F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Libraryfiles.exe es kb 6 mega. Megtalaltam a gepemen.

Egy jo bableves sose rossz!!

Regiszrtaltatni kell a windows-al az OCX fileokat. Valahonnan le lehet tolteni es telepiteni oket. Nekem is volt ilyen bajom es csak ugy sikerult megoldanom. Nekem gugli a baratom segitett.

Egy jo bableves sose rossz!!

fery02
Sziasztok! Nálam játék közben nincsen beszédhang, se az alap játéknál, se a kiegészítésénél, sõt, a kiegészítésben még be is akad néhány hang pár másodpercre. Tudom, a fõkönyvtárban lévõ WMFADist-et kellene feltelepíetni, de ez telepítés közbe hibát ír ki, a hiba ablaka fejlécében ezzel a szöveggel: Windows Media Format 7.1 Audio file Setup. Az ablak tartalma pedig: Error registering the OCX C:\Windows\system32\l3codeca.acm. Azután, miután erre OK-t nyomok elõjön egy újabb ablak, ezzel az üzenettel: Windows Media Format 7.1 Audio redistributable file has setup completed. Majd erre is OK-t nyomok, de a játék ugyanolyan marad. Elõre is köszönöm a választ és a segítséget.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DARYL
Probáld meg a legujabb VGA és hangkártya driverrel játszani. Valamint a DirectX legujabb változata is legyen a gépen.

A VGA beállitásoknál válaszd a legjobb teljesitmenyt (és ne a legjobb képminöséget).
A játékon belül még lehet butitani a képet: kisebb méret, árnyékok nélkül.

Ha ezeken már tul vagy és még mindig akadozik a játék, akkor probáld még töredezettség mentesiteni a merevlemezt.
Probálj még letölteni valami memoriakezelö progit, ami a RAM-okat optimálisan frissiti, azaz ami már nem kell azt folyamatosan törli a RAM-okbol, igy jelentösen javitva a PC teljesitményét.

Egyébb tanácsot nem tudok adni.

Az én vasam: ASUS P4T533-C + alaplapi 5.1 hangkártya, P4 1,7 GHz, 512 MB RD-RAM 800MHz, Geforce Ti4200 128MB, 80 GB S-ATA Seagate Barracuda...

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

WizArts
nem megbántani akartalak, de soxor elnézik...elõször én is.. 😄

mike0013
uhh, hát ien szokott lenni:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Maxtreme
PFFFFFFFFFf
Az X-fire szerverkeresõ prog limitálta.. hávazze ilyen nincs
Kikapcsoltam, most 1000+ a menüben az fps..

Qwerty4
Szevasz.<#integet2>

Qwerty4

Maxtreme
Ja és vsync természetesen off a driverben, és a játékban is.

Maxtreme
Végre sikerült megoldanom a resetelési gondot, most más probléma jelentkezett hálisten...
Járt már úgy valaki hogy a játék konstans 30 fps-el ment? A menü is, és a gameplay is.. (holott a menü 800-900-al szokott, a játék is jóval többel mint 30)
Ez az 1.8-as patch áldásos hatása vagy mi a szösz?

Miért megy nagyon gyatrán ezen a gépen: Abit KN9u, 3500AM2, Asus EAX1600pro, 1Gb 800Mhz Kingmax, Sata2. Hát mi kell ennek reaktor? <#falbav>
ibrik
Nem csak progi kellett, hanem egy fájl is, ami a nyelvi fájl alapja volt és amit még utána le kell fordítani a játék által használt formátumra - de ezt már írtam.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Kicsit off, de akkor ez azt jelenti, hogy nem lehetett csak úgy a magyarító fájlt elindítani és telepíteni, hanem kellett hozzá egy külön progi is? Szóval bonyolultabb a dolog, mint más játékoknál?

<#wow2><#worship>Elõre is köszi a választ!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Sziasztok.
Gyertek játszani multiban.
A szerver: prohardver2
A kód: ph

F.E.A.R. combat..........
ibrik
Nincs hozzá, és amíg nem lesz hozzá "public tools", mint annakidején az alapjátékhoz, addig nincs esélye a magyarításnak sem.
Sajnos a szövegeket tartalmazó fájl nem szerkeszthetõ, a public tools-ban lévõ StringEdit nem is tudja kezelni.
Amikor annakidején a FEAR-hez kijött a public tools benne volt egy olyan formátumú fájl, amit a StringEdit tudott kezelni és le is tudta fordítani a játék által használt formátumra. De ismétlem, ezt a formátumot már nem lehet tovább "buherálni", mindig a tools-hoz kapott eredeti szövegfájlból kiindulva lehetett módosítani a szövegeket és azt újra lefordítani.

Sajnos az Extraction Point-hoz még nem adtak ki szerkeszthetõ szövegfájlt.

Van a kiegészítõhöz magyarítás? Ha nincs mikorra lesz?
Sziasztok! Én mindig is szerettem az FPs játékokat. De hadd mondjam el hogy a FEAR egyszerûen a legjobb és nem azért mert jó grafikájú, és mert hogy a AI-ja is nagyon odavág, hanem ahogy az egész tálalva van. Zenei aláfestés 1. osztályú. Én annyira beleéltem magam hogy igencsak párszor megugrottam a székbe meg belelöttem saját árnyékomba. Ezt csak is este jó játszani és lehetõleg hangosan (persze ne úgy hogy mindenki azt hallja még a szémszéd utcába is). Ekkor van az igazi feelingje.
Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévõ storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítõbe õt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütõ egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem 😞 Errõl kéne információ nekem.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Játék során elég szokszor találkoztam kalapácsokkal, jó valamire vagy csak dísz?
ibrik
Az, hogy két fájl mérete megegyezik, az még nem jelenti azt, hogy bitre is megegyeznek.
Már az is elég, ha egy konkrét biten az egyik fájlban "0" van, a másikban meg "1"...

Köszi az infót!
Kiprószáltam:mûxik. Úgytûnik, valami hiba volt a tört fearxp.exe-vel, de az az érdekes, hogy amit leszedtem a gamecopyworld-rõl, az elvileg ugyanaz mint ami 2. cd-n volt.. csak a módosítások idõpontjai tértek el pöttyet.. De úgytûnik akkor hiába egyezik a méret, akadhatott valami difi.. Még1X Thanx a lot!
ibrik
Ami a CD-n van, az "elvileg" sem korrekt.
Amúgy azt kell tenned, hogy töltsd le (pl. a gamecopyworld-rõl) a jó crack-et és azzal használd.
Egyébként már az 1.08-as patch-et is felrakhatod, mert ahhoz is van már crack.

Hi All!
Tudna valaki segíteni: Kiakarnám prószálni a Fear X.point-ot, de nem akaródzik elindulni. Felraktam az alap FEART, rá az 1.07es peccst, utána reloaded-es X.P-ot.. Az Alap FEAR simán megy, de a kieget már az elején nem engedi a vin..hibát észlel.. Kipróbáltam Pr0t.St0p-al, de így sem megy. valamit ablak bejön, de pár pill, és hibát észlel az exe-mben..pedig elvileg ami a cd-n volt az korrekt.. Lenne valakinek tippje?
Megköszönném THX!
Mindenképpen frissítsd akkor a Punkbustert! Engem is le-le dobott de most már jó lett.
ph forum, FEAR Combat topicban szokták írni

hunmilan
Szeva rob20!

Mikor szoktatok játszani? Beszálnék ha lehet.

nagyon vicces be van kapcsolva.... de tévedtem csak azt írja ki hogy 600 server van de csak 150et talál meg még mindíg...
WizArts
kapcsold be 😄

Maxtreme
Srácok találkozott valaki a köv hibával:
Mondom felrakom a játékot, lövök 1et multiba. (combat)
Igenám, csak ahogy elindítom, 2-3 secre bejön az intro múvi, megakad a hang, és akkora resetet vág a gép hogy öröm nézni. :omg:
A fura az, hogy winreintall elõtt tökéletesen ment a játék, ugyanezekkel a driverekkel. (91.31FW, PAX au4 driver)

Gép:
Asus P4c800 e deluxe
P4 Nw HT 3.0ghz@3450mhz
MSI NX 660GT
Audigy 1 @ Audigy 4
1.5gb geil ram
etc...

Mi az istentõl lehet ez? 😞

Elõre is köszönöm a supportot.

okés mostmár megy megtalál körübelül 600 szervert nagyon köszönöm már csak 1 kérdésem lenne mért dob miníg ki a punk busterre hivatkozva??? azzal mit kell csinálnom? köszi még1x
nem de minnyárt megpróbálom. köszike 😊
mike0013
:S
szerverkeresõket próbáltad? pl: Xfire vagy ASE?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

semmi baj már megszoktam mindenki lámának néz de sajnos nem is ez a bajd de szerintem mind1 akkor lemondtam errõl a játékról de azért köszönöm szépen a segitséget
esetleg be van állítva (bocs ha lámának nézlek 😊 ) hogy pl. csak a CTF szervereket listázza, míg a havernál ALL-ra van állítva?
ha az 1.08 a legujjabb akkor nekem az van fennt.... próbálgattam utánna olvasni h miért lehet ez de nem találtam sajnos semmit.....
esetleg túl régi a paccsod és be van állítva, hogy csak a paccs kompatibilis szervereket listázza.
a tûzfal ilyenek ki vannak kapcsolva a filter meg hát azé annyira nem vagyok hülye..... csak az a baj h tök jó a game csak nem tom nyomni ilyen hülyeség miatt és ez nagyon idegesít......
Blenda Stompa
nézd meg elõször is hogy filterek esetleg be vannak e állitva a játékban a serverbrowseolás alatt.
ha nem ez akkor valszeg firewall, zonealarm, ilyesmi lesz (vagy vmi hardwares tûzfal esetleg)
ha egyik sem akkor passz...<#nemtudom>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

elég kihalt a fórum de nagyon örülnék ha segitene valaki létszives segitsetek.....
sziasztok problémám lenne de nem találtam a FAQban.... csak rettenetesen kevés szervert talál meg és azokra is csak elvétve tudok felcsatlakozni haveromnak több 100at talál meg nekem meg csak 135 körült...... nem tudjátok miért van???? létszives segitsetek elõre is köszike
köty
jah...😄😄😄😄😄
Meg se szólaltam......
lol😄😄
azt hogy nézzem....?
a FAQ-ot ?
Bocs de nem vágom
Letöltött pályák: FAQ 16. pont

szevasztok.....
Combat-hoz kapcsolodó kérdésem lenne....
A Filefronton, találtam pályákat...és le is töltöttem õket....bemásoloma combat könyvtárba....és a játékban nem ismeri õket....😞
DM-es pályákat szedtem le, de sajna nem tom hostolni õket....
MIt tegyek ???
Vagy mit kell csinálni a letöltött pályákkal?
Jah, és még egy van ez a FEAR Coop mod...ez hányas patchre vonatkozik...meg hogy van az ?
Kérlek írjatok...kösz elõre is
Aha, köszi!
Akkor keresem majd!<#awink>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Qwerty4
Nem új rész, csak egy 2 CD-s kiegészítõ, érdemes hogy keresgélj(bár nekem nem jött be).
A pontos neve ez:F.E.A.R. - Extraction Point
Én ma vittem végig!<#vigyor5>

Qwerty4

Hi evribádííí!<#wave>

Remélem nem csak multis kérdéseket lehet feltenni, szóval elolvastam a FAQ-ot teljesen, de nem találtam a kérdésemre választ. Én multiban nem tudok nyomulni, mert a netes családi gép az nagyon-nagyon gyengus, szóval csak Single player jöhet számításba, az tetszett is. Viszont most a neten mintha azt vettem volna észre, hogy van újabb FEAR rész, ez tényleg így van? Nem volt sok idõm, ezért gondoltam, hogy itt megkérdem, hogy akkor érdemes-e keresgélnem, hogy játszhassak egy újabb résszel.

Asszem tavaly játszottam utoljára!<#worship>

Attila8805
Bocs a duplázásáért még egy kérdésem lenne ti merre szoktatok jáccani van valmi kedvenc szerveretek!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hi all vannak magyar szerverek?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hi all vannak magyar szerverek?