13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
mikiking #11657 Szerintetek jácam ugy a gamet,hogy rákötöttem a gépre 5.1 -et ? -
KruGer86 #11656 Sziasztok nekem az a problémám hogy ha rácsatlakozok bármelyik szerverre mindig amikor a pályát tölti a töltés végénél visszalép a szerverválasztó menübe Invalid Game Assets hibával. Ez mit jelent már próbáltam tűzfal kikapcsolás nod32 kikapcsolás de hatástalan. Lécci segítsetek mert már nagyon idegesít !! -
j6 #11655 Vezérlőpult -> Területi és nyelvi beállítások -
T Zsolti #11654 vki el tudná mondani pontosan hogy hol lehet átálitani a nyelvet a gépen mert azt mondják hogy az megoldja a problémámat de én sehogyse tom -
Szikorarobi #11653 Latom jol elvagytok. Az hogy minek is a FAQ mar meg sem kerdezem. Lehet egyszerubb lenne kitorolni mert mindenki szeret szenvedni..... -
#11652 megoldoodott itt mindenikhez van patch ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ -
#11651 leszedtem már vagy 10 féle patchet de nem müxenek kaptam gb set is az mukodik de nem 1.7 es és az 1.7 es gb version az 38 mega nem hogy nem hiszem h nem mukodik nemis mukodik :P nemtudom mit tegyek feladom -
T Zsolti #11650 rosz a nyelv sztem...
-
#11649 ezt miért iirja ki patch instalálásakor????
the uptade is only compatible with the english (united station) version of fear please use the correct update for the installed version of the game
és iigy még az extraction pointal sem tudok játszani!!!
pliiz help!!! -
Dash #11648 kösz :), már tudom, haveromnak kellett 40GB winchi, ezért... -
Sund #11647 nem sok. -
Dash #11646 Mennyi hely kell a kiegészítőnek? -
#11645 Előbb írni tanulj meg mielőtt "hejet" keresel és "kattolsz"!
UI: Fullon tanuld meg! -
T Zsolti #11644 pls irj full pontos hejet mert már szarakodtam ott és nem rakta át szal pls fullon mond mire kattoljak -
#11643 vezérlőpultban válts klasszikus nézetre és máris megtalálod ;)
amugy ha nekem ilyen gondom volt mindig megoldotta (elöször az Age of Empires 3-mal kapcsolatban hallottam ezt, mert ugye eredetileg szaggat benne a menü, de ha átálitod akkor nem fog szaggatni, nemtom mi köze hozzá de sikerülni szokott) ;) -
Gazsi007 #11642 Kösz. -
tréj #11641 szia a fear combathoz kreálni kell amit a www.joinfear.com-on tudsz megtenni. -
Gazsi007 #11640 FEAR COMBAT-hoz serial kodot valaki légyszi.
Köszi. -
T Zsolti #11639 magyar xpm van méghozzá home edition és nemtalálok ojat a vezérlöpultban de nemtom hogy az jo lenne e -
#11638 Hali! Az 1.08-as patch-nek van két változata: UK és US! Namost a hülye kérdés, hogy nekem melyik kell a DVD verziós FEAR-hez? (Mert a Flatout 2-nek pl az amcsi változata a CD-s "kiszerelés" az EU pedig a DVD-s) -
#11637 ha magyar XPd van állitsd át a Vezérlőpult->területi és nyelvi beállitások->angol (egyesült államokbeli)-re
nekem meg szokta oldani a problémát :D azt nemtom hogy mér -
T Zsolti #11636 jaaa nem ugy értem ugy értem csak röviden hogy akkor nekem mérnem fut???ha nekeik igen nekem miért nem?nem ugy értem hgy akkor má nekikse fusson!!!!!!!!! -
Sund #11635 de az a legnagyob gondom hogy a haveroknak hiba nélkül fut
-
T Zsolti #11634 má ujraraktam ugy hogy közbe leszedtem a deamon tools-t de még mindig ugyan az a gond. de csak a combatot szedtem le a full gamet nem az lehet gond????? de az a legnagyob gondom hogy a haveroknak hiba nélkül fut -
Szikorarobi #11633 Alcohol120 es egyeb Cd emulalo softverek miatt van. Ha leszedted oket akkor is elofordul hogy ujra kell raknod a FEAR-t hogy menjen. Ez van.... -
Sund #11632 akkor keress rá a keresővel itt a topicban, mert már mások is szívtak ezzel. -
T Zsolti #11631 már letöröltem de még mindig nem jó:P -
Sund #11630 Uninstalláld az összes daemon, antiblaxx és egyébeket, és próbáld úgy. + olcass vissza a topicban, mert volt már ilyen probléma. (én sem emlékszem rá hogy hol) -
T Zsolti #11629 sziasztok!
lene egy gondom nem idul a GS böl szedet FEAR combat azt irja ki hogy:A required security module can not be activated. This program can not be executed.és nem inditja el. már egy csomo mindenel probálkoztam de nem jöt be pls vki segitsen elöre is kösz! -
Dash #11628 Vicces , mert előbb kezdtem el multizni, úgyhogy elég lassúak voltak a Single-ben az emberkék. Következő akkor a kiegészítő lesz. -
Sund #11627 igen!
ha tetszett, akkor mindenképpen vidd végig az extraction point-ot is, közben megy gyere multizni. :)
Tegnap láttam egy magyar CTF szervert, de nagyon vacak volt a pingje. -
Dash #11625 3nap alatt végigvittem, egész jó volt. vége kicsit szar volt, a kiegészítő ennek a folytatása? -
Dash #11624 hülye vagyok akkor a szervereket sem mutatná:S -
Dash #11623 Tűzfal -
#11622 Sziasztok!
A Fear Combat miért nem indul el? Bármilyen szerverre rányomok,mindig azt írja ki,hogy Disconected. -
Dash #11621 Eng , ok. -
Dash #11620 Single-höz melyik patch kell? angol vagy amerikai? -
#11619 ok -
Sund #11618 háát régebben még azt mondtam volna, hogy vedd meg eredetiben már csak a multi miatt, de hát kijött a combat ugye... :) Töltsd le azt. -
#11617 nektek is ...