F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez minden este mûködik de álltalában ki szoktuk írni mikor játszunk. 😊) Pl. ma is.
Megint torolte az atw az oldalt, ahol a banner fel volt toltve. Gyorsan osszeraktam egyet, de ha tudtok jobbat kuldjetek el a WhyLeeng msn cimere ([email protected]). Koszi.
Egy jo bableves sose rossz!!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Egy jo bableves sose rossz!!
Nekem is volt ugyanilyen gondom a FEAR-Combattal. A tûzfalat kéne kikapcsolni. (Ha routered van,akkor azon is)<#violent>#violent>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Bocsesz, hogy amatõr a kérdés, de ez az elsõ game, amelyet kipróbálok multiban. Nincs valami komplett help file hozzá?
Legyetek szivesek es gyertek be az
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ma olyan 23.20 tól megint megy a móka a Jackson / Nyárád serveren. Akinek kedve van jöjjön. 😊) Leszünk egy páran ma is. Na szia nektek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most már ezt tolom!
Link, ha nem akarsz keresgélni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy kis segitség kellene!
Meg van a kiegészitõ de nem tudom feltelepiteni mert kéri a javitást de egyekel sem tudom elinditani
Valaki tudna adni egy jo javitást amivel elindul?
Next PC upgrade: 2022
Köszi a linket amit küldtél. Nekünk mindig van kedvünk játszani és a server is mûködik minden este 9-tõl olyan 3-ig vagy néha tovább is ez attól függ hogy mennyi játékos van. Tegnap reggel is fél ötig nyomtuk ezen a serveren. Na még egyszer köszi a linket este pedig várunk a Jackson /nyárád/ serveren. Légy jó. Csövi.
(tcelica a barátnõm és hol innen hol onnan válaszolok)
ott az oldalon le van írva miféle jó dolgokat lehet vele mûvelni
jó szórakozást hozzá!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ma este megint lesz Jackson/Nyárád szerver 21.00-tõl, de lehet hogy kicsivel késõbb. Minden esetre akinek van kedve játszani az nézzen be. 😊 Olyan 8-10- en szoktunk lenni de valamikor kevesebben. A server 16-os ezért nyugodtan jöhettek még ha kedvetek tartsa. 😊) Szia mindenkinek.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
-----------------------
Ahoz hogy hatásos legyen az ember ebben a játékban, ahoz nagyon kell koncentrálni. Mindig résen kell lenni. Már akkor a rugást kell alkalmazni amikor még nem látod hogy befordúl a sarokba.Mindig fejre célozni.Addig gyakorolni amíg nem megy.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ezt vedd figyelembe! De cheat-et biztos hogy nem tud alkalmazni ahol Punkbuster ikon van ahol meg nincs ikon ott meg aztán mindegy hogy neked be van e kapcsolva...Ne aggódj én is játszottam ilyenek ellen....
Ne aggódj én kibasztam velük csak azt kell kitalálni hogy mi az amire õk számítanak és az ellenkezõjét kell csinálni!PL.: egy betanulásnál arra számol az ellenfél hogy cikk-cakkban fogsz mozogni és álltalában hátrálni...de én jól kibasztam velük mikor kamikaze módjára egyenessen velük szembe mentem és csak lõttem a fejükre...ilyen esetben lehetett látni hogy megíjjednek és ahhogy hátrálni akarnak nem tudnak rendessen célozni hanem csak jobbra meg ballra lövöldöznek mellettem.Volt hogy 8-10-et elkaptam.Az is igaz hogy utána 4-an támadtak rám és megfingattak
A rúgdalózást meg egy gennyes dolognak tartom mert ha verekedni akarok akkor olyan játékkal nyomulok, de ez FPS....<#whatever>#whatever>
Köszike a segítséget mindenkinek. A csalásra én is gondoltam, mert nekem is hihetetlennek tünik ez a dolog. Én úgy tudom hogy a PunkBlaster pont a csalások ellen van, de akkor mi a gond. Talán mégis lehetne csalni? Biztos vagyok abban is hogy fejlövést is kapok, mert ez benne van. De messzirõl kicsit fura hogy elsõre pont a fejemet találják el. Ja és Fujitsu el szoktam találni az ellenfeleket mert látni még látok (ha pedig nem találnék el senkit akkor nem lenne tiszta vér a fal) és T-Online-os se vagyok mert a saját serverem is elbír 16 játékost is. Hela, mindenkinek.
És azt mondta hogy gyakorolt fejlövéseket és azért nem halt meg mikor lõttem mert gyors körbefutott és összeszedte a páncélokat meg az életeket és valahogy megtanulta harc közben használni.És a laggolás is sokat ront a játékon.De ha akadozik a játék egy pillanatra is akkor az tuti hogy nem lagg hanem a rendszer gyenge a megjelenítéshez mert most az erõs géppemmel nincs akadozás, csak a lagg maradt és az nem okoz akadást játék közben hanem max annyit lehet észrevenni hogy az ellenek egyhelyben megállnak vagy mindig mellélõsz hiába célzol rájuk.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
tud valaki segíteni vagy elfogadható magyarázatot adni?
Azt ne írjátok hogy nem tudok játszani és hogy hülye vagyok hozzá mert naponta több órát a Fear-ral (vagy egész este), és még ezenkívül más játékkal is játszom. Na pá.
Egyjátékosmódban akarom végigjátszani, de akármilyen fura, hát nem elakadtam?! egy kis segítség kellene... asszem a 4. quest: leírtottam mindenkit,de van egy rácsos ajtó ahol az istennek sem tudok átmenni.
THX bye
Gigabyte K8NF, AMD S3400+, 2GB/400 RAM, GeForce 7600GT 256MB