13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Humesz
    Köszi
  • Banano
    aham
  • Banano
    Este jöttök játszani?=) Szikora a lányod még mindig jól tolja:D
  • Humesz
    Hi!

A FEAR Combat megy együtt az 1.08-as patch-el?
  • Dash
    Fájl módosításra gondolok, melyik címszónál lehet?
  • Dash
    SlowMo -ban a lassítás mértékét nem lehetne még növelni?XD Egész jó lett már a Fun server..Matrix Rulez
  • jemo69
    milyen szerverre szoktatok feljárni? ;)
  • Szikorarobi
    Takaritas...

Jo jatek a FEAR!!
  • Fujiryu
    Küldtem egy pmet az elérhetőséggel.Msn-en megbeszéljük az időpontot, meg elmagyarázod a szabályokat:D

Robi titeket sztem szivesen látunk a csapatban ha nem vagyunk meg:D
  • Dash
    Igen :) Azok már megvannak. Most épp 1.5* ugrás van. És az Evacban van olyan hely ahonnan leszedhetek bárkt falon át( pár hely van amit nem látok:))
  • jemo69
    ez bőőő... én is szoktam játszani a FEAR combattal... szeretem ^^
  • Sund
    Jó, megdumáltuk! Akkor lehetne 4vs4 vagy akár 5vs5 is.

Fujiryu,

tényleg mondj majd valamit, mert Robiéknak szerverük is van, szóval minden adva van egy jó játékhoz. :)

Ami nekünk nem jó, mert meccsünk van:

Febr. 15 21.00
    Febr. 24 21.00
    Marc. 3 21.00

majd írj.
  • Szikorarobi
    Mivel ez a program resze nem hinnem hogy van belole magyar. Max ha kulon irnanak hozza egy grafikus feluletut amirol meg nem hallottam sajna. Szerintem azert minimalis angol tudassal is el lehet vele lenni siman. Amik lenyeges valtozast okoznak azok a :Gravitacio ,Zoom, Robbanasok ereje es a lovedekek sebzesi aranya. Altalaban ha ezeket jol belovod egy igen vicces Fuun servert tudsz krealni. Erdemes meg eljatszani pl a futasi sebessegekkel is vagy kombo futassal is.Pl ha gugolsz es elore mesz atallithadod olyan gyorsra hogy olyan mintha 200 al mennel. Ha siman mesz akkor atlag sebesseg de ha legugolva akkor atomgyors. Ez is jo moka..
  • Szikorarobi
    Szoljatok ha kell segitseg es beallunk WhyLeengal segiteni. Termeszetesen ha kell kulon csapatba :) Csak hogy tobben legyunk...
  • Lord Oswal
    hali ha valakinek valamikor szüksége lenne egy cd-keyre akkor csak küldjön privit mert az enyémet nem használom
  • Dash
    Működik:), nagyon jó. Egy baj van , hogy elég sok van és nem tudom megtalálni a lényegeseket, párat nem értek.Ki lehet őket törölni ami nem kell? Nincs ebből magyar?
  • Sund
    és ennek mi a szar köze van a FEAR-hez ember?

Fujiryu,

oké, várom akkor az időpontot.
  • Fujiryu
    Mingyá kitúrom az öcsém a gépétől és kideritem hogy van e rá ember:D
  • Sund
    bcrics,

FAQ

Fujiryu,

oké, a 3 vs 3 is jó. mondj majd egy dátumot ha készen álltok, jó? Köszi!
  • Fujiryu
    Hát még nem beszéltem a többiekkel, mert kicsit zsúfolt a programom mostanában...3 embert sztem tudok majd szerezni:D
  • bcrics
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bocs a kérdésért, de már készítik a zubbonyt,,szóval online fearozáshoz kellene serial vagy link,ha tud vki!!!!ha vkinek sérti személyi jogait vagy szabadságában korlátozva érzi magát akkor kéretik törölni a hsz.-t
  • Sund
    4 vs 4.

Akármikor jó nekünk, csak kb. egy-két héttel előre fixáljuk le az időpontot. Az lenne a jó, ha TE mondanál egyet, aztán ahhoz tartanánk magunkat.

• Fujiryu
    Az nem hány menet hanem, hogy hányan játszanánk:D
    A BF2 az teljes mértékben CTF:D
  • Sund
    Hány menet? amíg meg nem unjátok. 3-4 map.

"után nyomhatnánk még egy BF2 CTF-et is csak a fun kedvéjért"

sajnos egyszerűen alkalmatlanok más játékra/játékmódra a társaim, mintha nyúznák őket. Nem tudom rávenni őket semmire a CTF-en kívül. Mondjuk nekem aztán mindegy ki nyer, csak jó legyen a meccs.
  • Fujiryu
    Én a kerek füzetben azt olvastam profilváltásra van:D(lehet holnap átnézem kicsit részletesebben a füzetet, mert eddig csak véletlenül nyílt ki ott:D)
  • Fujiryu
    Hát én egyedül nyomom már a FEAR-t a JCSR-ből meg a Flashpoint gamingből:D
    Majd rábeszélem a többieket, hogy nyomják fel a gépre, akkor nyomhatunk egyet:D Rábeszéllem őket aztán mehet.Hány vs hány lesz ha lesz? MEg a FEAR meccs után nyomhatnánk még egy BF2 CTF-et is csak a fun kedvéjért(meg persze azért hogy vmit mi is nyerjünk:D)
  • Szikorarobi
    Ha atallitottad a dolgokat szedd ki elolle azt a kis jelet. Ha benthagyod olyan mintha nem csinaltal volna semmit. Probald ki a zoom-ot. Told fel jol neki es nezd meg kispityuval. Szuper jol nez ki. Mintha tavcsoves pisztolyod lenne.
  • Szikorarobi
    A legaljan a kis gomb a restartra van. 15 mp utan ha folyamatosan nyomva tartod elvileg ujrainditja az egeret es nem kell kihuzni. De ez nekem nem mukodik...
  • Sund
    Fujiryu,

te is keress meg mán engem PM-ben vagy valahogy, toljunk egy fun CTF meccset.
  • Dash
    Nagyon jó dolgok vannak, de nem működik egyik sem . Beálítom elmentem, semmi( értékek megmaradnak)
  • Fujiryu
    Az a gomb az alján nem a restartra való:D A profilokat váltja, azért vesznek el a beállításaid

Megpróbálom frissíteni a drivereket aztán remélem megjavul, ha nem akkor remélem még garanciális:D Amúgy kösz a segítséget
  • Szikorarobi
    off; Csinalt valami hasonlot de raktam ra uj firmware-t meg drivert es azota ritkan olyan szokott lenni hogy megall a csavom es nem megy tovabb de ha mozgatom akkor oldalra elnez de elore nem megy. (Eger jobb gomb nalam a gyaloglas :) Olyankor kizarolag akkor megy tovabb ha felengedem a gombot varok kb 1 mp-t es ujbol lenyomom. Viszont ezek a hibak kizarolag a FEAR alatt jonnek elo mashol eddig meg nem vettem eszre. Kihuzni meg akkor kell ha mondjuk befagyott a gep es nyomsz egy restart-ot. Akkor kizart dolog hogy menjen az eger. Akkor vagy gep leallit teljesen (kikapcs) vagy eger kihuz bedug. Az aljan van egy restart gomb de nekem csak a beallitasokat felejti el de nem restartolja az egeret vele. Pedig allitolag arra van. Amugy eszmeletlen pontos.
  • Szikorarobi
    De lehet allitani azthiszem a costumization.txt ben ha jol emlekszem. Tobb mint 700? fele dogon lehet allitani amugy.
  • Szikorarobi
    Hali. Tudok benne segiteni . Sajna nekem nincs most gepem csak egy P3. De valamelyik gyerekemet lenyulom majd a meccs erejeig. Valszeg a kicsiet mert a nagyobbik jo volna ha jonne mert kezd igen eros lenni... Hetvegen vagyok csak. Hetkozben melozok sokat. De majd osszehozzuk.
  • Dash
    szervernél nem lehet a gravitációr állítani? ( nem csak ki be , hanem a mértékét)
  • Sund
    Robi!

Nincs kedvetek összerántani a csapatot egy CTF erejéig? Jó lenne nekünk egy kis gyakorlás...
  • Sund
    Bolond a srác....
  • bakvarnyu
    Ebből nagyjából semmit se értek! Ha nem érted a sztorit akkor meg miért írod azt hogy gyenge.
  • Fujiryu
    Hát nem kicsit lol:D

Egyébként neked szokott az egered olyat csinálni(ha jól emlékszem neked van razer copperhead), hogy játék közben lekapcsol(abbahagyta a világítást és nem lehetett mozgatni a célkeresztet)? Mert nekem az utcsó két cb meccsünkön többször ki kellett húznom az usbből és újradugni hogy működjön...
  • rekettyes
    Leírhatnád a történetét! Most viszem végig másodszor de még most is homályos minden.