13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
torrento #12042 sziaszok! érdekes ez a fir multi, sajnos azért van halálra itélve, mert annyira pingfüggő, hogy a technika és a skill csak másodlagos. vicces meg pörgős, de egy suta is sajnos. nem rossz, tologatom pár hete, de kár érte, akár klasszikus is lehett volna belőle. talán majd a folytatás
üdv
t -
#12041 help
Sziasztok megvettem ma a feart eredetiben hogy akkor multizni tudok majd de nem muxik!amikor rámegyek a szerverekre azaz hogy keresse meg a szervereket megál a játék és nem csinál semmit az egerem muxik csak a játék fagy le!
HA frissiteni akarom a gamespy-vel az meg valami olyat ir ki miután letöltötte a pachet hogy nem jo hozzá!Segitsetek létszi kösi
-
#12040 Szedd le a legújjabb diver-t a vkártyádhoz...talán az jó lesz... -
deicide #12039 Sziasztok..
Felraktam a játék kiegészitőjét..!
Viszont azt vettem észre hogy bizonyos grafikai részek hiányoznak belölle,pl. nincs ajtó csak kilincs,nincs fal csak keret!
Hogy lehet ezen javítani?? -
Blackstickman #12038 jaj, bocs a fogalmazásért csak egy kicsit ideges voltam...
szal az a baj hogy nem jönn be a hang és valamit ir a snddrv dll-ről hogy nem sikerül installálni, valaki tudna segiteni? (FAQ-t megnéztem és elvégeztem, ami le volt irva, de nem jkött össze) -
Blackstickman #12037 *install -
Blackstickman #12036 mi a szart tegyek hogy müködjön? balami baja van a snddrv.dll-el valami istal baja van balami tipp? sürgös pls -
Szikorarobi #12035 Estenkent fut egy szerverunk HUN [SZ] LowGravity neven. Gyertek majd be kiprobalni. Jokat szoktunk rajta jatszani. Eleg vicces. -
#12034 És mégis miért nem nagy cucc....?
Fear nem egy nextgen játék! -
#12033 Na má lassan 2008 jöhetne valami info a folytatásról!! :D -
#12032 hát azt elhiszem, csak azt nem értem, h a procid nem egy nagy cucc, és mégis elég neki -
#12031 Nézd meg.
Szerintem sem, mert nekem ez a config kellett, a maximumhoz, hogy az auto-detect menüpont magátol a max-ra rakja a játékot....
De most nincs hely ahol akár egy kicsit is belassulna..:D -
#12030 még maxon nem is próbáltam, de majd megnézem, de tuti nem bírja majd. -
#12029 Ha maxon nem megy akkor videókártya gond lesz majd és énnékem 1.5 gb ram többet segített, mint amikor 1gb ram volt csak.... -
#12028 kipróbáltam és highon simán hasít ;) -
Elmör #12027 Általában amit a game megad neked legjobb beállításként az majdnem mindig jó is. Kicsit csiszolhatsz rajta, mert ugyebár tesztelési lehetőség van játékon kívül!
Ja és attól is függ mekkora felbontásban szeretnél játszani. Ezzel a konfiggal szerintem egy medium beállítással jól megy majd! -
#12026 oké köszi! -
#12025 Menni fog rajta rendesen.:D -
#12024 Sziasztok!
Először mielőtt felrakom ajátékot( ezen a gépemen még nem volt fenn) megkérdezném, hogy hogyan fog futni a játék:
Intel COre2 Duo 4300
1 Gb ram (tudom ez kevés)
ATi X1650XT 256mb (ez még a gyenge láncszem)
Tehát szerintetek ezen hogy fog szuperálni?
System Req lab ezt írja:
-
#12023 Vallszeg azért van, mert először amit nem láthatunk azt csinálja, hogy kitömöríti ideiglenessen a 300mb-os pach-et, felrakja majd visszatörli....
És a 300mb kitömörítve 600mb.
Én a c-n mindig hagyok 1-2gb-ot minimum....
Mert nekem 1gb alatt még a dvd írás is lefagy... -
#12022 Sok játéknak kell üres hely a windows partíción is, mégha nem is tesz oda sokat, vagy semmit. Ez van. Szóval nem árt, ha van némi üres hely ott is. Jó játékot. -
lgjc #12021 Sikerült megoldani, kiderült hogy tényleg nem volt elég hely c-n 300 mb volt rajta áthelyeztem az ideiglenes fájlokat átroló mappát úgy lett 700, és felrakta. tényleg köszönöm a segítséget
ui. De azt még mindig nem értem miért kell egy telepítőnek majd 600 meg ahogy elindúljon -
lgjc #12020
http://hidebehind.com/05FA57
és hiába írók bármit is ez van, de azért köszönöm
-
#12019 Én úgy tettem rá hogy nem a c-n volt, ilyenkor...
beütöm, hogy pl:
d:/games/Fear..../......
Egy fontos tanács!
A tálcán lévő indító ikon elérési útját meg el kell felejteni....csak megzavarod magadat...
Egyszerűen a telepítési útvonal megadásakor beirányítod a Fear mappájába (bárhol is legyen az!) és menni fog! -
lgjc #12018 Köszönöm de nem ezzel van a gond, minde frissítés fenn van az 108-as is
120 gb helyem van, szóval van elég
az a gond hogy megado m neki a fear mappát és tovább enged, hanem amikor a program folderhez ér a telepítés(amikor tálcán lévő indíto ikon elérési útját kell megadni) akkor írja ki hogy nincs elég hely.
a játék az e: van , a windows meg c-n úgyhogy lehet ez kavar be.
olvastam más forumon is hogy ilyen baja van egy gyereknek, igaz ő az alapjátékot nem tudta felrakni, ráadásul neki eredeti is volt
Szóndád küldünk a marsra, fekete pákó lemezt ad ki , és ilyen f@szságokat nem lehet megoldani hogy játék, berakom játszok és kész -
#12017 A fear a kiegészítéssel együtt 6.94GB helyet fog foglalni....
Ha van elég hely akkor a pach kell neki, mert 1.08-as fear-re megy rá a kiegészítő... -
lgjc #12016 Hello
nem tudom feltenni az E.P.-ot!
megadom neki hol van a fear, túl jutok a cd-keyen, de a program foldernél azt írja hogy nincs elég hely
tudja vki mi lehet
köszönöm -
#12015 Igen.
Ahoz 1.07-1.08-as elég, ami 40-50MB lehet... -
#12014 Az ingyenes multi asszem alapból 1.07re teszi -
#12013 Az oldal alján:
Az összes pach....
Az ami a sima fear-hoz kell az az 1.08 pach (UK) ami kb 300MB....
Nálam csak ez után lehetett rátenni a kiegészítőt...
Vagy net bekapcsolása után indítsd a játékot és hagyd hogy frissítsen magától...ez esetben tuti megkeresi magának a legmegfelelőbbet....
Az 1.07-1.08-as pachek nem teljessek, csak ha már 1.07-esen van a játék, akkor érdemes vele foglalkozni....
De alapba 1.01-esen szokott álni telepítés után... -
#12012 én most ezt szedem jó lesz?: fear_update_engb_100-107_108.exe
és ez télleg 300mb? -
#12011 elolvastam a FAQ-t de nemtom honnan lehet leszedni az 1.08-as patch-et plz valaki hlp
-
Sund #12010 Átalakult a klánoldalunk.
:)))) -
#12009 Na vettem Audigy 7.1 - hangkártyát és tényleg jó lett a hang!!!!
Már nem recseg a hang játék közben és nem indul újra a gépem amikor kilpek belőle. YUHÉÉÉÉÉÉÉÉ -
#12008 Ezt nézd meg:
Faer képek... -
#12007 Használd a googlet... -
#12006 Pedig elhiheted, nem volt vírusom. A hang hardveres gyorsítását és filtert kikapcsoltam, mégis 3 perc után elkezdett recsegni a hang.
Ezen kívül semelyik játékban nem recseg a hang csak ebben.Itt már csak jobb hangkártya segíthet. -
#12005 Hy
Valaki küldjön 1-2 fear-os képet [email protected] PLS!!! -
#12004 Ezt elég nehéz elhinni... Nem vírust kaptál? -
#12003 Ez a FEAR-Combat tönkre tette a Windowsomat,most kellett újra telepítenem.
A recsegő hang miatt,mindig újra indult a gépem és legutóbb már nem indult a Windows sem. Most mégjobban lesz ok arra, hogy vegyek jobb hangkártyát.