13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• bcrics
    akko még készícséé pelust mert tééleg most kezdődik a java;))
  • InfectedMann
    Huhhh. Asszem ezzel a játékkel veszélyes ilyen későn játszani. Jól összeszartam magamat már egy párszor pedig még messze van a vége. Gondolom :D
  • InfectedMann
    Ma elkezdem ezt a gémet :)
    Remélem fog olyan élvezetet nyújtani mint a Star Wars: Republic Command, Doom 3 + RoE és a Far Cry :) Bár ahogy olvastam biztos nem fogok unatkozni.
  • Szikorarobi
    Gyerekek tanulnak mert valami elmebeteg tanaruk van es annyi lecket ad nekik hogy van hogy este 10 kor is meg leckeznek. En meg 16-22 oras melo utan nem nagyon ferizek. Hetvegen szoktunk azert lenni. Neha hetkozben is. De az ritka. Volt most is par meccsunk de elkeseritoen gyengek az ellenfelek. Alig jatszunk es meg igy is lecsaloznak minket. Nemtudom Huncut es Banan ha meg most is annyit jatszik mint regen hol tartanak de hogy agyongyalaznak mindenkit az szinte biztos. Full bena az egesz banda. De a szoveg az azert megvan. Ha meg kikapnak jon a szokasos kempercsiternoob szoveg. Majd talalkuzzunk egyszer valahol!
  • rekettyes
    lesz FEAR 2. ?
  • Sund

azért olvasd át 2*, nehogy zavarba jöjj. :)

na mi van veletek? Valami nagy klángyőzelem, egyéni eredmény? Kicsit eltűntetek. (legalábbis nekem)
  • Szikorarobi
    Most mar mindent tudok!
  • Sund
    Nem kell az neked. Single-hez van crack, a multija meg ingyenes.
  • Dry
    Cd Key kellene nekem mert elveszett.Előre is köszi
  • Sund
    Gyors útmutató a CTF-hez:

CTF MANUAL
  • jumpman
    Sziasztok indítás után ezt írja ki :"unable to initalize the renrerer to a valid video mode" Mi ez?
  • Lanciazsozso
    Hello! A köv.problémám van: A múlt héten játszottam a FEAR XP-vel.Most akarnám tovább játszani,de amikor betöltöm a mentett állást akkor kiirja a gép hogy: LEVÁLASZTVA A SZERVERRŐL!!! Csak akkor hajlandó menni ha a legelejéről inditom a játékot! Az alap FEAR-ral is ez a helyzet!!!!!Mi a baj??? Előre is KÖSZI!
  • Szikorarobi
    Nyilvan nem amiatt mert tobb lett a ramod. Amugy meg mi az hogy nem megy?
    Nem indul? Elindul de sotet a kep? Stb... Gondolom nem eredetid van. Olvasd at a FAQ ot rendesen. Biztos van leirva ott megoldas es van link is ami esetleg segit.
  • Fujiryu
    Most már zsír jól fut:D
  • NiggerKacsa
    Sziasztok!

Én régen 256mb ram-al játszottam a fear-el és vettem még 512mb-ram-ot a 256mellé és azóta nem megy a fear és azok a játékok amiket a fear fejlesztői csináltak. valakí segítsen nekem! (légyszi)
  • Ombika
    GEp kerdese!! :)))))))))))))))
  • Fujiryu
    Gondolom azt a singleplayerhez javaslod, mert multiban azzal toltam és kicsit nehéz volt látni az ellenfelet, a füstben.Meg a másik ami idegesítő volt az a gránát utáni elmosódott kép:D
  • Ombika
    1280/1024 minden fullon szurokkel!!
  • Fujiryu
    Na most kipróbáltam a fullgrafot.Jól néz ki meg minden, csak az ellenséget nem látni a nagy porban, meg füstben:D
  • Sund
    nekem elég ha sok pixel közül ki tudom szűrni az ellenséget. :D
  • Fujiryu
    Milyen grafikán érdemes játszani?
  • Cobraz
    Lehet hogy sok 360- as játékot láttam!
  • bigfoot
    hát nem tom te kire gondolsz:D
    de lehet hogy nem:D
  • Sund
    jah, elég jól lehet skálázni ezt a játékot. Amúgy örvendetes hír, hogy úgy láttam megállt a szerver/játékos fogyás. Szerverszám átlagosan 920, Játékoslétszám, 18XX
  • Szikorarobi
    Szia. Te az a Bigfoot vagy akire gondolok? Udv megint!! Leszel mostanaban?
  • bigfoot
    nekem amd sempron3000+,6600gt,1giga ram és mikor toltam vele akkor minden maxon volt szinte 800*600ba és simán ment
  • rekettyes
    Az egyik legszebb játék ami valaha kijött.
  • Sund
    nem hiszem mert nekem 3200 + 6800 1G Ram van és simán megy.
  • Cobraz
    3200+ 7600gt 1G ram. Akadozik a game. Pedig nem egy földbedöngölő grafika. vagy szar a gépem?
  • bigfoot
    új hangkártya driver,nyáron nekem is ilyen gondom volt a swat4 kieg el,azt kerestem új drivert felraktam és jó lett
  • Peetboy
    Sziasztok!

Tudtok valamit az ellen,hogy ne recsegjen a hang játék közben. Régebben elég sokaknak okozott ez problémát.Új hangkártya? - Vagy valami más?

Már tudok játszani a F.E.A.R.-rel.
    (Csak a Net szolgáltatómat kellett felhívni és ott mondták,hogy bekapcsolt magától a tűzfal a központban és azért nem engedett kapcsolódni a server-ekhez.)
  • Ombika
    Teljesen levagyok dobbenve a single reszen ,hogy mennyire zsir!
    Miert nem jatszottam en eddig vele,igaz most van olyan gep amin full-full fut 1280-ba!!
  • Ombika
    Rendben koszonom helpet!!
  • Peetboy
    KruGer86!!!!
    Nekem is ilyen problémám van ahogy írtad "az a problémám hogy ha rácsatlakozok bármelyik szerverre mindig amikor a pályát tölti a töltés végénél visszalép a szerverválasztó menübe" annyi különbséggel,hogy nálam azt írja Disconected from Server.
    Én a Windowst is ujra telepitettem,de az sem segített neki.

Még ezt is kiirja amikor beállítottam a netem sebességét:

The custom content download settings have been changed to match the selected bandwidth.
  • Szikorarobi
    A patch-ek a multi miatt jottek ki altalaban. Semmit nem veszitesz ha nem a legujjabb patchel nyomod a single reszt. Szoval ha kell a magyarositas neked akkor probald ugy hasznalni amire a fiuk elkeszitettek.
  • Szikorarobi
    Na ez egy jo kerdes! De szerintem ha van 5.1 -ed sokkal fickosabb lenne a pc sajat hangszorojan nyomni...... En pl a Prince of persia-t ugy jatszottam vegig.
  • Szikorarobi
    Nekem is volt ilyen. Altalaban azert mert nagyon magas pingel rendelkezo vagy rossz minosegu serverre szerettem volna fellepni. Probald ki egy olyanon amin kb 30-40 kozott van a ping. Ha az sem megoldas akkor probalj egy ujratelepitest.
  • KruGer86
    Valaki az én problémámra nem tud megoldást?
  • Sund
    Szerintem igen, csak készítsd elő a szívgyógyszered ha ijedős típus vagy.
  • Ombika
    Hi!!

HA felteszem 1.08 patchot es siman inditom single,akkor muxik faxan 1.08 patch,de ha magyarositst felteszem es azzal inditom/ugye ez csak 1.03-ig van/,akkor ezt irja ki jobb also sarban: Error: Invalid string ID !?

Erre van megoldas vagy muxik igy is kozben 1.08 patch?