F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Én pont most vittem végig. Mikor leérsz oda ahol a nagy gömb van menj mindig arra amerre lehet. Ha persze nem látsz semmit akkor használd a zseblámpát (X gomb). Eljutsz majd egy ilyen kék Aktivál feliratú panelhez ott nyomsz egy F -et lejön 4 "cella" azokat szétlövöd és voálá. Remélem tudtam segíteni.
Amúgy nagyon istenkirály játék :)
Kiegészítõ van hozzá? Vagy majd csak 2. rész lesz?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Vagy a Magyar szervereken kivan kapcsolva a CD key ellenõrzés ??
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
pls valaki help
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
10 kill zsinorban = rampage
" xy (jatekos neve) is on a killing spree " ?
u.i.: pelus bekészítve <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Remélem fog olyan élvezetet nyújtani mint a Star Wars: Republic Command, Doom 3 + RoE és a Far Cry :) Bár ahogy olvastam biztos nem fogok unatkozni.
Egy jo bableves sose rossz!!
azért olvasd át 2*, nehogy zavarba jöjj. :)
na mi van veletek? Valami nagy klángyõzelem, egyéni eredmény? Kicsit eltûntetek. (legalábbis nekem)
Nem indul? Elindul de sotet a kep? Stb... Gondolom nem eredetid van. Olvasd at a FAQ ot rendesen. Biztos van leirva ott megoldas es van link is ami esetleg segit.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Én régen 256mb ram-al játszottam a fear-el és vettem még 512mb-ram-ot a 256mellé és azóta nem megy a fear és azok a játékok amiket a fear fejlesztõi csináltak. valakí segítsen nekem! (légyszi)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Tudtok valamit az ellen,hogy ne recsegjen a hang játék közben. Régebben elég sokaknak okozott ez problémát.Új hangkártya? - Vagy valami más?
Már tudok játszani a F.E.A.R.-rel.
(Csak a Net szolgáltatómat kellett felhívni és ott mondták,hogy bekapcsolt magától a tûzfal a központban és azért nem engedett kapcsolódni a server-ekhez.) <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#rinya>#rinya><#gun>#gun><#gun>#gun><#taps>#taps>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Miert nem jatszottam en eddig vele,igaz most van olyan gep amin full-full fut 1280-ba!! <#taps>#taps>
Nekem is ilyen problémám van ahogy írtad "az a problémám hogy ha rácsatlakozok bármelyik szerverre mindig amikor a pályát tölti a töltés végénél visszalép a szerverválasztó menübe" annyi különbséggel,hogy nálam azt írja Disconected from Server.
Én a Windowst is ujra telepitettem,de az sem segített neki.
Még ezt is kiirja amikor beállítottam a netem sebességét:
The custom content download settings have been changed to match the selected bandwidth.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM