F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Radeon 9600-al majdnem minden maxon??????????????
Te a fear-ral jáccasz ember??????????
Szaggatás nélkül maximum közepesen tudod rakni esetleg szerintem....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

1 gb ram 9600 radeon 256 mb és 2,4 proci,szaggatás nélkül megy,majdnem maxon a graf,majdnem minden maxon. és kurva jó,ugyhogy <#vigyor3>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DarkSector
OK<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bpeti72
köszönöm ez segített

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DarkSector
Ni meg ezt.....
Én is sokat vergõdtem, mert nem hogy nem frissítette a játékot, hanem a kiegészítõnek sem mindegy, hogy milyen pach van rárakva.....

Nekem hosszú keresgélés után ez vált be.....(persze csak akkor, ha a játék telepítve van, és nem csak a játék könyvtárát hoztad el valakitõl, mert ha nincs benne a programok telepítése/törlése menüben, akkor a pach sem fog mûködni):

Parancsolj....Fear 1.00-1.08 Pach (UK) (299MB)

TCelica
És mit?

bpeti72
Hali most lett meg eredetibe a játék de sehogy nem tudom frissíteni, elkezdi tölteni és egyidõ után kiír valami hibát.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DarkSector
okx

thx
DarkSector
Vagy szedd le a sierra oldaláról a 300mb körüli 1.08-as UK frissítést, és utána telepítéseknél meg nem kell újraletöltened....ezután meg az 1.08-as crack-et.....
Viszont ami a gépet illeti az biztos, hogy minimum vagy legfeljebb low fokon tudod nyomni annélkül, hogy szaggatna.........jobb ha automatán hagyod hogy a gép állítsa be a videóbeállításokat és utána csak a felbontást rakod 1024-re manuálissan és ennyi......

2200+ amd 512ram és 6600gt és nem frissítettem.Az lehet a gond...?Mert mikor indítom irja hogy letölthetem a legujjabb frissítést..
DarkSector
Akkor vagy neten jáccó vagy gyenge a géped, vagy legújjabb frissítéshez legújjabb crack......
A crack-re inkább gyanakszok, de milyen géped van és milyen beálításon nyomod?

HI

Olyan problémám lenne hogy akadozik a játék.Holott nem kellene neki.Még a Grafikát is vissza vettem.60 fps-l megy és néha pátr pillanatra lemegy olyan 5-6-ra.Miért van ez?
DarkSector
Telepítsed újra a játékot...ha meg a telepítõ nem jó, akkor vidd vissza a boltba a játékot.....és reklamálj az eladóknál......:DDD

Viktor9202
Unable to launch the installer
E:/setup.exe
Ez azt jelenti hogy nincs meg a setup exe??
Valaki segítsen lécci

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Egy-két vicces kép:

képecske
Én ezt ajánlom neked.

codecpack

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Viktor9202
Leszedtem a Indeo Codec-et még mindig nincs hang.Milyen a legjobb codec?

Blenda Stompa
Na az elsõ mondatot azt jól megaszontam<#nyes>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Én az elmúlt 2 hónapban összes sokat nem ferenceztem, mert melómelómeló<#hehe>
Aztán tegnap felmentem egy DM-re és mintha akkor kezdtem volna...:P
szar ez a kihagyás<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

TCelica
Rakj fel egy Indeo Codec-et. Az álltalában segít. :))

Viktor9202
Csatok.Nekem olyan problémám lenne hogy Ace Mega CodPack van fenn és addig nem jön be a játék amig a Configuration utility-ben ki nem kapcsolom a hangot.mit tegyek?Vki segítsen nekem pls

Fujiryu
CB faqba le van írva:D Egyébként pb azonosító

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

grebber
Ezt megtaláltam de ezek lószarok még 1-1 pálya azt annyi :(
Remélem csinálnak valami normálsiat is ami lesz vagy 3-4 órás legalább.

Next PC upgrade: 2022

Ja és ezt ma lõttem a Heliport (gyári) pályán:

És ezt így most hogy:
Kaktusz talán? :)
MI a pöcsöm az a GUID????

a clanbase azt írja nincsen regisztrálva nekem, noha egypár meccset már játszottam ot...

Egy jo bableves sose rossz!!

#11883<#buck>

Mert en megtehetem!<#idiota>

Amugy jatszhatnank egyutt valamelyik este. Van ujra gepem! 2 honapja mar p3 on nyomultam. Nem egy erogep de elmegy a feri rajta.

Blenda Stompa
LÁL<#idiota>
köcsög víkendklán :D

koppim
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni bot-okat a Fear combat -hoz ?

Kerestem a neten, de nem találtam semmit.

Fujiryu
LOL

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

DarkSector
Biztos vannak jó játékosok, de azok jól bespájzolnak élettel és megtanulják támadás közben használni!
Ez célzás nélkül jobban megy, vagyis azért rúgnak hogy ne kelljen pontossan célozniuk.....

"Ninja"-k mindig voltak és lesznek is. (Néha én is futkározom fegyver nélkül, de csak rövid ideig.) Ez a bokszolós típus tényleg érdekes jelenség mostanában, fõleg amelyik olyan gyorsan gugol le és áll fel, hogy még követni is alig tudom.
Ha teljes páncélzatban van és van egy-két medpack-je is, valamint nem fejen találod egy szép sorozattal, akkor "2 tár"-at is ki lehet bírni.
Ezen kívül lehet tényleg csaló is, de azért egy tényleg jó játékos public szervereken nagy mészárlást tud véghez vinni, amiért hamar megkapja, hogy cheater.

TCelica
ezzel én is igy vagyok...

tegnap érdekes módom azzal a bazi nagy fegyverrel telibelõttem err õ csak jött felém és 1 találattal elintézett. ez hogy lehet? én meg nem tudom kigyilkolni õket sehogy sem akármennyit rálövök (fejére is).

ha pedig egy forma fegyverrel lõjük egymást én nekem kell 2 tár kb. neki pedig szintén csak 1 golyó, pedig a ping-em is kicsi ugyhogy nem mozgok kaméleon módjára...

sztem tuti van hozzá valami csalás... mert játék elején is rögtön amikor nekem van pl. 50 pontom x játékos már 300 pontnál jár, es is érdekes vagy nem? nekem az ...

grebber
Megnézem õket de én konkrétan valami nagyobbra gondoltam mert ezek csak pályák.
Olyasmi kéne mint a Far Crynál a matto modok ami + 4-5 óra játékot biztosítanak.

Tolta már valaki coopban a fear-t?Ha igen milyen nem bugos?

DarkSector
Megvan írd be a google-ba hogy "fear modok" és valszeg itt megtalálod amit keresel....a legfelsõ linken biztosan fogsz találni....

grebber
Hogy kiadtak-e már egyetlen SP modot is?

DarkSector
Mi érdekel ezzel kapcsolatban?

DarkSector
Én elõször anyázodtam, utána meg megszivattam a gyereket mikor egy aránylag nyílt pályát dobott be a gép és érdekes hogy utána valami uton-módon visszaváltott fegyverre....:D

grebber
Singleplayer modokról továbbra sem tud senki semmit?

Csatlakozom, nemrég próbáltam ki, félelmetes amikor lövöm a gyereket szögbelövõvel (és nem headshot tehát kell pár találat) szépen fröcsög a vére, õ meg repül felém és lekaratéjoz. Brrr :)

DarkSector
A rúg-kapálózás írtó gáz dolog és valszeg ezek az embereknek valami netes tekken-nel kéne inkább játszaniuk és nem egy fps-ben ökörködniük...

kitermelõdött a melee mesterek új generációja: a boxerek. a boxerek rohannak és csak ütnek mint az eszelõs. baromi idegesítõ, megölik a játékot.

apropó, észerevettétek, hogy ha sebesen jobbra-balra (elõre, hátra nem!) nyomjátok a nyilakat lövés közben, akkor gyorsabban lõ a csávesz? Ugyanez a helyzet a legugolás-felállás (egyhelyben) és közben ütéssel is.
Dj Xyberpunk
lál a Banner :))

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

TCelica
Szia. Próbáld ki. Egyik havernak ugyanezzel a karival szaggatott kicsi felbontásban is.

DarkSector
Igen....

CSásztok, szerintetek az én gépemen menne a game ? legalább kis grafikán?:
Ati radeon 9600 256 mb 128 bit
512 MB ram
2,4 ghz pentium

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Köszike szépen...:)
Am most amik vannak tudomasommal magyar serverek a ,Nyárád:),Fa*zkalap,HUNGARIAN Corben,HUN ...

GYÁÁ ÉN VOK A BANNERBE:D A JOBBOLDALI:D AMEIK INTEGET:D VAGY GRÁNÁTOT DOB?:P

F.E.A.R. FOR EVER!!!