F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
És mégis miért nem nagy cucc....?
Fear nem egy nextgen játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na má lassan 2008 jöhetne valami info a folytatásról!! :D

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
hát azt elhiszem, csak azt nem értem, h a procid nem egy nagy cucc, és mégis elég neki

DarkSector
Nézd meg.
Szerintem sem, mert nekem ez a config kellett, a maximumhoz, hogy az auto-detect menüpont magátol a max-ra rakja a játékot....
De most nincs hely ahol akár egy kicsit is belassulna..:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
még maxon nem is próbáltam, de majd megnézem, de tuti nem bírja majd.

DarkSector
Ha maxon nem megy akkor videókártya gond lesz majd és énnékem 1.5 gb ram többet segített, mint amikor 1gb ram volt csak....

Prince of Máté
kipróbáltam és highon simán hasít ;)

Általában amit a game megad neked legjobb beállításként az majdnem mindig jó is. Kicsit csiszolhatsz rajta, mert ugyebár tesztelési lehetõség van játékon kívül!

Ja és attól is függ mekkora felbontásban szeretnél játszani. Ezzel a konfiggal szerintem egy medium beállítással jól megy majd!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Prince of Máté
oké köszi!

Fujiryu
Menni fog rajta rendesen.:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Prince of Máté
Sziasztok!
Elõször mielõtt felrakom ajátékot( ezen a gépemen még nem volt fenn) megkérdezném, hogy hogyan fog futni a játék:
Intel COre2 Duo 4300
1 Gb ram (tudom ez kevés)
ATi X1650XT 256mb (ez még a gyenge láncszem)
Tehát szerintetek ezen hogy fog szuperálni?
System Req lab ezt írja:

DarkSector
Vallszeg azért van, mert elõször amit nem láthatunk azt csinálja, hogy kitömöríti ideiglenessen a 300mb-os pach-et, felrakja majd visszatörli....
És a 300mb kitömörítve 600mb.
Én a c-n mindig hagyok 1-2gb-ot minimum....
Mert nekem 1gb alatt még a dvd írás is lefagy...

Noninnyó
Sok játéknak kell üres hely a windows partíción is, mégha nem is tesz oda sokat, vagy semmit. Ez van. Szóval nem árt, ha van némi üres hely ott is. Jó játékot.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Sikerült megoldani, kiderült hogy tényleg nem volt elég hely c-n 300 mb volt rajta áthelyeztem az ideiglenes fájlokat átroló mappát úgy lett 700, és felrakta. tényleg köszönöm a segítséget

ui. De azt még mindig nem értem miért kell egy telepítõnek majd 600 meg ahogy elindúljon

http://hidebehind.com/05FA57

és hiába írók bármit is ez van, de azért köszönöm

DarkSector
Én úgy tettem rá hogy nem a c-n volt, ilyenkor...
beütöm, hogy pl:
d:/games/Fear..../......

Egy fontos tanács!
A tálcán lévõ indító ikon elérési útját meg el kell felejteni....csak megzavarod magadat...
Egyszerûen a telepítési útvonal megadásakor beirányítod a Fear mappájába (bárhol is legyen az!) és menni fog!

Köszönöm de nem ezzel van a gond, minde frissítés fenn van az 108-as is
120 gb helyem van, szóval van elég
az a gond hogy megado m neki a fear mappát és tovább enged, hanem amikor a program folderhez ér a telepítés(amikor tálcán lévõ indíto ikon elérési útját kell megadni) akkor írja ki hogy nincs elég hely.
a játék az e: van , a windows meg c-n úgyhogy lehet ez kavar be.
olvastam más forumon is hogy ilyen baja van egy gyereknek, igaz õ az alapjátékot nem tudta felrakni, ráadásul neki eredeti is volt

Szóndád küldünk a marsra, fekete pákó lemezt ad ki , és ilyen f@szságokat nem lehet megoldani hogy játék, berakom játszok és kész

DarkSector
A fear a kiegészítéssel együtt 6.94GB helyet fog foglalni....
Ha van elég hely akkor a pach kell neki, mert 1.08-as fear-re megy rá a kiegészítõ...

Hello

nem tudom feltenni az E.P.-ot!

megadom neki hol van a fear, túl jutok a cd-keyen, de a program foldernél azt írja hogy nincs elég hely
tudja vki mi lehet
köszönöm

DarkSector
Igen.
Ahoz 1.07-1.08-as elég, ami 40-50MB lehet...

Fujiryu
Az ingyenes multi asszem alapból 1.07re teszi

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

DarkSector
Az oldal alján:
Az összes pach....
Az ami a sima fear-hoz kell az az 1.08 pach (UK) ami kb 300MB....
Nálam csak ez után lehetett rátenni a kiegészítõt...
Vagy net bekapcsolása után indítsd a játékot és hagyd hogy frissítsen magától...ez esetben tuti megkeresi magának a legmegfelelõbbet....

Az 1.07-1.08-as pachek nem teljessek, csak ha már 1.07-esen van a játék, akkor érdemes vele foglalkozni....

De alapba 1.01-esen szokott álni telepítés után...

Super Saiyan
én most ezt szedem jó lesz?: fear_update_engb_100-107_108.exe
és ez télleg 300mb?

>:C

Super Saiyan
elolvastam a FAQ-t de nemtom honnan lehet leszedni az 1.08-as patch-et plz valaki hlp

>:C

Átalakult a klánoldalunk.

:))))
Peetboy
Na vettem Audigy 7.1 - hangkártyát és tényleg jó lett a hang!!!!
Már nem recseg a hang játék közben és nem indul újra a gépem amikor kilpek belõle. YUHÉÉÉÉÉÉÉÉ<#buck><#vigyor3><#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Ezt nézd meg:

Faer képek...

Fujiryu
Használd a googlet...

Peetboy
Pedig elhiheted, nem volt vírusom. A hang hardveres gyorsítását és filtert kikapcsoltam, mégis 3 perc után elkezdett recsegni a hang.
Ezen kívül semelyik játékban nem recseg a hang csak ebben.Itt már csak jobb hangkártya segíthet.

Antiga
Hy
Valaki küldjön 1-2 fear-os képet [email protected] PLS!!!<#gun><#fejvakaras><#dumcsi>

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

DarkSector
Ezt elég nehéz elhinni... Nem vírust kaptál?

Peetboy
Ez a FEAR-Combat tönkre tette a Windowsomat,most kellett újra telepítenem.
A recsegõ hang miatt,mindig újra indult a gépem és legutóbb már nem indult a Windows sem. <#szomoru1>Most mégjobban lesz ok arra, hogy vegyek jobb hangkártyát.

(FlagLovers)

ha felveszel MSN-en (gigi.cuci kukac freemail.hu) meg tudunk beszélni egy barátságos meccset te+haverok és én+csapattársak között.

DarkSector
Én is jobban elvagyok az ingyenes Combat-al, de ha single-be lenne BF2142 akkor az ezzel a motorral durvább lenne....

Mik a magyar CTF szerver adatai? A haverral többnyire zászlófoglalós szervereket (nem jut eszembe a rendes neve, na, ott ahol 3 pontot kell foglalni/tartani) keresünk, mivel über reflexek hijján nekem speciel jobban megy a türelmes pontvédelem... De hátha a CTF is bejön...

Meg velünk CTF-et, hahó!!!
Minden a regi. Semmi nem valtozott azota.. Majd jatszhatnank egy edzot valamikor a tobbiekkel egyutt.

Egy jo bableves sose rossz!!

<#gonosz2>
Fujiryu
A bf2142-nél nagyságrendekkel jobb a FEAR<#banplz>

Hát fizetett szerverrõl (sajátunkon kivül) én nem tudok, néha látok koca magyar szervereket pár órára. Nálunk meg ritkán vannak magyarok mert CTF.
de nincs valami magyar szerver?

FORZA INTER!

tudom :D

FORZA INTER!

Én új koca FEARes vagyok, de azért válaszolhatok, ugyi? :)

Semmi extra nem kell: ingyenes multi kliens lehúz, kér egy serial a netrõl és elinditja a terméket (nekem szépen felpatchelte magát utána) azt öl :)

DarkSector
Csak Az a gáz, hogy a BF2142-nek a legdurvább az ENGINE-je....
Csak az a gáz, hogy ezt a motort nem kamatoztatják single játékban....
ASSAULT (a kedvenc gépputyim oldalról)
Akció közben itt tudod megnézni, de ezek a képek kicsit gyengébb minõségüek mint nálam élõben....talán ha lementesz egyet gépre és úgy nézed meg....

DarkSector
A sebesség lemérésemiatt kérdeztem....
Mert netre több gépigény kell....

WizArts
sziasztok. erre jártam...hogy vagytok régi FEAR-esek :)

Mi kell ma, hogy játszani tudjak multiba?

Üdv: wiz

GregSB
Valaki tudja hogy a PunkBuster miért dob ki minden serverrõl "Inadequate OS privilages" szöveggel?

Ez magyarul kb annyit jelent: Elfogathatatlan OS-bõl származó elõnyök.

Vista alól játszom, remélem nem gondolják komolyan hogy csak XP-vel lehet játszani PB-s servereken...

ma vettem egy uj gepet. Ha lesz idom felmegyek en is egy kicsit a hujegyerekeimel hatha letudok loni valakit :) Szoval mostantol reszkessetek! (a rohogestol)<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

átlagban olyan 1000 játékos van online és 800 szerver.
nekem meg alig vannak szerverek meg játékosok<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

FORZA INTER!