F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
ok thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ibrik
Minden patch-nek van UK-s és US-s verziója.
A kettõt úgy tudod megkülönböztetni, hogy a UK-s nevében "engb" van, az US nevében pedig csak "en".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Attila8805
nekem a gamestaros verzió van meg és arra nem megy rá az uk patch.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem számít, akkor is megküldi a kódot. (Leglábbis nekem megküldte.)

Ha valakinek lenne kedve CTF-hez:

CTF CTF CTF
Attila8805
Valaki segítsen pls.

Megy a szerver jöhettek játszani.
F.E.A.R. combat
Szerver: Killer
Kód: ph
Attila8805
DE a második oldalon csak a pipálgatni kell és utána arra nyomok hogy submit és jön megint az 1. oldal.

ibrik
Lehet, hogy valamit nem jól töltöttél ki.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Attila8805
Hi all én elkeztem regisztrálni a fear combathoz és a második lépés után megint az elsõt adja be.

Banano007
yeah

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

kolbi870315
HÁÁÁÁÁÁ!!
Így már mûködik.
Köszi szépen!

BF2142:kolbi, kolbi01

A másik forumból Davidsned írta:

Elõször is futtasd a játék könyvtárában a wmfadist.exe-t, majd: vezérlõpult-->hangok és audioeszközök-->hardver-->audiokodekek-->tulajdonságok-->tulajdonságok-->windows media audio-->tulajdonságok-->audiokodek használata, és prioritás 1-es!-->ezután végig leokézod, amíg ki nem érsz.

Ez nálam bevált. Kristálytisztán szól 5.1-ben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kolbi870315
Leszedtem a codecket. Persze hogy az ACE Megacodecpackot.
Elindítom, elindul.Az intrók alatt van hang, aztán a menuben már nincs, és ha új játékot kezdek magának a játéknak sincs hangja.

Egy láma kérdés: most akarom magyarítani (alapvetõen nem szoktam, de most úgy döntörttem még is). A magyarítás az 1.03-hoz van, a F.E.A.R. nálam jelenleg a v1.07 áll.
Ha felteszem bekavar, vagy mehet nyugodtan?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

1. " Indítom a játékot, de fekete képernyõt kapok. "

Uninstalláld vagy inaktíváld a codeckpacket, és tökéletesen mûködni fog. Általában ACE Megacodecpack szokott gondokat okozni.

(FAQ)
kolbi870315
Hali!
Olyan gondom van, hogy elindítom a játékot és csak egy sötét képernyõ jön elõ.
Régebben tudtam vele játszani, és azóta semmit sem változtattam a gépen.
Mi lehet a baj?

DeathJr
ehhh eddig tartott...megint vacak:S

mike0013
:D nah végre^^

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

<#eljen>
DeathJr
Nah ujrahúztam a Windows-t és csodák csodájára megy:)
Akkor csak akadt valamivel.

Nem hinném hogy szükséges, de ajánlott ... :D
Rakd csak föl a legújabbat (6.10 azt hiszem)nekem semmi problémám nincs vele. 9600-os karival ...

w77d
Bocs elírtam! Uk verzió, és azt írja ki hogy a patch csak az UK verzióhoz jó!

Ha itt vetted, akkor nem US, hanem UK verzió. A patch "engb"-s.

w77d
Hali! Vmiért nem tudom fölrakni az 1.07-es patch-t! Azt írja ki hogy az csak az us verzióhoz jó. Én itt vettem MO-n a példányom és egyértelmûen US verzió! Mit lehet ilyenkor csinálni?

én!

és meg is beszéltünk egy funmeccset <#vigyor>. Este lenne jó, olyan 21.00 órakkor. Vegyél fel MSN-re: gigi.cuci kukac freemail pont hu

Tegnap volt egy meccsünk valami CSF-el. Nagyon korrektek voltak. az elsõ két pályán nyertek, a harmadik körben fordult a kocka és mi vezettünk eléggé. 2 percel a vége elõtt érdekes módon a szerver disconnektált. Úgyhogy az erkölcsi gyõzelem a miénk :)
Banano007
KI akar ma délután játszani?:)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szükséges neki nagyon új driver vagy nem???
Mert holnap rakok windows-t és én szívem szerint az eredeti Drivert raknám fel...Mert az egyik legujjab driver nagyon vacak volt...Ati 9XXX-es széria
Azé', az ingyenes multi ellenére, sincs kolbászból a kerítés FEAR-éknél. :)

(igen kell)
mike0013
<#idiota>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok!

Letöltöttem az F.E.A.R. Extraction Point, de kéri az eredeti játékot.
A kérdésem hogy az ingyenesen leölthetõ Combat multiplayer is jó hozzá alapjátéknak?
Segítsetek lszi...
Úgy tûnik közösbe hülyék maradunk. ;) Privi ment.

\"Hard to see, the dark side is.\"

DeathJr
Ez amúgy szentem tiszta hülyeség...
Nekem mikor még ment a FEAR ezeket úgyhagytam és mindent mediumra húztam.Egy két cuccot húztam High-ra,de semmi se volt low-on.
Pedig Ati 9600-om van.

mooo
Te lehet,hogy az maradsz,de valaki talán értette,hogy marhaságot írsz.
Ebbe most nem fogok belemenni,arra ott van a hl2 topic,ha gondolod vázold fel ott is eme játéktesztereket megszégyenítõ fantasztikus észrevételedet.
A kedvencem:"max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidõ kitolásából"
Talán jobban tetted volna, ha mégis mondasz vmit, mivel így hülyék maradtunk. ;)
<#csodalk>

FAQ:
4. " Mit állítsak, hogy optimális legyen a grafika, mert borzasztóan szaggat. "

Amennyiben 9800Pro vagy 6600GT alatti a kártyád, kapcsold be a DX8 effekteket.

Ezt az Options menüben, a Performance/Advanced video card option/Graphics/ Pixel Dubling, és a DX8 shader on, azaz bekapcsolásával teheted meg.

A többi beállításokkal kisérletezgetni kell, mert gépfüggõ.

próbáld ki, hátha:)
AtiRadish
Hy
Olyan problémám lenne h. régebben csak hang nélkül indult a F.E.A.R., de most h. elolvastam a faq-ot orvosolni tudtam a problémát. Szal van hang, így viszont ha indítom a játékot akkora ocsmány, kockás grafikája van a játéknak h. az hihetetlen(Doom2-es szintû). Akármilyen magasra állítom az opciókba a grafot marad ugyanolyan sz@r. Ilyenkor mi a teendõ? Tud valaki segíteni? (a legújabb 1.08-as patch van fenn, nem segít) Egyébként a kiegészítõ tökéletesen szépen fut, semmi gond nincs vele

Ilyen eredmények születnek:-)
Na emberek.
Aki akar játszani az jöhet.
A szerver Killer
A kód ph
Remek kis hentelés szokott lenni.
Már akinek megvan a F.E.A.R. combat.
Jó hangulat eszméletlen vérengzés.
:-)
mooo
"Ha már HL2-nél tartunk: sztem abszolút nem egy nagy durranás a sztori, max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidõ kitolásából, a játék során nagyrészt semmit nem haladunk elõre a cselekményben."
Erre nem tudok mit mondani.Kérem kapcsojja ki... <#banplz>
A problémára megtaláltam a megoldást, ha kell vkinek, szóljon.

Ha már HL2-nél tartunk: sztem abszolút nem egy nagy durranás a sztori, max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidõ kitolásából, a játék során nagyrészt semmit nem haladunk elõre a cselekményben. Ennyit pedig a FEAR is bõven ad. Mielõtt félreértesz, nekem a hl2 is tetszett, csak azt nem mondanám h túlzottan jobb lett volna a fearnél.
Ha pedig már multinál tartunk és cod, akkor COD 1, és nem 2! (más kérdés hogy 1-et már alig játszák) Méghogy cod 2-nek alacsony gépigénye. Hát hol élsz te? (tán a leg gépigényesebb fps)

DeathJr
Ezt nem teljesen értem:
a gépujraindulás leggyakoribb esete a driver inkompatibilitás: próbáld lecserélni a meghajtókat a legfrissebb fellelhetõre

mert én nem a multiról írtam...
bibis lesz a kobakod:)
ha nem ismered, akko' meg minek nyilvánítasz ilyen sommás véleményt? ehhh....<#falbav>
nálam csak egy valami futkosott:a hideg a hátamon, mikor rámvetette magát a mumus a sötétbõl:)
a multi részt nem ismerem, nem próbáltam, úgyhogy e téren legyen meg a nép akarata:)<#worship>
ha nem rögtön dohogni kezdtél volna, hanme elolvasod amit írtam, rájöttél volna, hogy én a multiplayer részrõl beszélek. ÉRTED, multiii.

amit mélységnek neveztem az gyakorlatilag a játékstílusok kombinációs lehetõsége volt, mivel a FEAR-ben belép az említett futkosás és "közelharc" is.

a multit emberek játszák... ezért még egy 1000 éves játék is nagyobb élményt tud nyujtani multiban, mint pl. egy Doom3 vagy Q4 single-ban...
egyébként, sztem multiban a Call Of Dutty 2 verhetetlen...alacsony gépiénye miatt sokkal élvezetesebb...
de ez csak egy vélemény...
bocsi:)
mit értesz mélység alatt?:)
csak nem a döbbenetes, minden képzelete felülmóló és lebilincselõ sztorira gondolsz?:)
vagy a rendkívûl karakteres és nagy benyomást keltõ remek szerepekre?
ne röhögtess:)
mély:)
ehhez képest a HL2 és az ep1 valóságos bestseller:) egy költemény amit izlelgeteni lehet! pedig ott is volt bõven beszari rész, még ha nem sia hülye parázás miatt!
mééély! :)
a multis része sztem elég séma,klisé,

mondjál már nekem egy olyan FPS-t ahol a közelharc meg a futkosás olyan szerepet kapott mint a FEAR multiban. Mert hidd el, ez olyan változatossá teszi a játékot, hogy egy év múlva is állandóan újat tud mutatni nekem.