F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem igen, csak készítsd elõ a szívgyógyszered ha ijedõs típus vagy.
Ombika
Hi!!

HA felteszem 1.08 patchot es siman inditom single,akkor muxik faxan 1.08 patch,de ha magyarositst felteszem es azzal inditom/ugye ez csak 1.03-ig van/,akkor ezt irja ki jobb also sarban: Error: Invalid string ID !?

Erre van megoldas vagy muxik igy is kozben 1.08 patch?

Szerintetek jácam ugy a gamet,hogy rákötöttem a gépre 5.1 -et ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok nekem az a problémám hogy ha rácsatlakozok bármelyik szerverre mindig amikor a pályát tölti a töltés végénél visszalép a szerverválasztó menübe Invalid Game Assets hibával. Ez mit jelent már próbáltam tûzfal kikapcsolás nod32 kikapcsolás de hatástalan. Lécci segítsetek mert már nagyon idegesít !!
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások

vki el tudná mondani pontosan hogy hol lehet átálitani a nyelvet a gépen mert azt mondják hogy az megoldja a problémámat de én sehogyse tom
Latom jol elvagytok. Az hogy minek is a FAQ mar meg sem kerdezem. Lehet egyszerubb lenne kitorolni mert mindenki szeret szenvedni.....

Egy jo bableves sose rossz!!

crazyclone
megoldoodott itt mindenikhez van patch ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/

crazyclone
leszedtem már vagy 10 féle patchet de nem müxenek kaptam gb set is az mukodik de nem 1.7 es és az 1.7 es gb version az 38 mega nem hogy nem hiszem h nem mukodik nemis mukodik :P nemtudom mit tegyek feladom <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

rosz a nyelv sztem...
crazyclone
ezt miért iirja ki patch instalálásakor????
the uptade is only compatible with the english (united station) version of fear please use the correct update for the installed version of the game
és iigy még az extraction pointal sem tudok játszani!!!
pliiz help!!!

kösz :), már tudom, haveromnak kellett 40GB winchi, ezért...
nem sok.
Mennyi hely kell a kiegészítõnek?
Humesz
Elõbb írni tanulj meg mielõtt "hejet" keresel és "kattolsz"!

UI: Fullon tanuld meg!
pls irj full pontos hejet mert már szarakodtam ott és nem rakta át szal pls fullon mond mire kattoljak
Jaffa 2843
vezérlõpultban válts klasszikus nézetre és máris megtalálod ;)
amugy ha nekem ilyen gondom volt mindig megoldotta (elöször az Age of Empires 3-mal kapcsolatban hallottam ezt, mert ugye eredetileg szaggat benne a menü, de ha átálitod akkor nem fog szaggatni, nemtom mi köze hozzá de sikerülni szokott) ;)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kösz.
szia a fear combathoz kreálni kell amit a www.joinfear.com-on tudsz megtenni.

FEAR COMBAT-hoz serial kodot valaki légyszi.
Köszi.
magyar xpm van méghozzá home edition és nemtalálok ojat a vezérlöpultban de nemtom hogy az jo lenne e
Humesz
Hali! Az 1.08-as patch-nek van két változata: UK és US! Namost a hülye kérdés, hogy nekem melyik kell a DVD verziós FEAR-hez? (Mert a Flatout 2-nek pl az amcsi változata a CD-s "kiszerelés" az EU pedig a DVD-s)
Jaffa 2843
ha magyar XPd van állitsd át a Vezérlõpult->területi és nyelvi beállitások->angol (egyesült államokbeli)-re
nekem meg szokta oldani a problémát :D azt nemtom hogy mér <#kacsint>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

<#confused> jaaa nem ugy értem ugy értem csak röviden hogy akkor nekem mérnem fut???ha nekeik igen nekem miért nem?nem ugy értem hgy akkor má nekikse fusson!!!!!!!!!
de az a legnagyob gondom hogy a haveroknak hiba nélkül fut

<#banplz><#vigyor>
má ujraraktam ugy hogy közbe leszedtem a deamon tools-t de még mindig ugyan az a gond. de csak a combatot szedtem le a full gamet nem az lehet gond????? de az a legnagyob gondom hogy a haveroknak hiba nélkül fut
Alcohol120 es egyeb Cd emulalo softverek miatt van. Ha leszedted oket akkor is elofordul hogy ujra kell raknod a FEAR-t hogy menjen. Ez van....

akkor keress rá a keresõvel itt a topicban, mert már mások is szívtak ezzel.
már letöröltem de még mindig nem jó:P
Uninstalláld az összes daemon, antiblaxx és egyébeket, és próbáld úgy. + olcass vissza a topicban, mert volt már ilyen probléma. (én sem emlékszem rá hogy hol)
sziasztok!
lene egy gondom nem idul a GS böl szedet FEAR combat azt irja ki hogy:A required security module can not be activated. This program can not be executed.és nem inditja el. már egy csomo mindenel probálkoztam de nem jöt be pls vki segitsen elöre is kösz!
Vicces , mert elõbb kezdtem el multizni, úgyhogy elég lassúak voltak a Single-ben az emberkék. Következõ akkor a kiegészítõ lesz.
igen!

ha tetszett, akkor mindenképpen vidd végig az extraction point-ot is, közben megy gyere multizni. :)

Tegnap láttam egy magyar CTF szervert, de nagyon vacak volt a pingje.
3nap alatt végigvittem, egész jó volt. vége kicsit szar volt, a kiegészítõ ennek a folytatása?
hülye vagyok akkor a szervereket sem mutatná:S
Tûzfal
Peetboy
Sziasztok!

A Fear Combat miért nem indul el? Bármilyen szerverre rányomok,mindig azt írja ki,hogy Disconected.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Eng , ok.
Single-höz melyik patch kell? angol vagy amerikai?
Vdanosss
ok<#awink>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

háát régebben még azt mondtam volna, hogy vedd meg eredetiben már csak a multi miatt, de hát kijött a combat ugye... :) Töltsd le azt.
Vdanosss
nektek is ...

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Fujiryu
BoldogÚjÉvet ittis:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Menj maaa aludni!!!

Amugy Boldog uj evet!

Banano007
Szedd le teljest<#nevetes1>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Vdanosss
indítás után nem hozza be a játékot, csak egy oldalat, ahol megvehetem a teljes játékot<#vomit>

Vdanosss
Sziasztok!
FEAR SP demóját hogyan lehet müködésre bírni???
fontos lenne

Peetboy
Sziasztok!

Miért van az,h ahányszor kilépek a F.E.A.R.-bõl mindig újra indul a gépem. Vid.kártya Driverem új van Nvidia 91.47,de ez sem segített.

A másik,h még mindig nem tudom miért recseg a hang játék közben??<#confused> Hang kártya Driverem is a legújabb van.

Ezek a problémák a F.E.A.R. és a F.E.A.R. Combat-ra értendõk.

Chaintech 7NJL4__AMD 2500+ Barton__GeForce 6600GT-128MB__1,5GB RAM

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

vegyén mán fel msn-re, ott könnyebben tudunk beszélni!
Banano007
Ellenünk?:S..hm érdekes..na mind1 akkor ma / holnap ? vagy vasárnap?mikor jó nektek?tõllem ma is lehet

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"