F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az esetek 99%-ában meg is lehet csinálni.
Ne izguljatok már.
Ha megcsinálom a szervert a mai nap, (belökhetnék már..)
akkor nektek nem kell csinálni semmit, azon kívül, hogy beírtok a cdkulcs helyére 5x4 számot kötõjellel.
Mivel ilyenkor a szerver ellenörzi a cdkulcsotokat, dehát nem fogja tudni, ezért vígan játszhattok majd minden probléma nélkül.
hm, azt nem ismerem, vagyis régen probáltam kb 5 percig, nálam eddig az vezeti az általam legkevésbé kedvel (legjobban utált ha ugy tetszik...) tûzfalak listáját..., utána nemsokal jön a norton
(black ice-al semmi bajom nincs de nagyon régen volt valami orbitális védelmi rés benne, azóta nem probáltam még)
szvsz keiro, tiny, outpost tüzfalak a legjobbak, nekem legalábbis ezek jöttek be eddig elgjobban (de még a sygate se rossz...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zonealarm

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

amugy nem a progit kell majd a szervernek letiltani hanem csak az kulcs ellenõrzõ server elérését (igy gyk belsõbrowser se lesz szal majd ip alapján kell valszinû kapcsolodni) amugy nem kell izgulni..., igen sok gamenél meg lehet ezt oldani, és ha már ezt emgleehet valahoy odlani (márakinek...) hogy hostolni lehesen akkor tört szerver is majdnem tuti hogy lehetséges...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és gamek jo 90%-nál meg is oldják...

akkor nekem is de azal nem kell foglalkozni...
te milyen tüzfalat használsz?

feltettem! 😉
szvsz sygate-el mennie kéne pedig eddigiek alapján...

abban viszont igaza van lifeforce-nak hogy firewall test is ez valamenyire... 😛
én outpostot használok és ha nem stop all-t nyomok hanem csak a progi van kitiltva akkor megy rendesen...

Én szinte biztos vagyok benne, hogy kelleni fog mindenkinek key, hogy felmehessen. Vagy pedig az lesz a gond, hogy illegal server lesz, és azért nem fog felengedni. De majd kiderül.

drop
megsugom sehogy mert 3000 cd kulcsot ossztotak ki
és nem hiném hogy kamu cd kulcsal be is enged valahová
letiltos dolog ha ilyen egyszerü lenne akkor tulajdonképen minden játéknál meglehetne csinálni nem?
még csakk anyit ha letiltásal kapcsolatba nem tudod letiltani külön azt hogy ne küldjön rolad infot mert akkor hogy kapcsolodsz
pl css nál is mikor kapcsolotsz van info még ki is irja de mindegy

reaper4
hááát ha Lifeforce megcsinálja a szervert akkor elméletileg jó lesz. csak még várni kell, de reméljük nem sokáig <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bocsi! Nem láttam, pedig igyekeztem átolvasni a topicot. 😞 Én is feltettem, de rohadtul nem ment. E van! Visszatettem nortont. Innentõl kezdve vagy lesz valami 100%-os megoldás, vagy várok júniusig.

Jól van, majd meglátjuk, mik lesznek itt a fejlemények...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

reaper4
hát sajna ha a sygate-s kamu key-cuccal nem megy akkor részemrõl passz.<#szomoru2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ja, tényleg, erre hirtelen nem gondoltam. De a legjobb az, hogy ha kitörlöm a CD kulcsot és semmit nem írok be, akkor is invalid üzit kapok <#wow3>

reaper4
lehet, h csak azért kell a cd-key mert host-olva tudod elindítani, de ha lesz szerver akkor valszeg nem fog kelleni (különben Lifeforce miért csinálna?)

reaper4
én bitdefendert használok, azzal nem ment, de felraktam a sygate-t block all és már ment is. de ez már le lett írva párszor.

Én csak a játékot nem engedem ki, de próbálkoztam block all-lal is. Egyik sem mûködik. És a legérdekesebb, hogy a kamu CD kulcs beírásakor egybõl jön a bünti, hogy érvénytelen a megadott kulcs.

Ráadásul én azt sem értem, hogy ha Lifeforce csinál szervert, oda mi CD kulcs hiányában hogyan fogunk felcsatlakozni? <#wilting>

Na megnéztem most sima sp2-es tûzfallal is. Leblokkoltam. Szépen betölti pályát, és invalid cd-key. Szerintem ezt rohadtul nem lehet kicselezni!!! Tegye fel a kezét az, aki nem fileplanetrõl szerezte, nincs cd-key-e, és tud vele játszani! És persze mesélje el hogyan. Én kipróbáltam sygate-et, sp2-t, norton 2005-öt. Feladom!

Norton 2005-el sem ment. Ott a gémet tiltottam le, és ugyanúgy network blabla.... 😞(

Ha nincs netkapcsolat, vagy levan blokkolva net teljesen akkor persze, hogy nem fog érzékelni netet, ami használni szeretne. Mert ugye ez net beta nem pedig lan. Lan servert nem is lehet csinálni. Mondjuk, ha lan lenne, akkor semmi gond nincs. Tehát vagy kell szerezni 1 cd-keyt vagy megtalálni a betaban, hogy hol van benne a key ellenõrzõ, és kiiktatni. Mind2 nehéznek tûnik. És még mindíg nem értme hogy mehet a blokkolással a játék!!! 😞((

szal akinek eddig nem ment az probálkozon ugy is hogy csak a gamet tiltja ki és nem block all-ozik (persze ez csak a nem sygatesekre vonatkozik... 😊 )

nah kideritettem...
ha block all van ako nem megy mert a game azt hiszi hogy nincs is net, csak magát a gamet kell kitiltatni...
ebbõl meg pont az következik hogy a sygate a nem jó firewall mivel az block allnal van amit átenged és nem állit le mindent igy a game nem hiszi azt hogy neten van... 😛
tehát pont az derült ki hogy akiknek nem ment block all-al azoknak van jó friewalluk és a többieknek nem 😊

szal szvsz akiknél nem megy az unable networkel vagy miatököm ott valami más gáz lesz :/

aham,arról nem beszélve, hogy a bevált tûzfalat megint újra húzni egy beta kedvéért-ok-ok,kivácsi vagyok én is, de azért meggondolandó

ez nem igy van mert ha kihuzza az ember a netet akkor se áll rendelkezésre a network... 8ugyan ezt produkálja tüzfalazásal is, ha meg átengedi az ember akor ugye invaild cdkey)

Ja a vas az: 3200+, 2*512 samsung(400Mhz), MSI 6800 GT. 😊

Hehe! Vicces. Ha csak a fear-t blokkoltam, akkor betöltötte hostot, és kivágott, hogy szar a cd-key. Most, hogy blokkolok mindent, ahogy írtad, most már unable to use...blabla. Jól levédték ezt a szenny betat!!! Csak tudnám, hogy nektek miért megy. Vagy egyedül csak neked megy a társaságból? De legalább faszán megy a teszt. 1024*768 no AA, minden maximumon:

http://peace.atw.hu/Fear1024max.JPG

Ha felraktad a sygate tûzfalat jobb klikk az óra melletti ikonjára, block all.
Nincs más dolgod mint elindítani a játékot.
Ha elindítom a szervert, akkor neked már nem kell semit kiblokkolni.
Na feltettem sygate-et. Blokkoltam. Most már betölti a pályát, csak éppen kidob, hogy invalid cd-key. Fasza. Még valami ötlet?

Akkor mit is rakjak fel norton helyett? De ha azzal leblokkolom, akkor hogyan fogok csatlakozni a serveredre? Megen hülye vagyok?

Úgy vélem, hogy ez egy nagyon jó tûzfal teszt is volt nektek.
Akinek elindul, annak jó tûzfala van, akinek nem annak nem.
Akinek nem indul a játék, azért van, mert a tûzfala nem szûri ki (valószínüleg alapból) az UDP portokat.
Úgy, hogy ezt csak a szervernél kell megcsinálni 😊
Azt meg én megcsinálom.
Nekem is selected network nem áll rendelkezésre gondom van. Norton internet security 2005. Blokkoltam, ahogyan írtátok, de ezek szerint nem érdekli különösebben. Ha nincs net kapcsolat, akkor is ezt írja ki. Valami ötlet? Ti hogy akartok servert csinálni, és játszani, ha csak blokkolással indul el a pálya???

Dj Xyberpunk

1024x768-high NO-AA NO AF
az alábbi konfiggal

teszteltem a gammát, de elég játszható volt a sebessége, 4xAA- és 16xAF -el is jól ment.. De mondjuk tény hogy ehhez kell egy x800 xt pe:-(

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

hornbali
Elvileg még lesz egy Open Beta is, szal nem kell várnod a demó megjelenéséig.

[HUN]Crassus
lehet bizonyos konfigokat nem bír.......na mind1 akkor megvárom a hivatalos demót.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nekem meg a selected network nem áll rendelkezésre/invaild cdkeyes problem van :/

hornbali
Több haveromnak is ez a baja, de nem tudták megoldani 😞

[HUN]Crassus
Arra 5let,hogy nekem miért nem indul el?? 5.2-es katalist van fennt,de raktam fel 2 régebbit ,de azzal sem indul és kifagy......

idézet:
"Note: This is a high-end machine spec beta and you will need to pass a screening process. If you do not have a decently powered machine, there is no need to apply for the beta because the game will not run properly. " bye fileplanet...

báttyó02
oké remélem is 😊)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nade ez béta érted..., nemtom feltünt -e
fileplanetre ki is van irva hogy ez mgé csak a nagy gépigényû béta, full tuti nem iylen optimalizálatlan lessz...

báttyó02
nade érted ez minimum...szal más játékoknál már 1 giga a optimális...

hát szvsz 1giga ram nem olyan nagyon ritka mamár... a 2 az az, tény 😊

báttyó02
hát ez az 1 giga irtó durva....és ez csak a minimum!!
hát ha ez igy marad,vagy esetleg csak kicsit lesz jobban optimalizálva,akkor kitörölhetik a seggüket a játékkal,mert k.rva kevés embernek van olyan gépe amivel élvezetesen menne a játék..

Dynamic
Csak azt tudom mondani, mint lentebb.Próbáld a sygate-et.
Sziasztok!

Nekem is az a parám, mint itt még egy pár embernek: nem tölt be a pálya... Tûzfalban (zonealarm) letiltottam a fear.exe-t, sõt, még az Internet lock-ot is bekapcsoltam, úgy sem ment. A Netrõl is lecsatlakoztam, úgy sem. CD kulcsnak hiába írtam be vmi kamut, mindig invalid választ kaptam. Le OK-ztam, de nem indult. Ötlet?

[HUN]Crassus
biztos nem kell az az md5 ,mert demó install után csak egy nagy fekete képernyõt kapok,majd nemtörténik semmi és freeze.....