F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafikából meg vegyél le...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ha a settings.cfg-ben átírom a felbontást 1280*1024-re akkor 640*480 lesz beállítva a játékon belül.
létszi segitsetek.
új, gyors gépem ellenére nagyon ugrál a sebesség, fordulásnál, ugrásnál megakad a kép,
de ennél nagyobb baj, hogy 20 perc játék után hirtelen 1 fps alá esik a sebesség, és úgy marad, gyakorlatilag diavetítést nézek utána
mi okozza ezt?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
mi lehet a gond?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
normális emberek le tudják írni...
és speciel ez a FEAR-hez kapcsolódik...
hmm
azt kérdeztem hogy mennyibe kerül ez a VGA mert full grafikán akarom madj futtatni.
na szasz és lazíts
Na mindegy, akkor próbáld megnézni a google segitségével, mert ez a FEAR forum, nem pedig a tudakozó.
Ez miért is van ?
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Vagy én vagyok nagyon vak ?
Kary vagy Karykeksz
+ Tetszik, hogy nagy a kombinációs lehetõség, mert a karakterek mozgási sebessége eltér.
én addig játszom amíg megszûnik az utolsó szerver, utána meg hamachival fogom tolni. :)
Na a szünetre ismét leszedem a játékot, mivel reinstallnál elveszett szóval 900+1 játékos lesz:D(vagy 900 játékos + 1 noob)
De ha csak a multival szeretnél játszani, akkor elég a combatot letölteni, azt nem kell annyira paccsolni.
A pacheket egymásra kell rakni vagy csak a legujjjabbat rakjam fel és úgy jó ?
Kary vagy Karykeksz
"mi az vagy ki az a unarmed ?"
nos az inkább mi, és fegyver nélküli harcot jelent. A FEAR-ben van rá lehetõség, hogy asszem' a Holster Weapon gombbal elrakd a fegyvert és tudj futni. Namost ilyen unarmed módban vannak speckó ugró rúgások és csúszások. Ezekkel le tudsz gyakni azonnal bárkit, egy találattal. Na és ettõl érdekes a FEAR. Sokan vannak akik csak fegyverrel nyomják, mások csak unarmeddel szóval a public szervereken szép kis kavarodások szoktak lenni. Én mondjuk CTF-et játszom, ott alap, hogy ha nem használod magas szinten az unarmedet, nem fogsz sikereket elérni.
Egy-két kérdés, ha majd lesz idõd kérlek válaszolj rá mert kivi vagyok.
De azért az SZ klán még aktív ugye? uncutékkal mi helyzet? Mondtad h itthon megvernek mindenkit, de vitték valamire külfödön? És mi a helyzet ezzel a nemzeti válogatottal? (tudod volt róla szó, hogy lesz ily ország vs ország fight)
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Egy jo bableves sose rossz!!
F.E.A.R. v1.01 1.01
akkor nekem valszeg ez kell ugye?