13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#11882 király az új banner :) -
#11881 Szia!
Azt nem tudod honnan lehetne letölteni ezt a módosítást. -
HUTÖPIKE #11880 Gyertek fiuk csinaltam servert...HUN [SZ] jelszo:noplayer!!!!
-
tmisi #11879 Ah, kösz. Van routerem és abban tűzfal. :) Egyébként asszem lehet engedélyezni a routerben szabad portokat és a FC-ban is meg lehet adni a portot. Majd megpróbálom. -
Szikorarobi #11878 Szia. Ha jol emlekszem singlre nincs de az ingyenes Multira irtak egy olyat amiben a multiban tudsz ugy jatszani mintha single lenne. Magyarul bot-okkal tudsz nyomulni a gepi ellensegek ellen. En meg nem probaltam de tobben mondtak hogy eleg jora sikeredett. -
#11877 Hello!
Nekem is volt ugyanilyen gondom a FEAR-Combattal. A tűzfalat kéne kikapcsolni. (Ha routered van,akkor azon is) -
tmisi #11876 Hali. Én feltettem a Combatot, javítottam 1.08-ra, de nem akar felmenni egyik szerverre sem. Amikor rákattintok egyre (akár pinkbusteres, akár nem), akkor 1 percig a betöltőképernyő, csík lenn nem megy, majd visszadob "Disconnected from Server" felirattal. 5let? Valamit nem állítottam be?
Bocsesz, hogy amatőr a kérdés, de ez az első game, amelyet kipróbálok multiban. Nincs valami komplett help file hozzá? -
#11875 Ma este 23-tól megint meccs a megszokott serveren. Aki teheti jöjjön. :)) Halika. -
#11874 Valaki szokott olvasgatni hivatalos FEAR fórumokat?
Nincs info modokról? -
Sund #11873 Ha valami konkrét időpontot is megadtál volna, szerintem több sikerrel járnál... -
#11872 Sziasztok!
Legyetek szivesek es gyertek be az [XFF]-= jellel kezdodo Slowmo TDM serverre. Videot szeretnek csinalni. Koszi. -
Nagy01 #11871 Megnyertem a clanbase cup ot huhuuu -
#11870 Nemtud valaki valamit esetleges singleplayer modokról? -
#11869 Halika.
Ma olyan 23.20 tól megint megy a móka a Jackson / Nyárád serveren. Akinek kedve van jöjjön. :)) Leszünk egy páran ma is. Na szia nektek. -
#11868 Oky... -
tibiszabo #11867 Nagyon jó müködik!!
most már ezt tolom! -
tibiszabo #11866 Nagyon köszönöm az infot!!!!!!! -
#11865 Jah nekem is ez volt és nem US pach kell neki hanem UK! Kb.300MB környékén van.
Link, ha nem akarsz keresgélni. -
tibiszabo #11864 Hello
Egy kis segitség kellene!
Meg van a kiegészitő de nem tudom feltelepiteni mert kéri a javitást de egyekel sem tudom elinditani
Valaki tudna adni egy jo javitást amivel elindul? -
#11863 Nemtuom nem szoktam csalni...csak úgy hallottam... -
#11862 Hello.
És hol lehet ezt a dolgot módosítani? -
#11861 Fel lehet venni fraps-al...ezt a programot le tudod tölteni a netről. -
#11860 hát annak én is örülnék de egyelőre semmi hír.
-
#11859 Nagyon örülnék neki ,ha az ide nagy huzónekvek mellett elhintenének már pár infót a FEAR folytatásáról! -
#11858 Szerintem már vagy két éve van magyarosítás hozzá. -
#11857 Hello.
Köszi a linket amit küldtél. Nekünk mindig van kedvünk játszani és a server is működik minden este 9-től olyan 3-ig vagy néha tovább is ez attól függ hogy mennyi játékos van. Tegnap reggel is fél ötig nyomtuk ezen a serveren. Na még egyszer köszi a linket este pedig várunk a Jackson /nyárád/ serveren. Légy jó. Csövi.
(tcelica a barátnőm és hol innen hol onnan válaszolok) -
gpmanster #11856 Üdv, ahogy mondod velem játszottál tegnap este.Sajna ma nem tudok menni de majd esetleg holnap újra játszhatunk, ha van kedved. -
TommyVercetti1 #11855 helló everibody a kiegészítőnek hol tart a magyarítása mert már elég régen kijött a játék. csak illene egy magyarítást alkotni. -
#11854 Halika. Köszi a linket.
Te vagy fct akivel tegnap este játszottam?
Szia. -
gpmanster #11853 Na, Jackson-nak szeretném mondani, hogy errről a linkről le tudja szedni az s.d.k-t (ha érdekli a dolog):http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=170&nev=F.E.A.R._SDK_1.08
ott az oldalon le van írva miféle jó dolgokat lehet vele művelni
jó szórakozást hozzá! -
#11852 Valami record demo parancs nincs véletlen? Ez a fear legnagyobb hibája hogy nem lehet demót felvenni:S
-
#11851 Köszike és nem zavartál össze. :))
Ma este megint lesz Jackson/Nyárád szerver 21.00-től, de lehet hogy kicsivel később. Minden esetre akinek van kedve játszani az nézzen be. :) Olyan 8-10- en szoktunk lenni de valamikor kevesebben. A server 16-os ezért nyugodtan jöhettek még ha kedvetek tartsa. :)) Szia mindenkinek. -
#11850 Bocs lehet hogy összezavartalak de amikor rájuk rontasz akkor pont hogy ne ugrálj hanem csak szaladj feléjük.A rúgás meg bután néz ki és eléggé gyáva dolognak tartom, mert hihetetlenül hangzik de fegyverrel sokkal nehezebb lekapni valakit mert a rúgás azonnal megöl, úgyhogy ezt sajnos nem tudom dijjazni. -
#11849 Hali. Köszi a kommentet. Nekem valahogy nem akar bejönni ez az ide-oda ugrálok és megyek velül szembe módszer. A rugdalózást pedig nem tartom bunkóságnak (ebben a játékban) mert eddig akikkel és ahol játszottam a legtöbben ezt a módszert alkalmazták. Egy darabig türtem hogy lerugdostak hátulról amikor én lőttem de egy idő után már ez unalmassá vált és ezért fogtam hozzá én is. Igaz nem mindig de a legtöbbször hatásos. Tegnap este is eredményes volt amikor egy bizonyos BruceLee futtatta magát, de végül jól lerugdostam pedig erős ellenfélnek bizonyult. A 8-10 es támadás valamikor nekem is bejön de akkor tuti csak nagy mákom van. :)) -
#11848 A PB nem fog meg mindent...Én játszottam már csíterek ellen.Gránát a fal elé ahol megjelensz ilyesmi.2 meccsünk volt és nagyon begyaláztak minket, de a második meccsünk után 4 nappal megfogta a fél csapatot a pb egy éles meccsen:D -
#11847 A rugdalózás olyan mint más játékban a késelés. Amikor lerug valaki olyan alázás szaga van. Szerintem nagyon nagy ötlet volt belerakni a játékba. Nagyon egyedivé teszi.Más kérdés hogy egy rugástól nem fogsz valakit egyből megölni (túlzás).Van amikor meg egy fél tártól nem hal meg:)))
-----------------------
Ahoz hogy hatásos legyen az ember ebben a játékban, ahoz nagyon kell koncentrálni. Mindig résen kell lenni. Már akkor a rugást kell alkalmazni amikor még nem látod hogy befordúl a sarokba.Mindig fejre célozni.Addig gyakorolni amíg nem megy. -
#11846 Jah de azt tudni kell hogy aki betanulja pisztollyal az ellen majdnem lehetetlen mert a pisztoly kibaszott pontos és erős a sebzése!
Ezt vedd figyelembe! De cheat-et biztos hogy nem tud alkalmazni ahol Punkbuster ikon van ahol meg nincs ikon ott meg aztán mindegy hogy neked be van e kapcsolva...Ne aggódj én is játszottam ilyenek ellen....
Ne aggódj én kibasztam velük csak azt kell kitalálni hogy mi az amire ők számítanak és az ellenkezőjét kell csinálni!PL.: egy betanulásnál arra számol az ellenfél hogy cikk-cakkban fogsz mozogni és álltalában hátrálni...de én jól kibasztam velük mikor kamikaze módjára egyenessen velük szembe mentem és csak lőttem a fejükre...ilyen esetben lehetett látni hogy megíjjednek és ahhogy hátrálni akarnak nem tudnak rendessen célozni hanem csak jobbra meg ballra lövöldöznek mellettem.Volt hogy 8-10-et elkaptam.Az is igaz hogy utána 4-an támadtak rám és megfingattak
A rúgdalózást meg egy gennyes dolognak tartom mert ha verekedni akarok akkor olyan játékkal nyomulok, de ez FPS.... -
#11845 Szia. Itt nem akadozik semmi és nem is akadozott. A páncél és az élet nekem is fullon van mindig de hiába, egy lövés és meghalok. Szoktam ugrálni, verekedni is (ami hatásosabb mint a lövés) de volt rá példa hogy a sarokba állt az ellnfél és kilőttem rá egy tárat ő pedig pisztollyal rámlőtt 2-őt és végem volt. A fal viszont véres volt de semmi. Köszi az infot. Hello. -
#11844 Csalás nincs hanem módosítani lehet a játékot asszem hogy lassabban menjen le az ember élete meg ilyesmi, de ez nem bepötyögös kód... -
#11843 Sziasztok.
Köszike a segítséget mindenkinek. A csalásra én is gondoltam, mert nekem is hihetetlennek tünik ez a dolog. Én úgy tudom hogy a PunkBlaster pont a csalások ellen van, de akkor mi a gond. Talán mégis lehetne csalni? Biztos vagyok abban is hogy fejlövést is kapok, mert ez benne van. De messziről kicsit fura hogy elsőre pont a fejemet találják el. Ja és Fujitsu el szoktam találni az ellenfeleket mert látni még látok (ha pedig nem találnék el senkit akkor nem lenne tiszta vér a fal) és T-Online-os se vagyok mert a saját serverem is elbír 16 játékost is. Hela, mindenkinek.