13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#12246 Amikor lan-ban tudtok haverral egyszerre nyomni a gép ellen...
Olyan mintha a single-t egy haveroddal együtt nyomnátok le.....:D -
#12245 mi az a coop? :o -
#12244 Hol lehet coop-ot szedni a fear-hez? -
#12243 cuncik vagytok :D downgradeltem a játékomat 1.05re 1.08ról hogy tudjak játszani a spanommal cooperativeban :D És sikerült! Mindenkinek ajállom mert igen durwa játékélményt nyujt és ahhoz hogy ez csak ilyen maszek mod semmi komolyabb hiba nincs benne ami elrontaná a játékot! nagyon odaver :D -
#12242 Igen valszeg... -
#12241 Nekem most az 1.08-as peccs van fennt, de akkor így a magyarítást nem tudom felrakni?
Mert azt írják, hogy 1.03-asig kompatibilis. -
#12240 A kiegészítés már alapban 1.08-as lesz ha így csinálod, mert a sima Fear-re rátelepszik.... -
steweee #12239 bizti ? furi hogy a kieghez után nem jött ki peccs, de azért köcce -
#12238 Alap ---> 1.08 (UK) Pach ---> Fear E.P....
Iyen sorrendben kell felrakni..... -
steweee #12237 na, elég erős gépem lett hozzá végre. ha szeretnék a kieggel is játszani, akkor a peccselése hgoyan történik?
alapjáték + extraction point + 1.8 peccs ?
vagy másképp ? -
#12236 Akko ezt yól meg beszétük :D vmit még ügyködök vele hátha hátha.. ha meg nem jön össze akkor doom 3 opencoop :D köszi azér byebye -
#12235 :D nem tudom mi a baj -
#12234 De figya nekem kell a mod mert coopozni akarunk egyik barátommal.. Vmi FEAR-COOP 0.3mal próbálkoztam.. Esetleg van vmi müködöképesebb? :D Szóval most nem az a probléma hogy nem birom beizzitani a gémet mert be be indul csak ha moddal inditanám akkor krepál meg. -
#12233 szedd ki a modokat ... -
#12232 Help! 1.08as a fearem és egyszerüen nem fogadja ela modokat.. bármit telepitek inditásnál hibát észlel és leáll. HEEELP :D -
Szikorarobi #12231 Bocsi lehet hogy nalam van a gond de ha valami ingyenes en azt gondolnam nem kell erte fizetni. Foleg hogy a hulyegyerekek miatt a Faq 1 pontjaban meg reszletesen le is van irva mit hogyan kell csinalni. De neked meg szerinted meg sok masnak is ez zavaro es nem egyertelmu. Ejnye elszurtuk. Csak vannak meg olyanok akik meg ezt is felreertik. A mi hibank... Ugye?Es meg egy smily: -
Szikorarobi #12230 Cod2 inkabb mostanaban. De mivel nem annyira tetszik csak ritkan. Amugy megvagyunk. Nyari szunet A feri eleg gaz mostanaban... -
#12229 fejedre-.-
Csak leírtam, mert amúgy még DarkSector is kédezte, hogy hogyan fut.
-
#12228 1.08, de minden szerot végigprobáltam ami nem volt full/üres -
#12227 Ha friss a pb-ered, akkor lehet, hogy le van védve a szerver....
Kéne még néhányat próbálkoznod....
Nekem is vót ilyen....
Meg nézd meg, hogy 1.08 legyen a verziószáma a játéknak.... -
#12226 hát megcsináltam.. végülis bejönnek a szerverek de akármelyikre akarok csatlakozni megáll a FEAR feliratnál, aztán kidob disconnected from the server üzivel ... -
#12225 thx. -
#12224 Legfelső sárga feliratot szedd le (PBsetup.exe) -
#12223 progo = progi sry -
#12222 izé, melyik prgoval is kell?! -
#12221 Pixel doubling vagy mi az szerintem is butítás a gyengébb rendszerekre gondolom én....
De látod ez egy jó kérdés!!! -
#12220 Na-na ez nem szép dolog.... -
#12219 Talán punkbuster frissítést kéne csinálnod...mert azt néha meg kell csinálni időnként... -
#12218 uj cd-keyt is kétem, beirtam optionsba de ugyan az.. PLS HELP -
#12217 1-2 hete nem játszok a combattal,és nem akar csatlakozni sehova.. eddig ment. kiirja hogy waiting azt ennyi.. várhatok 1 orát akkor is ezt irja.. mi a hiba? :S -
#12216 és most hova kakiljak? -
#12215 1280x1024, minden maxon, kivéve a pixeél doubling mert azt nem tudom hogy mi (ha szebb tőle és nem butítás akkor bekapcsolom) és az anti analysing is ki van kapcsolva, mert a soften shadows onon van.
Így minimum 32 fps
Átlag 57
Max 133 fps-em van. -
#12214 Illeszt össze őket!...:D -
#12213 már megvan.. csak elmondom ;) -
#12212 ugyanaz a multi része^^
Ha úgy vesszük ingyenes a FEAR.
Warezről letöltöd, tehát single megvan.
Legálisan letöltöd a Combatot, tehát multi is megvan.
ha ügyes az ember, megcsinálhatja ezt. -
theodor #12211 LOL. Abból hogy " Ingyeneslett a F.E.A.R Multiplayer" mit vesznek le???
Csak mert én azt,(meg sztem még nagyon sokan) hogy a F.E.A.R-en belül ingyenes. Nem azt, hogy van egy F.E.A.R Combat ami ingyenes. -
Sund #12210 Sz klán aktív még? :) -
Szikorarobi #12209 Meg jo hogy a banner alatt van egy FAQ es az ala beirva hogy ingyenes a fear multi. De ha azt nem olvasod csak ranyomsz a FAQ ra az elso pont is errol szol. -
#12208 A fear-t azért érdemes megszerezni, mert abban van a single rész, ami megint egy teljessen más élményt tud nyújtani... -
#12207 nem ugyanaz.. külön van.. de ingyenes..