F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A kettõt úgy tudod megkülönböztetni, hogy a UK-s nevében "engb" van, az US nevében pedig csak "en".
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
F.E.A.R. combat
Szerver: Killer
Kód: ph
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Elõször is futtasd a játék könyvtárában a wmfadist.exe-t, majd: vezérlõpult-->hangok és audioeszközök-->hardver-->audiokodekek-->tulajdonságok-->tulajdonságok-->windows media audio-->tulajdonságok-->audiokodek használata, és prioritás 1-es!-->ezután végig leokézod, amíg ki nem érsz.
Ez nálam bevált. Kristálytisztán szól 5.1-ben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elindítom, elindul.Az intrók alatt van hang, aztán a menuben már nincs, és ha új játékot kezdek magának a játéknak sincs hangja.
BF2142:kolbi, kolbi01
Ha felteszem bekavar, vagy mehet nyugodtan?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Uninstalláld vagy inaktíváld a codeckpacket, és tökéletesen mûködni fog. Általában ACE Megacodecpack szokott gondokat okozni.
(FAQ)
Olyan gondom van, hogy elindítom a játékot és csak egy sötét képernyõ jön elõ.
Régebben tudtam vele játszani, és azóta semmit sem változtattam a gépen.
Mi lehet a baj?
BF2142:kolbi, kolbi01
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Rakd csak föl a legújabbat (6.10 azt hiszem)nekem semmi problémám nincs vele. 9600-os karival ...
és meg is beszéltünk egy funmeccset <#vigyor>#vigyor>. Este lenne jó, olyan 21.00 órakkor. Vegyél fel MSN-re: gigi.cuci kukac freemail pont hu
Tegnap volt egy meccsünk valami CSF-el. Nagyon korrektek voltak. az elsõ két pályán nyertek, a harmadik körben fordult a kocka és mi vezettünk eléggé. 2 percel a vége elõtt érdekes módon a szerver disconnektált. Úgyhogy az erkölcsi gyõzelem a miénk :)
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Azt szeretném kérdezni hogy szükséges neki nagyon új driver vagy nem???
Mert holnap rakok windows-t és én szívem szerint az eredeti Drivert raknám fel...Mert az egyik legujjab driver nagyon vacak volt...Ati 9XXX-es széria
(igen kell)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Letöltöttem az F.E.A.R. Extraction Point, de kéri az eredeti játékot.
A kérdésem hogy az ingyenesen leölthetõ Combat multiplayer is jó hozzá alapjátéknak?
Segítsetek lszi...
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nekem mikor még ment a FEAR ezeket úgyhagytam és mindent mediumra húztam.Egy két cuccot húztam High-ra,de semmi se volt low-on.
Pedig Ati 9600-om van.
Ebbe most nem fogok belemenni,arra ott van a hl2 topic,ha gondolod vázold fel ott is eme játéktesztereket megszégyenítõ fantasztikus észrevételedet.
A kedvencem:"max az elején meg a végén amikor történik is a cselekményben valami, egyébként másból nem áll mint a játékidõ kitolásából"
<#csodalk>#csodalk>
4. " Mit állítsak, hogy optimális legyen a grafika, mert borzasztóan szaggat. "
Amennyiben 9800Pro vagy 6600GT alatti a kártyád, kapcsold be a DX8 effekteket.
Ezt az Options menüben, a Performance/Advanced video card option/Graphics/ Pixel Dubling, és a DX8 shader on, azaz bekapcsolásával teheted meg.
A többi beállításokkal kisérletezgetni kell, mert gépfüggõ.
próbáld ki, hátha:)
Olyan problémám lenne h. régebben csak hang nélkül indult a F.E.A.R., de most h. elolvastam a faq-ot orvosolni tudtam a problémát. Szal van hang, így viszont ha indítom a játékot akkora ocsmány, kockás grafikája van a játéknak h. az hihetetlen(Doom2-es szintû). Akármilyen magasra állítom az opciókba a grafot marad ugyanolyan sz@r. Ilyenkor mi a teendõ? Tud valaki segíteni? (a legújabb 1.08-as patch van fenn, nem segít) Egyébként a kiegészítõ tökéletesen szépen fut, semmi gond nincs vele
Ilyen eredmények születnek:-)
Aki akar játszani az jöhet.
A szerver Killer
A kód ph
Remek kis hentelés szokott lenni.
Már akinek megvan a F.E.A.R. combat.
Jó hangulat eszméletlen vérengzés.
:-)
Erre nem tudok mit mondani.Kérem kapcsojja ki...
<#banplz>#banplz>\"Hard to see, the dark side is.\"
Ha pedig már multinál tartunk és cod, akkor COD 1, és nem 2! (más kérdés hogy 1-et már alig játszák) Méghogy cod 2-nek alacsony gépigénye. Hát hol élsz te? (tán a leg gépigényesebb fps)
a gépujraindulás leggyakoribb esete a driver inkompatibilitás: próbáld lecserélni a meghajtókat a legfrissebb fellelhetõre
bibis lesz a kobakod:)
a multi részt nem ismerem, nem próbáltam, úgyhogy e téren legyen meg a nép akarata:)<#worship>#worship>
amit mélységnek neveztem az gyakorlatilag a játékstílusok kombinációs lehetõsége volt, mivel a FEAR-ben belép az említett futkosás és "közelharc" is.
egyébként, sztem multiban a Call Of Dutty 2 verhetetlen...alacsony gépiénye miatt sokkal élvezetesebb...
de ez csak egy vélemény...
mit értesz mélység alatt?:)
csak nem a döbbenetes, minden képzelete felülmóló és lebilincselõ sztorira gondolsz?:)
vagy a rendkívûl karakteres és nagy benyomást keltõ remek szerepekre?
ne röhögtess:)
mély:)
ehhez képest a HL2 és az ep1 valóságos bestseller:) egy költemény amit izlelgeteni lehet! pedig ott is volt bõven beszari rész, még ha nem sia hülye parázás miatt!
mééély! :)
mondjál már nekem egy olyan FPS-t ahol a közelharc meg a futkosás olyan szerepet kapott mint a FEAR multiban. Mert hidd el, ez olyan változatossá teszi a játékot, hogy egy év múlva is állandóan újat tud mutatni nekem.