F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kor:16😊
segítséget várok,hogy a kari szünetben tudjam tolllni a gémet😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Sigley playerbe akarok jáccani de kéne magyarítás..
vki tud segíteni?
1.03as magyarítás jó hozzá?
ha végzek ezzel,mehetek multizni is😄
"Vagy miben külömbözik az eredetitõl ?"
ez az eredeti.
"Itt is vannak magyar szerverek ?"
van, de nem sok magyar játszik. úgy általában nem sokan tolják a FEAR multit.
"mondjatok valami kis Ízelítõt a gameról"
csak annyi, hogy ne keseredj el ha az elején kurva gyorsan meg fogsz halni 100*, kell magadnak tanulási idõt adni! Ja és ha lerúgnak ne csodálkozz, mert az unarmed elég hangsúlyos szerepet kapott a játékban.
Vagy miben külömbözik az eredetitõl ?
Itt is vannak magyar szerverek ?
Mondjatok valami kis Ízelítõt a gameról.
Kary vagy Karykeksz
"Miért nem hírdetitek ezt valahogy ?"
😊 me nem a mi dolgunk, hanem a kiadóé. 😊
Majd számolj be a tapasztalataidról...
Miért nem hírdetitek ezt valahogy ?
Nah már töltöm is, éste game 😊
Kary vagy Karykeksz
Egy jo bableves sose rossz!!
Ismét jön a nap kérdése! 😄
fear_update_en_100-106_107.exe ---> ezzel patcheltem VOLNA a játékot, erre kiírja, hogy nem a megfelelõ verziójú játékot akarom frissíteni... Az exe-t nem cseréltem ki, tehát még az eredeti van fent, és ha jól emlékszem akkor egy nogrp alcohol clone játékom van... bocsi, ha hülye a kérdés, de a probléma adott, várom rá a lehetséges megoldásokat, vagy ha van más patch, akkor azt(?)
Elõre is köszönöm, ha válaszoltok! 😊
Peace!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
donidarko,
teljes képzavarban vagy. nem az zavar ha kérdezel, hanem az zavar, hogy ezek a kérdések már:
meg lettek válaszolva a topicban + ott van a FAQ-ban IS.
Tehát egy ki***ttúl lusta dög vagy, mert nem vagy hajlandó egy kicsit is visszakeresni. Szerencséd, hogy Szikorarobi és a többiek, imagép módjára hajlandók elpapolni újra és újra.
Na mindegy többet már nem szólok ebben a témában, mert teljesen mindegy, úgysem fog változni semmi, mindig leszenk új donidarko-k meg xboxerek.
ON
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Faq-ot végigolvastam, sr7stop-ot leszedtem, de egyfolytában azt írja ki nothing to hide...
pedig bve van mountolva a fear.mds
próbáltam virtual cd hide-ot is, ott meg mindig kipipálva marad a kis ikon, hiába mondom, hogy hide virtual drive
daemon 4.08HE van telepítve, lehet, hogy ez a baja?
--=2.pont=--
Bocs mégegyszer emberek!
My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]
Bocs, hogy így a témába pofátlankodok, de lenne egy gondom a F.E.A.R.-rel...
Felinstallálom, megcrackkolom, és bejönne a játék... De csak fekete képernyõt látok állandóan... Nem csak nálam, szal nem a gépem miatt...
Letöltöttem a játékot máshonnan is, és ugyanez van... 😞
Ha valaki tud valamilyen megoldást, az pls segítsen!!!!!!!
Elõre is thx !
My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]
Ezekkel a folyamatos, ismétlõdõ kérdésekkel úgy ki lehet nyírni egy topicot mint a szél. Jelen esetben is kb. 7-en voltunk akik a játékról beszélgettünk, az összes többi hozzászólás, a topic célját tekintve, SZEMÉT.
Na most kinek van kedve olvasgatni úgy, hogy állandóan szemetet kell lapozgatnia? Én imádtam ezt a topicot, de már nem járok fel csak 3-4 naponta, mert az ilyen xboxer féle lusta alakok szétcseszték.
Úgy kéne, hogy minden játékhoz egybõl 2 téma lenne: 1.játék 2.hogyan indítsuk el
A kedvencem az volt amikor a gyerek megkérdezte: miért nem megy a játék, amikor õ leszedte a miniimage fájt(kb 500 k😎...
Valaki tudna segíteni most raktam fel a clonecd változatot elindítom és nem történik semmi,az exe. elindul aztán sötét kép és kész!
A hang gondra meg az a megoldas hogy leszeded azt a Codec pack-ot amit most hasznalsz es felraksz egy olyat amelyik nem akad a jatekkel. Bovebben FAQ....
bence140000,
FAQ!
PSN ID.: Beegabor
A kérdés, van vmi különbség vagy extra ebben , vagy dettó ugyanaz mint a sima fear-ben( gondolok itt új pályára,fegyverre),mert 2 kör után semmit nem vettem észre?
PSN ID.: Beegabor