13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• DarkSector
    Ha annélkül át tudod írni a CD-kulcsot, akkor szólj és szerzek egyet, de én úgy emlékszem, hogy ha már egy cd-kulccsal felteszed, utána már a menüben nem lehet átírni....
    Nézd meg aztán szólj...
  • Yoda001
    nekem mind1.. de nem akarom ujra tenni a játékot.. xD
  • DarkSector
    :DD

I
    I
    V
  • DarkSector
    Mégegyszer jelzem, hogy a Combat-hoz regisztrálni kell egy interneten is működő CD-kulcsért.....
    Ha nem akarsz regisztrálni, és van haverod aki regelt már, de nincs szüksége a CD-kulcsára, akkor elkérheted tőle, de ha nincs eredetibe meg az alap Fear játék akkor csak innen tudsz szerezni kulcsot....
    Szerezzek neked én....?
  • Yoda001
    nekem nem tudnál segiteni? pls....
  • DarkSector
    Figyuzz:
    Innen tutira nem dobnak ki!
    Én innen szedtem, úgyhogy innen sem küldenek el!!!!!
  • Yoda001
    és nincs valami txt file esetleg mappa amiben benne lehet? mert valahol csak tárolja a serialt...
  • Code92
    We have noticed that you do not have cookies enabled on your Web browser.

To successfully navigate our site, you will need to enable cookies in your browser settings. For information about how to enable cookies, see the online help for your Web browser.

If you are running Norton or other Internet-security software,
    please make sure that you set your preferences to allow for cookies.

ezt dobja ki a linken ahonnan elvileg le kéne töltenem a fear combatot ez ellen mit tudnék tenni?
  • DarkSector
    Nem jó a cd-kulcs....
    Ha netezni akarsz, akkor combat-ot szedd le és kell regisztrálni egy cd-kulcsért, mert itt már írta valaki, hogy a sima fear-nek a cd-kulcsát elfogadta neki telepítéskor...
    DE!!!
    Ugye az nem eredeti bejegyzett cd-kulcs....
    Ezért nem sok értelme van egy kifejezetten multi játékot felrakni egy olyan kulccsal, ami nem eredeti cd-kulcs....

Ilyenkor gebasz van, mert unistallozni kell asszem a játékot, és egy valódi cd-kulccsal feltenni újból.....
    Én szóltam előre!

• Code92
    egyébként rakhatnátok néhány multis eredményről képet, nyáron ha lesz net valszeg nbekiesek és elkezdem ezt is multiban érdekesnek tűnik.
  • Yoda001
    | #12151 pls
  • Code92
    bocsi pls töröljétek a hsz-emet nem működött a bill és hirtelen csak itt tudtam gyorsba mergnézni mi a baja sry
  • Code92
    wGreagear
  • Yoda001
    valaki tudna segiteni pls? amint beakarok lépni valahol kiirja: CD-Key verification failed. mindnehez ezt irja,miért?
  • Yoda001
    thx. mondjuk én már be se merek lépni a játékba szoval.. max neten fogom nyomni :D
  • DarkSector
    [URL=http://www.sierra.com/en/home/games/game_info.tab-downloaddetail.prod-L2NvbnRlbnQvc2llcnJhL2VuL3Byb2R1Y3RzL2ZfZV9hX3JfX3JlZ3VsYXJfZWRpdGlvbg%3d%3d.platform-pc.download-Patches-12557.html]Nyomj a "DOWNLOAD NOW"-ra....ez kell a kiegészítő felrakásához is....[/URL]

Vagy lehet auto-matikussan is frissíteni a játékot, ha belépsz internethasználata mellett a fear-be és mindjárt rá is kérdez a menüben a program...
    Csak azé jobb leszedni, mert ha újra kell telepíteni, akkor nem kell megvárnod hogy mégegyszer letöltse a gép....
  • Yoda001
    az akart:D és azokat honnan szedjem? :D:D
  • DarkSector
    Mármint pach akart lenni nem?
    Mert akkor a 300mb-os UK 1.01-1.08-asat....
  • Yoda001
    valaki elmondja milyen atchet kéne feltennem hogy lássam a szervereket?
  • Sund
    én úgy vagyok vele, hogy a saját szerverünket tisztán tartom, azaz figyelmeztetés nélkül elsőre BAN jár a csalóknak. Így aztán a régi motorosok szivesen jönnek :)
  • DarkSector
    Jah én is láttam példákat erre, tisztelet a kivételnek, akik valóban belefektetnek minden erőt és akár ugrásból 3 golyó szükségletével fejbe tudnak lőni....
    Mert voltam már egyik havernál, (meg nyomtam ellene már én is) aki ilyen szinten tud jáccani.....meg úgy átállította a kezére a gombokat, hogy mozgás közben sem jelent neki gondot az élettöltés a csomagokkal....és ezzel sokat nyerhet párbajban....
  • Blenda Stompa
    és ne mondjátok hogy ne publicra menjek, hanem valami closed serverre, mert az egyik fasza klán (GoW) - akikkel szerettem/tünk játszani - is hullik szét, mert a f/sztestű csííít miatt senkinek sincs kedve már játszani:(
  • Blenda Stompa
    Hihetetlen hogy a FEAR MP hova fajult!
    Nem játszottam febr óta és eléggé meglepődtem, hogy minden második public-on pofátlanul csitelnek, és még le is ugatnak ha szólok...egek...hát minden FPSnek ez kell legyen a sorsa??
    sajnos nekem úgy tűnik, megindult az általam egykor hőn imádott FEAR mélyrepülése... a ménkű álljon bele a sok kis csicska életképtelen örökvesztesbe!
  • DarkSector
    Folytatja a történetet, és van asszem 2-3 új fegyver is benne....
  • Yoda001
    mássá teszi a történetet vagy csak meg hoszabitja a játékot?
  • DarkSector
    Miért mire gondolsz konkrétan?
  • Yoda001
    az elején babrál valamit a játékkal az ep vagy csak a végén?
  • DarkSector
    Jah ez olyan, mint a HL2 és a CS esete.....
    A külön cd-kulcs meg azé van, ha valaki nem rendelkezik sima Fear-rel....
    Meg szerezz EP-ot is, hogy hosszabb legyen a gém....
  • zoolee
    Oké..így is úgy is meg fogom venni az SP t, most nehogy már ezen múljon.
  • DarkSector
    Jah lehet....de azt tudom, hogy azon az oldalon is lehet szerezni, mert ugye alap esetben ők úgy gondolkodnak, hogy te neked csak a Combat van a kezedben...
  • tomas10
    nekem elfogadta az alap fear kódját
  • DarkSector
    Ez egy ingyenes MP kiadás, ami tulajdonképpen a Fear-ből kiszedett mP mód megfűszereznve új mappokkal és pach-el ellátva......
    De a rendes Single-és Fear és a kiegészítő Fear Extraction Point, az megin más....
    Míg a Fear 4.3GB környékén van addig a kiegészítő 1.3GB és a Fear Combat pedig 1.8GB-os.....
    Ha megvan a Combat, akkor mielőtt felraknád nézz el a www.joinfear.com -ra (itt is leszedhető a játék), és itt registrálhatsz egy kódért magadnak (ez lesz majd a Combat telepítéséhez a CD-Kulcs....), amivel fel kell telepítened a játékot.....
    Szólj ha akarsz CD-kulcs-ot és nem megy....

Ha nem regisztrálsz, akkor nem fogod tudni feltelepíteni a Combat-ot....!!!!!!!!!!!
  • Yoda001
    igen de csak mp..
  • zoolee
    Most megtaláltam egy PCG cdm, és abban a teljes a FEAR combat..az ugye ez a fear??XD
  • Yoda001
    komoly a játék
  • DarkSector
    Nem rosz csak kúva hamar lemegy az élet....
  • Yoda001
    na megvan a játék. végre XD
  • DarkSector
    Iszonyat zene is van játék közben....
    Alpha Prime DEMO
  • Yoda001
    videot pls, thx :DDD
  • DarkSector
    PL próbálkozz az Alpha Prime-al.......az tök fear-es játék.....tudtommal azt a motort használja csak kicsit gyengébben.....
    Viszont ugyanaz a kék anyag meg van ebben a játékban is, amitől bullet-time effect-et tudsz csinálni.....Naon Durva!!!
    Alpha Prime oldal