F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
ugy vettem eszre h amikor gondol egyet akkor van bullettime (persze kozel sem biztos).
és igen néha telleg nagy a kaosz de pont h ezért nez ki jol (por, füst, szikrák) mar ha erre gondoltal.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

insp
Voltam már azóta...

Kicsit kaotikus. Bullet-time-ot hogyan kellene aktiválni?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

reaper4
ide írhatsz.... <#vigyor0>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

insp
Kifelé a szerverrõl, jönnék egyszer én is! <#eplus2><#eplus2>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Tatyla
nem tudom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bulet Time nem akkor indul be mikor téged eltalálnak?Lehet hülyeséget mondok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tényleg van egy hangulata a multinak ezzel a bulet time effektel meg a tüzharcoknál rommá törõ környezettel.
Mikor bementem valami "Team Slow Motion" vagy milyen játékmód ment,hát lövésem nem volt mit kell csinálni,csak azt láttam hogy a score értékem minuszba megy...
Utána Deathmatch,azon már én is eligazodtam...<#buck>
Érdekes a játék meglepõen jól megy a riasztó test eredmények után.Legalábbis én rosszabbra számitottam.

Tatyla
Thx tényleg klassz az egész és szerintem ezt is érdemes lesz beszerezni eredetiben,ahoz képest hogy béta elég hihetö csak azt nem értem ez a bullettime minek a hatására indul el és mi értelme van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

reaper4
oks köszi

Nem eszik szinte semmit a szerver része.
Azt úgy nézem nagyon optimális.
Megy amíg ilyen igény van rá. 😊
Állandóan fullon van a szerver. 😊
reaper4
jaa kérdezni akartam vmit erre mindent írok csak azt nem 😊
meddig fog élni a szerver? mert mint már említettem naon bejön csak nem tok mindig fent lenni.

reaper4
iiigen. a srácok már csak ilyenek. lõnek mindenre, mi mozog 😄

fitutufi
qrva jó a multi
thx Lifeforce , de párszor kinyírtalak hálából 😄DD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hmm...lábsöprés. Jól hangzik. Na ezeket megpróbálom elõhozni. Csak az a baj, hogy nemtok bemenni saját serveremre gyakorolni, ezért csak fenn neten görcsölhetek. Ott meg lelõnek, amég én görcsölök a kombókkal. 😞

reaper4
nah kipróbáltam én is. nem nagyon ment (eléggé furcsa) viszont nagyon jó szvsz.
a lábsöprést tudom mondani: irány+c+alt fire
az ugrós rugást eddig csak úgy tudtam elõhozni ha leugrottam vmi-rõl és ott is irány+c+ asszem space ,de ez nem biztos.

grebber
Na sikerült a szerverre belépnek hát nagyon fasza bár szokni kell tök jó amikor valaki bulet time-zik 😊
Rugni vagy valami amik a videokban voltak tud valaki és ha igen mivel kell?

Next PC upgrade: 2022

Most nézem, hogy 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX 2.0 kell neki. Az sb live digitalom tud eax 2.0-t? Lehet ez a gond?

Nálatok is olyan a hang, mintah pincébõl jönne? Ez az egy gondom van. Semmi más!

Nem! Engedélyezni kell a játéknak a netet!

Tatyla
Lifeforce szerveréhez is kell a tüzfal használata?

M@TriX
ha egy zárt bétából ezt szûröd le, akkor ne is játszál majd vele, végülis a hangulat nem is lényeges... neked....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

XeeN
Túúúúdom. <#eplus2>

R0sc0
megnéztem...
HÁÁÁT a hangok azok nagyon szörnyüek...
a graf de rosz de láttam már jobbat
szerintem nem lesz nagy durranás.

8
Lifeforce köszi!!!! Kegyetlen jó! Nekem nagyon bejön a hangulata. A kis másííngán a kedvencem. Iszonyat lehet vele kaszálni! Remélem este leszünk sokan, mert most 2-en lõttök egymást a végén. 😊 Hány ember lehet max a serveren?

Lacc
Pár kör után azt mondom, hogy eégsz jó kis játék ez, látványos (bár igencsak akadozik néhol, de persze ez még csak béta), élvezetes. A célzást kicsit szokni kell, olyan lomhának tûnik elsõre (mondjuk CoD-hoz képest), de elmegy. Nem ez lesz a következõ mérföldkõ multi-fps-ek terén az ziher, de egész kellemes kis dolog attól még.
Mint már említettem ez egy beta.
Ráadásul closed.
Tehát ez a demo tényleg csak arra szolgál, hogy teszteljük 😊
XeeN
( Most nézem... A proc csak 2200-n ment. )

A játék még jó is lehet, bár nekem egy kicsit lassúnak tûnik, ill mintha nagyon nyers lenne. Kevésnek tartom a hangok számát. Steril a környezet stb. Ettõl függetlenül jól telt ez a pár perc.

THX a szervert! <#eljen>

persze...
lol, oké
most megy amúgy? csak mert megint nem találom

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nem fagy ki, hanem van benne egy bug, hogy kezdésnél megáll 10másodpercre.
Úgy néz ki mintha megfagyna 😊
igen szokatlan megoldás.
Oké, az elõbb már bejutottam. Aztán kifagyott...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Én egyelõre nem látom a szerveredet a listán...

Benéztem,nekem jó volt.
De még a billentyûket sem állitottam be egyenlõre ugyhogy kiléptem.<#vigyor4>

nah mehettek 😊
a szerverkeresõben hungs néven megtaláljátok 😉
Kérnék visszajelzést, hogy nálatok oke...
Nálam rendben.
Én is várom a servert. Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy elindul-e....

thx, vevõ vagyok én minden jóra 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

WIPFW a neve.
XeeN
Nekem ez jött ki:

1024x768-high NO-AA NO AF

M-Barton 2433MHz 6800GT->Ultra

Fél óra? Király. Addig megborotválkozok, lefürdök, meg ilyenek. Majd visszakukkantok ha végeztem.

neve? vagy open bsd tüzfal a neve? 😊
amugy ált nem eredetileg winre tervezett tüzfalak jók szoktak lenni 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Most élesztik a szerverem 😊
babráltam a tûzfallal, és kizártam magam 😊
Most installják le róla.
Nah egy 30perc és mehetünk gyakni<#violent>
Belökjék? Hová? Menjünk segíteni tolni? <#idiota>

Lehet, hogy elõbb-utóbb kipróbálom majd én is valamely másik tûzfalat, csak hát tudod, hogy van az ilyennel az ember: a bevált dolgokon nem szívesen változtat, még ha azok nem is a legjobbak...

Arra várok, hogy belökjék a szerveremet, aztán mehetünk játszani.
Kaszi46
tudsz olvasni? ha igen pls tedd meg!

*Posse*T.W.D*

És egy kicsi off.
Elegem lett a vacak memoria zabáló tûzfalakból.
A hétvégémet arra tettem fel, hogy tûzfalat teszteltem a wigwam segítségével.
Arra jutottam, hogy gyõzött a legkisebb (400kb) és ráadásul ingyenes.
Könnyen konfigolható, átlátható...stb.
Nincs memoriazabáló grafikus felület, kicsi, gyors, hatékony.
A szerveren Black Ice tûzfalat használtam, itthon Sygatet.
Mostmár mindkét helyen ezt a kis tûzfalat fogom használni, amit találtam hétvégén.
Open BSD tûzfal, amit megcsináltak win alá is.
Evogordon
Van már tört server? Ha van akkor írjátok már le pls az ip címét.

Kaszi46
ha? 😄D én már reggel 8 óta tûkön ülve várom<#violent><#gun><#finom><#ravasz1>

*Posse*T.W.D*