F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Töltsd le az itteni PB.exe-t és ha megnyitod akkor keresd be a gépeden a Fear-t és nyomj rá hogy frissítse és akkor meg kell várni míg telitõdik egy csík. Szólj ha nem megy...
PB frissítés

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TCelica
Sziasztok.
Minden este Fear Combat meccs a Jackson/Nyárád/ DM serveren. Gyertek harcolni. A server 23.00-kor indul, de majd játék elõtt mindig kiírom az infót.

PB frissítés?
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy ha fel akarok menni egy olyan szerverre ahol a PunkBuster be van kapcsolva, akkor kb. 10 másodperc játék után ledob annak ellenére, hogy nálam is be van kapcsolva .(nem használok semmi cheat-et se mod-ot és a GetRight sincs fenn) pliz help
Banano
Ma este 2v2 3v3?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sziasztok!

A nagy FEKETE képernyõ: Ha nem DirectX9.0c van fennt a gépen akkor gyorsan tedd fel! Ha más nem akkor ujra dobd fel az XP-t a gépre(nekem az segített).
Sok sikert!
BYE

Gigabyte K8NF, AMD S3400+, 2GB/400 RAM, GeForce 7600GT 256MB

Hogy én hogy utálom ezt a Clanbase-t.... arra nincsen szó. Borzalmas szar navigálás, és kismillió ócska szabály.

Soha többet nem lépek be, elegem van belõlük. A bürokrácia és a tehetetlenség elegye az a hely.

Dühöngés OFF

Mekkora alapból a gravitáció? ( Megszoktam , hogy átugrok mindenkit:) , pubon , meg már túl furcsa , vissza kéne szoknom.)
DarkSector
Fear Combat-tal csinálhatsz, a sima multiplayerrel meg még nem próbáltam de azzal is kõ hogy mûködjön:
Host Game....
A legfelsõ opcióhoz írjál be valami könnyen megjegyezhetõ nevet "Seassion ..."-hoz,és ha kész a szerver akkor add meg a nevét a haverjaidnak meg ha van akkor a jelszót és ha rákeresnek a szerverekre akkor ott lesz köztük a tiéd is....:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TCelica
Hello.
Vagy kodek hiba (fekete képernyõ. Rakjál fel valami kodeket pl indeo vagy a klm kodeket ez elég jó és ha így se indulna el a játék akkor nézd meg a readme dokumentumot hogy a videókártya nem ütközik-e a játékkal. Azért írom ezt mert nekem is volt így ,hogy a régi videókártyámmal Geforce fx 5500 assal nem futott néhány játék,ugyanígy csinált mint neked. Próbáld ki más videókártyával is ezeket a játékokat elindítani.

TCelica
Hello.
Szeretnék egy saját szervert készíteni ahol a haverokkal nyugodtan tudnánk játszani. Légyszi aki már csinált vagy tudja,hogy kell az írja már meg és azt is hogy mi szükséges hozzá. Lehetõleg minnél hamarébb válaszoljatok. Köszi elõre is a segítséget.

DarkSector
Peccs és krekk ellenõrzése.Vagy drájver frissítése.

FAQ
Hello!Nekem a következõ lenne a problémám:Felteszem,megcrackelem elinditom...és utána ahelyett h bejönne h pl Sierra meg ilyesmi bevezetõ video csak 1 nagy feketeség van...videókari direct x meg catalyst minden jó mert csak ennél csinálja ezt pl prince 3 megy fullon...segitsetek lécci h mi lehet a baj...elöre is köszi
Ombika
A kiegeszitohoz is van honositas?

hát akkor sztornó.

Mindenesetre, aki szeretne játszani azt sok szeretettel várjuk a (FlagL) nevû CTF szerveren! :) Esténként szoktak ott jó kis meccsek menni, majd nézzetek be.
Dudu Tekh
megprobalok

TDU:[HUN]dudutech

Sziasztok Zsolt vagyok,ki tudna nekem segíteni FEAR játékkal kapcsolatban mert elakadtam.
Fujiryu
Ti fújtátok le nem mi:D Mi ráérünk simán kilenctõl éjfélig.Csak sebinek dolga van és csak kilencre ér haza:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

nah, szóval akkor mi van a február 26-tal?
már pedig nem jó Robiéknak a 21.00 :(
Fujiryu
Ahogy nézem huncut jót partizott a Princetalice elleni meccsén:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Most beszéltem Sebivel.Csak kilencre ér haza, szóval ha valakinek nem jó a kilenc akkor át kell tegyük máshova...

Fujiryu
1.5 óra múlva már egész jól belejöttem:D Kicsit szokatlan a dolog a BF2 után:D

Fujiryu
Én összefutottam vele egy szerveren, amikor pár hónap után elõször játszottam:D Egyszer lelõttem:D

Banano
Huncut VS Banano
Clanbase 1on1 cup döntõ jegy ára:
Elõvételben: 500Ft
Helyszínen: 1000FT

<#idiota><#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Elnézést a központozás hiányáért, rettenet ahogy írtam :) Legközelebb átolvasom mielõtt a "mehet"-re kattintok.
Robi,

én lennék a legboldogabb ha többször játszanánk.
Mi általában minden este fent vagyunk 1-2 órát meccselünk. A február 26 kivételével a leghatékonyabb az lenne, ha ad-hoc módon szerveznénk ilyen kis mini játékokat/meccseket. Nem kell elõre lefixálni, ha ráérsz akkor tudunk játszani, ha nem akkor meg majd legközelebb.

Rendszerint rádkukkantok az MSN-en, de inkább nem vagy fent mint igen.

Szóval ha bármikor is ingerenciád támad játszani, akkor bármikor szívesen látunk BÁRKIT. Van egy srác nálunk akinek 15M/768-as netje van, az övé is elbír bármikor 8-10 embert. Csinálunk, vagy csinálsz egy szervert és mehet a 2vs2, 3vs3 stb. stb. Most már jobba ka srácok, nem fogtok unatkozni :) Szóval ha van idõd ugroj fel esténként. Mi inkább Skype-ot használunk, de van persze az MSN is.

Jah a meghívást Robinak címeztem, de természetesen mindekinek örülünk.
Ez van sajnos, nem tudják elviselni....Ezért nem megyek publicon:) Saját Fun, vagy zárt ahol tudom, hogy normális emberek vannak.
Mert egy kempercsiternoob!!! Allandoan sunyul es kempel!! Ja es Barbie2000 csitet hasznal!<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

Miert nemjatszunk elobb es akar tobbszor? Nekem pl most egy P3 as gepem van de majd lenyulom a kisebbik gyerekem gepet a meccs idejere. Szerverunk mar nincs mert senki nem er ra jatszani ezert lemondtuk. Viszont 8 megas netem van es ha kell siman elbir 8-10 jatekost...
Amugy a publicon jatszok rettenet gyengek. Nem jatszok max heti 1-2 orat es tuti a bannolas csalas miatt mar az elso menetben. Szegeny WhyLeeng-ot is allandoan bannoljak. Meg a magyarok is. Veletek viszont jol elvagyunk. Ki erti ezt?

Fujiryu, Robi

akkor a meccs idõpontja február 26. 20.00

lehet hogy mi csak 3-an (legrosszabb esetben 2-en) tudunk jönni, de majd szépen elosztjuk az embereket, nem vérre megy :)

Robi, nagy kérés lenne kölcsönkérni a szervereteket arra a pár órára?
Humesz
Köszi
Banano
aham

Banano
Este jöttök játszani?=) Szikora a lányod még mindig jól tolja:D<#eljen>

Humesz
Hi!

A FEAR Combat megy együtt az 1.08-as patch-el?
Fájl módosításra gondolok, melyik címszónál lehet?
SlowMo -ban a lassítás mértékét nem lehetne még növelni?XD Egész jó lett már a Fun server..Matrix Rulez
milyen szerverre szoktatok feljárni? ;)
Takaritas...

Jo jatek a FEAR!!

Fujiryu
Küldtem egy pmet az elérhetõséggel.Msn-en megbeszéljük az idõpontot, meg elmagyarázod a szabályokat:D

Robi titeket sztem szivesen látunk a csapatban ha nem vagyunk meg:D

Igen :) Azok már megvannak. Most épp 1.5* ugrás van. És az Evacban van olyan hely ahonnan leszedhetek bárkt falon át( pár hely van amit nem látok:))
ez bõõõ... én is szoktam játszani a FEAR combattal... szeretem ^^
Jó, megdumáltuk! Akkor lehetne 4vs4 vagy akár 5vs5 is.

Fujiryu,

tényleg mondj majd valamit, mert Robiéknak szerverük is van, szóval minden adva van egy jó játékhoz. :)

Ami nekünk nem jó, mert meccsünk van:

Febr. 15 21.00
Febr. 24 21.00
Marc. 3 21.00

majd írj.
Mivel ez a program resze nem hinnem hogy van belole magyar. Max ha kulon irnanak hozza egy grafikus feluletut amirol meg nem hallottam sajna. Szerintem azert minimalis angol tudassal is el lehet vele lenni siman. Amik lenyeges valtozast okoznak azok a :Gravitacio ,Zoom, Robbanasok ereje es a lovedekek sebzesi aranya. Altalaban ha ezeket jol belovod egy igen vicces Fuun servert tudsz krealni. Erdemes meg eljatszani pl a futasi sebessegekkel is vagy kombo futassal is.Pl ha gugolsz es elore mesz atallithadod olyan gyorsra hogy olyan mintha 200 al mennel. Ha siman mesz akkor atlag sebesseg de ha legugolva akkor atomgyors. Ez is jo moka..

Szoljatok ha kell segitseg es beallunk WhyLeengal segiteni. Termeszetesen ha kell kulon csapatba :) Csak hogy tobben legyunk...

Lord Oswal
hali ha valakinek valamikor szüksége lenne egy cd-keyre akkor csak küldjön privit mert az enyémet nem használom

Mûködik:), nagyon jó. Egy baj van , hogy elég sok van és nem tudom megtalálni a lényegeseket, párat nem értek.Ki lehet õket törölni ami nem kell? Nincs ebbõl magyar?
és ennek mi a szar köze van a FEAR-hez ember? <#gunyos1>

Fujiryu,

oké, várom akkor az idõpontot.
Fujiryu
Mingyá kitúrom az öcsém a gépétõl és kideritem hogy van e rá ember:D