakom a hangot 5.1 be attól még nem fog akadozni ugye?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Boldog szuletesnapot neked Apa! <#vigyor3>#vigyor3>
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Én meg az Us verziós patchet szedtem le, de nekem meg uk ván és nem megy rá a tetü.
Végig vinném a singlet mégegyszer...
leszedtem hozzá az 588mb-os patch-et de még nem crack-eltem.
Mert amit sd írt az az Extraction Point-hoz írja...
Aztán ha oda felmentek, tuti találnak valamit mert ott minden játékhoz van miniimae vagy crack:D
Nem értem miért olyan nehéz ez...
A másik megoldás a gamecopyworld-ös, az meg olyan hogy peccselnni se kell hozzá...
Azt meg erõsen kétlem hogy ne tudnád megnézni milyen verzíód van...(gondolom valamilyen warezos ott meg fel szoott lenni tüntetve milyen verzió...a másik meg az, hogy biztos van valami readme fájl mellékelve a warezos verziódhoz, vagy esetleg amit leszedtél, annak a fájlnak nevében van valami segítség, hogy milyen jelzésû peccs kell...
U.I: Sztem mi már minden lehetséges módot leírtunk arra hogy hogy tudnád ezt megcsinálni, szóval ha most se sikerül keress egy külföldi fórumot aztán ott kérdezõsködjél:D
De ha nem jó a patch szóljatok pls.
Most raktam fel megint az English (North America) version 1.0 de most nem piszkáltaqm még hozzá:)
ha nem megy, olvass vissza, nem olyan nagy feladat ez.
ehe itt millió 100:)
meik valyon ami nekem kell???
English (North America) version 1.0
Usa???vagy ezt hogy szokták jelölni?
Mert az európai az a UK
English (North America) version 1.0
Ehez akkor milyen patch-et szedjek le??
csináltunk egy kis 2-fõs csapatot a CTF-re:
FEAR CTF
SZÓVAL AKI SZERETNE EGY JÓT JÁTSZANI,
az küldjön nekünk egy emailt, összehozunk egy idõpontot! jöhet magyarul is, azokra én válaszok legfeljebb. :)
Köszi!
Tom, hogy nagy a pofám mert nekem megy a játék, de ez borzalom, hogy 200+ hozzászólás csak a peccsekrõl megy. :(
and FAQ
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May