13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#12124 -
#12123 én csak a játékot várom nekem tök mindegy hogy mi lesz a cím -
#12122 F.E.A.R. 2: minek nevezzelek?
[2007. június 05. @ 10:43 - Berkenye]
A Monolith még tavaly év elején bejelentette, hogy folytatni kívánja a F.E.A.R. című remek paráztatós FPS-t. Ám azóta is kavar van a névhasználati jogok miatt.
A Monolith ugyanis a Warner Bros. Interactive kezébe került, míg maga a F.E.A.R. elnevezés az első rész kiadójánál, a Vivendinél maradt. A Warner így most pályázatot hirdetett Nevezd meg a F.E.A.R.-t címmel, melynek lényege, hogy bárki beküldheti a saját játékcím ötletét. A beküldési határidő június 22, majd ezt követően július 23-án nyilvánosságra hozzák a három legjobb ötletet, amire szavazni lehet majd. A három legjobb javaslat beküldője jutalmul ellátogathat a Monolith kirklandi stúdiójába. Érdemes tehát próbálkozni, bár valószínűleg az akció csak az Egyesült Államok lakosságára vonatkozik.
info: Gamestar -
#12121 Sziasztok. Magyar szerverre kodot meg tudja nekem adni valaki? Este nyomulnak egy kicsit es ha lehet akkor hazaiakkal :) Privibe is johet koszi -
#12120 Google... -
Szikorarobi #12119 Elvileg tudnod kellene hogy ez itt nem warez forum. Neharagudj de torlom is a jo kis kerdeseidet. Foleg azert mert ha nagyon szeretnek hozza olyat amilyet te akkor pillanatok alatt talalnek. Mashol..... -
#12118 még mindig nem -
#12116 :D -
#12115 nem, még mindig nincs meg :DDD csak reggel utána néztem a youtube-on :) -
#12114 Miért játszol már te is vele? -
#12113 Ez előtte van asszem 1-fejezettel..... -
#12112 Így pontossan nem jegyeztem meg a bejátszásokat, mert mindegyik létra sárga, úgyhogy nehéz így visszaemlékeznem...
És én eléggé régen nyomtam végig azt most csak a mentésekben ugrálgatok.... -
#12111 de van egy létra amin ha lemászol feljön a csaj aztán eltünik..ha lejjeb mész ott meg jön egy ilyen félig halott.. -
#12110 tudom. -
#12109 Csaj nem volt a videóban..... -
#12108 amugy arrafelé van az a sárga létra ahol feljön a kis csaj? -
#12107 :D -
#12106 nem :D -
#12105 Szupper!
Akó nem legó? -
#12104 leszedtem a winampot,ezzel megy.. már tököm ki van a media playerrel :D -
Gazsi007 #12103 Senki? -
#12102 na mindegy akkor nem vágom.... -
#12101 nem tudom :D -
#12100 Akkor nem értem, hogy a másikat hogy tudtad megnézni...? -
#12098 ha rákatintok azonnal megnyitja a media playerbe szal.erröl lemondhatok :_D -
#12097 Hát akkor olyan, mintha egy félig letöltött torrent videót néztél volna....
Azé mondtam, hogy fél óra múlva, hogy befejezze a feltöltést az utolsó bájtig...
Töltsed le gyors mégegyszer, akkor már menni fog...:D -
#12096 elött . -
#12095 Hány órakkor töltötted le a videót?
Mert ha 12:17 előtt, akkor azé nem ment, mert 12:17-kor ért véget a feltöltésem....
Amúgy ugyanolyan, mint az előző, csak most hanggal együtt van.... -
#12094 akkor adj már egy linket ahonnan le tudom szedni -.-' -
Szikorarobi #12093 Nekem tokeletesen lejatsza.. -
#12092 Nálad -.-
A videó teljesen jó csak megfelelő kodek is kéne... -
#12091 kockás a kép és kék,narancssárga megy lyenk szinek vannak(szal nem olyanok mint amit felvettél a játékba). lehet az én meda playerem rossz,de eddig minden videot normálisan lejátszott -
#12090 Na most lett kész a feltöltés. -
#12089 Nem nagyon értem.... -
#12088 hát nem azért, de ez olyan mibtha lego lenne. te megnézted? nem normálisak a sznek ! :d -
#12087 Már valszeg tudom, hogy mi a gond!
Már eleve a fraps nem vette fel a hangot....:DD
Kb fél óra múlva nézzd meg...aztán majd még csinálok később 1-2őt...:D
FearWar 1 -
#12086 menj folyamatosan. az lenne a legjobb ha kicsit paráztatos lenne :DD amugy nemtudom mért nincs.. aviba veszi fel,ott be tudod állitani hogy vegye-e vagy nem(+ a windodowsba is állitgatni kell)..aztán ha át állitod wmv-be nekem akkoris van hang :D (tudolm angyon értelmes az egész ... XD) -
#12085 Okés! Kicsit azért várnod kell majd, mert ez nem megy túl hamar...
De még annyit, hogy harcjelenet lehet, vagy inkább menjek egyfolytában, hogy több pályarészt láthass?
Ja és miért nincs wmv-nél hang? -
#12084 jaja -
#12083 Csinálok én neked.....de mindegy, hogy melyik részből, és melyik fejezetből???