F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcrics,

FAQ

Fujiryu,

oké, a 3 vs 3 is jó. mondj majd egy dátumot ha készen álltok, jó? Köszi!
Fujiryu
Hát még nem beszéltem a többiekkel, mert kicsit zsúfolt a programom mostanában...3 embert sztem tudok majd szerezni:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

bocs a kérdésért, de már készítik a zubbonyt,,szóval online fearozáshoz kellene serial vagy link,ha tud vki!!!!ha vkinek sérti személyi jogait vagy szabadságában korlátozva érzi magát akkor kéretik törölni a hsz.-t

4 vs 4.

Akármikor jó nekünk, csak kb. egy-két héttel elõre fixáljuk le az idõpontot. Az lenne a jó, ha TE mondanál egyet, aztán ahhoz tartanánk magunkat.

Fujiryu
Az nem hány menet hanem, hogy hányan játszanánk:D
A BF2 az teljes mértékben CTF:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hány menet? amíg meg nem unjátok. 3-4 map.

"után nyomhatnánk még egy BF2 CTF-et is csak a fun kedvéjért"

sajnos egyszerûen alkalmatlanok más játékra/játékmódra a társaim, mintha nyúznák õket. Nem tudom rávenni õket semmire a CTF-en kívül. Mondjuk nekem aztán mindegy ki nyer, csak jó legyen a meccs.
Fujiryu
Én a kerek füzetben azt olvastam profilváltásra van:D(lehet holnap átnézem kicsit részletesebben a füzetet, mert eddig csak véletlenül nyílt ki ott:D)

Fujiryu
Hát én egyedül nyomom már a FEAR-t a JCSR-bõl meg a Flashpoint gamingbõl:D
Majd rábeszélem a többieket, hogy nyomják fel a gépre, akkor nyomhatunk egyet:D Rábeszéllem õket aztán mehet.Hány vs hány lesz ha lesz? MEg a FEAR meccs után nyomhatnánk még egy BF2 CTF-et is csak a fun kedvéjért(meg persze azért hogy vmit mi is nyerjünk:D)

Ha atallitottad a dolgokat szedd ki elolle azt a kis jelet. Ha benthagyod olyan mintha nem csinaltal volna semmit. Probald ki a zoom-ot. Told fel jol neki es nezd meg kispityuval. Szuper jol nez ki. Mintha tavcsoves pisztolyod lenne.<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

A legaljan a kis gomb a restartra van. 15 mp utan ha folyamatosan nyomva tartod elvileg ujrainditja az egeret es nem kell kihuzni. De ez nekem nem mukodik...

Fujiryu,

te is keress meg mán engem PM-ben vagy valahogy, toljunk egy fun CTF meccset.
Nagyon jó dolgok vannak, de nem mûködik egyik sem . Beálítom elmentem, semmi( értékek megmaradnak)
Fujiryu
Az a gomb az alján nem a restartra való:D A profilokat váltja, azért vesznek el a beállításaid<#vigyor2>

Megpróbálom frissíteni a drivereket aztán remélem megjavul, ha nem akkor remélem még garanciális:D Amúgy kösz a segítséget

off; Csinalt valami hasonlot de raktam ra uj firmware-t meg drivert es azota ritkan olyan szokott lenni hogy megall a csavom es nem megy tovabb de ha mozgatom akkor oldalra elnez de elore nem megy. (Eger jobb gomb nalam a gyaloglas :) Olyankor kizarolag akkor megy tovabb ha felengedem a gombot varok kb 1 mp-t es ujbol lenyomom. Viszont ezek a hibak kizarolag a FEAR alatt jonnek elo mashol eddig meg nem vettem eszre. Kihuzni meg akkor kell ha mondjuk befagyott a gep es nyomsz egy restart-ot. Akkor kizart dolog hogy menjen az eger. Akkor vagy gep leallit teljesen (kikapcs) vagy eger kihuz bedug. Az aljan van egy restart gomb de nekem csak a beallitasokat felejti el de nem restartolja az egeret vele. Pedig allitolag arra van. Amugy eszmeletlen pontos.

De lehet allitani azthiszem a costumization.txt ben ha jol emlekszem. Tobb mint 700? fele dogon lehet allitani amugy.

Hali. Tudok benne segiteni . Sajna nekem nincs most gepem csak egy P3. De valamelyik gyerekemet lenyulom majd a meccs erejeig.<#awink> Valszeg a kicsiet mert a nagyobbik jo volna ha jonne mert kezd igen eros lenni... Hetvegen vagyok csak. Hetkozben melozok sokat. De majd osszehozzuk.

szervernél nem lehet a gravitációr állítani? ( nem csak ki be , hanem a mértékét)
Robi!

Nincs kedvetek összerántani a csapatot egy CTF erejéig? Jó lenne nekünk egy kis gyakorlás...
Bolond a srác....
bakvarnyu
Ebbõl nagyjából semmit se értek! Ha nem érted a sztorit akkor meg miért írod azt hogy gyenge.

Fujiryu
Hát nem kicsit lol:D

Egyébként neked szokott az egered olyat csinálni(ha jól emlékszem neked van razer copperhead), hogy játék közben lekapcsol(abbahagyta a világítást és nem lehetett mozgatni a célkeresztet)? Mert nekem az utcsó két cb meccsünkön többször ki kellett húznom az usbbõl és újradugni hogy mûködjön...

rekettyes
Leírhatnád a történetét! Most viszem végig másodszor de még most is homályos minden.

Figyeld a valaszt! LOL? <#nevetes2>

DarkSector
Azért nem a fejére célzok, mert a Matrix-ban isem sikerült eltalálni NEO fejét....
Igen ez az akart lenni....:DD
Tudom hülyén néz ki,de nekem tetszik...:DD
Azé is zõd meg black...

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mi a probléma?
Remélem nem azt hitted hogy neked szól az a logo?!?
Azt csak poénból raktam be....semmi köze sincs senkihez...oks?
Remélem nem ezért mész takarítani!!!!!!!!

:DD

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fujiryu
Mért nem a fejére célozol?

Na jo takaritok egyet. Sry de ez elvileg egy FEAR topic lenne.....

DarkSector
Ne törd tovább a fejed...vágj bele..

<#idiota><#falbav>

DarkSector
Túlságossan jó....de megvan az a baja, mit a nagy átlag fps-nél hogy van (Erõs gép mellett) csúcs grafika, meg tömény akció, meg ijjesztgetõzés.......de a történet gyenge.
Azért ajánlatos a kiegészítõvel együtt végignyomni...
T.sz.n.!

Nálam alapban ilyen....

Nálam idõlassítás mellett ilyen...

R.

Jo jatek a FEAR? <#idiota>

DarkSector
Halli ha találsz e-mail címet legalább az egyiküknél, akkor felvágom az ereimet! oks?

Nálad látom mert látszik! Meg amugy is tudom, de náluk nem igazán láttam!
Az msn meg hótra nem érdekel, mert ha még mindig érdekli a cd-key akkor tesz érte!
Ha meg már megvan, akkor minek törjem magam!

Ez így gazságos!
:DDD

1-1

ffxi
Rákattintasz a nevére akkor elõ jön az illetõ adatlapja és ott benne van az elérhetõsége(@, msn, skype, stb..). Általába mindenkinek benne van. Mellesleg a tiédet nem töltötted még ki, kattincs a nevedre.

Amúgy meg itten töltheted ki õket <#nezze>

Fákjúal!

DarkSector
Kedves FUCK BARÁTOM!

Semmiféle E-Mail címet nem láttam!
De mekösszönném ha megnéznéd nekem GAZSI07 és ZICO87 címét!

E. köszöntem!
Az infoért cserébe majd kapsz valamit.... :D

R.

DarkSector
Jah kössz!!!

Nem láttam a fától az erdõt!!!
Ez van .... nem tudhatok én sem mindent!
Tudod mit szoktak mondani!

Szégyen a csít, de hasznos!!!

R.

DarkSector
1.08-as pach-ek:

Fear & Fear Combat 1.08pach

(Ezzel kijavítanám a 11720-as hozzászólásomat!)

ffxi
cheat!!!<#levele><#levele>

Fákjúal!

ffxi
Rákattintasz a nevére akkor megtudod az ímécímét<#nezze>

Fákjúal!

DarkSector
Kis szerkesztési problémák léptek fel ezért a kódokat innen válogassátok ki:

Fear cheats

DarkSector
Továbbjutási gondokban ez segíthet:

Cheat Effect

god God Mode
armor Full Armor
health Get Full Health
ammo Get Loads of Ammo
guns All Weapons
pos Position Mode
gimmegun pistol get pistol
gimmegun dual pistols get dual pistols
gimmegun submachinegun get SMG
gimmegun shotgun get shotgun
gimmegun assault rifle get assault rifle
gimmegun semi-auto rifle get semi-auto rifle
gimmegun nail gun get nailgun
gimmegun cannon get cannon
gimmegun plasma weapon get plasma railgun
gimmegun missile launcher get missile launcher
gimmegun turret ? (hasn't done anything yet)
gimmegun frag grenade get frag grenade
gimmegun proximity get trip mine
gimmegun remote charge get pipe bomb
kfa weapons + full ammo, armor & health
gear increased health and boosted reflexes
poltergeist ghost mode
maphole skip to next level
build display build version
gimmegun turret drops current weapon
Tears All guns and infinite ammo

R. A.

DarkSector
E-mail-t kérek és megkapod!

R.

DarkSector
7GB lesz összessen a kiegészítõ és az alapjáték!
Most már kiszámolhatod!

R.

DarkSector
Adj egy E-MAIL címet és megküldöm!

R.

DarkSector
UK kell mert az Extract Point is azt kéri!
Vagy índítsd a játékot net mellett és megkeresi magától!

R.

rekettyes
a kieg nekem még jobban is tetszett. rövid de igen intenzív és változatos!

Ombika
Nemtom mivolt a gond,de csak akkor nem haltam meg ha a kapcsologombtol lottem szet,amit eddig sose probaltam!!
VEgeztem jatekkal ,hat le a kalappal ilyen jatekot meg sose elveztem ennyire,mint ez! Aszem jon a kiegesztio!! :))) Aztan multi,remelem nem csalodok! :)

Kötelezõ darab a kiegészítõ!
InfectedMann
És van aki játszott már a kiegészítõvel?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ombika
Igen ezzel mar megvoltam vagy 10szer es mindig kiirja,meghaltal no comment!! :(((

zico87
nekem még mindig egy k.... müködõ Cd key kéne honnan tudnék beszerezni ?met a weboldalon hibás a link..

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat