13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• theodor
    Akkor minek megvenni a Feart? Én úgyis csak a multi miatt akartam megvenni. De ha ez a Fear Combat ugyanaz és ingyenes is akkor egyértelmű, hogy nem dobok ki fölöslegesen 10 ronygyot.
  • Prince of Máté
    igen.
  • theodor
    És abban megvannak az alap fegyverek? És tényleg apszolút ingyenes?
  • Yoda001
    nekem is ez volt a gond de semelyiken nem tudtam játszani.. szedd le a fear combatot..
  • theodor
    Azon kívül hogy VEDD MEG valami más segítséget szeretnék. Mert ugyanis tervbe van véve de mint az köztudott mindent kipróbálnak mielőtt megveszik.
  • theodor
    Hali én azt szeretném megtudni, hogy miért dob ki arról a szerverről pontosabban el sem indul (Cd key Verification Failed vagy vmi ilyesmi szöveg) amin tegnao még nagyban játszottam. Most meg egy szerver se indul. Mindenhova azt írja amit írtam pls help. Ja warez verzió.
  • Yoda001
    csak tudod, egyikbr se tartozik bele
  • Sund
    me a régi motorosoknak a tökük televan a warez, milyen gép, futni-e fog témákkal.
  • Yoda001
    ok thx :D
  • DarkSector
    Én ahogy tudom, egy igenis jó alaplap...
  • Szikorarobi
    Vagy nalad vagy a serveren valamelyik file meg lett szerkesztve. Ha mindegyiknel azt irja akkor valszeg ujra kell raknod a jatekot es lehetoleg ne irj felul egy file-t sem foleg ne gagyi .exe file-okal.
    Velem is elofordult mar meg szerintem szinte mindenkinel. Az ok lehet egyszeruen az is hogy ma nincs kedve elindulni...
  • Yoda001
    az MSI K8T Neo2-FIR alaplap (MS-6702E) jo alaplap?
  • markedone
    Amikor csatlakozni akarok valahova a F.E.A.R. -multival akkor azt irja ki (miután cstlakozott), hogy hibás játékösszetevők ez miért van?
  • DarkSector
    hát van egy extreme pach, de nem kimondottan kétmagosra van, de azzal tesztelheted a gépedet, bár meg kell hogy mondjam a videókártya a lényeg, utána a ram, és utána a proci...
    És neked az első kettő eléggé középkategória, amivel nem tudod kihasználni a procit....
  • Prince of Máté
    Van olyan patch, amivel a játék kihasználja a két magos procikat?
  • Code92
    ok megvan
  • grebber
    Remélem E3-ra viszik a 2. részt!
  • Yoda001
    FAQ
  • Code92
    a single plyerje a gammának hány fejezetből áll?
  • Yoda001
    aha..
    /ON :D
  • DarkSector
    FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
    Példaképpen:
    Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
    Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
    (És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
    Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....
  • bakvarnyu
    megvan,nem is kell regedit
  • bakvarnyu
    A regeditben hol tudom atirni a cd kulcsot?
  • Code92
    xfire-m nincs, de már találtam 1-et sajna nem vok még túl pro a gammában, de azért nem rossz sőtt..
  • DarkSector
    Mert frissíteni lehet vele a multis játékoknál a PunkBuster-t, ami néha asszem elengedhetetlen néhány szerverre való belépéshez....
  • Yoda001
    ezt a pbsetup.exe t minek?
  • Yoda001
    b+ :DD nem tudtam elaludni tegnap mert folyton az a qrva kiscsaj és a véres ruhája volt a fejembe XD
  • DarkSector
    HUN előjellel találhatsz, vagy nyomassá x-fire szervereket, amin rogyásig vannak a magyarok....
  • Code92
    ok rjöttem a hibára, már müxxik, van magyar szeró???
  • Yoda001
    ok..thx..
  • DarkSector
    Leírom lépésről-lépésre, hogy ne legyen gond vele....
    FIGYELJEN MINDENKI...

1.Először leszeded a Fear Combat-ot.
    2.Regisztrálsz magadnak egy CD-kulcs-ot.
    3.Elindítod a Fear Combat telepítőjét, és mikor egy 25 jegyű kódot kér, akkor be kell gépelni a kért CD-kulcsot.....
    4.Miután felraktad, leszeded ezt az Fear Combat 1.08-as UK Pach-et...
    5.Végül letöltöd ezt a sárga színű pbsetup.exe-t,amivel több más játék mellett a Fear Combat-on is Punkbuster frissítést lehet elvégezni....(a letőltés alatt az oldalon képekkel illusztrált útmutató is van...).

Ha így is gond lesz vele, akkor is nyugodtan szólhatsz, de erőssen kétlem, hogy gebasz lenne ezekután....
  • Yoda001
    ok.. de ha felteszem a comabotto akkor EHEZ is kell cd kulcs vagy csak csak a fearhez? mármint ez a fear cd kulcsát fogja látni vagy külön be kell majd neki irni? ....
  • DarkSector
    Combat letöltése: #12159
    CD-kulcs igénylés: #12133 (szöveg közepe)
    Figyelmeztetés: #12156

Remélem így elég info-t nyújtottam....
    Ha bármi gond van akkor jelezd nyugodtan...
  • Yoda001
    én asszem akkor leszedem a combatot. tudsz adni egy linket+ majd egy serialt? amugy ahoz külön kod kell vagy az alap fear kodját fogja látni? :O
  • DarkSector
    Akkor ez valami más hiba lehet....
    Letöltötted a Combat-ot arrol a link-ről, ami adtam?
  • Code92
    leszedtem, jonifear-ről szereztem kódot, felraktam, amikor indítani akarom a fear combatot azt írja h. "unknown error"
  • DarkSector
    Jah, annál nem tuom, biztonsággal garantálni, hogy műkszik a reg, de ha felteszed mellé a Combat-ot, akkor sokkal egyszerűbb a dolgod...

Ha meg a sima Fear kell...akkor én a helyedben meg inkább single-t nyomnák...

Mondjuk a Combat-ba annyi a jó, hogy szerintem jobban van optimalizálva, és egy fokkal nagyobb minőségben lehet nyomni egyazon configon, mint a singe verziót....
  • Yoda001
    nekem most csak az alap fear van fennt a belinkelt patchel( #12149)
  • DarkSector
    Na most akkor neked nem a Combat van feltelepítve?
  • Yoda001
    nem tudom hol lehet.. menübe gondolom nem mert ott csak options singleplayer meg ilyenek vannak.. de valahol csak tárolja,nem?