F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akartok egy Ctf matchet?
én már régóta szeretnék játszani, de képtelenek vagytok egy idõpontot kitûzni. <#hamm>#hamm>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
a lényeg, hogy sokat játszottam együtt egy angol sráccal, aki teljesen rá van kattanva a játékra és csináltunk egy kis csapatot a móka kedvéért. Neki van még egy haverja, aki most vett egy számgépet, így vagyunk jelenleg 3-an. Kéne még egy ember, hogy regisztrálni tudjunk a CB CTF ladderen. Általában péntek-szombat-vasárnap magasságában szoktunk összeröffenni egy pár óra játék erejéig. (ezek nem elõre megbeszélt idõpontok, hanem pl. látom h rajta van MSN-en oszt' rádörrentek) Ilyenkor keresünk egy public szervert, ahol kevesen vannak, és elvagyunk.
Mivel viszonylag idõsebbek a tagok, ezért nem görcsölünk, nincs kötelezõ jelenlét, edzés, ranglista, meg egyéb klános fasz*ágok, just for fun!
Ja és ahogy említettem, csak CTF van, mert azt szeretjük.
Azért nem árt nálnk ha ismered a pályát mint a tenyered, és az unarmedet
magas szinten használod.
www.freewebs.com/fearctf
Megoldás van rá?
az Ati Tray Tools-al csináltam monitorozást, és a szabad texture memory értéke csökken folyamatosan, majd elfogy, és akkor beáll a kép
érdekes, hogy senki másnál nem csinálja, szerintem a játékban van valami nekem beállítva, ami nagyon eszi a textúramemóriát
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
LófXX! A graf semmit sem változott. 1024x768-ban minden maxon ált. diavetítés. Néha 15-ig is lemegy az fps-szám. Az elsõ rész futott mint forró kés a vajban, ez meg itt szarakodik. konfig: a64 x2, 7900gs, 2giga ram. Lassan már az lesz, hogy ilyen konfigokkal 800x600 ban játchatunk, mint ahogy szopóarcú R6V készítõi gondolják.<#gonosz2>#gonosz2>
nincs erre valami hackelési lehetõség valamelyik file-ban?
please help!
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
sINGLE MÓDHOZ KELLENE NEKEM OLYAN CHEAT AMELY BEAD ÖSSZES UPGRADE-ET. eNNYIVEL CSAK KIÉRDEMLEM, MERT NORMALON NORMALON NYOMOM. thx ELÕRE!!!
Fákjúal!
apropó, nem tudtok egy történet leírást magyarul, hogy tisztább legyen számomra a sztori?
ez valami memória lesz szerintem
neked volt ilyen problémád régebbi verzióknál?
AHogy elnéztem az eredményeiteket simán dobogósak lehettetek volna:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
egyszerûen valami elfogy 20 perc után, mégpedig szerintem a VGA szabad memória, szóval ez van
olyankor újraindítom a játékot, és megint jó. mivel már az 5. epizódnál járok, nem olyan vészes, csak kicsit zavaró :)
más játékban pedig semmi ilyen belassulás nincs, még órák múlva sem.
egyébként saját ventillátorprofilom van, ami még durvább, mint a gyári, tehát a GPU-m igencsak hûs! :)
Egy jo bableves sose rossz!!
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
konfig: X1900XT [email protected]+2GB DDR2 800 MHz
grafikát 1280*1024-ben akartam nyomatni, de olyan nincs alapból, ezért az 1280*960-at használom 2x AA és 4x AF mellett, minden más maxon
átlag fps 80-90, de helyenként 180-200 is megvan, viszont ingadozik, néha 35-40 körülre lemegy
a nagy ingás miatt akad a kép szerintem, egyszerûen a game szarul van optimalizálva úgy gondolom
élsimítás nélkül biztos ok, de akkor még a far cry grafja is szebb :(
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...