F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BattleTag: zydar#2910
Hallod csinálhatnánk olyat, hogy egy TDM, utána meg egy CTF. csak mókából...
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Egy jo bableves sose rossz!!
Nagy bajban vok, mert a combatot sehogyan sem tzdom fríssíteni 1.08-ra. Sem UK-val és US-sel nem enged frissítreni :(
Fákjúal!
Kicsit elfelejtem majd újra elõveszem de akkor már legnehezebb fokozaton fogom végig vinni.
Ja amúgy aki még nem tudja: Lesz FEAR 2!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem a legaktívabb ladder de azért 2 naponta 1 meccs:D
Meg beszéljetek az adminokkal, akkor talán bemehettek egy nbem európai ligába(pl német vagy lengyel, esetleg a holland vagy angol bár ott már nagy a ping) ahol nagyobb az aktivitás.Mingyárt megnézem mégrészletesebben:D
Combat Capture The Flag 4on4+ Ladder
7 Members, 0,0 Matches per Day
Combat Deathmatch 1on1 Ladder
115 Members, 1,9 Matches per Day
Combat Team Deathmatch 2on2 Ladder
19 Members, 0,0 Matches per Day
Combat Team Deathmatch 3on3+ Ladder
24 Members, 0,7 Matches per Day
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Fujiryu,
Köszi a tippet, megmentettél minket az idióta CB elõírástól h 4-en kell lenni minimum. <#worship>#worship>
MOst megnéztem és vannak FEAR ladderek, számszerint 4(ctf,1on1,2on2,3on3) szóval ott is megpróbálhatjátok, mivel az kicsit komolyabb mint a CB
Szép cybervilágot mindenkinek!
1. Sima FEAR felinstall, és nem szabad crack-elni
2. fear_update_engb_100-106_107 patch futtatása
3. Fear Extraction Point installálása
4. A FearXP cd-n/dvd-n a crack könyvtárban megtalálható 2 crack fájl: a sima Fear-hoz és az XP-hez is. Ezeket írjuk felül a felinstalláltakkal.
5. Kész, mindkét játék megy.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Minden játékindítás elõtt újra mountolj be!!! Különben hálából az lesz, hogy nem látod a játék fõmenüjét, illetve gamma közben az ESC hatására a menüt. A Daemon-ban vedd ki a pipát az Automount elõl!!
Áve!
Most akkor lezárom a nagy kérdést, azoknak, akik nem az eredetivel játszanak. És eddig csak szívtak. Mint én.
Íme:
1.Install FEAR - Full Installation. De ne crackeld!
2.Tedd fel az 1.07 patch-et, az engb verziót.
3.Szedd le a gcw-rõl: reloaded crack, és crackeld a FEAR játékot!!! A kiegészítõ crackje nem kell, legalábbis ha követed az alábbiakat:
4.Install FEARXP!
5.Szedd le a már mások által említett poseden-fearxp-bwt állományt tartalmazó NOCD vagy NODVD image állományt. Ez rar lesz.
6.Csomagold ki a C:\21cn mappába!
7.Az ehhez kapott procyon.exe nem kell, legalábbis nálam.
8.Szedd le, ugyancsak gcw-rõl az ALKISECUROM progit, 2 állomány lesz benne. Bemásolod a FEARXP könyvtárba.
9.Vezérlõpult - Rendszer - Eszközkezelõ: Letiltod az összes fizikai lemezmeghajtódat (cd, dvd), kivéve a virtuálisat, amit a Daemon használ!
10.Mount the POSEDEN-FEARXP.BWT Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06.
11.Elindítod az alkisecurom.exe állományt, megmutatod neki az eredeti fearxp.exe-t!!!!!
12.Enter!.
13.Play the Game!
Nekem így mûkszik, miután teleizzadtam a fejem a neten, itt nálatok is, és nem mûködött sehogyan sem. Legyetek jók, az Amper és Szilikon legyen veletek!
De ez is benne van a dologban, ha nem megy:<#falbav>#falbav>
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
link: ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/updates/fear_update_engb_100-106_107.exe
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
FEAR észak amerikai angol változatát.(mivel a patch is US valtozat)
Lehet, hogy az a gond, hogy a nem amerikai angol patchet kellene letöltenem, de arra majd engedi az amerikai EP-t telepiteni?
én még nem láttam, de lehet hogy régi akkor sry<#vigyor2>#vigyor2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Ket kerdes:)
- A multiplayer mihez hasonlit? Kicsit taktikazos is, vagy csak "Quake-es", ugralos, hentelos?
- Multiplayer-ben van lehetoseg AI-kat bekapcsolni? Tudom, hulyen hangzik, de offline szeretnek neha lovoldozni, de a BF-tol es a CS-tol mar egy kicsit herotom van;)
THX!
Mi van az SZ klánnal?
ne crackeld, utána patcheld a legújabbal és aztán tedd fel az EP-t
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gondolom kell az alap FEAR-hez egy US crack.
Ezt honnan kaphatom meg, egy linket tudtok adni? Lehet, hogy már megirta vlki, de hadd ne rágjam át magad több 100 hozászoláson.
Ilyen erös hatás még a vécé tükrös jelenete volt a DOOM3-ban, de az inkább csak egyszeri hátbavágás volt.
Én ugy vagyok vele, hogy ha sci-fi/horror FPS, akkor legyen minöségi darab, és szerintem ezek nagyon jól meg vannak csinálva.