F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
FORZA INTER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
2 hét mulva megy bele még 1 GB memo, akkor remélem a nagy ritkán elõforduló akadás is megszûnik.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Ezután ha bemegyek és megnézem a menüpontokat egyesével, akkor minden full-on van csak a felbontás van 1024-en....
De max 1280-at bír a monitorom 60HZ-en és ezért inkább 1024-ben nyomom...
Neten ha jó a ping, akkor nincs olyan pálya, vagy annyi ellenfél, aminél akadozást, akadást, vagy belassulást észlelnék...
És ez Maximum/Maximum-on megy ...
Régebben a Maximumra ha rátettem, akkor rá állt, csak piros színû volt a felirat, és single-ben diavetítõs gama lett belõle....
Most viszont elégedett vagyok vele...
Eddig a Stalker az egyedüli, ami full max-on beakadozik....és sok játékot próbáltam már.....
PL:
Rainbow Six-Vegas, SC-Duble Agent, Test Drive-Unlimited, Oblivion, Condemned, Far Cry, Prey....stb....Doom 3 pl 16x-en full maxon megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyedül Quake ami borzalmassan megy (valszeg krekkes bibi lehet) és a TombRaider-Legend-ben a NEXTGEN-es csomaggal néha néha szaggatgatgat...
De tervezek 2GB-ramra felmenni, ami valszeg kisegít a TombRaider-nél legalább
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy jo bableves sose rossz!!
A BIOS ban nem lehet vmit állítani, hogy kiadja a maximális órajelet a proci? Mintha valamelyik Computer Panorámában olvastam volna vmi hasonlót?
Én azt halottam, hogy a dualcore-oknál inkább a több program egyidejû futtatásánál van lényeges különbség....
Nézd meg a konfigomat.....
Nekem csak 3GH....
De a tiéd INTEL-es....szerintem az lehet a gáz talán...
Miért értékeli a játék az Intel C2D E6400 as procit közepesnek???
A beállításoknál mindent csak mediumra állít.
A kártyám 7900 GS ami gyengébb láncszem mint a procim, mégis ott maxra állítja az effekteket.
Elméletileg a proc. max órajele 3,8 GHz
Egyetlen custom hudot találtam az egy ec_hud...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De nem bírom ki, kell a csilli villi, még akkoris, ha nem ugy teljesítek mintha béna graf lenne.
például füstnél jobban át lehet látni béna grafnál szerintem.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Fear_beta_K9
A története annyi hogy tegnap kezdtem el tesztelni a technikát a felvétellel kapcsolatban. Sajnos elhibáztam pár dolgot, kép szinkronizáció véletlen kivolt kapcsolva, a minõségen is bírtam volna még javítani símán. De löttem pár olyat, meg rugtam, amire sajnáltam rányomni az delete gombot.Pár jelenet nem a skill miatt került bele, hanem mert impozáns. Így egy óra alatt csináltam egy kis bemelegítést.És így megmentettem a végsõ megsemmisítéstõl.
Jó szórakozást!
Mindegy már amúgy, mert a felszerelés meg van a játékomhoz(tvtuner+gép2) így hát már nem frapsoznék.
Egyébként a nevem a játékban Nimfasz
Egy kérdés:
Két rugást szoktam alkalmazni egy lábsöpréses(gugolás gomb) meg egy fejrugásos(ugrás gomb) de nekem ugy tûnik lenne még valami speckó rugás vagy tévedek?
Jah még van ilyen tök béna rúgás is, amivel szerintem nagyon nehéz ölni, az amikor egy helyben maradsz és ugy fordítod a lábad 180fokot.
E helyett sokkal gyorsabb a puskatussal ütés.
MSN cimem : [email protected] ---->>> Itt lehet érdeklõdni..
A faq-ban található link igen lassú.
Köszi
Elakadtam annál a résznél, mikor a szõke bulát felkell vinnem a tetõre a helikopterhez...
Nemtalálom az utat a tetõre...
jön pár katon, leszedem...aztán?
kösz
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
gamespy megjavúlt már?
Remélem mielõbb javítják.
Valami ötlet? elore is koszi
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Nagyon örültem hogy van ilyen program hogy fraps.Viszont hosszas szarakodás után rájöttem bármit csinálok élvezetes nem lesz a játék amikor frapsal veszem fel.Például ott van az egyik legnagyobb probléma hogy fraps beizzít megadva neki hogy secenként 30fps vegyen fel és máris lekorlekorlátozza a játékot annyira.30fpsel meg ugye nem lehet jól játszani.
Aki rendelkezik egy kis pénzel annak a következõ megoldást tudom ajánlani:
Vesz egy tv tuner kártyát.Ha nincs otthon két gép akkor csak a sajátjába tudja tenni akkor fontos hogy hardwares tömörítésût vegyen.Másképp eléggé fogja a gépet.Ha van másik gép akkor beleteszi a tunert abba.A saját gépén leklónozza a képet.És s-video kábelen összeköti a videókártyát és a tunert! És kész is van bármikor igen jó minõségben akadás mentesen veheti fel a játékát a fearben!
Én ezt a megoldást követem, így hamarosan készítek egy fragmoviet:)
Csak még meglövöm meg megrugom a minõségi fraget:)
Töltsd le a fear-en bellül a pb.exe-t és ezzel csekkold le a fear-könyvtárat, amit feltelepítettél...
Elakadtam asszem a 6. epizódos pályán. Hosszú pálya, ott vagyok mikor egy golyószórós fegyverre kell lelöni egy csomó katonát ami fent a plafonon van. Én irányítom a plafonos golyószórót és mikor szétlövik egy idQ után a katonás a golyószórót, nem tudom merre kell menni. Nem találom azt a helyet ahol ezt a sok katonát kivégeztem e fegyverrel. Help!!!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
A szervert bíztosítom este 22.00.- ig.
A szerver IPcíme:86.101.41.3
A neve: PH FAN
Kód pedig nincs
MSN: gigi pont cuci kukac freemail.hu
Az fgcklan.hu és a clansite.hu együttmûködésében egy letöltési lapcsalád
beindítását tervezzük ModCenter.hu néven, melynek természetesen a
fear.modcenter.hu is része lesz. Ehhez az oldalhoz keresünk most
szerkesztõt, aki a F.E.A.R. témakört feldolgozó letöltési gyûjteményt
készít! A szükséges tárhelyet minden mennyiségben biztosítjuk! További
információt a www.modcenter.hu oldalon találtok. Mivel nem egy jelentkezõ lesz (reméljük), ezért azt kérjük, hogy a választás megkönnyítése érdekében a www.modcenter.hu -n beküldött jelentkezéseteken kívül egy kis
bemutatkozást is küldjetek magatokról az info(kukac)clansite.hu címre
(koncepció, egyéb szerkesztõi tapasztalatok, stb). Ha szeretnétek látni,
hogy néz ki egy letöltési aloldal, akkor nézzétek meg a nemrég indult
americasarmy.modcenter.hu -t!
Üdv,
Warlock