F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Vegyél jobb ventillátort a gépedbe, a hûtéssel van a gond(ha driver probléma lenne az elején is szar lenne).de az is segítene ha leírnád a konfigod.
A grafikából meg vegyél le...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

FAQ 1-es pont
létezik, hogy nincs 1280*1024-es felbontás a játékban?
ha a settings.cfg-ben átírom a felbontást 1280*1024-re akkor 640*480 lesz beállítva a játékon belül.

sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

létszi segitsetek.

6.10-es Catalyst, olyan mintha a videomemória elfogyna, dehát nem kéne neki!

fúú fogalmam sincs mi okozhatja ezt, még nem is hallottam ilyesmirõl. Gondolom a legújabb videókártya drivered vant fent, ugye?
Fókameister
Értem persze:)Nekem is szoktak lenni ilyen megjegyzéseim csak nem mindig pozitívak a haverok tudnának errõl mesékni:)

köszi, elkezdtem az 1.03-al nyomni, nagyon király, de van azért 1-2 probléma:
új, gyors gépem ellenére nagyon ugrál a sebesség, fordulásnál, ugrásnál megakad a kép,
de ennél nagyobb baj, hogy 20 perc játék után hirtelen 1 fps alá esik a sebesség, és úgy marad, gyakorlatilag diavetítést nézek utána
mi okozza ezt?

Az nem hülyeség, ha épp rossz cracket mellékelt neki az állítólagos feltörõ (már ha nem õ szedte le külön). Varga Peti: szedj le másik cracket és figyelj a verziószámra! De próbaképp hagyd benn a DT-ben a képet, lehet hogy nem NODVD a kicsike. <#hamm>

Nem is baj, írja csak le. Legalább valaki a játékról értekezik, nem pedig hülyeségeket kérdez a krekkrõl.
Fujiryu
Remélem érezted az iróniát...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

varga peti
még mindig ugyan ez a kérdés........<#felkialtas>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Fókameister
Hehe jól megaszontad:)<#smile><#wink>

varga peti
Feltelepitettem a feart (tört)és a daemon toolsba beraktam és azt irja ki: wrong disc inserted .Please insert the cd/dvd.( a crack fájlt is felraktam a régi gépemen müködött a program .hogy kéne elinditani?

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Nyugodtan játszhatod az 1.03-al, a további patchok inkább a multira voltak hatással.
azt kérdezném, hogy az 1.03-as verzió és az 1.08-as verzió között van-e valami eget rengetõ változás a single player módban? ugyanis csak az 1.03-hoz van magyarítás, de ha az 1.08-as sokkal jobban optimalizált, és 2x annyi fps-t kapok benne, akkor inkább angolul játszom végig az 1.08-al.

ilyenkor mi a teendö hogy menyen?

sziasztok letöltötem a fear ingyenes multiját és amikor el akkarom inditani akkor egy kis ablakba kiirja ezt: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Fujiryu
Nekem meg azt tetszik amikor leírod, hogy mennyire tetszik:D

Fókameister
Én most kezdtem el a F.E.A.R t és nagyon tetszik .A bevezetõ képsorok marha jók fõleg mikor az a csávó ott háttal a kamerának a hullával ügyködik és aztán megfordul csupa véresen:) A graf meg szerintem rohadt jó na megyek is vissza jáccani vele:)

legújabb patch fent van?
kevés szervert találok a fear combatban és azok közül nem mindegyikbe tudok belépni ,mindig kidobnak mielõtt még belépnék (eredeti van meg)
mi lehet a gond?
Jó volt, fõleg a vége, ahogy végignézett a pusztuló városon.... Látta valaki a 28 napon túl (vagy nappal késõbb, nem tudom pontosan) cimû filmet? Teljesen arra emlékeztetett.
Sikerült végigtolnom egymás után mindkét részt, ami azért is jó, mert így össze tudtam hasonlítani a változásokat. Azt megállapíthatom, hogy az Extraction point jobban sikerült hál égnek (meg a tervezõknek) így nem csalódtam vagy csak kicsit. A szörnyek ugyanis nem nevezhetõk szerintem szörnyeknek (pedig azt vártam) inkább valami szellem alakok. A mozgások, esések szerintem jobbak lettek, ez tetszett is nagyon, plusz a pár újítás. Ami meg nagyon kegyetlen, az a történet, hogy megint így tudták befejezni, hogy várd a folytatást, mert igazából még nincs vége ugye? Legalábbis ez fogalmazódott meg bennem, ahogy hirtelen végetért a játék. Na ennyi, jó volt, érdemes végigtolni.<#worship>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Prince of Máté
www.pcdome.hu
minden patch fennt van a letöltések között<#gonosz3>

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=165

Esetleg valami ingyeneset kaphatnék? <#schmoll2>

Prince of Máté
hmm..
normális emberek le tudják írni...
és speciel ez a FEAR-hez kapcsolódik...
hmm
azt kérdeztem hogy mennyibe kerül ez a VGA mert full grafikán akarom madj futtatni.
na szasz és lazíts

http://www.fileplanet.com/157844/150000/fileinfo/F.E.A.R.-Patch-v1.07---v1.08-Update-%5BEnglish%5D

Valaki megmondaná, hogy legfrissebb patchet honnan tudom leszedni?

akkor lehet hogy mégsincs ott az ATI Radeon X850XT árlista. Hmmm, érdekes.

Na mindegy, akkor próbáld megnézni a google segitségével, mert ez a FEAR forum, nem pedig a tudakozó.
Prince of Máté
a fear FAQban?
ott nem találtam

F.E.A.R is not currently instaled. Update aborted .
Ez miért is van ?

Kary vagy Karykeksz

Asszem az 1.-es pontban van errõl szó...
Ez az eng meg az engb velem is ki**szott.<#smile>

Kary vagy Karykeksz

Nincs link a FAQ-ba patch-rõl ?
Vagy én vagyok nagyon vak ?

Kary vagy Karykeksz

ott van a FAQ-ban a legfrissebb árlista. böngészd végig alaposan.
Prince of Máté
Max grafikához ATI Radeon X850XT kell.
Azt hol lehet venni? mennyibe kerül?

mert nincs benne unarmed. én az összes FPS-ben, gyenge voltam, mert sose tudtam igazán pontosan célozni. De itt nem kell ahhoz lõni, hogy elvidd a zászlót, így tehát van sikerélményem.
+ Tetszik, hogy nagy a kombinációs lehetõség, mert a karakterek mozgási sebessége eltér.

én addig játszom amíg megszûnik az utolsó szerver, utána meg hamachival fogom tolni. :)
Fujiryu
Ha CTF-ezel miért nem jössz BF2-zni?
Na a szünetre ismét leszedem a játékot, mivel reinstallnál elveszett szóval 900+1 játékos lesz:D(vagy 900 játékos + 1 noob)

hát szerintem az gigantikus 1.00-1.5öt inkább (vagy nem tudom mi az utolsó verzió). De készülj fel rá, hogy több száz megás.

De ha csak a multival szeretnél játszani, akkor elég a combatot letölteni, azt nem kell annyira paccsolni.
Estétõl már eggyel tõbben lesztek . :)
A pacheket egymásra kell rakni vagy csak a legujjjabbat rakjam fel és úgy jó ?

Kary vagy Karykeksz

Egyébként nem sírásból mondom, de nekem gyanús, hogy folyamatosan csökken a szerver és a player szám. Most már stabilan 1000 alatt lettek a CTF szerverek és a régi 1100-ról lecsökkent 900-ra a játékosszám. Remélem nem fogunk kihalni. <#gunyos1>
Nem, mivel a multi játékstílusa teljesen különbözik a singliétõl. Mintha 2 külön világ lenne.

"mi az vagy ki az a unarmed ?"

nos az inkább mi, és fegyver nélküli harcot jelent. A FEAR-ben van rá lehetõség, hogy asszem' a Holster Weapon gombbal elrakd a fegyvert és tudj futni. Namost ilyen unarmed módban vannak speckó ugró rúgások és csúszások. Ezekkel le tudsz gyakni azonnal bárkit, egy találattal. Na és ettõl érdekes a FEAR. Sokan vannak akik csak fegyverrel nyomják, mások csak unarmeddel szóval a public szervereken szép kis kavarodások szoktak lenni. Én mondjuk CTF-et játszom, ott alap, hogy ha nem használod magas szinten az unarmedet, nem fogsz sikereket elérni.
nekem is szokott akadni, de elég ritkán. Persze ez egy versenyen akár eldöntheti a meccset, tudom. Az mindenesetre biztos, hogy az újabb paccsok csak átalakították a játékot de nem tették azt jobbá. Be szoktam akadni, nem robban a proxy, néha nem is értem olyan messzirõl is meg tud ütni kézzel. Szal vannak furcsaságok ja.

Egy-két kérdés, ha majd lesz idõd kérlek válaszolj rá mert kivi vagyok.
De azért az SZ klán még aktív ugye? uncutékkal mi helyzet? Mondtad h itthon megvernek mindenkit, de vitték valamire külfödön? És mi a helyzet ezzel a nemzeti válogatottal? (tudod volt róla szó, hogy lesz ily ország vs ország fight)
mi az vagy ki az a unarmed ?

Kary vagy Karykeksz

ha egybõl multiba kezdem az nagy gáz ?

Kary vagy Karykeksz

Ha lattad a videot amit belinkeltem lathatod hogy eros ellensegek ellen eselyem sincs ugy akad a jatek nekem. Amugy sincs sok idom mostanaban jatszani. Neha kb heti 2-3 orat jatszok mar csak. Kezdem unni a sok hibat. Nektek fut siman? En az 1.05 -os patch ota szenvedek. Elotte is voltak gondjaim de a mostaniak nagyon idegesitoek. Pl eldobok egy granatot es nem robban. Stb..

Egy jo bableves sose rossz!!

Azt meg.....:D
F.E.A.R. v1.01 1.01
akkor nekem valszeg ez kell ugye?
-t