F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peeter22
Van Extraction point:)

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

InfectedMann
Hello!
Én pont most vittem végig. Mikor leérsz oda ahol a nagy gömb van menj mindig arra amerre lehet. Ha persze nem látsz semmit akkor használd a zseblámpát (X gomb). Eljutsz majd egy ilyen kék Aktivál feliratú panelhez ott nyomsz egy F -et lejön 4 "cella" azokat szétlövöd és voálá. Remélem tudtam segíteni.
Amúgy nagyon istenkirály játék :)
Kiegészítõ van hozzá? Vagy majd csak 2. rész lesz?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ombika
Singleben a vegen jarok 10. epizod mikor a bunkerbe vagyok es van 1 nagy gomb ,amit vmi energiamezo vesz korul majd tovabb menve a palyan,4 db energianyaláb vagy minek is nevezzem es ezt hogyan tom megakadalyozn ,ha egyaltalan azt kell,mert itt nemtok tovabbmenni?

rekettyes
hát sztem nincs , felesleges is lenne.

zico87
Hát nemártana :D
Vagy a Magyar szervereken kivan kapcsolva a CD key ellenõrzés ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

rekettyes
mégis szted hogyan kéne segítenünk?generájunk neked vagy mi<#vigyor1>

rekettyes
idõnként marha látványos csaták mennek multiban minden füstöl, véres meg omlik a vakolat ,de szopok mint a borz=)

zico87
a hivatalos weboldalon nemmükszik a CD key kérés.....
pls valaki help

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

5 kill zsinórban = killing spree
10 kill zsinorban = rampage
bakvarnyu
ez mit jelent ez, multiban mindig irkalja a kepernyore:
" xy (jatekos neve) is on a killing spree " ?

:))

InfectedMann
Miután írtam a hsz -t épp az az affér volt mikor valami gyártelep szerûségen vagyok mászok le a létrén és a létra tetején mikor a csávó rákapaszkodik megjelenik a kiscsaj lent meg az a szétfoszló test. Eskü felállt a szõr a hátamon és tiszta libabõrös lettem. Ilyet játék alatt még nem éreztem.

u.i.: pelus bekészítve <#hehe><#vigyor2>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

akko még készícséé pelust mert tééleg most kezdõdik a java;))

InfectedMann
Huhhh. Asszem ezzel a játékkel veszélyes ilyen késõn játszani. Jól összeszartam magamat már egy párszor pedig még messze van a vége. Gondolom :D

InfectedMann
Ma elkezdem ezt a gémet :)
Remélem fog olyan élvezetet nyújtani mint a Star Wars: Republic Command, Doom 3 + RoE és a Far Cry :) Bár ahogy olvastam biztos nem fogok unatkozni.

Gyerekek tanulnak mert valami elmebeteg tanaruk van es annyi lecket ad nekik hogy van hogy este 10 kor is meg leckeznek. En meg 16-22 oras melo utan nem nagyon ferizek. Hetvegen szoktunk azert lenni. Neha hetkozben is. De az ritka. Volt most is par meccsunk de elkeseritoen gyengek az ellenfelek. Alig jatszunk es meg igy is lecsaloznak minket. <#idiota> Nemtudom Huncut es Banan ha meg most is annyit jatszik mint regen hol tartanak de hogy agyongyalaznak mindenkit az szinte biztos. Full bena az egesz banda. De a szoveg az azert megvan. Ha meg kikapnak jon a szokasos kempercsiternoob szoveg.<#rinya> Majd talalkuzzunk egyszer valahol! <#awink>

Egy jo bableves sose rossz!!

rekettyes
lesz FEAR 2. ?

<#zavart1>

azért olvasd át 2*, nehogy zavarba jöjj. :)

na mi van veletek? Valami nagy klángyõzelem, egyéni eredmény? Kicsit eltûntetek. (legalábbis nekem)
<#eljen><#idiota> Most mar mindent tudok! <#nevetes2>

Nem kell az neked. Single-hez van crack, a multija meg ingyenes.
Cd Key kellene nekem mert elveszett.Elõre is köszi
Gyors útmutató a CTF-hez:

CTF MANUAL
Sziasztok indítás után ezt írja ki :"unable to initalize the renrerer to a valid video mode" Mi ez?<#falbav>
Hello! A köv.problémám van: A múlt héten játszottam a FEAR XP-vel.Most akarnám tovább játszani,de amikor betöltöm a mentett állást akkor kiirja a gép hogy: LEVÁLASZTVA A SZERVERRÕL!!! Csak akkor hajlandó menni ha a legelejérõl inditom a játékot! Az alap FEAR-ral is ez a helyzet!!!!!Mi a baj??? Elõre is KÖSZI!
Nyilvan nem amiatt mert tobb lett a ramod. Amugy meg mi az hogy nem megy?
Nem indul? Elindul de sotet a kep? Stb... Gondolom nem eredetid van. Olvasd at a FAQ ot rendesen. Biztos van leirva ott megoldas es van link is ami esetleg segit.

Fujiryu
Most már zsír jól fut:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sziasztok!

Én régen 256mb ram-al játszottam a fear-el és vettem még 512mb-ram-ot a 256mellé és azóta nem megy a fear és azok a játékok amiket a fear fejlesztõi csináltak. valakí segítsen nekem! (légyszi)
Ombika
GEp kerdese!! :)))))))))))))))

Fujiryu
Gondolom azt a singleplayerhez javaslod, mert multiban azzal toltam és kicsit nehéz volt látni az ellenfelet, a füstben.Meg a másik ami idegesítõ volt az a gránát utáni elmosódott kép:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ombika
1280/1024 minden fullon szurokkel!! <#eljen>

Fujiryu
Na most kipróbáltam a fullgrafot.Jól néz ki meg minden, csak az ellenséget nem látni a nagy porban, meg füstben:D

nekem elég ha sok pixel közül ki tudom szûrni az ellenséget. :D
Fujiryu
Milyen grafikán érdemes játszani?

Lehet hogy sok 360- as játékot láttam!
bigfoot
hát nem tom te kire gondolsz:D
de lehet hogy nem:D

jah, elég jól lehet skálázni ezt a játékot. Amúgy örvendetes hír, hogy úgy láttam megállt a szerver/játékos fogyás. Szerverszám átlagosan 920, Játékoslétszám, 18XX
Szia. Te az a Bigfoot vagy akire gondolok? <#buck> Udv megint!! Leszel mostanaban?

bigfoot
nekem amd sempron3000+,6600gt,1giga ram és mikor toltam vele akkor minden maxon volt szinte 800*600ba és simán ment

rekettyes
Az egyik legszebb játék ami valaha kijött.

nem hiszem mert nekem 3200 + 6800 1G Ram van és simán megy.
3200+ 7600gt 1G ram. Akadozik a game. Pedig nem egy földbedöngölõ grafika. vagy szar a gépem?
bigfoot
új hangkártya driver,nyáron nekem is ilyen gondom volt a swat4 kieg el,azt kerestem új drivert felraktam és jó lett

Peetboy
Sziasztok!

Tudtok valamit az ellen,hogy ne recsegjen a hang játék közben. Régebben elég sokaknak okozott ez problémát.Új hangkártya? - Vagy valami más?

Már tudok játszani a F.E.A.R.-rel.
(Csak a Net szolgáltatómat kellett felhívni és ott mondták,hogy bekapcsolt magától a tûzfal a központban és azért nem engedett kapcsolódni a server-ekhez.) <#vigyor1><#vigyor2><#violent><#integet2><#rinya><#gun><#gun><#taps>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Ombika
Teljesen levagyok dobbenve a single reszen ,hogy mennyire zsir!
Miert nem jatszottam en eddig vele,igaz most van olyan gep amin full-full fut 1280-ba!! <#taps>

Ombika
Rendben koszonom helpet!!

Peetboy
KruGer86!!!!
Nekem is ilyen problémám van ahogy írtad "az a problémám hogy ha rácsatlakozok bármelyik szerverre mindig amikor a pályát tölti a töltés végénél visszalép a szerverválasztó menübe" annyi különbséggel,hogy nálam azt írja Disconected from Server.
Én a Windowst is ujra telepitettem,de az sem segített neki.

Még ezt is kiirja amikor beállítottam a netem sebességét:

The custom content download settings have been changed to match the selected bandwidth.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

A patch-ek a multi miatt jottek ki altalaban. Semmit nem veszitesz ha nem a legujjabb patchel nyomod a single reszt. Szoval ha kell a magyarositas neked akkor probald ugy hasznalni amire a fiuk elkeszitettek.

Na ez egy jo kerdes!<#idiota> De szerintem ha van 5.1 -ed sokkal fickosabb lenne a pc sajat hangszorojan nyomni...... En pl a Prince of persia-t ugy jatszottam vegig.

Nekem is volt ilyen. Altalaban azert mert nagyon magas pingel rendelkezo vagy rossz minosegu serverre szerettem volna fellepni. Probald ki egy olyanon amin kb 30-40 kozott van a ping. Ha az sem megoldas akkor probalj egy ujratelepitest.

Valaki az én problémámra nem tud megoldást?