13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• torrento
    sziaszok! érdekes ez a fir multi, sajnos azért van halálra itélve, mert annyira pingfüggő, hogy a technika és a skill csak másodlagos. vicces meg pörgős, de egy suta is sajnos. nem rossz, tologatom pár hete, de kár érte, akár klasszikus is lehett volna belőle. talán majd a folytatás
    üdv
    t
  • 128bit
    help
    Sziasztok megvettem ma a feart eredetiben hogy akkor multizni tudok majd de nem muxik!amikor rámegyek a szerverekre azaz hogy keresse meg a szervereket megál a játék és nem csinál semmit az egerem muxik csak a játék fagy le!
    HA frissiteni akarom a gamespy-vel az meg valami olyat ir ki miután letöltötte a pachet hogy nem jo hozzá!Segitsetek létszi kösi
  • DarkSector
    Szedd le a legújjabb diver-t a vkártyádhoz...talán az jó lesz...
  • deicide
    Sziasztok..

Felraktam a játék kiegészitőjét..!
    Viszont azt vettem észre hogy bizonyos grafikai részek hiányoznak belölle,pl. nincs ajtó csak kilincs,nincs fal csak keret!

Hogy lehet ezen javítani??
  • Blackstickman
    jaj, bocs a fogalmazásért csak egy kicsit ideges voltam...
    szal az a baj hogy nem jönn be a hang és valamit ir a snddrv dll-ről hogy nem sikerül installálni, valaki tudna segiteni? (FAQ-t megnéztem és elvégeztem, ami le volt irva, de nem jkött össze)
  • Blackstickman
    *install
  • Blackstickman
    mi a szart tegyek hogy müködjön? balami baja van a snddrv.dll-el valami istal baja van balami tipp? sürgös pls
  • Szikorarobi
    Estenkent fut egy szerverunk HUN [SZ] LowGravity neven. Gyertek majd be kiprobalni. Jokat szoktunk rajta jatszani. Eleg vicces.
  • DarkSector
    És mégis miért nem nagy cucc....?
    Fear nem egy nextgen játék!
  • grebber
    Na má lassan 2008 jöhetne valami info a folytatásról!! :D
  • Prince of Máté
    hát azt elhiszem, csak azt nem értem, h a procid nem egy nagy cucc, és mégis elég neki
  • DarkSector
    Nézd meg.
    Szerintem sem, mert nekem ez a config kellett, a maximumhoz, hogy az auto-detect menüpont magátol a max-ra rakja a játékot....
    De most nincs hely ahol akár egy kicsit is belassulna..:D
  • Prince of Máté
    még maxon nem is próbáltam, de majd megnézem, de tuti nem bírja majd.
  • DarkSector
    Ha maxon nem megy akkor videókártya gond lesz majd és énnékem 1.5 gb ram többet segített, mint amikor 1gb ram volt csak....
  • Prince of Máté
    kipróbáltam és highon simán hasít ;)
  • Elmör
    Általában amit a game megad neked legjobb beállításként az majdnem mindig jó is. Kicsit csiszolhatsz rajta, mert ugyebár tesztelési lehetőség van játékon kívül!

Ja és attól is függ mekkora felbontásban szeretnél játszani. Ezzel a konfiggal szerintem egy medium beállítással jól megy majd!
  • Prince of Máté
    oké köszi!
  • Fujiryu
    Menni fog rajta rendesen.:D
  • Prince of Máté
    Sziasztok!
    Először mielőtt felrakom ajátékot( ezen a gépemen még nem volt fenn) megkérdezném, hogy hogyan fog futni a játék:
    Intel COre2 Duo 4300
    1 Gb ram (tudom ez kevés)
    ATi X1650XT 256mb (ez még a gyenge láncszem)
    Tehát szerintetek ezen hogy fog szuperálni?
    System Req lab ezt írja:
  • DarkSector
    Vallszeg azért van, mert először amit nem láthatunk azt csinálja, hogy kitömöríti ideiglenessen a 300mb-os pach-et, felrakja majd visszatörli....
    És a 300mb kitömörítve 600mb.
    Én a c-n mindig hagyok 1-2gb-ot minimum....
    Mert nekem 1gb alatt még a dvd írás is lefagy...
  • Noninnyó
    Sok játéknak kell üres hely a windows partíción is, mégha nem is tesz oda sokat, vagy semmit. Ez van. Szóval nem árt, ha van némi üres hely ott is. Jó játékot.
  • lgjc
    Sikerült megoldani, kiderült hogy tényleg nem volt elég hely c-n 300 mb volt rajta áthelyeztem az ideiglenes fájlokat átroló mappát úgy lett 700, és felrakta. tényleg köszönöm a segítséget

ui. De azt még mindig nem értem miért kell egy telepítőnek majd 600 meg ahogy elindúljon
  • lgjc

http://hidebehind.com/05FA57

és hiába írók bármit is ez van, de azért köszönöm
  • DarkSector
    Én úgy tettem rá hogy nem a c-n volt, ilyenkor...
    beütöm, hogy pl:
    d:/games/Fear..../......

Egy fontos tanács!
    A tálcán lévő indító ikon elérési útját meg el kell felejteni....csak megzavarod magadat...
    Egyszerűen a telepítési útvonal megadásakor beirányítod a Fear mappájába (bárhol is legyen az!) és menni fog!
  • lgjc
    Köszönöm de nem ezzel van a gond, minde frissítés fenn van az 108-as is
    120 gb helyem van, szóval van elég
    az a gond hogy megado m neki a fear mappát és tovább enged, hanem amikor a program folderhez ér a telepítés(amikor tálcán lévő indíto ikon elérési útját kell megadni) akkor írja ki hogy nincs elég hely.
    a játék az e: van , a windows meg c-n úgyhogy lehet ez kavar be.
    olvastam más forumon is hogy ilyen baja van egy gyereknek, igaz ő az alapjátékot nem tudta felrakni, ráadásul neki eredeti is volt

Szóndád küldünk a marsra, fekete pákó lemezt ad ki , és ilyen f@szságokat nem lehet megoldani hogy játék, berakom játszok és kész
  • DarkSector
    A fear a kiegészítéssel együtt 6.94GB helyet fog foglalni....
    Ha van elég hely akkor a pach kell neki, mert 1.08-as fear-re megy rá a kiegészítő...
  • lgjc
    Hello

nem tudom feltenni az E.P.-ot!

megadom neki hol van a fear, túl jutok a cd-keyen, de a program foldernél azt írja hogy nincs elég hely
    tudja vki mi lehet
    köszönöm
  • DarkSector
    Igen.
    Ahoz 1.07-1.08-as elég, ami 40-50MB lehet...
  • Fujiryu
    Az ingyenes multi asszem alapból 1.07re teszi
  • DarkSector
    Az oldal alján:
    Az összes pach....
    Az ami a sima fear-hoz kell az az 1.08 pach (UK) ami kb 300MB....
    Nálam csak ez után lehetett rátenni a kiegészítőt...
    Vagy net bekapcsolása után indítsd a játékot és hagyd hogy frissítsen magától...ez esetben tuti megkeresi magának a legmegfelelőbbet....

Az 1.07-1.08-as pachek nem teljessek, csak ha már 1.07-esen van a játék, akkor érdemes vele foglalkozni....

De alapba 1.01-esen szokott álni telepítés után...
  • Super Saiyan
    én most ezt szedem jó lesz?: fear_update_engb_100-107_108.exe
    és ez télleg 300mb?
  • Super Saiyan
    elolvastam a FAQ-t de nemtom honnan lehet leszedni az 1.08-as patch-et plz valaki hlp
  • Sund
    Átalakult a klánoldalunk.

:))))
  • Peetboy
    Na vettem Audigy 7.1 - hangkártyát és tényleg jó lett a hang!!!!
    Már nem recseg a hang játék közben és nem indul újra a gépem amikor kilpek belőle. YUHÉÉÉÉÉÉÉÉ
  • DarkSector
    Ezt nézd meg:

Faer képek...
  • Fujiryu
    Használd a googlet...
  • Peetboy
    Pedig elhiheted, nem volt vírusom. A hang hardveres gyorsítását és filtert kikapcsoltam, mégis 3 perc után elkezdett recsegni a hang.
    Ezen kívül semelyik játékban nem recseg a hang csak ebben.Itt már csak jobb hangkártya segíthet.
  • Antiga
    Hy
    Valaki küldjön 1-2 fear-os képet [email protected] PLS!!!
  • DarkSector
    Ezt elég nehéz elhinni... Nem vírust kaptál?
  • Peetboy
    Ez a FEAR-Combat tönkre tette a Windowsomat,most kellett újra telepítenem.
    A recsegő hang miatt,mindig újra indult a gépem és legutóbb már nem indult a Windows sem. Most mégjobban lesz ok arra, hogy vegyek jobb hangkártyát.