13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• DarkSector
    Én is így jártam.És megkérdeztem az egyik srácot aki levert.
    És azt mondta hogy gyakorolt fejlövéseket és azért nem halt meg mikor lőttem mert gyors körbefutott és összeszedte a páncélokat meg az életeket és valahogy megtanulta harc közben használni.És a laggolás is sokat ront a játékon.De ha akadozik a játék egy pillanatra is akkor az tuti hogy nem lagg hanem a rendszer gyenge a megjelenítéshez mert most az erős géppemmel nincs akadozás, csak a lagg maradt és az nem okoz akadást játék közben hanem max annyit lehet észrevenni hogy az ellenek egyhelyben megállnak vagy mindig mellélősz hiába célzol rájuk.
  • Fujiryu
    Hát ha nem találod el, csak azt hiszed, akkor valszeg az a gond...Ha T-onlineos vagy akkor meg túlterhelt a rendszer, hála a sávszélemelésnek...
  • rekettyes
    Vagy fejlövést kapsz vagy csalnak.
  • Sarapetike
    igen-evel én is találkoztam
  • TCelica
    Hello. Valaki meg tudná mondani hogy lehetséges az hogy x személyre kilövök egy teljes tárat ő pedig rámlő kettőt a pisztollyal és én halok meg. Eközben nem ugrál sem rugdos csak a sarokban áll. De ez más helyzetekre is jellemző. A ping mindig olyan 20 és 40 között van, az életem és a páncélom is fullon van mindig. Ha valaki shotgunnal rámlő 1-et én rögtön meghalok, de ha nálam van a shotgun én valakit meglövök többször is akkor meg semmi, él, vérzik és ezután még rugdos is.
    tud valaki segíteni vagy elfogadható magyarázatot adni?
    Azt ne írjátok hogy nem tudok játszani és hogy hülye vagyok hozzá mert naponta több órát a Fear-ral (vagy egész este), és még ezenkívül más játékkal is játszom. Na pá.
  • gpmanster
    Ó, köszönöm szépen a segítséget. Letöltöttem ahogy mondtad és most már rendben van.(végre nem kell cheaterek ellen játszanom!!!!)
  • TCelica
    Na ki jön este lőni? Majd írjatok, halika.
  • Ficsur01
    Sziasztok!
    Egyjátékosmódban akarom végigjátszani, de akármilyen fura, hát nem elakadtam?! egy kis segítség kellene... asszem a 4. quest: leírtottam mindenkit,de van egy rácsos ajtó ahol az istennek sem tudok átmenni.

THX bye
  • DarkSector
    Töltsd le az itteni PB.exe-t és ha megnyitod akkor keresd be a gépeden a Fear-t és nyomj rá hogy frissítse és akkor meg kell várni míg telitődik egy csík. Szólj ha nem megy...
    PB frissítés
  • TCelica
    Sziasztok.
    Minden este Fear Combat meccs a Jackson/Nyárád/ DM serveren. Gyertek harcolni. A server 23.00-kor indul, de majd játék előtt mindig kiírom az infót.
  • Sund
    PB frissítés?
  • gpmanster
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy ha fel akarok menni egy olyan szerverre ahol a PunkBuster be van kapcsolva, akkor kb. 10 másodperc játék után ledob annak ellenére, hogy nálam is be van kapcsolva .(nem használok semmi cheat-et se mod-ot és a GetRight sincs fenn) pliz help
  • Banano
    Ma este 2v2 3v3?
  • Ficsur01
    Sziasztok!

A nagy FEKETE képernyő: Ha nem DirectX9.0c van fennt a gépen akkor gyorsan tedd fel! Ha más nem akkor ujra dobd fel az XP-t a gépre(nekem az segített).
    Sok sikert!
    BYE
  • Sund
    Hogy én hogy utálom ezt a Clanbase-t.... arra nincsen szó. Borzalmas szar navigálás, és kismillió ócska szabály.

Soha többet nem lépek be, elegem van belőlük. A bürokrácia és a tehetetlenség elegye az a hely.

Dühöngés OFF

• Dash
    Mekkora alapból a gravitáció? ( Megszoktam , hogy átugrok mindenkit:) , pubon , meg már túl furcsa , vissza kéne szoknom.)
  • DarkSector
    Fear Combat-tal csinálhatsz, a sima multiplayerrel meg még nem próbáltam de azzal is kő hogy működjön:
    Host Game....
    A legfelső opcióhoz írjál be valami könnyen megjegyezhető nevet "Seassion ..."-hoz,és ha kész a szerver akkor add meg a nevét a haverjaidnak meg ha van akkor a jelszót és ha rákeresnek a szerverekre akkor ott lesz köztük a tiéd is....:D
  • TCelica
    Hello.
    Vagy kodek hiba (fekete képernyő. Rakjál fel valami kodeket pl indeo vagy a klm kodeket ez elég jó és ha így se indulna el a játék akkor nézd meg a readme dokumentumot hogy a videókártya nem ütközik-e a játékkal. Azért írom ezt mert nekem is volt így ,hogy a régi videókártyámmal Geforce fx 5500 assal nem futott néhány játék,ugyanígy csinált mint neked. Próbáld ki más videókártyával is ezeket a játékokat elindítani.
  • TCelica
    Hello.
    Szeretnék egy saját szervert készíteni ahol a haverokkal nyugodtan tudnánk játszani. Légyszi aki már csinált vagy tudja,hogy kell az írja már meg és azt is hogy mi szükséges hozzá. Lehetőleg minnél hamarébb válaszoljatok. Köszi előre is a segítséget.
  • DarkSector
    Peccs és krekk ellenőrzése.Vagy drájver frissítése.
  • Sund
    FAQ
  • Bazsiii90
    Hello!Nekem a következő lenne a problémám:Felteszem,megcrackelem elinditom...és utána ahelyett h bejönne h pl Sierra meg ilyesmi bevezető video csak 1 nagy feketeség van...videókari direct x meg catalyst minden jó mert csak ennél csinálja ezt pl prince 3 megy fullon...segitsetek lécci h mi lehet a baj...elöre is köszi
  • Ombika
    A kiegeszitohoz is van honositas?
  • Sund
    hát akkor sztornó.

Mindenesetre, aki szeretne játszani azt sok szeretettel várjuk a (FlagL) nevű CTF szerveren! :) Esténként szoktak ott jó kis meccsek menni, majd nézzetek be.
  • Dudu Tekh
    megprobalok
  • kopcsanyizsolt
    Sziasztok Zsolt vagyok,ki tudna nekem segíteni FEAR játékkal kapcsolatban mert elakadtam.
  • Fujiryu
    Ti fújtátok le nem mi:D Mi ráérünk simán kilenctől éjfélig.Csak sebinek dolga van és csak kilencre ér haza:D
  • Sund
    nah, szóval akkor mi van a február 26-tal?
  • Sund
    már pedig nem jó Robiéknak a 21.00 :(
  • Fujiryu
    Ahogy nézem huncut jót partizott a Princetalice elleni meccsén:D
  • Fujiryu
    Most beszéltem Sebivel.Csak kilencre ér haza, szóval ha valakinek nem jó a kilenc akkor át kell tegyük máshova...
  • Fujiryu
    1.5 óra múlva már egész jól belejöttem:D Kicsit szokatlan a dolog a BF2 után:D
  • Fujiryu
    Én összefutottam vele egy szerveren, amikor pár hónap után először játszottam:D Egyszer lelőttem:D
  • Banano
    Huncut VS Banano
    Clanbase 1on1 cup döntő jegy ára:
    Elővételben: 500Ft
    Helyszínen: 1000FT

• Sund
    Elnézést a központozás hiányáért, rettenet ahogy írtam :) Legközelebb átolvasom mielőtt a "mehet"-re kattintok.
  • Sund
    Robi,

én lennék a legboldogabb ha többször játszanánk.
    Mi általában minden este fent vagyunk 1-2 órát meccselünk. A február 26 kivételével a leghatékonyabb az lenne, ha ad-hoc módon szerveznénk ilyen kis mini játékokat/meccseket. Nem kell előre lefixálni, ha ráérsz akkor tudunk játszani, ha nem akkor meg majd legközelebb.

Rendszerint rádkukkantok az MSN-en, de inkább nem vagy fent mint igen.

Szóval ha bármikor is ingerenciád támad játszani, akkor bármikor szívesen látunk BÁRKIT. Van egy srác nálunk akinek 15M/768-as netje van, az övé is elbír bármikor 8-10 embert. Csinálunk, vagy csinálsz egy szervert és mehet a 2vs2, 3vs3 stb. stb. Most már jobba ka srácok, nem fogtok unatkozni :) Szóval ha van időd ugroj fel esténként. Mi inkább Skype-ot használunk, de van persze az MSN is.

Jah a meghívást Robinak címeztem, de természetesen mindekinek örülünk.
  • Dash
    Ez van sajnos, nem tudják elviselni....Ezért nem megyek publicon:) Saját Fun, vagy zárt ahol tudom, hogy normális emberek vannak.
  • Szikorarobi
    Mert egy kempercsiternoob!!! Allandoan sunyul es kempel!! Ja es Barbie2000 csitet hasznal!
  • Szikorarobi
    Miert nemjatszunk elobb es akar tobbszor? Nekem pl most egy P3 as gepem van de majd lenyulom a kisebbik gyerekem gepet a meccs idejere. Szerverunk mar nincs mert senki nem er ra jatszani ezert lemondtuk. Viszont 8 megas netem van es ha kell siman elbir 8-10 jatekost...
    Amugy a publicon jatszok rettenet gyengek. Nem jatszok max heti 1-2 orat es tuti a bannolas csalas miatt mar az elso menetben. Szegeny WhyLeeng-ot is allandoan bannoljak. Meg a magyarok is. Veletek viszont jol elvagyunk. Ki erti ezt?
  • Sund
    Fujiryu, Robi

akkor a meccs időpontja február 26. 20.00

lehet hogy mi csak 3-an (legrosszabb esetben 2-en) tudunk jönni, de majd szépen elosztjuk az embereket, nem vérre megy :)

Robi, nagy kérés lenne kölcsönkérni a szervereteket arra a pár órára?