F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az unarmed magas szint az a publicon tapasztalható színvonalhoz képest értettem. Tehát legalább ne össze-vissza ugráljon, használja tudatosan. Szal' akár írhattam volna úgyis: gyakorlottan.

Akartok egy Ctf matchet?
én már régóta szeretnék játszani, de képtelenek vagytok egy idõpontot kitûzni. <#hamm>
Banano007
unarmedet magas szinten?<#wow2> azt megszeretném nézni :-)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Banano007
Akartok egy Ctf matchet?<#eplus2><#idiota>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Szia!

a lényeg, hogy sokat játszottam együtt egy angol sráccal, aki teljesen rá van kattanva a játékra és csináltunk egy kis csapatot a móka kedvéért. Neki van még egy haverja, aki most vett egy számgépet, így vagyunk jelenleg 3-an. Kéne még egy ember, hogy regisztrálni tudjunk a CB CTF ladderen. Általában péntek-szombat-vasárnap magasságában szoktunk összeröffenni egy pár óra játék erejéig. (ezek nem elõre megbeszélt idõpontok, hanem pl. látom h rajta van MSN-en oszt' rádörrentek) Ilyenkor keresünk egy public szervert, ahol kevesen vannak, és elvagyunk.

Mivel viszonylag idõsebbek a tagok, ezért nem görcsölünk, nincs kötelezõ jelenlét, edzés, ranglista, meg egyéb klános fasz*ágok, just for fun!
Ja és ahogy említettem, csak CTF van, mert azt szeretjük.

Azért nem árt nálnk ha ismered a pályát mint a tenyered, és az unarmedet
magas szinten használod.

www.freewebs.com/fearctf
hunmilan
Szeva Sund.

Most kezdtem el multizni. Kéne 1 jó társaság. Mit lehet rólatok megtudni?

ez nem ugyanaz a hiba, teljesen más

svani
Nálam ugyan ez a hiba.Azaz,hogy az Epilogue pályánál álandóan lefagy.Driver-,kodek csere sem segített.Többször újratelepítettem,de ugyan az.Grafikát vissza vettem-dettó.
Megoldás van rá?

Klánra gondolsz? Nálunk van még egy kiadó szabad hely, de csak és kizárólag CTF-et játszunk.
hunmilan
Szevasztok!

Multiban szeretnék nyomulni. Kikhez tudnék csatlakozni?

rájöttem így az ex.point végefelé, hogy mi a probléma:)
az Ati Tray Tools-al csináltam monitorozást, és a szabad texture memory értéke csökken folyamatosan, majd elfogy, és akkor beáll a kép
érdekes, hogy senki másnál nem csinálja, szerintem a játékban van valami nekem beállítva, ami nagyon eszi a textúramemóriát

Gunner
Nem ua. a készítõ, van ez igy :) 800x600 powaa :D:D

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

báttyó02
cumi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Copjon hanyatt aki az ext.point-ot optimalizálta!!! <#gunyos1>
LófXX! A graf semmit sem változott. 1024x768-ban minden maxon ált. diavetítés. Néha 15-ig is lemegy az fps-szám. Az elsõ rész futott mint forró kés a vajban, ez meg itt szarakodik. konfig: a64 x2, 7900gs, 2giga ram. Lassan már az lesz, hogy ilyen konfigokkal 800x600 ban játchatunk, mint ahogy szopóarcú R6V készítõi gondolják.<#gonosz2>

Gunner

Gunner
Végsõ esetben, ha semmien chipset-vga-cpu driver és directx frissítés se segitett, akkor a játékot pakold újra utolsó esély ként :)

Ez nagyon egyedi probléma sajnos, szerintem írj egy mailt a Sierrának hátha õk mondanak valami okosat.
na végigvittem a Feart. felraktam at 1.08-at meg az extraction pointot, de ugyanazt csinálja, pedig itt a display beállításnál már van valami force restart, ami talán pont az én bajomra van, de nem segít, ahogy egyre többet játszok vele egyre jobban szaggat, mintha nem üríteni a memóriát rendesen, csak a gép újraindítása segít
nincs erre valami hackelési lehetõség valamelyik file-ban?
please help!

capo16
hy all a faq alatt lévõ link nem mûködik segitség pls most kezdem:D

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

ffxi
Bocs a kepszlokért!

Fákjúal!

ffxi
üDV ALL!
sINGLE MÓDHOZ KELLENE NEKEM OLYAN CHEAT AMELY BEAD ÖSSZES UPGRADE-ET. eNNYIVEL CSAK KIÉRDEMLEM, MERT NORMALON NORMALON NYOMOM. thx ELÕRE!!!

Fákjúal!

téged is idegesítene a dolog hidd el!

mostmár végigviszem magyarul, mert így is alig értem a sztorit, utána felrakom az 1.08-at és az extraction pointot, és akkor kiderülnek a dolgok

apropó, nem tudtok egy történet leírást magyarul, hogy tisztább legyen számomra a sztori?

Gunner
Neeeeeeeee, mert akkor nem tudja magyarul játszani és nem fog állandóan itt nyafogni <#duma><#vigyor1>

1.08 ra rakd fel, hátha
nagyon érdekes, ha egy pár részen túlmegyek, és már elég sok mentési pont volt, akkor egy idõ után meghal, és nem elég neki újraindítani a játékot, mert akkor kapásból 1 fps-el megy, hanem az egész gépet újra kell indítani, hogy jól menjen megint egy darabig.
ez valami memória lesz szerintem

mégse, mostmár 5 percenként csinálja ezt az 1 fps alá esést, nagyon utálom ezt a szart!!! pedig már csak 3 epizód van hátra

rájöttem, általában a quickload után hal meg, érdekes :(

Gunner
Nem volt különösebben, de áldozd fel magyar tudásod a játékélmény érdekében ;)

dehogynem, csak magyarosítva akartam nyomni, és azt tanácsolták itt a topicban, hogy a single részben nincs nagy diffi az 1.03 és 1.08 között

neked volt ilyen problémád régebbi verzióknál?

mostanában ne lottózzál

én nem az okát kérdeztem, hanem a megoldást, ha esetleg valaki tudja

Volt itt a topicban szó errõl, hogy Robiék meg Huncuték indulnak én is kíváncsi vagyok mi lett a tervvel.
Gunner
Te bekaptad a csalit, csak kekeckedni akart :D

Fujiryu
Egyébként miért nincs magyar csapat CB FEAR Nations Cupon?
AHogy elnéztem az eredményeiteket simán dobogósak lehettetek volna:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ha te ennyire tudod mi a baj akkor mi a fasznak kérdezted meg?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Gunner
Azon nem gondolkoztál, h akkor 1.08al told? ... <#eljen>

hidd már el, hogy stabil a gép, se memória, se semmi, kimértem mindenfajta tesztprogival, nincs gáz vele
egyszerûen valami elfogy 20 perc után, mégpedig szerintem a VGA szabad memória, szóval ez van
olyankor újraindítom a játékot, és megint jó. mivel már az 5. epizódnál járok, nem olyan vészes, csak kicsit zavaró :)

Fujiryu
Akkor a memória lesz a gond.De annak is köze van a procidhoz.Nézz körül a memóriáknál:D(nekem ilyet csak akkor csinál amikor a fraps fullgrafon rögzít:D)

na csináltam egy monitorozást az Ati Tray Tool-al. a GPU hõmérsékletem pont ugyanannyi a belassuláskor is, mint a játék kezdete után 1 perccel, csak kicsi ingadozások vannak.
más játékban pedig semmi ilyen belassulás nincs, még órák múlva sem.

egyébként saját ventillátorprofilom van, ami még durvább, mint a gyári, tehát a GPU-m igencsak hûs! :)

Fujiryu
KKÜK

Fujiryu
Hát pedig a hûtésed szar...

Kellemes unnepeket! Ne felejtsetek el jo sok finom kajat enni!!!!

Egy jo bableves sose rossz!!

Prince of Máté
Almával teljes álmokat kívánok midennkinek xd

Blenda Stompa
Boldog Karácsonyt és Fraqekkel teli Új Évet Kívánok Mindenkinek :D<#pias>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

ümmm...akkor töröld le a géprõl a Deamon Tools, antiblaxx, securom stb.progikat és próbáld úgy.
varga peti
szerintem vegyél vissza a proci orajelböl.nekem is E6400 van ÉS 2600MHZ-N HASZNÁLOM és nem szaggat a fear combat.

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

ok elolvastam a faq-t de nem találtam bene a problémám megoldását

jó a hûtésem, és valóban nem driver probléma szerintem se
konfig: X1900XT [email protected]+2GB DDR2 800 MHz
grafikát 1280*1024-ben akartam nyomatni, de olyan nincs alapból, ezért az 1280*960-at használom 2x AA és 4x AF mellett, minden más maxon
átlag fps 80-90, de helyenként 180-200 is megvan, viszont ingadozik, néha 35-40 körülre lemegy
a nagy ingás miatt akad a kép szerintem, egyszerûen a game szarul van optimalizálva úgy gondolom
élsimítás nélkül biztos ok, de akkor még a far cry grafja is szebb :(

varga peti
Nos mint irtam a crack jo mert a játék1.01 már fel volt (van a másik géprmen) telepitve erröl a dvd röl ezzel a krekkel. csak nem én raktam fel ezért kérek segitséget hátha valaki lépésröl lépésre leirja a folyamatot..Biztos nem jo hejre illesztek be valamit stb.<#conf><#banplz>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Fujiryu
Én bunkó vagyok és kész<#vigyor2>